A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Ne várd a rágófogat Fürtöske!!! nagyon szenvedünk vele! Most éjjel éjféltől 4 ig nem aludtunk. :cry:
Végső elkeseredésemben negyed négykor mondtam neki ha nem alszik átrakom az ágyába. fél 4ig üvöltött aztán megsajnáltam és visszahoztam magam mellé így aludt el 4 kor 8 kor meg már ébredt ennek ellenére egyáltalán nem voltl fáradtabb mint szokott csak én vagyok zombi :?
Már nagyon púpos érzem is neki de még nem tört át! ez lesz a 4. rágónk!

Hát a fürdés most úgy van hogy ha apa éjszakás akkor nem fürdünk mert valakinek fognia kell a kezét h ne legyen vizes. vagy anyukám vagy apukám segítenek ha tudnak. bezacskózom a kezét amiért nagyon mérges szegényke úgyhogy most ilyen rapid pancsik vannak.
:cry:
na akkor majd bemásolom a homeós bogyeszt ha lesz időm!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Mammuci, nasival kapcsolatban szívemből szóltál én se vagyok nasi híve, de nálunk apa :twisted: ő nem iszik alkeszt (kb. 1 évben 1x- 2x ) nem cigizik, de a világ édesség boltja kevés lenne. Na ebből következik, hogy vannak nálunk kínos szituk a nasi miatt :twisted:

Kata, nálunk sem kedvenc a zebra, nem mondhatnám, hogy nem érdekli, de mondjatok olyan játékot ami ennyi idős gyereket max. 10 percnél tovább leköt :roll: ugrál rajta, 2-3 tempot és kész, annyi. Az udvaron viszont estig lenne játék nélkül is :lol:
Kitartást az alvás rendezéshez, ez lassú folyamat, türelem kell hozzá, de megéri hidd el :)
Mondjuk L. se aludnael időben, ha én nem segítenék neki, de én nem akarom, hogy boruljon a nap és kb. azonos időpontokban teszem le.
Kevin magától alszik el ?
Fogászathoz kitartást!

Fürtöske, olyan nekünk is volt pl. tegnap délután, hogy 40 perc múlva sírva felébredt, de láttam még nem kipihent és segítettem neki visszaaludni. Konkrétan a pocak miatt ébredt, volt puki és meg is nyugodott :lol:

Csuri, lányokkal mi újság, javult már a helyzet?

Itt szépen esik a hó :D L. még alszik, ha felébred megyünk az udvarra.

Csajok még 2 hét és költözünk, már minden kész , működési engedély ok. alig várom, minden más lesz :D :D :D

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi :) Marci is még alszik, háromnegyed 1-kor altattam vissza és még mindig húzza :lol:
Hova költöztök?
Vendég

Anikó :) most lehet nem emlékszem jól, de Domi volt, akinek csak most nemrég indultak be az első fogai is?És már a rágók jönnek? :shock: vagy rosszul emlékszem lehet :oops:
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert ébredés van....

Köszönjük az érdeklődést!
Ma már egyikőjük sem lázas!!!! Mindketten rendesen ettek, és aludtak most délután (az este még horror volt......kaptak a szomszédok rendesen :wink: ).
Viszont szerintem Katussal van más is, de még megerősítésre várok. Este leírom mi volt :roll:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, ezt hogy érted, hogy Katussal van más is? :shock:
Vendég

Mammuci: köszi érdekelne amit irtál.Bemásolod?
Fogászaton tömték a fogam :? Hogy tudtál 4 órán keresztül ott ülni? :lol:
nasi: ahogy te szeretnéd ugy neveld !!! :lol: :lol:
Ti mindennap kimentek?hova?csak ugy sétálni?én a hidegbe nem viszem ki.

Csuri:mi van Katussal?

Képzeljétek kevin elaludt negyed 2kor és tudjátok mikor kelt fel 16:20kor :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ennyit még nemaludt.

000kata

Kata :D én a legnagyobb hidegben is kiviszem Marcit.Szerintem ki kellene vigyed minden nap, csakn egy fél órára is.
Én délelőtt is kiviszem fél órára meg délután kb egy órára
M is sokat aludt , fél1-től 3-ig :shock: szerintem valami front van, aztán meg majd nem akar elaludnib este....bár egész nap ásitozik21 :lol:
Vendég

Hali!

Nincs ok aggodalomra....köszi az érdeklődést!!!!!

Kicsit intim leszek :oops:
Úgy láttam reggel, mintha Katusnak nagyon pici folyása lenne :roll: . A pelenkában is volt egy aprócska folt, és a punciján is..... :? (bocs, nem akarok nagyon belemenni).
Napközben nem láttam, de eléggé meglepett a dolog, és most figyelem ezerrel :) !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

fürtöske
nem kell telefonon, ott van a neve alatta sms kód kor hely szavazat és alatta pici négyzetben pink színű szavazok azt nyomd meg lécci! :)

köszi aki eddig szavazot!!!
Szavazzatok lécci!!!!!!!!!!!!! És holnap is szavazzatok lécci!!!!! Minden nap lehet egyet szavazni!!!! Köszönöm!!!!!!!!!!!

évi

Én se értem hova költöztök. :shock: Lemaradtam vagy csak figyelmetlen voltam??? :roll:

kata
Kincső szereti a zebrát mindig meglöki meg megy oda felül már egyedül sőt már ugrál is rajta. oké Évivel egyet értek játék ügyben!! :)

csuri

Én úgy tudom, kicsinek újszülöttnek előfordulhat ilyen még mensizhetnek is, mert a mi hormonjaink vannak még bennük. De ilyen korban már nem tudom, hogy normális -e. :?

Kép
Kép
anya1118

Bemásolok mindent hátha segít másnak is! :)

1-4 éves korú gyermek éjszakai felébredése: Néha egyszerű emésztési zavar, gyomorrontás vagy épp hirtelen támadt éhség okozza a bajt.

Nux vomica 9 CH: lefekvéskor 5 golyó

Ha a baba este jóllakott, de éjszakai éhség felfúvódás és gázképződés kíséri a tünetegyüttest, javasolt:

Lycopodium 9 CH lefekvéskor 5 golyó

Az éjjel 1-2 óra körül felébredő kisgyermek legtöbb esetben a szüleit hívja. Láthatóan fél, és csak valamelyik szülő jelenléte nyugtatja meg. A gyermek fél az éjszakától, fél attól hogy véget ért a nap, nagy a csönd, a szülei alszanak. Ezért nagyfokú türelemre van szükség, meg kell nyugtatni a gyermeket , esetleg kis időre kapcsolják fel a villanyt, rövid időre térjen vissza az élet a környezetbe.
Arsenicum album 15 CH 5 golyó esténként, 6 óra körül és Stramonium 15 CH 5 golyó lefekvéskor.

Problémák az 1-4 éves gyermekek lefektetésével

Az éjszakától való félelem, az egyedüllét, a rettegés a rossz álmoktól néha nagyon megnehezítik a gyermekek és szüleik estéjét. A gyermeknek meg kell tanulnia, hogy egyedül a szülei jelenléte nélkül is eltudjon aludni. természetesen az esti rituálék (fogmosás, mesemondás, simogatás) is fontosak, és szó sem lehet semmiféle altatóról vagy nyugtatóról.

Nagyon jó hatású: Quiétude szirup reggel és este 1 adag, 15 napon keresztül.
Ezenkívül lefekvéskor 1 héten keresztül javasolt:
Chamomilla 15CH 5 golyó ha a gyermek nyűgös és fel kell venni,
Ignatia 9 CH 5 golyó ha túl izgatott, érzelmi hullámzás, nyugtalanság következtében, minden kis semmiség miatt sír és nevet,
Pulsatilla 15 CH 5 golyó ha este nem akar elszakadni szüleitől, fél attól hogy egyedül marad.

Fogzáshoz találtam még:

Minden fog kijövetelekor 48 órán keresztül a következő szereket adhatók:

Belladonna 9 CH és

Arnica Montana 9 CH mindkettőből naponta 4X5 golyót, felváltva amikor a fogíny fájdalommal járó vörös színű duzzanatát tapasztalják.

Chamomilla
15 Ch naponta 2X5 golyó ha a fájdalom dühöt vagy hasmenést vált ki.

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Fürtöske: nem Ilba kisfiára gondolsz :wink:
Mi is későn kezdtünk fogzani szeptemberben de most várjuk a 10.et! :D

Kata! sztem is mindennap kikéne vinned! ha csak fél órára is! általában én is viszem Domit de látom is rajta hogy unatkozik ha nem megyünk. meg legalább a levegő kiszívja egy kicsit őket. Nektek van kertetek vidd ki egy fél órára labdázni vagy szánkózni, kutyát sétáltatni ilyesmi.

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Csuri! Remélem nem lesz semmi baj!!!!! :roll: :roll: :roll:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Kincsőanya!
Szerintem "ebben a korban" már nem annyira természetes :roll: . Megpróbálom a kakit azonnal levenni (többnyire észrevesszük, ha dolgozik az ügyön :wink: ), de reggel csak pisi volt....
És, akármilyen ügyesen tisztítom le a fenekét, azért a kaki csak oda is eljut, ahova nem kéne......tehát esély van a lányoknál valamilyen fertőzésre :roll: .

Mammuci!
Nagyon jók ezek a homeós cuccok!!!!!
Katust még figyelem, de szerintem nem lesz semmi komoly (kopkopkop)!!!!

Kata!
Szerintem is érdemes kivinni Őket akár csak egy fél órára is! Mert ha jól felöltözteted, és nincs kint köd, meg eső, akkor a friss levegőtől erősödik a szervezete.
Fogorvosért nem irigyellek. Nekem van két implantátumom, amikkel hónapokig jártam a dokihoz. Még szerencse, hogy jófej :wink: !

Evi!
Erről a költözködésről én is lemaradtam :oops: .

Fürtöske!
Az alváshoz kitartást! Egyik barátnőm egyszer azt mondta, hogy mire egy gyerek ügyesen elalszik és alszik az ágyában, addigra (szerencsés esetben) megszületik a testvére és kezdődik minden elölről :wink: :) .

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hellóka megjöttem)))

egy kicsit rohanva visszaolvastam így bocsi ha nem reagálok mindenre sőőt csak pár dologra.

először is köszönöm szépen a névnapi köszöntőket:))

Gabi üdv újra itten:))

képek a lurkókról egytől egyig éédesek:))

hát igen a VOLT férjemről nekem is meg van a véleményem sőőt!!! múlt csütörtökön a Csabi fiam összetalizott reggel az úton vele. és csak egy HELLŐ CSABI-t dobott oda neki és ment tovább.

Nah ilyenkor legszívesebben iszonyat oda mondanék neki de tényleg nem szabad látnia hogy esetleg nem boldogulok vagy ilyesmi.

Izát elvittem közben gazstro kontrolra és sajnos megint gyógyit kell szedjünk mert este bukik.

Petim jól van hála szerdán megyek vele eeg-re.

Huu most nem jut több eszembe de most már jövöööök:)))

Puszika Verus
Kép

és a minap csináltam neki 3 coffocskát:))
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Na, csodálkozom most, hogy 2,5 óra délutáni alvás után elaludt most fél10-kor :D

Csuri :) hehe, jó vicc volt :lol: a próféta szóljon belőled! :lol: Szerintem amig én szoptatok, nem lesz tesó.Nem mvagyok egy könnyen teherbeesős fajta :? meg hát együtt is kellene lennünk, de ugyebár az alvást részesitem inkább előnybe mostanság :lol:

nem próbálod meg Neogranormonnal kenni neki?vagy nem nézted, hogy piros-e?Vagy pedig egy kis higitott Betadine oldattal, az fertőtlenitő, gombaölő is.(sokat használtuk állategészségügyben is, de ez humán készitmény)

Anikó :) tényleg, tudtam, hogy kevertem valamit :oops: :D
Vendég

Ezek még a múlt héten készültek :D :
Sapka-mánia:
Kép

Az igazi cowgirl:
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri :) ja és ez nem csíp :) anyu mondta, nekem sokszor volt hüvelygyuszim kicsi lány koromban :?
Vendég

De szépek a babák!!!! :)
Már Izának is ilyen nagy haja van!?
Katus nagyon édes!! Imádja a sapkákat??

fürtöske
Sikerült szavazni? Most látom be kell lépni.

Ha valakinek nincs belépő neve
név: kincsi
jelszó: kincs2008

köszi!!

Kép
Kép
anya1118

Csuri, igen sajna ez benne van a pakliba a lányoknál :evil: korán meg is kell őket tanítani a helyes törlésre. ( Aloe First :shock: csodákra képes, megelőzésként is működik )
De azért olyan jó, hogy Te nem vagy paraanyu :lol:

Kata, mi is mindennap kimegyünk, még ködös időben is. L. tiszta zizi, ha valami miatt csak a garázsba jutunk ki.
Ma is csak úgy tett-vett az udvaron és olyan boldog mikor kint lehet.

Na lányok, akkor egy találós kérdés :D hova is költözünk? Nem ér visszalapozni!!!

bocsi, holnap dolgozóból majd bővebben

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Jó reggelt!

Fürtöske!
Köszi a tippet, de ma reggel már semmi nem volt :roll: !

Kincsőanya!
Igen Katus nagy sapka-fan :D ! Sőt nemcsak a sapkákat imádja, hanem gyakorlatilag mindent a fejére tesz (kosarakat, berakós-teknős leszedhető páncélját) :) .
Ilyen volt Anna is....

Evi!
Mindjárt megnézem azt az Aloe-t! Kösz!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

évi
Én isten bizony nem tudom, de ha mondod lehet beugrik valami rögtön. ;)

csuri
de jó Neked, Én lányom semmit nem visel el a fején. :(

Lécci szavazzatok ma is Kincsemre!
!!!!!!!!!

http://palyazat.picibaba.hu/20103-het-szepe/?sorrend=nevezes

ha valakinek nincs belépője

név : kincsi
jelszó: kincs2008

köszi!!

Kép
Kép
anya1118

Anya:szavaztam :lol:

Évi:hova költöztök???nagyon levagyunk maradva :lol: :lol:

Vera:édes Iza :)

Csuri édesek a képek,és az a sapi :lol: me g ahogy a lovacskán ül a kishölgy hát megzabálom... :lol: :lol:

Voltunk kint szánkozni élvezte kevin nagyon.Mi is ki szoktunk ám menni csak a nagyon hidegbe nem. :wink:

000kata

Mammuci:köszi a leirást.

000kata

Anya, szavaztam, de SMS-ben, nem volt aktív a "szavazok" fül :roll: de így egyszerre 3 szavazatot kapott Kincső :lol: :lol: :lol:

Csuri, nálunk is sapka gyűlölet van :evil: de édes Katus a hintalovon :D

Mammuci, köszi a homeos okosságokat :)

Vera, helyes a kis Iza :)

Csak a cég költözik, ez a hét és a követzkező itt ezen a helyen (napi 1 óra utazás kb ) az új helyen, ami saját és nem bérlemény kb. 5 perc, jó max 10 és ott is vagyok, és Lilla is gyakran velem lehet :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D és Honey is meglátogathat Bettikével , csak legyen már tavasz!!!

Gabi, jó gyorsan el is tűntél :shock:

Kata, mi nagy hidegbe is kimentünk, akkor csak az zavar, hogy a kesztyű nem barátja Lillának ( ja Ő Lala azt mondja magára, olyan édi mint egy papagáj ismétel mindent amit mondunk neki )
Sőt, ha nagyon zizi napunk van házon kívüli program mindig helyre rakja a csajt 8)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi:de édes lehet ahogy utánozz.Kevin nem akar beszélni csak a maga nyelvén meg azt mondja hogy nincs ,igy, ugy ennyi... :cry:

De jó hogy sajátba leszel :lol:

000kata

Csajok szeretnék kérdezni valamit: kaptam még kevin születése után egy levelet az államkincstártól hogy van egy startszámlája amin 42ezer ft van.Ezzel van valami teendő?mert nincs semmi száma meg ilyenek ha esetleg rá szeretnénk rakni pénzt.Hugom most azt mondja hogy bankszámlaszámot kell nyitni a nevére.
Erröl ki mit tud????

000kata

De jó már alszik is Kevin ,olyan ügyes elalszik egyedül.MA is korábban keltünk és megvan a gyümölcse :lol: Remélem este is elöbb alszik majd,most nem hagyom 3órát aludni mint tegnap :wink:

Többiek???

000kata

Kata, én nem tudok segíteni , engem különösebben nem érdekelt a dolog. ( gondolom ez nem vész el 10 év múlva sem, ha nem foglalkozok vele? )

Neten keress rá, biztos, hogy írnak infot. Jól vannak a hugodék? Hasfájás?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi: köszi szépen majd utánnanézek.
Hugomék jol vannak,még pocakfájos,de lassan elmulik.
Már ugy babéznék,majd meg is látogatom öket :lol:

000kata

Gabi, tényleg nagyon rég voltál! Milyen aranyos Lacika! Pár hós volt mikor utoljára láttuk!

Kata, nem okosítalak én is, de mi is megyünk ha fúj ha szakad. :) Kornél oviba kell vinni, meg hozni. Ovi után mindig min 1 órát kinn vagyunk, a nagyok motoroznak, Panna meg fut utánuk. Annyira szeret gyerekek között lenni, reggel mindig ő sír az oviban, hogy ott akar maradni.

Csuri, aha, biztos a kaksi miatt volt egy kis pikk-pakk. Panna mostanában mindig a puncijához nyúlkál, lehajol, megnézi, szóval vagy nagyon érdekli, vagy valami irritálja. amikor tisztába teszem akkor is, meg a kádban is. Csajos anyukák, nálatok?
Annyira édes a lánykád!

Évi, gratulálok a költözéshez. Tényleg írtad már.

Vera, cukor Iza! :)

Kép
Kép
dalminha

ja, a nemevésben már ott tartunk, hogy ma ma még nem evett SEMMIT, csak reggel 1 dl tápszert. :shock: Lassan elfogy a lány. Most 8,2 kg. :roll:

Kép
Kép
dalminha

Halihó!

Dalma!
Már Katus is "felfedezte", hogy van ott valami érdekes :) . De Neki a köldöke is legalább annyira bejön :lol: !
Szóval a bizergálás még korai, de eljön az ideje (Annánál is eljött :oops: ) :)

Kata!
Ezt én sem tudom! Nekünk annyiban is bonyolultabb a dolog, hogy amikor Anna született, még a szüleim címe volt az én állandó lakcímem, így Anna odatartozott. Ott kapta meg a kötvényt, de csak akkor jár majd Neki, ha ott él....... :?
Én ebbe nem is akarok belefolyni, úgysem érteném!!!!

Évi, Kincsőanya!
Katus ma a sapkájához felvette a napszemüvegét is, és abban nyomult.
Talán ha sok színes sapkátok lenne Nektek is, könnyebben rávehető lenne egy kis "divatbemutatóra" :wink:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, gondoltam, hogy majd eljön az az idő is. Kornélnak is a kedvenc "játéka" :) cukikám kis pasi. A köldök is izgi Pannának is. De ugye együtt fürdenek a gyerekek, és Panna Kornél kukacát is meg akarja mindig fogni. :)

Kép
Kép
dalminha

Dalma!

Na az vicces lehet :lol: :lol: :lol: !
És hogy oldódik meg ez a "kuki megfogós" dolog? Gondolom nem egyszerű :)
Igen a csajok is együtt fürdenek, és Katust meg Anna feneke nyűgözi le.....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

:lol: :lol: :lol: :lol:
édesek lehetnek a lányok fiúk a sok látnivaló láttán...fogtán. :wink:
Pont a napokban jelentette ki apa feldúltan :wink: h. ő bizony nem fürdik együtt többet L.-el mert állanadóan bámulja ott. :shock: :lol:

Évi
köszi gondoltam h. ez nem annyira tankönyvien követendő, mert az allergiás gyerekek is megvannak tej nélkül. Gratu a költözéshez!

Dalma
akkor egyúttal megvan Panna beszoktatása is az oviba. Édes kis bogár h. sír!

Csuri
akkor Katusnak biztos bejönne a lyukaskalap is a fejmosáshoz! :)

Vera
Izacukor!

Kép
katica_75

Csuri, jaj nagyon muris lehet a két kiscsaj is! :) Kornél persze nem engedi megfogni, de Pannát roppantmód érdekli, így nem adja fel egykönnyen. Én ebbe nem szólok bele. Ma fürdéskor Kornél meg Panna punciját fürkészte, és megállapította, hogy Pannának puncija van, de azért ott van a kuki helye, az a luk. :D
Olvastam valami olyasmit egyszer, hogy amikor felfedezik a nemi szervüket a gyerekek, akkor véget ér az "orális korszak", amikor mindent a szájába vesz, és kezdődik az "anális korszak". jaj nem akarom tudni az milyen. :roll: :)

Katica, apa nálunk prűd, ő sosem fürdött együtt Pannával, mert lány. Kornél az más eset, ő fiú. De ő is kis kiváncsifáncsi. :)
Hát igen, Pannával nem lesz gond a beszoktatással.
Most is járunk játszóházba, most pl elkezdtük az english gym-et, nagyon élvezi P, de nem kell rögtön a nyelvoktatásra gondolni... Csak annyi az egész, hogy angolul beszél az óvónéni, angolul vannak a játékok, éneklés, közben mutogatás, ugrálás, szóval minden ami egy ilyen jellegű foglalkozásban van.
De ne gondoljátok légyszi, hogy a hülye anya ilyenekre viszi a szegény gyerekét, aki nem élheti a hétköznapi normál életét... :) tudom sokan ezt gondolják ezekről a foglalkozásokról, pedig nem az okosodás miatt járunk, hanem: élvezi a babám a gyerektársaságot, de azért ott van anya is. Anya is találkozik hasonló korú gyerekek anyukájával, tetszik neki az éneklés, mondókázás (melyik gyereknek nem), olyan játékok vannak, amik otthon nincsenek. Különböző akadálypályákon lehet átkeli, amit mi magunk építünk nagy kockákból pl. Persze valamennyire megtanulja az irányított játékot, feladatmegoldást ("szedjük össze a piros labdákat!") Az oktató néni kért minket, hogy ott mi is inkább angolul beszéljünk a gyerekeknek, és higgyük el, meg fogja érteni a gesztusokból, hogy mit akarunk. :) Szerintem klassz. Kapnak közben kis tízórait (joghurtot), aztán fél órás szabad játék következik. Nagyon kifáradnak a gyerekek, mindegyik elalszik már a a bakocsiban vagy az autóban hazafelé. Na szóval ide járunk mi. :)

Vera, én gasztróra nem megyek, volt már hozzá szerencsém, többet ártottunk mint használtunk vele. Én most a náthára fogom ezt a nemevést, igaz már egy hónapja tart. :roll:

Kép
Kép
dalminha

Jó estét Mindenkinek!

Jól belelendültünk ebbe a fütyi-punci témába :D !

Anális korszak :lol: :lol: :lol:

A férjem még Annával sokat fürdött, de Katussal már nem. A vicces, hogy úgy tűnt Annát nem nagyon izgatta apa "micsodája", közben meg ha látott valami szokatlant :) , akkor arra meg egyből rávágta, hogy fütyi alakú :) .
Most inkább Katust oktatja: "Ne nyúlj a fenekemhez, mert ott tárolom a kakim!" :wink:

Katica!
Azt hiszem Katus is csak a szárazföldi felhasználást bírná a hajmosókarikának, így meg sem próbáljuk :) :?

Dalma!
Én személy szerint irigyellek az ilyen foglalkozás miatt!!!!
Mindenkinek hasznos és szórakoztató, és ez a lényeg!!!! :D

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, Dalma, Katica! jó témát dobtatok be :oops: :lol:

Lillát is érdekli rendesen apa alsó-középső fertálya :D 8) de ez kb. 3 hete, előtte nem vette észre, hogy van ott valami :roll:
A pupi is izgalmas neki :D

Csuri, jót mosolyogtam Annán :) "ott tárolom a kakit" :lol: :lol: :lol:

Dalma, ne aggódj a nem evés miatt, gyakori gond ez ilyen kicsiknél, ha éhes úgy is eszik, erőltetni meg nem szabad, mert negatív dolgokat válthat ki nála.

anális korszak :lol: :lol: :lol:

Az angolos foglalkoztatót én is irigylem, már a társaság miatt is !
Nekem M. az oviban kezdte a játékos angolt és ezért vagy nem , de soha nem volt gond a nyelvtanulással. A mai napig is (11.osztályos) az 1. csoportban van, csak megfelelő szorgalom hiányzik és simán vizsgázhatna.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Lécci szavazzatok ma is Kincsemre!!!!!!!!!!

http://palyazat.picibaba.hu/20103-het-szepe/?sorrend=nevezes

este próbálok jönni, most hiszti van. :(

Kép
Kép
anya1118

Siasztok :)

Micsoda téma :lol: csak nehogy túl korán kezdjék a kölkök :lol:

Anya :) mindjárt szavazok mégegyet :wink:

Hát, én adtam tegnap este Marcinak 5 golyó chamomilach15-öt, de szerintem meg sem kottyant neki.Talán annyi, hogy időben elaludt.Bár az attól is lehet, hogy tegnap nappal csak 1,5 órát aludt.
Mostanában éjfél körül és utána egy óra múlva felébred.Fogalmam sincs, miért :? Az egy órás ébredéshez nem keltem fel hozzá, visszaaludt, csak rengeteget forgolódott :? aztán meg fél6-kor kelt és a végén fél8-kor :shock:
Képzeljétek, tegnap olyan nagy örömben volt részünk.....ültünk a szőnyegen, játszottunk, erre minden átmenet nélkül odajött M. és egy puszit lenyomott, aztán meg mégegyet, utána meg apának :D
gondolhatjátok, olvadoztunk....legszivesebben agyonra csókoltam volna :lol: úgy meghatódtunk, még pityeregtünk is :)
Vendég

Fürtöske: de édes ez a puszi dolog,kevin is szokott ilyenkor megzabálom :lol:

000kata

Sziasztok!

Húúúúú, ez a fütyis téma mindenkit jól elűzött :shock: :lol: !!!???

Nekünk ma extrém sz@r napunk volt:
Katus szinte csak kézben akart lenni, elalvás előtt akkora hisztit nyomott, hogy a végén rázogatni kellett, mert már szinte magánál sem volt :? .
Közben Anna fájlalta a fejét, hasmenése volt, nem evett szinte semmit :( .

Este csak az derítette fel Őket (meg engem is), hogy mindkettőnek varrtam valamit.
Annának egy "balerina" szoknyát, Katusnak egy párnát.

Kincsőanyu!
Szavaztam :D ! Sokáig tartott, mire rájöttem hogyan kell, de Én már csak ilyen béna vagyok :oops:

Fürtöske, Kata!
Puszilgatós Fiaitok már most levesznek Benneteket a lábatokról!!!! :lol:
Aranyosak lehetnek!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

anya: szavaztam,eddig a 9. helyen áll Kincső :lol:

Csuri:de jó te szoktál varni? ügyes vagy :lol: jo hogy megnyugodtak.Ilyen nagy hiszti nem lehet könnyű :cry:

Többiek???

000kata

Sziasztok!

Köszi, aki szavazott!! Még lehet 2 napig, addig lécci minden nap nyomjatok egyet! :) Vasárnapig tart ez a forduló. Aki még nem szavazott lécci Ő is szavazzon!! :) Köszönjük!!!

évi

Neked külön köszönet az sms-ért! :) Te egy félistennő vagy!! :lol: :)

Na azt hittem Kincső legalább zebrázik egy kicsit, de már itt van. Bocsánat, meg lassan ebéd is , de próbálok jönni ha elaludt!!!!

Kép
Kép
anya1118

Jaj mi is extra hisztis napokat élünk. Panna amíg kinn voltunk folyamatosan visított, (másfél órát) én már elengedtem a fülem mellett, aztán jöttek a szomszédok, és ők vígasztalgatták, gondolhatták, hogy szívtelen anya vagyok. De nem lehet fogni állandóan, egyébként ott is bőg. Ma nem ment Kori oviba, mert reggelre akkora hó esett, (még most is hull gyönyörűen), hogy nem akartam ásni az autót meg az udvart. Inkább itthon maradt és szánkóztunk sokat. Mi nagyon élveztük... Panna nem... de hát ez van... :)

Csuri, de cuki lehet Anna "kakitárolója". Jaj, Katus is hihetetlen dolgokat tud akkor produkálni. Tényleg amikor ilyen nemű hiszti van, ki kell őket valahogy belőle billenteni, mert ha akarják sem tudják abbahagyni. Ha hiszitek ha sem, én nem voltam hisztigép, de sokszor annyira sírtam, hogy nem kaptam levegőt, abba akartam hagyni, de nem tudtam, és erre emlékszek is. Teljesen tisztán. Arra az érzésre, hogy nem tudom már miért sírok, be akarom fejezni, de képtelen vagyok. Nekem érdekes módon van emlékem 1 éves koromból, emlékszem az 1. szülinapomra, anyuék sem akarják elhinni, pedig így van. Ovis koromól meg sokmindenre emlékszem, az első napra is... :roll:
Valaki van még így?

Anya, nem tudok szavazni bakker, pedig mindig megpróbálom... :cry: Mi is tét?

Kép
Kép
dalminha

Dalma!
Ez az emlékezés nagyon klassz!!!! Én kb 5 éves koromtól emlékszem halványan néhány dologra (érzések, hangok)! De ez a te 1 éves szülinapi emléked döbbenetes :shock: :D !
Állítólag ezek a dolgok (mármint ezek a képek, szagok) nagyon mélyen rögzülnek!
Én nemrég anyuéknál találtam egy kicsi kis mintás kordbársony anyagot. Olyan jó érzés fogott el vele kapcsolatban, de nem tudtam mihez kötni. Megkérdeztem anyut, és Ő mondta, hogy ovis, iskolás koromban hordtam egy kisruhát, amit ebből az anyagból varrt........ma már csak ez a kis darabka maradt! Azt mondta az egyik kedvenc ruhám volt:)

A hiszti mára eltűnt (bár egész délelőtt úton voltunk :roll: )!!!!

Úgy tudsz szavazni, hogy belépsz! (fölül van egy hely, ahová írni kell a neved......persze előbb regisztrálni, ha olyat még itt nem csináltál :wink: )

Kincsőanyu!
Én ma is nyomtam egyet :D ! Hajrá!!! :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Dalma :) de érdekes ez az emlékezés :) én is csak ovodás koromtól emlékszem dolgokra.
Az előző oldalon Anya leirta a belépést és a jelszót, ha nem akarsz regisztrálni :)

Marci is utálja a havat, kivittem délután és szinte "lebénult".Fel kellett vele jönnöm fél óra után, mert egy tapodtat sem volt hajlandó lépni :?
Vendég

Mi is voltunk most sétálni egy nagyon,tetszett kevinnek tetszik neki a hó,jo nagyot sétáltunk,gyalog és el se fáradt :lol: :lol:

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?