A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

07! Nekem tegnap volt ilyen fos hangulatom,úgyhogy ahogy hazaértem,be is dőltem az ágyba,semmi nem érdekelt,csak feküdtem és olvasgattam. Egész délután lustiztam,csak este keltem ki,hogy lezuhanyozzak és hajat mossak,de utána bújtam is vissza. Lustizz te is,ne takaríts,az megvár!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi én sem tudom megkülönböztetni a testrészeket,Domival sem tudtam :lol:

Tabati!

Én voltam toxémiás,ha valami konkrét érdekel,kérdezz bátran :)

Kép

Kép
lidike

Szaisztok

Lorka lehet hogy egy kicsit begyulladt, borogasd vizes zsepivel.

Dokival nem beszéltem csak a szülésznővel, ő azt mondta, hogy normálisabb hogy kevesebbet mozog, de ha úgy érzem akkor nyugodtan menjek be a kórházba egy nst-re. De azóta rendesen mozog, ma is mozgott rendesen.
Hogy a lábam mitől ment lejjebb? Fogalmam sincs, de ma pl fele akkora sincs mint eddig. GOndolom hogy nincs annyira meleg.

Ma voltam védőnőnél, minden ok, 10kg hízásomat megdicsérte, megkaptam a recepteket. És hozzá már nem kell mennem.

Nekem éjszaka volt elég kemény fájásom, de csak 3 x, és nem egymás után. El is múlt. Ma meg egész nap fáj a hasam alja, annyira hogy elég nehezen tudok menni.

Most pedig megyünk fodrászhoz. Egy másikhoz, nagy nehezen rászántuk magunkat. De nehéz, most viszek képet, mert hogy én tudom elmondani milyen hajat szeretnék az tuti. 12 éve csak beülök a fodrász székbe és szó nélkül csinálja. HÁt most nem így lesz.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Én is indulok fodrászhoz, bár még lehet, hogy nem lesz semmi belőle, mert Nóci nem akar jönni, apának meg AAAAAANnyi sok dolga akadt hirtelen, hogy vigyázni kéne rá vagy fél óráig! :x
Asszem, engem most fog elkapni a negatív hangulat!

Kép
Kép]
hendegabi

Kispiskóta! Őszinte részvétem. Nagyon szomorú... :cry: :cry:
o.heni

Sziasztok!

Én úgy tudom, hogy a rota oltást nem 6 hónapos kortól, hanem 6 hónapos korig lehet megkapni!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok :)

Örülök, h mindenki jól van és szépen gömbölyödik! Olyan hihetetlenül gyorsan repül az idő, pár hét és már babázni fogunk! :wink: Alig várom, h az oldal babuci fotókkal legyen tele! :D

Köszi Lányok a szülésznős véleményeket, végül én annak ellenére, h mindenki egyöntetűen azt mondta nagyon kedves minden szülésznő a SOTE-n és felesleges választani, én mégiscsak felkértem egyet, bár még személyesen nem találkoztunk majd csak június 2. hetében (nagyon remélem nem az lesz akit lorca írt..)
Sote-s dokim: Bokor Attila, egy végtelenül kedves pasas, megfizethető magánrendelés, van ultrahang, a nap 24 órájában hívható, lelkiismeretes, a férjem is nagyon kedveli, jó véleménnyel van róla (mi családostul járunk a rendelésére 8) )

Mi is megvagyunk, a héten végre eljutottam a védőnénihez is. Szokásos kiskönyv töltögetés, szívhang, vérnyomásmérés. Ma vérvételen voltam, kíváncsi leszek az eredményre..

Hétfőn itt a helyi művházban volt egy kis gyereknapi színházi előadás. Barnussal elmentünk, nagyon élvezte, olyan ügyesen végignézte a kb 1 órás előadást, mutogatott, hangosan nevetett, nagyon helyes volt!! :lol:

Ancsurti, baromi jó helyen voltatok! Remélem sikerült feltöltődnöd rendesen, bár azok a legyek :x

Bond, ma én is csokiztam, kénytelen voltam Barnabás húsvéti kosarát megdézsmálni (sajna rám marad az egész, mert őt nem akarom ilyenekkel tömni, igaz, ha rajta múlna!!…Apja meg egyáltalán nem édesszájú, így bevállaltam az egészet. :oops: :oops: )

Lorca, örülök, h jobban vagy!! :)

Szonibaba, Dodi holnapra megy a drukk! Dodi aztán nem elkésni arról a vizsgáról!! :wink:
Még nekem is lesz egy vizsgám, a többit túléltem, csak még vmi időpontot kéne találnom arra az egyre, mert én vagyok az egyedüli a csoportból aki még nem csinálta meg. :roll: Lehet, majd egy ctg-t összekötök vele, úgyis a tanárbácsi a Sotéhoz közel van.
Én is köszönöm mindenkinek a drukkot is, meg a gratulát is. Aranyosak vagytok! :)

Eper: úgy látom mindenhol nagy eperdömping van, én is rengeteget eszek, a cseresznyéhez még 1-2 napot kell(ene) várni, de én ennek ellenére már javában dézsmálom a készletet, szerencsére rengeteg van belőle a fán.. a borsó meg már a fülemen jött ki, pont ma lett kiszaggatva az összes borsószár a kertből, így a közeljövőben nem lesz egy darabig borsós menü. A fiam segített is a Papinak, igazi vidéki kislegény lett a drágám! 8) Apukám el van ájulva az unokájától, h milyen ügyes, ismeri az egész kertet, tudja hol a saláta, borsó, eper, hagyma, stb. Bezzeg az anyja apja :oops: …tudom én nagyon jól, h nem vagyok túl aktív kertügyileg (legalábbis nem terhesen), na de majd a mi kis saját konyhakertünkben - ha egyszer eljutunk odáig...
o.heni

Lányok, ez egy ilyen nap :? ! Komolyan mondom hónapok óta annyira jófej a férjem, hogy minden nap áldom érte az eget (minap pl. a barátainkkal beszélgettünk és azt mondta, úgy érzi mostanában, hogy ennél nem is lehetne jobb egy kapcsolat :mrgreen: , és én pont így éreztem :wink: ), erre ma képesek voltunk összevitatkozni egy orbitális f@szságon, amit amúgy leszartunk volna (rossz helyen jöttünk le egy útról, és ki tehet erről...) :evil: :evil: :evil: :evil: !
Én jól szétbőgtem a fejem, ő jól kipuffogta magát, de mégis elég feszült a légkör :? ! Én annyira nem bíííííírom a konfliktust......
Fújfúj buzisz@rnap :evil: :evil: :evil: !

Nyuszi!

A feje, meg a popsija nálam olyan két öklömnyi (pici kezem van :wink: ), a végtagok meg anyu szavaival élve félszilványiak :lol: ! Tényleg, azok csak kicsi dudorok, de ezek szerint neked nem nagyon nyomta még ki igazán, mert olyankor egyből érzed, hogy ez bizony nem egy fej :twisted: :lol: :lol: :lol: !
A hanyattfekvést azért nem javasolják, hogy nehogy elnyomjon valami ütőeret, de szerintem ha neked nem okoz panaszt, fekhetsz háton. Nálam pl. egyértelműen ez van: ha pár percnél tovább fekszem háton, elkezd légszomjam lenni, aztán szürkül a kép, csillagokat látok, és gondolom lassan elveszteném az eszméletem, de még nem próbáltam továbbmenni :roll: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Heni, Szonibaba!

Ígérem, időben elindulok :oops: :lol: :lol: ! Mondjuk szóbeli lesz 11-től délutánig, szóval művészet lenne elkésni, de amilyen a formám mostanában, nem kísérletezem :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bocsi, 6 hetes helyett, 6 hónapost írtam.
Íme a lényege:

Már 6 hetes kortól kérhetjük kisbabánknak a rotavírus elleni védőoltást. Érdemes mielőbb elkezdeni az oltási sort, hiszen a kisbabákat veszélyezteti leginkább rotavírus-fertőzés. A védőoltást szájon át, szúrás nélkül kell beadni. Arra figyeljünk, hogy ne teli pocakkal érkezzünk az oltásra, hiszen a babának le kell nyelnie a védelmet nyújtó folyadékcseppeket.
Ne feledkezzünk meg róla, hogy a rotavírus elleni védőoltásoknál van felső korhatár, a baba hat hónapos koráig a teljes oltási sort be kell fejezni. Azzal kell számolnunk, hogy az oltások két vagy három adagosak, és legalább egy hónapnak el kell telnie 2 adag között.
A rotavírus elleni védőoltás akár a kötelező oltások alkalmával, akár azoktól függetlenül is beadható.

Kép
Kép]
hendegabi

Nyuszi!
Nyugi, én sem tudom megkülönböztetni a popót a bukótól, pedig már a 3.

Lorca!
Húú, micsoda méretek. Akkor lehet, hogy te fogsz először babázni?
Vagy
Gabi!
Mizu? Rendeződött a pocakfájás vmilyen irányba? Mekkora is most Nóri kb.?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Dodi! Nálunk tegnap volt kicsit feszkó a hangulat,de az tényleg az én javamra írható... Már írtam,hogy amúgy is nyűgös voltam és nem úgy reagáltam valamit le,ahogy apa elvárta volna és kikészült. Pedig tényleg állandóan azt lesi,hogy miben segíthet,mindent átvállalna helyettem (még a szülést is kb) és én mégis néha nem úgy szólok hozzá,ahogy kéne.
Nekem egyelőre az az egy problémám van a hanyatt fekvéssel,hogy utána alig bírok bármelyik oldalamra is átfordulni,annyira megfájdul a derekam/keresztcsontom. Nagyon sz@r érzés. Azokat a tüneteket még nem tapasztaltam,amiket te,de majd odafigyelek rá.

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:11-kor.
Vendég

Sziasztok!
Voltam tegnap dokinál,mindenrendben,baba feje 9 cm. :D Kb 2 héttel nagyobb,2,5 kg körüli.Legközelebb 2 hét múlva szerdán megyek,akkor lesz uh,vizsgálat,ctg is.
Rota a Lilinek is volt 2 évesen,nagyon durva,mi itthon vészeltük át,egy injekciót kapott combba,attól megállt a hányás,utána 1 hétig fosott.Kiskanállal kapta a vizet,semmi mást 1 hétig.Most be fogom adatni a Lottinak.A Lilinek meg bárányhimlő ellenit,mert kezdi az ovit.És gondolkozom a pneumokókuszon. :roll:
Nekem is fáj már lent mindenem,előző terhességnél sehol,soha,semmim nem fájt,se egy görcs,egy összehúzódás.Most egész nap összuhúzódás,derekam leszakad,szeméremcsont fáj,csípőcsont fáj.Cicik nagyok és fájnak.Én háton alszom,és jobboldalt,nagyritkán baloldalt.Semmi bajom.Este 9 felé elalszom,és reggel 7-ig nyomom.Van,hogy nem kelek pisilni,akkor reggel folyik,és meg sem áll....Néha 1-szer,nagyritkán 2-szer,de alszok is vissza,kézzel tapogatom a falat,hogy ott vagyok-e,ki sem nyitom a szemem. :D
Tegnap 4 órát aludtam du,ma 2-t. :shock: Eddig sosem aludtam el napközben,most meg még a gyereket is rávesezm,együtt nyomjuk.Mi ez?Lábam tök jó,házi bodzaszörpöt iszok,és egy egész dinnyét megettem tegnap! :shock: Na jó,kicsi volt... :roll: :wink: :oops:
Tanulni nem tudok,a 2. tételnél tartok 1 hete.Na majd holnap,ma megfőztem,mindjárt porszívózok,felmosok,apa elvitte a hisztis gyereket sétálni.
Vendég

Szóval én azt hittem, amikor tavaly Atti született, hogy a rotaoltás csak egy újabb fizetős hülyeség, felesleges beadatni....most már persze megvan a védettség, de hát elég ijesztő tud lenni egy kiszáradás.

Tényleg hihetetlenül gyorsan elment az idő, mindjárt itt a szülés...ki fog elméletileg legelőször szülni?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Jelen.
Most tartok ott, ahonnan ki kellett volna indulnom. :roll: Mára csempe - és konyhaszekrény mosás kellett volna, hogy maradjon, franciasláta készítéssel megspékelve. Holnap pedig már csak a fürdőszobát és a WC-t kéne rendbe rakni és felporszívózni. De mivel nemcsak, hogy 2 napon át halogattam azt, amit ma 3 óra alatt megcsináltam (ráadásul még Manó sem akadályozott volna, olyan jól viselkedett illetve délután szundizott), de még ma is jópár órát elvesztegettem mindezek holnapra maradnak (felmosás már eszembe se jut :oops: :oops: :oops: ). Kb. 5-6 órám lenne minderre, ami még elég is lenne, ha közben nem lenne itt Manó illetve nem kéne még elszaladnom egy könyvet is venni ( :? )
Viszont tiszták a villanykapcsolók, ajtó- és ablakkeretek, a villanyóra, a kaputelefon illetve a csengő. Hogy ez kinek fontos? Senkinek. Csak engem zavar a tudat, hogy a nagytakarításnak ez is része valahol és még nem sikerült rá sort keríteni. Fél tisztaság meg nem tisztaság.
Huginak ugyan még nincsenek összerendezve a ruhái, de ezek a hülyeségek már megvannak.
A kedvem feljebb avanzsált sz@rból laposba. :| :| :| :| :| :|

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Megjöttünk a fodrásztól, jó lett a hajam, szerintem most már csak majd szülés után fogok majd csak menni legközelebb.

Szonibaba ugyan úgy feszül lent a hasam mint egész nap. Szerintem megint lentebb ment és feszíti a szeméremcsontot a buksija.

Én is most epret eszem, fincsi nagyon.

Nem tudom most mekkora lehet, amikor 33 hetesen voltam a szülésznőnél akkor azt mondta hogy kb 2300 g körül van. Most a dokim múlt hétfőn annyit mondott hogy beléptünk a nagy baba kategóriába. Majd jövő szerdán megyek 4 d uh-ra akkor kiderül mekkora lehet.
Szerintem 3 kg körül lehet.

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! 8)

Látom tegnap depis nap volt erre, remélem mára már jobb lesz a hangulat! :D
Tegnap voltunk dokinál, drága kislányunk nagyon fent van, és nem is vette még fel a szülési befordulásos pozícióját, ugyanis U alakban fekszik keresztben a pocakomban, igaz feje lefelé, de kint jobb oldalon :shock: Azt mondta a doki, hogy ha 2 hét múlva is így marad, akkor császár, nem kockáztatunk, mert vmi miatt nem akar fordulni, már így van egy jó ideje...lehet a zsinór miatt. Bár meséltem már 3 esetről a családban, lehet nálunk is ez van, így meg azt mondta akkor pláne, szóval két hét múlva kontroll uh, és méhszájvizsgálat, nst, de nst-re már jövőhéten is mennem kell, ja meg vérkép és vizelet. Ja, és Dorki 2700-2800 gramm között van, szóval 2-3 hét múlva már szerencsére 2 felett lesz, sőőőőt, nem lesz egy kisbaba :lol: :lol:

Bond: rákérdeztem a szobára, létezik, azt mondta a doki, hogy megoldható, úgyhogy ez most nagyon megnyugtatott. :wink: Szülésznőre azt mondta, feleslegesnek tartja, de ha nagyon ragaszkodom hozzá, akkor fogadhatok, bár ő elvárja és meg is kapja, hogy mindig csakis a legjobbakkal dolgozik, majd elválik....mindenesetre úgy döntöttünk akkor azt nem fogadunk.

Őssejtet mi is levetetjük, mivel erre is rákérdeztem, és azt mondta, hogy szerinte igen. Genetikus, emiatt is gondoltam, hogy úgy teszünk ahogyan ő ajánlja.

Most megint rohanok, csak nagyjából volt időm visszaolvasni :roll: de majd pótolom! Ez a hét (is) elég zsúfolt :D

f.nikici

Sziasztok! :)

Itt süt a nap ezerrel. Alighanem ennek is köszönhető, hogy a tegnapi rossz kedvem már elmúlt. :) (De annak is köze lehet a dologhoz, hogy az ágyban végig gondoltam a napomat és arra a következtetésre jutottam, hogy ha előbb lezdek bele a gályába, akkor sem tudtam volna többet megcsinálni. Annyiban lett volna másabb, hogy hamarabb lett volna takarodó és kevésbé lettem volna fáradt. Felsőfokú tanfolyam: "Hogyan magyarázzuk meg saját magunknak a bizonyítványunkat?" :roll: :oops: :lol: :lol: )
Van mára dolgom elég, de most valahogy nem nyomaszt. :roll: :D

Most visszaolvasok és megpróbálok reagálni - amennyiben Manó hagyja.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Gyorsan benéztem amíg a lányok alszanak,ma szünet van a suliban!
Délelött meg megyünk a városba Rékának ruhát venni,mivel jövö szombaton lagziba megyünk!

Köszönöm a szobadícséreteket!

Gabi!
Nóri szobája is gyönyörü,nagyon hangulatos!

Merion!
A tiétek is nagyon tetszik!

Hgabi!
Olyan szép verset raktál fel!
Nóci teljesen rendbejött?

Lidike!
Neked hogy vizsgálták a heget?Nekem még egyszer sem nézték!

Ma itt is süt a nap talán nekem is jobb kedvem lesz,tegnap én is nagyon nyügi voltam,és rosszkedvű!
Én már nagyon kezdek nyüglődni,tegnap estére már alig bírtam menni,iszonyúan nyom a baba feje,és esténként már fájogat a hasim is!
Kíváncsi vagyok meddig húzom ki!
Június 15,vagy 16.-át néztem ki magunknak!

Na most mennem kell,késöbb még jövök!
Szép napot!
20140328174041

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés!!!

Hendegabi, a versedet én is jól megkönnyeztem, nem éééér!!!!
Bond, nálatok süt a nap, nálunk jelentem hideg van és fúj a szél, bár ha belegondolok, annyira nem is bánom, már ezekben a melegekben alig bírtam magam vonszolni :wink: .
Így hát ma megyek bevásárolni :D . Ügyi voltál tegnap :D , azért sok mindent megcsináltál, de nehogy megerőltesd magad, mindent csak szép lassan.
Gabi: jobban vagy már?
Boo: ne legyél elkeseredve. Minden megoldódik és rendbe jön, majd meglátod!!!!!!! Képzeld, az én kutyám is , olyan furán viselkedik 2 napja, egész nap a sarkamban van, kaparja a lábamat, hogy vegyem fel, sírdogál, fogalmam sincs , hogy ez mi lehet. Érzi a babát? Müzli is ilyen még??

Kép
marietta1982

Sziasztok!

Nekem ugyan nincs rossz kedvem, csak a család összes többi tagjának (kivéve a férjemet, mert ő dolgozik) Szóval tudom, hogy már rengeteget írtam a kutyákról és marha uncsi, de tegnap elmentem az állatorvoshoz, aki azt mondta, hogy az ivartalanítás után sem biztos, hogy megoldódnak a problémák, és tényleg jól el kell verni a kutyát többször, hogy tanulja meg, ne bántsa a másikat Apósom teljesen elzárkózik a műtéttől, annyira, hogy tegnap ótas senkihez sem szól a családban, csak a kutyát abajgatja. :roll: Elverni meg persze senki nem tudná a kutyát, erre mi nem vagyunk képesek... Este párommal már azon gondolkodtunk, hogy el kéne ajándékozni a vadabbik kutyust. Anyósom is ezen a véleményen van. Apósnak meg sem merjük mondani. Reggel anyósom már sírt is, hogy apósom nem szól hozzá. Amúgy hozzám sem nagyon, pedig ilyet nem szokott csinálni. Úgyhogy már nem idegeskedem, mert nem nagyon tudok megoldást találni a problémára, csak azt sajnálom, hogy amikor jön a babu, annyi minden meg fog változni és még a kutyákkal is szenvedni kell. Mert jön a tél, meg jönnek az új házra a nyílászárók, nnnna mindegy ezer probléma lesz. Csak apósom nem néz a jövőbe, majd akkor lesz idegeskedés. Mondjuk a kenel is pár nap alatt épült meg, hirtelen kellett...

Gabi!

Muti azt az új frizurát! :wink:

Klarka!

Én már be is tápláltam az agyamba, hogy a rota vírus elleni oltást muszáj beadatni. Oké, köszi az infót, legalább ezen nem kell majd rágódni ha az oltásokon a sor. :wink:

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

"Ha magasabb hőfokon sem jön ki a folt, akkor meg főleg mindegy. Akkor elég az alacsonyabb is"
Be is pöccentem rendesen. Ennek örömére -hogy mihamarabb elfogyjon a folteltávolító :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: - úgy megkínáltam vele a ruhákat, hogy az finoman szólva is kimerítette az áztatás fogalmát. Aztán jól megküldtem 90 fokon (mivel döntően pelusok voltak) és láss csodát, döntően sikerült normálisan kimosni őket. (A többi "jogos"). De basszus, ha máskor is ennyit teszek rá, akkor a gatyámat is otthagyom a kasszánál (még akkor is, ha akciósan vettem) :?

Igazából onnan gondolom, hogy a buksijuk a kisebb, mert nekem is rendszeresen kidug valami kereket, csontosat és ha körberajzolom az ujjammal, akkor akkora, mint egy grepfruit. Ekkora feje meg csak nincsen!? :shock: Manó 35-ös buksival született, az előttem van, hogy mekkora és ilyenkor már azért nem nő annyit a születésükig. Szerintem ahogy kétrét hajtogatja magát, úgy érzem a medencéjét.

Kutyasuli nem jöhet szóba? :roll: :roll: :roll:

kicsidodi! :)

A te anyukád biztos tudja a frankót. :wink: A buksi tud igazodni, mert a koponyacsontok még "lágyak", de ha azt vesszük, akkor végülis a válla a legszélesebb a gyereknek. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Tulajdonképpen miért nem farosan születnek? :roll: Most ne nézzetek hülyének, de ha a medencéjük kisebb, akkor -elvileg- hamarabb kéne, hogy kijussanak a szülőcsatornából és csak a vége lenne a húzós, amikor már csak a buksi van bent. Illetve a köldökzsinórral is kevesebb lenne a probléma, nem? (Az állatoknál hogy van, ott is képes rájuk tekeredni? Ilyen sztorit még nem hallottam. :roll: :roll: :oops: :oops: )

Vizsga hogy ment?

csibe83! :)

Általános listáról nem tudok. :roll: De az önkormányzat honlapján biztos találsz róla valami infót illetve ha mást nem, akkor legalább egy telefonszámot, amin megkérdezheted. :wink:

merion! :)

Nagyon ügyi vagy! :D Azért is, amiért ilyen jól vagytok és azért is, mert már tulajdonképpen elkészültetek. :wink:

sotske! :)

Köszi a jó híreket! :D Pagika nagyon tud valamit, ha mind a három baba ekkora és ő is jól van. :wink: Ha eddig ENNYIRE rendben ment minden, akkor simán meglesz az a 3 hét. :wink: :D :D :D :D :D
(Csajok! Ti belegondoltatok nekik milyen lehetett a készülődés? 3 kiságy, babakocsiK és a többi...)

lorca! :)

Hát, ezek nagyon álságos előjelek voltak. :shock: :? Ha akarom, akkor normális, ha akarom, akkor nem. Még jó, hogy sikerült megelőzni a toxémiát!
Sószegény diétához még nem volt szerencsém, de amikor Manóval bent feküdtem a kórházban, akkor mindenkit sajnáltam, aki valami miatt nem ehetett rendes kaját. Ugyanis az egész jó volt - legalábbis nekem. De só, cukor vagy akármi más nélkül képtelenség finomat főzni. :? (Hacsak nem fotoszintetizál az ember... :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Egyben értek haza a srácok a bicajjal? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az én vérnyomásom olyan alacsony (kb. mint a tied), hogy csak "mérhető" vagy "nem mérhető" kategóriába sorolom :lol: :lol: :lol: :? :? :? (amikor rajtam volt a monitor, akkor is állítólag talán még a 120-at sem érte el...). Hugi viszont még tuti nem fordult be, mert annyira bír tombolni és általában keresztben érzem.

boo! :)

A csuklás annyira szabályosan ismétlődő, mint egy felnőttnél, nem nehéz felismerni. :wink:

Egyedül még nem voltam úgy Manóval valahol, hogy slózira kelljen mennem. De ma már elterjedt a kifejezetten babás-mamás pelenkázóval ellátott WC, oda menj legközelebb. Ha nincs, akkor marad a mozgássérülteknek kialakított (a kulcsot általában el kell kérni valahonnan). Ha az sincs, akkor oda ne menj legközelebb. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gondoltam erre a verzióra is, hogy ügytípusonként tartogatják a sorszámokat, de remélni sem mertem. :o :D :D :D :D :D (Én már az ilyen apróságoknak is úgy tudok örülni. :) :) :) )

Nem tudom, hogy mi történt, de a barátnők általában neked adnak igazat, a haverok pedig Apának. :roll: :roll: :roll:

szonibaba! :)

Nálunk is vannak nyúzós meg utcára való ruhák, de akkor is bosszant még itthon is, hogy nem teljesen tiszta rucit látok Manón. Ha már nincsenek vadiúj, édibédi rucijai, akkor legalább tiszták legyenek... (Általában turiból vesszük. Teljesen jól néznek ki és jó állapotban is vannak, nem mondanád meg róluk, hogy használt. Sokszor egyébként nem is vagyok benne biztos, hogy tényleg azok...Csak van, akinek mindig úgy néz ki a gyereke, mint akit most rántottak elő valami katalógusból. Na, ezek nem mi vagyunk)

nyuszi81! :)

Ha naaagy, kemény és kerek, akkor az vagy a buksi vagy a popsi. Ha viszont csak kis helyen bök, de nagyon az vagy a könyöke vagy a térde. Tovább én sem tudom. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

A hanyatt fekvést azért nem szokták már preferálni így a vége felé, mert az egész testsúly terheli a vérkeringést, ezáltal lassabb lesz és kevesebb oxigén jut a babához. A legkevésbé a bal oldalon fekvés a megterhelő.
Legalábbis a férfi nőgyógyászoknak. Mert aki volt már terhes az tudja, hogy képtelenség minden estét úgy végigaludni. Ha váltogatod a jobb oldaladdal, akkor is lerohadnak a vállaid reggelre. :? :? :?
Ha háton fekve esik jól az alvás, akkor nyugodtan aludj úgy. :wink: Egyrészt a szervezet automatikusan jelzi, hogy ez így most neki nem jó, így amúgy is megfordulsz, másrészt pedig így kipehend magad. Ellentétben azzal, hogy egyfolytában azon görcsölsz, hogy: "jajnehogyahátamrafeküdjek" , mert akkor állandóan felriadsz és reggelre úgy érzed magad, mint akit háromszor ledaráltak és még egy úthenger is átment rajtad. :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Lustizz te is,ne takaríts,az megvár!!"
Hát ez az...! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: (És még csak kis sem rúghatom a bejárónőt... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Amúgy a legszebb az az egészben, hogy tulajdonképpen szeretek takarítani, bár nem vagyok se rend, se tisztaság mániás. Csak jól esik látni, hogy szép lett valami. :)

lidike! :)

Ha rettegsz, ha nem, a heget az nem érdekli. Úgyhogy, inkább hagyd a fenébe és élvezd ki ezt a pár hetet, amíg lehet. Ha a dokid is úgy látja indokoltnak és a baba is készen áll, akkor hagy jöjjön. Sok szeretettel várjuk! :wink: :lol: :lol: :lol:

gabi1! :)

Ha a melegtől dagad a lábad az annyiból gáz, hogy nem tekerheted lejebb a hőmérsékletet. :roll: :? :? :? :?

Védőnő dícséretének örülünk és kérünk szépen a vadi új hajadról egy MOSOLYGÓS képet! :wink:

o.heni! :)

Jó, hogy minden rendben veletek. :)

Manó még nem vágja annyira a körte, alma és társait, viszont annál inkább érdeklik a csavarok, szerszámok, stb. :roll: :lol: :lol: :lol:

A piros gyümölcsökkel csak egy bajom van (élén a szederrel): úgy megfogja az ember kezét, hogy egy hét mire lekopik róla. Addig meg úgy néz ki, mint aki egy hónapja nem mosott kezet. :? :? :? :?

lilisgabi! :)

Szééép méretek vannak nálatok is. :D

Én semmilyen plusz védőoltást nem adatok be Manónak. Nem vagyok oltásellenes, de úgy vagyok vele, hogy nem vagyok nagy homeopátia rajongó sem, viszont megpróbálok inkább elébe menni a dolgoknak. Persze tudom, hogy előfordul, hogy valamibe belesétál az ember, akármennyire próbálja elkerülni. :roll:

f.nikici! :)

Ti is okésak vagytok. :)

Mesélj már erről a szobás dologról egy kicsit, légyszi!

Őssejtbe viszont vágjatok bele mihamarabb, mert ugyan nincs sok macera vele és nem is holnap szülsz, de ezzel se kelljen már foglalkoznotok a szülés előtt közvetlenül.

moncsy.78! :)

Beszéld meg a babával, egyeztess vele időpontot. Addig is kitartás! :wink:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Nagyon sajnálom, hogy nálatok is para volt :( ! Mondom, hülyeb*zisz@rnap :evil: :evil: :evil: ! Remélem mihamarabb rendeződnek a dolgok!!!!
Én már rég túllenék a mi vitánkon, kb. fél órát ha tudok rá haragudni (akkor is erőlködnöm kell), de ő meg "enyhén" túlreagálja ezeket, és napokig képes "nem szeretni" :( ! Pedig én úúúgy szeretem a duzzogi fejét :roll: :D :D !

De legalább egy örvendetes hírem van tegnap estéről: lefekvéskor perceken keresztül csuklott a fiam, amit egészen lent, a szeméremcsontom felett éreztem, és eközben időnként jókorákat rúgott a jobb lengőbordámba! Ergo: Tuti, hogy fejfekvésben volt :mrgreen: !
ezzel persze még nem azt állítom, hogy most már így is marad, de bebizonyosodott, amit eddig is gyanítottam: enyémfiam bizony még összevissza garázdálkodik :wink: !

Na megyek, még tanulok egy picit, aztán vizsga.....
Drukk nekem++++++++++++ :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Neked nem kell drukk, mert te annyira mákos vagy. Elég, ha elindulsz időben. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ja majdnem elfelejtettem Dodi, Szonibaba megy a drukk mára!!!!!

Kép
marietta1982

Hát megmutatom, de azért közel sem olyan mint amilyen szokott lenni:( Jó ez is, de nem olyan:(

Megmutatom azt is amit János utoljára csinált.
Kép

Kép

gabi1

A tegnapi nap emlékére és a(z itteni) napsütés alkalmából hallgassátok meg a 11. "Napsugár" című számot :wink: :

http://dunakanyar.net/~magassy/%E1gi/Hal%E1sz%20Judit%20V%E1logat%E1s%201994/

Kép
Kép
200907?

"Neked nem kell drukk, mert te annyira mákos vagy. Elég, ha elindulsz időben." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bertina

és ilyen lett most

Kép Kép

Kép

gabi1

gabi1! :)

Ez nagyon csini. :) Pláne a majdnem mosollyal és a sminkkel. :wink: :D :D :D :D :D :D (Kicsit a rövid frizkós Demi Moore-ra hasonlítasz így. :lol: )

Kép
Kép
200907?

200907 Jó lett ez is, csak inkább a másikhoz vagyok szokva, rövidebb tépettebb.

Kép

gabi1

Hopp, most látom, hogy melyik kép mikori :oops: :oops: :oops: (ezek szerint nem véletlenül tűnt ismerősnek az első... :roll: :roll: :roll: :roll: Az, hogy azon mekkora a pocid, fel se tűnt. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: )
Ha kicsit jobban megstruccol legközelebb, akkor összejön az, amilyen volt. :wink:
(Olyan aranyos Snoopy-s hasad van. :roll: :D :D :D :D :D )

Kép
Kép
200907?

200907 :D :D :D Köszi

Kép

gabi1

Gabi!

Akkor most lássuk a mostani frisset is! (ha jól emlékszem ez az amit János csinált, ezt már régebben felraktad, igaz? )

007!

Kutyasulin mi is gondolkodtunk, de az még nagyobb macera. Egyrészt már lassan 3 éves lesz...nehezebb ennyi idős korban, másrészt: nincs a közelünkben ilyen, max. pesten valahol. Anyósom , apósom idős ehhez, Anyósom nem nagyon szeret kimozdulni bárhova, de nem is bírna a kutyával, nagyon erősen húz, apósomnak ott a föld, meg az építkezés, párom dolgozik, én meg babázni fogok... Úgyhogy meglássuk mi lesz, mást nem tudunk tenni, csak jólesett kipanaszkodni magam újfent... :roll:

Dodi!

Én is lent érzem a csuklást, akkor most lehet, hogy tényleg megfordult? :shock: Rugdosást viszont nem érzek a bordáimnál... :roll: Vajon milyen pózban leledzik bent a gyermekem.... :?: :?:

Kép
Kép
tabati

Uccsó tipp: szakkönyv erről a témáról? :roll:

Kép
Kép
200907?

Hajrá vizsgázók! Mindent bele!

Moncsy: köszi, úgy tűnik Nócival minden ok. Tegnap megdícsérték az oviban, milyen szépen tudja a ballagási verset! Én meg örültem, mint majom a farkának.

Én is ríttam ezen a kis szemelvényen: azért raktam fel nektek is :twisted:
Azért bocsi

Tegnap délután mi is jól összemorrantunk apával, most Ő engedett. (általában én szoktam, de talán jobbnak látta, ha most nem erőlteti a dolgokat)

Időjárás: itt most még süt a nap, de jó csúnya felhők vonulnak. A szél meg ezerrel bömböl.
Fejém enyhén szólva zümi, térdeim és a pocakom nyilalnak.
Ezen kívül ma még nem csináltam semmit, de abban is nagyon elfáradtam (pedig a 4-szeri pisin kívül jól aludtam).

Kép
Kép]
hendegabi

sziasztok!

Gabi! Jó lett a hajad nagyon! Én is most gondolkozom rajta,hogy levágatom,hogy könnyen kezelhető legyen,csak az a gond,hogy utána mindig megbánom. Így szerintem az lesz,hogy csak megtépetem,hogy legalább ne kelljen állandóan formázni,csak simán megszárítani,hogy úgy is beálljon.
Boo! Nagyon sajnálom a veszekedéseteket,meglátod minden rendben lesz. Apa át fogja gondolni és ő fog a bocsánatodért esdekelni.
Én ma nagyon szarul aludtam,még a szokásosnál is szarabbul,mert apa kint volt Bécsben,mert ma tárgyal és annyira megszoktam,hogy itt van mellettem,hogy egyedül képtelen vagyok már jól aludni. De ma már itthon lesz a kis drágám :lol:
Nem tudom mi van ma,de Lili még meg sem moccant nagyon. Néha érzem,hogy itt-ott valami kis kemény testrésze megjelenik,de nem ficánkol. Remélem minden ok odabent

KépKép
KépKép
nyuszi81

látom, Tabati te is úgy vagy: mire leírod, lesz előtted 4-5 hozzászólás!

Gabi: jó a frizkód.
Én is eljutottam fodrászhoz tegnap, egész türhető lett, de úgy elfeküdtem, hogy reggel megijedtem magamtól!

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Muti meg, hagy rémüldözzünk mi is! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ez lemaradt! Tabati! Akkor a mi családunk kezet foghatna,főleg apósod meg az apám. Nekünk egy bolognese kan kutyusunk van,apuék "nevelik" és állandóan nekimegy a többi kan kutyának. Mi meg akartuk műttetni,apám meg szó szerint megsértődik és elvonul,amikor ez a téma előjön,mondván,hogy a család többi férfitagja mint szólna,ha őket kiherélnék. Hiába mondod neki,hogy ez más stb,hajthatlan. CSak én meg félek,hogy egyszer széttépi valami nagy kutya őt.
Vizsgázók! Megy a drukk ezerrel,ügyik legyetek!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

tabati az utolsó két kép a mostani

Kép

gabi1

kicsit megpróbáltam rendbe szedni :?

Kép

még így is jó szar

Kép
Kép]
hendegabi

Dehogy sz@r. De egy kis mosoly neked is jól állna. :wink:

(A vonalzóm szerint 38 nap múlva szülök. Készen állok én erre??? :roll: :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Nyuszi!

Sajna nálunk agyon is van kajáltatva a kutya, mert szegény hadd egyen, és nem fogja fel, hogy ettől csak beteg lesz idős korára. Szerintem még az állatorvosnak sem hinné el, ha tőle hallaná. :roll:

007!

Szerintem egy szakkönyv sem írna mást, mint amit a doki mondd...ezt már más is mondta, meg Boo is hasonlót írt, de az sem vált be sajna...mindegy télleg, kénytelenek vagyunk ejteni a témát egy időre, mert nem elég ugyebár, hogy tanácstalanok vagyunk, még ellenállás is van ezerrel. :(

Hgabi!

Igen, mert írok, aztán közben eszembe jut, hogy ezt csinálom, meg azt, aztán folytatom az írást, és közben már semmi nem aktuális. :lol:

Gabi!

Szerintem is csak annyi a különbség, hogy az új fodrász nem mert még annyira belenyúlni, óvatosabb volt, de így is jó. Legközelebb majd merészebb lesz. :wink:

Kép
Kép
tabati

megint vérzik az orrom
ma már másodszor

Kép
Kép]
hendegabi

Valamilyen "alternatív" módszer nincs? Tudod, olyan suttogós féle. :roll:

Mostanában én is szívrohamot kapok, ha előveszek egy használt pézsét. Ugyanis nem szoktam használat után lecsekkolni, így mindig legközelebb lepődök meg, hogy mi az a mészárszék a zsepiben. :roll: :roll: :roll: (Bocs) Reggel érdekes egyedül a dolog, később már okés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.05.29 09:46-kor.

Kép
Kép
200907?

HGabi!

Mitől? :shock: Vérnyomid rendben van?

Én most majdnem ledobtam a laptopot az ölemből, asszem kinyírt volna a férjem, lévén már ez a harmadik húzásom lett volna. Már kétszer kellett javíttatni (egyszer már garancián kívül), mert leöntöttem tonikkal. (az első lehet, hogy nem is én voltam, hanem ő?? :roll: , mindegy, az más, mert akkor még garanciális volt...férfiak...)

Kép
Kép
tabati

Nyugi. Én a melóhelyemen 2x egymás után felborítottam az amúgy földön álló PC-t. És nem kicsit kellett (volna) a munkához, ami nem olyan jellegű volt, hogy: "sebaj, megcsinálom holnap"... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

"az első lehet, hogy nem is én voltam, hanem ő?? "
Na, mesélj...! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?