Csuri, jaj nagyon muris lehet a két kiscsaj is!

Kornél persze nem engedi megfogni, de Pannát roppantmód érdekli, így nem adja fel egykönnyen. Én ebbe nem szólok bele. Ma fürdéskor Kornél meg Panna punciját fürkészte, és megállapította, hogy Pannának puncija van, de azért ott van a kuki helye, az a luk.
Olvastam valami olyasmit egyszer, hogy amikor felfedezik a nemi szervüket a gyerekek, akkor véget ér az "orális korszak", amikor mindent a szájába vesz, és kezdődik az "anális korszak". jaj nem akarom tudni az milyen.
Katica, apa nálunk prűd, ő sosem fürdött együtt Pannával, mert lány. Kornél az más eset, ő fiú. De ő is kis kiváncsifáncsi.
Hát igen, Pannával nem lesz gond a beszoktatással.
Most is járunk játszóházba, most pl elkezdtük az english gym-et, nagyon élvezi P, de nem kell rögtön a nyelvoktatásra gondolni... Csak annyi az egész, hogy angolul beszél az óvónéni, angolul vannak a játékok, éneklés, közben mutogatás, ugrálás, szóval minden ami egy ilyen jellegű foglalkozásban van.
De ne gondoljátok légyszi, hogy a hülye anya ilyenekre viszi a szegény gyerekét, aki nem élheti a hétköznapi normál életét...

tudom sokan ezt gondolják ezekről a foglalkozásokról, pedig nem az okosodás miatt járunk, hanem: élvezi a babám a gyerektársaságot, de azért ott van anya is. Anya is találkozik hasonló korú gyerekek anyukájával, tetszik neki az éneklés, mondókázás (melyik gyereknek nem), olyan játékok vannak, amik otthon nincsenek. Különböző akadálypályákon lehet átkeli, amit mi magunk építünk nagy kockákból pl. Persze valamennyire megtanulja az irányított játékot, feladatmegoldást ("szedjük össze a piros labdákat!") Az oktató néni kért minket, hogy ott mi is inkább angolul beszéljünk a gyerekeknek, és higgyük el, meg fogja érteni a gesztusokból, hogy mit akarunk.

Szerintem klassz. Kapnak közben kis tízórait (joghurtot), aztán fél órás szabad játék következik. Nagyon kifáradnak a gyerekek, mindegyik elalszik már a a bakocsiban vagy az autóban hazafelé. Na szóval ide járunk mi.
Vera, én gasztróra nem megyek, volt már hozzá szerencsém, többet ártottunk mint használtunk vele. Én most a náthára fogom ezt a nemevést, igaz már egy hónapja tart.