A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Szösszenet!

Ne aggódj!!! sógórnőmnek semmi tünete nem volt terhesség alatt. Se hányinger, hányás semmi ehhez hasonló. Barátnőm is ezt mondja.
Én is csak akkor hánytak eddig, amikor idegesebb voltam. pl. ma reggel is.... :( Egész hétvégén az járt az agyamban, hogy hétfőn dolgozni kell menni, és hogy mi lesz, mit mond a főnök stb.

Holnap jön a tulajdonos....Addig megnézem a szótárban, hogy mit jelent, hogy valaki terhes németül. Ha lesz rá alkalom, akkor mondom neki. Prémiumon ki vagyok akadva. pont kellene a pénz... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Az a 300 Ft a pénztárcámban....az jó sok. és mikor lesz még 10.-e????????? Persze ha időben utalják a pénzt???? Vagy ha egyáltalán utalják??? :cry: :cry: :cry:
Érdekes eddig kaptam prémiumot....
Egyébként ezt február óta kapom. A tulajdonossal úgy beszéltük meg, hogy ez nettő 10.000,- béremelés lesz. Tök örültem neki. De közben jött ez az új főnök. ez meg írt egy papírt, hogy 10.000 prémium illet meg, ha.......időbeni szállítólevél, számla írás, hibátlan pénztárkezelés stb.........Gondolhatjátok, hogy mekkora lett a fejem...... :twisted: :twisted: :twisted:

Na nem fárasztalak titeket a céges gondokkal.....

Bár már azt írhatnám inkább meg, hogy mi volt okt. 8.-án..... :lol:
Képet is szeretnék kapni, meg pontos méreteket, mekkora is a babánk!!!!???? :P

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="harivera"]s írta:hariverazöszi volt hogy 8 hétig nem jött meg

Oh, akkor értem, miért ilyen későn tesztelsz :)
Azért én nagyon szorítok neked!!! ;) :)
Ez a 31. nap bíztató .. én tuti nem bírnám ki, és csinálnék egy tesztet :D
Nekem 32 napos ciklusaim vannak, és a 35. napig bírtam .. akkor meg kellett csináljam a tesztet, de még nagyon halvány volt a csík .. 3 nappal rá már vastag volt és határozott :) :)
Remélem szűken beférsz hozzánk május végére .. ;)
Vagy abból már ki vagyunk csúszva? Nem számolgattam :D

Kép
szösszenet

Lányok nektek ilyen hosszú egy ciklus???
Nekem 26, 27 ,28 napos. Átlagosan 27 és pontosan 5 napig tart...
Na a legutolsó júli 26-án három napos volt. Ez az egy kivétel!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vera!
Legyen kettő csík. Szorítok nagyon!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary - Köszi a nyugtató szavakat :D
Remélem szerdán jó hírekkel jövök majd és fotóval :D :D

Nekem hosszú ciklusaim szoktak lenni, de nem ez az átlagos .. a tied a gyakoribb ..
Amúgy nekem is 5 napig tart, csak 32 naponta jön meg .. de az szépen rendszeresen .. szóval ugyanúgy működök, mint te :)
Vera kirívó eset ezekkel a maratoni ciklusokkal :D :D :lol: :lol:
De reméljük ezúttal két csík lesz a vége! ;)

Kép
szösszenet

Nekem a szoptatás miatt össze vissza vannak-voltak a ciklusaim, 25,27,31 napra jöttek meg. :? Remélem egy darabig most megint elkerül Piroska :x

Egyébként énis éppenhogy beférek ide, május 24 körülre leszek kiírva, vagy az is lehet hogy későbbre; majd meglátjuk. :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szivesen a linket!Remélem jó varrónő!Majd én is szeretnék hozzá elmenni!

Nekem is hosszú ám...36-40 napos!De megjött mindig.
De a gyógyszer mellett szerencsére 28 napos volt.Már fel voltam készülve ha megjön jól görcsölök majd stb.De ugye nem jött meg :lol: Na holnap vérvétel! :wink:

annus11

Annus - Nem tartottatok szünetet a gyógyszer után?
Remélem én is, hogy jól varr :) Már írtam neki mailt, a napokban hívom is. Először egy nacit és egy felsőt varratok vele, és ha bejön .. akár mindent amire szükségem lesz.
Mondjuk kíváncsi vagyok a nem akciós áraira is .. mert ami most jó áron van, azok nekem nem tetszenek :lol: :lol:

Csöpke - Hát hogy mondhatsz ilyet? Most még 8 hónapig biztos nem fog megjönni :) Biztos minden rendben!!!! ;) :)

Kép
szösszenet

harivera, miért? :(

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ezt elfelejtettem: a baby outletben vannak kismamacuccok leárazva, kukk:

http://www.babyoutlet.hu/ProductBrowser ... 4&mainid=6

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Vera- ahol 4 ilyen szép gyerek van (megnéztem a képeiteket) ott jönni fog az ötödik is!!! És lehet hogy ő egy álomszép kislány lesz?! Gondolom most már azt szeretnél?

Lányok senki ne aggodalmaskodjon, hogy nincs tünet, az jó! Bár tudom megnyugtató a hányinger stb. de szerintem úgy nem megy el baba, hogy nincs tünet , sajnos tapasztalatból tudom. Én rögtön tudtam, hogy baj van...

Én is néztem a neten azt a csajt, aki ruhákat varr, de én azt hittem, hogy odamegy az ember akkor rögtön vehet készen is, nem kell varratni. Vagy nem jól tudom? Nekem volt néhány nadrág, ami tetszett én nem szeretnék várni, amíg megvarrja. Sajnos nemsokára már semmi nem fog rámjönni. Egy elegáns gatyóm van ami rámjön, de azt csak tűsarkúval lehet felvenni, a farmereket már csak kigombolva. Lehet hogy bandázst kéne először venni (azt hiszem így hívják) a kigombolt gatyákra jó lenne és tök jó szinekben lehet kapni.
Mindenkinek aki másodszor babás ilyen nagy a hasa? Mert elsőre nem volt. Nem mintha nem örülnék neki csak ha ilyen ütemben nő, akkor a végére külön talicska kell a pocimnak... :D
Vendég

Jó reggelt!

zsibima, nem nézted meg a 2 linket amit beírtam? Ugyan nem néztem meg hogy a varrós csaj mennyiért csinál ruhákat, de a kismama.lap.hu -n vannak egész elfogadható áron ruhák.:)
Egyébként pedig igazán csak a gatyára kell beruházni, felsőből egy sima is megteszi, csak mondjuk 2 számmal nagyobb:) A kisfiamnál max 1 v 2 kismamafelsőm volt, amúgy végig a rendes felsőimet hordtam, pedig nem kis hasam volt. De nyúlnak azok rendesen :D

Szép napot mindenkinek! Mi egy hatalmas sétát tervezünk, holnaptól már mondják a rossz időt... :?

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Tudom, hogy Ti ezen már rég túlvagytok, de nekünk egyelőre ez egy egyetlen megerősítés...így csináltunk tegnap mégegy, utolsó tesztet. :D

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ez nagyon aranyos Csöppke! :lol:

Szösszenet!
Nem tartottunk szünetet.A nőgyógyászom azt mondta h nem kell,nyugodtan lehet próbálkozni.(ez nem olyan régi gyógyszer,meg is voltam vele elégedve)Hát én úgy gondoltam h tuti nem jön össze csak pár hónap múlva...erre most lehet mégis!

Na indulok is vérvételre...holnap meg doki!

annus11

Csöpke- ez határozottan zebrás! Megmondom őszintén én 2 hete amit csináltam nem volt ennyire határozott. De nekem az előző terhességeimnél is haloványak voltak, gondolom hcg szint alacsonyabb volt még. Egyébként mi majdnem "egyidősek" vagyunk én 6+1. :D Ha ma bejutok, akkor elmegyek a doktor bácsihoz, mert ugyan minden tünetem megvan, azért jó lenne már hallani tőle is...

A ruhákat meg már hetek óta nézegetem, de szerintem Bécs lesz belőle, mert nekem a barátnőm ott lakik és képzeljétek minden ellenkezésem ellenére már a fél babaszobának valót kinézte (fillérekért szinte !) na meg persze ott a ruhák is sokkal olcsóbbak.
Szóval jó dolgom lesz: kinézem mi kell, ő meg megszerzi nekem olcsón... Úgy is csak addig tudunk menni, amíg nincs meg a baba, utána pár hónapig örülhetek ha a kert végéig eljutok :D .

A dolgozóknak jó munkát, az otthonlévőknek jó házimunkát!!!
Vendég

Jó reggelt Csöppke!

látom nektek tényleg a gólya hozta :) :)
Még egyszer gratulálok.

Kismama felsőből én is csak egy párat fogok venni. Én már most vettem egy csomó olyan felsőt, amit akkor is hordani tudok majd, ha már nagy lesz a pocim. Még kardigánokat is találtam. :) :) És nem kismama boltban. Valahogy mostanában ösztönösen kiszúrom, hogy mire van szükségem.
:? :? A bandázst én is jó ötletnek tartom, és nem is drága :)

Kép
emi29

Na meg is jöttem!Lecsapolták a vérem :lol: Pisilni alig tudtam...persze máskor percenként kell!
Jó sokáig sorba kellett állni egy fülledt folyosón...azt hittem eldobom magam.Úgy döntöttem ma itthon maradok,pihenek,pakolok,takarítok...jaj ez már nem is pihenés :wink:

Ti kenegetitek már a hasatokat?Ha igen mivel?

Remélem én még beleférek a májusba...Elméletileg május 8.De majd 2 hetet szerintem hozzá kell majd adni :lol:

annus11

Meg tudnátok mondani mért nem tudok avatart felrakni?Pedig megfelelő a méret!Lehet vmi technikai oka van?
köszi

annus11

Annus-nekem se sikerült, de úgy veszem észre, hogy egyik új felhasználónak sincsen képe. Lehet, hogy csak a régebbiek tudnak feltenni?
Vendég

Sziasztok!
Lehetne egy kérdésem.
Ma voltam ugye vérvétele.Lehet semmi köze hozzá,de ma szkatlanul többet émelygek ,semmihez sincs erőm stb.A vérvétel miatt lehet?Vagy csak véletlen?Ha nő a baba elképzelhető h nőni fog az émelygés is?Bocs lehet hülye kérdések :oops:

annus11

sziasztok,
szösszenet javaslatara gondoltam beugrok, de egyelöre azt hiszem csak passziv hallgatokent, mert eleg szarul vagyok

KépKép
ndora

Sziasztok!

Kedves Annus11!
Szerintem a vérvételtől is lehetsz gyenge engem is mindig megviselt(kivéve most hogy terhes vagyok)
Nem azért nő az émelygésed mert a baba nő hanem mert a hormonjaid ezt dikktálják.
Én nagyon jól viseltem ezt a 12 hetet bár hazudnék ha azt mondanám hogy nem volt hányingerem, főlleg most érzem az utóbbi hetekben.
Egy előző üzimben írtam hogy a dokim azt mondta hogy azért van ez mert a 11 hét tájékán a legmagasabb a hormonszintünk és utánna majd ha csökken akkor rendbejön a közérzetem is.
A fáradság nállam a legrosszabb nagyon gyorsan elfáradok és sokat aludnék bár már egy kicsit alábbhagyott de nem az igazi.
Ugyhogy ne aggódj és örülj a kis jövevénynek!
:) :) :D
=http://babafalva.hu]Kép[/url]
geni

Köszi Geni!

Nem is inkább aggódom csak ideges vagyok.Nálam is ez a hamar elfáradás...Ma takarítanom kellett volna,vasalnom,főznöm.De nem tudtam egyiket se.És nem szeretek semmit se csinálni :cry:
A férjemnek is mondtam h olyan hamar elfáradok de azt hitte szinészkedem.Mikor mondtam neki h nem,télleg fáradt vagyok akkor azért jobban odafigyel h miben segíthetne!

Csajok!Holnap doki!Most már szeretném tudni mekkora a baba és csinálok én is vonalzót! :wink:

annus11

Sziasztok!

Ollem, sajnalom, azt, ami a munkahelyeden van :cry: En varni akartam a jovohetig, a fonokomnek a 12 heten akarom bejelenteni. De ma kenytelen voltam egy felettesemnek (kb. 45 eves ffi)megmondani, mert Rtg-be akart kuldeni. Es kepzeljetek azota teljesen zavarban van es somolyog. Lehet erre pozitivan is reagalni :lol:

Annus, el kell hogy keseritselek. Ha mar most van hanyingered, akkor az altalaban erosodik a 12-13 hetig. :wink: Na jo, lehet, hogy csak a vervetel viselt meg. Megirod majd mennyi HCG-t mertek?

Csoppke, a kep a teszttel csucs. Te, a golya marcipanbol van? Ugy megennem.... :lol: :lol: :lol:

Szosszenet! En is a nem hanyos es remek formaban levo kismamak taborat nepesitettem, es itt a Babaneten mindenki azt irja, de jo neked, milyen ritka ez stb. Az ismeroseim kozott meg szinte senki sem hanyt. Ugyhogy nyugodj meg, ennek semmi jelentosege nincs. Mindenki maskepp reagal a hormonok emelkedesere. A vizsgalatrol beszamolot, esetleg kepet kernenk!

En csak azt veszem eszre ugy a 9 het ota, hogy ha nagyon ehes vagyok, az enyhe hanyingerrel jar es evesre meg is szunik. Ja, es hogy bizonyos etelektol hirtelen undort kapok. Tegnap a kedvenc levesemet csinaltam, de a vegere ereztem, egy falatot nem birok belole enni. Talan a nyers hust, amikor bele tettem, nem is tudom. Aztan a ferjem jot lakmarozott belole. :roll:

Gyumolcs az johet minden mennyisegben. :wink:

Ja, ti mennyit hiztatok? En 3 kg-ot maris! Elegge kiakadtam rajta. Aztan rajottem, hogy siman felveszem azokat nadragjaimat, amik ennyi kilosan (karacsonyi suly :wink: ) fel sem jonnenek ram es megallapitottam, hogy ez a plusz a melleken, a hason, ill. viz formajaban lehet. En a ruhakkal ugy allok, hogy lassan a kigombolt nadrag is nyomja a hasamat alul, ha ulok es tudom, az nem jo a babanak. Igy hat ma delutan nekivagok terhesnadragot nezni. Ja, es en a hosszu de passzentos folsoket reszesitem elonyban, mert szerintem az csunya, ha egy kismamanak kilog a hasa, esetleg a terhesnadrag varrasa, vagy legalabbis olyan szedett vedett benyomast kelt. Na majd meglatjuk, mi, akik eloszor vagyunk terhesek, hogy oldjuk meg ezt a nehany honapot ruhaugyben :wink:

Bocsi, hogy sokat irtam, de most egyszerre kellett leirnom mindent, mert megyek is.
katavirag

Sziasztok mamik!
Most hallottam, hogy van egy ilyen topik is én eddig a magzatok kor szerintben keresgéltem...
Valamelyikbe akkor össze kellene rázódni mert így elég zavaros nem?

Átmásolom a másikból a bemutatkozásomat:

"Sziasztok mamik
Nincs itt valami nagy pörgés!
Mi ma teszteltünk de ha minden igaz most három hétig nem igazán leszek netközelben! Megyek Kecskemétre agyagot gyúrni ugyanis keramikus vagyok... remélem nem lesz túl erős a hányingerem amíg dolgoznom kell...

a pocaklakó a kalkulátor szerint 5-6 hetes... doki még nem látott...

Amint a vonalzóm mutatja van már egy közel másfél éves kis fiam!

Addig is boldog gömbölyödést!
marcsiádámáronbaba"

Kép

Azóta eljutottunk uh-ra is tegnap meglestük babszemet... aki 15 miliméter és már most nagyon szeretjük! :)
Május 5-6-ra vagyok kiírva, legközelebb 30.-án lesz babakukucska akkor leszünk 13 hetesek.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Katavirág!
Bár nem tudom mi az a HCG de megmondom.Ezt megmondják holnap?Vagy kérdezzek rá?Ja nekem émelygés már kb 2 hete van.Emiatt csináltam tesztet is ami pozitív lett.Pedig 3 nappal elötte még negatív volt...Csak ma emellé társult még vmi,és nehezen viseltem.Hányás még nem volt :oops:

annus11

Annus - A terhességi teszteken nagyon szépen le van írva, mi az a HCG hormon :) azt kezdi el termelni a szervezet, amikor babázunk .. ;)
Amúgy az első hetekben rám is a fáradság volt jellemző .. de most már az is elmúlt. Persze, estére elfáradok .. kifolyik a szemem .. stb .. de már el tudok járni tanítani, oda tudok a gyerkőceimre koncentrálni .. sokkal jobban vagyok, mint az elején.
Hányingerem alig volt .. egy kezemen meg tudom számolni hányszor, és akkor is evésre elmúlt :)
A vérvétel után én is szédelegtem egész nap .. engedélyezz magadnak egy kis Colát vagy egy fél kávét .. engem az hozott helyre, és havonta egyszer nem ártasz a babának .. de el ne ájulj :lol: :lol:

Katavirág - Akkor úgy fogom fel a helyzetet, hogy szerencsés kismami vagyok :D :D
A dokinál ma voltam .. megvizsgált, válaszolgatott a kérdéseimre .. és holnap megyek UH-ra 16h-ra Apucival :lol: :lol:
Estefelé majd remélem lesz időm, és tudok nektek mutatni képet :)
Csöpke tesztje melletti marcipán csodára én is rákattantam :) magamhoz is vettem egy marcipános Mercit :lol: :lol:

Csöpke
- Nagyon szép ez a teszt :D És a cumi is olyan cuki :D

Dóri - Üdv. itt :) Miért vagy rosszul? Te a hányingeresek táborát gazdagítod? :lol:

Mamacka
- Szia!!! Mi itt nagyonis jól össze vagyunk rázódva :lol:
Nem csajok? :) Csatlakozz te is ;)

Viszont táblázatot nagyon rég láttam :(
Ki vette át? Hányan is vagyunk most?

Kép
szösszenet

Sziasztok!!!

Ma voltam először doktor bácsinál! Megállapította, hogy 6 hetesek vagyunk és látott egy pöttyöt uh-on, (amit én nem)és aki a mi kis babócánk lesz. Csak sajnos nem volt még szívdobogása :cry:

Jó pihenést mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Látom pörögnek itt a üzik! Sajna a hétvégén nem tudtam netezni. Be kellett mennem szombaton éjjel a munkahelyemre lagziba segíteni. Pultba kellett, állnom, nekem, olnyan mintha lefokoztak volna :cry: Máskor a 300 fős teremben szoktam fittnaselni. Meg jaj, kivnntéek a kukát stb, ez annyira nem én vagyok, de ha csak megpróbáltam valamit kivinni, majdnem leharapták a fejem. Legközelebb ha kérnek megmondom hoyg nem szeretnék menni, mert 100% ot nyújtani nem tudok, én emg csak úgy szetetek melózni, így inkább be sem megyek. Nappal még oké, hiszen akkor alig vannak, és hát a kávét azt mjd még poccakkal is fektudom szolgálni.

:cry: A hasimat kiütötte valami, meg a cickomat. A dkoi azt mondta bőrirritáció, ír fel kenőcsöt, de csak pár napig szabad kenni kismamának. (magától elmúlni nem fog), ha a krémtől sem irány egy bőrgyógyász. Remélem elmúlik! :?

Kép
mutyurka

Hello :)

zsibima, gratu :) Neked mikor volt az utolsó mensid? Mekkora most a petezsák?
Én holnap megyek, bevallom nagyon izgulok. Első babánál nem volt ilyen, remélem alaptalan a félelem. :roll:

szösszenet, elvileg még senki nem vette át a táblát, ollem mondta asszem (bocsi ha rosszul emlékszem), hogy átveszi, én pedig elvállaltam hogy megcsinálom magát az alapot:) Aztán már csak az adatokkal kell bővíteni.
Csak hol a tábla? :roll:

mamacka, gratulálok!!! :D

katavirág, igen, marcipán... :)

anniska, és minden émelygő...kitartást! :)

Szép estét!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöpke- nem tudom mekkora a petezsák mert én a dokim magán-rendelőjében voltam, ahol őskori uh van.
Viszont mivel nem volt szívverés jövő hét hétfőn megyek a Hermina úti rendelőbe és ott megnéz, akkor már kell lenni szívdobogásnak.
Egyébként aug. 13-án volt az utolsó mensim. Én is sokkal jobban paráztam most, mint régen... valahogy azt hittem végül közli az orvos nem is vagyok terhes. De az vagyok :D
Holnap írd meg mi volt jó? Neked mikor volt meg utoljára? Nekem máj. 19-én kéne szülni a netes kalkulátorok szerint, doki bá ma azt mondta máj. 20. (aztán úgy is akkor jön amikor akar :D )

Jó babáról álmodós éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

zsibima, nekem aug. 18 volt az utsó. De asszem nem félidőben fogant a bébi hanem 1-2 napra rá. Május 24-25 körül érkezne.

Nekem még kb másfél hét mire látszik a szívdobogás...itt sincs valami túl korszerű uh. :?

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Talátam még egy kismamaruhabolt-gyűjteményt :)

http://www.babaszoba.hu/services/kb?id=39

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!
Akkor én az aug .1-el ne is izguljak :lol:
Remélem elég nagy már h lássam a szívdobogást :wink: Hlnap jövök friss,remélhetőleg jó infókkal!

annus11

Sziasztok!

Sajna megint reggel randim volt Vukkal... :lol: :lol: :?
De lassan csak múlik, az étvágyam már kezd visszajönni.

Táblával kapcsolatban nem én voltam aki átveszi....bocsika! Csöppke rosszul emlékszel.
Én Katavirágra emlékszem. Elején még ő csinált egy táblázat szerű listát rólunk!!!
Megyek aludni, mert nagyon fáradt vagyok.

Ma a melóhelyen is elég nyugi volt. Jött a tulajdonos is, és mintha semmi nem történt volna úgy beszélgettünk, még viccelődött is.... :?:

Na tényleg mentem aludni....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Visszakerestem és tényleg! Ne haragudj :oops: :)

Vuk-ot sajnálom :(

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Jó reggelt!

7.30-ra megyek dokihoz, drukkoljatok légyszi, hogy lássunk peteszákocskát :)

Üdv!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöpke- úgy örülök, hogy valakivel egyidős vagyok! Drukkolok, hogy szép petezsákot lásson a doki! Írd meg mi volt!

Megnéztem a kismama boltokat, lassan látogatni kell valamelyiket :D . Az egyikben lehet kapni elegáns cuccokat, amit szülés után is fel lehet venni, amire nagy szükségem lesz, mert képzeljétek megszülök máj. 20. körül és csúnya kövéren mehetek a nagylányom ballagására utána!!! Úgyhogy valami ápol és eltakar típúsú szép rucit kell vennem, hogy "szép" legyek a ballagáson. Vagy majd a babával takarom magam :D .

Annus- írd meg ha mész uh-ra!

Ollem- örülök, hogy nem idegesítenek már a munkahelyeden, nyugi- most erre van szükséged :D

Szép rókamentes jó reggelt mindenkinek!!!
Vendég

Csöppke!!!

Nem haragszom....hogy haragudnék!??? :lol: :lol: :lol:

Ma még nem volt randim Vukkal, de jön egy veszélyes mutatvány.......a fogmosás..... :?

Szép napot mindenkinek!!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jó reggelt mindenkinek!

Szöszi, Csöppke, Annus

Megy a drukk ezerrel és természetesen várjuk a beszámolókat :) :) :) És képeket is, ha mód van rá.
Én is úgy várom már a hétfőt.

Kata,

én eddig pont ugyanannyit híztam, mint te és nekem is a melleim és a hasam gömbölyödött sokat :) :) Eleinte én is ki voltam akadva, de most már nem érdekel. Nem nassolok, rengeteg gyümit eszem én is + különböző főzelékeket.
Egyébként most nekem is a hosszú passzos felsők tetszenek. Szerintem sem szép, ha kilóg a nagy pocak.

Mary,

A végén még kellemeset fogsz csalódni a munkahelyedben :) :)

Kép
emi29

Csöppke már a dokinál van!!!Én csak 9 után megyek...alig várom :lol:

Ha gondoljátok vállalom a táblázatot!Csak elöbb derüljön ki a Babóca!!

annus11

jo reggelt
de jo nektek, en is akarok mar dokihoz menni. de nekem csak jövö csütörtökön van idöpontom. Akkor remelem mar lesz szivhang is meg minden.
elkaptam a kolleganömtöl az influenzat, azert vagyok kicsit szarul. Hala egnek en nem ismertem még meg a rokakoma okozta örömöket :)

KépKép
ndora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?