Sziasztok!
Jó rég voltam, kicsit elhavazódtam, sokminden történt, de szerencsére nem gondok, inkább sok tennivaló, dolog. Ezért nem is olvastam vissza, csak ezt az oldalt!
Katica!
Boldog névnapot utólag is!
Gyulán voltatok már? Mi március első hétvégéjét foglaltuk le!
Evi!
Mégegyszer köszi….nem marad el a hálám…fotót sem felejtettem el, csak a párom szépen kitörölte, amit rögtön akkor készítettem…..szóval majd csinálok másikat!
Ission!
Johannának jobbulást! Mi is taknyolunk 2 napja, de (eddig) szerencsére nincs láz!
Kata!
Nagyon szép Kevin! Látom nálatok is nagy sztár a porszívó! Á. imádja, ha porszívózunk!:)
Már elég említenem, mi következik, szalad is a szekrényhez, ahol tartjuk!
Reni!
Krisz is tündéri!:)
Látom, Fábry befigyelt a háttérben….

Mi is nagyon csípjük!
Klarissza!
Sok sikert a vállalkozáshoz!
Csuda jó a ládás kép!:)
Ilyen nekünk is van, majd alább mutizom!
Dalma!
Minicirkálós kép szuper!
De annyira édi ilyen kis pöttömen is!J
Én is láttam a topik bombanőjét!
Csuri!
Jobbulást! Ismerős ez a „ledőlnék, de rámmásznak” sztori…szóval egy anyának nincs ideje betegeskedni……
Anya!
Jajj, remélem semmi komoly baja nincs a nózinak!!!
Lányok, aki már megkapta a 15 hós szurit, jött valami mellékhatás? Tudom, hogy csak pár nap múlva jelentkezhet, ha egyáltalán jelentkezik. Mi 18-án kapjuk majd meg, nem tudom, mire számítsak.
Tegnap volt a nőgyógyászomnál, az évi esedékes rákszűrésen. Említettem neki, hogy eddig a szopi miatt nem szedtem gyógyszert, viszont attól most is idegedkedek, javasoljon már valamilyen más megoldást. (ugyanis vettem pár hónapja egy 10-es pharmatex tablettát, na aaazzzz, tuti 100%-os védelmet nyújt….ugyanis a felhelyezés után olyan égő, csípő érzésem volt, hogy meg se történt a dolog….szóval tuti a biztonság!
Nos, ő javasolt egy új fajta méhen belüli hormonspirált, de ő azt mondta, ne a arra a régi hagyományos spirálra gondoljak…..Mert az mellett sokan teherbe estek, begyulladt, stb….
Szóval erről pozitív tapasztalatok vannak, csak egy érv szól ellene, az ára….40000 körül van felírva, viszont 5 évig véd! Ha gyógyszert szednék, ott az 5 évi adag 150 ezer…és még a sok mellékhatás.
A neten utánanéztem, elég kedvezőeket írnak róla, (Mirena a neve egyébként) ha van esetleg tapasztalatotok róla, szívesen várnám!
Mert azért az nem megoldás, hogy minden hónapban hazárdírozunk, és szétizgulom az agyam, ha késik…..
Köszi!
D.