A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

De hogy a doki azt mondja, hogy nem jelent semmit a hőmérőzés?! Ilyet még nem hallottam!

KépKép
titi_27

Tudom, hogy a dokid mondta, hogy nem jelent semmit a hőgörbe - ez egy kicsit, nem is tudom, olyan fura, hisz más dokik kérik a görbét (minimum 3 hónapit), hogy véleményt tudjanak mondani.

Én nagyon drukkolok neked ( és mindenkinek :wink: ) - remélem 2 hét múlva te is meglepsz egy + teszttel!!!! nagyon örülnénk neki..... és, ha a dokid megvizsgált, minden esélyed megvan rá :D

KépKépKép
ildiko74

A doikim nagyon nem szereti, ha magamtól okoskodom neki, vagy esetleg van véleményem... Amikor elmenetem hozzá először, és vittem a görbéimet, csak annyit mondott, hogy felejtsem el, semmit nem jelent... Persze lehet, hogy csak az én esetemre értette, hogy nincs jelentősége, hisz akoriban nem volt p.érésem, és a görbém is jóformán egyenes volt... Úgyhogy nem is mondtam neki sokáig, hogy mérem az Ő véleményétől függyetlenül... Csak most, mikor voltam, nála, hogy a + teszt óta 37 fölött van a hőm.... Szintén annyit mondott, hogy nem számít... :? No mindegy

Én is nagyon drukkolok Mindenkinek!!!! :D

Kép
Vendég

Titi! Köszi, hogy a kedvemért mégegyszer leírtad, hogy hol és mikor lesz a tali.
Még nem tudom, hogy eltudok e menni, mert a férjemmel össze kell egyeztetni a dolgokat. Mivel a kocsi is kellene, mert ha busszal megyek + BKV-val, akkor másfél óra oda + másfél vissza csak az utazás. Meg a Manóval is kell valakinek lennie. Szóval megpróbálom megoldani, hogy elmehessek, mert már nagyon szeretnék találkozni veletek.

Little
Vendég

Sziasztok!
Csak most tudtam jönni, mert eddig a biztosítót intéztük, hogy legalább a casco fizessen. Persze nem tudtuk befejezni, úgyhogy még holnap is rohangálhatok, ráadásul egyedül, mert a párom szolgálatban lesz.

Titi! Ne szomorkodj, bár szerintem teljesen érthető a hozzáállásod ugyanezt csináltam én is, máskor 2 hónap alatt nem voltunk ennyit együtt, mint most a félidőben, csak nekem remélem szerencsém volt, 2-3 hónap után valószínű nálunk is ugyaznez lett volna. Eddig a férjem egész jól tűrte, bár állandóan dög fáradt munka után. Nem lehet, hogy a párod még nem is akarja igazán azt a babát?
Azért a görbéd alapján még nincs veszve semmi…

Eszter, szerintem a korábbi hődet írd be. Nekem is volt hasonló, ¾ óra visszaalvás után 0,3 tizedet nőtt a hőm. A korábbid van közelebb az állandó méréshez, úgyhogy szerintem azt írd be.

Mororo! Üdv köztünk.

Ildikó! Képet majd csak januárban. Azt mondta a dokim, hogy a 8. hét előtt nem menjek, mert rendesen úgysem látja, akkor úgyis visze kellene mennem és nem akar lehúzni rólam 2X pénzt. Remélem nem is lesz ebből gáz, csak tudja hogy mit beszél, én meg bízom benne.
Neked már lassan jönni kellene a pé-nek, nem?

Anna nem tudod feltenni a görbéd? Hogyhogy a dokid szerint az nem ér semmit? Megmagyarázta ezt valahogy? Azért meg ha ilyen szinten vizsgálgat, akkor nem lehet vele semmi gáz. Drukkolok nektek! Meg persze mindenkinek.

Már nagyon várom a talit, hogy megismerhesselek titeket.

Pusz Erzsike
(Kellene már csinálnom egy új vonalzót, de nem merek…)
verzsike

Sziasztok!

Először is elnézéseteket kérem, hogy úgy eltűntem. Sajnos most is csak azért jöttem, mert nem akarok köszönés nélkül végleg eltűnni.
Az okról csak annyit, hogy időközben történt egy tragédia, ami miatt már nem tartozom a babát tervezők közé.
Kérlek ne haragudjatok rám!

Kedves Meri! Kérlek szépen az oldalatokról is törölj ki légyszíves!

Minden jót kívánok Nektek, és kívánok mindenkinek mielőbbi babásodást!

Ja,és persze mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!

Hugi
hugica.1

Sziasztok Lányok!

Végigolvastam a 2 nap alatt történteket! Holnap sokat írok is majd, mára már nincs időm, mert el kell rendeznem a gyerekeket.

Hugi miatt: nem tudom mi történhetett veled, de iszonyúan megijesztettél! Szeretnék segíteni, ha úgy érzed szükséged van rá!
Bármikor hívhatsz!
Kiss Éva: 06703691470 (éjjel-nappal él!)

Éva

Kép
balimama

Szisztok!

Olyan sokat írtatok,alig bírtam visszaolvasni.Egész este macskapisit takarítottam,mert ez a hülye cica bejelölte a sarkot. :evil: Holnap megy ivartalanításra.Nagyon mérges vagyok rá.

Hugi!

Ha jól gondolom a párod és közted történt valami?! Nagyon sajnálom. :cry:

Titi!

A másik topicot nincs most időm olvasni.Onnan ki jön?

Sajna nincs időm most írni,csak feldobom a görbét.Olyan arik vagytok,hogy így törődtök velem.Ma is így jártam.Mértem egy rendes idős 36,4-et,aztán 10-kor 37 -el keltem,és nem vagyok beteg,kicsit sem. :?: Kép

Nagyon várom a talit.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Kedves Éva!

Köszönöm, hogy így aggódsz, és felajánlod a segítségedet! Végülis nem titok ami történt, elveszítettem egy balesettben azt aki nagyon fontos volt nekem........ Szakember segítségével próbálom feldolgozni a történteket. Remélem senkit nem bántok meg azzal, ha azt mondom, hogy most nem akarok olyan helyen írni, ahol mindenki babát szeretne, hiszen én elveszítettem ennek a reményét is......
Tényleg nem tudom, hogy lehetsz ilyen kedves, ez annyira meghatott.... Jó lett volna még sokáig veletek maradni, és együtt örülni a babáknak, de nekem ez most nem megy! Ne haragudjatok!

Hugi
hugica.1

Sziasztok,

Hugi,
erre nem lehet mit irni. Ha bármiben segíthetünk, itt leszünk! Nagyon sok erőt kívánok neked! :(

...Szerettem volna veletek megosztani, hogy hogy ficánkolt a drágám, de ilyen rossz hir után most képtelen vagyok!
A lényeg, hogy minden rendben van, és hogy uh szerint még nagyobb is egy héttel! Hallottam kalapálni a kis szivét, láttam a kezecskéit és a lábait...
A nyaki redőnk 0.7 vagyis tökéletes.
Január 23-án megyek a következő vérvételre az integrált teszt miatt!
Van dvd a kicsimről, csináltam nektek belőle képeket:

Kép Kép Kép Kép

Várom nagyon a 29.-ét hogy kicsit talizhassak veletek!

Millió puszi,
Ági

Mokuska,
iwiwen próbáld meg, mindig lehet találni elajándékozható kiscicut...
csné

Kedves Hugi!
Nagyon sajnálom ami Veled történt. Teljes mértékben megértem, hogy miért nem akarsz közénk jönni. Azért ha gondolod, hogy tudunk valamiben segíteni, vagy csak ki akarod önteni valakinek a szívedet, akkor minket itt megtalálsz, és szívesen segítünk amiben tudunk!!!!!!

Eszter! Én ismerem ezt a macskapisis takarítást, nekünk is van egy cicánk. Még akkor kaptam amikor Pestre mentünk albérletbe, ennek lassan már 9 éve. Nálunk is gond volt ez a jelölés, pláne úgy, hogy amikor hétvégére mentünk anyuékhoz, vittük magunkkal és nekik is voltak cicáik, így még ott is jelölt. Aztán mi is elvittük ivartalanításra. Nem is volt vele semmi gond, kivéve amikor megszületett a kisfiam. Hazajöttünk a kórházból, és amikor a macska egyedül maradt itthon, vagy csak éjjel aludtunk, összepisilte a nappaliba a kanapét, meg a rajta lévő párnát. Annyira örültünk neki, mivel mindent újonan vettünk az új házba. Olyan féltékeny volt a gyerekre, hogy hozzám nem is jött oda egy darabig, csak a páromhoz. Most meg már annyira szeretik egymást, hogy tök jól ejátszik együtt a gyerek meg a macska. Ha megyünk valahová, akkor a kisfiam mindig elköszön tőle, és mondja neki, hogy "jó jegyél".

Erzsi sajnálom ami az autótokkal történt. Még ha casco is van rá, és nektek nem kerül semmibe a javítás, tök macera az egész. De a lényeg, hogy nektek nem lett semmi bajotok! Vigyázz nagyon magadra, és ne idegeskedj!!!

Éva! Engem is nagyon meghatott a segítőkészséged, amit Hugi iránt tanusítottál. Olyan ritka már az ilyen ember! Örülök, hogy "megismertelek"!
Annyira jó lányok, hogy hozzátok bármilyen problémával fordulhat az ember, és nem vesztek félvállról. Sajnos én elég nehezen nyílok meg az embereknek, mert úgy érzem, hogy mindenkinek meg van a maga problémája, és nem akarom még az enyémmel is fárasztani. De jó, hogy Ti itt vagytok, és most már egyre jobban úgy érzem, hogy el fogok tudni nektek mondani olyan dolgokat, amiket másnak nem merek vagy nem akarok!
Vendég

sziasztok,
hát,nem tudom lehet e még közétek csatlakozni de szívesen tenném ha nem gond.sajnos visszaolvasni csak egy oldalt tudtam így nem vagyok képbe de gondolom majd bekerülök a keringésbe néhány nap után.
rólam annyit hogy ma kezdtem a clostyt és januárba megyek uhra és izgulok meg félek meg türelmetlen vagyok meg még fokozhatnám :roll:

cupp
gigi
Vendég

Sziasztok!

Hugi! Nagyon sajnálom, ami veled történt, sok kitartást, hogy túl tudj lépni rajta. HA segíthetünk valamiben, itt bármikor elérhetők vagyunk.

Eszter! Nem semmi a görbéd, ha valaki ki tud olvasni belőle valamit, az légyszi ossza meg velünk, mert számomra megfejthetelen.

Ági! Köszi a képeklet, nagyon arik.

Little! Nagyon jó, hgy idetaláltál közénk, ez tényleg egy olyan hely, ahol mindenről beszámolhat az ember. Én se gondoltam volna soha, hogy tartozhatok egy ilyen jó kis közösségbe. Amióta befejeztem a fősulit és itt dolgozom Pesten csak két barátnőm van, de velük is inkább férjekkel, gyerekekkel találkozunk, úgyhogy nem igazán bensőséges a kapcsolat. Nagyon jó, hogy vagytok nekem.
Sajna a kocsin hiába van casco, 50.000 Ft-t nekünk kell fizetni, még jó, hogy kapunk 13. havi fizut, különben elég gáz lenne.

Nálunk különben minden ok, holnaptól már pihengetni akartam, de reggel még megyek kozmetikushoz, utána vissza a biztosítóhoz, délután azért már nem akarok csinálni semmit. Nagyon fura néha teljesen felpörgök, máskor meg egy pillanat alatt el tudnék aludni. Most pl el se tudom képzelni, hogy ma én lefeküdjek, annyi energia dúl bennem. A férjem nagyon aggódik, h valami nincs rendben, mert még nem hánytam, mióta kiderült. Annyira aranyos.

Pusz mindenkinek Erzsike
verzsike

Szia Gigi!

Ha nincs időd visszaolvasni, nézd meg a honlapunkat, amit Meri készített nekünk. www.babanet.mindenkilapja.hu itt mindenkiről megtalálsz egy kis bemutatkozást, talán könnyebb lesz bekapcsolódni.
Pusz Erzsike
verzsike

Jaj, lekéstem Gigiről! :(

Szijjjja Gigi! Tényleg segíthat az ismerkedésben a lapunk, nézd meg! És írj magadról te is!!!

Hugi! Nagyon sajnálom. :( Kérésedre töröllek a lapról, bár nehéz szívvel.

Az újak küldjenek emilt, ha szeretnének felkerülni! :)

Mororo! Nem ismerjük mi egymást véletlenül???? :wink:

Verzsikét azért nem írtam még fel a lapra, amiért még nincs neki új vonalzója. Szeretném megvárni, amíg ezt ő maga kéri. De remélem láttátok, hogy azért a zebrásoknak külön design jár! :)

Nem tudok most mindenkinek írni, de felteszem a görbém, hogy lássátok, milyen az, amikor nem a pé. miatt szeret az ember sokat-sokat! :oops: :wink: :wink: :lol:

Kép

meri

Meri! Megnéztem a másik lapot, nagyon aranyos vagy. Felteszem most a babás görbémet, áttennéd ezt is, nehogy valakit megtévesszen a teszt meg a régi görbém...
Kép
verzsike

KÖSZI!
verzsike

Ilyen figyelmetlen voltam, hogy a görbéd nem tettem fel??? :oops:

AZ üdvözlő szövegbe is beírlak bármikor, ha SZÓLSZ. Addig nem. :) VAgy beszéljük meg, azonnal beírok mindent, ha készítesz új vonalzót, és elküldöd a kódját! :)

Annyit nem tennél meg esetleg, hogy jelölöd a pozitív tesztet is a görbén? És akkor tényleg egyértelmű.

meri

Most néztem meg: nem voltam figyelmetlen: fent van a babás görbéd is, csak az a megtévesztő, hogy felülre tettem a teszted. :)

meri

Lányok, lenne egy kérésem!

Annyira szeretném, ha a naptárunk is naprakész lenne, de mivel nem tudok mindig itt ülni, így nagyon nehéz követni. Az lenne a legjobb, ha a honlap vendégkönyvébe beírnátok: onnan könnyen ide-oda tudom tenni. Pl. mindenki beírhatná előre az egész januárt, és menet közben, ami még jön.

NAGYON KÖSZI!

meri

Sziasztok!
Most értünk haza, de máris az volt az első, hogy benézzek hozzátok.
Jánosokat köszöntöttünk - van egy jópár a családban...
Szia Gigi! De jó, hogy együtt kapcsolódtunk a lányokhoz. Én is új vagyok.
Ágiii! Gyönyörűek a képek! Gratulálok!
Szia Meri! Szerintem is ismerjük egymást. Nagyon örülök, hogy megtaláltalak benneteket. Megnéztem a honlapot. Szuper! Sokat segített abban is, hogy egy kicsit jobban megismerjelek benneteket.
Vendég

Szia Mororo!
Az első beírásod óta agyalok, vajon honnan ez a név! Remélem egyszer megtudhatom! Örülök, hogy nem csalnak a megérzéseim, és még jobban örülök, hogy elszántad magad, és csatlakoztál hozzánk!!!

A kedvünkért azért megtehetnél néhány dolgot: pl. feltehetnéd a görbéd, hátha tudunk segíteni az eligazodásban is. :) Készíthetnél vonalzót, mert abból látjuk, mire biztassunk éppen. :oops:
Elküldhetnéd nekem emilben, amit feltehetek rólad a lapra.

Írtad, hogy az esküvő óta nem védekeztetek. Látod, erre is jó egy görbe: rögtön kiderül, hogy egyáltalán jókor voltatok-e együtt vagy egyszerűen azért nem tud jönni a baba, mert nem megfelelő az időzítés.

meri

Meri! Az első beírásom óta tudod, hogy ki vagyooook?! És a nevemmel foglalkozol?! A néven ne agyalj, mert erre sose jönnél rá! Nem légből kapott név- ez tuti. Majd elmesélem.
Ígérem, hogy a vonalzót elkészítem...báár még egy kicsit bonyolultnak tűnik. A görbémet magam készítettem, (nem Fertility)tehát még ebben is zöldfül vagyok. Remélem, hogy idővel belejövök majd a dolgokba. Köszönöm a segítségedet!
Vendég

sziasztok,
köszönöm a kedves fogadtatást nagyon jól esik.belevaló csapatnak tűntök,remélem egyszer nekem is lesznek itt gyökereim :wink:megnéztem a honlapot és annyira szuper,tényleg nagyon jó maga az ötlet is meg a kivitelezés meg minden!!!!!!!!!!! rólam azt kell még tudni hogy van némi üldüzési mániám a sok rídonlitól és néha néha kapok pü-ket amiktől a hajam szála is az égnek áll :evil: szóval ha titkosítjátok az oldalt én is rá szeretnék kerülni,de így nyilvánosan nézzétek el nekem hogy inkább maradok inkognitóban :oops:

mororo,
hogy én is hogy örülök neked,akkor ketten vagyok topicszűzek :lol:

jó éjt
gigi
Vendég

Mororo, igen, az első beírásod óta. :wink: Ne kérdezd, miért! :)

Gigi! Az oldalt nem áll szándékomban, sőt módomban sem titkosítani. :) De amint látod, többen vagyunk itt inkognitóban. :wink: Többek között én is. :) De ahogy gondolod. :) Azért valamit elárulsz magadról? Vagy semmit nem tudhatunk? Azt látjuk, hogy van már egy babád. Miért szedsz clostit? Mióta próbálkoztok? Gondolom, 23 éves vagy... Egy vonalzót esetleg, hogy lássuk hol tartasz... :)

meri

Jó reggelt mindenkinek!

Jaj, Hugica, annyira rossz érzés, hogy elveszitünk, de sajnos, teljesen egyetértek veled, hogy nem akarsz többet közénk jönni. Annyira szeretnék segiteni, de a fájdalmadat csak az idő fogja tudni enyhiteni. Kivánom neked, hogy minél hamarabb tudj bizni abban, hogy az élet számodra is tartogat még jó dolgot!!!!

Nekem mára felugrott a hőm 36,5-re, ami az azelötti értékeket nézve, elég magas. Megkérlek, szoritsatok nekem, hogy igy is maradjon, még ha nem is végződik pozitiv teszttel, de legalább tudjam, hogy jókor van a pé-m.

Erzsike, gondoltam, hogy csak januárban lesz kép, de remélem nekünk is hozol – nagyon várom :D

Éva, nagyon várjuk, hogy irjál, mert mindig olyan megnyugtató tudsz lenni, és olyan jókat irsz :D

Eszter, a görbédhez nem tudok mit mondani....ahogy nézem, azok az értékek magasabbak, amikor nem a megfelelő időben mérted. Tehát, ha mostantól időben mérnéd, és felszökne a hőd, akkor a pé-d most kellene legyen – a folyás is ezt igazolná.

Ági, köszönjük a képeket, nagyon jók lettek – szuper! Még a köldökzsinor is látszik :D és, még az is, ahogy a kezecskéit mozgatja.... jéééééé
Örülök, hogy jól vagytok :D

Gigi, én is üdvözöllek köztünk! Januárban miért mész uh-ra?

Puszi mindenkinek, akinek nem irtam, annak dupla adag repül :D

KépKépKép
ildiko74

Jó reggelt lányok!!!

Hugi!!! Jézusom!!! Ez nagyon elkeserítő, szomorú, lesújtó, tragikus… nem is tudom, hogy tud tovább menni az élet! Kívánom, hogy fel tudd dolgozni, és légy erős, olyan, amennyire én biztos nem volnék! Nagyon köszönjük, hogy elköszöntél tőlünk!!! Kívánok az életben még rengeteg örömöt, és remélem, kárpótolni fog még ezért a tragédiáért!

Verzsike, aztán csak óvatosan! Nehogy túlhajszold magad! Még jó, hogy van Casco az autótokon!!! És meddig tervezel dolgozni?

Ildikó, látod, látod! Mégiscsak van pé, és mégpediglen milyen jókor!!! Szuper!!! Jaj, de jó, akkor együtt fogunk izgulni a pozitív tesztér, de szup!!!

Gigi, szia!!! Megismersz?!

Little, merre laksz, hogy ilyen körülményes eljutnod az Árkádba? Úgy sajnálnám, ha nem tudnál jönni!

Áááááááááági!!! Ez egyszerűen egy tökéletes bébike!!! És hogy már milyen nagy baba! Hihetetlen, hogy meg van mindene!!! Hol voltál 3D-s UH-n? Az integrált tesztet majd alkalomadtán meg fogom tőled kérdezni, mert most én is tervezek majd menni. Mindent meg akarok tenni a megnyugvásomért! Remélem, most már maximálisan nyugodt vagy a kis bébit illetően!

Eszter, a másik topikból Juci és Bufo jönnek!

KépKép
titi_27

Még gyorsan egy görbét, aztán dolgozom ezerrel. Ma tutira ritkábban fogok tudni jönni sajnos. :(

Kép

KépKép
titi_27

Lányok, most írt a Virág, hogy nagyon beteg, és fújjuk le a holnapi talit!!! Azt írja, hogy jövő héten pótoljuk. Mi a véleményetek? Tényleg toljuk el, vagy attól függetlenül talizzunk?

KépKép
titi_27

Titi, nagyon biztatóan alakul a görbéd - és pont jókor voltatok együtt :D - nagyon drukkolok neked!

Én tulajdonképpen most azért izgulok, hogy már tegye be azt a pé-t a ferti..... a tegnap éreztem valamit, csak nem vagyok biztos, hogy az volt-e. Amúgy, nem tudom miért, de nagyon bizom a Berry-ben, hogy rendbeszed egy kicsit - remélem, nem hiába.

KépKépKép
ildiko74

Hát, Ildikó, Neked legyen igazad! Bár bíztató volna a görbém! Szerintem is az, remélem, a hőm sem esik le jó sokáig! Sőt, mehetne feljebb is!

Jut eszembe... képzeld, vettem a Rossmannban Aloe Vera áfolyás gélt, 4.000 Ft volt 1 liter, nem bírtam megállni. Elég érdekes íze van, de most naponta 2x iszom. Remélem, ez is megteszi hatását!

KépKép
titi_27

Jó reggelt mindenkinek!

NÁLUNK ESETT A HÓ ÉJSZAKA! :D

Titi,
úgy örülök, hogy megszervezgeted a találkánkat! Olyan ügyi vagy mindig! A fagyizóban lett foglalva hely? Foglaljak, vagy azt is csinálod már rutinból? :wink: :lol:
A görbéd nekem tetszik!
A kevés együttlétnél meg gondolj ránk. Egy alkalom is elég, ha az jókor történik!!! :D

Amugy a Bolgárkerék utcában voltam integrált teszten. Ha jól tudom még Juci is ott volt. Isten igazából nem is a 3D-s volt a nagy része a vizsgálatnak, hanem, hogy a Down-kór szűrés. És az egészben az a jó, hogy pont az én dokibácsim van ott az uh-on! :) Mindent megmért, a combcsonttól kezdve a pulzust, az orrcsontot, a fejét... A 3D-sből ennyit csinált amit láttok. Majd késöbb elmegyek mégegyszer, amikor majd a szivét is jól látni, és akkor is csináltatok dvd-t.
Ez egyszerűen csodálatos volt! Úgy mozgolódott, sőt a látjátok a méhem milyen alakú... A drágám feljebb ugrált és onnan "csúszdázott le" (a doki ezt a szót használta). Csodálatos volt látni mindent. Sőt a doki még azt is megnézte, hogy mi van a lába között... Azt mondta csak tipp, és hogy ne vegyük készpénznek, de mintha lenne valami a lába között :D ...azért én még reménykedek,hogy kiscsaj, mert megnéztem a könyvben (csodálatos utazásban), hogy ilyenkor még a lányoknak is kitüremkedik, és nem lehet igazán megkülönböztetni! :roll: :lol:
úgy megmutatnám nektek a felvételt, hogy hogy mocorog rajta. Nyújtogatja a lábát, kezét...
És igen, kicsit megnyugodtam. Bár egy mondat megmaradt bennem és tudom, hogy azt fogom várni majd a következő uh-on: "gyomor és hólyag telítődése jelenleg nem ábrázolódik" De szerintem ehhez még kicsik is vagyunk... :(

Verzsike,
tényleg nagyon vigyázz magadra! Tudom, egy baba ha egészséges, akkor elméletileg nem kell külön vigyázni magadra, de szerintem pihenj azért nagyon sokat! Az álomkórral meg ne foglalkozz. Ha tudsz aludj olyankor, hidd el a szervezet nem véletlenül kéri!!! Szedsz vitamint? Folsavat? Egyél nagyon sok finomságot, ami neki kell, és vigyázz magadra nagyon az első három hónapban. A neten olvastam, hogy a 12 hétig alakulnak ki a veleszületett fejlődési rendellenességek, utána már nem! Úgyhogy a legfontosabb 3 hónap előtt állsz!
Csinálj vonalzót!!!! Csak hogy lássuk, hogy hol állsz!!! Az meg, hogy a 8. héten mész szerintem tökéletes. Addigra valószínűleg már látni fogjátok a kis szivét is a drágának! Ti mit szeretnétek jobban? Fiút vagy lányt?

Mororo, Gigi,
üdv közöttünk!

Eszter,
szerintem is hagyd a f..nébe a hőmérőzést. Akkor tudsz valamit kinézni belőle, ha ugyanabban az időben méred. Én mindig 5-kor felkeltem hőmérőzni, és utána visszaaludtam. Az egy olyan időpont volt, aminél biztos hamarabb nem kellett kelnem soha...

Ildi,
ahogy elnézem jó alacsony hőmérsékleten mozoghatsz! :wink: :lol:

Meri drága,
egy tündér vagy, hogy már fel is raktad a képeket a honlapunkra! :) Videót oda nem tudsz berakni???
És természetesen irom majd a januári programjaimat neked az oldalra! :)

Mókuska,
segítsek cicát keresni interneten??? Szivesen megteszem, ha gondolod!?

Éva,
hogy vagy? Már nem görcsöl annyira a hasad? Mi újság?

Na, befejezem a kisregényt...
puszika mindenkinek,
Ági
csné

Titi,
én ráérek attól, már szabaddá tettem magamat! Igazság szerint nekem jó attól a holnap....
A többiek véleménye fontos lenne!!!
csné

Nagyon jó, hogy vettél - ez szerintem ugyanaz, ami nekem van. Vagy más csomagolásban van? Lényegében mind1, hisz ugyanazt a hatást kell kiváltsa. Amiután iszol belőle, legalább fél órát ne egyél semmit - inni azt lehet, és igyál rengeteg lét, hogy könnyebben menjen a méregtelenités.
Amúgy mindegyik Aloe Vera gélnek érdekes ize van, de egy idő után megszokod.

Az enyém ez az: http://fittaloe.hu/index.php?page=termek&t_id=2

KépKépKép
ildiko74

Most látom, hogy időközben Ági egy regényt irt :D

Nagyon jó lehetett végignézni, ahogy mocorog a babó :D - én is akarok!!!!!

Ági, próbálj meg minden mondatot ne a negativ feléről elemezni, és főleg, ne idegeskedj!!!!!

Szerintem, azt hogy a "gyomor és hólyag telítődése jelenleg nem ábrázolódik" csak rutin szövegnek szánták. Igaz, hogy ez nekem kinai, de remélem, hogy Éva nagyon hamar tud jönni, és megnyugtat.....

KépKépKép
ildiko74

meri,

na jó,azért nem ennyire inkognitó az az inkognitó.azért kell closty mert nincs pé-m.b is már clostys volt és elsőre összejött.aztán most júliusban nekikezdtünk a kistesó projectnek és a második hónapban sikerült.de a 13.héten nem volt szívműködés így műtét lett belőle.egy vérzést kellett várni(amit a dokim csinált duphastonnal)és most újra closty.és csak hogy bizti legyen a folyamatos gyógyszerszedés szedek még bromot is a prolactinra mert újabban az is megkergült csak hogy szép legyen az élet :roll: .vonalzót meg ha nem baj nem teszek fel mert úgy érzem a történtek után rosszul érezném magam ha folyton azzal szembesülnék hogy hol is tartok......de igérem minden nap beírom a nevem mellé hányadik cn :lol:

ildi,
január a peteleső UH 8)

titi,
persze,csak azt nem tom hogy nem válaszoltál vagy nem kaptam meg utoljára az eszmecserénket.aztán már nem akartalak zaklatni :oops:

cupp
gigi 4.cn :lol:
Vendég

Jaj, Ági, tessék megnyugodni! Biztos vagyok benne, hogy ezt még ilyen korán nem kell látni, mármint a gyomori és a hólyag telítődést. De őszintén megvallom, nagyon várom a következő UH-t!!! Nekem először a 20. héten nézték ezt, és tudod, ott derült ki, hogy nálunk nem volt gyomori telítődés, és aztán gond is volt belőle. De mivel még csak a 11. héten jársz, nem hiszem, hogy nagy jelentősége volna!

Gigi, elképesztően szégyenlem magam, lehet, hogy csak akartam válaszolni?! Ne haragudj!!! Ezek szerint clostyt kell szedned... bízzunk benne, hogy hamarosan Te is újra babás leszel. Látod, én is itt vagyok és most kezdünk újra próbálkozni! :)

Ildikó, én nem ugyenezt iszom, de remélem, azért jó lesz ez is. Erre is rá van írta, hogy certifiálva van, meg minden.

http://www.rossmann.hu/akciok/52.heti/06_52_NET-7.jpg

Itt találod meg, ezen a weboldalon.

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Szia Gigi! üdvözöllek köztünk és remélem jól fogod itt magad érezni!

Titi! Nem lakom messze Pesttől, kocsival 1/2 óra alatt az Árkádba lennék. CSak busszal kb 1 óra és aztán Újpesttől még metró. Ez az utazás inkább hazafelé lenne rosszabb, mert utálok este egyedül utazgatni.

Ági! Ne aggódj, minden rendben lesz a babáddal! Ugye nem haragszol, ha egy kicsit irigy vagyok rád???!!! :lol: Olyan jó neked.....
Na és persze Erzsinek is!

Képzeljétek! A férjem este azt kérdezte: "nem úgy kellene csinálnunk, hogy most kislány legyen?" Annyira édes volt!
Tudjátok én már annak is nagyon örülök, hogy végre gumi nélkül szeretkezhetünk. Kisfiam születése után, mivel tudtuk, hogy hamarosan akarunk majd másikat, már nem akartam semmiféle gyógyszert szedni, így maradt az elavult óvszer. Rájöttem, hogy nagyon utálok így szexelni, de akkor már tényleg nem volt értelme más megoldást keresni! Szóval ha nekem nem is lesz sikeres ez a hónap, már ezért megérte!
Vendég

Little, igen, hát keressük mindenben a pozitívumot, igaz?! :) Akkor ezek szerint már tényleg ezért is megérte!

Jaj, akkor tényleg jó messze lakhatsz!!! Így azért elég macerás eljutni oda.

Lányok, akkor talizzunk, még ha Virág nem is tud jönni. Azért én nagyon sajnálom!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Hugica! Szívből sajnálom. Amin Te most keresztül mehetsz azt talán szavakkal le sem lehet írni, anyira tragikus. Rengeteg erőt, és kitartást kívánok Neked a feldolgozáshoz, és az élet folytatásához.

Ági! Fantasztikusak ezek a képek! És, ahogy Te is mondtad, ez a baba nagyon akart jönni hozzátok, éppen ezért Veletek is fog maradni. Hidd el, minden a legnagyobb rendben van Vele.
Jajjj, nagyon megköszönöm, ha segítesz nekem keresgélni az iwiwen... Tegnap 1 órán keresztül nézelődtem ott, de vagy az álmosság miatt, vagy a bénaságom miatt nem találtam cicókát... Szóval ezer hála érte!!!

Ildi! Nagyon-nagyon szorítok Neked én is!!! Kép

Titi! Igen bíztató a görbéd, és ezer drukk Neked is! :D

Sok-sok puszi mindenkinek, most rohanom kell...
Vendég

Gigi, akkor drukkolok neked is ezerrel, hogy minél hamarabb megbabásodjál :wink:

Titi, szerintem ennek a készitménynek is ugyanazok a jótékony hatásai kell legyenek, mint amit én iszok. És jó, hogy ilyen árban megkaptad :D - reméljük, hogy látszata is lesz :wink: - rosszat semmiképp nem csinál....

Eddig olyan nyugis voltam, lesz-ami-lesz gondolkozással, de most egyre idegesebb vagyok, hogy legalább a pé-m összejöjjön a tegnapra. Tiszta bolond vagyok, hisz még csak a ciklus közepén járok, de már azért idegeskedek, hogy nehogy megjöjjön - olyan enyhe görcsölgetéseket érzek, mint azelött.

KépKépKép
ildiko74

Ildikó, igen, én is így vagyok ezzel, csak nem ront ez az aloe! Legalábbis remélem. Én már olyan hülye vagyok, rémeket látok, nehogy valami miatt megint beteg legyen a kicsim.

És hogy nehogy megjöjjön?! Igen, ismerős érzés. Már azon gondolkodom, jaj, bár tesztelhetnék szilveszterkor. Akkor leszek a 25. napon, vagyis újévkor... de mivel most a 14. napon volt pé-em, talán akkorra már kimutatná. Jaj, hülye vagyok, mert bebeszélem magamnak, hogy lesz baba. Aztán mekkorát fogok koppanni. Pedig valamiért úgy érzem, nem lesz, csak nagyon szeretném. Nekem is görcsölget a hasam alja!

KépKép
titi_27

Anna, köszi :D - olyan jó, hogy vagytok nekem.
Egyformán állunk a napokkal :) - már nagyon várom, hogy megint drukkolni lehessen 1-2-3 újabb +++ tesztért :wink:

KépKépKép
ildiko74

Titi, nem szeretném, hogy csalódjál.... szerintem még szilveszterkor ne tesztelj.
Inkább várj vissza engem is, és amig tesztelni fogsz semmi mást nem fogok csinálni, csak a markom szoritani :wink:

Azért irom, hogy várj vissza, mert még mindig nem működik a net otthon :evil: , igy megint nem tudok jönni az ünnepek alatt, csak 3-án :( - de akkor már akár tesztelhetnél is :)

KépKépKép
ildiko74

Ildikó, és milyen jó, hogy már értünk is lehet izgulni!!! :) Ez a Berry nectar tutira megtette hatását Nálad! :)

Már úgy várom az új év első napjait! De jó volna, ha ilyen pozitívan kezdődne!!!

KépKép
titi_27

3-án jövök én is először dolgozni... az a hanyadik nap is? Az a 27. nap. OK!!! Kibírom, akkor is!!! Sőt, ha addig megjön... akkor nem is kell megint gazdagítanom a tesztesek zsebét! :(

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Leállt a gépünk csak úgy magától és elszállt a kisregény, amit írtam… De mindegy, ráérek úgyhogy nekikezdek újra.

[u]Szerintem a tait tartsuk meg, és ha Virág meggyógyult tartunk még egyet hátha akkor még többen el tudunk menni.[/u]

Meri! Ezer bocsánat, én nem néztem csak a legfelsőt. A + tesztet meg nem tudom hol kell jelölni a fertin, mert nem tudok angolul.

Ildikó, persze, hogy szoratunk, de a pozitív tesztről se mondj le előre, miért is ne jöhetne össze? Az együttlétek megvoltak hozzá, ahogy a göréden láttam. Természetesen felteszem nektek a képeket, ha lesznek, bár még nem tudom hogyan, de mindenképpen megoldom.

Titi! Fogalmam sincs, meddig dolgozom, a munkahelyen februárnál előbb nem igen tervezem megmondani, hacsak nem nő akkorát a pocim, hogy nem jön rám az egyenruha, mert akkor musáj lesz. Így is gázos egy kicsit a dolog, mert a munkatársaimnak, akikkel egy irodában dolgozom 3-3 gyereke van és lehet h észreveszik, bár pasik, úgyhogy nem bizti. Addig dolgozom majd, ameddig a szervezetem engedi, főként irodai munkám van, úgyhogy csak a streszz meg az idegeskedés okozhat gondot. Hamar nem akarok itthonmaradni, mert hajlamos vagyok depis lenni, mikor vizsgaidőszakban szabin voltam, már a második héten rosszul voltam, h nincs napközben kihez szólni, ez meg nem lenne jó.

Ennyit küldök egyszerre, nehogy elvesszen megint…
verzsike

Igen, Verzsike, én is úgy gondolom, tartsuk meg a talit!

Ez az irodai munka pedig mindenképp jó, szerintem is jobb dolgozni, ameddig csak lehet. Én is tutira stresszelném magam otthon, folyton csak azon gondolkodnék, minden rendben van-e. Így meg hasznosan töltöm a napot. Nem hiszem, hogy a pasik észrevennék! Hacsak azt nem fogják gondolni, hogy híztál egy kicsit. :)

KépKép
titi_27

Titi, csak semmi pesszimizmus!!! Nézd a dolgok legjobb felét: a görbéd nagyon jó, és a legjobbkor voltatok együtt a pároddal. Ha pedig nem jött össze, akkor gondolj arra, hogy ez még csak az első próbálkozós hónap. Hogy is irta Meri? A babót nem akarni kell, hanem várni :D - úgy, hogy szépen megvárjuk, amig akarnak jönni :wink:

KépKépKép
ildiko74

Köszi Ildikó!!! Nagyon-nagyon köszi ezt a mondatot!!! Igen, tényleg így van!!! Biztos, hogy vissza fog jönni a kicsink lelke, csak ki kell várnom!!!

KépKép
titi_27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?