A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Mariann: miert vagy ennyire elegedetlen Magaddal? Pedig szep Lany vagy nagyon, nem tudom miert nem hiszed el! Amugy en azert szedettem ki a bolcsessegfogaimat mert fogszabalyozot akarok tetetni es az orromat is meg szeretnem muttetni csak most nem lehet. :oops: Nincs ra penz.
De ha olyan csini csajszi lennek mint Te nem muttetnem magamat az tuti! :wink:

Dragonfly: szegenykek, nemsokara mi is megyunk oltasra. :? Jo sullyban vannak!

Rebe: szegeny Zsani de hat ahogy elkezdenek jarni gyujtik majd a hadiseruleseket dogivel! :roll: Alexem a betonra esett arccal elore pedig ott voltam am mellette es megis elborult. :oops: :evil: Koszi, egesz jol vagyok, nem is faj annyira. Kopp-kopp!

KépKép
KépKép
tontica

Most már tényleg nem kicsi buli lesz Hévízen!Már 10 család jelentkezett! :lol: :lol: :lol:
Én azt mondom,hogy pénteken kellene grillezni,mert akkor még kevesebben leszünk,nem kell órákon keresztül sütögetni,valamint mindenki tud hozni valami frisset,amit meg lehet sütni.Ha mindenki annyit hoz,amennyit megeszik a családja,akkor közösen megsütjük és feldobjuk az asztalra.Gondolok itt pácolt húsra, kolbászkára, virslire, krumplira, salátára,stb...
Szombaton meg csináljunk egy paprikáskrumplit?Vagy egy pörköltet főtt krumplival?Vagy főzzön a Miki egy bajai halászlét?

Nehogy most azt gondoljátok,hogy én itt akarok vezényelni mindenkinek,csak senki nem mond konkrét ötletet,azért próbálom kicsit megindítani a dolgot...

Akkor fix lehet a május 15-16-17? :?:

Itt a lista: 1232478739.2484.htm

binyek

Binyek
Noánál ugyan ez volt,mikor kórházba kerültünk és hidd el,nem a gluténtől van!!!Ez tuti!!!De tényleg lehet gluténmenteset is kapni,mi mindig olyat veszünk bio boltban.

Pasi
Ezek tök jó hírek!!!

Rebe
Örülök,hogy megjavult a helyzet,de azt sajnálom,hogy nem használt a kenőcs :?

Látom,mindenki be van indulva Hévízre,apjuk is nálunk :shock: :shock: :shock: Lehet,hogy mi is lemegyünk pénteken :lol: :lol: :lol: Tök jó lenne.

Ventolin:hörgőtágító,Noa is kapott a kórházban.

Csajok,holnap megyünk Pestre,a vizsgálatra Noával.Drukkoljatok légyszi,légyszi,hogy minden rendben legyen :!: :!: :!:
Vendég

Bajai halászlére szavazok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Binyek!

Köszi, hogy szervezel, engem nem zavar, és hát valakinek muszáj, különben sehova nem jutunk :lol:

Lanyané!

hogy én szép lennék...
Mucici, neked, minek :?:
De most komolyan, tök nagy melleid vannak, igaz hozzám képest :oops:

Tonti!

Nekem is volt fogszabályzóm, nagyon drága volt, de megérte :lol: igaz az eredmény így sem 100-as, mert ahhoz komplett állkapocsmozgatás kellett volna amit 400 e Ft-ért vállalt volna egy kanadai-magyar sebész (6 évvel ezelőtt)
de így is volt 6 titán implant beülti+ 7 foghúzás (3 részletben)

Dóri
Vendég

Myra!

Jó, hogy jöttök, Áginak lesz kivel játszani :P

Dóri
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek!

Lányaim már annyit állnak egyedül amennyit akarnak. Persze még nem rögzült az agyukban annyira ez a dolog, hogy már ez legyen a természetes, de szerintem már csak 1-2 hét kérdése. Jázmin megtett 3 lépést is. :D

Ma annyira édes volt Jázmin! Uzsinál a számhoz nyomott egy bulátát, és azt mondta nyam-nyam :D Lili meg nézte, amint Jázmint tisztába teszem, majd megfogott egy popsitörlőt, és ő is elkezdte törölni Jázmin popsiját :lol: :lol:

Ja, és Jázmin egész nap azt mondta, hogy anya! Nem hiszem,hogy összeköti velem, de jó úton haladunk Lili meg ha van nála valami, és elkérem tőle,. a kezembe adja. :D

Pasi: Nekünk is hazamenetelkor csinálták a kopony kukkert. :wink: Persze a csecsemőosztály közepén, mert nem volt sehol hely. Ott kellett öltöztetnem-vetkőztetnem őket abban a huziga-toliga kiskocsiban, mikor még normálisna a kezemben sem voltak. Jó béna voltam. Azt se tudtam hol fogjam meg őket :lol:

Anny!
De édesek lehetnek!Én már nagyon várom,hogy mi is ekkorák legyünk... :lol: Most kezdődik a legédesebb korszak,élvezd! :wink:

És próbáld elintézni,hogy el tudj jönni Hévízre! :D

binyek

Binyek:
Iszonyat édesek, de kegyetlen rosszak is! Olyan, hogy "nem", nem létezik számukra. Borzasztó akaratosak, és ha nem kapják meg amit akarnak, vagy nem tudnak felmásznii oda ahova akarnak stb, őrületes hisztit tudnak levágni :roll:

ALig várom, hogy ezt egy közért közepén ejtsék meg :wink:
Vendég

Délelőtt írtam és alig bírok visszaolvasni!

Köszönöm mindenkinek a kölkök dícséretét!

Tonti!
Igen a képek az esküvőn készültek a szálláson.Gyógyulást Alexnek!Fogszabályzás,minek neked?Nem látszik a mosolyodon,hogy gáz lenne a fogaiddal!

Bogyó!
Mit dolgozol?Mi a baj,nem mondod el?

Juci!
mikor műtötték a gerincedet?De jó,hogy rendeződni látszanak Atival a dolgok!

Binyek!
Mi most voltunk Kehidán és a két órás jegy 1500Ft volt!Gyerekek ingyen jöttek!Hasplasztika neked is?Én félek,hogy fáj,de nekem is kéne!Reméljük nem lesz asztmás a fiad!

Dóri!
Megpróbálom apát rábeszélni,de ő eléggé zárkózott típus,ellentétben velem!Nem semmi amit a fogaddal leírtál!

Amonré!
Sajnálom ezt a bukást!Nálunk Balu volt ilyen és mi is BEBA-t kaptunk meg Nutrilont.Doki szerint a kaja végén egy evőkanálnyi nagyon sűrű tápszert kellett keverni és azt letolni a torkán,mert az lezár.Megnézem milyen fajta Nutrilon maradt itthon még egy dobozzal és ha jó neked,akkor elküldöm postán.Mi már nem használjuk.Ja,bontatlan!

Sotske!
Drukk ezerrel holnapra!Majd írd meg mi volt!

Lanyané!
Te unatkozók nagyasszony!Cici,has,száj?Ejnye-ejnye!Nem sokára Kelemen Anna elmehet a fenébe,ha nem leszel óvatos!Képet!!!!!!

1szálpasi!
HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!

Rebe!
Szegény lánykád talizott a vonattal!Sajnálom!Nálatok mi a helyzet apával?

Dragonfly!
Azt nem tudom,hogy üti-e egymást a homeo+a paracetamolDe legalább alszanak most és jól viselik!Szép kis súlyúak a csöppek!

Myra!
Gyógypuszi nektek!
Vendég

Banika!
Bevallom én sosem figyeltema gluténra!Most kövezz meg nyugodtan,de én adtam nekik kiflit már 6hósan és eszembe sem jutott a glutén!
Reméljük nálatok nem lesz asztma!

Anny!
Nagyon édesek lehetnek a csajok!
Nálunk is vannak hisztik,ha nem az van,amit ők akarnak!Gratula Jázmin lépéseihez!
Vendég

sziasztok!
napi gyors:
réka 2080 g, dani 2360 g, hallás és mittoménmilyen vizsgálat volt még ma, minden rendben.
nagyon remélem, hogy holnap beférünk még a koponyauh-ra.....hoznám őket már haza ezerrel:-)
1szálpasi

Sziasztok!
Úristen mennyit írtatok!!! :shock:

Binyek: Párom itt fekszik :lol: és azt mondja, hülyeség a zab miatti sípolás! ne aggódj, amiatt bizti nem lehet! ... (mondjuk apjuk aggódik a legjobban, ha baja van a srácoknak, most meg itt vagánykodik mellettem a megjegyzéseivel! :wink: )
A szervezkedésért meg köszi (bár mi nem alszunk ott), jó, hogy Te ilyen kis aktív vagy! :lol:

anny: nagyon ügyik vagytok! :lol:

eszti: drukkolunk holnapra kicsi Noának!

Pasi: dejóóóóóóó! :lol:

Benszi: olyan helyesek vagytok a képeken! :P

lányok, köszi a folttisztítós tippeket!

csajok, mi ez a "plasztika-mánia"? nem, mintha az én fejemben nem fordult volna meg egy orrműtét :roll: , de én el is vetettem rögtön. nem kötözködésképpen kérdezem, csak nem értem ... 8)

Petra
Kép
petricsek

Dori: akkor egy cipoben jarunk, nekem sem lehet teljesen helyrehozni a fogaimat mert az also allkapcsom kissebb mint a felso igy a felso fogaim kiallnak az alsok meg egymasracsusztak kicsit mert a ket bolcsessegfogam (amiket most kiszedettem) befele nyomta oket. Szoval nekem azt mondtak az hogy kifele all nem sokat fog valtozni max par milimetert de az also osszecsuszott fogaimat helyrehozzak ket ev fogszabalyzas aran. Ajanlottak nekem is az allkapocsmutetet de azt nem vallalom be! Sokat gondolkodtam rajta es nem eri meg.

Anny: de edesek, akkor nemsokara jarnak, mar csak par het. Keszulj fol a legrosszabbra. :lol: Annyit az enyemek is mondanak hogy mama, papa, kaka meg baba de nem ertelmezik csak ugy mondjak.
Viszont Anna mutatja ha bekakilt, csapkodja a pelust, lehet hamar szobatiszta lesz.

Binyek: azert a sipolast ne hanyagold el mert az nagyon nem jo!

Anny: ezt nekem szolidalitasbol: :lol:
"marcsakazertisaztakarom" hiszti:
Kép

Itt pedig a muveszek:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Petricsek: szerintem semmi rossz nincs a plasztikai mutetben ha az ember jobban erzi Magat tole csak tulzasba nem szabad esni. Nekem kislany koromban volt egy orrmutetem mert volt egy dudor az orromon es 14 evesen megcsinaltattam amit azota sem bantam meg, nagyon sokat csufoltak az iskolaban addig.
Viszont az akkori orvosok meg eleg "benak" voltak (bocsi) vagy nem foglalkoztak vele hogy normalisan megcsinaljak igy nem tokeletes, ha tehetem megoperaltatom rendesen!

KépKép
KépKép
tontica

Dóri: pont ezen agyaltam este, hogy lesz-e játszópajtása Kírának. Ez így tök jó lesz. Biztos öszebarátkoznak majd. Bár az én lányom az első fél órában nagyon szégyenlős, na de utána :twisted: :D

Eszti: gondolunk Rátok holnap!

Pasi: szuper! Tudom mennyire vinnéd már Őket. Anno én nem kérdezgettem, hogy mikor mehetünk. Csak egyik nap délelőtt bejelentették, hogy délután mehetünk. Istenem milyen boldogok voltunk. Szorítok a holnapért!

Anny: jaj, de édesek lehetnek! Gratula Jázminnak!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Binyek!
Zab: glutént tartalmaz, ennek a gliadin komponense felelős egy felszívódási zavarral járó betegségért-coeliakia-ért. Nem tisztázott pontosan miért alakul ki, de immunológiai eredetet feltételeznek ( bár van genetikai és vírusos háttere is..), ezért nem ajánlják csecsemőknek, mert az ő bélrendszerük még nem elég érett ilyenkor és nehezen birkózik meg az immunrendszerük egy idegen fehérjével, könnyebben kialakulhat náluk allergia. Ilyet tartalmaz még: búza, rozs, árpa, komló. A tüneteket már leírták nagyjából.

Asthma: allergiás megbetegedés, genetikai hajlammal+ provokáló környezeti tényezőkkel, vírus fertőzéssel.Tünetei: rohamokban jelentkező száraz köhögés, ami fizikai terhelésre, hideg levegő belélegzésére, meghűléskor, gyakran éjszaka jelentkezik, nehezített a kilégzés,sípolás hallható.
3 éves kor alatt a légúti fertőzések is hasonlíthatnak rá.... Miért is mondta a doki csak úgy, hogy asztmás??

Szerintem a két betegségnek nincs igazán köze egymáshoz...

Kép
riddencs

Hajrá Eszti! Minden okés lesz!!

Anny! :D

Pasi! Jó hírek! :)

Ja, ha már az előzőeket leírtam, akkor:
Obstructiv bronchitis: fél-3 éves kor között gyakori, ált. felsőlégúti vírusfert-el kezd., légzésszám fokozódik, kilégzés megnyúlik, hangos lesz, sípolás/ búgás hallható a tüdő felett, fojtott köhögés, ált.3-5 nap alatt oldódik. Hajlam kell a kialakulásához, 10%-uk lesz később asthmás, de ezt pubertásban kinőhetik.

Dragonfly: szerintem nem üti a két szer egymást. Mi lehet a homeós bogyóban...?

Lanyané! De tényleg, tök szép vagy, komolyan! Mondjuk, ha jobban érzed majd magad tőle, akkor oké, de sztem neked nincs rá szükséged!!! Mellműtét majd nekem kell...75B-s méretemről 85C-re nőttek, 98-as a mellbőségem :shock: , de lógni fognak majd, ez tuti.. :?

Kép
riddencs

[quote="tontica"][ írta:tonticacolor=red]Petricsek:[/color] szerintem semmi rossz nincs a plasztikai mutetben ha az ember jobban erzi Magat tole csak tulzasba nem szabad esni.

ebben igazad van! de nem volt furcsa utána tükörbe nézni? vagy inkább megkönnyebbültél?
lanyané, binyek: ez a hasplasztika mi, amiről beszéltek? (lehet, hogy írtátok, csak lemaradtam róla)

Képzeltjétek a fiúk elkezdtek bújósak lenni. Olyan aranyosak, amikor a fejüket a nyakamba fúrják! :lol:

Petra
Kép
petricsek

riddencs: nekem már lógnak a "tarisznyák"! :lol: 8) :roll: :oops: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Mindjárt szülinap lesz Petricsek! :lol:

Kép
riddencs

jaja, kapnak majd műanyag kismotort, hogy legyen min tekerniük :lol: , ha végre tavasz lesz. valami tortát is kéne sütnöm ... asszem sárgarépa és túrótorta lesz, de ha van jó ötletetek, szívesen fogadom. :idea:

gyerekgyógyászattal hogy állsz? :wink:

Petra
Kép
petricsek

Csajok, én feladom. Nincs időm ennyit olvasni, reagálnom meg reménytelen.
Májusi talira azért lehet, h elmennénk, ha nem pont akkor lesz az unokatesóm esküvője...
Még benézek.... :arrow:

Kép
an°°di

Riddencs koszi! Homeos bogyoban Chamomilla van.... nem bogyo, hanem por igazabol... Luka kapott vegul paracetamolt, Cassian-nak nem kellett, most szundizik mindketto....

Anny, lanyaid nagyon kis ugyik!!!! Olyan jo lehet, amikor mondjak, hogy anya....... enyem fiuk ugy sikran, hogy 'maaaaaaaa' erre mindig azt gondolom, hogy engem hivnak, es persze rohanok.... :oops: :D

Tonti, Anna meg hisztisen is nagyon edi!!! :lol: Alex jobban van? Es a fogad?

Eszti holnapra MEGADRUKK!!!! xxxx

dragonfly

Pasi!

Gigadrukkok mennek a holnapi hazajövetelért!

Eszti!

Szorítunk Noa vizsgálatához, remélem jót mond majd a doki és nem kell a hörgőtükrözés!

Anny!

Ügyesek a csajok nagyon!

Tonti!

Édesek a képek! Hiszti nálunk is van! Lili karján ma Dorka fognyoma tutin látszott még este is, mert délelőtt összekaptak egy játékon :roll:

Benszi!

Azt hiszem, 2001-ben, de már nem is emlékszem, jó régen volt. Hidat már nem csinálok, de egyébként tuti lett :wink:

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Lanyané, Csatlakozom a többiekhez, te egy nagyon szép, bombanőci vagy! :wink:

Tonti, Igen, az bizti, hogy gyűjtik/gyűjtjük a sérüléseket. Ma este pl. megpróbált felállni az asztal mellett, megcsúszott a parkettán, hátraesett, a fejét úgy beverte, jól meg is ijedtünk. Pedig ott voltunk mellette. Nagy sírás-rívás persze, aztán 3 perc múlva újból megpróbálta, de akkor már sikerült felállnia. :lol:
Anna még hisztisen is olyan édes! :D

Eszti, Holnapra drukkhegyek! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Anny, Ügyesek a csajaid!

Benszi, Megvagyunk most apával, egész jól. Habár apa nagyon kivan lelkileg, kikészült teljesen. :oops: Sokszor feszült, támadóan reagál, egyszerűen sok neki minden, ami mostanában volt/van (rengeteg meló, hülye körülmények a melóhelyen, a csajok, csinálni kellene a házunkat tovább, szóval így minden együtt). Igazából ő is belátta, hogy sokszor mivel ő ilyen feszült, támadó velem, én is ilyen leszek (nekem meg a természetem ilyen), ez is a baj egyik forrása. Valamelyik nap mondta, hogy el kellene mennünk kettesben egy hétvégére valahova kicsit pihizni, kikapcsolódni. Úgyhogy szerintem kitalálunk majd valamit, és elmegyünk. :wink:

Pasi, Nektek is megy a drukk holnapra! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Riddencs: ez a "Obstructiv bronchitis" a kronikus bronhitisz? Nekem az itteni orvosok csak igy mondjak. Azt mondtak hogy genetika tehat tolem orokoltek (en is ilyen fullados voltam anyukamtol tudom hogy tobbszor voltam korhazban ezzel de csak egeszen kicsi koromban) allitolag 5 eves korukra kinovik a gyerekek. Ugy latszik mind a 3 gyerekemnek ez van.

Petricsek: nem volt fura az orrom utana hanem tetszett es egeszen megnott utana a magabiztossagom es nemsokkal kesobb el is kezdtem pasizni. :lol:

Dragonfly: koszike kerdesed, Alexem lazas volt ma du. :( szegenykem nagyon odavan. En jol vagyok, nem is faj meg enni is tudok. :D Valoszinu az elozo azert volt annyira rossz mert begyulladt.

Juci: harapnak a kis bestiak? :lol: Az enyemek azt meg nem csinaljak sot mostanaban Anna olelgetne Alexet de annak nem tetszik es elkezd bombolni. :lol:

Andi: mindenki arra szakit idot amire akar. Nem kell mindig mindenkinek irni, szoval azert neha adj eletjelet, nagyon birom a kis csemeteidet, olyan szepek!

KépKép
KépKép
tontica

Binyek, A táblához egy kis frissítés :wink:

Súly: Zsani 8,5 kg; Blanka 7,8 kg
Zsani felülés 6 hó vége, kapaszkodva felállás 7 hó eleje; Blanka a felülést gyakorolja
Mászás mind a kettő 6-7 hóforduló (de írd 7 hóra)
Ébredés 8-9 között, elalvás 22
Kaja:
R: 9-kor ~200ml táp
E: 13-kor ~200ml főzi
U: 16-kor ~200ml gyümi
V: 19-kor ~200ml táp
Utóvacsi: 22 előtt ~240ml táp
Nappali alvás:
11-11.30/12.00
14-15.00/15.30
18-18.30/19.00

Kép
rebe
Dunaharaszti

Binyek, akkor úgy néz ki mi is tudunk menni. beírhatsz a táblába. (én, Apa, Gergő és Fanni)

Eszti! drukk mára!!++++

Tonti! fogszabályzó. nekem is volt 24 évesen, 2 évig felül, és két évig alul. nekem sem lett százas, de lányegesen jobb lett. felül húztak ki 2-t, alul meg egyet sem. Mielőtt mentem volna császárra akkor szedték le az alsót. én csak AJÁNLANI tudom.
Pár műtétét még el tudnék képzelni magamon, de nem hiszem h. kés alá feküdnék... :roll: :roll: :roll:

Pasi! drukk nektek is mára!!

Másik táblához egy kis frissítés:
Gergő 8900 g Fanni 9000 g
És Gergő elindult. Kicsit ügyetlen még, de napról napra ügyesebb.
Fanni is kapaszkodás nélkül áll.

zsuzska80
Szombathely

Petricsek!

A hasplasztika során eltávolítják a felesleges bőrt ami megnyúlt a bébik miatt. Plusz akinek kell akár még zsírleszívást is csinálnak.

Ez nem mánia, sajna lóg :x
És elég idegesítő, hogy amúgy nem néznék ki rosszul.... :twisted:
Nem fogyás kérdése, sajnos...

Dóri
Vendég

Eszti
Megadrukk ezerrel!!!!

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Bercus suprax kúrára került,mert visszaesik állandóan :evil:

Benszi
Én nem kövezlek meg az tuti.Márton meg van veszve rántotthúsért :lol: (én meg rághatom róla a prézlit állandóan)
7 hónapos korig nem kaptak olyan kaját amiben glutén van,de azóta igen.Ez a tejallergia is érdekes dolog,hisz a tápszer amit kapnak,az tejalapú.

Binyek
Halászlé király!Imádom.Nyami-nyami.
Engem nem zavar ha szervezkedsz,legalább van gazdája az ügynek.
(már a barátném is besózódott :lol: ,nem ikres csak szimplán 3 gyerekes)

Rebe
Enyémek is esnek -kelnek aztán újra nekifutnak 100x is
Vendég

JA!
A lógnivaló nekem is lóg mint állat :cry:
Vendég

Akinek lóg, annak legalább van, nekem úgy összement - na előtte sem volt nagy- hogy szinte már nincs is. Nemtom melyik a jobb :?

Pasi!
Remélem már hazafelé készülődtök!!!!!!!!!!!!!!!

Eszti!

Csuriban vagyunk értetek is!

Binyek!

Hajrá szervezkedés, jól csinálod! Halászlé uramnak tutira bejönne.
Pénteki grillezésre is vevők vagyunk :lol:

Kolpingra ráállt valaki? Mert ha nem beszélek velük szívesen.

Judit

jucicuki

Amonré!
Megnéztem és sima Nutrilon van otthon,de ha kell írj és elpostázom szívesen!

Banika!
Prézlit már le sem eszem róla!Milyen az a Suprax kúra?

Tontica!
Sajnálom a lázat!Szegény Alex!Szépen rajzolnak és klassz a hisztis kép Annáról!

Andi!
Gyere már többször,mert hiányzika jó kis fanyar angol humorod!

Rebe!
Jó is lesz a hétvége kettesben!Örülök,hogy jobb lett apával!Nálunk a meló a legfeszültebb tényező apánál!Jó fej nagyfőnökei 50%-al csökkentették a fizetését!F@sza!

1szálpasi!
Mi volt az UH-n?

Sotske!
Szorítok nagyon és gyere a hírekkel!

Petricsek!
Köszönöm!

Riddencs!
Ciciműtét nekem is befigyelhetne!
Nálunk túrótorta volt a szülinapon!

Zsuzska!
Gratula Gergő elindulásához!

Juci!
Harapás?Nálunk még nincs ilyen!

Nálunk a legnagyobb sláger a büfögés és a fingás!Vinnyognak egymáson a röhögéstől,mikor valamelyik csinálja!Édesek!
Húhhhh,hogy jártam múltkor!Azt hittem meg áll bennem az ütő!Még nem vagyok hozzászokva,hogy felérik a kölkök az asztalt!
Vacsoráztunk és a tálcán hagytam a kést!Benn ülünk a nappaliban és látjuk,hogy Dóri sétál be a szájában a penge részével hozzánk.Bele sem merek gondolni,mi lett volna,ha megbotlik!szörnyű volt!Na azóta mindent az asztal közepére halmozok!
Vendég

Binyek!
Táblába beírnál?

Dóra és Balázs 2007.11.27.

Reggeli:07.30-08.00:140ml tejpép vagy joghurt
Tízórai:10.30.-11.00:Dóri 140ml táp
Balázs:260ml táp
Ebéd:13.00-14.00:kb.160ml -200ml saját vagy üveges főzelék
Uzsonna:15.00-16.00:Dóri:120ml táp
Balázs:240ml táp
Uzsira táp csak akkor van,ha alszanak.Ha nem akkor szendvics vagy krémtúró vagy gyümölcs!
Vacsora:20.00-21.00:Dóri:160ml táp
Balázs 280ml táp

Felállás,ülés stb.még utánanézek.

Nappali alvás:10.45 körül 1-1 1/2óra
15.30-16.00:1-1 1/ 2 óra
Van,hogy nem is alszanak délután!
Éjszakát még nem alusszák át!
Elindulás:Dóri 13hó
Balázs :12hó
Ébredés:Fél7-7
Elalvás:20-21 között
Súly:Dóri:9800gr
Balázs:11700gr
Vendég

Tonti!
De jó, hogy tettél fel rajzolós képet! Én már annyiszor akartam kérdezni, hogy ilyeneket mikortól lehet megmutatni nekik, de féltem, hogy le leszek "hurrogva", hogy hova sietek :D :wink: :D
De úgy látom tavaszra abszolút működni fog a dolog!
Vendég

Jo napot Mindenki! :P

(Mar megint sutit zabalok mikozben gepezek! :oops: :lol: )

Zsuzska: gratula Gergonek a jarashoz!!! :D Ilyenkor kotelezo am kepet rakni! :wink:
Mennyi idosen volt Neked afogszabalyozo? En mindjart 30 leszek, neha belegondolok hogy mar szinte elroppent a fiatalsagom akkor meg minek szepnek lenni? :roll: :lol: Amire leszednek az enyemet min. 32 lennek. :roll:

Dori: nekem nem log a hasam :wink: es a csikok sem latszanak szerencsere csak a melleim verdesik a terdemet de hat ez van. :lol:

Banika: rantotthus?! Nyami, na ezt kiprobalom en is az enyemeken. :D

Benszi: 50 %-ot levettek a fizetesebol? :shock: Uramatyam! Es ezek utan ottmarad? :shock: Bar meg mindig jobb mint a semmi, a sogoromnak is megszunik a munkahelye. :(
Juj, ez a keses sztori horror, en is halalra remultem volna, nalunk mar ezer eve nincs semmi veszelyes elerheto kozelsegben.
Bofoges, fingas mar most nagy slager? :shock: Varj majd kesobb! :lol:
Nagyon jo sulyban vannak, Balazsod kis vasgyuro lehet!

Anny: az enyemek imadjak, szinte egesz nap ezzel jatszanak meg a dobbal meg a szilofonnal. Alex azt hiszem tenyleg egy kis muvesz lelek, tiszta beleelessel "zenel" es "rajzol" es egesz ugyesen fogja a ceruzat.
Arra vigyazz ha veszel ilyen magneses tablat hogy ne legyen hegye a ceruzanak hanem gombolyu legyen mert megbokik egymast meg magukat.

Nekem az a kerdesem a nagyobb babak anyukaihoz hogy szerintetek tavasszal mar lesznek az enyemek annyira ertelmesek (18-20 honaposan) hogy elmehessek Veluk egyedul a jatszoterre s megertsek hogy nem mehetnek el messzire egymastol?

KépKép
KépKép
tontica

Lanyane: szeretnelek Teged is bejelolni az iwiw-en de nem talalom a nevedet, leirnad legyszi!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!
Most már én is óvatos vagyok,hogy mit hagyok az asztalon!
Én is veszek ilyen táblát,mert azt gondoltam még nem nekik való,de kipróbáljuk!
Irigy vagyok,hogy nincsenek csíkjaid és sarpei hasad!
Balukám vasgyúró,de nem vészes meztelenül!Pocakos a lelkem inkább!Dóri meg olyan kislányosan filigrán!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:43-kor.
davandi

Hahó Csajok!
Voltunk dokinál Marcival:javult a tüdeje,már nem sípol,de még mindig hörög meg köhög.Újra HA tápszert kell ennie,de a zabpehellyel nem csináltam bajt,mert azt mondja a dokinő,hogy most az a legújabb,hogy 4-7 hó között ha kapnak gluténos kaját,akkor kisebb az esélye,hogy ne tolerálják,mintha később kapnának először.

Zsuzska!
Örülök,hogy tudtok jönni! :lol: Csak azt nem írtad,hogy hány napra és hogy szeretnél-e reggelit(1000ft/fő).

Rebe!
Táblázatban átírtalak Benneteket!Elég jól belehúztak a csajaid a tennivalókba!Ülés,állás,mászás... :lol: :lol:

Tonti!
Miért kell a gyerekeknek minden "sz@rt" örökölniük,a jót persze nem....Én is halmozottan hátrányos helyzetű vagyok öröklés szempontjából:hízékonyság,székrekedés,x-láb,lobbanékonyság :roll: :roll: :roll:
Kíváncsi leszek,hogy az ikrek mit örököltek ezekből....

Petri!
Hasműtétről beszélünk,igen.Én eddig nagy ellenzője voltam ezeknek a dolgoknak,de rá kellett jönnöm,hogy csak azért volt nagy a pofám,mert nem volt rá szükségem.Most meg alíg várom,hogy kés alá fekhessek a lógó és ocelotmintás hasammal.Sőt az is lehet,hogy a melleimnek is nekifutok utána... :wink:

binyek

Binyek
Ha eddig nem HA-s tápot ettek,akkor most már mi értelme? :shock: Arról nem is beszélve,hogy elfogadják-e.Nem értem ezt a doktornénit. :shock:

Andi
Nálunk nem volt láz a prevenar után.Bár nekem minden oltás után aszondta a dokinéni,adjak nekik fél kúpot ha hazaérünk,meg a másik felet este.
Vendég

Tonti! én bejelöltem egy K. Anitát az iwiw-en de neki 0 ismerőse van... de ő is Tontica :)
írtam hogy 24 évesen volt :) barátnőmnek viszont 4 évig volt fenn...szóval attól függ mennyit kell igazítani rajta.

Oksa teszek majd képet :)

benszi, nem semmi akéses story... júúúj

Binyek! szombat vasárnap és reggeli nélkül aptyukkal ezt beszéltük :)

nekem sem lóg a hasam :) én más műtétre gondoltam, de azt sem faragni kéne.... :roll: :idea: :roll:

zsuzska80
Szombathely

Jujj, Benszi én biztos betojtam volna. Jó, hogy nem lett baj!

Dorka ma megtanult egyedül is felmászni a kanapéra, le már ügyesen ment régóta, erre ma, mikor a tízórait csináltam nekik, lezúgott. Hasra feküdt a szélén és lefordult a hátára, jól odaverte a fejét is. Most lesem mint a hülye, hogy nem szédül-e és hogy egyformák-e a pupillái :? :roll: :shock: :cry:

Életveszélyesek egyébként, mindenhová fel és bemásznak, felállnak mindenen.
Ja, és Dorka trambulint kap anyuéktól névnapjára, mert azt írta elő a gyógytornász. Mi lesz itt, szerintem mire májusban találkozunk kihullik az összes hajam :shock:

Képzeljétek, mi is be vagyunk tojva, mert Ati mhelyén tegnap délután elküldtek két embert munkahiány miatt...

Andi!

Prevenar után nálunk sem volt láz. Dnénink szerint nagyon ritka

Binyek!

Jó, hogy javultok!

Judit

jucicuki

Hahó Csajok!
Voltunk dokinál Marcival:javult a tüdeje,már nem sípol,de még mindig hörög meg köhög.Újra HA tápszert kell ennie,de a zabpehellyel nem csináltam bajt,mert azt mondja a dokinő,hogy most az a legújabb,hogy 4-7 hó között ha kapnak gluténos kaját,akkor kisebb az esélye,hogy ne tolerálják,mintha később kapnának először.

Zsuzska!
Örülök,hogy tudtok jönni! :lol: Csak azt nem írtad,hogy hány napra és hogy szeretnél-e reggelit(1000ft/fő).

Rebe!
Táblázatban átírtalak Benneteket!Elég jól belehúztak a csajaid a tennivalókba!Ülés,állás,mászás... :lol: :lol:

Tonti!
Miért kell a gyerekeknek minden "sz@rt" örökölniük,a jót persze nem....Én is halmozottan hátrányos helyzetű vagyok öröklés szempontjából:hízékonyság,székrekedés,x-láb,lobbanékonyság :roll: :roll: :roll:
Kíváncsi leszek,hogy az ikrek mit örököltek ezekből....

Petri!
Hasműtétről beszélünk,igen.Én eddig nagy ellenzője voltam ezeknek a dolgoknak,de rá kellett jönnöm,hogy csak azért volt nagy a pofám,mert nem volt rá szükségem.Most meg alíg várom,hogy kés alá fekhessek a lógó és ocelotmintás hasammal.Sőt az is lehet,hogy a melleimnek is nekifutok utána... :wink:

binyek

Na most ez hogy került ide még egyszer?????

Banika!
Én se tudom,hogy ez miért jó....Már két hónapja simát eszünk.Meg sima tejpépeket.

Táblába beírtam minden újdonságot: 1232544250.6077.htm

binyek

A hévizibe is: 1232544380.3076.htm

binyek

Dóri!

Áginak boldog névnapot!

Kép

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Tontica: édesek a művészkéid! :D

Pasi: én is remélem, hogy már otthon vagytok!

Eszti: nektek is mennek még a drukkok.

Benszi: még így elképzelni is rossz, hogy mi játszodott le benned mikor megláttad késsel a szájában Dórit. :shock: Szerencse, hogy nem lett baj.

Én azon agyalok mostanában, hogy Kírának a játékait, hogyan pakoljam úgy, hogy a kicsik ne érjék majd el. Na, ez jó magyarosra sikeredett. :oops: Szóval értitek. Azért jó sok számukra veszélyes dolog( gyönygök, ceruza, legó ) van elérhető magasságban. De ha magasra teszem, akkor Kíra sem éri el és nem tud velük játszani.

Látom mindenkin hagyott valami nyomot a terhesség. Sajna rajtam is. Az a vicc, hogy ugyanúgy 13 kg-t híztam Kírával is, mint most. De akkor nem maradt bőr a hasamon, sőt jobban néztem ki mint előtte. Na persze, ehhez kellett a rendszeres torna. Most azonban nagyon megnyúlt a bőr. Ez állva nem zavaró, de ha leülök akkor igen. De én félek a műtéttől. Na meg most anyagilag sem fér bele.

Akkor majd tavasszal szorítok neked is Binyek ! :D Azért majd remélem beszámoltok, hogy milyen volt a műtét.

Binyek: mi nem kérünk reggelit.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Dóri!

Megkésve, de én is nagyon boldog névnapot kívánok a nagylányodnak!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?