A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés:

Elkapott valami kórság :arrow: a fejem fáj, be van dugulva az orrom, és mintha hőemelkedésem lenne, fáj a bőröm.....
Persze a csajok egyből rám másznak, ha leülök, vagy lefekszek :roll: :) .

Most döntöm magamba a teát, meg a C-vitamint.

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri: jobbulást!!!

000kata

Csuri,
gyógyulj meg! Mikor lesz UH?

Katica,
boldog névnapot! :) :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Csuri:jobban vagy?

Többiek merre vagytok???

Hoztam pár képet :lol:

Kép porszívozok

Kép

Kép

000kata

Nagyon édesek a képek, drágák a gyermekek!!!!!!!!!! :)

katica
Kép

Betegeskedőknek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amint tudok igyekszem jönni!!!

puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Látom nem kell oldalakat visszaolvasnom :(

Megjártuk az orvost, középfül-gyulladása van Johannának, kapott antibiotikumot :( meg fülcsepett. Délutánra már sokkal jobban lett, olyannyira, hogy, még aludni sem volt hajlandó, egész nap össz fél órát aludt az autóban, még jöttünk haza. :shock:

Kata
Milyen ügyes Kevin, már porszívózik :D Sokat változott, már igazi nagyfiú.

Csuri
Jobbulást!!!!

Móni

Kép
ission

Katica!

Boldog névnapot!

Móni

Kép
ission

Köszönöm Lányok! :P

Ission
Jobbulás Johannának! Baktérium okozza ezt?Meg volt fázva, abból lett?
Szóval tavasszal lesznek kiskutyik??Vicces lesz ahogy Johanna kergeti majd őket. Nagyon szépek a németj.-k apa kedvencei.

Csuri
Remélem javulgatsz!?
Ha majd jobban leszel teszel már pocakfotót? :wink:

Kata
Kevin cukipofa! És látom nagy segítség a házimunkában!

Kép
katica_75

Sziasztok!

Gyors életjel magunkról,ha esetleg valakinek hiányoztunk :oops: :lol:

Katica:Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk neked!!!!!

Rólunk:Mi is épp betegeskedünk :cry: Én már ma talán jobban vagyok kopp-kopp.Krisznek 3 napig láza volt nappal,de ma már nincs hál istennek csak az orra folyik meg kicsit köhög.Voltunk mérésen 10kiló28deka a gyermek :D Azóta tuti híztunk megint kis pufók a feje :lol: Persze étvágya mostanában nem sok van sajnos :cry: De a gyümiket megeszi hál istennek.

Minden baba nagyon édes :D

Most sajnos csak ennyi,mert Krisz itt űl az ölemben és így alig tudok írni.

Minden betegnek jobbulást kívánunk!!!!!

Kép
Kép
reni_24

Vera:Nagyon szépek a gyerkőcök :D Jó nagy hó van arra is akkor :D

Katica:Jajjj,de édes ahogy büszkén áll a hóembernél :D Meg kell zabálni :lol:

Kata:De jó neked,hogy segít a fiad porszívózni :lol: Enyim csak szétpakolni segít :lol: :lol:

Képzeljétek Krisz először félt a hótol.Persze azért hamar megszokta és utánna bele is ment :lol: Meg bentről mutogatott kifele,hogy kiakar menni a hóba :lol: Megyek lefektetem Kriszt,mert álmos.Mostanában egyre korábban kelünk.Ma negyed8kor kelt :shock: :D És most tiszta kóma :lol:

Kép
Kép
reni_24

Pár képecske :D

Kép

Kép

Kép Kerianyu kezét fogta,mert félt a hótol :lol:

Kép

Kép nálunk ilyen most a hó helyzet :lol:

Kép
Kép
reni_24

Hello!

Katica boldog névnapot!

Honey mi újság sokat nem hallani rólatok?!

Magunkról: talán lassan beindíthatjuk a vállakozást egy kisállat rendelőt és patikát szeretnénk nyitni. Már második hónapja csak a bérleti díjat fizetjük az üzlet meg sehol :roll:
Mátyás most volt 15 hónapos 10,25 kg 82 cm és még mindig nem jár :twisted: , de dokibácsi megnyugtatott szaladni is fog csak várjuk ki a végét. Meg se kottyant neki a tegnapi két oltás!

Legjobban ebben szeret játszani!
Kép

Ilyen az ha egyedül eszik a gyerek
Kép

Szilveszteri sminkparti
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Csuri jobbulást és én is kérek pocifotót :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Móni, szegény kis Johanna, iztos nagyon fájhat neki! :( Jobbulást!

Katica, boldog tegnapi névnapot kívánok! :) Micsoda hatalmas hóemberpajtija van ennek a pici lánynak!

Reni, atyaég, ekkora hó van nálatok? Szép nagy a fiatalember!

Klarissza, ez nagyon jó ötlet! Nekem van egy volt osztálytársam, aki állatorvos, de ő csakis kutatással foglalkozik, hiába mondtuk neki mindig, hogy legyen inkább magán praxisa (mellesleg nagyon jóképű) biztos dőlnének hozzá a pénzes páciensek. Sok sikert nektek!!!! Te mit dolgoznál ott? Mátyás szép magas fiú. Talán azért sem megy még, mert magas, nem? Vagy ez hülyeség? Egy 71 cm-es leányzó (enyim) nem esik olyan magasról, nem olyan félelmetes elindulni.

Csuri, jobbulást! Boldogulsz azért a lányokkal? Te szegény! Pociképet én is szeretnék rólad! Már biztos jól látszik! Mikorra is vagy kiírva?

Kép
Kép
dalminha

klarissza :D

Csuda édesek a fiúk! Ilyen képünk nekünk is van, csak lányban. :lol:
Kép

Képzeljétek ideges vagyok, Kincső elesett délelőtt a kövön és az utolsó pillanatban tette le a kezét és orra kicsit hozzá ért a kőhöz és lett is rajta egy piros csík, de nem vérzett, de nagyon sírt és hozzá nyúlok mondja auauaua . Apát nem mertem felhívni, mert ideges lesz és nem tud dolgozni. Ugye nem tört el az orra??? Ezt miből tudom??? Nagyon ideges vagyok!! Most elaludt.

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Mi is voltunk oltáson hétfőn, B. 9,6kg és 82cm és MÁR 6 foga van. :lol:

Itt megint szakad a hó, ami tök jó, csak az a gáz, hogy már nem tudjuk hová lapátolni. :shock: :?

Évi,
tegnap végül eljutottunk Eplénybe, szuper jó volt, ha lesz netünk (ezt most mobilról írom) írok a blogba beszámolót és képeket is rakok. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Móni:szegény Johanna :cry: Kevin is sokat szenvedett a fülével,rossz nagyon :cry: Jobbulást nektek és sok sok gyógypuszit küldünk.

Reni:Sokat változott Krisz milyen nagyfiú már :lol: nem jöttök le valamikor?jobbulást nektek is.

Klarissza:olyan szépek a gyerekek :lol: :lol: ne aggodj hogy nem jár,majd ha elindul nem győzől majd utánna szaladni :wink:
Sok sikert a vállalkozáshoz :lol:

000kata

Sziasztok!

Ismét csak gyors helyzetjelentés :oops: !

Köszönöm, hogy aggódok értem!!!!

Most már viszonylag jobban vagyok....... csak az orrom folyik piszkosul (komolyan néha nem győzöm törölni :? , fújni).
Anna kb 1 hete nem alszik délután, amitől a falra mászok :evil: . Most sikeresen rávettem, hogy csendben olvasgasson, ami egy darabig ment, de a 8. könyv leszedésénél már nem engedtem tovább :roll: .
Katus inkább este műsorozik :?

Ja! Mi is voltunk tegnap oltáson.
Képzeljétek meg se nyikkant :shock: ! Olyan büszke voltam/vagyok Rá.
Ő 9950g és 76cm. Ez utóbbi adat biztos nem pontos, mert egy csomó 80-as ruha már rá sem megy :roll:

Este jövök még, ha lesz erőm, és reagálok! És fotózok is :lol:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

anya: nagyon éde Kincső ő mászott be egyedül?
Ne félj biztos nem tört el az orra azt látnád ,feldagadna nagyon és belilulna.

Ilba:szépek a méretek :lol: Megyek megkukkantom a képeket :lol:

000kata

Csuri:de ügyes Katus hogy nem sirt büszke is lehetsz rá.Ti is 2 kaptatok? mi kettöt kapunk a prevenort is.Szegénykém :cry:

000kata

Betegeknek:

Kép

000kata

kata
köszi a választ! kicsit be is lilult , de inkább az a csík aggaszt. olyan mintha véraláfutás lenne. :shock: :? :( Mi 17-én megyünk oltásra már most félek, amiket olvastam, hogy mik lehetnek tőle. :shock: Ti miért kettőt kaptok?? Mi egyet. Ja, nem Ő mászott be, kéri, hogy tegyük be, ott van mellette az a kisebb kosár na abba bemászik. :) Majd teszek arról is képet.

csuri

És a baba nemem még mindig titok???

Kép
Kép
anya1118

anya: mi a prevenor ismétlővel együtt kapjuk a 15 hósat.Szegénykém ugy sajnálom.De majd adok neki sok sok puszikát.

000kata

Dalma:Igen ekkora hó van nálunk és még esett ma :D :lol: :shock: Megint lehet havat lapátolni :shock: :? :D De a kép nem adja vissza annyira :lol: Hát igen csak úgy nő mint a bolond gomba :lol:

Anya:Nyugodj meg biztos nem tört el.Kriszem ennél nagyobbakat esett szegényem orra és hál istennek semmi baj nem volt.Csak biztos fáj egy kicsit neki.Nagyon édes a lányzó :D

ilba:Szépek a méretek :D Hát igen már mi se nagyon tudjuk hova lapátolni :shock: Itt van aki kiviszi talicskával a kutya futtatóhoz tegnap láttam szép kupac van ott is :lol:

Kata:Köszönjük szépen :) Hát Kevin se panaszkodhat ő is szép nagyfiú már :lol: Hát majd valamikor megpróbálunk lemenni hozzátok.Jó lenne már talizni.Csak apa most elég elfoglalt,mert képzi magát és 2 munkahelye is lessz egy darabig.Így szerintem majd a március lessz az esélyes akkor mindenképp megpróbálunk lemenni :D

csuri:Örülök,hogy jobban vagy.Együtt érzek veled nálam is ez volt ma már jobb nem fújtam annyit.Reméljük hamar rendbe jövünk.Homeós bogyót nem szedsz rá?mi az osciloccocinumot vagy mit szedjük és szerintem nagyon jó.

Csajok:Krisz fél3-tól alszik :shock: És még nem kelt fel :shock: Remélem este fog aludni azért.

Megyek,mert apa mindjárt itthon lessz.

Kép
Kép
reni_24

Köszönöm a köszöntéseket.:)

Anya
édes Kincső nagyon, és huncut!Sterintem sem tört el.Nekem volt h. megrepedt-kézizés közben orrbanyomtak,az elég nagy ütés volt-de akkor tuti üvöltene meg dagadna.

Klarissza
nagyon helyes pasikáid vannak! És drukk a bizniszhez! Jól hangzik amúgy!

Dalma
itt is jó pasik az állatorvosok! 8) :lol: Gondolom ezt Klarissza is megerősiti.

Reni
a tej isteni!! Krisz meg naggyon huncutka.

Juj de milyen nagyok már ezek a fiúk!! Léna sztem 9kg körül van, pedig rengeteget zabizik, de fogalmam sincs hova teszi.

Dalma
Panna attól h. ilyen picurka külön extracuki lehet!

Kata
Nem akarlak ijesztgetni, de erre az az oltásra mondják h. nem szerencsés mással együtt adni. Miért nem vár a doki pár hetet a 2 oltás között?

Kép
katica_75

Katica, köszi, tényleg extracuki. :) Most már nem zavar, de ő tényleg annyira pici, mindenhol megkérdezik mennyi idős, mert annyira furcsa, hogy ilyen pindur, és olyan ügyesen mozog, hogy hihetetlen. Amikor mondom, hogy 15 hós, azt mondják, ja, azt hittem 1 éves. Na mindegy, majd megnő. Ma mértem, 8,4 kg. :)

Csuri, gyógyulj megy gyorsan! Katus is szép nagy lány! ( Nem sokára beéri Annát!) :)

Évi?

Kép
Kép
dalminha

Katica: most megilyedtem,más nem kapja együtt????majd mondom a doktornőnek h muszály egyszerre.

000kata

Honey, láttalak iwiwen, csodaszép vagy ismét a képeken! :)

mindjárt töltök pár képet én is a minicirkálóról!

Kép
Kép
dalminha

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Köszönjük a gyógyító szavakat, jobban van már, nem lázas, de valszeg a füle fáj, mert extra nyűgös, és még a foga is jön, ráadásul a párom egész héten nem volt itthon, egyik szomszéd kollegánál segítkezik. Már teljesen kész vagyok…..

Katica
Igen, valami baktérium okozza, meg volt fázva és a fülére ment.
Már ősszel is voltak kiskutyik, csak elbambultunk és a szomszéd keverék lett az apuka, így keverékek lettek, de így is el tudtuk ajándékozni őket. Most elvittük n.j. kanhoz, remélem összejött.

Reni
Kisz, még mindig gyönyörű, a kékségesenkék szemeivel. Jó nagy a hó nálatok.

Klarissza
Mátyás nagyon zabálnivaló, kis huncut pofa. Ne aggódj a szomszéd kisfiú 17 hónaposan indult el.
Sok sikert a vállakozáshoz!!

Csuri
De ügyes Katus, hogy nem sírt a szurinál, én ilyet el sem tudok képzelni az én lányomról, már akkor is sir ha megtörlöm az orrát, olyan kis mimóza.
Örülök, hogy jobban vagy.
Gáz lehet, hogy Anna nem alszik, így nem tudsz pihenni.

Anya
Kincső is nagyon cuki. Lehet nekünk is kellene egy ilyen nagy kosár, ha már így szeretnek benne a gyerkőcök.
Orrocskának gyógyulást, szerintem sem tört el.

Móni

Kép
ission

Dalma: nagy édesek a gyerekek,milyen csini mindig Panna igazi kiscsaj.Édes a kutyus is.Milyen fajta?most vettétek?szeretik a gyerekek?

000kata

Sziasztok!

Itt vagyok és pótolom a lemaradásom :roll: !

Ission!
Örülök, hogy jobban van Johanna! De ez a fülfájás nagyon rossz lehet! A férjem kiskorában (most is :? ) sokat betegeskedett, és mindig a fülére húzódott. Ő azt mondja, hogy a fülfájás egy igazán fájdalmas dolog :( , úgyhogy képzelem, hogy megviseli a lányod!
Én nem nagyon szoktam pihenni délután (sajnálom rá az időt..), inkább azért baj, hogy nem alszik Anna, mert eléggé megviseli az a másfél-két óra alváshiány!!!

Kata!
Kevin nagyon édes! Olyan nagyfiús már :) (talán a frizurája miatt is!) Mi a prevenar ismétlőjét már megkaptuk....

Katica!
A nagyszülőknél most német juhász kutya van, aki nevéhez híven (Ádáz) egy igazi belevaló gazfickó. A hétvégén Ő húzta a csajokat a szánkón, de láthatólag meg sem kottyant neki. (ja és már volt rendőr iskolában is, mert annyira okos meg ügyes :wink: )
Pocakfotót már csináltam, de majd készítettek egyet a férjemmel is. Talán rá tudom venni :wink: !

Reni!
Sajnálom a betegeskedést! De a képek alapján úgy tűnik Krisznek sem kell a szomszédba mennie egy kis huncutságért ( komolyan még a szeme-nyelve sem áll jól :wink: :D ).

Klarissza!
Még mindig mennek a drukkok, hogy minden stimmeljen a vállalkozással!
Mátyás nagyon édes!
Persze a többi fiú is (bár eggyel többen vannak, nem?)

Dalma!
Egyenlőre bírom a csajokkal! A férjem hétfőn is csak fél edzésre ment, bár pénteken meccsük lesz, akkor minimum 4 órát távol lesz este :? .
Hivatalosan június 5-re vagyok kiírva, de szerintem május vége lesz (29.) :D . És a hasam már megint hatalmas :roll:
Jóképű állatorvos........na Nekem fiatal lány koromban olyan helyes fogorvosom volt, komolyan nem mertem a szemébe nézni, mert féltem, hogy elpirulok. :)
Olyan szép lány Panna!!!!! Kicsi kis tündérke! Neki aztán lehet majd varrni a hercegnő jelmezeket, meg angyalka szárnyakat.....

Kincsőanya!
Hogy van Kincső? Mi lett az orrocskájával?
Az a dobozos kép, haláli! Ennyi játék :shock: (nem mintha nálunk kevesebb lenne :roll: :wink: )
Igen, a picibaba még mindig titkolózik. Ma megyek dokihoz, de ott nagyon vacak az ultrahang. Ha lesz rá pénzünk, elmegyünk ebben a hónapban 4D-re :wink:

Én továbbra is brutál taknyos vagyok (már nem tudom honnan jön :shock: ), de szerencsére a lányok jól vannak!!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Kata, nem a miénk a kutyika, Sógornőméké, csak még nagyon pici, mindenhová viszik magukkal. Kornél mindig ilyesztegeti, tőle fél a Csipi, de Panna meg mindig nyalogatná, puszilgatná, nem lehet vele kettesben hagyni.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Jó rég voltam, kicsit elhavazódtam, sokminden történt, de szerencsére nem gondok, inkább sok tennivaló, dolog. Ezért nem is olvastam vissza, csak ezt az oldalt!

Katica!
Boldog névnapot utólag is! :)
Gyulán voltatok már? Mi március első hétvégéjét foglaltuk le!

Evi!
Mégegyszer köszi….nem marad el a hálám…fotót sem felejtettem el, csak a párom szépen kitörölte, amit rögtön akkor készítettem…..szóval majd csinálok másikat!

Ission!
Johannának jobbulást! Mi is taknyolunk 2 napja, de (eddig) szerencsére nincs láz!

Kata!
Nagyon szép Kevin! Látom nálatok is nagy sztár a porszívó! Á. imádja, ha porszívózunk!:)
Már elég említenem, mi következik, szalad is a szekrényhez, ahol tartjuk!

Reni!
Krisz is tündéri!:)
Látom, Fábry befigyelt a háttérben…. :wink: Mi is nagyon csípjük!

Klarissza!
Sok sikert a vállalkozáshoz!
Csuda jó a ládás kép!:)
Ilyen nekünk is van, majd alább mutizom!

Dalma!
Minicirkálós kép szuper! :wink:
De annyira édi ilyen kis pöttömen is!J
Én is láttam a topik bombanőjét! :wink: :wink:

Csuri!
Jobbulást! Ismerős ez a „ledőlnék, de rámmásznak” sztori…szóval egy anyának nincs ideje betegeskedni……

Anya!
Jajj, remélem semmi komoly baja nincs a nózinak!!!

Lányok, aki már megkapta a 15 hós szurit, jött valami mellékhatás? Tudom, hogy csak pár nap múlva jelentkezhet, ha egyáltalán jelentkezik. Mi 18-án kapjuk majd meg, nem tudom, mire számítsak.

Tegnap volt a nőgyógyászomnál, az évi esedékes rákszűrésen. Említettem neki, hogy eddig a szopi miatt nem szedtem gyógyszert, viszont attól most is idegedkedek, javasoljon már valamilyen más megoldást. (ugyanis vettem pár hónapja egy 10-es pharmatex tablettát, na aaazzzz, tuti 100%-os védelmet nyújt….ugyanis a felhelyezés után olyan égő, csípő érzésem volt, hogy meg se történt a dolog….szóval tuti a biztonság! :roll: :roll:
Nos, ő javasolt egy új fajta méhen belüli hormonspirált, de ő azt mondta, ne a arra a régi hagyományos spirálra gondoljak…..Mert az mellett sokan teherbe estek, begyulladt, stb….
Szóval erről pozitív tapasztalatok vannak, csak egy érv szól ellene, az ára….40000 körül van felírva, viszont 5 évig véd! Ha gyógyszert szednék, ott az 5 évi adag 150 ezer…és még a sok mellékhatás.
A neten utánanéztem, elég kedvezőeket írnak róla, (Mirena a neve egyébként) ha van esetleg tapasztalatotok róla, szívesen várnám!
Mert azért az nem megoldás, hogy minden hónapban hazárdírozunk, és szétizgulom az agyam, ha késik…..
:oops: :oops:

Köszi!
D.

Kép

Kép
ditta76

És akkor pár kép:

Ládás nekünk is van: :D
Kép

Hóban lecövekelős:
Kép

És egy friss, ma délelőtti kép az udvarról:
Kép

Kép

Kép
ditta76

És akkor pár kép:

Ládás nekünk is van: :D
Kép

Hóban lecövekelős:
Kép

És egy friss, ma délelőtti kép az udvarról:
Kép

Kép

Kép
ditta76

na, most ez hogy??? :shock:
esküszöm egyszer küldtem el....
bocs!

Kép

Kép
ditta76

http://www.youtube.com/watch?v=E2pDz5QfG_k

Remélem sikerül megnyitni. Panna így énekelget játszás közben. :)

Kép
Kép
dalminha

Ditta:Kevin is imádja,ha mondom hogy porszivozunk szalad és hozza nekem ,bedugom ö bekapcsolja és huzogatja,nagyon édes.Multkor kivette a vasalot a szekrényből és az apja nadrágját és nekiállt vasalni majd dobok képet :lol:

000kata

Helló csajok!

Köszi a hiányolást,jól vagyunk.
Betti is megkapta még a múlt héten az oltásokat,mind a kettőt,nekem nem mondta a doki,h várjunk vele.szegénykémet 3 szor szúrták,mert amit a vállába kapott,mikor beszúrta a doki,letört a tű a fecskendőről és félrement az oltóanyag. :twisted: .én is sírtam vele együtt.amúgy pont ma éjjel lázasodott be,ahogy a doki is mondta,h kb.1 hét a reakcióidő.de kapott kúpot,azóta nincs láza.
A nagyok is itthon vannak egész héten,mert költözik a sulijuk,felújítják.
Betegeskedőknek jobbulást!!
ÚÚÚÚtálom ezt a nagy havat!már nagyon várom a tavaszt.Még szánkózni se tudok menni Bettivel,mert max 5 percet bír ki a szánkón,h ennyi örömöm lenne a hóban.Próbálok jönni,de tiszta időhiányban vagyok.mikor alszik,akkor próbálom utólérni magam,mert mellette lehetetlenség bármit is csinálni,állandóan a nyomomban van.wc-n is ott ül mellettem.

Évi!
Küldtem privit!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Ditta!

Jaj, az a pharmatex tabletta ismerős :roll: :oops: . Az szerintem is tuti úgy véd, hogy az ember lányának elmegy a kedve tőle, annyira csíp :? !
Ezt a másikat pedig nem ismerem....., de talán valaki!
Nekem azt mondta az oltással kapcsolatban a védőnő, hogy 7-9 nap után jelentkezhet hőemelkedés, kanyaró szerű kiütés stb.
Annánál én ilyenre nem emlékszem, de Katust figyelem, aztán jelentem a helyzetet!!! :D
A képek nagyon jók!!!
A topik bombanője :wink: , már tényleg jöhetne kicsit!!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, kitartás! Más csak pár hónap! Ovit nem sikerül valahogy megbizniszelni Annának? KÉpzeld, Kornélék már 30-an vannak a csoportban, és még jönnek... Így két óvodányi gyerek lesz egy csoportban, míg szeptemberben meg nem nyílik az új ovi (ha megnyit)

Ditta, dejó, újra itt! Ágoston csúcsszuper pasi. Kár, hogy messze laktok, pedig úgy illene Pannához... :)
Engem is érdekelne ez a spirál, ha többet tudsz meg, szólj. Mi is hazárdírozunk. :? Kornél ennyi idős volt, mint most Panna meg a többiek, mikor terhes lettem. :) Hát most megijednék azt hiszem...

Kép
Kép
dalminha

Kép
Kép
dalminha

Köszi a válaszokat csajok. Nózi nem tört el szerencsére. Én izgultam (szokás szerint) túl. :( Annyira para anya vagyok, hogy az már nekem fáj. :? 8)

Dalma

Milyen édes "picurkád". :) Le se tagathatnád! Tiszta Te! :) Olyan kis szép!!! :) Te is ilyen szőke voltál/vagy??

csuri

A kis titkolódzó! :) Na, Én biztos nem bírnám már, megölne a kíváncsiság. :) De Te elég jól bírod. :) Az a doboz a szoba egyik fele csak, és azt mind Mi vettük Neki. :) Nem kapott senki mástól játékot. :( És már alig játszik velük. Gyerek, minden 2 percig érdekli. :D

ditta
De jó Neked, hogy ezen kell izgulnod. Persze tudom Neked nem jó, de Én mit nem adnék ezért az érzésért!!!!!! Cseréljünk! ;) Ágoston is nagyon kis huncut. :) Látom a hó nálatok is rendesen esett. Jöhetne már a tavasz inkább!!!

kata

Szerintem kérdezz rá mindenképp. Ez egy elég terhelő oltás így is. :( Minket már tájékoztatott a védőnő alá is kellett írni valami papírt meg Mi 17-én megyünk. 2 hét múlva.

Bocsi ha valakit kihagytam, Kincső felébredt! Puszika mindenkinek!!!!!!!!!

Kép
Kép
anya1118

dalma
Megnéztem a videókat!! :D CSUDA ÉDES Pannád!! :D:D:D

Kép
Kép
anya1118

a vasalos képek:

Kép

Kép

000kata

Dalma:nagyon édes Panna :lol: :lol: :lol:

000kata

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Voltunk ma ortopédián vennem kell Krisznek gyógy cipőt.Másfél órát vártunk ami gyorsnak számít a vizsgálat 5 perc sem volt :shock: :D Ma már írta regényt de Krisz kikapcsolta a gépet és már nem hagy írni :cry: Minden baba nagyon édes és ügyes :D

Betegeknek továbbra is jobbulást kívánunk!!

ditta:Hát igen én is szeretem Fábry műsorát :D Nem tudom megunni mindig olyan jókat nevetek rajta amikor csak tudom mindig megnézem :D

anya:Örülök,hogy minden rendben van.Azért vagyunk anyák,hogy féltsük a gyerekeinket ez így természetes :D

Köszönjük a dícséreteket hát igen elég huncut az biztos :lol:

Most már tényleg mennem kell.

Jó éjszakát mindenkinek!!

Kép
Kép
reni_24

Laptető!!!Ilyen is ritkán van :lol: Mivel ritkán jövök :cry: :) Csak ennyi.Már megyek is alukálni :lol:

Kép
Kép
reni_24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?