A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Hát Zazzy, a jó ég tudja...

Ezt találtam:
"Hogyan kerülhetnek be a naptárba a Magyarországon újonnan anyakönyvezett keresztnevek (utónevek)?

Ebben sajnos nem tud segíteni sem a Nyelvtudományi Intézet, sem a Magyar Tudományos Akadémia. A névnap ugyanis az adott nevet viselő védőszent ünnepe, meghatározása egyházi hagyományokon alapszik, a naptárak és a névkönyvek szerkesztői is csak az egyházi gyakorlatot vehetik figyelembe. A naptárszerkesztés nem nyelvészeti feladat. Tudomásunk szerint jelenleg nincs központi világi (tehát nem egyházi) naptárszerkesztőség, ezért csak azt tanácsolhatjuk az érdeklődőknek, hogy a forgalomban levő naptárak kiadóihoz forduljanak a kérésükkel."

Vicces... ezt hogy gondolják? Az összes kiadót felkeresem, h x hónap y napján legyen Lizanna nap :P :shock:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

A Lara már nem is annyira ritka név, mégis alig van benne valamelyik naptárban. :?

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, szerintem menj orvoshoz, ha tele egy betét :? :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea!
Á, tuti nem víz(sajna).Biztos a vizsgálat, mondom, éreztem, hogy próbálkozott a doki, de túlélhető volt.Azt persze nem bánnám, ha beindulna tőle valami :wink:

Kép
Kép
zazzy

ja 8) :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Zazzy tök nagy izgalomba hoztál. Ha egyre több, lehet bármi.... bár ilyenkor bármitől lehet bármi, és bármi nélkül is lehet baba... :roll:
Na jó asszem kellett volna aludnom mégis....... :oops:
Boti ébred, nincs időm másra.

Én úgy lennék megint terhes...... Tök hülye vagyok..... :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Végigolvastam mindent, de már nem is emlékszem (oka a babanet, aki ma tök lassú!!!)
Pedig egy csomó mindenre akartam reagálni...
Hja, az biztos, Máténak és Majának drukkok mennek, hogy minden szépen és jól alakuljon tovább!

no az éjszaka: este 11-kor, mintha mi sem lenne természetesebb, vittem a Dömét az ágyba, a sajátomba, kapott cicit, el is aludt, fél négyig hangja sem volt, aztán fordultunk, tiszta pelus, evés, és aludt 7-ig.

Se hasfájás, se semmi.

Most persze jár az agyam, hogy ha nem viszem az ágyba, a sajátjában is elaludt volna? (nem hiszem, most is ott nyivákol)

És akkor most a nagy kérdés, ezek szerint anyahiányos, és kellek az alváshoz, oké. De HOGYAN FOGOM ERRŐL LESZOKTATNI? És mikor?

(közben bealudt az ágyában)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka Én elkezdtem szedni a More Milk Plus kaszulát, és nekem nagyon bevált. Este vettem be az első szemet és éjszaka már több tejem volt, mint szokott. Mióta szedem, bőven elég a tejem Máténak. Drága, de szerintem megéri.

Nemlajos Én eleinte együtt aludtam Mátéval, mert nem maradt meg a kiságyban, és így aludtunk jó 3 órákat. Azóta már elmarad a kiságyban is. De nem mindig. Szopi után, ha már bealudt, megpróbálom letenni, ha nem megy, akkor együtt alszunk.
Én azt mondom, nem fog örökké melletted aludni, ezért ha jobban alszik/alszotok, akkor legyen melletted.

Kép

Kép
rszg

Kuklika!
:lol: :lol: :lol:
Jól kiáztattam magam jó meleg vízben.Én ilyet mióta terhes vagyok, nem csináltam, csak zuhanyzok, most már hetek óta könyörgök a férjemnek, hogy sikálja ki a kádat, most bemérgeltem magam, kisikáltam én(ártani nem árt ez sem;) és egy fél órát áztam, közben megittam 4 dl málnalevélteát.Aztán este apával folytatjuk;) Majdcsak lesz valami.Kedvem mindenesetre jobb. :)
Hasam meg fájdogál.Lehet jót tett a melegvíz :wink:

Nemlajos!
Bár én már mondtam a véleményem, csak ismételni tudom, szerintem ilyen pici babákat nem lehet még elrontani!Asszem olyan 3 hónapos kortól mondják, hogy tényleg kell rendszer, ill.szabály.

Kép
Kép
zazzy

nemlajos: zazzyval értek egyet. Egyébként neked is pihentetőbb az együtt alvás, mint a kiságyhoz való rohangálás :wink: . Asszem már írtam, hogy a Lili az első pár hónapot a nagyágyban töltötte,leginkább rajtam. Most ki nem tudom szedni a kiságyából, pedig elmúlt 3 éves :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

nemlajos: én ugyanazt csinálom, minz RSZG. Ha már nagyon fáradt vok, kit érdekel hol alszik el :P és olyan jó átölelve aludni vele :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

zazzy, rajtad a világ szeme! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hajrá Zazzy!!!!!!!

Az apás dologért irigyellek!!! Csajok! nekünk mikor lehet már "olyat" csináni???

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Amikor Gabkánál úgy éreztem lesz vmi, nem lett... aztán direkt nem írtam, és lett.... most Zazzynál írnám, de nem fogom. :lol: Gondolom világos.... :roll: :lol:
Éjjel 2. részét mi is együtt töltjük. Mindig az jut eszembe amit a sznő mondott. Nagyon gyorsan megnő és nem tudok vele majd így bújni. Szval engem sem zavar annyira. Még kicsi. Le fog szokni a közös durmolásról. Remélem....
Gabka írt. Holnap mennek haza. Zazzynak Hajrát üzen! Estére rakok fel képet, remélem most át fog menni, múltkor egy éjszaka kellett a rendszernek hozzá, azért küldtem Rszg-nek.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nekem nincs vonalzóm, vagy csak én nem látom?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Mi külön alszunk(sőt én első napokban betartottam a 3 óránkénti szopi, utána kiságy,én meg végeztem dolgomat) de ma egész nap nagy ágyban alszik, mert kényeztetjük, szegénykém sokmindenen keresztül ment, megérdemli :oops: sőt azóta sokmindent olvastam és szükségük is van rá!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Köszönöm a hajrát Gabkának!Milyen aranyos, hogy gondolt rám! :D
Papillon!
Annyira azért ne irigyelj, ekkora pocakkal, fájó szeméremcsonttal nem olyan izgi ez már, de most mindenfelől ezt a tanácsot kapom, hogy ez a tuti szülésbeindítás! :oops: De én is alig várom, hogy minden a régi legyen, nagyon hiányoznak nekem is az igazi összebújások.

Kép
Kép
zazzy

Persze én ne szóljak egyszót sem, sokatokkal ellentétben, mi végig nem kíméltük magunkat.... :oops:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy hátha ez beindítja! Gabkaleányzó!
Kép :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Papillon! Érdekes ez a névnapkérdés... hiszen egy csomó olyan név is benne van a naptárban, ami tuti nem kapcsolódik semmilyen szenthez, mégis bekerült... szóval kíváncsi leszek, mikor lesz Lizanna-nap! :)

Zazzy! Sok sikert a mai szülésindításhoz! :D

Rszg, Kuklika! Kérhetünk egy friss táblát? Kicsit lemaradtam, hogy már csak Zazzyval ketten maradtunk, vagy van még valaki rajtunk kívül?

Masut
masut

Nekem így áll a táblám, nem tudom jó-e.

Kép

Kép

Kép

Kép
rszg

Papillon, a hathetes kontroll után :wink:

Persze csak a gyerekcsinálós mozdulatok váratnak magukra addig, a többi... :oops: :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én úgy lennék megint terhes...... Tök hülye vagyok..... :oops: [/quote]

Kukli: Ezt ne nekünk mondd, hanem ugorj rá apára! ;)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

kukli, én is :oops:

Igazándiból én télen tervezem a következő projekt indulását :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zazzy: Barnás folyás jól hangzik. Valószínűleg sikeresen lazított a méhszájadon.... Drukk, hogy legyen belőle valami ++++

Pappilon: Mi 3 héttel szülés utánig bírtuk.... Bár nekem nincs gátsebem, de nagyon jól esett... ;)

Bea: A hidegrázás a kimerültség jele, ami nem is csoda. Figyelj oda, hogy rendesen egyél. Én rendelem a kaját most hétköznap. És Maját néha passzold le anyukádnak és aludjál. Komolyan. Első gyerek után én is voltam ilyen fáradt....

Katka

katka22

Hát Katka az én gátsebem már arra összehúzódik, ha meglátja a wc-ben a tamponos dobozt (el fogom ajándékozni :!: ). Boti után 7 hó volt mire nem fájt. Estére most is eléggé érzem. Szval nekem a sex eszembe sem jut. A varrataimat nézegetem naponta, mikor lehet jobban borotválkozni, de még azok is csak röhögnek rám. Csibb neked a gátad rendbe jött varratszedés után? Van vki aki 2 hét után még úszógumin ül rajtam kívül?
Ma kipróbáltuk a kengurut. Tök jó volt! Katus szépen aludt benne. Bár nála ez nem fura. Ma alig volt fent. Kicsit félek az éjszakától, de max. nézegeti ahogy alszom. :roll:
Ja és annyira imád pancsizni. A köldökünk a múlté, szval tök cukin szemlélődik. Vettem cseresznyepárnát is, ennek milyen isteni illata van. Bár Zsoltika (Boti így hívja napok óta az apját :lol: ) szagnak nevezte..... :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

hát, a köldök nekünk, így a negyedik hét végén is necces, és hát kivel mással, ha nem velem történt volna meg, hogy az alatt a negyed óra alatt, amíg kutyát sétáltattunk, itt járt a dokinő... úgyhogy lecsúsztunk róla, és azt se tudjuk, jön-e még, és mikor... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Banolka: " Ma 18:40-kor megszületett Krisztián 3450g, 52 cm hosszú, fekete hajú. Hála Istennek jól vagyunk."

Sok Boldogságot Krisztiánéknak!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Juhhhhhhhhééééééééééé!!! :lol: :lol: :lol:
Gratulálok!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi a táblát, rszg! :) Most már biztos, hogy nem jó, banokla Krisztiánja miatt. :lol:

Banokla! Gratulálok a kicsi fiadhoz! :D

Masut
masut

Banokla gratulálok!!!

Tehuti én is olyan két hétig véreztem, és én is főleg akkor amikor szoptattam. Igazából most a napokban lett kevesebb. Talán neked is lassan elmúlik. :wink:

Csibb örülök a harmadik emeletre kerülésnek :D Várjuk a további jó híreket :wink:

Kukli sajnálom a lakás dolgot :? Én is mondogatom néha a páromnak hogy költözzünk, de szerintem mi is elég rossz áron tudnánk most eladni a lakást, ráadásul anno elég drágán vettük.

Katka én is annyit bírnék enni hogy csak na. Nem tudom miért, talán ez is a hormonok miatt, vagy a szoptatás miatt. Az biztos ha éhes vagyok akkor ha nincs is időm enni valamit be kell kapnom mert különben szinte rosszul vagyok.
Már alig várom hogy mehessek futni és akkor lehet enni :D Engem eléggé zavar a hasamon maradt kis felesleg, pedig igazán nem nagy.

Bea írtad hogy ráz a hideg, nem szoptatás után? Mert én minden szoptatás után majd megfagyok, éjjel meg még jobban fázok utána teljesen leizzadok :shock:

Zazzy hajrá!!!! Lehet hogy a nyákdugó volt.

Ma mi is egymáson aludtunk délután. :) Muszáj volt pihennem és hát Nimród nem nagyon maradt el egyedül, de így legalább pihentem.
Éjszaka meg ha nyügös akkor magunk közé vesszük és olyan jókat alszunk. Így nem kell ugrálnom ha kiesett a cumija.
Megjött ma a hordozókendőm, egyből bele is raktam Nimródot mert nyügi volt én meg épp főztem, és egy perc múlva édesen aludt benne :D Csak a hátam fáradt el abban a fél órában míg rajtam volt, azt hiszem erősítenem kell.
Ja és voltunk tanácsadáson és hála istennek beindult a súlya nem is akárhogy, most 3280 gramm, ami 320 grammal több mint egy hete :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Banokla nagy gratula Krisztiánhoz!!!!!!!!!!!!

Zazzy. nekem hétfőn tök éretlen volt a méhszájam, kedden szültem :D! fel a fejjel, bármi lehet!

most csak ennyire jöttem :? ...

ja még annyit: Nagyon örülök Máténak és Majának!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsinak is nagy nagy gratula!!!!!!!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Gyerekek, Ti honnét tudjátok, mikor kell menni tanácsadásra? :shock:
Hozzám eddig hetente járt a védőnő, kéthetente a doki, de ugye most 3 hétig nem jön a védőnő az anyukája halála miatt, a dokiról meg nem tudom, mikor jön megint most, hogy elkerültük egymást :?
Van valami protokoll?

Vérzés: nekem még most is van barnás valami, de igazándiból nagyon elöl olyan a betétem, mintha a húgycsövemből jönne (de persze nem). A sebem viszont mintha sose szültem volna (de a szextől még ódzkodom, nem azért, mert nem kívánom, hanem mert az a méhszáj és méh eléggé meg lett gyötörve, nem kockáztatok egy fertőzést, vagy sérülést.

kukli, én is akartam mondani, hogy nagyon sajnálom a házat. De az álomházat még meg sem hirdették, nem lehet, hogy várnak még picit rátok? :roll:

Evés-ivás: én eleinte kényszeresen ettem, és hát ittam is, ami nehezebb volt, mostanában meg azt veszem észre, hogy késő délután, mire eszem valamit, aztán persze még kétszer vacsorázom, és az ivás is hagy maga után kívánnivalót.

Viszont ma a cicim különösen fájt, szopi közben is, mintha tűvel szurkálnák... más is érzett ilyet? Eddig egyáltalán nem volt kellemetlen, csak az első pár másodperc a szopinál is, most meg ez... :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukli
nekem nagy megkönnyebbülés volt a varratszedés, persze még érzékeny kicsit, de már rég nem kellene úszógumin ülnöm, merthogy nem is ültem azon... :roll: viszont a fenekem az kinn van eléggé... hál istennek nincs begyulladva, de kijött az aranyér. de legalább nem fáj...

Nemlajos
nekem is ott van elöl a folt! :wink:
én 3-szor eszem, többre nincs is időm... az ivást én is nyomatom.

Katka
még a minél többször mellürítés is növeli a tejtermelést! persze, ha van rá időd... :roll:
iszol sokat???

Banolka
nagy-nagy gratula Krisztiánhoz!!!

Voltam a kisfiamnál, aki ma olyan éber volt, hogy csak na! szinte végig fenn volt :shock: (3 óra). és ma az is megtörtént, hogy rászoktunk a cumira... :oops: nagyon sírt, és mivel kaja után voltunk, tehát éhes nem lehet, ezért nagyon megsajnáltam... biztos anyahiány, bújáshiány, szopáshiány lehetett a gond, én hülye meg itthonfelejtettem a cumit... mondtam is az ápolónak, erre hozott egyet. és nagyon tetszett Máténak... remélem, majd átszokik a cicire róla... :roll:
aztán a 3. óra vége felé, már a cumi sem volt jó, és sírt, erre közölte az ápoló, hogy nyugodtan vegye kézbe, anyuka! :shock: :) úgyhogy volt nagy meglepetés Máténak, nagyon tetszett neki, csak úgy kerekedett a szeme! és egy nagyot rottyantott is közben! 8) jaj, de várom már, hogy lehessen babázni!

azt mondták, hogy a gyógyszerektől szépen csökkent a folyadék. most fokozatosan csökkentik a gyógyszert, és nézik, hogy mi a helyzet a folyadékkal. így előre bő egy hetet jósolt az ügyeletes doki a hazajövetelre. még azt is hozzátette, hogy mivel pestiek vagyunk, lehet, hogy előbb, és majd be kell járnunk naponta kontrollra.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!
Én még mindig itt :lol: :lol: :lol:
Esti kexnek nem sok hatása van egyelőre :roll: Basszus még nyilallgatás sincs, nemhogy fájás!Azért ez már nem gáz 39+3-on?
Barnázás is elmúlt. :roll:

Banokla!
Hatalmas gratula Krisztiánhoz!!!

Rszg!
tessék sűrűbben táblát pakolgatni nekünk, hátha nemcsak Krisztián nem akar a 2.-ban kuksolni :wink: :lol:

Csibb!
Nagyon örülök a jó híreknek!!! :D

Kép
Kép
zazzy

Csibb! De jó, hogy megfoghattad Mátét! :) Nagy meglepetés lehetett neki, új helyzet. :) Drukkolok a minél előbbi hazamenetelhez!

Masut
masut

Gabka-baba nagyon édes!!!

Én rájöttem, hogy a mi babáink Masut csak pontosak és kész.De akkor neked ma szülnöd kell!!! :wink:
Tesszával mi lehet???

Kép
Kép
zazzy

Zazzy! Nekem tegnap éjjel volt valami kis érzetem, de azóta se semmi. Se jósló, se nyilallás... de azért csak nem maradunk így? :roll: :D

Masut
masut

Hát nagyon remélem!!! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Krisztián:
Kép
:lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Nemlajos: Általában van 1 hónapos kontrol, de én például megbeszéltem a dokinénivel (amikor Ágicát vittem hozzá), hogy jól vagyunk és ebben a szélben nem viszem be a Petit. Ebben maradtunk. (1 hónaposan Konakliont nem elfelejteni!)
2 hónaposan kötelező menni, mert akkor oltás van. Legközelebb, akkor menned kell. Egyébként meg nem attól nő a gyerek, hogy ránéz a védőnő, meg az orvos. Szóval, ha Döme jól eszik és jól van, akkor ne aggódj szerintem.

Banloka: Gratululálok Krisztiánhoz!

Csibb: Úgy látom már nem csak másztok kifele a gödörből, hanem száguldotok kifele és már látszik a napfény! :P :P :P Szuperjó!

Masut, Zazzy: Holnap lesz hirtelen nagyon meleg, az biztos front! ;)

Kukli: Első gyereknél nekem is volt gátsebem és elé sokat küszködtem vele... Még emlékszem....

Katka

katka22

Banokla gratulálok!!Jó egészséget nektek!!!

Csibb örülök, hogy magadhoz ölelhetted Mátét :)

Vica, nekem is pont így van, de napközben is ráz a hideg, de ahogy Katka mondta a kimerültségtől, ma fáj egy kicsit a varratom is, de Hála Istennek egyre többet tudok pihenni. Majdnem betartja még mindig a 3 órát a kis drága, közben meg alszik.

Nemlajos Kuklika, bátrak vagytok, hogy újra lennétek terhesek, nekem az volt az első gondolatom, ha úgy alakul az életem, tudnék-e még szülni valakinek, annyira nehéznek tűnt a szülés :x , vagy később majd elfelejtem :roll: :lol: ?
Tanácsadás: nálunk hazajövetel után máfél-két hét, nekem jövő hét Szerda, és a körzeti, meg a védőnő mondta az időpontot, szerintem lehet telefonon érdeklődni a körzetinél mikor vidd, nem ment ki első vizsgálatra Nemlajos?

Kuklika, úszógumikkal kapcsolatban, nekem még igen, próbáltam felvenni régi nadrágot, de még mindig csak a terhesnadrág jön rám, abból meg csak 3 van :x a többi csak a térdemig jön fel, meg a szabadidőruhák jók rám :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.03.27 09:36-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Megint látom a vonalzóm :o

Bea, Maja

Kép
bea1978

Masut, Zazzy, hajrá, drukk++++nemsokára vége :wink:

Tesszáról tudtok valamit?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Zazzy Tábla csak Neked! Hátha :wink:

Kép

Kép

Banoklának és Krisztiánnak gratulálunk, minden jót, sok egészséget, nyugodt éjszakákat és nappalokat kívánunk!

Nemlajos Én kéthetente viszem Mátét az orvoshoz, és hetente jön a védőnő. Nemsokára már ritkábban, de mindig megbeszéljük, mikor lesz a következő alkalom.

Csibb Nagyon örülök a jó híreknek. Reméljük nagyon hamar eltelik már ez az egy hét, és tényleg hazavihetitek Mátét.

Kép

Kép
rszg

Gratula Banokláéknak!!!!!!!!!! Akkor már nincsenek sokan a 2in1 kismamák! Zazzy, kitartás!!!! :wink:

Nemlajos, nekem is elöl szokott véres lenni a betét és nekem is szokott olyan lenni, mintha tűvel szúrkálnák a cicimet szopi közben. Nekem az egyik bimbóm nagyon fáj és sebes.... :evil: :shock:

Csibb, de jó, h foghattad a fiad!!! Kitartás!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Megírtam a blogomba a szüléstörténet, ha esetleg valakit érdekel:http://wayoflife.blog.extra.hu

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea, elolvastam...megkönnyeztem!!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csajok, hogy a vérzés szóba jött, nekem mára elmúlt teljesen. Persze folyás van, de az is alig.
Lakásra most tuti nem lesz vevő, mert nem hirdetjük. Ide nekem most senki ne jöjjön. Illetőleg…. A dnő reggel 9-re ígérte magát. Múltkor ugye 3 nap volt mire ideért, ma már nincs pofám felhívni, hogy megint el tetszett felejteni. Nekünk is 2 hetente jön(-ne) és 2 hósra kell bevinni először.
Éjszakánk szupi volt. Kata fél 10-től 2-ig hasfájt. A legjobb a párna volt neki, de nem tom mitől lehetett. Lassan semmit nem merek enni. Pedig betartok mindent.
Vica Nimród gyönyörűen növöget akkor! A kendő akkor bejött? Sztem ha kinőjük a kengurut, megnézzük ezt.
Evés: én alig eszek. Úgy kényszerítem magam. Súlyom nem csappant az utóbbi héten, de az étvágyam…..
Csibb nagyon örülök, hogy így sikerült a tegnap. Annyira jó lenne, ha tényleg hamar hazavihetnétek! Lesz otthon sok rottyantás. Biztos megismerte a szagod, hangod!
Reméljük aranyér visszahúzódik hamar. Nekem is volt vmi gyanúm múltkor, de nekem sem fájt. Akkor elvileg lehet, fájdalom nélkül is. Ez az új vas nem tesz jót nekem. Váltok is vissza.
Bea ez édes! Nekem is a sima nacijaim sztem a combközepemnél elakadnának. Nem kockáztatom azt a kis önbizalmam ami maradt. Szabadidők otthonra jók, terhesgatyót meg nem látja senki, hisz felöltözünk. Én mindig láttam a vonalzódat. Olvastam, én is megkönnyeztem. Nagyon szépen leírtad.
Na Boti elaludt, Kata kel. Ma sem pihenek túl sokat. Még jó, hogy éjjel Zsolti beüzemelte magát, és 11-ig míg Katus nem volt éhes, ő babusgatta (ciki de fel sem keltem rá, hogy mellettem nyöszörög, lehet fáradtabb vagyok, mint hiszem).

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Rszg!
Köszi! :wink:
Most nézem, hogy Bea volt az utolsó, aki "idő előtt" szült, utána mindenki ráhúzott egy kicsit :roll:

Kész az ebéd, megyek, olvasom Beát.

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?