A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:00-kor.
Vendég

czigka! :)

Lapozz vissza a 217. oldalra (illetve előtte-utána egy kicsivel), ott már egyszer valóban kiveséztük a témát.

Jó neked, ha látod az egyértelmű hasonlóságot köztem és Manó közt, ezzel senki más nincs így... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

moncsy.78! :)

Nagyon ügyik vagytok, hogy eljutottaktok idáig és a kórházi cuccod is kész! :D Most már tényleg nincs más dolgot, csak ülni és várni, hogy mikor induljatok. :wink:

Nagyon klassz lett a szoba, nekem különösen a pelenkázós megoldás tetszik nagyon. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

IKEA-ban vettetek végül emeletes ágyat?

Kép
Kép
200907?

007!

Köszönöm a szobadícséretet!
Végülis az emeleteságyat nem vettük meg,mert Apa bevállalta hogy csinál egyet a csajoknak,fehéret,mivel fehér asztalt és bútort kaptak!
Majd készítek fotót a csajok szobájáról is,most már ráérek!
20140328174041

akko nesztek!

80 kiló!! A hátamon simán lejátszanának egy teniszmeccset.
Kép
Vendég

Moncsy!

Bájos kis szoba :)
Vendég

Emelje fel a kezét, aki bálnát lát! Sehol senki? Ott, hátul...? Arra...? Hááát, én egy kezet sem látok... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Czigka amikor a terheléses cukor volt akkor 8 volt az érték, és el kellett mennem újra de akkor már 7,1 lett az eredmény.

És akkor mondták hogy diétázni nem kell, de azért időnként nézegessem.

Felhívtam a szülésznőt, azt mondta ő is hogy valószínű több cukrot választ ki a szervezetem. Figyelgessem, és ha máskor is előfordul akkor jelentkezzem újra. Mozgásra is azt mondta hogy az a lényeg hogy mozog, azért figyelgessem hogy azért a napi mozgások meglegyenek, de nem kell számolgatni, de ha úgy gondolom nyugodtan menjek be. De annak is jele lehet hogy készülődik kifelé, mert akkor szoktak ennyire leállni a mozgással.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Moncsy gyönyörű a szoba. Nagyon tetszik, nekünk is megjöttek a dekor függönyök, szerintem tök jó lett.

Kép

gabi1

Krissy!

Az én pocakom is ilyen formájú, és az én bébim is faros (egyelőre :wink: ). Sokan mondják, hogy ez valamiért genetikailag öröklődik, tök furi :shock: . Mondjuk nálunk még senki sem volt faros, szóval remélem nem rúgja fel a hagyományokat a porontyom :roll: :D !

Moncsy!

Nagyon szép lett a szobátok :D !
Nekünk még kell szerény, de nem is tudom, hol kéne venni...
Az Ikeát nagyon szeretjük, de ott nincs olyan amilyet szeretnék, a honlap szerint a Kikában sincs.... Az Auchanban láttam egy tök egyszerű kis szekrénysort, de félek, hogy túl gagyi :roll: !

Vett már valamelyikőtök bútort az Auchanban?

Conversano!

Szép pocak, kiscsajos :wink: :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jelentem megvan az apaságink!!!!

007!
én lánykámat se viselte meg eddig egyik front se,de sok embertől
hallottam,hogy lehetséges ezért vetettem fel hátha...

Moncsy!
nagyon cuki lett a szoba...

krissy,conversano!
nagyon szép a pocitok!!

Kép
Kép
csibe83

Kispiskóta!
Csatlakozom én is, nagyon sajnálom és sok erőt kívánok!

Marietta!
De jó. Nekem -2,25-ös a szemem, de még senki nem mondta, hogy esetleg emiatt nem lehetne természetes úton. Ennyit számít 1 dioptria? A -14, az tényleg nagyon sok. Eddig nem is tudtad?
És az uh-hoz is gratula, látod mondtuk mi, hogy nem lesz gáz!
Én csontjaim is hangoskodnak és igen, már tágulnak, rendeződnek.
Pisilni nekem is többször kell éjjelente, de úgy védem ki, hogy próbálok keveset mocorogni, ha nem mozgok, nem érze, hogy kell (és bevált).

Vizesedés ellen az én védőkislányom a csalánteát ajánlotta, mait szorgalmasan meg is vettem, de még nem vitt rá a lélek, hogy igyak belőle.

Bond!
Én ezért nem eszek sem egészborsos, sem egészköményes kaját.
Cimpafájásnak jót tett a jégkrém?
Nem jöttem rá: időt v. vizet akarsz azzal spórolni, hogy együtt mosod a gyereket a ruhával?

Legdrágább doki? Sztem az én volt dokimat nem lehet űberelni (ezért is hagytam ott)

Boo!
Kufferod egyáltalán nincs, Müzli viszont ééédes

Ancsurti!
Csudaszép helyen voltatok.

Magzatmozgás: én is 10-ról tudok, de ez most komoly, hogy ha nincs meg a 10, akkor irány a kórház? Ezt most hallom először. Akkor kezdjem el én is vadul számolni?

Krissy!
Csini vagy és jó, hogy végre jelentkeztél. Szülésig már nem is lesz uh? Ha mégis megfordulna, akkor azért szülhetsz normálban v. a dokid már ennyire eldöntötte a sorsotokat?

Conversano!
Milyen 80 kilóról beszélsz te itt?

Húúú az én kisebbik lányom mindjárt kimászik a hasamon...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ilyen lett Nóri szobája függönnyel, képekkel.

Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Szoni,télleg annyi..
Vendég

Sziasztok!

Hát lehet akkor ti vagytok szerencsések, mert nekem nincs olyan óra mikor ne zúzná szét az oldalamat. :lol: Azt olvastam ez majd csökken, ez az intenzítás, de nem,csak erősödik. Rengeteget mozog, és ez van már pár hete. Én meg pont azon izgulok nehogy átforduljon farra, mert már a 25 héttől fejfekvésűek vagyunk. Vagy legalábbis mikor néztük mindig fejjel lefelé volt a drága.
Szal remélem ennek a sok mocorgásnak nem az lesz a következménye hogy megfordul...
Ti hallottatok már ilyet? :roll:

Norka, pont ugyanilyen a pocim mint neked, mindenki mondja hogy pici, anyám meg azt mondja medencében hordom..pl Szoninak sokkal nagyobb labda..csodálkozom is hova teszem a 2200-as gyereket..

A súlyom 11kg-val több, gyakorlatilag teljesen bestagnált, ahhoz képest hogy 23 hetesen 9kg-val voltam több.
Sztem a hat hét óra után nem eszemnek vagy csak joghurtot az oka..így tényleg csak a baby nő. De az még hogy!
:D

Gabi
Mekkora szoba! Lábadról lement picit a dúzzanat?

KépKép

KépKép
ronmay

Köszönöm lányok a pocak dicséreteket,aranyosak vagytok,amugy én 58 kilo vagyok,10 kilot hiztam idáig.
200907:
ki is tudom tapintani a hasamon tényleg ahogy ül a Domi,meg föleg felül érzem a kis kemény buksiját.
kicsidodi:
nekem már azt mondta a doki,hogy a Domi igy marad,mindig is igy volt,3 hét mulva kell mennem hozzá,és akkor megbeszéljük a császárt.Szerintem ilyenkor már nem nagyon van heje megforulni,de azért kivánom neked hogy a te babád megforduljon.Én viszont nembánom a császárt az elsö szülésem után.
szonibaba:
tuti hogy igy marad már,az apukája is igy született.
moncsi:
szép a babaszoba,csak mutitom hogy nekünk is ilyen az ágyikonk:
Kép
krissy3

szonibaba! :)

-2,25-tel simán lehet szülni, ha nincs más gond a szemeddel.

Köszönöm a kérdésed, jelentem a jégrémmel tökéletesen lehet kezelni a fülcimpát. (Biztos, ami biztos alapon nem is álltam meg, csak fél doboznál. :oops: :oops: :oops: :oops: )Már akartam kérdezni, hogy a te torkodra jó volt a fagyi? :wink:

Az igazi célom az volt, hogy Manó lássa mennyira jó fej anyja van. 8) Ha már annyira homokos volt és ruhástól bele akart mászni a kádba, akkor hagy menjen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Conversanoból simán kinézem a 80 kilót: ő magasabb. Én 82-vel vittem szülni a 162 cm-et. Tesóm megfogalmazása szerint macis voltam. :lol: :lol: :lol: :lol:

Számlálással kapcsolatban neked ajánlom a 217. oldalt és környékét. :wink:

ronmay! :)

A 25. hét az még korai, még bármi lehet abból. De ha mostanra már befordult, akkor már nemigen szokott vissza fordulni.

kicsidodi! :)

Anyukád volt kineziológusnál?

Idejött egy tál eper és simán belém kötött. Mondtam neki, hogy ne ugráljon, mert megeszem. Nem hitt nekem... 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Egy kis életjel anyóséktól, a párom melózik :?

gabi: nagyon szép lett a kislányotok szobája! :D Egyik ismerősnek 10-es lett a terheléses cukra először, most diétáznia kell, de azt hiszem be is fektetik. Itt Szolnokon 7,1ig jó, gondolom, akkor nálatok is. :)

moncsy: nagyon szép lett a kicsi szobája :D és hasonlóan Bondhoz, nekem is nagyon tetszik a pelenkázó megoldás :lol: :lol: :lol: Nekem még mindig nincs összekészítve a csmagom, még egy két dolgot ki kell mosni, és vasalni :roll: Többek között a táskát is :D

csibe: gratula, hogy végre kész az apasági!!! :wink: Nekem is olyan nagy megkönnyebbülés volt :D . mivel közölte a védőnői papír, hogy csak a 28 héten adják ki, a hozzá szükséges igazolást, és minden bajom volt, mivel a párom 7hóra született :roll: de szerencsére meglett időben :wink:

krissy: örülök,, hogy ismét hallani lehet Rólad! :D Én is faros voltam, és császárral születtem, és jelentem nagyon kényelmes volt :lol: :lol: Igaz anyum az utolsó hónapban szenvedett velem eleget, szegény. Még az utolsó pillanatban is fordultam volna, de nem jött össze :D :lol:

Holnap doki, most meg lassan indulunk haza, és pancsi

f.nikici

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:01-kor.
Vendég

Sziasztok!

Hendegabi: nem vagy bálna, csak simán kismama :D :D :D !!!!!
Ancsurti: Nem volt sok a kép, én még szívesen elnézegettem volna, csoda szép helyen voltatok :D , és te is csini kismami vagy :lol: :lol: !!!!!!!!
Bond: Manó olyan kis cukorfalat, tüneményes kissrác :lol: :lol: :lol:
Nyuszi: jó a kocsi, és te is nagyon kis csini vagy :D !!!!
Norka: szerintem sincs lent a pocakod, sőt helyes kis pocid van :D !!!
Moncsy: nagyon szép lett a gyerekszoba :D !!
Szonibaba: Köszi, ari vagy!! De tudtam, hogy nagyon rossz, meg a 10 körüli értéket is, és ezért féltem hogy ez gátja lehet a természetes szülésnek. De nem hála isten . Neked nem sok a 2,25-ös, attól még simán lehet szülni természetes úton. Nekem a védőnénim mondta, hogy aki szemüveges mindenképp nézesse meg a szemét szülés előtt, a szemészem meg azt mondta , hogy a nőgyógyász is küldheti a kismamát szemfenék vizsgálatra,( ha sok a dioptria) és az alapján döntik el, milyen módon mehet a szülés.

Magzatmozgás: én 20-ról tudok, épp ma kaptam papírt a védőnőmtől, és azon 20-ig kell számolni.

Krissy, Gabi: nálatok is szépek a szobák :D !!

Ma voltam védőnőnél, mondtam neki, hogy elég sokat keményedik a hasam, azt mondta számoljam, hogy hányszor egy nap, mert állítólag 10-nél többször, van az nem valami jó!!Erről ti tudtok valamit?? És növeljem a Magne B6 adagomat!!!

Csibe:Akkor jó munkát nektek, biztos szép lesz a szoba :D ! Én a Petz Aladárban fogok szülni, bocsesz, hogy még nem írtam meg.

Kép
marietta1982

marietta1982! :)

Nem tudom, de nekem a 10 keményedés naponta elég soknak tűnik még ilyenkor. :roll: :roll: :roll: :roll: A MagneB6-ot pedig csak a 36. hétig lehet szedni, te pedig lassan betöltöd a 33-at.

Kép
Kép
200907?

Bond: Na ezt jó hogy mondod, én nem is tudtam, hogy csak 36.hétig lehet szedni :shock: :shock: . Védőnőm is azt mondta , hogy számoljam hányszor , aztán konzultáljak a dokimmal. Eddig még nem számoltam, de 10szer azért nem keményedik asszem :roll: :roll: , bár most jobban oda fogok figyelni rá, de jó párszor előfordul egy nap. Jó, hogy jövőhéten megyek a dokimhoz, még vasat sem írt fel nekem :shock: :shock: :roll: :roll:

Kép
marietta1982

Na mire végigolvaslak bennetek már rohannom is kell tovább :cry: :cry: :cry:
Apával megyek belgyógyászhoz, már hónapok óta fáj a gyomra :cry: :cry: . Bár halkan megjegyzem , nem tudom , hogy ez lehet e lelki alapon. Anyukáját egy éve vesztettük el gyomorrákja volt. Na, majd meglátjuk mit mondanak. Bocsesz, ez nem is ide tartozó téma :oops: :oops: :oops: !!

Kép
marietta1982

nikici.
egyébként biztos ö is probálkozna,mert néha majd szét fesziti a csontjaimat,csak nem vagyok valami nagydarab,és szegénykémnek nincs helye megfordulni.

lányok:
nekem van hogy oránként bekeményedik a hasam,de nem minden nap,viszont zárt a méhszájam,mert én azt hallottam hogy attol kinyilhat.Vagy az a babának rossz?
krissy3

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:02-kor.
Vendég

:twisted: :twisted: :twisted: :evil: Írtam egy csomót és elszállt.

gabi1, moncsy:
Nagyon széép a babaszobátok!:))

krissy:
Végre hallani már rólad is.:) Ne keseredj el, ha császár, akkor császár.:)

Ma voltam az első NST-n. A kisfiam jól viselkedett, volt mozgás bőven. 20 perc alatt végeztem, aztán másfél órát vártam a dokira, mert a műtőben volt. 8)

A hétvégén én is bepánikoltam, mert alig éreztem mozgást és azt is csak éppenhogy. Az vígasztalt, hogy hétfőn UH, majd rákérdezek. Amikor meg az asztalon feküdtem, úgy hullámzott a hasam, hogy nem is mertem előhozakodni a problémámmal. :D :D Nem tudom, mi lehetett a kisbébinkkel 3 napig. :roll:

bertina

Krissy, akkor neked tényleg nagyon sokat keményedik a hasad. Én is úgy tudom, hogy emiatt kinyilhat a méhszáj.

Kép
marietta1982

bertina.
én nem bánom a császárt,az elsö szülésem után.

Nekem igaz hogy sokat bekeményedik a hasam,de a domi is egyfolytába rugkapál,de föleg akkor keményedik be ha nagyon erösen mozog.Nagyon feszegeti a méhem.
krissy3

marietta:
ez az,pedig olyan zárt hogy csak na,mindig keményedös voltam,a magnesi citricit szedem,de én is csak 36 hétig,na majd nemtom utánna mi lesz,lehet meg is szülök.
krissy3

Krissy, nekem is sokat keményedik, a méhszájam egy hónapja még totál zárt volt, majd jövőhéten megyek legközelebb dokihoz. Hát igen ilyenkor mi van, akkor a 36.hét után mit kell szedni :roll: :roll: :roll: :roll:
Nálatok is Dominik lesz??? :lol: :lol: :lol:

Kép
marietta1982

marietta:
Igen Dominikunk lesz.
Nektek is? :)
krissy3

Krissy!
Nagyon csini vagy, a pocidon kívül semmit nem híztál! Amúgy jó, hogy jelentkeztél, már rég hallottunk felőled! :)

Boo!
Nálunk tavaly nyáron történt hasonló, hogy felkapcsoltam este a lámpát, és elájultam.... A plafon fekete volt az apró kis állatkáktól. Én elővettem a porszívót (nem izgattam magam, hogy nagyon késő van..) és összeszedtem őket.
Akkor már költözőfélben voltunk ebbe az új lakásba, úgyhogy oda már nem tetettünk fel szúnyoghálót, de itt most tavasszal az volt az első. És még így is egy-egy bogár vagy pók megtalálja a befelé vezető utat.... Tegnap a Petra szobájában bukkantam egy fülbemászóra a falon. :shock:

Én a múlt héten azt hittem, hogy vizesedek, pénteken mutattam is Anyunak, mire ő:
- Hülye vagy fiam, még nem láttál bevizesedett lábat! :D :D

Hála Neked Gabi, most láttam..., és nekem tényleg nem vizesedik. Még a kis lábgyűrűm is feljön simán, és még nem kényelmetlen.

Lányok!
Ha a babarucira az van írva, hogy 30 fokon mosható, Ti akkor is bevágjátok 60 fokba?? Vagy nem muszáj mindent 60 fokon mosni?
Annyira nem értek hozzá..... :roll: :roll: :roll:

Megyek, gyorsan csinálok holnapra friss borsóból levest, meg valami halas másodikat. Majd jövök...

Jajj, még annyit, hogy képzeljétek milyen jó fej az egyik ügyfelem (férfi!!): hozott ajándékot a Petrának, kis plüss rugdalózó, hozzá plüss kabátka meg kis sapka. :)
Férfiaktól nem nagyon számít ilyenre az ember, nem?

Kép
katy76

Krissy: Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen :lol: :lol: :lol:

Kép
marietta1982

marietta1982! :)

A MagneB6-nak görcsoldó hatása van, a szülésnél pedig pont arra van szükség, hogy dolgozni tudjon a méh.
Vasat meg már a huszonvalahanyadik héttől kéne szedned, hacsak nem olyan a vérképed, ami nem teszi indokolttá. Nem csak a terhesség alatt kell a vasraktár, de a szopi miatt is fontos.

Mindenk lelki probléma manifesztálódhat valamilyen fizikai tünetként.

krissy3! :)

Ha csak időnként keményedik a pocid, attól szerintem nem nyílhat a méhszájad. Gondolom, te is meg tudod figyelni, hogy mikor, milyen terhelés, megerőltetés hatására szokott előfordulni.

A védőnőd útmautatásából nekem leginkább a reggel 9 és este 9 közötti szöveg tetszik. :shock: :shock: :evil: :evil: Miért, előtte nem ér ra baba vagy nincs otthon???

bertina! :)

NST: :) :) :) :) :) :)

Kép
Kép
200907?

200907:
nekem föleg olyankor van keményedés,ha a domi nagyon fesziti a méhem,az pedig elég sürün van. Én nemtudom mi lesz ha megszületik akkor is ennyit fent lesz.
krissy3

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:02-kor.
Vendég

katy76! :)

Ha még tudsz lábujjgyűrűt hordani, akkor tényleg nem vizesedsz. :lol: :lol: :lol:

A ruhákba varrt kezelési útmutató is olyan, mint a méretezés: gyakran olyan cetlit varrnak a ruhákba, amilyen éppen van. :?
Én minden ruhaneműt, ágyneműt, akármit, amit veszünk, kapnuk, még az első használat előtt kimosom 90 fokon - nem érdekel mi van beleírva. Később már csak 30 fokon mosok.

Ezért nem lehet pontosan deklarálni, hogy mennyi a . A lényeg azon van, hogy figyelj fel arra, ha valami nem stimmel.

krissy3! :)

Emlékezz vissza: eleinte csak azért alakul ki egyfajta napirend, hogy mire beállna, addig már fel is boruljon. :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Volt, és járni is fog, mert nagyon szimpi neki a csaj, és ártani nem árthat :wink: ! Amúgy mondta neki a dokija, hogy most már emelheti a duplájára a gyógyszeradagot, ha gondolja, erre anyu meg direkt lefelezte, mondván hát hülye azért nem vagyok :twisted: :lol: :lol: :lol: ! És így is teljesen jól van 8) 8) !
Amúgy biztosak vagyunk benne, hogy nála ez egy állapot, ami a jelenlegi sok-sok feszültség, és kimerültség miatt van, és ha megszünnek ezek a feszültségforrások (rendbe jön a papi, megszületik az unoka, felvesznek új orvost melléjük...stb.), és kipiheni magát végre, megszűnik a szorongása is magától, gyógyszerek nélkül :wink: !

(Hát basszus, velem is ezt műveli egy tál eper a hűtőből, de most már befenyítem, hogy úgy fog járni, mint a tied :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Jó ez a felezés, a duplázás helyett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne hagyd, hogy elpofátlanojdon, számolj le a döggel! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ronmay!

Nekem végig fejvégű volt, 31. héten fordult meg vlsz. :?
De ne is gondolj ilyesmire, csak bevonzod! Miért fordulna meg?!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Köszi :wink: !
Igazából én napok óta csak gyümölcsöt,meg joghurtot ennék, de tudom, hogy kell a szénhidrát is a picúrnak, szóval jófej leszek, és csak egy sajtospiritós után tolom be :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Egészségedre! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nézi valaki a Kalandra Falat? Pákó: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nem tudom tényleg mi van a gépemmel,de többször írtam a nap folyamán és elküldtem volna,kiírta,hogy nem tudja megjeleníteni a lapot... Fasza!
Katy! Visszérre van vadgesztenye krémem(Venen Gel),de gondolom az nem jó az aranyérre! Mi a neve annak,amit te írsz? Esküszöm kipróbálom,mert már semmi nem segít.
Köszi lányok a "bókokat",apától már úgysem hiszem el,amikor azt mondja,hogy csini vagyok (Hú,ha ezt hallaná,utálja,ha kétségbe vonom a szavát).
Ja! Neharagudjatok,de most nem emlékszem rá,hogy melyikkőtöknél derült ki most,így a vége felé,hogy kislány helyett kisfia lesz,de tegnap írt egy volt szomszédom,aki szintén akkor szül,amikor én,és nála ugyanez volt. Elmentek Uh-ra és közölte a doki,hogy a Hanna helyett válasszanak inkább egy fiú nevet... LÁnyok! Tényleg van még ilyen 2009-ben?! Ezek után,amikor megyek legközelebb,én is megint rákérdezek,hogy tuti Lili van-e odabent...
Nekem amúgy még viszonylag sokat mocorog,ma kivételesen megint a bordámon feküdt,nem volt kellemes. Ilyenkor sehogy nem jó. Remélem holnapra lejön onnan :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond!
Az jó, ha a te cimpádat lekezelte a jégkrém. Nekem sajna nem segített: tegnapra olyan taknyos lettem, hogy felkelni nem bírtam, alig tudtam Szonjit hazahozni az oviból, tényleg nagyon sz@rul voltam. Mára kicsit erőt vettem magamon, de nem vagyok a topon.
"Nem ér rá a baba vagy nincs otthon": :lol: :lol:

Bertina!
Miért voltál már most nst-n? Lemaradtam vmiről? Vagy a vonalzód állt meg?

Katy!
Én nem is szoktam a mosási útmutatús cimkét megnézni, mindent 40 fokon mosok.

Najó, akkor a mozgásszámlálást részemről letudtam.

Krissy!
Én is amiatt izgulok, hogy annyit fog-e kint mozgolódni Bodza, mint bent, mert ha igen, akkor meg fogunk tőle kergülni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jah, a pofátlan eper téma:
Nálunk itt figyel a kertben, de nemsokáig az tuti. Anyós már ma is mondtam ,hogy nyírjam ki őket, de mondtam, hogy ekkora adaggal mit kezdjek? (kb. 1 kilónyi). Hétvégén is vettünk egy kilót, apa megmosta, erre én: Ha vki kér most jöjjön,m ert nem leszek tekintetel senkire és eltüntetem.
Na azóta egyfolytában epret és cseresznyét ennék. De most, hogy náthás vagyok nem tudom van-e értelme, mert úgysem érzem az ízét :cry:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba!Én meg állandóan dinnyét ennék,tegnap meg is ettem majdnem egy felet,még délelőtt betettem a hűtőbe és este nekiestünk apával,de ő hamar kidőlt... Fini volt nagyon,de nem volt valami jó éjszakám. Lehet a magoktól,de kicsit fájt a hasam,pedig próbáltam kiszedegetni

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Ez nekem is nagyon hihetetlen, hogy a mai technikai adottságok mellet, hogy lehet félrenézni a baba nemét :roll:
A 4d-s képeken mi is láttuk tök egyértelműen Bodza punciját és anno Marci kukiját. Hát ég és föld. Persze ettől függetlenül mi is minden alkalommal rákérdezünk, hogy ugye még mindig lány?

Boo!
Sztem, ha szépen megkéred Gabit, beköltözhetsz Nóri mellé :wink:

Na kifolyt a vizem, megyek elmerülök.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bond!

2centivel vagyok magasabb nálad :D
A kiscsajos pociban pediglen egy jó nagy hapsika van :)
Vendég

Nyuszi!
Dinnyeeeeee, ne is mondd! Már hetek óda sóvárgok, de nem találtuk még meg a forrást, tököt meg inkább nem ennék.
Magot én mindig kipiszkálom.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?