A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Ha nem bánjátok, ezt még felteszem. Ma délelőtt készült a játszóházban. :)
http://www.youtube.com/watch?v=6ylXnmFW2nE

Reni, miért kell Krisznek gyógycipi?

Kép
Kép
dalminha

Dalma: nagyon édesen táncol Panna :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni:: miért kell gyógycipő?ha jol emlékszem mert befelé áll a lába?
meddig kell hordani?mindig?Mikor kezdi a bölcsit Krisz?sikerült melot találni?

000kata

Dalma, csuda édes Pannád, igazi kis hercegnő (én nem látom mininek, Lilla se magasabb csak súlyosabb eset :shock: )

minden kis beteg baba és mama ( papa is és tesók is) gyorsan gyógyuljanak meg!

nincs most több időm, majd jövök ha minden a helyére kerül :twisted: :lol:

Katica, csomi itt kuksol a kocsiban, de már csak hétfőn kerül postára, ilyen trehány nő vagyok :cry:

Honey, PÜ ment :lol:

Ja, Dalma a szánkós képen azt hittem Lilla ül Korid mögött :) 8)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Dalma!
Megnéztem...mindet! :lol:
Nagyon édddiii!!!!
Látom, nálatok is sanyarú sorsa van az asztalterítőnek..... :lol:
Párom szokta mondani, hogy nálunk a porszívó és a mosógép már rég megbánta, hogy hozzánk "született"! :lol:

Reni!
Tényleg, miért kell cipő??

Képzeljétek, holnap bálba megyünk! Már úgy várom, jól lesz kicsit bulizni, kikapcsolódni...Persze miért ne mostanra lenne beteg Á.....Igaz, nem vészes, de taknyol, és nekem ennyi elég, hogy aggódjak, minden okés lesz -e mamával... :roll:

Kép

Kép
ditta76

Dalma
nagyon édes Pannád! Sajna hangom nincs most hozzá, de anélkül is tünemény. Milyen jó lenne már összeereszteni ezt sok édes babát! :shock: :lol:

Kata
nem szerencsés mással is oltatni ezt a 15hóst, mert magában is megterheli a piciket. Lénának soha semmi baja nem volt oltástól, lázas sem volt még soha életében(kopp kopp), de ma van a 7.napunk az oltás után és tök levert, meg lett pár kiütése az arcán.De a kis barátnője egyszerre kapta a pren...-al mint ahogy nálatok tervezve van, és totál lebetegedett a kislány. Az anyuka felháborodva hívta a dokit, ki is ment még hozzájuk aznap délután.

Ditta
Jó bálozást! :) Farsangi?Beöltöztök?
még nem foglaltam le :? nem merem egyenlőre...Én is vagy 7.-étől v. 19.-étől néztem ki. Talán a későbbin már jobb időnk lenne.Ti is száll.szövetségi kártyával mentek?

Évi
dehogy trehány, csak költözős! :wink:
Látjátok már az alagút végét?

Kép
katica_75

Ditta, nálunk mindennek sanyarú sorsa van, ezek a gyerkőcök semmit sem kímélnek. Peti megnézte este a videokat, és mondta, hogy összepakolhattam volna, mielőtt levideózom... hát igen, de kb 5 perc alatt csinálnak ekkora kupit... :oops: de már nem idegesítem magam rajta. Jó bálozást!

Katica, mi a jövő héten megyünk oltásra... hát eddig nem féltem tőle, de most annyi rosszat hallok róla.

Tényleg jó lenne tali, de majd tavasszal, nem?

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Dalma,Kata:Igen jól emlékszel :) Azért kell,mert befelé megy a két lába és mondta a doki,hogy egésznap a lábán kell lenni.A doki mondta,ha most veszek neki olyan cipőt ami tartja a lábát még helyre hozható,de ha nem akkor csak rosszabb lessz.

Kata:Még nem kaptam levelet a bölcsiből majd csak tavasszal akkor dől el,hogy mikor kezdheti a bölcsit.Hát melót végül is találtam,de sajnos csak alkalmi :cry: Sehova nem kellek úgy látszik :cry: :cry: De nem adom fel :D

ditta:Jó bálozást :D Mi is megyünk majd farsangi bálba pénteken :D Kíváncsi leszek Krisznek,hogy fog tetszeni :lol: Jobbulást a kis betegnek!!!

Megyek mert Krisz nem bír magával :evil: Írtó nyűgös ma :cry:

Kép
Kép
reni_24

Dalma:Nagyon kis cukin táncol Panna :D Krisznek is nagyon tetszett többször újra indítatta :lol:

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Vagyok én is de csak olvasó üzemmódban... :roll:

Ekkora havat már megint???? kimozdulni sem lehet itthonról
:evil:

Reni! Mennek a drukkok a munkához meg a bölcsihez!!!
Lábát sajnálom, de még időben vették észre és a lényeg hogy így nem lesz semmi baja! :wink:

Kata! Mi is elvileg egybe kapjuk a Prevenart a 15 hóssal. A mi dokink mindig így csinálja szóljak neki hogy ne adja be együtt? Te szólsz? Domi eddig minden oltás után lázas volt.. :?

Ditta! Irigy-irigy a bál miatt! Remélem jó volt!!! :lol:

Dalma!!! Ez a Panna hercenő????!!!! Olyan cukiiiiiiiiiiiii!!!!!!! Ennivalóan édes!! Jókat nevettem a videókon!! :lol: :lol: :lol:

Picit rólunk: Domi még mindig az ágyában alszik el délután is, éjjel vagyis hajnnalban valamiért annyira felébred hogy áthozom magam mellé és 1-2 órát kuksol a sötétben... de ezen kívül kisangyal olyan ügyin alszik, de azért volt 2 teljesen átaludt éjszakánk is!!! :D
Amúgy még minidg rágcsál és picit nyálzik is ugyhogy a hajnaloi ébredést is a fogára fogom még. Már 10 van!
Na megyek eszem míg alszik!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

mammuci:Nagyon ügyi,hogy a kiságyában alszik el.Krisz sajnos nem :cry: Ott kell feküdni mellette a nagy ágyon amíg elnem alszik.Este szintén :cry: Próbáltam
Vissza szoktatni,de nem ment.Amilyen jó alvó volt éjszaka most van,hogy 2x is felkel :cry: Köszi szépen ari vagy.Igen a lényeg,hogy észre lett véve :D Grat a fogakhoz :D

Rólunk:Én iszonyatosan beteg vagyok még mindig :cry: Úgy bevan gyulladva a torkom,hogy alig bírok beszélni :cry: Mutogatva komunikálok ami Krisznek tetszik :D :cry: Hol van hangom hol nincs.A nyelés is nagyon nehéz :cry: Na de majd csak helyre jövök lassan.Iszom ezerrel a teákat szinte forrón az esik jól.Meg mézet eszek,de eddig nem sok sikerrel.Krisznek még mindig folyik az orra.De ő jól van hál istennek.Ma jó nagyot sétáltunk elis fáradt a drágám aludt is ebéd után olyan másfél órát.Gyalogoltattuk a hó esésben :D Nagyon tetszett neki :D Meg le kakilta egy galamb szegénykémet olyan gyorsan ment :lol:

Megyek iszok teát,mert megint nagyon fáj a torkom :cry:

Kép
Kép
reni_24

Merre vagytok???Remélem nem hal ki a topik :cry:

Kép
Kép
reni_24

Mammuci: én majd rrákérdezek az oltás elött h nem e les baj ha egyszerre kapja.Ö biztos tudja.Mit takar az hogy 1-2 órát kuksol? :lol:Ha jobb idők leszenek talizhatnánk? :lol:

Reni:Jobbulást neked!!

000kata

Kata!
azt jelenti hogy felébred magam melllé veszem és ül és néz a sötétben... :shock: aztán rám dől majd apára majd felül, motyog valamit, sír vagy magyaráz panaszkodik de van hogy tök csöndben van. ezt jelenti :lol: :lol: :lol:

Jólvan kérdezd meg légyszi mert ti biztos előbb mentek mi csak márc. 3-án addigra mindenki túllesz rajta csak mi nem.
Kicsit elbambultam a dátumokkal és nem volt már időpont... :?

Reni! Jobbulást!!!!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Kata! ez lemaradt.... :)
persze hogy talizhatunk nagyon szívesen bármikor!! :lol: csak múljon el ez a hülye vírus és játszóházba is mehetünk! :wink:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Mammuci:oké ,már várom :lol:
Hogy hogy időpontot kell kérni?én tanácsadásra viszem ott megkapja,szerdán tölti a 15 hót majd jövöhét szerdán elviszem tanácsadásra ,de felhivom elötte és majd irok mit mond.
Kevint se érdekli a sötét,simán utra kel és nekiáll matatni,játszani :shock: :lol:

000kata

Sziasztok!

A "Mi doktornőnk" állatokat, embereket egyaránt gyógyít :lol:
Kép
Kép
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri:nagyon édesek a lányok :lol: :lol: :lol:

000kata

Csuri
ilyen cuki aszisztens nincs még egy a földön! :shock: :lol:

Reni
jobbulást.Sokat betegeskedtek ezen a télen. :? Nme szedsz valami immunerősítőt?Aloés cuccok? Láttad a Kriszes Lénás képeket pár oldallal előrébb?

Mammuci
édes lehet ez a sötétben ülés! :shock: nálunk ilyen nincs.

Dalma
csak úgy belegondoltam milyen lenne, de persze majd ha jobb idő lesz.

Oltás a pár pöttyön és kis nyafkán kívül , nem okozott semmit! :) :)

Mi kénytelenek leszünk modorálni magunkat mostantól. Apa köromkodott vezetés közben, hátulról meg jött a vízhang: "KÖCÖg" :shock: :oops: :lol:

Kép
katica_75

Katica:már igy utánoz titeket Léna? :lol:

000kata

Katica! Jaj de édi lehetett a kis visszhang! Nálunk Kornél már magától mondja, ha nem indul előttünk az autó zöld lámpánál, hogy indulj már köcsög! :) Hogy hol hallott ilyent ez a gyerek? :roll:

Csuri... aztaaa. mennyire édes ez a lány! vagyis mindkettő! :) Katus a komoly kis fejével valami zabálnivaló. Milyen komolyan összehúzza a kis száját, meg mekkorát pislant! :)

Mammuci, Panna detto mint Domi. Ugyanígy tud kuksolni ő is. Vasárnap pl 2 órát kuksolt így csendben. Néha ledől, de főként üldögél a térdén. Úgyhogy tudom milyen ez. :)

Kata, el tudom képzelni ahogy Kevin kóvályog a sötétben. :) Cukikám. Van a játszóházban egy kisfiú, a Panna nagy haverja, totál olyan mint Kevin. Egy-kétszer mondtam is neki hogy Kevin, pedig Kende. :D

Ha tavasszal lesz tali, tuti megyünk, biztos nagyon jó lesz! :) Már alig várom!

Évi, ugye a költözés miatt nem jössz? Lillám hogy van?

Mindjárt teszek képet a nagy farsangolókról az oviban! :)

Kép
Kép
dalminha

Dalma:nem semmi a fiad :lol: és ilyenkor rászolsz?

000kata

Sziasztok!

Húúúú, csajok!
Katus tiszta kiütés :( :shock: !
A hónaljától egészen a csípőjéig, és a háta a dereka környékén.
Elég nyugtalan tőle, gondolom viszket :roll: .
Az arca pedig olyan, mintha lázas lenne, pedig nem az (piros mindkét orcája).
Egyenlőre nyugodtan alszik, de kíváncsi vagyok az éjszakára.....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a jó kívánságot.Hát annyira már nem fáj a torkom,de hangom még mindig nem sok van néha elcsuklik és nem hallani amit mondok :lol: :?

Csuri:Annyira cukik a képek :D Szegénykém :cry: Reméljük nem lessz lázas.

Katica:Hát igen sajnos elég sokat :cry: Én is az osciloccocinumot vagy mi a fenét szedem meg c-vitamin és persze aloé is,de úgy látszik annyira erősek ezek a bacik és vírusok,hogy nem ér semmit :cry: Legalábbis nálunk :cry: Sajnos nem láttam a képeket :cry: Mindjárt vissza nézem :D Nem semmi ahogy utánoz már Léna is :D Hát igen már oda kell figyelni mit mondunk előttük.Krisz is elkezdett már minket néha-néha utánozni :D

Kata:Nem semmi Kevin :D :lol: Krisz,ha sötér van nem megy sehova csak vergődik és rugdosódik és így alszik el végűl.Meg persze dobálja magát hol rám hol apára :lol:

Megyek,mert apa korán kel holnap.Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

sziasztok.

csuri. éédes Katus képei naggyon:))

Nem lehet hogy skarlátosak lettetek??

többiek? hogy vagytok?
Mi is betegen pedig alig mentünk valahova.

Kép

napok óta ilyen a haja:)) most vagyunk ebben a sehogy sem áll fázisban:)

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok :)

Én is vagyogatok, csak nem történt semmi érdekes mostanáig :)

Dalma
:) többször is újranéztük Marcival Pannát, hát nagyon cukika!!!!! :D

Vera :) Veletek mi van?Ki beteg?Nagyon édes Iza :lol:

Csuri! :) Helyesek a lányok!Így megtüri magán a szemüveget Katus? :lol:

Reni :) vonalzód az ovus hova tűnt?

Mi ma voltunk a 15. hós oltáson és a legnagyobb meglepetésemre szegénykém a prevenart is megkapta.Ott tudtam meg :shock: Remélem nem lesz nagy baj belőle.Én mondtam a dokinak a dilemmát ezzel kapcsolatban, ő azt mondta, még nem találkozott olyan esettel, hogy megbetegedett volna valaki tőle :?
Mondtam, hogy a fogacskák nem nagyon akarnak jönni, így írt fel calcimuscot, erre amikor a 2.oltáshoz elfektettük, sírt és MEGLÁTTAM A 7.FOGACSKÁT alul a kettő mellett :lol:
Új lázcsill. kúpot kaptunk, állitólag a germicid már nem elég.Ez valami Naturlandos.
Ki mikor megy oltásra?
Vendég

Ja, és nem nagyon hizott október óta, csak 9465 g, viszont 82,5 cm hosszú :shock: Először megijedtem a súlya miatt, de a védőnő szerint a hossza felvette a súlyát :)
Októberben 77 cm volt :shock: :lol:
Vendég

Mi is ma kaptuk meg az oltást mind kettöt .A karjába kapta mindkettöt.Szegénykén sirt de hamar megnyugodott.Remélem nem lesz lázas.Most mennem kell késöbb jövök

000kata

Fürtöske! Csak??? Az nagyon szép súly. Ilyenkor már nem várható nagy súlynövekedés. Kornél 1 és két éves kora között 1 kg-t hízott. Pedig előtte jó kis puffancska volt. Most meg olyan gizda...

Kata, hát igen, rászólok, de sokat nem ér. Alapjában véve nem beszél csúnyákat, csak néha kijön belőle (amúgy én szoktam "köcsögözni" vezetés közben) . :oops:
Amire ki vagyok akadva, hogy mi szépen beszélünk, úgy értem nyelvtanilag helyesen, töltelékszavak nélkül, nem elharapva a szóvégeket, jól ragozva, ilyesmire gondolok, de mostanában észreveszem, hogy olyanokat mond, hogy kell helyett kő, hozd ide máá, ezt e, :cry: az oviban hallja, és így alkalmazza. Az ember hiába tanítja a helyes beszédre, a közösségben elrontják. Na mindegy, bocs az off-ért.

Vera, jaj de cuki Iza, hajacska majd megnől, vagy levágod? Én levágtam a frufruát, mert a szemébe lógott, de elcsatolni nem hagyta. De alig várom, hogy fésülgethessem.

Csuri, hú sajnálom! Doki mit mond? Csak ti el ne kapjátok! JObbulást!

Reni, így már tudod akkor, milyen rossz a piciknek, hogy nem tudnak eszélni, elmondani mit akarnak. Azért jobbulást neked is! :wink:

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Reggelre szebb lett Katus bőre (este bekentem Fenistil-el), de még látszik..... az oltástól van remélem. Ő pont egy hete kapta :roll: .

Dalma!
Én az ilyen beszédtől a falra tudok menni :evil: . Szerencsére Anna már érti /érzi a különbséget, és viccből szokott ilyet mondani, hogy "Emmi?"= Ez mi?, "Vótam"... Ilyenkor röhögünk, de remélem nem ragad meg!!!!

Kata, Fürtöske!
Szorítok, hogy minden rendben legyen a fiúkkal!!!

Vera!
Nagyon cuki Iza! Még ez a kis kócimóci frizura is jól áll Neki!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Dalma :) Hát október végén mérték utoljára, akkor volt 9300 valamennyi.kb. 10 dkg-ot hizott csak 3 hónap alatt :?
De hát mi is apával ilyen egyszálbelűek voltunk-vagyunk. :lol:

Csuri :) na, akkor mi is számithatunk a pöttyökre.

Kata :) akkor együtt izgulhatunk.Te szóltál, hogy együtt a kettőt nem veszélyes-e?Mit mondtak?
Vendég

Ja, és Marci a combjába kapta a prevenart, a karjába meg az MMR-t, mivel nem olyan izmos a kis karja, ezért oda csak egyet kapott.
Vendég

Fürtöske:Kevin mind2 a karjába kapta.Igen kérdeztem azt mondta nem veszélyes,sok anyuka tuloz csak.

000kata

Kata, nem lázasodott be Kevin?
Marci még nem.
Vendég

fürtöske: nem lázasodott be,jókedvű,nem viselte meg edddig picit se.
Titeket?

000kata

Kata :) nálunk is ugyanez van :)
Vendég

Hello!

Oltás óta eltelt nálunk 8 nap és most lázasodtunk be, de nagyon csúnyán köhög is ezért nem igazán tudom mit tegyek. Visszavigyem-e a dokihoz mert nagyon ritkán köhög :roll:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza:mennyi a láza?szerintem várj még és ha köhög mutasd meg a dokinak,csak ne kapjon el valamit a rendelőbe.

000kata

Csak gyorsan életjelet adok én is!

Költözést túléltem :lol: de nem igazán tudom hol áll a fejem
( a nyakamon kívül ) szépen sorban minden a helyére kerül...de a papírok, iratok, most döbbentem rá, mennyi c@rt összegyűjtögettünk az elmúlt 4 és fél év alatt :o :roll:
Jelemntem itt jó meleg van az új irodába, az eltelt 1 hét alatt már L. is dolgozott velem 2 napot, az elég érdekes volt, de ha egyszer végre kitavaszodik menniu fog simán, hogy együtt dolgozunk.

Na, oltási para nálam is beindult :twisted: még nem szóltak, hogy mikor kapjuk, de nem is bánom a csúszást.

Csuri, durva kiütésekről olvastam én is és a köhögés+megfázás is lehet olt.reakció, mivel most az immunr. legyengíti kicsit a szuri :(

Csuri!!! drnéni és a kis asszisztens nagyon édesek, annyira szépek a lányok :lol:
Pocakfotot nem elsumákolni :P

Klarissza, mennek a drukkok a vállalkozás beindításához+++++++++++++++++++++ tudom milyen nehéz ügy , én sanno mikor kezdtünk 2 hónapig intéztem a működési engedélyt :evil: és addig ketyegett a bérletidíj :mrgreen: a semmire :(
Most 1 hét alatt sikerült az engedély és nincs bérletidíj :)
Mátyásnak jobbulást!
Allergiával kapcsolatban tudsz valamit?

Dalma, köszi a kérdést L. jól van, pörög 1000L
Éjjeli alvás változatlan.
Kaksi ügy :shock: fogalmam sincs, tejcukorra negatív, tejfehérje tartalmú tápszer ( laktózmentes ) nem okoz nála problémát
:shock:
Továbbra is tejmentes diétán van, már egész jól belejövünk. Sok tojást, halat, zöldséget, gyümit eszik.
Székletvizsgálat folyamatban...

Reni, sajnálom Krisz lábát, de pár hónap és a cipő orvosolja a problémát.

annyi mindent tudnék még írni, de majd bepótolom, most mennem kell

Móni, hogy van a kis Johanna?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kép egy kis tavaszi előzetes

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Lehet én is elkiabáltam.Ma 13. nap köhécsel és patakokban folyik az orra.A törzsén Ő is bepöttyösödött 2 napja.(addig csak az arcán volt, de nem viszket meg semmi csak úgy vannak) :?

Klarissza
sztem hívd fel a dokit.Nálunk jelenteni kell ha bármi történik oltás után.Jó ha tud róla.

Jobbulást minden Babónak!

Évi
jól vagytok?
Hogy áll a költözés? Lilla??

Kép
katica_75

Klarissza, Katica :? hát ez még az oltástól lehet?azóta már több nap is eltelt :?
Nekünk a doki azt mondta, hogy ő még nem kapott visszajelzést, hogy bármi történt volna :?
Hát én nyomatom Marciba továbbra is a béres cseppet+cebiont, aztán majd meglátjuk.
Ti adtok valami immunerősitőt nekik?
Lehet ám, hogy 1-2 nap és elmúlik, mintha elfújták volna.
Ha hirtelen jött, akkor hamar el is szokott múlni
:wink:
Vendég

Évi!
Drukk a jó eredményhez!

Klarissza :? Próbálj neki adni egy kis Stodal szirupot, lehet hamar helyrehozza a köhögését.
Vendég

Lányok és mégegy kérdés:ti mit használtok lázcsillapitásra?
Mert a védőnő azt mondta, hogy a germicid már nem elég.
Mi kaptunk egy ilyen nevűt:Suppositorium antipyreticum pro parvulo :shock: végbélkúp gyerekeknek egy éves kor felett.De annyi hülye mellékhatása van, hogy én nem merem használni.Van Nurofenem is.
Vendég

Sziasztok!

Most csak a beígért pocakfotó :D
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Elszállt amit irtam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Csuri:nagyon édes a pocid,szépen növekszik.Nevekkel hogy álltok?és lehet levagyok maradva de kisfiu vagy kislány van odabent? :lol:

000kata

Inkább részletekbe irom nehogy megint elszálljon :?

Fürtöske: oltás: nekem azt mondta a doktornő hogy a 15 hós szuri csak 10 nap mulva lehet láz,ilyesmi.A prevenortól meg másnap.
Lázcsillapitó: NEkem nem mondta a doktornő hogy nem jo már a germicid ku.Nekem Germicid C , Suppositorium Noraminiphenazoni van itthon ezeke még a doktornő irta fel anno.És Nurofenem van még itthon.Én inkább azt használom de ha magas láza lenne a germicid C-t mert a kup gyorsabban hat.

000kata

Ja és immunerösitő: én béres cseppet adok cebionnal.És miota adom neki nem voltunk betegek.
Na ne kiabáljam el ( kopp kopp) :wink:

000kata

Csuri, csini a pocak :lol: most már a lakóra is kíváncsi vagyok!

Fürtöske, hatóanyagban u.a. mindkét kúp csak magasabb dózis és más a gyártó ( szerintem ) én a Nurophen mellett szavazok, Lillának lehetetlen a kúp használata.
( csak zárójelbe jegyzem meg mindegyiknek lehet mellékhatása, de nem minden gyártó tünteti fel )

Katica, egyszerre írtunk :lol: apró simítások vannak még... csomi holnap utazik Eszternek ( anyum bevállalta :oops: )
Lilla is kis papagáj, nem lehet előtte semmit mondani mert rögtön utánoz 8)

Kata, én is úgy tudom kb. 1 hét 10 nap és jelentkezhetnek tünetek ( pöttyök, köhécselés, orrfolyás...)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csuri :) de szép poci :D (irigy)

Évi, köszi :)

Most láttam, jön a 8. fogacskánk is :shock: :D
Vendég

Évi :P
papagájcsajok!ez aranyos. Örülök h. nem dideregsz többé!A nuku bérleti díj is több mint jól hangzik!Drukk.
Eszterék biztos örülni fognak nagyon.Én kaptam névnapi üdvözletet tőlük.Kedvesek. :)

Csuri
azta, itt szép csendben micsoda pocit kerekítettél!!!!CSINI!!:)

Hát mostmár én sem tudom oltásra vagy fogra fogjam, mert ez a vizes orrfolyás, fogzásnál szokott lenni neki. És púposít is baromira 9eske.

Kép
katica_75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?