Kata, tudom sovány vigasz, de alvás projekt nálunk most ultragáz. Elalvás is és az alvás is, nappal nem rossz (most is alszik) de éjjel
Nálunk kijárt a doki, de már nem akarom ezzel terhelni és inkább bemegyünk , találkozunk ott más hasonkorú gyerkőcökkel és eldumcsizunk. Itt csak egészséges gyerekek vannak a betegrendelő kb. 1 km.
Dalma, nekem is ue. a tünetek voltak, csatt, óra, farmerszegecs...bizsut se hordhattam. Megcsináltam (2 évig nonstop) a Lenkei kúrát, azóta nálam nem jelentkezik ilyen tünet.
Én is úgy tudom a laboroscsajszitól, hogy mindenképp van válaszreakció a vérvételnél, ha allergiás a pici, nem baj ha még nincs 2 éves.
Nekünk a totál IGe jó, ezért nagy valószínűséggel nem allergia.
Katica, én csak a durva mínuszokban engedem be a garázsba, igaz jó nagy bundája van, de szívesen van bent. Nappal nincs gond, nem fázik ( újfunlandi)
Léna nem volt lázas ugye?
Csuri, ezt visszakeresem esküszöm (lepénybontás) én se értettem, de azt hittem én vagyok lüke a témához
De édes lehet Anna, ahogy anyáskodik Katussal , biztos nagy segítség lesz hármaskánál is.
Azért vigyázz magadra, tudom stramm csajszi vagy, de óvatosan azzal a hóval!
Nálunk most túrja Martin (ő szereti) alapba mi nem szoktuk eltakarítani.
Hóemberkészítés nálunk is lesz, ma vagy holnap
Anikó, Domi szenzációs egy pofa, ezek a fotok , mutattam apának is Ő is csak lesett

Jól sikerült a kisrác
Irigy a szupi alvásért!
GAbi, én is imádom mikor L. pusziosztogatós kedvében van, csak úgy olvadozok tőle, Ő saját magát is szokta puszilgatni a gardóbszekrényen
Hajrá kislányprojekt+++
Klarissza, de jó,de jó ,hogy jelentkeztél. Szorítok, hogy sikerüljön a tervetek, rendeződjenek a gondok!
Nyugodtan gyere írd ki mi bánt, szerintem nem zavar senkit, sajna az élet nem mindig habostorta, másnál sem
Móni, nem egyszerű nekem sem elkerülni a sok szemét tartósítós élelmiszereket pláne, hogy már mi Lilla is gyakorlatilag mindent evett.
Nekem legalábbis külön fejtörést okoz, de majd belejövök. Én titkon abban bízom, hogy ez egy átmeneti zavar és hamar elmúlik.
Johannának is nyákos?
Ilba, elmentettek Eplénybe?
annyi mindent szerettem volna még írni, de muszáj konyhatündérkedni, megyünk szánkózni, ha felkelt Lilla, bár sokáig nem maradhatunk, mert egyfolytában esik (mindaz mellett, hogy én már tavaszt várom ez most naggggyon tetszik, és jó az időzítés, hogy hétvége van )