A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

crocus: mi még az oltás előtt vagyunk, remélem már jobb a kedve Attilának

ladmon: hmmm jó a padon alvós kép :)

elif: és ismét bizonyított...betettem és már érzem.... Nem tudom miért van ez, ezt két-három hete csináljuk kb.

Kép
budabo

Millye: a koszmó ellen próbáltam már ezt az olajos módszert, de nemnagyon történt változás. Lehet, hogy több ideig kellett volna rajta hagynom az olajat... :?
Köszönöm a Hannácskával kapcsolatos dicsérő szavakat. :D

Biztos mindenki a saját gyermekét látja a legszebbnek, de mi Apával komolyan úgy gondoljuk, hogy nagyon szép formás kisbabánk van és hogy nagyon szép kislány lesz belőle. :D De ami a legjobb, hogy nagyon kedves kisbaba, hihetetlenül sokat mosolyog úgy magától is. Tegnap pl. amikor sétáltam vele és behajoltam a babakocsiba, hogy visszaadjam a cumiját, akkorát mosolygott amikor meglátott, pedig én teljesen komoly fejet vágtam. Persze nem sokáig... :D Ilyenkor mindig nagyon vidám leszek én is. Néztek is az emberek hogy mit vigyorgok magamban. :D

Zsu: a nővérem is tejszőke volt 3 éves koráig, sőt a párom is, aztán bebarnultak mindketten. :)

Nálunk a nagy dilemma, hogy Hannácskának miért ilyen gyönyörű kék a szeme. Ugyanis apának és nekem is barna szemem van. Bár nekem inkább vilgászöld-barnás.... Hannácskának viszont annyira kék, hogy mindenki azt mondja, hogy kék lesz a szeme. Az egyik nagypapának és az egyik nagymamának van kékesszürke szeme, de ilyen esetben állítólag nagyon kicsi a valószínüsége hogy örökölje, mert a barna nagyon domináns. :roll: Hát, majd 1 év múlva kiderül. :)

Bogi: érdekes, de én meg a tornát nem szeretem, pedig egy időben jártam kondizni.... A futást kimondottan élvezem, felteszem a fülhallgatót és így a zene teljesen elvonja a figyelmem arról, hogy már nagyon elfáradtam. És amikor leállok és a levezető köröket sétálom, akkor úgy érzem, hogy kilométereket tudnék gyalogolni, annyira feltöltődtem. Persze amikor hazaérek és leülök, akkor már inkább csak az ágyat kívánom. 8)

Útlevél: hát az nálunk is vicces volt, ugyanis megmondták, hogy olyan kép kell, amin nem sír, nem nevet, nem grimaszol, nyitva van a szeme....stb. Hát nem egyszerű feladat egy 1,5 hónapos gyereknél. Hannácska ugyanis annyi idős volt, amikor csináltattuk.

Panna
pandusika

Ladmon :
Nagyon jók a képek :D
Papád telepatikus úton figyel a gyerekre???úgy látom ö is elszenderült... :lol:
Kimeritő meló a gyerek figyelés...

Oltás után nekünk az orvos tanácsolta adjunk neki egy fél kúpot estére,hogy ne legyen lázas megelőzés kép...és így semmi bajunk nem volt....csak nyügösek voltunk.

Kitoltam a gyerekel :lol: evett,elaludt és szép óvatosan hasra forditottam...most igy csicsicsikál....
Muszáj mert nem marad meg hason... :shock:

Dina te Tatai vagy?Csak azért mert én anno Vértesszőlősön laktam,ameddig ki nem költöztünk ide.
Cserkészkolbász:
Férjed kiküldetésbe van Dániába?(meló)
Zsu83:
Örülök hogy jól vagytok!
Remélem nálunk sem lesz baj a picuri csipőjével...de már most szétvet az ideg és még hol van 14-e.
Megnéztem a képeiteket,Bencus nagyon szép kisfiú...ha lehet igy mondani..a lányom után ö a kedvencem.De mindenkinek a sajátja a leggyönyörübb
Panna:
Szépséges hercegnőd van... :D
Olyan mint egy porcelánbaba,és mennyire hasonlít rád!

/nagyon szomorú vagyok...állt.iskolás oszt.társamat ma temetik...öngyilkos lett :cry: 27éves volt... :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.04.16 10:38-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Jajdejó ma mennyi kép vár itt :D öröm erre jönni!!! És ismét megállapíthattam, hogy tényleg a mi babáink a legszebbek :D bekukkantottam a gmailre is, ott is találtam újakat :)

Zsu, szegény férjed :lol: :lol: :lol: de most legalább megtudta, milyen is az... hogy fel fog rád nézni ezután :wink:
szőkeség: férjem is teljesen szőke volt kicsinek, most meg szinte fekete a haja, és náluk is mindenki barna a családban (apja szokott humorizálni, hogy eleinte azt hitte, a postásé :lol:)

Panna, futás????? Elismerésem!

Kangu, jááááj de jó lenne, ha arra nem kerülne sor...

Yve, de jó, hogy te is felbukkantál :) elhiszem, hogy húzós a picikkel, nekem ez az egy is néha elszívja minden erőm...

Esztibaba mamánál alvós arckifejezése jaaaj de édi :) kis szépséges :)

Panna, tényleg szép baba! Bár azért azt kell mondjam, nekem az enyém jobban tetszik :wink: :lol: :lol: :lol:

Zsancy, sajnálom :(

Ja nem is mondtam még nektek! Holnap megyek barátnőmhöz, aki márciusban szülte a pici fiát :D szilveszter óta nem láttam, úgyhogy egyrészt vééégre hatalmasat fogunk csevegni, másrészt össze-vissza babázhatjuk egymás gyerekét :D kíváncsi vagyok, mit fog szólni Adri a másik babához :) biztos el fog csodálkozni :)

KépKép

KépKép
stelly

panna: a séta nekem is oké, imádok, de a futás sosem volt a kedvencem. A tornával is hadilábon álltam, terhesség alatt kezdtem napi szinten tornázni. Most még nem nagyon sikerül visszaállni pedig jó lenne.
Szégyen nem szégyen ma először szembesültem azzal hogy nem tudtam Fügét megnyugtatni és vele sírtam, apuka a kertben volt, szóltam hogy jöjjön fel legyenszíves és ő neki sikerült megnyugtatni és minimális mennyiséggel megetetni. Remélem nem fog gyakran előfordulni, hogy nálam is eltörik a mécses, de Füge annyira felhergelte magát hogy nem olyan tempóban kapja a kaját ahogy ő akarná, hogy amikor ott votl az üveg egyszerűen nem tudott cumizni. 5 percig szarakodtam mert van egy olyan cumi amit ha nem jól raksz az üvegre ömlik belőle kifele és befele egyaránt, de persze amikor megcsinálod és összerázod akkor nem folyik, de ahogy a gyermekedet etetnéd, na akkor igen. Kétszer megigazítottam és nem volt jó, ekkor hívtam apukát, mert Füge már vörös volt az üvöltéstől. Pedig annyiszor megfogadtam hogy dobom a cumit, de mindig elfelejtem aztán mire eszembe jut már sterkozva van az összes és nem tom melyik volt az. Ááááááááááá. A fenti leírtak cseppemet annyira kimerítették hogy most szunyál, én meg írok :D nektek regényt :oops: bocsi.

Kép
budabo

Nos Bogi, én már kábé 6 hetes korában túlestem ezen... Ha nagyon kikészül, akkor bizony el nem alszik és a kezemben sem nyugszik, csak jó ha negyed-fél óra sirogatás után...
De azért a rossz cumit a biztonság kedvéért kidobni!! :D

Be vagyok parázva a délutánon rendesen. Persze alig tudtam elhúzni az időt is, hogy később egyen, hogy később keljen, hogy kibírja a tortúrát a gyógytornán. De nem fogja, mert most kénytelen voltam lefektetni, aztán így kb. 2-2,5 órát kell majd ébren töltenie! Az lesz ám a királyság!!
Utálom, de muszáj, mert nézegettem a képeket a közösben. Háát, Esztike fejtartása tényleg nulla a többi babához képest!

ladmon

ladmon: már félre van téve, dobom a fenébe... :D Egy pár alkalom a gyógytornán és minden rendben lesz. Lehet hogy nem is fogja utálni!

Kép
budabo

Elif: Bukásra nem próbáltad az Argentum Nitricum-ot? Én már adtam a fiamnak kétszer amikor sokat bukott és nekünk bevált. :wink: Nagyon aranyos Efe. Főleg a mosolygós kép.
:lol:

Budabo: Köszi Bogi! Most is jó volt álommanó! De reggel 8 óra óta nem alszik a fiam csak nézelődik meg elvárja hogy foglalkozzak vele... még midig jobb mintha bőgne... de akkor is.. ... úgy látszik ottragadt valahol a manó... :lol: :lol: :lol: Sajnálom a reggeli nyűgösséget! Az a lényeg, hogy most alszik Füge :wink:

Ladmon: Nem gond mert én sem tudnám kihasználni... de most van helyette egy élő bébiőr :lol: :lol: :lol: csak kicsit sokat fogyaszt :lol:
A második kép nagyon :lol: :lol: :lol: itt most Esztike altatta el a papát ha jól látom... :lol:

Pandusika: az olajos módszert több napig kell ismételni és az a legjobb ha egész éjszaka rajta van mert felpuhítja... pelenkát kell a feje alá tenni amit összeolajozhat vagy van aki vékony sapit tesz rá.

Stelly: majd írd meg hogy-hogy reagált a kislányod a másik babára. Kíváncsi vagyok. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: na nálunk ragadt a manó, ilyenkor nem szokott szunya lenni, most meg két órája alszik. Én meg takarítok, mosok :cry: . Remélem ma vmikor le tudom a képeket tölteni, úgyis megy el az asztaligép alaplap cserére :(.

Kép
budabo

Budabo: Most a fiam is alszik már végre :lol: Én is teszek veszek pakolászok közben... annyira nincs kedvem ma semmihez... pedig a főnököm is most hívott hogy küld egy kis munkát :shock: Megadta magát az alaplapotok? Van másik gépetek amiről tudsz addig netezni?? :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Helló Lányok!

Koszmó: Nekünk az olajos módszer teljesen bevált. Fürcsi után bekenjük,sapi, fél órát rajta van, akkor megfésülöm, és teljesen elmúlt. :)

Zsu: Babképek gyönyörűek! Nagyon helyes a szőke haja és a szép szája. .)

Minitali: Nagyon édesek vagytok! Attila tényleg igazán hosszú Baba (hány centi most?), Csenge igazi jól fejlett Kislány, Léna pedig Rád hasonít igaz, Zsuzsi?

Crocus: Sajnálom a lázat, ma már minden ok?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Lamon: Nagyon drukkolunk, majd írj, hogy mit mondtak!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

millye: van egy laptop is...még csak 2-3 éves a gép. Jól jön :evil: . Füge még mindig nyomja, de most már besündörgök a porszívóval, be akarom fejezni a takarítást.

Kép
budabo

Sziasztok
Nagyon édes az összes kép, tündériek a gyerkőcök, és egytől egyig gyönyörűek !!!!!

Panna, a szomszédunk családjában is mindenki barna szemű, az első kislány is, erre most a másodiknak vakító kék szemei vannak!
Zéti is kék szemű lesz, de nálunk apa családjában mindenki az...

Koszmó: én fürdés előtt egy órával szoktam neki vattával olajjal bedörzsölni, és utána fürdésnél Eucerin samponnal hajat mosunk. Ez ikeában vettem ilyen kis 20*20 centis fehér törülközőket, azzal szoktam neki megdörzsölni finoman.

Hááát, az összes álommanót elhappoltátok előlünk, mert Zéti ma még nem aludt. Illetve most alszik, a nyakamban. Hiába ájult be, ahogy letettem, 2 perc múlva fent is volt. Ma még semmit nem tudtam tőle csinálni, eléggé kiborít már a helyzet, mert rengeteg munkám lenne.

Nekünk a doktornéni zat mondta a kúpra, hogy keresztben vágjuk el, és a hegyes végét adjuk be neki.
Szávának mindig megelőzésképp alvás előtt beadtuk, hogy ne lázasodjon be az oltástól. Zéti még csak 3hét múlva fogja kapni az első oltást.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Ladmon szurkolunk! Nekem a sapis kép tetszik, annnnyira tipikusan férfikéz rakta fel! :D A mi apukánk is amit csak lehet fordítva ad fel :D

Koszmó minket is utolért, először kipróbálom az olajat.

Jelentem 3as liberót hordunk, a 2es már kényelmetlen volt. A 3asnak puhább a papírja, olyan mint a Zéti 5öse.

Hú csajok, ciki vagy nem de én ma főztem először valami "komolyabbat" :oops: :oops: :oops: eddig mindig akadt valami, vagy anyósom küldött, vagy odadobtam a tűzre valami gyorsat, pl gombóc vagy tészta valami szósszal. Nade ma, fantasztikus saját fejlesztésű csirkepöri a menü, remélem eszik belőle valaki rajtam kívül :lol: :lol: Nem zacskós, teljesen originál 8)

Újabb mérföldkő az életünkben: Zéti egyedül elalszik, tegnap délben kezdődött volna a nyűglődés mire fogtam magam (és Olit :D ) és bevonultam a gyerekszobába (Zéti a miénkben aludt) néha kilestem rá hogy mit csinál, és szépen elbubukált egyedül. Eddig mindig oda kellett bújni hozzá, csak úgy aludt el. Ma délben is így történt, bebújtunk Olival a gyerekszobába és Z 5 perc alatt elbubukált, tök egyedül mint a nagyok :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszi a gyógyfüves tippet,de nem akarok a hormonkezelést követően bármivel is bezavarni. Megaztán a tejcsi miatt is nagyon meggondolandó mihez nyúlok :?
Az első gyerek után már egyszer csináltak nálam küretet (az előző zseni orvosom bent felejtette a méhlepény egy részét-remélem, most nem erről lesz szó) A műtétet akkor ambulánsan csinálták, de altattak,és ezért csak este engedtek haza, addig fektettek. Ez az orvos most nagyon húzodozik ettől a dologtól, mert van némi kockázata- én viszont nem vagyok hajlandó életem végéig "pelenkát" hordani. Bár a reklámok szerint fantasztikusan frissitő, üde érzést biztosítanak ezek a betétek :evil:

Yve: Na végre,hogy hallani rólad is, már aggódtam.

Kép
kangu

Mi is mind barnák vagyunk, apa is, én is, Z meg egyenesen fekete szemű, a pupillája nem is látszik mert egybeolvad :D Nagyszülőknél két barna, két kék, és Olivér nagyon sanszos hogy kék marad :D Sőt, apát azzal cukkolom hogy Oli mintha vörösödne (egyébként valóban :D ) és hogy milyen jól fog mutatni a barna szemű, derékig érő barna hajú apuci a kék szemű vörös hajú kisfiával :lol: :lol: Ettől frászt kap :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kangu szorítok neked! :roll:

Millye én viszont tudnék neked adni feladatot: Znek a jobb oldali nyaki nyirokcsomója kb 5-6 hete hatalmas, nincs más baja (a székrekedésen és az étvágytalanságon kívül) és most antibiotikumokkal tudunk csak kísérletezni hogy melyik viszi le, de ez nekem nem nagyon tetszik :? plusz anyósom gyereksebészhez akarja vinni :roll: a hideg is kiráz. Ha van ötleted kikutyulom :wink: bár most elkezdtem ezt a sumamedet, de ha az nem hat akkot inkább gyógynövénnyel folytatnám a kísérletezést. Van itt egy homós gyerekorvos, de csak üzenetrögzítője van :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibebi: el sem tudom képzelni, milyen lehet a saját fejlesztésű csirkepöri! És örülj, hogy eddig volt kajcsi-segítség, az tök jó!

Húúú, a torna nem volt vészes. Mázlim volt, így előtte még elaludt egy 3/4 órára a babakocsiban, akkor kelt fel, amikor megérkeztünk. Ééés, 3/4 óra múlva örjítő, fülsiketítő üvöltésbe kezdett, ami jelezte, hogy gyerünk vissza aludni. Képzelem mi lett volna, ha nem előtte ébred.... :D

Mindegy, jó volt. Megmasszírgálta az izmait, meg adott házit, de szerinte jól lehet javítani rajta. Esztike ugyanis izééé, hipodrom (hahaha). Na jó, hipoton, annak az összes tünetével együtt. Felsorolta, én meg bólogattam, hogy jaja, ez mind jellemző. Mivel még 6 hós kora előtt megkezelik, valószínű, hogy teljesen jó lesz.

És Zsancy: Hurkaprobléma elmagyarázva. Döbbenet, de emellé az egész mellé még terpeszpelus várományosai is vagyunk. Szóval egyszerűen meg kell nézni a gyerek hurkáit és ha szimmetrikusak, akkor nincs gond, ha nem, akkor lehet probléma. És szerinte nem kell 3 hónál hamarabb szűrni, szóval nem vagy elkésve semmiről a májusi időponttal.

Most gondolom, mindenki rohan és kicsomagolja a gyerek hurkáit, (hihihi....hátul is jól nézzétek meg....:lol:) De nem kell pánikolni félig eltérő hurkeszoktól stb, úgyis a dokik mondják meg, hogy mi a pálya!

Este még jövök, mert nehogy már ne tudjátok meg azonnal a hivatalos egy heti hízás eredményét!! :D
Bár megint ahogy elnézem, magamat fogom szórakoztatni, de sebaj! Én mindig jól kijöttem magammal!! 8)

ladmon

Ja, szegény Kangu... Tök gáz, de mondjuk nekem az egészről méhlepény bentmaradás jutott eszembe már az elején...
De azért az jó, hogy nem kell attól félni, hogy Hunor rá sem néz majd a cicire egy nap kimaradás után! :D

ladmon

Ladmon!
Remélem Esztike hamar rendbe jön.Örülök annak is hogy a kis csöppség jól viselte.Milyen tüneteket produkált?Milyen házit kaptatok?
Ez a terpeszpelus mit takar?
Azt vágom hogy terpeszbe legyenek a gyerek lábai..de ezt hol lehet beszerezni?Na jó nem zabállak le a kérdéseimmel...
Kész parázok mi van ha nekünk is vannak ilyen problémáink és én nem veszem észre...kész parra muter lettem ismét :lol: ha nem jönnék egy jó darabig akkor a idegosztályon vagyok muszáj dzsekibe :lol: :lol:

Hurkákról a dokibácsi nekünk is ezt mondta...látott is egy kis eltérést de azt mondta szerinte nem lehet gond mivel nem hall kattanó vagy nehezen mozgatható csipőt..a lábait szépen mozgatja...
de mégis kell egy hozzá értő szem...csak lenne már május...bezzeg ilyenkor lassan telnek a napok.

zsancy

zsancy

koszmó ellen nekünk is az olajos módszer vált be..én minden nap olajozom és szép a fejünk :lol: nincs rajta koszmó

Itt pl a Babé termékeket nem is ismerik..söt koszmó elleni sampon sincs

zsancy

Ladmon, nekünk is kell terpeszpelus :( Milyen tüneteket mondott neked ?

Lányok, volt nálatok olyan, hogy a babának begyulaldt a körömágya, illetve mellette az újjacskája?
Úgy tűnik elbénázhattam a körömvágást, ma vettem észre, hogy csúnya piros, gyulaldt az egyik ujjacskája.
Most én is paraanyu lettem, ugye nem kaphat ilyentől vérmérgezést?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Annyira helyesek ezek a babócák! Sokszor elnézem Olit, és azon
gondolkodom, h lett nekem ilyen szép fiam. :D

Minden baba nagyon édes, de Efe-t megint ki kell emelnem. :oops:
Odáig vagyok érte. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Kangu: a gyógynövényeknek nincs mellékhatásuk, de megértem ha nem szeretnéd kipróbálni. Drukkolok, hogy ne kelljen műteni! :?

Zetibebi: vegyél a babádnak szárított körömvirágot és csinálj belőle teát. Teakészítés: 1 púpozott teáskanál körömvirágot adj ¼ liter vízhez.

Andus70: Én az ilyen és hasonló sérülésre svédcseppel szoktam bekenni a megvágott vagy gyulladt részt.. csak az a baj, hogy picit csíp... így a babának nem biztos, hogy jó lenne... Viszont a gyulladt körömágyra a körömvirágkenőcs jó!

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon: Remélem hamar meglesz a tornáztatás eredménye! Milyen gyakran kell vinned gyógytornára? Neked is kell otthon tornáztatnod? Várom a mérlegelés eredményét... de úgy látom én is csak magamba levelezek mert mindenki nagyon el van tűnve... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon: Oh, én is nagyon várom ám az eredményt!!! Milyen gyakran kell majd járnotok?

Kangu: Jövő hét elején kiderül, hogy mi lesz?

Millye: A chamillát (nekünk 9 ch van), szerinted hányszor adhatom egy nap? 5 db-ot lehet egyszerre, ugye? Marci napközben állandóan felriad az alvásból... Három napja ez megy, szápen elalszik, utána 10 perccel már fent van és sír. Ez jó erre, igaz?

Gjéti: Lehetővé tehetnéd, hogy gyönyörű Fiadat többen is lássuk! :lol: :wink:

Efe pedig tényleg gyönyörű, ezek a szemek! Én is büszke lennék rá! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Hohohóóó!! 190 gramm a héten!! Hmm, fincsi, mi?
Háromszoros hurrát kérek elmormolni a tiszteletünkre otthon mindenkinek!! :lol: :lol: :lol:

Kedves érdeklődők: hipodrom (jóvanna: hipotón) gyerkőcim tünetei: hanyattfekvésből felhúzva totál lóg a feje hátra, felállítva nem tesz lépegető lépéseket (vagy csak sokára), hason fekve elterül (vagyis a kezeit oldalra csapja).
Nos, nem azért írtam le, hogy holnapra 6 para-anyu ugráljon a topikban, hogy azövéis-azövéis!! :D De a feje a legdurvább, az nekem is feltűnt, hogy gáz!

Naszóval heti egyszer megyünk, házi feladatként meg csípőtornáztatást, meg átforgatást (hátról hasra és vissza), meg ülésbe húzást kaptuk!

Andus:
a kell azt jelenti, hogy van már, ugye? Úgy emlékszem, már írtad. És most hogy viseli Zéti?

Én kezdem úgy érezni, hogy minden létező problémát sikerül megszereznünk. (tejpötty, nincsböfi, nemhízás, nemkaki, izomgyengusz, terpeszpelus - na jó ez még nem tuti, hmm, valamit kihagytam volna?? 8) )

Sebaj, kicsit sovány, kicsit gyengusz, de a miénk.... :lol:

ladmon

helloka,
Millye ez annyira jó, h mindenre csípőből mondod ill.írod, h mit kell szedni,kenni stb......Jó fej vagy!:) :lol:
Erikemnek is van egy ill kettő borsónyi nagyságú nyirokcsomocska a jobb nyakán, nagyon sokszor kérdeztem a dokit, h ezzel nem kell valalmit kezdeni,mire ő miután megnézte kézzel, azt felelte,h ááá anyuka ez csak a nyirokcsomója, soványka és ezért érezhető jobban!. MIndig ellenőrzőm, taperolom, igazából nem szokott növekedni, de azért idegesít. Olyan kb 1 éves kora óta vettem észre..... Szerinted Millye??? Marha jó vagyok, mintha orvosi rendelésen lennék.... :shock:
Kangu: köszönjük az infot a sürgősségre, remélhetőleg azért nem kell majd..... :!: Jobbulást!!! Gondolatban Veled vagyunk, de azért nem értem, h hogyan is maradhatott benned a lepényből, hiszen azt leellenőrzik szülés után rögtön!!???? Vagy én értettem félre valamit!?
Ladmon, szörnyű nagy kapkodás lehetett ez a napod, milyen tüneteket sorolt fel a néni??? ,amire bólogattál???
Bogi, úgy irigyellek a fodrászért!! Én még csak a kozmihoz jutottam el... :cry: Ja és mennyit hízott a leányzó?
Julcsi, ismerős ez a jólbealszom, aztán 10 perc múlva fent vagyok eset, kíváncsi leszek mit mond erre a mi kis "javas asszonyunk"! :lol:
Ma eszméletlen alvós napunk volt éppen, remélem holnap is teljesíti legalább a felét.
Holnap dobok fel képet, sikerült 1-2 aranyosat készíteni.....
Jó éjszakát MINDENKINEK

Kép
kaandi

LADMON szupeeeeeeeer! a 190 g hízás!!! ez már jó nem?? HUrrá 3x!

na jó látom egyszerre írtunk kb, olvastam a tüneteket.
Az a jó, h elmentél szakorvoshoz, tornáztok és minden rendbe jön!!! Hízik már, jó nagyokat kakál, elkezd kevesebbet aludni...... :lol: ,na jó ezt biztos nem akarod! :lol:

Kép
kaandi

Ladmon: Persze, hogy szuper! :D Nagyon örülök! ne viccelj, az, hogy kicsit gyengusz most, az nem azt jelenti, hogy hamarosan nem lesz nagyon erős és kövérke kislány. :) Gyorsan megerősödik, meglásd! :)

Kaandi: Én frontra tippelek... Akkor szokott nálunk az alvás így borulni. :?

Hééééé, micsoda pangás van itten! :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Bogi, ma le se merem neked írni, hogy merre csavarogtunk! :oops: Lementünk Siófokra, ott sétáltunk egy hatalmasat, meg beültünk egy étterembe! Bencus nagyon jól viselte az utat! Amikor odaértünk megszoptattam a kocsiba, meg visszafele is egyszer!
Annyira szép volt a Balcsi, szépen sütött a nap is, nagyon jó idő volt! 8)

Elif, Efe egyszerűen meseszép baba! :lol:

Crocus, szerencsére mi megúsztuk az oltás utáni lázat! Bár este fürcsi után kapott Bencus egy kúpot, gyerekorvos javaslatára, de azt mondta, hogy a kúpot soha ne felezzem, hanem egészet adjak! :roll:

Ladmon, ezek a képek, csúcs! Repülős Gizi, na meg a papás kép! :lol:

Zsancy, sajnálom az osztálytársadat! :cry:
zsu83

Ladmon, gratulálok a gyarapodáshoz! Ez nagyon jóóóóóóóóóóó! :lol:
zsu83

Hurrá! Hurrá! Hurrá! :D :D :D
Zsancy, már tegnap akartam írni, hogy nekünk akkor, amikor a kórházból hazajöttünkm és először nézte át Lénát a védőnéni, akkor mondta, hogy nem szimmetrikusak a két lábán a predők. Azt mondta, nem baj, attól van, hogy kiflibe feküdt a pocakban, és kicsit rögzült ez a tartás. És ha eleget mozoghat, nyújtózhat, visszaegyenesedik. És most a csípőszűrésen már azt mondta a doki, hogy szép szimmetrikus :P

Ja, akartam még, hogy Dina jól van, Csengével általában nincs gond, de éppen most köhög, és nagyon folyik a nózi. Azért nem tud jönni ide, mert mindig azt írja ki neki a gép, hogy nem biztonságos ezt az oldalt megnyitnia. de nagy szeretttel köszönt és üdvözöl mindenkit :P

Crocus, Attinak lement a láza? gyógypuszit küld neki kis barátnője :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Kaandi: na én meg kozmihoz nem jutottam még el. Szavam nem lehet, mert azért tudunk menni csavarogni. Kiscsaj egy hét alatt 140, de összességében a banya védőnő szerint nem rossz, mert 8hetesen 5300 és 4100-el születtünk. A görbe szerint -"90"el hízunk, ami bevallom őszíntén fogalmam sincs hogy mit jelent

ladmon:
nagyon jók vagytok!!

zsu: áááááááááááááááááááááááááá annyira tudlak irigyelni, nekünk ilyen nem nagyon jut. Szeretem Siófokot, meg eleve a Balcsit. Ma megyünk hármasban de gyerekcuccot vásárolni, anyóssal talizni.
Jól megsz.tam az éjszakát. Este apa hulla volt én örködtem Füge álmát, persze most nem ájult be,így 23 után feküdtem le, éjjel bejelzett a légzésfigyelő, és Füge reggel 5-kor cuppogni kezdett, ujjait a szájába, persze köhögés,át cumi, vissza ágy, most még szunyál,de azért 5-től fenn vagyok.

Kép
budabo

Sziasztok!

Hát tegnap nekünk is nagyon pocsék napunk volt, már a szerda éjszaka is egy rémálom volt, 1-2 óránként felriadt Marcika, cumi be a szájba, és aludt tovább, én meg reggelre olyan voltam, mint a mosott kaki ...

De szerencsére ma már jobban telt az éjszaka, 1/2 4-kor kelt először.

Ladmon: éljen Esztike, hogy nekiállt hízni!! Tornáztasd sokat, aztán minden rendben lesz!! Egyébként még annyival lehetne rosszabb a helyzet, ha Esztike éjszaka nem aludna ilyen jól :wink:

Képek szuperek!! A papás kép tényleg király, a talis képek is jók, és Hanna babácska valóban meseszép!!

Zsu: tök jó, hogy ennyit jöttök-mentek. Tényleg szép ilyenkor a Balcsi, én nagyon szeretem. Mi ma a Tesco-ba készülünk, az se rossz :lol: Na de majd hétvégére kitalálunk valamit!!

Hajni: várjuk az új képeket!! És azért gyere, ha tudsz.

Kangu: megy a drukk, hogy most már rendbe gyere.

Kaandi: kérdezted Marcika hajszínét, de az az igazság, hogy még mi sem tudjuk eldönteni, mert néha egész szöszinek tűnik, máskor viszont inkább barnásnak látom. :)

Julcsi: nekem is mondták, hogy majd a szoptatás alatt szépen le fognak menni a kilók, de sajna én sem tapasztaltam, hogy ez így lenne :? Mondjuk állandóan édességet ennék, úgy nehéz is fogyni. :lol: De a tornával még én is várok inkább, nehogy tejci nélkül maradjon a kis vércsém.

Zsufi

KépKép
zsufi74

sziasztok!!!!!!!!!!

megvolt az első átaludt éjszaka!!!!!!!!!! este 9- reggel 6-ig....gáz az, hogy én ennek ellenére felébredtem hajnal 2-kor, mert durrant a cicim, lefejni nem mertem, hátha migyá felkel a drága...aztán bealudtam, és reggelre anyatejben fürödve ébredtem :)
voltunk tegnap jógán....én hülye gyalog, mert kocsi nem volt nálam (apa lenyúlta), és a jóga több mint fél óra sétára van....na de nagyon jó volt!!!!!!!! Vinci pofi nagyon élvezte, és én is!Az volt jó, hogy aki tartotta, ahoz jártam kismamaként is, a gyerekek meg már így ismerték a hangját... a masszást Vinci végigvigyorizta, a többi tortúrát elvislte, aztán frankón berelaxált :)majdnem elaludt :)
viszont folyton bukik....minden kja jön vissza tegnap óta, és nem kis mennyiségben:( ez a jógával lehet összefüggésben?

körömágy már nekük is begyulladt egyszer, sőt a bőr szokott feljönni a köröm melett, mint nekem, ha vitaminhiányom van...hát ilyesztő volt, én aloés krémmel kentem be, elmúlt hamar :) Bepanthen is jó!

képek nagyon jók a pindurikról!!!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Millye: na álommanó későn is ért ide és korán beköszöntött :evil: és ma nagyon hosszú napunk lesz és az idő is pocsék.
Tettem fel képeket! Van fenn "atyuskás" hogy lásd miről beszéltem és ez a lenti már nyírás után van. Nem nagy különbség, de szerintem ari lett a pofija.

Kép

Kép
budabo

Hurrá-Hurrá-Hurrá!
Csak Így tovább Eszti baby!Nem sokára ö is erös és pufi lesz mint a többiek!Épp tegnap probáltuk ki a Petrát a kezénél fogva felültetni...nagyon aranyos volt,végig vigyorgot.Ott ült velem szembe,és nagyon édesen tartotta a kis fejét.Persze nem sokáig csináltuk ezt,csak megnéztem én is tudja-e ....a lépegető reflexet a gyerek tanácsadó nézte meg aki hozzánk jár minden hónapba..neki csinálta szépen...én meg béna vagyok és nem merem...de hát ha egyszer csinálta utána csak nem felejti el????
Gerendai zsu:
Hát remélem nekünk se lesz semmi baj,én bizok a dokiba...és a szavába.Nagyon rendes aranyos..és okos ember...
csak bennem van a para.Remélem tényleg nincs semmi gond!
Zsu83:
Háááát......ilyet ide irni a közösbe hogy ti Balcsiztatok!!! :wink: Ejnye bejnye!!!!Irigykedünk ám ilyenkor!Balcsi...étterem..séta ...mi kell még egy tökéletes naphoz... :wink:

Budabo:Tök jó a képetek Iringóval...ami most van kint!Cukik vagytok! :D

Annabell merre jársz????
Köszi csajok az együttérzést,de én még mindig nem fogtam fel ezt az egészet.
Szenvedek.....a bölcsesség fogam úgy gondolta ö rohamosan kibujik...végigszakitotta az inyemet felül ahol kibujt és még az inyem oldalát is....nagyon fáj...inni nem tudok..mert fáj ha hozzáér valami.Kihuzni még nem lehet... :shock:
De kínzom magam az evéssel ivással,hogy a picimnek legye tejecske...

Petrával tegnap nem tudom mi történt...mint aki benyomot egy fél Extasit :lol:
Pelenkázni nem lehetet,keze lába mozgot..úgy hogy szinte alig tudtam bepelenkázni..sikitott de olyan hangerővel és úgy cifrázta hogy apával ott röhögtünk felette...ö meg csak jobban és jobban csinálta...útána meg megemelte a lábait azt csapkodta a ölztöztetö szivacsához...és azon kacagot...utána hirtelen komoly pofi...azt megint hatalmas sikitozás gagyvarászás...ahogy öltöztetem a melleimet szétrugdosta...de én csak mosolyogtam rajta mit müvel...jó volt ilyen boldognak láttni :P
Aztán vacsi és fürcsi után szépen elaludt..Egyedül!nem ringatom már 3napja...de nagyon hiányzik hogy nem a karomba alszik el :oops:
Na jó megyek csöpségem ébredezik a reggeli után...6:20kor evett..ilyenkor mindig elalszik még egy kicsit...de igy legalább nekem is van idöm rendberakni magam :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.04.17 07:40-kor.

zsancy

Budabo!!!Iringó gyönyörü...nagyon szép pofia van...jol áll neki a kisruci.
olyan helyesek ebbe a kis szoknyába a csajok..
De én nem merek venni még nálunk mégcsak jobb esetbe 12-13fok van...és eszméletlen modon fuj néha a a szél..

zsancy

zsancy: köszönjük :oops: . Hát nálatok én sem járatnám szoknyában az tuti. Remélem hamar kijön a fogad, hogy ne szenvedj és akkor nagyon bölcs is leszel. :D

Kép
budabo

:lol: :lol: :lol:

zsancy

Sziasztok,

Most keszulunk az elso egesz hetveges utazasra - megyunk fel eszakra a parom rokonaihoz.

Csak bekukkantottam, mert vegre sikerult elcsipnem a kisfiam mosolyat a geppel. Gondoltam megosztom veletek. :lol:
Vigyazz...
Kép
...kesz...
Kép
...vigyor! :lol:
Kép

Jo hetveget mindenkinek!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Jó reggelt!

Zsufi: Szerintem jön az eső vagy valami front van, mert mi Marcink is olyan kis nyugtalan alvó az elmúlt napokban... :?
"kis vércse": :lol: :lol: :lol:

Andrew gyönyörű!!! :D

Kipróbáltam én is az álometetést, mivel sajnos nálunk pár jó éjszaka után újra visszaállt a két kelés... :( Most viszont éjfél előtt megetettem Marcit, és így csak fél 5-kor kelt.
Vicces volt az etetés egyébként, végig aludt, és úgy szopizott, hogy megállt közben párszor pihenni .:) Amikor visszatettem, akkor picit megébredt, de aztán gyorsan aludt tovább.
Jut eszembe, merre kolbászol Amy, a nagy álometető???

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi-79: Chamomillából nyugodtan adhatod az öt bogyót és ha kell akár naponta többször is.

Ladmon: Szuper! Végre hízásnak indult Esztike!

Kaandi: szerintem te is nyugodtan adhatnál neki körömvirág teát. Egyébként homeós bogyóban is lehet kapni. Calendula officinalis így kell kérni az 5CH-s elég napi 3x5 bogyó. Várjuk a képeket. :lol:

Zsu83: De jó neked! Én is mennék Balatonra! Biztos mindenki élvezte... és az étteremben is jól viselkedett Bencus? Én még a fiammal nem merek elmenni étterembe... így is dilemmázok mert jövőhéten szombaton és május közepén megyünk esküvőre... és nem tudom eldönteni, hogy anyuéknál hagyjam vagy vigyem magammal a tömegbe... :oops: szerintetek?

Budabo: Nálunk szépen aludt ahogy szokott... sajnálom, hogy Füge nem aludt rendesen. Viszont örülök, hogy ilyen szépen gyarapszik :lol: :lol: :lol: Jajjj Bogi az a családi kép annyira jó lett! Füge nagyon helyes az új frizurával! Mekkora tündér-bogár szemei vannak!

Zsancy: A fogadra vegyél be Belladonna 15CH-t naponta 2x5 golyót valamint Chamomilla Vulgaris 15CH-t 2x5 golyót. Vegyél a patikába Gingisol fogínyecsetelő oldatot! nagyon jó!!!

Hajnski: Nagyon helyes a fiad!

Kép

Kép

Kép
millye

Zsancy: Svédcseppel is ecsetelheted mert az is nagyon jó! :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Jó reggelt!

Pandusika: nagyon szép a lánykád, az első képre azt hittem, hogy képeslap (annyira tökéletes a ruhája is, meg Ő maga is)...
Léna is nagyon tetszik, mintha messziről egy kicsit hasonlítana Lilire... nahát meg az öszes baba nagyon tetszik, már mindenki vigyorog...

A kedvenc képem mégis a "nagyapa vigyáz a babára" című... :D

Julcsi: Lili is nagyon nehezen aludt el napközben az elmúlt két napban, mintha erőltette volna az ébrenlétet, pedig már láttam, hogy felakadt a szeme, amikor becsukta, annyira álmos volt... ma meg már másodszor alszik, és már legalább egy órája.

Zsancy: igen, Apa munkaügyben van Dániában... neked nem volt nehéz megszokni a hideg teleket, hűvös nyarakat, sok esőt?
Remélem az ínyed hamarosan megnyugszik.

Kép
cserkészkolbász

Millye:Köszi a segitséget!
Tök jó hogy te igy otthon vagy a homesos cuccokba...én azt se tudom eszik vagy isszák.De egy kérdés :D 15CH???ez mit takar....van ebböl másfajta is..pl:20Ch?Lehet hülyeséget kérdezek..de nem tudom mi van ha esetleg mást ajánlanak:...
Svédcsepp felénk nincsen :cry:
Csak valami Müller nevü lötyi hasonló lehet mint a svédcsepp de nem tudom hogy az jó lehet e..
Budabo..képeitek nagyon szuperek...Iringó a kismellényes szerkójába...hááááát....egy igazi királylány!
A hajad tök jó....nagyon csini vagy!

zsancy

Cserkészkolbász:
Itteni időt én a mai napig nem szoktam meg...sz.tem nem is fogom... :cry: Milyen nyár az mikor pulcsiba kell lenni?? :shock: De az itteni vikingek :lol: birják!!!
Amióta itt vagyunk kint eszméletlen sokat fáj a fejünk a front véget...az elött soha nem fájt.
De érdekes mert mikor haza megyünk,már az otthoni nagy meleg is zavar...néha már arra is azt mondjuk nem embernek való...De otthon legalább lehet strandolni...itt :shock: a 15fokos tengerbe bennem megyek... lefagy a lábam :lol:

zsancy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?