Üdv itt Kexi!
Nagyon szépek a kis bébik. Nagy gratula hozzájuk.
Jajj de jó én is holnap láthatom kicsikincsem úgy várom már én is igaz este 19.30 re megyek de majd szombaton én is rakok fel képet, remélem. Aztán 20.00-ra megyek a dokihoz elég későn érek haza de nem bánom, legalább már van orvosom. És már ismerjük is egymást amikor szültem a lányomat ő volt az ügyeletes doki ő vett fel az osztályra. Úgyhogy ez így tök jó. Remélem olyan jó lesz mint a régi dokim.
Köszönöm a válaszokat kicsit nyugodtabb vagyok, hogy nem csak nekem van ilyen gondom.
hmbori: a mandulaolajban az a jó, hogy teljesen felszívodik és nem hagy zsíros nyomot magaután. Szóval én csak ajánlani tudom.
Én inkább a pocimutogatós rucikat szeretem nem szeretem eltakargatni magam, mint aki szégyelli, hogy várandós, nekem Jázminnal is csak egy számmal nagyobb ruháim voltak és nem bántam ha tudják, hogy kisbabát várok, nyáron meg úgyis csak lenge rucikat fogunk hordani elég rossz volt amikor a lánykámmal voltam várandós és 40 fok volt. Legszivesebben em hordtam volna néha semit olyan elviselhetetlen volt a meleg.
Üdv
Bea

[/img]
9 hét