Sziasztok!
Ollem, sajnalom, azt, ami a munkahelyeden van

En varni akartam a jovohetig, a fonokomnek a 12 heten akarom bejelenteni. De ma kenytelen voltam egy felettesemnek (kb. 45 eves ffi)megmondani, mert Rtg-be akart kuldeni. Es kepzeljetek azota teljesen zavarban van es somolyog. Lehet erre pozitivan is reagalni
Annus, el kell hogy keseritselek. Ha mar most van hanyingered, akkor az altalaban erosodik a 12-13 hetig.

Na jo, lehet, hogy csak a vervetel viselt meg. Megirod majd mennyi HCG-t mertek?
Csoppke, a kep a teszttel csucs. Te, a golya marcipanbol van? Ugy megennem....
Szosszenet! En is a nem hanyos es remek formaban levo kismamak taborat nepesitettem, es itt a Babaneten mindenki azt irja, de jo neked, milyen ritka ez stb. Az ismeroseim kozott meg szinte senki sem hanyt. Ugyhogy nyugodj meg, ennek semmi jelentosege nincs. Mindenki maskepp reagal a hormonok emelkedesere. A vizsgalatrol beszamolot, esetleg kepet kernenk!
En csak azt veszem eszre ugy a 9 het ota, hogy ha nagyon ehes vagyok, az enyhe hanyingerrel jar es evesre meg is szunik. Ja, es hogy bizonyos etelektol hirtelen undort kapok. Tegnap a kedvenc levesemet csinaltam, de a vegere ereztem, egy falatot nem birok belole enni. Talan a nyers hust, amikor bele tettem, nem is tudom. Aztan a ferjem jot lakmarozott belole.
Gyumolcs az johet minden mennyisegben.
Ja, ti mennyit hiztatok? En 3 kg-ot maris! Elegge kiakadtam rajta. Aztan rajottem, hogy siman felveszem azokat nadragjaimat, amik ennyi kilosan (karacsonyi suly

) fel sem jonnenek ram es megallapitottam, hogy ez a plusz a melleken, a hason, ill. viz formajaban lehet. En a ruhakkal ugy allok, hogy lassan a kigombolt nadrag is nyomja a hasamat alul, ha ulok es tudom, az nem jo a babanak. Igy hat ma delutan nekivagok terhesnadragot nezni. Ja, es en a hosszu de passzentos folsoket reszesitem elonyban, mert szerintem az csunya, ha egy kismamanak kilog a hasa, esetleg a terhesnadrag varrasa, vagy legalabbis olyan szedett vedett benyomast kelt. Na majd meglatjuk, mi, akik eloszor vagyunk terhesek, hogy oldjuk meg ezt a nehany honapot ruhaugyben
Bocsi, hogy sokat irtam, de most egyszerre kellett leirnom mindent, mert megyek is.