Én baromira megértem, hogy ezen görcsölsz.. szóval írj ám nyugodtan, hiszen ez foglalkoztat. kivel beszélnéd meg, ha nem velünk?
Én a kakira voltam ennyire rágörcsölve, míg rá nem jöttem,h ogy Hanna olyan, amilyen és nem tudom befolyásolni minden dolgát. Alex sem eszik rögtön felkelés után. Igazából nekem a rugalmas napirend azt jelenti,h ogy ébredés után játszunk (beszélgetek vele általában, vagy berakom a járókába), aztán, ha éhes eszik,d e ha belealszik közben (mint mondjuk most) az sem baj. Ha felkelt, elmegyünk a dolgunkra, vagy ha nincs és szar az idő, akkor játszunk egy jó nagyot, vagy jön velem konyhába... szóval együtt vagyunk
Szóval szerintem ez nálatok is működik
Koknri!
Majdnem leégettem a kávéfőzőmet
Én picivel nem tudok együtt aludni. Remélem 2 gyerekem idővel együtt fogja nyomni a szunyát, én meg visszaköltözhetek Ádihoz
A testvérféltékenység normális és mindenhol van,. Hanna befogta Alex száját, hogy ne sírjon, persze a keze betakarta az orrát is. Nm akart rosszat, csak hogy ne sírjon... és akkor beszéltük meg, hogy én attól még őt nagyon nagyon szeretem
szerintem nem biztos, hogy Martin butább lesz a bátyjánál.. attól, hogy nyugisabb, lehet nagyon okos
Jaaa, én azt hitte bábszínház volt. Jajjjj, az a pasi jó hülyén nézhetett ki.... Bábszínházat Hanna nagyon élvezte 3 évesen.
Nekem egy heppem van nevelés ügyileg, az a verekedés. Azt próbálom elkerülni.. remélem sikerül
Gem!
Örülök,h ogy még vagy
Remélem jól vagytok!
Ha majd lesz egy szusszanásnyi időt, írjál majd!
Klau!
Jajjj, az élet annyi minden hoz majd még, amire soha nem gondoltál
van egy igazán jó mondás:
mielőtt voltak gyerekeim, elveim voltak
Gyerekkel kapcsolatban én már nem merek semmit se határozottan kijelenteni, mert lehet, hogy 2 nap múlva pont a fordítottját fogom csinálni
Megyek, felkelt. És lassan indulunk a cégemhez.
Legyen nagyon szép napotok!

még a sütőben
kész az összes
kétrétgörnyedve is jár anyának egy kis figyelem 

[/img]