A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Köszönöm az eddigi tippeket!! Lelkesen jegyzeteltem! :) Akkor már csak Én főzök külön Kincsemnek??? :shock: :shock: Küldjetek még ötleteket, lehet egymásnak is jól jön. Pl. nem jut eszünkbe mit főzzünk. Vagy Ti ezzel nem vagytok bajban? Én mindig bajban vagyok. :( Mondjuk igaz Én válogatok, Apa mindent megeszik... :? :roll:

kata

Jaj, de édes Kevin a kutyussal! :) És hogy élvezi a havat! A fene egye meg, hogy Mi már nem, pedig itt most kb. 50 cm van már és folyamatosan szakad... :shock:

fürtöske
Nagyon édes Marci nekem is a vödrös a kedvencem, ott igazán pasis a nézése. Mintha azt mondaná - Na mi van? :)

Évi

Az a karika olyan, amit küldtél? Az a brendonos? Vagy nem? Lehet engem is érdekelne. Várom a privit!!

Off
Képzeljétek tegnap este izgalmas esténk volt. Itt van 3 hülye szomszéd akik nem kicsit isznak (szinte minden nap). És tegnap még jó, hogy apa kinézett és észre vette, hogy megint holt részegek és a lényeg az egyikük egy nő a hóban feküdt úgy vettük észre az élettársa kizárta. Próbáltuk felkelteni de semmi. Végül kihívtam a mentőket hozzá. Hát így megy itt az élet. Izgalmakban nincs hiány. Reggelre megfagyott volna az tutti. :evil: Majd kérek életmentő érdemérmet. :x

Kép
Kép
anya1118

Anya: nem semmi a szonszéd :lol: hát tuti megfagyott volna ha nem szolsz a mentöknek,rendi vagy :)
Te miket fözöl Kincsőnek?Én is bajba vagyok hogy miket fözzek ám :lol: :lol:

000kata

képzeljétek ma a 2. nap hogy Kevin egyedül alszik el az ágyába délután

000kata

dalma
Tutti Én parázom túl, de engem idegesít ez a sok E betűs kaja. :( Na meg a sok tartósítószer meg társaik. :( Nem árt ez még a pici gyomruknak?? Nem teljesen más még az emésztésük mint Nekünk? A virslibe, májkrémbe főleg, ki tudja mit kevernek. Ezért kérdeztem vissza. Jó biztos a jó minőségűt veszed, azért kérdeztem a márkát. Mert Én nem tudom melyek azok. Sültkrumplit én is szoktam adni pl. ma is az lesz ha fel kell, mert brassóit csinálok. :) Azt Kincső is imádja minden mennyiségben! Na meg ezt a pufit vagy kuki vagy ki hogy hívja azt is nagyon szereti. Ilyen kukorica felfújt vagy mi. :) Nutellás kenyeret Én imádom , de Kincsnek még nem adtam na majd megkóstoltatom vele, igaz nincs itthon nutella. :) Be kell szerezzek. :)

kata
De jó! Gratula az egyedül alváshoz!! :) Én általában külön főzök még mindig Neki, ma pl. salátafőzelék volt, de tegnap répa főzi, elötte is valami zöldség az mindig van, vagy szoktam sütőtököt is pl. Csak már szerintem unja ezt a sok zöldséget. :) Tízóraira Én is gyümölcsöt adok, meg uzsira joghurtot ilyenek. Vagy családnak mit főzök azt kérded?? Ma pl. brassóit. :) Te mit főztél??

Kép
Kép
anya1118

Köszike csajok nagyon[sziv][sziv][sziv]

Peti jól van hála semmi baja. Holnap jöhet is haza majd neurológushoz kell visszamennünk kontrolra. Fura hogy nem is verte be a fejét és a seggre hupp után kb egy másfél perc múlva vesztette el az eszméletét és kezdett el rángatózni is.

Ugye ez is borzasztó volt de az is hogy Balu ezt látta. Ma az oviba megnézte a pszihos csaj pont ma van bent. most megyek érte és tudom meg a választ bár tudom hogy semmi gáz de nagyon nagy trauma volt szegénykének.

apjuk azt se tudom él e.

Kivizsgálás nem volt. eddig egy szemész nézte meg és ennyi.

és nem volt agyrázkódása szerintem mert se hányás se kettős látás semmi.

harivera
Budapest XXI. kerület

Kincsőanya!
Én mindig bajban vagyok, hogy mit főzzek :roll: . Mert nálunk a férjem nagy húsevő (mondjuk a sporthoz kell is..), én meg nem igazán.
Ha ő dolgozik, akkor mi a csajokkal gyorsan elkészíthető kajákat eszünk: tészták, krumplik-sajt minden mennyiségben.
Ha a férjem is velünk eszik, akkor többnyire húsok. Főleg grillezve, vagy olyan sütőbe berakható, tejszínes szószos....
Szóval nem könnyű, de megoldható :lol: .

Vera!
Örülök, hogy jobban van Peti! Tényleg fura, hogy fejbeütés nélkül vesztette el az eszméletét :shock: :roll: !

Kata!
Gratulálok az egyedül elalváshoz! Igazi nagyfiú már Kevin! Szuperek a képek!!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Dalma
ne haragudj 6.-ára emlékeztem :oops: :oops: Ezek szerint 8.!!! :lol:
Rubint R. meg Sindy crof...-t szeretem, Béres A.-tól kikészülök. :o Te is elkezted már? Véletlenül a topic első oldalát nyitottam ki és ott van Kornél cuki kis babás képe! Annyira édes :) Panna meg olyan cuki ahogy babázik, Lénát egyáltalán nem érdeklik sajna. Van egy sírós babája aminek ha kihúzzuk a cumiját sír, látni sem bírja, kiabál h. nem nem!

Évi
köszi a képet tetszik.Elküldenéd nekem is a e.címét.
Nem tudtok együtt menni németo.-ba? A 90napossal az a baj h. visszaszaladnak a kilók amint abbahagyod, de ez az update eddig egész bírható.

A 15 hós oltásról beszéltek már? Az kemény állítólag, akinél nagyobb tesó van tényleg lerobbanhatnak utána? :roll:
(és van olyan aki még a PREVENAR-t sem adatta be? -rajtam kívül..)

Anya
én is ilyen finoman adagolós vagyok kaja fronton. Ma felbuzdúlva a mackósajton adtam neki, de csak fintorgott meg köpte ki. Pedig amúgy az is jó ötlet. :) Viszont vettem ilyen tonhal pasztát riomarésat na azt tömte befelé.
Én adok még neki pépet is.

Fürtöske
miért kérdezted az inszemet? Sajnálom a tesztet.

Csuri
nem ma voltál dokinál? Tiszta káosz vagyok lehet rosszul emlékszem. Nagyon édik a lányok.Hogy ülnek az asztalnál :) Katusnak már most van egy nagy okos barátnője :)

Vera
jobbulást fiacskádnak! Milyen felelőségteljes a nagyobb fiad h. tud vigyázni Izára. Apjukon kész vagyok továbbra is :(

Kata
:lol: :lol: ugye milyen megkönnyebbülés?! :lol: Kis ügyes már Kevin is, pedig emlékszem Ő is nagy balhés volt!

Édesek a srácok a képeken nagyon!!!

Kép
katica_75

Katica: igen mostmár könnyebb :lol: de most is vannak nehéz időszakok és lesznek is :lol:

miért kemény az oltás?és akkor miért lapnak egyszerre kettöt???

Most aludt el Kevin :lol: :?

000kata

DALMA!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Dalma Nagyon Sok Boldog Születésnapot!!!

Kép

000kata

Dalma!

Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

DALMA ISTEN ÉLTESSEN!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Anya, Katica privi ment!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Dalma!
Boldog szülinapot Neked!!!!
Kép

Vera! Ez a volt férj felháboritó!! :twisted:

Lányok, nálunk megint egy hete katasztrófa az éjszaka :? és nem tudom, miért...éjjel újra ébred 2x is és a hajnali kelés után alig akar visszaaludni.Magam mellé kell venni és állandóan a szájában kell lennie a cicinek.Nekem meg már úgy fáj :? Már jó lenne, ha leszokna róla....cumit próbáltam ilyenkor neki, de nem kell :? Vizet-teát is próbáltam, de még csukott szemmel is tolja el az üveget. Már egy kicsit kezdek besokallni :roll: Bár lehet a foga miatt, már megindulhatna igazán a 7.
Épp olvastam, már mindegyikőtöknek szinte 8-9-10 foga kint van, mi meg megálltunk :P
Vendég

na gyorsan írok , mennem kell bevásárolni :mrgreen: annyira utálok, nő létemre utálok bevásárolni :twisted: :twisted: :twisted: van még ezzel így valaki???

Fürtöske, először is Neked a akartam írni, hogy gyönyörű a kis Királyfid :lol: :lol: :lol: a nagycipős a kedvencem, az haláli aranyos ( nekünk papucsos változat van - apa papucsába csoszogott :D ) de a lényeg a haja Marcinak, eddig is göndör volt csak én vagyok vaksi :?: de szupi, hajjjjj mit nem adnék érte, ha Lillámnak ilyen göndörödős frizurája lenne !

Sovány vigasz, de nálunk detto ilyen f@sza éjszakák jutnak, annyi különbséggel, hogy nem tudok neki cicit adni, mert már régen kifogyott és azt se tudná mit akarok :roll: brutál műsorok vannak felénk.
Elalszik 9 körül, DE tegnap is már fél éjfélkort ébredt és felvesz-letesz módszert játszottuk. Meguntam, nem vagyok elég kitartó , be közénk. Na ott se sokkal jobb a helyzet, de legalább nem kell felkelnem :oops: nálunk szerintem a fogzás okozza, a 13-14-es sorszámú szemfog brutalitás :twisted: a hegye már mindkettőnek kint van.

Szerdán a tanácsadóban volt egy 15 hós kislány ( Lilla jól le is rendezte :oops: ) és másfél foga van kint, ez nem gond ezen 1 percet se aggódj!!!

Vera, :cry: sajnálom ami Veled történik, de menj el az önkormányzathoz, nekik kell / kötelező segíteni és olyan nem lehet, hogy nem kapsz gyerektartást , az állam kifizeti azurad helyett ( később meg ügyesen behajtja tőle )
Addig kilincseljél, még nem segítenek!!!

Katica, nekünk is van ilyen cumizós/sírós babánk és eldugtam a gardróbom aljába, mert detto úgy visít L., mint Léna :lol:

Kata, Kevin helyes kis pasi nagyon! ( még mindig nem tudom miért voltatok ortopédián, ha nem publikus bocsi :oops: )

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Köszi Evi :)
Most meg már 2 órája alszik :roll:

Nálatok is van félelem dolgoktól?Evi, ha jól értelmezem, Lilla fél valamilyen babától?
Marci is talált anyuéknál egy brutál régi babát és amikor kivettem neki, nem mert bemenni a szobába tőle, amig ki nem vittem a babát onnan.

Aztán az újságban volt egy kislányarc aki ki volt festve cicának és ki kellett tépjem a lapot belőle, úgy sirt tőle, meg egy vichy reklámban egy magazinban a nőnek a kék arcától visitott :shock: :D
Fura.A cápákat meg imádja.Meg a csúszómászó állatokat :lol: Még a szörnyektől sem fél
Vendég

Köszönöm szépen a köszöntéseket! Nagyon-nagyon aranyosak vagytok! Nagy ölelés mindenkinek! Bárcsak tudnánk együtt ünnepelni, vagyis találkozni! :)

Fürtöske, nem vagytok egyedül.
Nekünk is megaszar éjszakáink vannak. Amíg nem voltunk itthon, királyul aludt, most meg már egy hete vagy 5x kel éjjel, és nyafogj hogy annnaa, annnaa. Bemegyek, és 2 perc alatt visszaalszik, de másfél óránként eljátsza. Nem fáj semmilye, mert nem fájdalmas, csak keres engem. Ez van nappal is. Amilyen jól elvolt azelőtt, most jön utánam mindenhová mint egy kutyus. És állandóan nyafog, sír. Ez lehet a szep. szorongás? Megőrjít. De nem is csak ő, hanem a bátyja. Ma már seggrepacsi volt, mert kikészít totál. Annyira hisztérika lett ő is, nem hajlandó semmit sem megcsinálni. Már reggel kezdi, nem hajlandó enni reggelit, felöltözni(csak hagynia kellene magát) aztán csak tévézni akar (azelőtt nem akart), aztán nemakar kimenni, majd ebédelni sem, utána nem akar aludni, (most is jön már le és nyafog hogy nem akar aludni). bevettem egy HOVA-t (gyógynövényes nyugibogyó), mert kész vagyok tőlük. Legszívesebben kifutnék a világból. :(
De jó, hogy nektek el tudom ezt mondani, anyám, anyós csak annyit mond, ők is voltak így, ezzel meg kell küzdeni. A hétfőz már marhán várom, hogy oviba menjen ez a nagy lókötő.

Csuri, te nem szoktál így érezni amikor mindegyik otthon van?
UH???

Ma ment szülni egy barinőm, a férje nem ért haza még Pestről, a bátyja ment be vele.

Évi, Katica, nem próbáltatok valami soft-os babát inkább? attól nem félnének a csajok.

vettem Pannának csitt-csattos, de nem tűri meg... :(

Vera, szerintem is menj az önkormányzathoz, valamit csak tudnak segíteni. örülök hogy jobban van Peti.

Kép
Kép
dalminha

bevásárlás megtörtént :lol: fele lemaradt :roll: fos az idő, szakad az eső:twisted:

Dalma, hehehe most nem kinevetlek, de beléptél Te is a nyüszis klubba. Nekünk szintén így telnek az éjjelek -nappalok, de édesanyám azt mondta, majd elmúlik ...hahaha , ez egy ilyen kor/kór :D tudod minden ború után kisüt a nap :lol: :lol: :lol: ezek szerint meggyógyultak a gyerkőcök , ja és mindjárt tavasz lesz és be se jövünk az udvarról egész nap. Fel a fejjel szülinapos Kép

Fürtöske, ettől a sírós babától fél csak, még pici volt mikor kapta be volt dobozolva, de apa nem rég kibontotta neki és hát volt picsogás...a többi babától nem fél, a nevetőstől sem :roll: de ez a cumis-sírós Götz baba nem a barátnője :wink:

Érdekes, hogy milyen dogoktól képesek beparázni, ami nekünk eszünkbe se jutna :shock:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi.: ortopédia: 3hónaposan voltunk minden rendben volt de azt mondta a doki ha elindul vigyem vissza.Most kaptunk csak időpontot.Most is minden rendben volt de azt mondta egy év múlva találkozunk.Nemtudom miért kell menni évente? többieknek senkinek nem kellett visszamenni?

Kri: te merre vagy ?rég voltál :cry: és te Mammuci???

000kata

Dalma: nehéz lehet a kettővel,engem is kikészit sokszor Kevin de kitartásss!!!!

000kata

Fürtöske: hogy hogy fél ezektöl?ez furi :lol:

Évi:én szeretek vásárolni órákig is elvagyok az áruházakba :lol: lehet azért mert csak akkor mozdulok ki itthonról :lol:

Kevin alszik ma már nem aludt el egyedül.Elkiabáltam tegnap visszaszivom :lol: :lol:
Egyik este néztem egy műsort az volt a cime h a szoptatás rabságában.Egy 8 éves kislány még mindig cicizett :shock: :shock:egy másik családnál eg 4 elmult a kisfiu és addig adják amig akarják azt mondták az anyukák.
Aki szoptat meddig fog??Nehéz lesz a leszoktatás kevinnek ez a mindne azzal kel és fekszik.

000kata

Kata, sajna nekem is ez a dilemmám :? de lehet meg kellene várni, mig magától elhagyja, vagy amikor már értelmesebb és jobban beszél, el lehet neki magyarázni.....
:roll:
Vendég

Fürtöske:már mint mi a dillemád?hogy addig adod amig akarja?szoval ha 8évesen is cicit akar cicizni fog? :lol:

000kata

Én se akarom még most leszoktatni nem azt mondom de állitolag minnél nagyobb annál nehezebb.Nem lesz szivem azt mondani hogy nemadok ö meg közbe üvölt..... :cry:

Többiek????

000kata

Kata, dehogynem lesz szíved! Ha ő nem, te egyszer majd biztos besokallsz! :) lesz ennél még nagyobb küzdelme is az életben. Te mindig ott maradsz neki, bármikor hozzád bújhat majd akkor is, ha nem szopik közben. Én Kornélt most a cumiról szoktattam le, igaz csak alváshoz kellett neki, de megértette, hogy ez már "égő" az oviban, kinevetik, nem kell az már neki, felesleges, egy szóval nem kérte utána, már aznap odaata nekem, hogy igazam van

Kép
Kép
dalminha

Dalma:Remélem igy lesz.De ügyes Kornél :lol: :

000kata

Sziasztok!

Talán most van 10 percem.... (Anna gyöngyöt fűz, Katus hintalovazik :D )

Dalma!
Igen néha én is megőrülök, mert folyton lóg rajtam Valamelyikük, de volt ennél már rosszabb is (amikor 4-5 halmozottan sérült gyerek sírt, kiabált egyszerre, mert éhes volt, fáradt volt, bekakált, nem tudott kakálni, vagy csak úgy....... :roll: ).
Szóval esténként úgy érzem, mintha kilúgozták volna az agyam, de másnap megint bírom :wink: .
Az éjszakákat sajnálom!!!!

Uh!
Nos, nem túl jó a gép itt a rendelőben, így csak egy sejtést tudtam meg, miszerint van valami plusz odalenn, de biztosat inkább hétfőn tudhatunk, amikor komolyabb uh lesz a kórházban.
De már ez is valami :D :D :D :D !!!!!

Kata!
Szerintem is abba fogjátok hagyni a szoptatást. Akkor, amikor Valamelyikőtöknek már nem lesz jó. Katus kb Karácsony óta nem cicizik (már csak elalváshoz kellett), és meglepően jól viselte/i.
Többször bújik hozzám, mint előtte, de az meg olyan jó!!! :)

Evi!
Én is utálok vásárolni!!!! Még fiatal koromban bírtam :wink: , de mostanság már nyűg.

Eddig tartott a móka, megyek, mert bömbi van :?

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Gyorsan írok amíg Krisz el van apával.

Rólunk:Az éjszakáink elég rosszak a fogacska miatt :cry: Van,hogy 2 óránként is fel kel.Tegnap este adtam neki panadolt így csak fél4kor kelt először.Piri még mindig nincs így most várakozó állásban vagyok,ha hó végén se lessz semmi akkor elmegyek dokihoz.

Dalma:Boldog Születésnapot kívánunk neked!!!!!

Vera:Jobbulást gyerkőcödnek!!!Sajnálom,hogy egy darabig nem jössz :cry: És a pénz dolgot főleg :cry:

Na ennyi volt amíg Krisz elvolt apával :lol: Most mennem kell majd jövök holnap után akkor apa megint itthon lessz és reagálok majd.

Addig is vigyázzatok magatokra!!!

Puszi

Kép
Kép
reni_24

Ditta:Isten éltesse a fiúkat!!!

Kép
Kép
reni_24

A 15hós oltás engem is érdekelne?

Most már tényleg megyek.
Puszika

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok.

amíg nincs se határozat se vége a válópernek nem tudok mit csinálni.

nah ma megrendeltem a t-home-t. kb 2-3 hét és bekötik. elmegyek ettől a foss upc-től.

nekünk is katasztrófálisak az éjszakák. nem hogy 2x hanem vagy 22x kell. és örökké telehányja az ágyát. mert mióta nem szed gyógyszert újfent bukik de este inkább mikor fekszik. De 13-án megyek vissza kontrolra a gasztróra vele.

Petimnek meg 20-án lesz egy eeg.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Vagyok én is.

Boldog szülinapot Dalma!

Képtelenség mindenre reagálni olyan sokat írtatok mióta nem voltam.

Vera, én úgy tudom hogy az önkormányzat juttathat neked gyerektartást és majd a per után levonják a férjedtől. Szerintem járj utána. Egy elvált ismerősöm mondta egyszer ezt nekem, mert nála sem akart fizetni a férj, és mintha ő így oldotta volna meg. Annál is inkább mert 5 gyerkőcről van szó.

Csuri, mennek a drukkok az altáji pluszra :wink:

Szoptatás, még mi is szopizunk elég sokat. Én már el akartam kezdeni egy hónapja leszoktatni, de egyszerre 5 foga kezdett el kibújni, és állandóan a cicimen lógott. Szóval most van 14 fogunk és cicizünk :lol: :lol: :lol:
Viszont most már néha éjszaka zavar úgy hogy elhatároztam májusig leszoktatom.
Kistesó is csak akkor tud nálam jönni, ha már nem szoptatok úgy hogy mindenképp belevágunk.

Minden fotó nagyon édes.

Kri

Kép
Kép
kri29

Helló!

Szeretnék csatlakozni a BRUTÁL ÉJSZAKÁK nevű klubhoz!!!! :evil: :evil:

Anna 1!!!!-kor sem aludt még (szomjas, fázik, melege van), és 7-kor vígan ébredt. Katus pedig minimum 10x kelt, de igazából 1x sem volt magánál, csak kiabált (egyszer még tőlem is megijedt :shock: ).

Most úgy nézünk ki, mint Zombianya és két karikás-puffadt szemű gyereke egy thrillerből.....

Na, de kesergésre nincs idő, irány a Tesco :x !!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

jó reggelt lányok

kKri! Sziaaa!Hogy érted ezt, hogy szopi után jöhet csak a tesó?Még nem is menstruáltál?

Csuri :? Ahhoz képest, hogy Marci már 8 után aludni szokott, fél10-kor még fenn volt.aztán 2 óránként kelt.Szerintem ez a szélsőséges idő is, meg talán a fogak :roll: M. is kiabált, felsírt :? ez már egy hete tart :(

Csajok, ad már valaki tehéntejet?Én reggel kakaónak adom, de este tápi még mindig.csak már a tápit nem birjuk anyagilag :?
Vendég

Csuri, Fürtöske! én már éjszaka azt gondoltam, hogy valami más gond lehet Lillánál, mint a fogzás :roll: de olvasom nálatok is ilyen brutál volt :twisted:

Ma éjszakától sem várok jobbat :cry:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi :? hát én sem, bár Marci meglepően jó kedvű ma.Semmi hiszti!!!!! :lol: És nappal alszik Lilla?mert Marci 2-2,5 órát.Lehet, ezért nem alszik jól éjjel?
Amikor nappal csak egy órát aludt, akkor az éjszakát viszont átaludta
Vendég

Fürtöske, sztem nincs összefüggés a nappali és éjjeli alvás között :roll:
Lilla napközben általában 1 vagy másfél órát alszik, de inkább csak 1 óra a jellemző.
Napközben Ő sem nyűgös, inkább akaratos, de fél éjfél körül kezdődik a szenvedés úgy hajnalig. Olyan keservesen sír, de nincs ébren. Annyira sajnálom, hogy tehetetlen vagyok, nem tudom ezt orvosolni :cry: max. közénk veszem, de úgy elég kényelmetlen.

Csuri, lehet Öcsi lakik a pocakban :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi!

Igen lehet :wink: , de biztosat/biztosabbat csak hétfőn :) !

Katus is éjfélkor szokott "kelni", sőt olyankor Anna is éberebben alszik, de egyenlőre visszaalszanak.
Nem tudom, hogy ezek összefüggenek-e a fogzással, mindenesetre Katus napi 3 Camomilla-t kap vízben feloldva, és időnként jön és kér magától is.....

Én ahogy számolgatom, mostanság mindkét lány napi 11-12 órát alszik összesen, ezért vagyok kiakadva, amikor kiesik 4 óra alvás (mint tegnap), mert az nagyon durván meglátszik rajtuk. :?

Most viszont már megyek aludni, hulla vagyok!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok Lányok :)

Brutál éjszakás Lányok!!!

Hogy aludtak éjjel a gyerkőcök?
Marci átaludta az éjszakát, bár este majdnem 10 óra volt mire elaludt, és rájöttem valamire....
túl volt öltöztetve.Szegényről csorgott a víz.Egy plüss rugi+egy vékonyabb hálózsákban aludt mostanság.És lássatok csodát, ahogy megszabadítottam a hálózsáktól, egyből elaludt.Csak egy vékony takaróval takartam be, de reggelre azt is lerúgta magáról :lol:
A szobában 22 fok szokott lenni.
Ti miben altatjátok a piciket?
Egyébként valami műsorban láttam, hogy a 80-90% a gyerekek nemalvásának a túlöltöztetés éjjel :?
Vendég

Sziasztok!

Fürtöske!
Nálunk is normális alvást produkáltak a csajok, de hiszen volt is mit bepótolniuk rendesen :) !
Katuson alvásnál body és rugdalózó van (abból is csak lábfej nélkülit visel el, mint Anna :? ) és egy vékony polártakaró.
Szerintem sem kell sok ruha rájuk (még újszülött korukból hoztuk ezt a szokást magunkkal).

Most is szerencsére alvás van......még egy órát remélem!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok nállunk 27-28 fok van akkor az sok lenne???
Kevin is este rosszul aludt 10 percenként felébred és sirt nyöszörgött és egész éjjel igy ment,de neki jön alul a rágófoga már látni hogy nyomja ki meg baromira bevan dagadva neki :cry: :cry:

000kata

Kevin eddig pizsibe aludt hosszú ujju+naci.NEm birja elviselni a takarot ahogy betakarom rugja le.

000kata

Kata!

Igen, az nagyon sok!!!!!
Bár, ha rosszul szigetelt esetleg a lakás, és jön be a hideg itt-ott, akkor kell fűteni, de szerintem ez a 27-28 fok sok!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Atyaég Kata!!!
A 27 fok nagyon sok!!!
A kórházban, amikor szültem- volt hasonló főzőhőmérséklet és ott is nagyon rosszul aludtak a babák.
Úgy olvasta, hogy az ideális alvóhőmérséklet babáknak18-22 fok :shock:
És ti jól alszotok?

Csuri :) Drukkolok, hogy kisfiú legyen a pocakban :wink: Nevetek már van?
Vendég

Fürtöske!

Köszi a drukkot! :)
Első számú jelölt: Mátyás
Második: Tamás

A többi meg Annára vár :D , Nálunk Ő a nagy "névmegmondó"!!!! :wink:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Nálunk is brutál éjszakák vannak egy ideje, de én már megszoktam.
Takarót Zsombi se viseli el így kezes-lábas pisziben alszik.
Napközben még kétszer alszik Zsombi egy-egy órát.

Kata, a 27-28 fok szerintem is nagyon sok. Nálunk 22 fok van este.

Fürtöske, még nem volt piri :roll: Sajan a pajzsmirigyem beteg lett szülés után, aztán azzal van összefüggésben minden. A dokim mondta (nőgyógyász), hogy ha abba is hagyom a szoptatást még az is normális lesz ha fél évig nem menstruálok. Nem mint ha hiányozna, de abban bíztam ha már kevesebbet szopizik Zsombi akkor megjön és lesz mihez viszonyítani és tudjuk ha kistesó a pociba költözött.
Most marad a havi- kéthavi tesztelgetés. Zsombival mikor várandós lettem ha nem marad el a vérzésem nem is tudtam volna hogy babát várok mert semmilyen tünetem nem volt. Most marad a bizakodás, és a szopiról való leszoktatás.

Vera, mi van veletek?

Kri

Kép
Kép
kri29

kri semmi különös köszi az érdeklődést:))

de most nem fogok jönni pár napig 2-3 hétig mert kikapcsolják az upc-t és míg bekötik a t-homet addig nincs netem. Tartozom az upc-nek és letiltanak mindent de úgy is át akartam menni máshova mert nagyon sok az upc.

gyerektartást továbbra sem kaptam. ez van.

harivera
Budapest XXI. kerület

Hello,

Kata, látom már írták, de az nagyon meleg éjjelre. Meg nappalra is. Nálunk 20-21 az éjjeli, nappal 22, de én ellennék hidegebben is. :) Nálunk a nappali ruházat egy rövidujjú body plusz hosszúujjó póló, vagy hosszúody és ruhácska harisnyával. LÁttam pl Csuriéknál meg Honey-éknál rövidpólóban is a csajokat. Hány fok van nálatok? Lehet túlöltöztetem őket?

Kri, szia, rég voltál itt, Zsombiról kérnénk képeket :) olyan gyönyörű kisfiú! Piri nekem sem volt míg szoptattam.

Rólunk:
Tegnap voltunk esküvőn, utána ebéd volt, vittük Kornélt is, Panna otthon aludt a keresztanyjával. Jól éreztük magunkat, hétig ott voltunk (Kornélt 4-kor hazavittem), majd hazamentünk, aztán miután lefeküdtek, még elmentünk egyet kikapcsolódni. Nagyon jó volt.

Ma meg szülinapi party-m volt. A szüleink voltak itt, meg a Peti tesójáék, készült sok kép, én mindegyiken bőgök :roll: . Annyira meghatódtam ahogy énekelték nekem a "boldog szülinapot", meg hozták a tortát a 30-as számmal, már ekkor sírtam, de amikor megkaptam a párom ajándékát tört el a mécses igazán. Elvisz tavasszal RÓMÁBA! :) Olyan régi vágyam teljesül ezzel. Április közepén megyünk egy hosszú hétvégére, annyira várom. A drága szomszédainktól meg Róma útikönyvet kaptam, imádom őket! :)

puszi mindenkinek

Kép
Kép
dalminha

Hát ezt nem hiszem el, laptetőőőő megiiiint.

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?