A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

28 fok? juj nálunk 10-el kevesebb van éjjel. :D
Léna nem marad takaró alatt így az esélytelen, body,vastag pizsi és vastag hálózsákban alszik.Nappal 21 fok van.Hidegebb ez mint az átlag? Azt hittem ez normál.

Csuri
DRUKKDRUKDRUKKKUKIHOZ!!

Láttátok a cuki babát a lépcsőn? Nem felháborító h. meg akarják büntetni az anyát?-aki meg kinyírja az újszülöttjét az simán meg szokta úszni. :?

Kép
katica_75

Dalma
Gyönyörű ajándék,Rómáért én is sírnék. :wink: De szép lesz ott Nektek!

Kép
katica_75

Sziasztok Csajok!!

Most csak gyorsan. Wellnesshétvégén voltunk. :)
Kincső nagyon élvezte! :) És persze Mi is. Most gyorsan két kép, amint tudok visszaolvasok. :)

Kép

Kép

Ja. Nálunk éjjel is és nappal is 22 fok van. :) Én hidegben nem tudok aludni.

Puszi Nektek!!!!

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Dalma! Isten éltessen! :)

Csajok! Bocsi, egy kis reklám :oops:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=882381405

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Dalma!
Jaj, de jól hangzik ez a Római hétvége!!!!!
Nálunk is 22 fok van nappal, de a padlófűtés miatt sokkal többnek tűnik. Én például mezítláb vagyok egész nap, sőt néha a csajok is ledobják a zoknit :roll: ....

Katica!
Köszi a drukkot Neked is!
Láttam a babát, és milyen érdekes, hogy az ügyeletes orvos után kapta a nevét, és ilyen "modern" neve lett (Bence).

Kincsőanya!
Hol Wellness-eztetek? Nagyon aranyos Kincső!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Halihó!

Én fejezem be a napot, és én is kezdek......, nahát, hogy ráérek :D !!!

Csak egy kérdés:
Szerintetek lehet úgy Katusnak allergiája, hogy csak kiütések vannak rajta? A kakija tök normális (mennyiség, minőség stb), de ezek a foltok elég furák.
Az alakjuk mindenféle, piros, de a közepük világosabb és száraz. Fürdés után pirosabbak lesznek...

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Csuri, lehet hogy csak a víz szárította ki a bőrét. Hasonló tüneteink voltak még kisebb korunkban ami télen jobban elő jön még most is. Én ilyenkor be szoktam krémezni a testét és két nap alatt helyre is jön. Nálunk nagyon kemény a víz és Zsombi bőre nagyon érzékeny.
Szegény gyerek míg nem tudtuk mi a baj ordított fürdetéskor.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok.Szoval sok ennyi fok,néha én igy is fázok :shock: :lol: persze párom meg megsül :lol: :lol: na akkor lejebb veszem egy kicsit a fütést :lol: :lol:
Kevin este fél 12 kor aludt el már kikészülök ettöl hogy eddig fentvan,segitsetek :cry: :cry:

Anya.: nagyon jok a képek,gyere mesélj :lol:

Csuri:sajnos az allergiához nemtudok hozzászolni :cry: de a többiek biztos.

Dalma:ilyen ajándékot,szupiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: dejó :lol: :lol: :lol:

000kata

Kata, próbáld csak ki a 21- 22 fokot, biztos jobban el fog aludni. Tegnap én is a vékony pizsit adtam rá vékony hálózsákkal, 21 fok, és egyszer kelt csak fel. Nyáron amikor nagy-nagyon meleg volt kinn, akkor benn az emeleten volt 28 fok, egyik sem aludt. Inkább ha fázós vagy te öltözz be éjjelre.

Csuri, nem is reagáltam az Uhu-d ra. Ma mész megint, ugye? Lehet fiú? :) (vagy lány, mi?)

Anya, nagyon jók a képek! mesélsz majd? ( szüléstöri? )

Kép
Kép
dalminha

Dalma: kiprobálom nállunk éjjel nappal ennyi a fok most hogy kint hideg van,de most lejebb veszem.
De Kevin nem is fáradt azért nem alszik este ö játszani akar és nem aludni :cry:

000kata

Sziasztok!

Dalma!!!
Hát mégegyszer Isten éltessen!! :)
Hú, Bakker, én is sírtam volna.....!!!
Róma!! Nagy vágyam, ami remélem nemsokára be is teljesedik! Apjukkal beszéltük, hogy el kellene lógni...és amit ő a fejébe vesz, az úgy van! :D Figyu, és addig leszokatod a csajszit a ciciről?? Vagy talán már nem is cicizik? Mi Skóciába megyünk majd júniusban, de addig valahogy majd fokozatosan leszokunk. De úgy érzem, nem lesz gond, mert nem igazán az a pólótépős fajta! :lol:

Kata!
Hát mi is nagy meleg-pártiak vagyunk (na, nem úgy..... :lol: :lol: :oops: ), szóval nálunk nappal kb. 24 fok van, éjjel 21-22. Szóval aludni nem is tudnánk 27 fokban!!

Anya!
De jók a képek!! :) Merre voltatok??

Csuri!
Én is láttam a "lépcsős" babát...Nahát, ez a név.....Valami fantáziadúsabbat is adhattak volna neki!!
Ez az egy név volt, amit semmiképp nem adtam volna...Már nem azért, de 10-ből 8 kisfiút így hívnak! (jajj, remélem, nincs köztünk Bence..... :oops: )
Szerintem annyira elcsépelt név!

D.

Kép

Kép
ditta76

És pár friss, mai és tegnapi kép:

Kukába a pelussal! (így szokott nekem segítkezni a konyhában is, amit mondok, hogy dobja ki, már viszi is! Persze sokszor találok olyan dolgokat is.....ami még nem oda való!)
Kép
Kép

És tegnap reggeli "nagyágy-hancúr"! :)
Kép

Kép

Kép
ditta76

Ditta: én sokszpr még a 27 fokba is fázok :lol:
Nagyon édesek a gyerekek igy együtt :lol:
és nagyon ügyes Ágoston is hogy igy segit.Kevin is mindig segit nekem :)

000kata

Sziasztok! :)

Apa csütörtökön hazajött és mondta, hogy holnap utazunk válasszak wellness szállodát. Nagyon meglepett. :D Úgyhogy választottam és pénteken reggel már indultunk is.
Itt voltunk :D
http://www.wellnesshetvege.hu/wellness_hotel/Velence_Resort_SPA,Velence,216,1

Jaaj, nagyon jó volt!! Kincső annyira élvezte! Pörgött , forgott, ugrált, látszott rajta, hogy nagyon élvezi. A medencében először bizonytalan volt, aztán pedig csak sikongatott, visítozott egész végig, de akkorákat, hogy csak úgy zengett az egész uszoda. :D Teszek még fel képet , mert kb. 160 -at csináltam. :D
Bocsi, ha sok vagyok!! Majd törlöm , ha megnéztétek.

Anya, menjünk már az uszibaaa!!! :)

Kép

Apa, engedj már el, majd egyedül csúszok!!! :)

Kép

Ez pedig magáért beszél :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Katica
Kincsőnek is van egy sírós, beszélős babája, de Ő sem szereti, sőt Ő fél tőle. Mondjuk elég hülyén röhög, meg beszél is. Biztos nem érti, hogy hogy beszél mikor nem is igazi. :) Na, majd belejönnek szerintem. Léna mivel játszik szívesen?? Én is kipróbáltam a maci sajtot ette. :) Meg a riomaret is szereti. Sőt most vettem nutellát is. ;) Rossz anya grrr.. :D

Kata
Én nem is értem, hogy bírod ezt az éjszakázást. Szegényke. De nem lehet, hogy az elején elrontottad, hogy engedted ilyen későig játszani?

Évi
Privit megkaptam, köszi. Utálsz bevásárolni?? De az hogy lehet?? Kaját vagy ruhát is? Mindent? Fog , hát sajnálom, kitartás. Nálunk is most hátul jönnek az örlők. Meddig is fogzanak? 2 éves korukig??

Dalma

Mi megértünk! Nekünk „panaszkodhatsz”. Kincső se tűr meg a hajába semmit , de már a fején a sapkát se. :( Mondja, hogy apka és tépi le. :( Szülitöri. Hova tudnám feltölteni? Ötlet?

Csuri
Mond már , hogy ki lakik odabent!! :) Allergia ügyben szerencsére nem vagyok otthon, de nem váltottatok fürdetőt??

Fürtöske
Te már adod a tehéntejet? Én még nem merem!! Szereti? Alvás , túlöltöztetés. Én meg mindig attól félek, hogy megfázik a gyerek. 22 fok van egy bady + pizsi van rajta és takaró, de azt rendszerint lerúgja magáról. :(

Ditta
Milyen nagyfiú már Ágostonod!! :) És milyen ügyes! 3-an együtt tündériek!!! Azért lett a kisfiú Bence mert az ügyelő orvost úgy hívták. Én se adtam volna. Hi-hi . :D Érthető okokból. :D

Remélem senkit nem hagytam ki!! Tényleg mammuci merre jársz??????

Minden nem alvós babának és mamának szebb éjszakákat!!!

Kép
Kép
anya1118

Ditta :) csuda édesek a gyerekek!És Ágoston........hmmmmmm!!! :)

Anya :) De jó lehetett a wellnesezés!Látom ez bababarát hely is volt, ugye?
igen, tehéntejet már adok kb.2 hete.nbegyedrész vizet is rakok hozzá.Magában nem issza meg, csak kakaónak.Nem bírjuk már anyagilag a tápszert.Azt csak este kap elalvás előtt.
Tényleg, Lányok, tápizik még valaki?

Ma időben elaludt Marci, hát kiváncsi leszek az éjszakára :?
Vendég

Dalma, ment egy privi! :)
Vendég

Hú Lányok, közeledik a 15. hónapos oltás.
Én egy másik fórumban olyan ijesztőeket hallottam erről, hogy csomóan megbetegednek utána :?
Vendég

fürtöske
Igen nagyon jó volt, ránkfért! :) Igen, abszolút bababarát hely. :) Mi már csak olyan helyre megyünk!! :) Volt itt is sok baba, gyerek. Miért olyan veszélyes ez a 15. hónapos oltás??? Mi még tápizunk, reggel-este. kb. 2.200 Ft egy hétre elég. Ti milyen tápit esztek? Mi a milupa milumil 3-asat.

Kép
Kép
anya1118

Anya
nagyon édes Kincső ahogy wellnesezik.Jól megy neki!Majd mondd h. eszi e a mogyorókrémet. :wink: Apa pedig tök jó fej!!
Igen ezekhez a babákhoz még biztos kicsik, de mondjuk ő a normál babákkal sem megy sokra.Van egy ilyen szőnyege ami állathangokat ad, ha rálép,na azt nagyon szereti.

Csuri
nálunk is p. fűtés van.Csak írigykedem a mezítlábazásra, én sízoknikbn fázok fel rajta :twisted:

Amúgy csajok akinél ilyen kánikula van, hogy bírjátok a gázszámlát? :wink: :lol: én amiatt is fagyasztok.Meg olvastam egyszer h. melegben gyorsabban a sejtműködés -vagy mi,így gyorsabban is öregszünk.:lol: :lol: :shock:

Ditta
milyen vagány Ágoston a S-es bodyjában! :lol: Édes a sok gyerkőc 1ütt.

Évi
én is köszi a címet.Meg is rendeltem már! Merre jársz ma?

Ission?

Nálunk kéri a "catt"-ot ha látja nálam, mondjuk vicces h. haja meg alig hozzá. Kép

Kép
katica_75

Halihó!

Hááááát, tegnap nem lettünk okosabbak :? !
Még annyira sem látszott a "lényeg", mint csütörtökön.....
Egyébként minden rendben van!!!!

Katus bőrét pedig megmutattam ma a dokinak, aki azt mondta, hogy ekcéma-szerűek a foltok. Írt krémet, meg venni kell spéci fürdető olajat :roll: .

Délután jövök még.

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

sziazstok.

van még netem de telóm kimenőm már nincsen.

Tegnap ért egy elég kellemetlen incidens.

történt hogy hazafele a suliból összefutottunk az exemel és a nőjével.

Peti Balázs Csaba és én szálltunk le a buszról és mentünk haza mikor jó mély hangon rám köszön valaki hogy "HELLO". Én nem figyeltem ezt is csak fél füllel hallottam mert Balum magyarázott nagy bőszen valamit. Erre Petim meg torpan és nagy csodálkozó szemeivel néz rám és nyögdécsel hogy -anyaa ez a Rita volt!! Én hátranézek és látom hogy egy pár kézen fogva megy tovább és mind a nagydarab csaj és mind a magas lomha járású férfi is igen hasonlítottak rá de nem mertem 100%-osan kijelenteni hogy ők azok. Ezért nem is mentem utánuk és a fiúknak is mondtam hogy ááá ezek nem ők azok!!

De sajnos ők voltak azok ez kiderült később. És a leg leg szomorúbb az egészben hogy még meg se állt az apjuk hogy a fiainak köszönjön hanem rám dob egy hellót és mennek tovább.

Azt se tudom hol lakik, mi a tel száma. Pl a Peti balesetéről se tud. Mi van ha velem történik valami? Akkor kit értesítsek???

harivera
Budapest XXI. kerület

Halihó, vagyok én is!

Alvás, L. mióta hűvösebb napok vannak lábfejes kezeslábast adok rá, és nincs alatta semmi csak a pelus, nyáron csak egy rövid bodyt használtunk.
Nálunk kb. 24 fok van a nappali+konyha+fürdő (p.fűtés ) szobákban 22 (nekem ez hideg) ott radiátor van. Én nagyon fázós csajszi vagyok, de utálom a zoknit.

Az éjszakák hol jobbak, hol rosszabbak. Elalvással nincs gond, én szigorúan 9 órára korlátozom az esti randalírozást, abból nem vagyok hajlandó engedni, nekem is kell egy kis lazítás. Tápival elalszik mindig, azzal nincs gond.
Mi is 2x tápizunk még, Milupa 3-as, jó drága, de evvan, nem merek még tejet adni :roll: (beszari anya)

Tegnap én gyomorfájásra ébredtem (soha nem fájt még ) utána fosihányimindenjátszott :evil: mára már jobb a helyzet, persze semmit nem ettem, kilók csak úgy ugranak lefelé ( karácsonyi zibizaba eltűnik)

Ma voltunk kontrollon Lillussal, hááááát elkezdődött valami végre, bár most az eredmény miatt parázok.
Szóval vettek vért 5 kémcsővel (horror ) fele holnap kész a másik fele 2 hét :roll: addig rághatom a kefét.
Nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel, de én soha nem a dokitól félek, meg avizsgálatoktól, hanem, hogy valami szörnyű eredmény lesz :cry: :cry: :cry:
Az a gond, hogy a rizses, csirkehúsos, tápos, répás balhéktól nincs nyák, de ha valamit bűnözünk, akkor igen és ez nem normális. Nem lehet nyák a kakiba, mert az betegségre utal.

Ja és én balga most vettem észre, hogy 4 foga jön a kicsimnek egyszerre :roll: tehát már csak 4 hiányzik és letudjuk a tejfogakat.

Nálunk elolvadt a hóember, Lilla nagy bánatára, már csak a kalap, sál és répa, dió van az udvaron, naponta 100x nézzük meg és magyaráz a kis drága :lol:
Fenyőfát tegnap szétszedtük, természetesyen Lillával, nem akartam, hogy sokkhatás érje, ha felébred és nincs fenyő. Segített Ő is, így kicsit nehezebb volt, de megérte :D

Dalma, a sárga irígység Róma miatt, mi terhesség előtti tavasszal készültünk, ki volt nézve a szálloda, repülő... apa kitalálta, hogy ha végeztünk a házfelújítással ősszel, akkor menjünk. Következő tavaszra lett kész, akkor már Lilla lakott a pocakban, így Rómát azóta sem láttam, pedig minden vágyam.

Anya, nagggyon jó fej apa!!! Kincső milyen kis boldog, élvezte rendesen a kikapcsolódást. Nekünk is kellene már ilyen, de nem merünk elindulni...hogy oldottad meg a tápikészítést?

Katica, nekünk sincs több hajunk :roll: néha elviseli a csattot L. , de gyakrabban akarja inkább az én hajamba látni :lol: nagyon helyes kislány Léna, de huncut ám, fénykép alapján :D

Ditta, de édesek a gyerekek így együtt!!!
L. is viszi a pelust a kukába, olyan kis büszke mikor feladatokat adok neki és dicsérem, hogy milyen ügyes.

Vera, már nem találok megfelelő szavakat az exedre, nekem is van exem, de soha nem viselkedett így, de még hasonlóan se.
Petid rendbe jött?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csuri, nekünk is volt ilyen a hátán és a mellkasán, de diétára megszűnt. Mondjuk nem volt száraz a közepe, apró kis piros pöttyök voltak :roll:

Kata, nincs valami jól bevált esti rituálé nálatok? Nálunk fürdés után már nincs játék és egyebek, mert előtte szépen elpakolunk mindent, azaz helyesebben én elpakolok, mennek aludni a játékok címszóval...pancsi után már nem engedek semmit.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Katica, nekünk tegnap megérkezett a karika, majd ma felavatom :roll:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Vera, szóhoz sem jutok! Ennyire nem érdeklik a gyerekei? Hihetetlen! Majd amikor öreg lesz és magányos, átkozni fogja magát, hogy van 5 gyereke, aki rá sem néz, ő meg egyedül rohad egy lukban! Tudod, ezt kívánom neki! Bocs, ha te nem ezt, de nekem ő már nem ember. :twisted: Pedig visszaolvastam valamelyik nap és láttam, hogy még Izát is terveztétek. Akkor miért nem mondta, hogy őt nem érdekli a papás-mamás?!

Anya, nagyon jók a képek, látszik mennyire élvezte Kincső!

Ditta, micsoda segítséged van neked! :) gyönyörűek!

Katica, ilyeneket mond már ez a szép nagylány?

Kata, te akkor nagyon hidegvérű vagy! :)

Csuri, az a lényeg, hogy minden OK! Egészség a legfontosabb

Fürtöske, ez ugyanaz az oltás mint a kiskori volt. Kornélnak semmi baja nem volt tőle. Mondják, hogy egy héttel az oltás után láz, ilyesmi várható, de mindegyiknél várható

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Végre alvás van....., még a férjem is (na persze Ő éjszakás volt :wink: ).

Gyorsan reagálok néhány dologra:

Kata!
Ezt már beszélgettük itt egyszer (mármint, hogy ki meddig engedi a gyereket mulatozni) :) . A saját érdeked is, ahogy Evi írta, hogy időben lefeküdjön, mert Neked is pihenned kell.
Persze, ha reggel mondjuk 10-ig alszik, tehát megvan a napi mennyiség, csak eltolva, az nem baj, majd később kell ezen változtatni, ha időre mentek rendszeresen (ovi, munka). Nekem van egy ismerősöm, akiknél szintén ilyen későn alvós a gyerek, de Ők maguk is ilyenek, tehát az nem feltétlenül gond :wink: !
DE! Aludnia kell minimum 10-12 órát egy nap, attól lesz szép és okos nagyfiú :D !

Ditta!
Nagyon helyes Ágoston!!! Superman!!!! :D
Katus is nagy kukás, de Ő többnyire ha betesz valamit, azért választ is valamit cserébe. Ha szerencsém van csak a kuka melletti papírgyűjtő tasakból, ha nem, a rendes kukából :? :) !
Olyan jó így a 3 gyerek együtt! Már alig várom, hogy ilyen képet csináljak én is :D !

Kincsőanya!
Ezek a képek!!!!! Irigy-irigy!!!!!! :D
Én mondjuk még sosem wellness-eztem, de biztos meg tudnám szokni :wink:

Fürtöske!
Mitől ilyen brutál ez az oltás :shock: ? Én Annánál nem emlékszem semmi ilyenre!!!!!

Katica!
Ja, a gázszámla :oops: ! Hát az kissé húzós, de legalább lyenkor nincs horribilis vízdíj :wink: ! Szóval mi ebben a hónapban 32e-t fizettünk a gázért :roll: :? !!!
Az öregedést pedig ne is említsd! Esküszöm amióta újra terhes vagyok, a hajam 20%-a elkezdett megőszülni, pedig nekem nem fűlik a fogam a hajfestéshez :roll:
Léna nagyon vagány csaj, főleg ahogy a háttérben szétolvasva hagyta a Kismama újságokat (ilyen Nálunk is van mindennap :wink: ) :D

Vera!
Volt férjed egy "büdös disznó", ahogy Anna mondaná!!!!
Komolyan nagyon durva! Az új nőjének van két gyereke, azt írtad egyszer, Ő sem mondja Neki, hogy köszönjön legalább a sajátjainak....... Nem tudom, hogy hogy bírod ki, hogy ne tépd szét Őket :twisted: :twisted: !

Evi!
Most ez a krém talán segít, ha nem újra megyünk....., mondjuk tegnap fura volt, mert amit uzsonnára evett (4 körül), az 9-kor hasmenős kaki formájában távoztott :roll: :? !

Dalma!
Igen az a lényeg, hogy mindene megvan, és működik. Jövő hónapban pedig elmegyünk 4D-re, ott talán látunk már valamit. Anna olyan profi már, esküszöm jobban kiigazodik az ultrahang képén, mint a férjem :D !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

hát egy gyereke van a csajnak nem kettő.

én is gondolok róluk mindent csak nem szép szavakat és ezt valahogy a következő tárgyaláskor meg fogom említeni a bírónő előtt. de nekem jelenleg az az elsődleges hogy pénzt kapjak tőle. És ezek után az se érdekel ha egy fillérje nem marad neki!!

Egyszerűen felfoghatatlan számomra hogy fordult ki egy ember ennyire önmagából vagy ez volt az igazi énje csak rejtegette? Nem tudom. csak azt hogy mint ha nem is léteznénk a számára.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera
nálam is rendszeresen kiveri az exed a biztosítékot :shock: :) nem is minősítem, csak tényleg azt nem értem h. hogy a fenében nem hiányoznak neki a gyermekei akikkel 14évet együtt töltött nap mint nap??ott volt a születésüknél ahogy cseperedtek...számomra ez örök talány....és nagyon szomorú, szegény srácok. És igen, ahogy Csuri írta tuti én sem tudnék úrinő maradni a közelében.

Csuri
ekcémára jobbulást! Picurkád meg nagy meglepetést szeretne nektek szerezni ezzel a nagy szégyenlősködéssel. :) emlékszem Lénát a 25.hétig fiúnak nézték..jaj ezt most nem azért írom h. lány 3aska,csak h. ő is ilyen szemérmes volt.
Gáz.Mi 18-at de az álltalány és így is mindíg rá kell fizetni.De amúgy szeretjük a pf.-et.nálunk is csak a hálókban nincs.
Ja a kismama baromi jó origamira is. :D Meddig tart ez az őrült pakolászás????

Dalma
ja, egész nap be nem áll a szája,folyamatosan nyomja.
Megnyugtató h. semmi baja nem lett K.-nak a 15hóstól, én is rémisztgetés hallottam róla.

Évi
Jobbulást!Vírus lehet?
Lillának meg tuti nincs semmi baja!ne aggódja nyák nekünk is szokott lenni, ez a sok egyszerre jövő fog miatt is lehet nem? Viszont akkor azt a 4et már fél lábon is kibírjátok! Multkor elírtam ám Lénának még csak a metszőket vártuk akkor, bár mostmár kint vannak de az akkor is még csak 8. :)
Karikáról majd mesélj! remélem hatásos a lyukaskalap.

Kata
ha szereted a könyveket a Jo Frost : szuperdadát ajánlom.Léna az szerint tanult meg aludni, de az összes témát körbejárja, egyszerű és világos.

Kép
katica_75

Hello!

Nem Úrinőnek maradni a legrosszabb megoldás! Egyszer még amikor éppen váltunk az exemmel lopással :shock: vádolt meg a gyerekeink előtt. Elszállt az agyam az igazságtalanságot sosem tudtam elviselni nekiestem, tetlegesen a mai napig szégyenlem magam, de csak a gyerekek miatt! (utána nagyon sírtak és sajnálták apjukat pedig ha tudták volna, hogy a karjára ütött csapások nem is fájtak neki) Mai napig újra megtenném, de előtte a gyerekeket eltenném valahová! Ti nem mind tudjátok, hogy mennyire ki tudnak magukból fordulni a pasik és sajna mi nők is! Sosem voltam verekedős sőt talán egy kezemen meg tudnám számolni hányszor csaptam a srácaimra. Szóval Vera ha nem veszel róluk tudomást az a legjobb megoldás, sőt ha még bele is mosolyogsz a képükbe rendesen leesik majd az áluk és egész nap te leszel a téma :wink: Gyerekekid előtt mindenesetre soha ne szálljon el az agyad :D . Esetleg ha legközelebb találkoztok uszítsd rá a srácokat: Nézzétek ott van apa menjetek köszönjetek neki!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Alvás: egyszerüen nem tudom lerakni kevint korábban mert üvölt stb....Sajnos nállunk nincs külön gyerekszoba mert ugy könnyebb lenne.Majd mindent korábra hozok mert ma is 10:40kor kelt.eddig este 7kor van a fürdés utánna vacsi ha apa hazajött és utánna ágyba tv ,játszik apával,de apa már rég alszik mire ő elalszik :?

Katica:nagyo édes Léna,és milyen csinike,az a csatt hát megeszem :lol: :lol:

000kata

Katica, nem jött be a lyukaskalap :twisted: ez a kis boszorka totál másképp működik, mint a "kisfiam" egyszerűen nem engedi a fejére tenni, próbáltuk szárazon, akkor nincs gond bohóckodott vele, de a fürdőkádban tiltakozik , így marad a heti 1x visítós hajmosás :roll:
Köszi a kérdést, jól vagyok. Tegnap ugyan csak háztartási kekszet ettem ( kakaóval) ma meg még annyit se, de úgy érzem megmaradok.
Nem vírus, mert másnál nem jelentkezett, valószínű a vasárnapi ebéd ( étterem ) okozta, rántott csirkemájat ettem és valami nem lehetett kerek, vagy a máj vagy a tojás :roll:

Anya, elfelejtettem válaszolni, igen még ruhát is utálok vásárolni. Ez Lilla születése óta van így :roll: szívesebben rendelek neten :lol:

Ma reggel felhívtam a gyerekosztályt a vérvétel miatt (éjjel rosszul aludtam, izgultam ) az első eredmények szerint nincs semmi gond, a nagyobb allergiák (IGA, IGE ) szintén negatív.
Van még ami nincs kész, Pestre küldték :roll: az kb. 2-3 hét múlva érkezik.
Nem tudom írtam-e tegnap, a doki szeretett volna székletmintát is küldeni, de nem volt a gyereko.-on kakitartály, ezért a körzetről kellett kérni, de ott se volt :evil:
Felhívtuk az ANTSZ-t, hogy szükségünk lenne egy kakisedényre, de magánszemélynek nem adhatnak. Jó mi?
Még ma reggel se volt, azt mondta a doki érdeklődjek 2-3 nap múlva :shock: :shock: :shock: :shock:

Klarissza, Te ilyen amazon vagy :lol: de biztos nyomós okod volt rá, hogy ezt tedd az exeddel :twisted:
Jó tanácsot írtál Verának, csak pukkadjon meg a férj az új nőcivel!
A fiúkról nem szeretnél írni, hogy vannak?

Mammuci, nincs baj ugye nálatok, csak Domi eleven és nem enged gépközelbe?

Születésnap környékén nagy mozgás volt errefelé, most meg alig-alig jelentkezik valaki?

Móni, Nati, Andy, Betty...

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Vera!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kata, már értem Kevint :D jó későn ébred reggel, napközben alszik gondolom 1 órát és kitolja az esti lefekvést. Minden jól működik csak 2-3 órával csúsztok :cry: nehéz lesz átállítani, de fokozatosan megoldódik.
Mikor eszik utoljára? Cicin nem ájul be?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kata :? és nappal mennyit alszik Kevin?Ha ilyen sokáig alszik reggel, akkor szerintem ki lehet hagyni egy alvást és akkor este hamarabb elalszik.Bár, akkor meg olyan mintha semmit nem aludna napközben.
Reggel ha felébred, utána mikor alszik el legközelebb?

Marci meg mostanában 11-kor elalszik már(délelőtt) és amikor felébred, akkor ebédel(fél2 körül)de ez így nekem jó, és este meg 8-kor fürdés és fél9-kor már általában alszik, és reggel 7-8 körül kel+haéjjel is ébred

Lányok, ti ha kenyeret ill. szendvicset adtok a babáknak, mennyit esznek belőle meg és csak úgy odaadjátok, vagy felkockázzátok?
Az a baj, hogy Marci csak nyámmog a kenyéren, nem eszi rendesen.Elég gáz igy, hogy szegény rágna, meg enné a darabosat, de nincs még rágófoga.így ha nem tudja megrágni, kiköpdösi
:?
Vendég

Fürtöske:Kevin csak eyszer alszik nappal.10:30 fele felkel és 2-3 fele alszik el és alszik 1-1.5 órát.
Én adok szenvdvicset kevinnek reggelire ,uzsira mert ö eléggé válogat és szinte csak civizik.A szendvicset eszi szivesen meg mostanába a leveseket.Én adom a szájába vagy katonákra csipkesem neki és kistányér csak sokszor igy malackodás a vége.

Évi: Este vacsizunk 7-7:30 körül eszik pár falatot és cicizik,és este 11ig még egy csomoszor cicizik ,megy egy kört cici megy egy kört cici :? Kiprobálom hogy max 9kor felkeltem és akkor minden elörébbjön vagyis remélem.Lehet azt kéne hogy a fürdés után már nincs játék de akkor meg visit ha nem engedem le az ágyról :? :? :cry:

000kata

Kata! este 11ig még egy csomoszor cicizik ,megy egy kört cici megy egy kört cici -

ebben a cicitémában nem vagyok sajna otthon, de nem szomjoltásra használja? Biztos nem az éhség miatt cicizik.
Húúú nem egyszerű eset, de szerintem az aktív szopisok tudnak ebben segíteni. ( én lehet nem engedném ennyiszer cicire )

Most is az a véleményem, hogy fokozatosan tudsz az idővel csalni, reggel finoman ébreszteni, délután rövidebb ideig aludni hagyni és este korábban fektetni :lol: nehéz lesz, de szerintem inkább most kellene elkezdeni, mert később még nehezebb lesz.
Nagyon fárasztó lehet ez így, Te se tudsz rendesen pihenni...

Fürtöske, én van mikor "katonázok" de sokszor egyedül harapja a kenyeret, kiflit... helyzetelőnybe vagyunk ! (15.,16. foga bújik ki)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evi1969 2010.01.13 13:32-kor.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi, jobbulást! Mi az az IGA? Hihetetlen, hogy nincs kakisedény a városban... :shock: örülök, hogy Lillusnak nincs nagyobb allergiája.

Kata, próbáld, hogy minden nap negyed órával előbbre hozod az ébresztőt és az elalvást is addig, amíg nektek jó.

Klarissza, sztem én sem tudnám magam türtőztetni. :?

Kép
Kép
dalminha

Hali!

Katica!
Meddig tart a pakolászás???
Nos Anna még mindig szívesen csinálja, de már csak szigorúan ellenőrzött körülmények között :wink: .
Ma délutánra kész a krém Katus bőrére, úgyhogy este már tesztelem....

Klarissza!
Én totálisan megértem, amit írtál (mégha nincs is exférjem)! Szerintem mindenkinél van egy határ, amit ha átlépnek, még az úrinőnek is eljárhat a keze.
Verát azért is sajnálom, mert nincs ki Őt támogassa. A fiúkkal meg mégsem lehet erről beszélni :roll: :?

Evi!
Kakitartály :shock: :shock: :evil: :evil: !
Mintha nem is tudom miből készülne????? Hogy fogyhat el? Azt nem hiszem, hogy lenyúlják :?
Az eredményekért még mennek a drukkok!!!!

Fürtöske!
Katus megkent kenyeret eszik. Néha felkockázom, néha csíkokra vágom, a lényeg, hogy Ő (5 foga lévén) többnyire csak lenyammogja róla a sonkát, vagy a kenceficét, aztán kéri az újabb adagot :) .

Kata!
Nálunk is van este a nagyágyon őrület, de max 10 perc, aztán uzsgyi aludni....
Szóval csak próbálj az időpontokkal "játszani", aztán rendeződnek a dolgok :wink:

Én ma fél 1-re mentem EKG-ra, ami kb 5 percig tartott, de amíg távol voltam (3/4 óra) a férjem elaltatta mindkét csajt :shock: :D !
Azt hittem Ő ilyet nem tud (talán mert még nem próbáltuk :wink: )

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Dalma, egyszerre írtunk :lol:
Az IGA,IGE - ellenanyag vizsgálat értékéből tudnak következtetni, az immunrendszer-működésére, főbb allergiákra.
A legtöbb Iga-hiányos beteg bélrendszeri és felsőlégúti problémákkal küzd .
Ha valaki immunrendszere "sérült" további vizsgálatok szükségesek, de jelzem az immunbetegségek gyógyítása gyerekcipőben jár ma Magyarországon :(

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csuri, már az előszobában a félidő :lol: :lol: :lol:
még csak most mentél EKG-ra?

Apák ügyesek, csak titkolják :D nálunk a hasfájós hetekben apa volt az Ász!
Mondjuk 2 gyerkőccel bonyolultabb, gratulálok!

Pakolás nálunk is megy 1000L, gondolom ha jön a jó idő és az udvaron játszunk nem lesz ilyen gond :) holnap után január közepe, hurrrrrrá. Február rövid hónap, várjuk a medvét :lol: és hipp-hopp itt a március. Később fog sötétedni...és nyakunkon a kánikula.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csuri, már az előszobában a félidő :lol: :lol: :lol:
még csak most mentél EKG-ra?

Apák ügyesek, csak titkolják :D nálunk a hasfájós hetekben apa volt az Ász!
Mondjuk 2 gyerkőccel bonyolultabb, gratulálok!

Pakolás nálunk is megy 1000L, gondolom ha jön a jó idő és az udvaron játszunk nem lesz ilyen gond :) holnap után január közepe, hurrrrrrá. Február rövid hónap, várjuk a medvét :lol: és hipp-hopp itt a március. Később fog sötétedni...és nyakunkon a kánikula.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi: Hát kevin mindenre használja a cicit enni inni.Tudod ö alig eszik csak cicizne állandóan.Most már kezd enni szendvicset meg levest de fő kajája még mindig a cici.
Hú ennyi fogacska az igen.... :lol: :lol: mi most szenvedünk a 9.kell de még nem bujt ki :cry:

Csuri: olyan kiváncsi vagyok hogy ki lapul a pocidba :lol: kislány vay fiucska :lol:

Dalma: kiprobálom ezt a negyed órás csusztatást.

000kata

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.Sajnos vissza olvasni most nem tudok,mert apa elment dolgozni.

Rólunk:Krisznek egyszerre 2 rágófoga jön így már 10 fogunk van :D De megis viseli rendesen :cry: Éjszaka alig alszunk,mert felsír és fel is kel olyankor.Eléggé fáradt vagyok így megy már kb.1 hete.Képzeljétek csak veszünk lakást :D Ma voltunk nézni és képzeljétek 8.4 millióért tudunk venni panelt igaz,de bútorzattal és fel van újjítva annyi,hogy a konyha bútort kell majd lecserélnünk meg a bejárati ajtót,de nagyon szép lakás 57nm.Nagyon megtetszett nekünk és úgy döntöttünk,hogy belevágunk és megvesszük :D Annyira tele van bútorral,hogy csak a ruháinkat kell vinni meg a kiságyat :D Igaz,hogy a 4.emeleten van és nuku lift,de legalább lessz egy kis test mozgás is :lol: Így könnyebb lessz a fogyás is :lol: De sajnos így már most elkell mennem dolgozni is,hogy tudjuk fizetni a dolgokat,de szeptemberig megoldjuk valahogy.A lényeg,hogy legyen saját lakásunk.És itt van erzsébeten így nem megyünk messzire :D

Sajnos most csak ennyire futotta :cry:

Amint tudok jövök.

Remélem mindenki jól van.

Puszika

Kép
Kép
reni_24

Reni!
de jó! Nagyon örülök hogy így sikerül lépnetek! Inkább sajátot fizetni mint albit! Meg jó h. itt tudtok maradni,merre van amúgy?

Kata
nem lehet h. melege is van Kevinnek ha 27 fokban még pörög lehet h. baromi szomjas is azért kér annyi cicit.

Csuri
még Anna is??Na ez nem túl bíztató! :lol: :wink: Én is tartok attól h. ha leállunk a cicvel és több tejes cuccot kap L. kijön rajta erősebben h. nem tolerálja 100%-osan. Katusnak adzs tápit helyette vagy mit kap?

Évi
drukk h. a várós eredmények is negák legyenek! De biztos azok! Gáz ez a kakigyűjtős téma nagyon. :?
Nekünk is megjött ma a kalap,és szárazon Ő is vicceskedik vele, remélem éles helyzetben beválik.

Kenyér
L imádja ha rámikrózom a sajtot és úgy a kenyér is puhább lesz míg langyos.

Dalma
költöztök végül vagy h. döntöttetek?

Klarissza
ok.értem, lehet ütni csak a skacok ne lássák!? :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katica_75 2010.01.14 20:23-kor.

Kép
katica_75

Hali!

Katica!
Szerintem nem liheged túl! És érdemes róla beszélni, még ha a helyzet nem is oldódik meg tőle azonnal. A lényeg, hogy tudják, hogy Ti mit szeretnétek, mi jó Lénának.
Nekem is van néha olyan érzésem a nagyszülőkkel kapcsolatban, hogy szívesen vigyáznak a csajokra, de csak akkor és úgy, ahogy Nekik jó :roll:
Tápi? Nem kap Katus, még régen próbáltam adni Neki, de nem jött be :? .

Reni!
Jól hangzik ez a lakás dolog :D !
Szurkolok, hogy összejöjjön!!!!

Evi!
Azért mentem csak most EKG-ra, mert elfelejtettem teljesen, hogy mennem kell :oops: . Ma, amikor kérte a háziorvos a lelete, akkor jutott eszembe, hogy nem voltam :roll: .
A férjemet szerencsére egyre többször rá lehet venni ilyen dolgokra, kivéve a pelenkázás, fésülés, fürdetés, kaki-pisi törlés :wink:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Katica:már lejebb vettem a fütést és csak most aludt el,egyszerűen nem álmos ,vagy nemtudom :?
Szerintem se liheged tul.

000kata

Sziasztok!

Bocs, hogy nem tudok jönni mostanában megint, de Ádám kiveri a hisztit ha leülök a gép elé. Este meg már nincs erőm, mert nekünk is elég rosszak az éjszakáink, sokszor kelünk nagyon. 3 foga jön most ádámnak egyszerre.
Így csak olvaslak Benneteket, ha nem baj.

Kata!
Neked akarom írni, hogy Ádám se akart esténként időben elaludni, sőt délután se. Valószínű attól, hogy reggel sokáig aludt és nem fáradt el. Most azt csinálom, hogy fél8ig max.8ig aludhat reggel, 12kor ebéd, ami után simán elalszik és alszik 2-2,5 órát. Este 7kor vacsi, fél8 fürdés, 8kor simán elalszik.

Reni!
Grat a lakáshoz!

Csuri!
Drukk, hogy kisfiú lakjon a pocakodban! :D

Évi!
Remélem, minden okés lesz Lilla eredményeivel!

Katica!
Szerintem se liheged túl! Jó szórakozást a színházhoz!

Most mennem kell autózni! :)

Kép

Kép
ske

Ja, és azt elfelejtettem, hogy minden gyerkőc nagyon ügyes már és milyen nagyok!

Kép

Kép
ske

Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, csak most gyorsan magamról :oops:
volt már nektek olyan, hogy a gyerkőc a kiságyban nem volt hajlandó aludni?
Tisztára kész vagyok, tegnap este majdnem 10 óra volt, hogy elaludt, aztán már szegényre rárivalltam, és utána elaludt azért.éjjel 1-kor felébredt és vagy 10xki-be a kiságyba, nem volt hajlandó ott visszaaludni újra.ezt játszottuk kb.3-ig :( mintha a kiságyban félt volna valamitől.visszaaltattam magam mellett, és 4-kor átraktam a kiságyba, és 7-ig aludt.lehet attól, hogy rákiabáltam?
remélem nem tér át a kiságyban-nemalváshoz :?

majd jövök, reagálok mindenkinek, bocsánat :oops: :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?