Sziasztok!
Bár mindenki csak Emire emlékezett hogy ma megy UH-ra,de azért leírom,hogy én is ma voltam rossz előérzetek miatt UH-on.De nekem ez kötelező UH volt,ráért még volna jövő héten is,de elakartam menni ma.
Rossz előérzetem beigazolódott.Jan.14-én amikor 4D-s UH-on voltunk,találtak nála a bal veséjében medencetágulatot.Ma megmérték ismét,és nagyon sokat nőtt...Több szonográfus is megnézte,és nem találták túl jónak a helyzetet...Ők azt javasolták hogy 1 hónap múlva kellene menjek kontroll UH-ra a szonográfus főorvoshoz,mert lehet hogy addigra úgy ki fog tágulni,hogy meg kell szakítani a terhességet.
Felhívtam a nődokimat is,hogy miket mondtak nekem az Uh-on.Hát megnyugtatni ő sem nyugtatott konkrétan,de azt mondta,hogy majd ő beszél helyettem azzal a főorvossal a jövő héten,és 5-én tervezek egyébként a nődokimhoz menni,majd akkor kiderül mire jutnak.De azért az aggaszt hogy most a nődokim,se nyugtatgatott,pedig mindig szokott,ha felesleges az aggodalom.De most nem nyugtatott meg...
A feje is nagyon nagy,mondjuk ezt családi ágon örökölte,mert nekem is nagyobb mint egy átlag embernek,meg apukámnak is,sőt a párom feje sem a kicsi kategória.De azt mondták,hogy a fejátmérője 38hetes babáéval egyezik!!!!Az oldalkamrái is tágultak...de megnyugtattak,mert mondták,hogy az agyállománnyal minden rendben,tehát nem vízfejű,csak szimplán nagy a feje.Ja és medencevégű fekvésbe van,úgyhogy ha tényleg meg kell szakítani a terhességet,akkor így garantálható a császármetszésem is...
Viszont ami jó,hogy 2300gram már!!!jó nagy!

De ezzel legalább tudom magam vígasztalni,hogy ha meg kell szüleszteni,akkor legalább jó husiban van már nagyon!!!

És minden bent töltött nappal csak nagyobb és nagyobb lesz a súlya.
Bocsi lányok hogy ilyen hosszú lettem,de gondoltam elmesélem mi történt ma velünk...

Mert jól esik kiírni magamból.Egyenlőre remélem a legjobbakat!
Emi remélem te jobb hírekkel fogsz jönni az UH-ról!