A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Anitja, köszi a tippet!

Nálunk most nyügi van 2 napja estefelé, szerintem fogacska miatt... dentinoxszolunk (oldat), de alig hat... azért remélem, javul a helyzet.

Lehet, hogy én is leszek még!
Ha mégsem, mindenkinek NAGYON BOLDOG ÉS SZERENCSÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

És akkor egy régi adósságom (most készült!):
Kép

Kép
Kép
irina

hello anyukak!

csak befutottam, boldog uj evet kivanni!

mi megyunk szilveszterezni, ugyanis abban a szerencses helyzetben vagyunk, h minden baratunknak ebben az evben szuletett babucija, mindenki itthon van a nagyszuloknel - ugyh igy egyutt megyunk es mulatunk - na persze aki szoptat csak ovatiba, de igy is nagyon jo lesz - remelem
puszi
kivanok nektek sok vidamsagot, oromot es boldogsagot! Kép Kép Kép

Kép

Kép
mmarica

Jaj, Irina! Nagyon széééépek vagytok! Jó nézni Benneteket! Kérünk még sok-sok ilyen fotót!!!!! :D
Ádi milyen kis husimusi! Éééééédes!!!!! :D

Mmarica! Mit csináltatok Linikéből? Újévi szerencséthozó malackát? :wink: :lol: Nagyon édi! :lol:
Érezzétek jól magatokat!

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina nagyon szép család vagytok!!!!

Linike nagyon aranyos:-) Gyönyörű kék szemei vannak!

Túl vagyunk a pancsin, tetszett neki a nagy viz, majd töltök fel képet is. Apa fotózott, egy csomót már a fényképezőben törölnöm kellett, mert ugye mondtam, hogy csak a gyereket fotózza, de...

Heni
KépKép
heni81

Irina Végre! Nagyon szépek vagytok :lol: :lol: :lol:

Heni Aztán nehogy elfelejtsd a fotókat :lol: :lol: :lol:

Anitja Grétike is alszik már 5 óra óta, nem is úgy néz ki mint aki kelne. Lehet Ő is bulizni akar :lol: :lol: :lol:

mmarica Nagyon édi Linike :lol: :lol: :lol:

Lehet én is benézek még az éjjel :lol: :lol: :lol:
Képzeljétek ma éjfélkor ünnepeljük apával a 13. évfordulónkat :lol: :lol: :lol: és ma 3 éve, hogy megkérte a kezem :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Még nem olvastam vissza csak egy gyors bekukk!!

Disznó sivít,petárda robban,részeg feje a padlón koppan.Róka család a wc-ben,Lagzi Lajcsi a tévében.Több rímet ide nem vágok boldog új évet kívánok!! Kép

KépKép
juba

Irina! De jóóó! Végre! Nagyon szép kis család vagytok! :lol:

Heni! :lol:

Mmarica! Nagyon gyönyörű kislány Linike! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Az igért fotók:
Pancsi a nagy kádban: Kép Kép
Apával már pizsiben: Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni! Nem próbáltátok ki, hogy fogod a tarkójánál Pétert, és úgy lebeg a víz tetején? Szeli imádja!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Annyira lefáradt a fiam a nagy pancsolásban, hogy már alszik, kérdéses, hogy meddig...
Mi már túl vagyunk a vacsin is, nem dicsérni akarom magam, de finom lett, dobok két képet a művemről.
Szilveszeteri töltött kenyér: Kép Kép
még csinálok pár katonát az esti tvzéshez:-)

Heni
KépKép
heni81

Regi, kipróbáltuk úgy is:-) csak arról a kép 18as karikás:-( De azért úgy vettem észre, hogy kicsit fél a viztől:-( csak a saját kis fotelkéjében oldódott fel a végén igazán.

Heni
KépKép
heni81

Heni: ez qva jól néz ki!!! Nagyon ügyi vagy!!!
Nagyon szép kerek arcú Peti baba! :D

Már fürdettem, most altatok, illetve altatja ő magát, csak néha cumit kell dobnom a szájába. Aztán megfürdök és benézegetek sűrűn!

Kép
Kép
timi26

Lányok, köszi, drágák vagytok!!!

Mmarica, behalok Linikén, éééééééééééédes!

l. móni: szívből gratulálok az évfordulókhoz! Ez aztán igen!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Én is újra itt, nagyjából olvastalak ám Titeket, de a nagy ünnepek közé bejött még egy mellguszi, most a másik cicimen, így hát tegnap 39 fokos lázzal reszkettem a takaró alatt, de hála istennek ma már jobb.

Viranka, nagyon szépek vagytok, lánykád igazi kis hercegnő.

Ancsin, a lányotok nagyon szép

Irina, gyógyulást a lábadnak, remélem rendbe jön, jó a családi fotó:), örülök, hogy Ádival is alakulnak a dolgok

Sense, szépek vagytok, jó szilveszteri bulit, nem semmi kaját dobtál össze:)

Heni, Peti nagyon aranyos

Anitja, Noel nagyon édes

l.móni, annyira sajnálom, hogy ilyen anyósod van, az enyém sem egy főnyeremény, de hát ettől nagyon messze van, remélem azért a férjed és közted, nem okoz ez gondot, gratulálok a fordulóhoz.

Juba, lehet, nem lehet, hogy tele van a pocija a kisfiadnak és ezért bukik

Zsuzsóci, nagyon jók a képek, szépek vagytok

K.Timi, Ádi nagyon cuki, remélem jó lesz a buli

Granda, Lindus nagyon szép kiscsaj

Dettyk, Panna és a fiad is nagyon helyesek

evés, naponta kb. 5-6x eszünk, az éjszakáink változóak, van, hogy ébred, van hogy nem, van hogy eszik, van, hogy visszalszik, most cicim miatt, jó hogy eszik éjjel is

sterilizálás, heti 2-3x szoktam

játék, jól el szokott lenni, van hogy 10 perc, de van hogy egy órát is magyaráz, olyankor nagyon édes, majd meg eszem

altatás, van hogy azonnal alszik, de általában, hát simi, tutjgatás a kiságyban és elaszik, éjjel kicsit fárasztóbb a kiságya felett állni és simogatni, de nem szoktam kivenni.

Szilveszter, mi itthon vagyunk mint látjátok, hármasban töltjük mint a szentestét:)

Regi, Szeli milyen kis ügyes, egyedül vagy a babával, Apa elment?:(

Mmarica, nagyon édes ez a lány, jó bulizást

Emese, a kutyák miatt megértelek, nálunk is itt alszik bent az előszobában, ugye nekünk kint van mindig, de úgy fél a petárdáktól, hogy még enni sem mert szegénykém.

Ja a karácsonyról röviden, nagyon-nagyon jó volt, szenteste itthon hármasban, édes volt Robeszka, jól sikerült, másnap Anyumék, ott nagyon jó volt, a Bátyusékkal annyit röhögtünk, 26-án Anyósék, egész jó volt, no az ebéd nem volt nagy szám, és hát az ajándék, ki sem találnátok mit kapott, egy hintalovat:), na mindegy, majd egy év múlva biztos fogja tudni használni.
Aztán a párom keresztanyjáéknál töltöttük az délutánt. Szóval jó volt.
Na most megyek családi életet élni, a fiam nagyon fent van, az apja meg fárad:)

Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkienek!

Fotókat majd rakok.

Kép
Kép
nektarin

Heni, Peti szépséges kisfiú, mindig tegyél fel róla képet! ;-)

Timi26, de jó, ha jössz!

Drukkoljatok, kérlek, hogy Ádi elaludjon (mindjárt fürdetünk, aztán cici és alvás), mert eléggé fáj a fogacskája helye (azért majd lekenjük), és hogy ne durrogtassanak erre többet! Na meg, hogy a gyulladás enyhüljön a lábamon, mert cefetül néz ki...

Kép
Kép
irina

Nektarin, jobbulást mielőbb Neked, szörnyű a mellgyulladás! Remélem, már jobban vagy!!!

Kép
Kép
irina

Heni! Nagyon jók a képek! A pancsolós is és a hami is! Nagyon ügyes vagy! Péterke nagyon édes a hosszú pizsijében! :lol:

LMóni! Gratulálok az évfordulókhoz!!!!!!

Én arra emlékszem, hogy tavaly ilyenkor itt ültem a kanapén, és azon gondolkoztam egy pohár pezsgővel a kezemben, hogy lehet, fél év próbálkozás után terhes vagyok.... Mikulás napján volt az utolsó mensi első napja, ahonnan új időszámítás kezdődött. Karácsony tájékán ágyazódhatott be, Húsvétkor mozdult meg, és a tüzijáték másnapján megszületett. :D

És tavaly ilyenkor a kanapén ülve már terhes voltam! :D
(A pohár pezsgő miatt sokáig marcangoltam magam, de szerencsére semmi rosszat nem okozott!) :wink:

És jövőre megint terhes leszek!!!!! :D :D :D (Remélem!)

Kép
Kép
Kép
gremese

Nektarin! Jobbulást!!!!!! Szopi ezerrel!!!!!

Irina! Drukkolunk, drukkolunk! Megy az altató vudu! Te is tegyél fel magatokról sok képet. Én úgy csinálom (amin ketten vagyunk), hogy vagy önkioldóssal fotózok, vagy én csinálom kinyújtott kézzel. A fényképezőn van egy olyan opció, ha így akarsz fotózni, akkor kiszélesíti a képet. A korábban feltett tv nézős is így készült, kinyújtottam a kezem.
Szóval.... nem érdekel! Oldd meg! :wink: Kérünk sok képet rólatok!!!!!! :lol:

Mi már túl vagyunk az uccsó szopin, Zsófikám most magyaráz a dzsungelesben. (Játszószőnyeg).
Hálószoba bevédve (redőny le tökig), kutyiban 2 andaxin, de még nem használt. :shock: Lehet, nyomok még bele.
Elolvastam az utasításban, mi van, ha túladagoljuk. Legrosszabb esetben: kóma. :shock: Na de ahhoz nagyon sokat kell bevenni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mütyit elviszem egy bónusz szopira, majd leteszem alcsizni. Jövök majd.

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina Drukkolok :lol: :lol: Biztos hamar sikerül elaludnia Ádikának :lol: :lol:

Emese Jővőre már én is megint babát várok karácsonykor :!: Remélem :lol: :lol: :lol: ( vagy már hamarabb :roll: :wink: )

Heni Jók a képek :lol: Ez a töltött kenyér nagyon guszta! Majd leírod a receptjét?

Nektarin Jobbulást, remélem hamar túleszel a mellgyulladáson.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emese én is terhes voltam, csak sajnos még nem tudtam:-( igy 2 pohár pezsgő is lecsúszott, de szerencsére nem volt hatása a kis hercegemre. koppkoppkopp

Nem egy nagy etwas volt,itok, csak levelestészta jól megtöltve minden jóval:-) viszont nagyon fini volt.

Irina szoritok, hogy Adi aludjon, de te is szorits nekem, hogy visszaaludjon, mert felébredt ám, miért is aludna, szerintem 10 ig oda se! :-(

Heni
KépKép
heni81

Csajok!

Nagyon boldog új évet kívánok nektek!

Békesség, boldogság áldása reátok, hogy az óévet jól zárjátok. De emeljétek poharatokat és kiáltsátok: BÚÉK, hogy szebb és jobb legyen az új év!

KépKép

Pusszantás

KépKép
KépKép
fleur

Na itt is vagyok!

Viktorka beájulva, Rebeka leellenőrizve, nagyon jól érzi magát, esze ágában sincs hazajönni (úgy látszik naiv vagyok, azt gondoltam este már hazakívánkozik...)

Irina: én is drukkolok!!! Gyorsan aludjon el Ádika és ne ébredjen fel a zajokra!!!

Gremese: az andaxin leírása kutyákra is vonatkozik?
Akkor most leírom az ellenkezőjét annak amit te írtál. A végeredmény végülis ugyanaz: van egy-egy imádatos gyermekünk!!! :D
Szóval nekem november végén jött meg utoljára és eszem ágában sem volt teherbe esni!!! (elég gázul voltunk a férjemmel), aztán karácsonykor megjött fél napra, azt gondoltam a sok idegesség miatt van! Ja de kari előtt elmentem diskózni! Aztán a szilvesztert is átmulattam! Bár sokkal fáradtabb voltam reggelre, mint máskor. És utána 1-én egész nap csak aludni akartam. Ekkor kezdtem el gyanakodni...
Másodikán vettem tesztet, ami pozitív lett! Odavágtam a férjem elé hogy "boldog újévet" és 3 napig bőgtem!!!
Aztán lassan lenyugodtam, lesz ami lesz, ez a gyerek jönni akar!
És azóta nem adnám semmi pénzért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szégyen vagy nem, ez van! Végre lett egy pasi az életemben, akit igazán szerethetek és aki viszont szeret, akármilyen vagyok is!!! És ez a FIAM!!! (na ez volt az évértékelő beszédem... :D )

Drukkolok annak aki minél hamarabb megint kismama szeretne lenni!!! Mármint pocakos kismama... :oops:

Regi: apa hogyhogy elment egyedül bulizni??? Mert az én férjemnek muszáj, a pénz az úr, de ha tehette volna itthon maradt volna velünk! (Legalábis ezt mondta...)

Nektarin: jobbulást neked!!!

Kép
Kép
timi26

Heni: olyan bolti előre fagyasztott leveles tészta??? Olyanom nekem is van. Miket raktál bele, én is kipróbálom!

Kaptam karácsonyra elektromos zöldségpárolót, abban pároltam a francia salinak meg a mahonézes kukoricának valót, sőt még a tojást is. Marha finom lett!
Fiamnak is abban fogom kreálni a főzelékeket!

Kép
Kép
timi26

Miket raktál bele után ? van.
mahonézes=majonézes (a mahonéz olyan franciás...)

Kép
Kép
timi26

Asszem ma behozom a pár napos lemaradásomat írás terén... :oops: BOCSI

Kép
Kép
timi26

Timi, Móni elküldtem pü.ben a receptet :D

Heni
KépKép
heni81

Timi
Lehet itt ott én is leszek
Jajj tényleg én megnéztem a videókat és nagyon szuperek lettek :) biztos nagyon örült a család :)

Gremese
Szorítok, h Zsófi jól bírja a mai bulizást. Nálunk 4 óta folyamatosan megy a durrogás.

Regi
Mi is így használjuk a cumit és ez a bundazsákos story is ismerős :lol: meg a sapkára egyenesen visít :)

Irina
De jó végre közös kép! :)
Megy a drukk!

Marica
Nagyon aranyos Linike. Jó bulizést nektek!

Móni
Gratulálok az évfordulókhoz!

Heni
Látom jól sikerült a pancsi :)
Heni ez istenien néz ki, a férjem idepillantott és rögötn kedvet kapott hozzá :) elküldöd a receptet?? :)

Nekatrin
:(
Hintaló :lol:

Gremeséhez hasonlóan tavaly ilyenkor Lilla beágyazta magát a kis kuckóba, anya szilveszterét jól eltolta :) anya egész este a WC felett beszélgetett róka családdal, vagy éppen a WC-n ült.
Jött az áldás mindenhonnan. Buliban voltunk, rengeteg finom kaja, pia nem ettem és nem ittam semmit :) de megérte. Mindenki poénkodott, h biztos babát várok én ott röhögtem, h
én aztán tuti nem. Nem sok volt az esélyünk, janurában kezdtük volna a 2. inszeminációt :) de Lilla mégis ott volt :lol: nem győzök elégszer hálát adni a sorsnak.

Húú de belehúztatok azzal a következő babával Móni és Emese. Na de aztán nem eltűnni másik topikba :)

KépKép
KépKép
fleur

Na még egy kicsit írok, szerintetek??
4 napja nem kakilt Lilla :shock: most mi van? ilyen még nem volt, de látszólag semmi baja. Jó kedvű, eszik rendesen, puki is van. Erőlködni nem erőlködik.

És egy kis történet, hogy hátha valaki mással is előfordul. Elsősorban csajos anyuk figyeljetek.
Szval tegnap előtt az esti evés és elalvás után kicsi lányom nagy üvöltésbe kezdett, ami rövid szünetekkel tarkítva de hajnal 1ig tartott.
Közben nem lehetett letenni, leülni is alig lehetett vele.
Elkezdtük kerseni mi lehet a baj és hosszas turkálás után vagy 50x levetkőztettünk, halomba állt a pelenka mellettünk rájöttünk, hogyha a pelust levesszük elmúlik. Na akkor vadul elkezdtük a puncit és társait visgálgatni és a puncinál a 2 nagy ajak közt volt egy pici kis repedés. Aztán mivel nem hagyta abba a sírást és nekem nem tűnt hihetőnek, h ez lenne a baja lementünk az ügyeletre. Végül mégis az volt. Mondta a dokinő, h valószínű csípi neki a pisi és azért sír, azért nem tud aludni ....szval hááááát kiicsit kivoltam. Na az az estén horror volt.

Na menek egy kis LOST-ot nézni. Jajj már kezdem utálni mindig összekutyulják az eseményeket. :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur neked is elküldtem pü ben a receptet.

Megyek bónuszciciztetni, mert nem alszik, bulizna:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni! Jaj! De guszta az a kaja!!!
Lehet, hogy megszokta azt az ülőkét (vagy mi annak a neve?). :roll:

Én is letettem Szelikét. :wink:

Nektarin! Irina! Megy a vudu!

Csajok! Akinek nem sikerült avatar képhez tömöríteni! Rájöttem a titok nyitjára. Olyan fényképet kell választani, ami kicsit homályos, rosszabb a minősége, és azt le lehet ilyen picire is kicsinyíteni! 8)

Timi26! Hát Apa ilyen… De az egész napos (meg tegnapi) morgásom miatt most meg hazajött, mikor már elterveztem, hogy beülök a TV elé, és megiszogatom azt a Sangria-t, amit vett… :shock:

Hát én biztos nem szeretnék egyelőre kistesót ilyen kevés segítséggel. Bele is őrülnék… Majd 4-5 év múlva! :wink:
Bár Apa ma nagyon sokat segített. Le a kalappal! Csak sajna ilyenkor nem szokott sokáig tartani nála... :cry: De hátha majd mostantól!!! :wink: (Egyébként gonosz voltam, mert beárultam anyukájánál, és ő meg beszélt a fejével... :oops: :wink: )

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur! Jézusom! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Így élvezi Szeli a fürdést:
(Keze, lába jár közben, csücsörít a szájával, és kitágul szeme, orra!) :lol:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur: szegény kiscsaj! :( Kapott rá valami kenceficét?

Regi: én is így szoktam. Ha valami nem tetszik, véletlanül pont akkor beszélek az anyukájával, és ő akkor jól megmossa a fejét!!! :twisted:
Egyébként szombaton az én párom is el akart menni pincebuliba, de beszóltam neki így nem ment! (mindenáron kocsival akart menni, ami nekem gyanús volt, mert mindig elvitet magával, hogy tudjon inni. Mondtam neki, hogy elviszem, az meg nem tetszett neki, inkább nem ment! Hát így járt, lelkiismeretfurdallásom nem volt miatta egy cseppet sem!)

Szarakszik a gépem. :( Az előbb eltűnt minden ikon, amikor meg újraindítottam nem akart bejönni az internet! Úgyhogy ha véletlenül egyszercsak eltűnnék, ezért van. Remélem azért nem lesz gond!

Heni: köszi a receptet, mindjárt megnézem!

Kép
Kép
timi26

"Szerintetek befér a számba a kezem?"
Kép

A kocsmában! :wink: :lol:
Kép

Na, jól van, befejeztem! :lol:
Megyek, örülök Apának! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: olyan édesek a Szeli képek!!!
Nektek mosolyog fürdés közben???
Viktorka annyira koncentrál olyankor, hogy bármit csinálunk nem mosolyog.

Kép
Kép
timi26

Timi26! Megnéztem a videókat! Libabőrözök! :lol:
Viktorka nagyon aranyos, és hogy szeretik egymást Rebekával!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26! Nem mosolyog, hanem csücsörít, mint mikor fel van villanyozva. :D De szokott néha mosolyogni is a vízben.

Kép

Kép
regcsiken14

...szerintem tetszeni fog neki a babaúszás.
Többször belefröcsköli a szemébe a vizet, de nincs igazából kiakadva rajta.

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: épp most akartam írni, hogy feltettem a gmailre is a videókat, de látom megtaláltad!
Mostanában figyeltem meg hogy Rebeka egyre többet foglalkozik Viktorkával! Annyira jó nézni őket, főleg amikor Rebeka gügyög neki, Viktorka meg nagyokat kacag rajta! Majd megpróbálom egyszer levideózni őket!
Akkor jó, már azt hittük, csak Viktorka ilyen nem mosolygós fürcsi alatt. Egyébként pont ugyanolyan az arca olyankor mint Szelié.

Többiek: alszanak már azok a babák???
Ha nem akkor mennek a vuduk!!!

Vajon mi lehet Nikivel, Kiskolbival, meg a többiekkel, akik nem jutnak eszembe???

Kép
Kép
timi26

Háj Evribodri!

Baba lerakva. :twisted:

Nálunk fürcsi közben nagy szemmerezgetések vannak, néha egy-egy halvány mosoly, amúgy nagy concentrálás. Apa pólóján szokta olvasni a feliratokat.
Mikor viszont a puncusát akarom mosni, összeszorítja a lábát úgy, hogy majd' eltöri az ujjamat. :lol:

Regi! Szeliről csúcs képeket tettél fel!!!!! :lol: MÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!!!!! :lol:
Nagyon jó az avatarod!

Egyébként így van, rosszabb minőségű képet kell keresni, azt lehet úgy kicsinyíteni, hogy nagynak látszódjon.

Kép
Kép
Kép
gremese

Na helló!

Csatlakozok én is gyerkőcök még fenn kicsiket majd most próbáljuk altatni,a nagy meg fenn marad még.

Kis vendégség van nálunk pár barát,nővéremék és mamám.

Durrogtatás van itt is nyomják ezerrel,majd mi is fogunk éjfél után
vettünk tűzijátékot.

Emese!
Nagyon hasonlít rád Zsófka.

Irina!
Szépek vagytok.

Regi!
Szupi az új avatar képed.

Timi26!
Nagyon jó a videó,élmény volt nézni.

Heni!
Peti is nagyon aranyos.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nálunk folyamatban az altatás, apa altat, remélem sikerrel jár, mert már unom, hogy bármit csinálunk, 10 előtt nem alszik:-(

Heni
KépKép
heni81

Mindjárt eszek egy kis rántott husit, meg rántottgombát, Anyukám csinálta. :D

Timi! Hiába hiszi azt a férfi, hogy ő a fej, a csúcs, az okos, a minden.... A nő a nyak. És a nyak irányítja a fejet. :wink:

Nálunk fordítva van. Én szó szerint már zavartam Apát bulizni, mikor az öccse ment a közös haverjaikkal. Nem ment. :shock: :lol: Mert sokkal jobb itthon. Vezetni kell, akkor nem ihat, az olyan macerás. :lol: Olyan édi! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na mingyá megnézem a Timi-videjót!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hörcsög! Köszi! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni: hajráááá!!!

Gremese: igazad van! Csak én legtöbbször ráhagyom, aztán meg jól megszívom!!!
Egyébként mi van a barátnőddel? Együtt maradtak?

Kép
Kép
timi26

Cica nagy nehezen elaludt :roll: Viszont a szomszédoknál a "szolid házibuli" kész katasztrófa :evil: Üvölt a zene, kiabálnak és valamit mindig leejtenek a földre. Tuti azzal fogja kezdeni a szomszéd az új évet, hogy vesz új étkészletet :lol: Az én kis drágám ezáltal nagyon nyűgösen alszik. Most hangtompítónak körberaktam a feje körül az ágyat takaróval. Remélem nem sír fel :roll:

Regi Szelina nagyon édi :lol:

Fleur Azóta rendbe jött Lilla?

EmeseMilyen igazad van :lol:

Grétike imád fürdeni :lol: csapkod a kis kezével és a lábával :lol: Fürdettem már a kádban is. Sírt mikor kivettük belőle :lol:

Megyek megsasolom cicát. Mocorog ha jól hallom :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Timi! Nagyon jók a videók! A Viktorkáson nagyon meghatódtam. :oops:

Itt volt a férj is, és miután hallottuk az ő verzióját, már nem verném szét téglával a tökeit. 11 év után sajnos így alakultak a dolgok. A férj már nem tud együtt élni a feleségével.
Ha az egyik akar közeledni, a másik nem partner, és fordítva. A feleség a terhesség elején állandóan a gyermekáldásról és a terhességről beszélt akkor, mikor a férj a kemény meló után hazaért. Állandóan csak ezt hallotta, és besokallt. A feleség meg nem értette meg, hogy pihentetni kellene a témát. És még ezer ilyen apróság. Elbeszélnek egymás mellett, kialudt a tűz. A férj részéről a lány csak egy porszem a gépezetben, nem miatta alakultak így a dolgok. A lány csak felgyorsította a szétválásukat.
Most külön élnek, beszélnek azért egymással, de minden a gyerekért és a gyerek miatt van.
Őket már nem lehet összehozni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Na talán már nem ébred fel, apa meg is izzadt vele:-(
Én nem tudom mit csinálunk rosszul, de sajna mostanában csak ilyenkor bir elaludni:-( Minden este hulla fáradtan esünk az ágyba, mert az esti altatás totál lefáraszt minket, na igy nem lesz kistesó:-( nincs mikor összehozni.

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?