A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008.júliusi kismamik

És dokihoz?

Kép
dittke

Akkor beiratkozom hozzátok tesizni :D
Dokihoz jövőhét szerdán megyek, akkor telik le a szokásos négy hetem asszem :)
A vérvétel még kérdéses, azt hiszem oda június közepén kell mennem, valami ilyesmit mondott a védőnő amikor utoljára nála jártam. Azóta meg kergetjük egymást, ő mindig akkor hív, amikor nincs nálam a teló, mire visszahívnám addigra nincs bent, stb. Úgyhogy szerintem a jövőhét szerdám úgy néz ki, hogy délelőtt védőnéni, délben doki. :)
Neked mikor kell menned?

Kép

Kép
pindimano

Az jó! Akkor nem fogsz unatkozni. Szerintem én is jövő héten megyek dokihoz. Csütörtökön telik le az egy hónap. De lehet, hogy csak kedden, mert akkor már betöltött 36 leszek

Kép
dittke

Jó éjszakát. Holnap de. jövök!

Kép
dittke

Akkor csinálnak már uccsó UH-t nem?! Jujj és nemsokára járhatsz ctg-re. :) kezd izgi lenni :)
Jó éjszakát, nyugalmasat, szép álmokat!

Kép

Kép
pindimano

jó reggelt!

Én azt hittem (tegnap estétől), hogy Lizus ki fog jönni.... húúú de fura volt. Illetve az egészben az volt a fura, szokatlan, hogy nem tudtam mire vélni. Mivel nem tudtam összehasonlítani, így nincs összehasonlítási alapom. Bizonyom időközönként keményedett a hasam, de mintha egy szikla lenne benne. Meg ott lenn ( a 3szögben vagy a kezdeténél) olyan éles szúrkálás-szerűség, meg enyhe mensis görcs + Lizus ugrándozásai. Aztán éjjel is. úgy kipattant a szemem, hogy csak na. Csak bírjon ki még ez a lány minimum 4 hetet. Nem tudom mi volt ez! Ilyen lesz vajon az éles akció???
magdolnam

Jó reggelt!
Bizony, mindjárt járhatok ctg-re. Az uh-ot meg alig várom. :lol:

Kép
dittke

ez a ctg-s dolog hogy is van???? Mert én a 33.héten megyek a dokimhoz. Megbeszélünk mindent és azt mondta, hogy utána 2 hetente kell mennem ctg-re
magdolnam

ctg a 36. hét után hetente kötelező. De az orvos elküldhet hamarébb is. Nekem ezt mondta a védőnő.

Kép
dittke

:shock: hetente? Akkor nekem mit magyarázott a doki. Na mindegy mert szerdán minden úgyis ki fog derülni.
magdolnam

Sziasztok!

Magdolnam, tartsd vissza kiscsajt még egy kicsikét. Nem szabad ennyire komolyan vennie a hamarabb kijövetelt.
Az hogy milyen lessz az éles action, sajna én nem tudom megmondani, de átérzem, hogy mennyire megijedtél. Nekem múltkor olyan volt, hogy két lépésenként beleszúrt az alhasamba, plussz én is keményedtem mellé, és majdnem szabályos időközönként, aztán lepihiztem elmúlt. De hogy neked még éjszaka is... :shock: Remélem semmi komoly!!!
A ctg nálunk is 36. héttől hetente van, és ráadásul bent a kórházban, ahol a szervezés... hát inkább hagyjuk, szóval felkészítettek, hogy 3 napi hideg élelemmel induljak neki. Meglátjuk. Az édes dolog az, hogy minden egyes alkalommal valakinek be kéne vinnie, mert a buszjárat az katasztrófa, na meg a közlekedés nekem faramuci. Hol apum visz majd, hol a párom.

Kép

Kép
pindimano

:shock: :shock: :shock: gondoltam hogy sokan lesznek meg sokat kell várni.... És akkor vajon mi lesz a 33-36.hétig? Akkorra is van valami???
Közben rájöttem, hogy az idegtől lett az éjszakai dolog -illetve valószínű, illetve bízom benne-
magdolnam

addig még labor meg ilyenek szerintem. na meg UH. az uccsó
Reméljük hogy az idegtől volt, mindenesetre pihizz sokat, és vigyi magatokra!

Kép

Kép
pindimano

tök frászban vagyok mert még mindig görcsölget a hasam! Nem a legjobb érzés ám. Mi a fenétől lehet gyorsan bekaptam 2 magne b6ot. NEm tudom, ti mikor mennétek dokihoz??? :shock:
magdolnam

Ha nagyon görcsöl, akkor akár azonnal... De reméljük csak front.
Neked ugye fogadott dokid van??? őt mindig fel lehet hívni nem?! Mármint, ha megvan a mobil száma.
Ha meg akarsz nyugodni, arra végülis az ügyeletes a kórházban is megteszi, megvizsgál ő is.
De remélem, hogy nem kerül rá sor... dőlj le kicsit!

Kép

Kép
pindimano

fogadott doki, de állami. Megvan a mobilja, csak nem szívesen zavarom, mert ő egy nagyon nagy fej. A kürházban tartanak tőle és mindig említik, hogy ezt meg ezt a docens úr nem csinálja, hanem a sima dokik csinálják. Max úgy lesz, hogy a szülésznőt felhívom, ha gáz van. De tök változó időközönként jön rám egy pár percig. Már feküdtem :( de visszafekszek csak előbb lezuhanyzok, mert szakad rólam a víz
magdolnam

remélem én is. Azért a lányom remélem nem nagyon vette komolyan azt, amikor azt mondta, hogy jöjjön előbb, mert én nem ennyire előbbre gondoltam!!!!!!!!!!
magdolnam

Csak nem, Lizus jó kislány!!! Ennyivel előbb nem fog kijönni.
Jó zuhit, és jó pihit! jó sokat!!!!

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!

Magdolna, a pihenés sokat segít. De ha van fogadott orvosod, és megadta a mobilját, akkor azt tessék használni. A markát így is úgy is tartani fogja, akkor meg miért ne lehetne hívni???

Remélem, hogy azóta már egy picit jobban vagy.
Nekem is néha vannak furcsa érzéseim. A dokim azt mondta, hogy már lassan lehetnek méhösszehúzódások, de ez még csak egy fajta gyakorlása a méhnek, készülése a szülésre. Pihenj sokat mindenesetre!

Én jól vagyok, azaz jól vagyunk, szerdán voltunk UH-án.
Fejecskénk 29 cm, pocakunk 28 cm, súlyunk 1953 gramm.

És itt vannak a képecskék is, amik készültek.
Fülecske, morcos baba nyitott szemmel, arcocska, és a bizonyíték, hogy kiscsaj :))

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Kislány!

Gratulálok, nagyon szép babátok van, és micsoda jó képek készültek róla :) Ő is szép nagy baba már most :)

Na megyek aludni, kicsit kikészültem. Szédülés meg hányinger, tiszta jó mint az elején. Hasam meg tök kemény. Kéne jógáznom, hátha segít a stresszen.
Szép álmokat kívánok minden kismaminknak! Meg persze nyugodalmas jóccakát!

Kép

Kép
pindimano

:) jajj de nagyon szép kishölgy!
Pindi, vegyél be magne b6-t!
magdolnam

Sziasztok!

Kislány!Igazán büszke lehetsz már most a kis hölgyre,nagyon szép baba!
Magdolnam és Pindi!Tessék sokat pihenni és no stressz ,no meg kapkodjátok a magne b6-ot.

Nállam nagyjából minden rendben,bár a múlt héten keveset aludtam.Nem tudom mi volt,de általában 3-körül kipattant a szemem és órákon át csak a plafont bámultam várva az álommanót.De az a "dög" csak nem akart jönni :D
Én is szoktam keményedni,néha olyan a pocim,mint a kőszikla.
Párom nagymamája tegnap megvígasztalt,hogy biztos előbb fogok szülni,mert mintha lejebb lenne a pocakom.Szeretem ezeket a népi megfigyeléseket :? Megjegyzem én nem látok változást,de hát a sokat látott nagyikkal nem illik vitatkozni :)
Jövőhét közepén kötik talán otthonra a netet,addig is jók legyetek és pihenjetek sokat-jövök amint lehet.
hubcsa

itt volt 1 ismerős doki és feltettem neki a kérdést: mit jelent az, ha uh on azt mondták, hogy nagyon lennt van a gyerek? a válasz: "beilleszkedett és 1-2 hónapon belül világrajön". ezt 3 hete állapították meg. Lehet nekem is összekéne pakolni a kórházas cumómat? errre a nagy riadalomra bekajáltam 1 csomó cserit

Hubcsa, milyen idős terhes vagy?
magdolnam

Szijjasztok!

Először is a népi dolgokra, én is oda vagyok értük, pl mikor még nem tudtuk, hogy fiú lesz vagy kiscsaj a pocaklakónk, mindenki azzal jött, hogy milyen hegyes a hasam, tuti fiú (utána olvastam, aki vékonyan kezdi a terhességet, annak hegyes a hasa :D ), így véletlen egybeesés.
A hasam pedig soha nem volt fent, nekem mindig lent volt :D most is lent van, ezek szerint bármikor szülhetek :D :D Na de tényleg, nagymamákkal nem vitatkozunk :) csak lenyeljük a véleményeket! :)
Alvás, mikor is aludtam utoljára jót? :D Na jó jókat szoktam aludni, csak mire elalszom, na az egy külön dolog.
Ma megyek páromhoz (ugye mi még sajna külön lakunk) ott meg tegnap meglettek a kiskutyik. Előre látom, hogy úgy kell majd az uramat onnan kirángatni.
Magdolnam, csak nem bújik már ki a kiscsaj, azért pakolj össze, mert te is nyugisabb leszel. Nekem még egy csomó minden hiányzik a kórházi pakkból. Úristen jó hogy mondod... :D Na jövőhéten nagybevásárlás :D
Jók legyetek lányok!

Kép

Kép
pindimano

külön laktok? megkérdezhetem, hogy miért?
magdolnam

nekem nem a hasamra mondták, hanem az uhon. ott mutatta a csaj a kijáratot (méh) és közvetlen ott volt a buksija
magdolnam

kiskuyuk!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: imádom őket :!:
magdolnam

Sziasztok!
Kislány! Nagyon szép a babóca! :lol:
Pindi? Hogy vagy?

Kép
dittke

Mia bocsi, hogy ilyet kérdezek, de te szültél meg, vagy (vanegy mia snow nevű lány) vagy más????
magdolnam

most tudtam meg, Mia snow szült. Bocsesz :oops:
magdolnam

Sziasztok!

Magdolnam! Igen, még külön lakunk, ugyanis építkezünk, sajna sehol nem férünk el átmenetileg, max egy-két napra, szóval egyelőre költöző madárkák vagyunk :D
Bezzony, kicsikutyik vannak :D mondjuk ma egy elpusztult szegényke. mostmár csak kilenc darab pici Dobink van :D
Dittke, köszike kérdésed, ma azt hittem tényleg megszülök. Szerencse, hogy ma nem én vezettem, lehet már nem is menne egyedül. Képzeljétek csupa olyan ideget nyom belül a fiam, amitől lezsibbad a lábam, bekeményedik a hasam, és minden mozdulata fáj. Még fekve sem az igazi. Remélem holnap már jobb lesz.
Ti hogy vagytok?
Dittke, kislányod már otthon van ugye? Kell még buszoznod? Szoktam rád gondolni, hogy szegény te a buszon ilyen melegben. Tutkóra minden elismerésem érte...
Magdolnam elmúltak a kellemetlen jóslófájások?

Kép

Kép
pindimano

jó reggelt!

Tegnap elkapott a pánik, én úgy kivoltam, hogy csak na. Szóval este olyan 10 után mentem tusolni. Elhaladok a tükör előtt és mint a filmekben, visszaestem elé. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá és mit láttam??? Annyira el van torzulva a fejem, illetve olyan nem tudom milyen, mintha fel lenne dagadva. Na meg a szám... Úgy néz(ett) ki, mint akinek jól kollegénnel felvan fújva hatalmas szopósra ne ekkor már a szívem a torkomban dobogott, annyira felhergeltem magam. Aztán nézem lejebb.... HATALMAS hasat láttam!!!!!! Aztán úgy döntöttem inkább zuhanyzok mert menten szívrohamot kapok. erre a zuhany alatt olyan görcs szerű valamik jelentkeztek. Mondogattam magamban, csak hagy zuhanyozzak le. Amikor kész voltam, rongoyltam be apához tesztelni, hogy ő mit lát. ( ahideg víztől kicsit helyre állt a fejem és a szám).Erre ő: mit nézzek? mondom fenntről lefele haladj! A fejemen vigyorgott, ő is észrevette. Aztán a szeme megállt a számon! (PERVERZ FÉRFI) mondom ez már visszament. Erre ő: huuu, milyen lehetett amikor nagyobb volt aztán még azt is megállapította hogy lennt van a hasam, mert már nem lehet szinte látni a ... t
Sík ideg voltam. Le és fel sétálgattam. Na meg arra gondoltam hogy dinnyét vacsiztam és éhes vagyok. Lementem kicsit enni és jobb lett, elmúlt a stressz és lefeküdtünk aludni.
Éjjel egy hülye madár olyan erősen ordibált, hogy mondtam apának hogy lője le. Erre azt hitte rohanni kell kórházba, úgy fel pattant Hát ennyi volt az éjjelem

Ja és olvasgattam neten, hogy a szülés hamarosan beindul, akinek el van torzulva a feje, megvastagszik az ajka. Ezért pánikoltam. Azt hiszem nem kéne ennyire túlzásba vinnem az utánaolvasgatásokat, mert csak magamat idegelem, és nagyon figyelem a jeleket.

Szegény kutyulka, nagyon sajnálom őt! Bizti a kutuszka mennybe került és nagyon szereti őt az én Lindus vizsla kutuszkám. Hú én nagyon odavagyok az állatokért! Most 3 vizslám van :lol:

Úgy szeretem ezeket a hűvi reggeleket! Kicsit kapar a torkom, tegnap anyós rávett hogy menjünk fagyizni, bár én nem akartam, és nem esett jól a fagyi. Erre most fáj. Viszont anyós jól bevásárolt nekem és kaptam egy olyan szép farmerkabit hogy csak na
magdolnam

Sziasztok

Örülök, hogy mindenki jól van. A körülményekhez képest.
Én még mindig buszozok. De már csak a jövő hét, és vége az iskolának, meg az ovinak. Mondjuk reggel autóval mentünk. Felébresztettem apát, hogy vigyen el. Nem nagyon szoktam, mert du-s, és fél 1 fele ér haza. Tegnap éjszaka eléggé szarul voltam. Begörcsölt a hasam, de nagyon. Tisztára bepánikoltam. Lehet, hogy túl sok cseresznyét, meg epret ettem! :oops: Azóta elmúlt, de még mindég pánikolok egy kicsit. Ne akaródzon még kijönni a drága!

Kép
dittke

Sziasztok!

Itt ülök mint egy darab sziklás vidék :D Tök kemény ma is a hasam. Lányok, mi van a mi júliusi porontyainkkal? Reméljük csak gyakorlatoznak, nem élesben akcióznak.
Magdolnam, nagyon durva amit leírtál a tegnap estéről. Pihi, és ne olvasgasd az előjeleket. Talán ez a legbölcsebb. Az ember így is parázik, amikor valami szokatlant észlel.
Milyen jófej anyósod van... farmerkabát, meg még fagyi is :) Bár most nem férne belém még a fagyi sem. Olyan jót kajoltam lecsót, meg ma már majdnem lecsúszott egy fél dinnye is.
Dittke, múljon már el az a hét, aztán végre a gyerekek körében otthon lehetsz. Vigyázz a túlzott gyümivel, főleg a cserkó tud nagyon alattomos lenni, sajna!!! :( Pedig úgy imádom.
Húha, holnap nagyon gáz napom lesz, délelőtt a védőnővel randi, délben meg ülhetek a doki rendelőjében. Fél 12-re szoktam odamenni, ugyan csak 12-től rendel papíron (olyan 3/4 1 felé ér a rendelőbe), de muszáj korábban menni, különben rengetegen lennének előttem. Remélem tényleg hűvősebb lesz már holnap, mert ilyen melegben nem bírok ott csücsülni.
Kutyik... Nekem is volt egy félig vizslám :) Tacsi és vizsla keverék volt, csak annyiban tért el a vizslától, hogy rövidebb lábai voltak, imádtam, sajnos karácsony első napján elpusztult szegénykém, viszont 15 és fél évig élt. Akkor ő is fent van Lindus kutyussal :)
Na lányok, hűsöljetek, és no para!!!

Kép

Kép
pindimano

Az én hasam is tiszta kemény. Hiába 4. gyerkőc, ilyeneket eggyik se csinált! Pindi holnap jelentkezz, hogy mi volt a dokinál!

Kép
dittke

Pindi, szerintem csak gyakorolnak. Ugyebár holnapra frontot mondanak. Szerintem az én csajom is ezt érezte, érzi. Keményedés, a kiscsajom idézi elő.... a kis drágám :s
[quote]I írta:tt ülök mint egy darab sziklás vidék

:lol: :lol: :lol: ez tetszik

Ja, jófej anyós! Nem csak kabit vett, hanem 2 halásznacit, meg az unokájának jó néhány dolgot. Ő nagyon sokat törődik velem és tökre hálás vagyok neki érte! Anyáméktól egész életemben nem kaptam ennyi figyelmet! Persze neki is vannak hülyeségei, néha feláll tőle a hátamon a szőr, de megbocsátandó. Ja és állandóan töm kajával meg gyümivel. Annyira édi. Felhív hogy nem e kívánok gyümit. Mondom nem. De láttam akciósan s.dinnyét. Na jó hozz. Ne hozzak még 1et? NEm köszi. Á, de hozok. És eper nem kell? :shock: nem. De azért azt is viszek. Stb.stb

Dittke nagyon vigyázz magatokra. Bár sztem a te bébid is csak a front hatása alatt volt, van
magdolnam

holnap én is megyek a dokimhoz. Nagyon drukkoljatok! Kíváncsi vagyok arra, hogy mit mond! Nyitva vagy zárva vagyok -itt a görcsök miatt aggódom-
magdolnam

Magdolnam, neked is mennek a drukkok holnap a dokihoz. Én a fekvés miatt aggódom, bár tudom még nem kell miatta parázni, akkor inkább fogalmazzunk úgy, hogy kiváncsi vagyok. A méhszáj miatt valahogy nem aggódtam :D anyukámnak 41. hétig tök zárt volt a méhszája, nemhiába vajúdtunk 20 órán keresztül :)
Tényleg mázlid van az anyósoddal. Aranyos nagyon, ahogy így leírtad.
Dittke, megigérem jövök holnap a hírekkel.
Pihenjetek sokat, és vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!

Végre itthon is van net :D
Voltunk tegnap UH-n.Íme a méretek:
BPD:78 mm
AC:272 mm
HC:291 mm
FL:60 mm
Becsült súly: 1756 gr ééééééééés egyértelmüen kislány :D :D :D
Az uh-s néni szerint 31.hetes vagyok,pedig a vonalzós számítások szerint már 32 hét és 2.nap.Na mindegy...max csúszunk 1 hetet.

Pindi és Magdolnám kíváncsian várjuk mi volt a dokinál!
Dittke kitartás a buszozáshoz!

Vigyázzatok magatokra!
hubcsa

Sziasztok, Lányok!

Végre tudok írni egy kicsit. Az elmúlt hetekben elég sok volt a munka a suliban az év vége miatt, de ma este évzáró, és aztán jövő héten dolgozok még két napot, utána itt a nyári szünet illetve a babázás, végre!!!!

A védőnők abbahagyták a sztrájkot, ma voltam vizsgálaton, minden rendben volt. A baba fejfekvéses, de még nem ágyazódott be, és néha az az érzésem, hogy körbe-karikába forog a hasamban.

Hétfőn voltunk szülésfelkészítő tanfolyamon, mindenki júliusra van kiírva. Többen is mesélték, hogy szokott lenni méhösszehúzódásuk, volt, aki már kórházban is volt emiatt, de szerencsére nem volt semmi gond, és hazaengedték őket.

[b]Magdolnám, Pindi, Dittke![b]Ne izguljatok, minden rendben lesz![/b][/b] A szájdagadás lehet valami allergiától is, nem?

Nekem a medencém szokott fájni elől a szeméremcsont tájékán, lazulnak, tágulnak az izületek. Éjszaka minden kisebb helyzetváltoztatásra felébredek, és vigyáznom kell, ha átfordulok az egyik oldalamról a másikra. Ha sokáig ülök egy helyben, óvatosan tudok csak elindulni, és az első pár lépésem olyan, mint egy kacsamamáé. Na, de ennyi baj legyen!

Vigyázzatok magatokra és próbáljatok megnyugodni, higgyétek el, minden rendben lesz!

Puszi:

Svedbaba

Kép
svedbaba

Szia Nektek Lányok!
Noss megjártam mindenkit :D Védőnéni, dokibácsi, mindenki tündér volt ma :) jah és jól eláztam, plussz nem aludtam szinte semmit.
Szóval... Először is hatalmas és legnagyobb boldogságom, befordult a baba menet irányba :D sőt ha jól vettem ki dokibácsi szavait, akkor már be is illeszkedett :D Jupi (egy dinnyével meg is ünnepeltem :D )
Kérdezte, hogy mennyit híztam, mondom nem egész 10 kilót, erre ránéz a lábamra, nem dagadt meg egy kicsit??? mondom én nem vettem észre, aszongya, szerinte mégiscsak, szóval lábpolc plussz séti, na meg sok almus és körte. Megadta a telcsiszámot, ahol időpontot kell kérni a ctg-re, mondta, hogy már akár holnaptól hívogathatom :) Jah és csak hogy megint eltérjen a doki meg a védőnő véleménye: mindkettő adott beutalót vérképre, kicsit mást írt rá a védőnő, mert plusszban még vasat is nézet. De védőnéni szerint holnap vetessem le a vért, dokibácsi szerint meg két hét múlva, és a friss eredményekkel száguldjak vissza hozzá :) édi, rámbizzák a döntést :D
Védőnő megkérdezte, hogy a vas tartalmam alacsony e... mondom eddig nem volt ilyesmiről szó, aszongya, akkor igyak ilyen hipp natural csodaságot. Tök jó, minek kérdi, hogy vashiányos vagyok e, ha egyszer úgyis belém akar tukmálni valami vasas löttyöt ?! :D
Na és kinél mizujság még???
Hubcsa, tök jó, hogy már otthonról is jöhetsz :) Gratulálok az UH eredményhez, na meg a tuti kiscsajhoz is :) Ne izgulj nekem múltkor egy héttel idősebbnek mondták Krisztiánt, de egyáltalán nem bizti, hogy úgy is van :D
Magdolnam, téged is várunk az "élménybeszámolóval" :)
Dittke, veled miujs?
pusszantásos mindannyiótoknak.
Jah és utó iratként, megvannak a gyűrűink, tökcépek :D majd csinálok képecskét :D

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok

Hubcsa! Gratula az eredményekhez, és a kislányhoz! Nem baj az ha kisebb, legalább nem 4 kiló lessz a babuci. (csak 3,5 :wink: )
Svedbaba! Pihizzél!!!Az már nem sok nap.
Pindi! Sajnálom, hogy eláztál. :cry: De nagyon jó, hogy megfordult! Ügyesek vagytok! :D A 10 kg. pedig nem sok!

Kép
dittke

Ja, a gyűrűket meg feltétlen mutasd meg nekünk is.

Kép
dittke

Sziasztok!

Velem semmi extra nincs. Jól kidőltem csak annyi. Voltam tegnap a dokinál, aki megint vicces kedvében volt, olyankor kis édes!!!! De reggel, amikor bementem az ambullanciára a kartonomért -mert ott adják ki- azt hittem kihullik az idegtől a hajam. 07:00-tól vannak ott 7:18ra értem oda, senki sehol, aztán csicseregve jön egy csapat bevonul és trécselnek, ekkor már 20 perce álltam ott! Aztán bementem és előttem is folytatták, leszarták a fejemet. Aztán hívott apa hogy hol a fenébe vagyok eddig -mert őt leültettem a dokinál, hogy üljön sorbe-, mert már a nővér beszedte a kartonokat. Na akkor értem a robbanás szélére! Jó hangosan és csúnyán mondtam, hogy it állok mint egy csacsi és ezek meg előttem cseverésznék, telefonálgatnak haza és b@sznak arra hogy én csak a kartonomért jöttem. Na ahogy letettem egyből odajött egy nő mosolygott és kedves vlt, hogy mit szeretnék. Mondom csak a kartonomat! Kiadta. Hállalujjja!
Rohanás a dokihoz, karton beadás, várakozás. Emiatt 9 után kerültem sorra. De nem baj, lényeg, hogy viszonylag gyorsan végeztem. Igaz, hogy több mint egy órácskát csücsültem bennt. Zárt a méhszáj!!!!!!!!!! -én azok után, amit Lizus levágott, ebben kételkedtem- és megállapította a doki, hogy nagyon sokat nőtt. Én nem értem, hogy ő ezt hogy érzi, meg tudja, hogy mije hol van! De mondta, hogy fejjel lefele van beilleszkedve, stb. Na ennek örültem nagyon! Vizelet rendben, ctgre 2 hét múlvától hetente kell járnom. Szülésznővel is beszéltem. Tök jó fej volt. Ő 07.14.ei hétre tippel! Én támogatom!!!!! Csak remélem a kisasszony nem szerette annyira meg odabenn a lakását, hogy esetleg nem akar kijönni. Aztán még mentünk vásárolni, na menet közben úgy ugrabugrált ez a gyerek, hogy alig tudtam menni. Aztán még voltunk valahol de nem emlékszem már rá. Ennyi

Gratulálok a kislányhoz!!!

Gyűrű? Hol!? Mutiiii!
magdolnam

Sziasztok!

Hozom majd a képeket, csak töltődnek az elemek :) Remélem sikerül is lefotózni.
Na igen, nem sok a 10 kiló, de ahogy észrevettem a dokinak rögeszméje, a mennyit híztál kérdés... szép. mintha nem is terhesekkel kommunikálna, hanem mondjuk megrögzött zabálókkal.
Magdolnam, sajna ilyenek az emberek, főleg az egészségügyben, nagyon érdekli őket, ha megvárattatnak, és még látják is, hogy babát vársz, és nem is az első hónapban vagy...
Velem mondjuk múltkor a postán volt így, és öreglányokkal és baromi nagy sor volt.
Na de egy szónak is száz a vége, tök jó, hogy zárt a méhszáj, és a szülésznő jóslata is jól hangzik :)
Nálatok is pocsék idő van? Nálunk nem tudja eldönteni, hogy essen, vagy süssön a napocs. Nekem meg szétmegy a fejem.
Ráadásul tegnap a doki felírt nekem vmi csodakúpot (ne kérdezzétek, hogy minek, mikor semmi bajom -lehet az előttem lévő csajnak volt vmi görcse- a gombás kórszakom már leköszönt), nem elég, hogy a lelkemre kötötte, hogy csináljam meg a három napos kúrát, még 2000 forintot fizettem érte, és ráadásul leégeti az alfelem... már sorry, hogy így leírtam, de tök szenvedek tőle. pfúúúj. na megyek, megnézem a töltött paprikát, meg tovább törölgetek, meg meghammolom a maradék dinnyémet :D

Kép

Kép
pindimano

Egészségedre a dinnyét! :lol:

Kép
dittke

Na igen az állami eü.... :evil: 10kg??????????????????? :shock: irigy irigy irigy!!!!
Nálunk gyönyörűen süt a napocska és kezd megint nagyon meleg lenni! Reggel elég hüvöske volt, melegítőt húztam, de már a felsőt lecseréltem egy topra. A nacira meg lusta vagyok :oops:
Na a postát hagyjuk! Múltkor olyan hirtelen görcs jött rám, hogy feljajdultam, de nem volt szándékomban előre tolakodni vagy akármi, csak kicsusszant a számon! Erre odarohant egy ottani alkalmazott kitépte a kezemből a pénzt és azt az 1 szem csekket és befizitte. Azt sem tudtam hirtelen, hol vagyok és mi történik körülöttem. Erre a sor elején álló vén faszi, aki egyértelműen nyugdíjas volt, felszisszent elkezdett a nyelvével meg a szájával cuppogni. Mintha nem érne rá. NEkem meg égett a fejem, mondjuk arra a fószerra kicsit dühbe jöttem.
Nekem is írt néhány hónapja a doki hasonló kúpot de mivel égetett én max 3 napig használtam a 7 helyett. A fene fogja a punciját lemaratni!!! Már elnézést.
magdolnam

dinnye! Én imádom. Reggelire kapásból a 1/4ét ettem meg az óriás dinnyének, és meg is lett az eredménye. A beleim görcsölnek sajna tőle ha sokat mozgok. Tudjátok a szervezetem a vizet elég jól felfogja, tehát nincs hol konkrétan kiürülnie és ilyen tünet formájában jelentkezik nálam. Anyós hozott epret meg csokit :shock: kipukadok. Ja és bizti bálnát akar nevelni belőlem :wink:
magdolnam

Köszönöm, a dinnye egészségemre vált :)
Magdolnam, te a 10 kilóra vagy irigy irigy, én meg a csokira :D Tiszta anyósi kényeztetés :)
Kúp: nekem csak 3 napig kell, rá van írva, hogy hajjajj nekem, ha abbahagyom, na most legyek okos :D max még ma estére :) de setovább :D
Vén nyugdíjasokkal már rájöttem, kár kötekedni, hadd cuppogjon a vénsége, szegény tudod nem ér rá! Rajtam csak simán végignéznek, na meg az ujjamra, hogy fent van e már a karikagyűrű :D :D (kicsit se régimódiak)
Nekem sem sűrűn jön ki a dinnyelé, meg is lepődtem rajta, hogy max csak 3x mentem utána csurgatni :) bezzeg az alma, meg a körte... csodákra képes! na meg a paradicsom.
Kérek én is napot!!!! De tényleg, itt egybefüggő felhőfüggöny van, legalább eldöntötte az idő, hogy mit is csinál! :D

Kép

Kép
pindimano

Megjöttem a gyűrűkkel, remélem látszik is valami
Kép ez a karikagyűrű
Kép ez pedig a kisérőgyűrű

Kép

Kép
pindimano

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X