A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ó, jaj, dehogy! :wink: Jó egyébként, segítünk egymásnak, de engem kiidegel. :roll: :roll: :roll: Fárasztó (mint én). :roll: :roll: :roll: Mindig összeveszünk. :D A gyerekei sokkal normálisabbak. Főleg a Vivike. A Kittike rá ütött, olyan nyafka lesz, mint az anyja, de persze őt is imádom. :D :D :D :D Ilyen a viszonyunk.

Megyek, mert a bácsihoz megint úgy fogok beesni. :D Puszillak

KépKép
benó

Azért még a laptetőt elviszem. :lol: :lol:

KépKép
benó

Hátha jól jön a bácsinál a petekereséshez. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Jó pete-vadászatot kivánok!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Csak frissitek-frissitek, aztán leragadtam az előző oldalon...:P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu

Menek én is, kitakaritom a fürdőt, aztán felhivom a hitelügyintézőnket, hogy melyik este tudnánk személyesen beszélni a konkrét számokról, és elinditani a hitel-igénylést...

Kép

Kép[/
tancsu

Szép napot mindenkinek aki ma erre jár...:)
Később még visszanézek én is...

Cupp....:D

Kép

Kép[/
tancsu

sziasztok.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tegnap voltam fürödi. kifeküdtem a napra és sütettem a hasamat. egy idö utánn a Törpe kinyomta magát /gondolom a fenekét/. olyan furi volt, biztos ö is sütette magát, aztán lehütöttem magam, párat rúgott és utánna semmi. gondolm elfáradt, és elaludt. :lol:
olyan jó volt, hogy most ennyire éreztem.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szép napot mindenkinek!!!!!!!
Ma reggelre beállított kedves piri! :evil: :evil: :evil:
Végül is így júli 21-én kell a laborba mennem hormonmérésre, utána nyaralás!!!!!!!!! ha nincs baba , nyaralunk!!!!Pozítív gondolkodás! :D

Kép
muzsuzska

Csak beugrottam, mert délután megyek dolgozni! Hiányozni fogtok!!!!
Szerintem hulla leszek este tízig! Ez van!

Sziasztok!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

benó később benézek mit mondott a doki, tessék leírni!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Sziasztok! :D

Elolvastam mindent, örülök, hogy mindenkinek ilyen jó kedve volt és van! :D

Igen én tegnap az eb döntőt néztem, de nem a fotelból punnyadva, hanem vasalva a 30 fokba! :( Rájöttem, hogy üres a szennyestartó, tehát nem mosnom kéne, hanem vasalni! :lol: Na de a mosás nem izzast le annyira, mint a vasalás! :lol:

Kép
szilzi

Sajnálom Zsuzsi. A munkában pedig kitartás! Én is dolgozom ma is, gondolj rám :wink: 9-20-ig! :( Majd visszaszoksz, aztán nem is akarsz majd gyes-re menni :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Benó, annyi mindent küldtél levélben :shock: Mikor lesz nekem erre időm, hogy átnézzem? :shock: Pedig belenézegettem és érdekes dolgok vannak, de ehhez már kell egy laptop, hogy otthon ne az A-t zargassam a gépért. Szerintem Ő úgy gondolja, hogy a gépet vette feleségül! :lol:

Kép
szilzi

Benó, annyi mindent küldtél levélben :shock: Mikor lesz nekem erre időm, hogy átnézzem? :shock: Pedig belenézegettem és érdekes dolgok vannak, de ehhez már kell egy laptop, :wink: hogy otthon ne az A-t zargassam a gépért :wink: . Szerintem Ő úgy gondolja, hogy a gépet vette feleségül! :lol: :(

Kép
szilzi

Cupp..

Kitakaritottam a fürdőt, kiteregettem, reggeliztem, stb...

Kép

Kép[/
tancsu

Hallgatok közben egy kis zenét, igy nem olyan üres a lakás....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

Pirit sajnálom, de tetszik ez a pozitiv hozzáállásod!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

A délutáni munkához meg kitartás, de ne vidd azért első nap túlzásba!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi....

Téged sem irigyelek mára.....

Ennyi mmunka mellett alig vagy otthon....
A. hogy viseli ezt???

Kép

Kép[/
tancsu

Timi...

Azért az erős napsütést ne vidd túlzásba, mert túlhevül a tested és a nagy meleg árthat a babának is....

Szivsen mennék én is úszni, de eléggé félek, hogy nehogy valami fertőzést szedjek össze...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Barátnőm 6 héttel van előttem a terhességben....
Jövőhét hétfőn fekszik be a kórházba, mert varratszedése lesz.Be kellett varrni a méhszájat, mert mindig túl hamar nyilt neki és volt pár koraszülése...
Ha nem kezd el nyilni a méhszáj 1-2 napon belül, akkor megcsászározza a dokija.....

Mondtam neki a telefonba, hogy úgy intézze a dolgokat, hogy nekem jövőhét szerdán kell mennem a kórházba uh-ra és akkor már a baba-szobás részlegen szeretném őt látogatni...:P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu

Na most kiirtam magamból amit akartam...
Menek lefekszem kicsit, Tökmag is hagy mozogjon, mert eddig nyugiban volt.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, lányok!
Megyek vissza a suliba, hazarohantam enni a Gy.-val, ennyit a takarításról. :evil:
Örülök, hogy ma reggel már mindenki volt, kivéve Flórát. :cry:
Sajnálom, Zsuzsi, a pirit! :cry: :cry: A pozitív gondolkodás nagyon helyes. De nem úgy mondjuk, hogy nincs baba, nyaralunk, hanem úgy mondjuk, hogy AMÍG nincs baba, nyaralunk.
Na, megyek vissza a suliba, mert félbehagytam mindent, és vár az Adri igh., bár mára már elege van belőlem, mert hülye mufurc voltam. :roll:
Voltam a bácsinál, megvizsgált, azt mondta, hogy 2-3 napig aktív szex. életet kell élni, mert bazi nagy petét lát! :lol: :lol: :lol:
Ha ez se jön össze, akkor drasztikusabb kúrának vet alá (napi 2 Clostilbegyt 5 napig a következő ciklusban).
Remélem, nem lesz következő ciklus. :wink: Ilyet még gondolnom se lenne szabad, csúnya beleélős vagyok. :evil: :evil:

KépKép
benó

Kitartást a munkához, Zsuzsi! Fujjjjjjjjjj! :evil: :evil: :evil: :evil:

Timi, szerintem a te gyermeked már látja a fényt, úgyhogy biztos tetszett neki a napozás, de tényleg vigyázz, nehogy túl sok legyen. Majd utánanézek a Raffai-féle könyvben, hogy mit mond a fényről.

Szilzi, sokan vannak megint? Ha visszajöttem a suliból, trécselhetnénk, mert én már rég nem trécseltem a társammal. :wink:

KépKép
benó

Tancsu, pihenj egy kicsit, mert ez már hihetetlen! Ekkora pocakkal ennyit pörögni! :shock: :shock: :shock:
Szilzi, én úgy gondoltam, hogy néhány dolgot ki lehetne nyomtatni, én gépen utálok hosszan olvasni (kivéve a babanetet). :D

KépKép
benó

Na, megyek vissza, Adri lelép a sunyiba.

KépKép
benó

Szia Benó! Nem hogy most elmész!

Kép
flóra 11

Mégiscsak elmentél Benó. Te Benó,minek neked pozitív teszt a másik topicból? :shock:

Kép
flóra 11

Tancsu, sajnálom,hogy nem aludtál jól.Biztosan a sok rakodástól volt. Pihenj már meg, ne csinálj meg mindent ilyen rohamban.

Találtál kismamatornát Miskolcon?

Kép
flóra 11

Szia, Flóra! Itt vagyok a suliban. Adri lelépett, én meg próbálom összeszedni az IDB-sek adatait. :roll:

KépKép
benó

Zsuzsi, sajna a piri miatt, de talán így a jó. Talán még most hirtelen korai lett volna a műtéted után. Még kicsit pihen a szervezetedés a következő ciklusban lehet már baba.
Szép az új vonalzód!

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Nem lehetne, hogy most találkozzunk személyesen és felvidítsatok nagyon?? Miért minden egyszerre romlik el? :( Nagyon rossz kedvem van :cry:

Benó, remélem ebédidőben azért szorgoskodtatok is! :wink:

Kép
szilzi

Helló Benó!

Kép
flóra 11

Elkezdek biztosítást számlálni, mert k....-ra van kedvem! :evil:

Kép
szilzi

Helló Szilzi! Mi a gond?Miért rossz a kedved?Mi romlott el?

Kép
flóra 11

Annyira lassú a babanet, hogy közben gutaütést kapok,míg elmegy egy hsz! :evil:

Szilvi! Milyen biztosítást számolsz? És miért? Én tök hülye vagyok,de semmit sem értek. Elromlott valami gép és most neked kell számolnod?

Kép
flóra 11

Nekem is ilyen jó kedvem van, csak nekem múlt hét óta. evil: :evil: :evil:
De lehet, találkozzunk!!!! : :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Holnap is dolgozol?

KépKép
benó

Nem Flóra. Ez minden hónapban van, utasbiztosítás elszámolás. Itt kézzel, géppel, néha még lábbal is számolok! (mint Benó: ha kevés a kezem, kezdem a lábannal! :lol: )

Amúgy most semmi nem jó. Itt gond, ott gond, nem nagy, de sok! És ez rossz. Nagyon rossz. :cry:

Kép
szilzi

Ebédidőben szorgoskodni, hahahaha! Dehogyis! :( :( :( :(

KépKép
benó

Holnap is dolgozom, sőőt még holnap után is, bár akkor már csak háromig és megyünk Füredre! Már alig várom! Bár most legszívesebben magamra zárnám az ajtót és teljesen egyedül, teljesen csendben ülnék egy jó pár órát...

Kép
szilzi

Oszd meg velünk a gondjaidat. :cry: Majd mi eloszlatjuk a felhőket. Milyen gondok vannak?

KépKép
benó

Vagyok megint egy kicsit....

Volt egy kjis vihar, minimális esővel, de még mindig úgy érzem, mintha a pokolba nyertem volna túristautat..... :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Nálunk is minden összejött. Ma még egy rakás dolgom van. Most jönnek apámék,készítenem kell,meg takarítanom, holnap mennek el a fiúk, azoknak csomagolni kell. Közben nagyfiam beteg lett, állandóan hány. Nem tudom,hogyan megy így el.

Kép
flóra 11

Szilzi....

Ne kapkodj a zszámolással és ne idegből, mert a vége az lesz hogy elrontod és kezdheted előlről!!!!
Az meg sokkal több idő és energia, mint ha kényelmesen csinálod....

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi....

Ne kapkodj a zszámolással és ne idegből, mert a vége az lesz hogy elrontod és kezdheted előlről!!!!
Az meg sokkal több idő és energia, mint ha kényelmesen csinálod....

Kép

Kép[/
tancsu

Jövő héten találkozunk, Szilzi! :D És Füreden biztosan elfelejtesz minden rosszat. :D Most megyek, intézkedni tovább, majd otthonról jelentkezem.

KépKép
benó

Ó, szegény fiad, Flóra! :cry:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?