A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vadvirág: neked pedig NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!!!

Kép
Kép
timi26

Gremese: hajrá!!!
Én is most kezdek neki a sütésnek. Egyszerre 4 félét, abból 3-at hűtőbe kell pihentetni, úgyhogy estére egyszerre 3 felé fogok szakadni!!! :shock:
Reggel becsúszkáltam a városba még 1-2 dologért! (ónos eső esett). Hát parkolni sehol nem tudtam, így szinte a semmiért kockáztattam az életem.
Apát visszazavartam, próbálkozzon ő is! :D

Kép
Kép
timi26

Hahó!!!

ÁLDOTT,BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNUNK MINDENKINEK!!!! :D

Kép

ancsi26

Áldott, Békés Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!

Kép

KépKépKépKép
meryke

Anyu nem jött reggel, mert nagyon csúszik az út :evil: , és félt, hogy elesik (a rossz térdével ráadásul)… De amúgy is 9-kor jött volna, én meg már fél 9-kor kész voltam a töltött kápival. :lol: :lol: :lol: Még nem kóstoltam, mert hagyom állni (úgy finom), de remélem, sikerült. :roll:

Ma 3. napja, hogy nem vittem le Szelit… :oops: Annyi mindent csináltam itthon. Pedig, ha felsorolnám, nem is tűnne soknak… :? na, mindegy. De holnap tuti, hogy lemegyünk. :)

K.Timi! Most 160 ml víz + tápszer –nél tartunk, napi 5x.
Nem alszik Ádám sokat, szerintem pont jó. :D

Általában így néz ki a napunk:
6.00 ébredés, kaja
7.00 – 8.00 / 9.00 alvás
9.30 kaja
10.00 – 12.00 / 13.00 alvás
13.00 kaja
14.00 – 15.00 / 16.00 alvás
16.30 kaja
18.00 – 19.00 alvás
19.30 fürdés
20.00 kaja
20.30 alvás

Persze néha felborul az egész (pl. ha megyünk masszázsra, szurira, vagy vendégségbe), de olyan 80%-ban így van. :D

Húúú! Jó kis kaják! Rengeteget főznek anyukádék. :o Biztos jól elfáradnak!!!

Anitja! Az a baj, hogy a radiátor csak éppen langyos, a kisszobában pedig jó meleg… Egyébként valóban rosszabb minőségű az ablak a nagyszobában (itt még nem cseréltük), de akkor sem 20 fok szokott lenni. Először én is azt hittem, hogy az ablak a hibás, de még a redőnyt is lehúztam!!! Törcsi mindig van az ablak alsó részébe gyömködve! :wink: Az aztán szigetel, de még úgy is megfagytunk. :roll: Beüzemeltük az olajradiátort, így most 23-24 fok van. Így jóóóó!
...megnézem a radiátort: most meg forró… :twisted: Ki érti ezt??? :roll: :?: :?: :?:

Kép

Kép
regcsiken14

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
Kép photo by Mami :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok, mindenkinek köszönöm a jótanácsokat, gratukat, puszi értük!

Sense, szerintem ez egy nagyon dögös frizura, én szerettem a rövid hajamat, valahányszor megnövesztem, csak az az oka, hogy megnő, mert nem tudok normális időközönként fodrászhoz eljutni (mint most is...)

Regi, hogy én hogy irigyellek egy ennyit alvó Szelina miatt! Nálunk jó, ha 3-4 x félóra napközbeni alvások vannak, ha már egy 1-1,5 órás is becsúszik, az Durmolós Nap.

Lányok, mindenkinek csodálatosan szép és nyugodt karácsonyt kívánok sok szeretettel!!!
Kép

Kép
Kép
irina

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!!!

Nálunk már áll a fa, arany szinben pompázik:-)

Életemben először 2 órát töltöttem el a kis törpém nélkül, de biztos helyen volt, anyuék vigyáztak rá, mig mi nagybevásároltunk.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok,

Hát látom, mindenki készülődik, így mi is.
Mi is megyünk mindkét nap, de azért én is készülök az első közös karinkra, baconos juhtúrós csirkemel lesz, mandulás krumpligolyókkal, majozézes kukorica salival, előtte levelestésztás falatkák és feketeerdő torta, a húsit én is megcsináltam, már csak be kell dobni a sütőbe, a torta kész, nagyon szép lett, remélem fini is.
A hagyomás kaját nálunk is az Anyukák csinálják.
Jaj nagyon várom a holnapot! :D
Sense, nagyon dögös :D
Séta, hát itt Érded ki lehet menni, kint is voltunk majdnem egy órát, Törpe aludt:)
Regi, remélem megoldódik.
Becka, a margarint nem kell felolvaszatni, csak szoba hőmérsékletűnek kell lennie, én szoktam ilyen túrós pogit csinálni, és mindig jó, bár én teszek bele egy tasak sütőport.

No megyek fürcsizni, aztán Robeszt fürdetni.
Puszi Nektek és [size=24]MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT[/size]!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok, mi ma elkezdtük a karácsonyozást. Anyósoméknál ma ünnepeltünk, mert holnap szeretnénk itthon, hármasban lenni, 25-én apukáméknál. Ma mégsem próbálom újra a pogit.

Viszont, a mákos gubához anyósom olyan mákot adott ami már össze van keverve a cukorral (a bejgli miatt), a recept, a mézes-mákos gubás nem egészen így írja. Mit csináljak? Segítsetek! (A párom persze megsértődik, hogy semmi nem jó nekem, amit anyósomék adnak :()

KépKép
becka

Kép
Kép

Kép

Kép
granda

Sziasztok!

L.Móni!Utólag
Boldog Szülinapot!

Viki!
Boldog Névnapot!

Emese!Utólag
[/b]Boldog hófordulót!

Pénteken megkaptuk a pihiszéket gyorsan összeraktam,
majd bele raktam lányom aki kb 20 perc után be is aludt.
Magyaráz a játékoknak és fogja őket,szóval be jön a lánynak.

De jó olvasgatni a sok finomságot nyami-nyami.

Timi26!
Viktor hogy van?

Heni!
Légyszi egy fotót arrol a fáról.

Nekünk szines lesz és kb 3m magas.
De csak holnap lesz be állítva.

Sense!
Nagyon jó a frizud.

Regi!
Frankó ez a lap.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nektarin hogyan kell a baconos, juhtúrós pipimellet? és a levelestésztás falatkát?

Heni
KépKép
heni81

Boldog, vidám karácsonyt kivanok mindenkinek!
tavaly pont ezen a napon derult ki, h kisbabank lesz. akkor azt gondoltam a legszebb karacsony, de most, h itt van Linike - ennel nincs szebb a vilagon! ugy orulok es olyan boldog vagyok, h van nekunk is egy kisbabánk!!!!!

Kép

Kép
mmarica

Kép Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Békés,Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!

KépKép
juba

Kellemes, Szeretettel és Mosolygással Teli Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek Kép

Puszi

Jó éjszakát :lol: :lol:

ui: Becka nekem jól sikerült a süti, apa felét már megette :roll: :lol: Tettem hozzá pluszba 20 dkg reszelt sajtot és pihenni hagytam egy éjszakát a hűtőben. Ja, meg nem nyújtottam nagyon laposra :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Ezúton szeretnék Mindannyiótoknak nagyon kellemes karácsonyt, békés ünnepeket kívánni!
KépKép
KépKép

Hamarosan jövök, visszaolvasok, és leírom azt is, hogyan lett újra gázunk :wink: (gázos történet! :evil: )

Puszi!

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!!!

A betegségeken ugyan túl vagyunk, de rettenetesen felhalmozódtak a tennivalók és akkor még a karácsony előtti készülődésről nem is beszéltem..... szóval az elmúlt jó pár napban még olvasni sem tudtalak titeket Kép!

Az ünnepek alatt azért megpróbálok visszaolvasni, azután pedig mindenképpen szeretnék aktívan (vissza)csatlakozni!

Kívánok mindenkinek Karácsony ünnepén nagyon sok boldogságot és vidámságot, valamint szeretetet, amire azt hiszem a picurka babáink jelentik a garanciát!
Kép

KépKépKép
bongyi

Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!

Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok !

Látom mindenki karácsonyi lázban ég.
Sajna mi kicsit összekaptunk a párommal de ez minden évebn így van.
SZerinte tök felesleges 23-án feldíszíteni a fát sőt szerinte az egész tök felesleges.
Szóval nem vagyok valami jó hangulatba most.
Még jó, hogy van nekem egy gyönyörű kicsi fiam akire ránézek és rögtön jó kedvem lesz.
Már dél óta csak a lefontosabbakat beszéljük egymással.
Viszont törpi nagyon élvezi a fát.
Míg díszítettem addig végig beszélgettünk és ő marhára figyelte.

Remélem holnapra rendeződnek a dolgok.

Minenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket.
20200310173350

Kép .
20200310173350

Kép
dettyk

Sziasztok Lányok!

Hát itt az utóbbi pár napos nagy készülődésben épp csak visszaolvasgatni volt időm, bocs, h nem reagálok mindenre és mindenkinek, de most is rohanok főzni, jön anyósom :)

Timi
:lol:

Sense
Hát nagyon dögös a hajad. Na ezzel biztos nem lesz sok bajod mosás és szárítást illetőleg. Amúgy nagyon tetszik a színe, nem tudom festették is e.

Minden kép nagyon jó lett :) meg üdvözlet.

Nálunk áll a fa :) telis tele van ajándékokkal a fa alja :) nem is tudom mi lesz itt később. Lilla itt ül mellettem a pihiszékben és elmélyülten rágja az öklét :)
Ma ünnepeljük 1 fogantatási évfordulónkat, ugyanis Lillus tavaly ilyenkor költözött be kis lakába :) kissé el vagyok ma érzékenyülve, bőgök minden karácsonyi dalon :) mi lesz itt!! :)

Mindenkinek szívből nagyon boldog első karácsonyt kívánok!
Apukámtól kaptam ezt a verset, nagyon tetszett és bemásolom nektek:

Nemes Nagy Ágnes:
Karácsony

Fehér föld, szürke ég, a láthatáron
narancsszín fények égtek hűvösen.
Pár varjú szállt fejem felett kerengve
s el nem repültek volna űzve sem.

Csak álltam szürkén, szürke ég alatt.
– S egyszerre, mint gyors, villanó varázs
egy kicsi szó hullott elém: karácsony,
mint koldus kézbe illatos kalács.

Csodáltam. És a számon hála buggyant,
nem láttam többet kósza varjakat:
olyan szelíd volt, mint a gyermek álma,
s olyan meleg volt, mint a nyári nap.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Nektarin! Milyen sokfélét készítesz!!! Fekete erdő torna!!! Hmmm! Az fini! Milyen ügyes vagy!!! :lol: Receptet leírod? :wink:
Én azért főzök hagyományosat, mert Apa azt szereti. De jövőre lehet, hogy lesz valami különleges is! :D

K.Timi! Szerintem a legtöbb pasi feleslegesnek tartja ezt a sok felhajtást! Ne is törődj vele! 8) Zsolti is mindig mondja, hogy nem kell süti, ne fáradjak vele, aztán meg jóízűen megeszi! :lol: Te csináld csak, amit szeretnél. Én tegnap pl. fújtam az ablakra angyalkákat műhóval. Nekem tetszik! :D És gyorsan kibékülni!!! :!:

Dettyk! Szép lett az üdvözlőlap!!! Ügyes vagy!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

torna = torta... :oops: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Lányok!

Mi is nagy karácsonyi lázban égünk, tegnap egész nap a konyhában voltam, Apa volt a pelenka- és játékfelelős.

Szeretnék mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánni! Tavaly ilyenkor Zsófi már pocaklakó volt, csak még nem tudtunk róla. Most már itt van velünk, és nincs annál csodálatosabb, mit hogy a mi pici Babánkkal ünnepelhetjük a Karácsonyt!

Kápráztassátok el a Babákat, ők ugyan ezt fogják tenni a puszta lényükkel, öleljétek magatokhoz szorosan őket, és zárjatok ki minden bút és bajt ma estére!!!! Szeressétek egymást!!!!!
Kellemes ünnepeket!

Jó, hogy vagytok!

Millió szeretettel:

Emese és Zsófi baba.

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Mammócák!
Sense! Nagyon jó lett a hajad!
Regi! Ügyes a Mamid, aranyos Szelike!
Dettyk! Szép az üdvözlőlapod!
Fleur! Nagyok cukik vagytok Lillával!

Mi is szeretnénk minden Mamának és Babának:
Kép

és a gmailre is küldtem egy kis ajit Nektek! :lol: :wink:

Sok puszi Drága Barátnőim :lol:!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

ezt egy másik topikba találtam :)

Egyszer, nagyon régen egy karácsonykor Mikulás éppen hatalmasa ajándékosztó körútjára készülődött... de problémák merültek fel.
Négy manó segitője beteget jelentett, a segédmanók pedig nem tudtak olyan gyorsan ajándékot gyártani, mint a főállásúak. Mikulás ekkor érezte meg, hogy itt még bajok lesznek. Aztán Mikulásné váratlanul bejelentette, hogy kedves édesanyja náluk tölti az ünnepeket.
Ez még jobban kiboritotta a már amúgy sem nyugodt öreget. Amikor kiment, hogy befogja rénszarvasait, rá kellett döbbennie, hogy három közülük vemhes, kettő pedig a keritést átugorva ismeretlen helyre távozott. Még nagyobbra nőtt a stressz.
A szán megpakolásához kezdett, de az oldalsó merevítő eltörött, az ajándékos zsák a földre esett, tartalma pedig ripityára tört. A síráshoz közel álló Mikulás, hogy idegeit megnyugtassa, a konyhába ment egy csésze kávéra és egy kupica pálinkára.
Amikor rájött, hogy a manók eldugták kedvenc pálinkás butykosát, csalódottságában ezer darabra törte a kávéscsészéket. Seprűért ment, de az egerek már rég szétrágcsálták a ritkán használt házi szerszámot.
Ekkor szólalt meg a csengő.
Mikulás kissé felpörögve indult ajtót nyitni, ahol egy angyalkát talált egy hatalmas karácsonyfával. Az angyalka nevetve köszöntötte:
- Boldog karácsonyt, Mikulás! Hát nem csodálatos nap a mai? Elhoztam neked ezt a gyönyörű fát. Nézd, milyen szép! Hová állítsam?
Hát így kezdődött az a hagyomány, hogy a karácsonyfa csúcsára mindig egy angyalkát húznak... :) :) :) :)

Becka!
nekünk nem is volt 1/2 kg mákunk csak kb 30 dkg ebből is kb 10 dkg cukros :) már sül a sütőben a habbal a tetején :)

Sense köszi a receptet :) a hajad/fejed meg nagyon vad és nekem nagyon tetszik :)

S Békés boldog karácsonyt kívánok minden kedves topiklakónak és családjának :)

KépKép
viranka

Kép
Kép
Kép
:)

KépKép
viranka

Húúú Viranka! Ez nagyon jól néz ki (bár én nem szeretem). Ha Apa meglátná... :!: :lol: Nagyon guszta!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Kellemes Karácsonyt,sok-sok ajándékot
és főleg örömöt kívánunk minden topik anyucinak apucinak babucinak!!
Ildi Ildike és a fiúk.

Kép Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Boldog, békés és áldott karácsonyt kívánunk minden anyukának, apukának és babának!!
Motiot, Ábel és Áron

KépKép
KépKép
motiot

Békés, Boldog Karácsonyt kívánunk a topik összes családjának!Molnár család

U.I.: tegnap felállítottuk a karácsonyfát, erre éjjel nagy csörömpöléssel eldőlt. :shock:
Reggel kezdtük előlről... :oops:

Kép
Kép
timi26

NAGYON BOLDOG - BÉKÉS ELSŐ KARÁCSONYT KÍVÁNOK A SZÜLŐKNEK ÉS A KISBABÁKNAK!!! SOK ÖRÖMÖT EGYÜTT!!! SZERINTEM MINDANNYIUNKNAK EZ A LEGSZEBB KARÁCSONY! ÉLVEZZÉTEK KI MINDEN PERCÉT!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Megtöröm a csendet! :wink:

Emese! Hol vetted Zsófi babának azt a rágókát, amit fel lehet rögzíteni, és lefelé húzkodja Zsófi??? (Remélem, tudod, melyikre gondolok! :roll: ) Szeli kezd mindent a szájába tenni. Fogni még nem tud jól, de mindent a szájához tesz! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ádámoknak utólag boldog névnapot :)

Pár kép :) Bár bálint még nem igazán fogta fel mi történik :) Míra lelkesen bontogatta Bálint ajándékát is és lelkesen közölte ez Bálint és Én ajándékunk :)
Persze kistesót át kellett öltöztetni mert lebukta a ruciját :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

további szép napot :)

KépKép
viranka

Viranka! Nagyon csini Míra!!! Bálint is édes!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Újra itt! :D
Most csak pár képpel jöttem, meg egy pici helyzetjelentéssel.
A Karácsony eredménye: Első hármasban töltött Szenteste :D , rogyásig tele hűtő :shock: , felszedett kilók :cry: , és egy milliárd ajándék Zsófi babának :lol: , no meg egy tiszta lakás :D .

Majd részletezek is!

Viranka! Szépek vagytok! :D

Regi! Az a "csomó", amit kérdeztél, Lamaze márkájú és sima játékboltban vettem. A képeken Zsófi egy "kockával" játszik (azt kapta Anyumtól és nagyon bírja), szintén ugyan ilyen márkájú.

Kép Mikor lesz már kaja?????
Kép Ez mind az enyém? :)
Kép Az első kiscipőm :)
Kép A kedvenc kockám
Kép Ez csak az ajándékaim egy része...

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!!

Nagyon szép képeket tettetek fel!!! :D
Én is hoztam jó párat... :oops: :oops:
Ha valakinek sok ugorja át... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ancsi26

Ancsi! Nagyon jók a képek!!!!!!!!!!!!! Zsófi is kapott dobozból kiugró nyuszit (egyelőre Apának tetszik a legjobban), és csillagtornyot! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mi ma megyünk a nagynénémhez karácsonyozni. Ott lesznek az unokatesók is. Majd készítek képeket! 8)

Tegnap anyóséknál nem sikerült az összejövetel. Mi ebédre mentünk a többiek pedig 3 után. :shock: Nagytesót megy fél 4-re vissza kellett vinni, így esélyünk se volt találkozni Apa tesóival, és családjukkal... :? Ezt a béna szervezést... no comment.

Szenteste anyukámmal voltunk. Az nagyon meghitt volt! :D Aznap sétáltunk is.

Kép Kép

"Ilyen ügyes vagyok!" :D
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Lányok, köszi a csodás képeket mindenkinek! Akkor néhány fotó tőlünk is:

Piros szemű nyuszi ül az ölben
Kép

Pont karácsonykor fordultam át:
Kép

Hát ez meg vajon mi a csoda???

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1198759793.7939.jpg[/img]

Hasalgatok vagányan:

Kép

Kép
Kép
irina

No, mintha a karácsonyfás képet PONT nem tette volna fel a babanet...
Újrapróba:
Kép

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

BOTOND MA 3 HÓNAPOS!!! :D

Remélem, mindenkinek meghitten teltek az ünnepek!

Botond sajnos 25-ére náthás lett. Szerencsére nincs láza, csak tele van trutyival az orra. Úgyhogy porszívózzuk. Nem szereti...
És persze elég nyűgös is. Holnap megyünk oltásra. Azért gondolom, ennyi náthától még beadja neki a doktornéni a szurit.

Egyébként nagyon jó volt a Karácsony. 24-én 4-esben voltunk. 25-én itthon, 26-án pedig Apósomékál.
Teszek fel pár képet.

Kép Ugye milyen csinos vagyok? :)

Kép

Kép Nagyival

Kép A családom, az első Karácsonyomon

Kép Csak a számat figyeljétek!!!!!!!! :)))))

Ildikó
KépKépKép
sense4

Szépek a képek :)
Fp-s játékok mindenhol nyerőek voltak ahogy látom :)

Irina!
Ádi nagyon ügyes baba :)

Regi!
Nálatok ekkora hó van :shock: :)

Sense!
Mi is 3 hónaposak ma és Bálint is ugyanúgy lebukta a ruháját :)

Nálunk elmaradt a családi összejövetel :( Nagybátyámék Uncsitesómék jöttek volna a 2 gyerkőccel de kicsi lány kórházban volt így elmaradt :( Sógorék meg csak vasárnap érkeznek :)

Többiek???

KépKép
viranka

Fú, Sense, nagyon édes Boti ebben a szerkóban! És az a nyakkendő!!! Kúl... 8)

Kép
Kép
irina

Viranka, köszi! Azért még mindig ritkán tartózkodik hason, de már akár 10 percet is kibír úgy, mielőtt kiabálni kezdene, ami nagy szó! Most kezdünk nála szokásokat kialakítani, mert az eddigi hónapjaink alatt nem lehetett... másnak meg már rég beállt a babája evése, napközbeni és éjszakai alvása...

Kép
Kép
irina

Sziasztok!
Nálunk is jól, csak gyorsan elteltek az ünnepek :(
Pár kép:
Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Viranka, Sense! Boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!

Irina! Forgás ajándékba? Szuper!!!!!! :D (Mi még ezt nem tudjuk.)

Heni! Péterke annyira Te vagy! Nagyon klasszak a képek! :D

Sense! Nagyon csini kispasid van!!!!!!

Minden fotó tök jóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!

Zsófi baba (ahogy a legelső feltett képen látjátok), már szeret ülni. Ha ölben van, addig hasizmozik, amíg ülésbe nem kerül, persze segítséggel. Ilyenkor azért tartom, hogy ne nehezedjen nagy súly a gerincére, hátára, illetve ne teljesen ő tartsa magát. Az még fárasztó.

Ezzerrel folyik a nyála, duzzadt az ínye, és gyömöszöl mindent a szájába.
Ma is azt csináltam, hogy benyúltam az ujjammal a szájába, és masszíroztam neki (mintha az ujjam lenne a fogkefe). Annyira élvezte, még vigyorgott is. :D

Voltunk Anyóséknál is karácsonyozni (rögtön megkaptuk, hogy miért nem telefonáltunk, nem küldünk e-mail-t képeket... Egy család vagyunk, vagy nem? :shock: Erre mi Apával: De hát itt vagyunk..... ) Na mindegy.....

A lényeg, hogy (ugye Zsófikám otthon szeret lenni a legjobban, máshol nem nagyon szeret lenni - egyelőre).
7 textilpelust bökékelt tele úgy, hogy mindegyiket 4x hajtottuk.... :shock: Két szopi volt ott, és eszméletlen mennyiségeket bukott.
Ott volt Após, Anyós, Apa öccse, meg a nagynénje, aki idegenként hatott Babucira.
Mi rájöttünk, hogy az idegességtől bukik. Állandóan sír pelenkázás közben (náluk), inkább sír, mint jókedvű, csak én tudom megnyugtatni.
És akkor rájöttünk, hogy szegénykém stresszeli magát. Gondoljatok bele: megérkezünk, Anya levetkőzteti a kanapén. Venném a vállamra, de Após már "taszigál" arrébb, hogy felvegye, mert egy hete nem látta és ütyü-pütyü..... Plusz a nagynéni is a fejében volt, és mindenki neki mórikálta magát.
Szegénykém meg azt sem tudta, mi van, mit akar ez a sok ember tőle állandóan.
Apa is mondta, hogy kicsit hagyjuk békén, mert ő nem szereti, ha állandóan játszanak vele, neki kell a nyugi, mikor Anya vagy Apa ölében csak szemléli az eseményeket.

Úgyhogy megbeszéltük Apával, hogy legközelebb minimum egy órát csak nálunk van, amíg aklimatizálódik, utána majd meglátjuk.
Ha nagyon sokat bukik, akkor nem megyünk, inkább jöjjenek. :roll:
(Amúgy Zsófi 2 hetes kora óta minden szombaton megyünk..... És mindig jöttek a kérdések akkor: Mi van, rosszkedvű vagy? Nem alszik éjjel a baba? :evil: Nem, csak sorozatos mellgyulladásaim voltak, sebészeti beavatkozás, kialvatlanság..... Apának már kijelentettem, hogy kistesóval én két hónapig sehová nem megyek!) :evil: Húha... Kicsit elkalandoztam...

Szóval nem akarjuk, hogy reflexszerűen beléivódjon az, ha szombaton elindulunk Anyósékhoz, akkor az neki rossz. (Sajnos azonban egyelőre neki rossz).

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, és Anyóséktól olyan csoda szelepes-masszírozó-formatervezett-szilikonos-buborékelvezető cumit kapott Zsófi, amit nemhogy én, de Apa nem tud megszívni. :lol:

Azután rájött, hogy - mivel ez fogínymasszírozós cumi :shock: -, rágni kell, közben szívni és akkor jön a cucc.

Na ezt a cumit sem kapja meg. Az kéne még, hogy a cicimet rágva szívja.... :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?