A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Csajok merre vagytok?
Kevinem már jol van nem lázas,de nyügike :cry:
Remélem hamar kibujik az a fogacska.

000kata

Sziasztok.

Bejelentkezek.

Boldog névnapot az érintetteknek utólagosan és sok sok gyógypuszi a betegeskedőknek.

szurira mi még csak várunk. márc 16-án kapja. Tele voltunk farsanggal. Iza együtt volt a 4-esemmel majd mikor megjön a kép akkor felrakom mert én nem tudtam csinálni de a suli csinált:))

dackorszak. Hála Iza megérti a nemet de én is inkább ha pl kipakolja a konyhát elhozom onnan és elterelem a figyelmét. ő inkább igazi kisasszony:)) ha sérelem éri megfogja a fejét és elkezd könny nélkül nyávogni:))

barikát semelyik gyerekemnek nem adattam be és Izának se fogom. Jobb túl esnie neki mert a bari szurit 10 évente ismételni kell és még a szuri ellenére is elkaphatja ráadásul többször is mert a szuri miatt nem lesz ellenanyag a barika ellen csak annyi hogy sokkal gyengébben jön ki rajta. Ha meg nem kap szurit és elkapja akkor egész életére védett lesz.

Kép
Kép
Kép

egy kis vámpír. a foga eredeti mert 2 hét alatt kiesett 4 foga és a szemfogai úgy virítottak neki int ha tényleg vámpírfogak lennének neki:))

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Régen írtam, de azért olvasok mindig!
Mi a múlt héten kaptuk volna a 15 hós szurit, de mivel 2 hete már betegeskedünk, és még mindig köhög, így tolódik, valamikor márciusra! Amúgy 11200 gramm, és 81 cm! :) Fogunk száma december óta nem szaporodott: 16 db!:) Egy jó ideje, kb. 2 hete már átalussza az éjszakát, persze az előtt is elég jól aludt, csak cicizni kelt fel, de mostmár az sem, csak reggel 6-7 között van cici. Nappal már egyáltalán nem kéri...ezt kicsit sajnálom, de legalább szép fokozatosan szokik le!

Vera!
NAgyon édes Iza!:)
És a farsangi képeidről jut eszembe, nálunk is megvolt oviban, suliban, és mi volt a kisfiam?? :lol: :lol:
Hát vámpír!:)

Íme:
Kép

És a lányom, nem is lehetett más, csak ördög!:)
Kép

Kép

Kép
ditta76

Ja, csajok, amúgy miért lett más a vonalzóm?? :shock: Én hozzá se nyúltam!

Kép

Kép
ditta76

Most csak a képekre.

Vera, Iza tündéri, olyan nagylányos már! Elviseli a hajpántot? :)
Kisfiad (ő melyik?) nagyon "helyes" a vámpírjelmezben.

Ditta, szuperek a gyerekek! te csináltad a sminkjüket? Nagyon tetszik. De ezek a fiúk... maguktól akartak vámpírok lenni?

Kornél varázsló volt.
Kép Kép itt együtt
itt meg egy kis leopárd
Kép

Kép
Kép
dalminha

Dalma:nagyon édsek a gyerekek :lol: élvezték a farsangot?

Ditta: tök ó a kisördög és a vámpir is,együtt csináltátok a jelmezt?

Vera:édesek a kis Iza,milyen édes coffja van,és a vámpir is jó.

000kata

De jó hangulatot hoztatok ezekkel a képekkel!!
Minden gyerkőc ötletes és édes a jelmezében!!!

Vera
jól látom h. Iza szőkül? Sötét hajra emlékszem. :)

Kép
katica_75

ditta szuper a vámpírod és ördögöd:))

párducka jajj de cukiiii.

majd ha megjött a kép Izáról és Csabiról akkor majd lesz meglepi:))

igen szőke lett. Nekem mindegyik gyerekem kiszőkül ilyenkorra.

hála engedi a coffot is meg a pántot is

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Vera :) Micsoda hajasbaba lett Iza!Tündéri! :)
Hát a fiad is csúcsszuper a szerkóban!

Dalma :) Édes a kis Varázslód no meg a kis leopárdkölyök! :lol:

Ditta :) Jó régen voltál már!Hogy van Ágoston?
Édesek a jelmezesek! :lol:

Nekünk újra sajnos viszlát édes éjszakák :? már 3. napja olyan nyűgi Marci, és főként a délutáni alvás után...Lehet, megint fogacska jön, vagy az időváltozás, a szurinak szerintem már nem szabadna mellékhatásának lenni.Holnap lesz 2 hete hogy megkaptuk. :roll:
Tegnap voltunk bent a cégnél ahol dolgoztam, olyan jó volt kicsit végre kimozdulni
:)
Marci kapott egy kolléganőmtől egy nagy dömpert, meg kisvasutat, meg könyveket, kirakót.Úgy örültünk neki!!
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk.

Nagyon édesek a gyerkőcök és nagyon jók a jelmezek :D

Rólunk:Krisztián megint csúnyán köhög :cry: De nappal nem csak reggel meg este.Vasárnap kint voltunk játszótéren és néha eléggé élénk szél fújt lehet attól.Van új szavunk :D pancsi :D Ma haza jön mami a kórházból így vége a jó életnek.Egész délelőtt takarítottam és pakoltam :cry:

Mennem kell,mert Krisz nagyon nyűgös,mert álmos.

Kép
Kép
reni_24

Köszönjük a dicséreteket, hát igazából a hugomat illeti, ő csinált mindent, jelmezt, sminket, a családban ő a "művészeti vezető"! :lol:
Én nem vagyok ilyen kreatív!

Dalma!
A varázsló is édes, na de a "vadmacska".... :lol: Kis ennivaló!

Mi is már a 3. hetet kezdjük köhögéssel.....először, amikor kezdődött, nagyon csúnyán szólt, kaptunk is rá ab-ot, + köptetőt! Úgy tűnt, valamelyest jobb, de a taknyolás akkor sem szűnt meg, gyakorlatilag ez megy egész februárban.....amúgy a kedve jó, meg eszik, alszik, de néha nagyon rájön a köhögés.....ma vettem neki Stodal szirupot, eddig hagyományosakat használtunk, hát majd kíváncsi leszek....

D.

Kép

Kép
ditta76

Hello!

Nem jó olvasni a sok betegeskedőről minél hamarabbi gyógyulást kívánok nekik!

A vonalzó azért változott meg, mert már csak egyedit készítenek, de ingyen!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Csajok jobbulást a betegeskedőknek!!!

Kibujt a 11. fogacskánk :lol: :lol: :lol:

2napja a fogammal szenvedek :cry: egész éjjel nem aludtam annyira fájt az a tömött fogam amit az sztk-ba elcsesztek :cry: Tegnap este felmentünk pestre egy magánba ott gyökérkezelték majd jövöhét kedden kell visszamnennem.De már nem fáj végre :lol:
Amugy minden rendben :lol:

000kata

Klarissza :)

Mátyásnak boldok névnapot kivánok!!
Kép

Betegecskéknek jobbulást!!!!
Vendég

Kata :? jobbulást a fogadnak!
Örülök, hogy Kevin már jól van.Biztos a fog+oltás játszott közre.

Lányok, ti azt mennyire hallottátok, hogy ha éjjel száraz a pelus, akkor valószinű lázas lehet a gyerek?
Mert amikor Marci tegnapelőtt 2 óránként kelt, mindig szopizott és mégis száraz volt a pelusa.
Tegnap meg átaludta az éjszakát, nem is szopizott, nem ivott és mégis tiszta pisi volt :shock:
Vendég

fürtöske :én erröl nem hallottam.kevinnek is volt olyan de tuti nem volt lázas.
De attol h éjszaka nem szopizott nappal igen és azt is kipisili :lol:

Boldog névnapot Matyika :lol:

Kép

000kata

Csajok kevinnek kb 6hós kora ota pöttyös az arca és nem mulik el,már mindennel kentem és akkor sem.Már a doktornő Pimafucort krémet irt fel -ez gomba,baktérium ilyesmire van de ettöl se :cry: mi lehet ez? :cry: és mivel jönne rendbe?

000kata

Régen tejalergiára gondoltam de már szinte semmit se eszik és nem mulik el.

000kata

Betegeskedőknek: Jobbulást!!!

Kép

000kata

Most csak gyorsan!!!
Képzeljétek úgy néz ki hatott a Chamomillat kop-kop-kop!! Tegnap adtam neki este és végig aludt. :) Juj, de jó volt!!! :) Amúgy úgy néz ki a foga miatt ébredt szegénykém, mert ömlik a szájából a nyál , de folyamatosan.. :(

Minden jelmez csuda klassz és nagyon szépek a gyerkőcök!!! :)

[quote]b írta:arikát semelyik gyerekemnek nem adattam be és Izának se fogom. Jobb túl esnie neki mert a bari szurit 10 évente ismételni kell és még a szuri ellenére is elkaphatja ráadásul többször is mert a szuri miatt nem lesz ellenanyag a barika ellen csak annyi hogy sokkal gyengébben jön ki rajta. Ha meg nem kap szurit és elkapja akkor egész életére védett lesz.

Vera Ezt honnan vetted??? :shock: :shock:
Az Én dokim azt mondta, most már modern oltás van és kettőt kell kapni az egyik védi gyerekként, a második pedig EGÉSZ ÉLETÉBEN!!! Szó sincs semmi féle 10 évente meg ilyenek!! Ja, és a lányoknál különösen fontos az egész élten át tartó védelem, ugye a terhesség miatt főleg!!! Szóval ez elég érdekes amit írsz.... :? :shock:

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Megvagyunk Mi is.......de sűrű napok állnak mögöttünk :roll: !
Valamennyire képben vagyok.

A farsangi képek nagyon jók!!!!!! :D Nálunk Anna mindennap elmondja, hogy Ő mi szeretne lenni (persze mindennap más :wink: ).

Ditta!
A sminkek és a ruhák fergetegesek!!!!! A húgod nagyon profi!!!

Dalma!
Panna nagyon cuki és a Varázsló is édes!!!! Jól látom, hogy nem mindenki volt jelmezben? :roll:

Klarissza!
Boldog Szülinapot Mátyásnak!

Vera!
Nagyon aranyos Iza! És a bárányhimlős leírás, tényleg ijesztően hangzott :shock: !!

Rólunk!
A férjemnek múlt héten szétment a bokája (részleges szakadás kívül, belül, zúzódás...) Orvostól, orvosig járkáltunk, majd egy fél napot azzal töltöttünk, hogy a felírt rögzítőt megvehessük. Mert elég speciálisat kapott (elvileg be kellett volna gipszelni :? ).

Katus egyik rágófoga, ami most kezd kibújni (a vicces benne, hogy alul még csak 2 metsző foga van, de már jönnek a rágófogak) megint nagy galibát csinált. Hiába kenem, iszonyú piros a feneke és a puncija......minden pelenkázás hatalmas sikítás közepette zajlik :(

Közben eltöltöttünk még egy napot az OTP-ben is, egy félreértés miatt megszüntetett takarékpénztári szerződés miatt (sikerült több mint 200 ezer forintos tartozást felhalmoznunk :roll: :? )

DE! Katus még mielőtt kipirosodott volna alul, egyik este fürdés előtt bilibe pisilt :) ! Annyira megdicsértük (Anna a legjobban), hogy azóta is mindig ráül. Még pelenkában is :D , és közben mondja, hogy "pssss" :)

És a végére, néhány Anna mondás :D :
Egyik este mossa Katus hátát, majd megszólal: "Katus, Neked olyan szőrös a hátad, mint egy kivi!"
Délután uzsonnáznak: "Nagyon büszke vagyok Rád Katus, amiért ennyi gyümölcsöt eszel!" :lol:

No most megyek, indítom a mosógépet.....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Azta!
100 napon belül vagyok!!!! :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, szegény kispopsi! :( Nagyon ügyi Katus a pisivel, szerintem elnézik a nagytesótól, mert Panna is rendszeresen ráül, és mondja pití. Jaj, Annát megzabálom a kis okos fejét! :) Katus háta mint egy kivi, kész a nő! :) Nagyon kiváncsi vagyok hármaskád nemére. Ha kisfiú, számítatsz a "kezdő csomagra" meg több fiúcska ruhára :) persze csak a érdekel a kölcsi fiú babaruci Kornéltól.

Vera, én is úgy tudom, hogy hat tovább is, ha meg nem, beadatom 10 éves korukban is. :) Inkább, mint ez a csúnya betegség. Nekem rettenetes volt amikor elkaptam. Anyu mesélte hogy szenvedtem, mert kb 4 éves voltam, és 2 hétig tiszta kiütés voltam és csak bőgtem-bőgtem, vakartam (volna).

Kép
Kép
dalminha

Jelentem itt a tavasz :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

régen voltam, de szusszanásnyi időm sinvcs, folyamatosan intézkedek, hivatalba járok, gyerekeket nevelek kicsit és nagyot....pörgök-pörgök és csodálkozom, hogy L. mitől ilyen boszorka????? :roll: :roll: :roll:

olvasni olvastam csak írni nem tudok :(

Lilla ma kapta volna az oltást, de doki nem ér rá, majd holnap lesz a nagy nap...otthon oltja Lillát, ennek nem nagyon örülök, jobb lett volna a tanácsadáson, onnan akkor jövök amikor én akarok. Itthonról viszont nem tehetem ki 8)

Lányok a farsangi képek, hááááát csúcs! Panna annyira nőcis a kis leopárd jelmezben :lol: Ágoston tesók :shock: olyan Velence érzésem volt mikor néztem, szuper ügyes a nagynéni.
Vera, vámpír gyermek is szuper, Izácska pedig olyan nagylányos lett.

Kata, nekünk is ( azaz nekem nem csak Lillának ) pöttyös az arcocskánk, de furi mert mióta nem kap tejes ételt azóta olyan. Lövésem sincs mitől, de nem is foglalkozom vele, majd elmúlik. Valamire biztos érzékenyebb.

Csuri, a visszaszámlálás immáron elkezdődött :lol: annyira várjuk már a kis titkolózós hármaskát. Kíváncsi vagyok a lányok, hogy fogadják, különösen Katus. Ügyes kis bilizős!
Apa meg vigyázzon jobban az egészségére!!! Mielőbbi felépülést neki.
Banki bakit sajnálom, de igaz a mondás a baj nem jár egyedül sajna.

Anya, gratula az éjszakához Kincsőnek , most már maradjon is így :lol:
Báránykás oltást mi nem vesszük igénybe, bőven sok a kötelező is
:evil:

Nem mehetek tavsszal Németo.-ba , jó is és nem is. Nehéz lett volna Lillát itthon hagyni ,anyu nem vállalta, hogy kijön L.-ra vigyázni itthon meg nem vállalja ilyen hosszú időre , a pénz jó lett volna.
Azt mondta majd jövőre mehetek ( tavaly is ezt mondta :lol: )

Katica, elküldenéd nekem is a felmérőt?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Dalma, nekem Martin volt barihimlős, de nem volt vészes.

Múltnap itt volt velem Lilla és mutiztam neki Pannát a videon....mindig csak azt mondta míííg,míííg....kb. 5x vissza kellett játszani. Olyan cuki a táncoslány :lol: és az énekelős is :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csajok nekem immunológus mondta meg más doki is de mindenki maga dönti el én csak leírtam a véleményemet ez ügyben.:)) És mint ahogy Évi is írja bőven elég a kötelezők. Azért gondoljatok bele hogy ezek mind maga a betegséget oltják be csak ugye elölve. És én azon vagyok hogy jobb túl lenni rajta gyerekkorban a barikán mint egész életben rettegni ha valaki a környezetben barikás lett. Nem egy ismimnek a beoltott gyereke már vagy 3x-ra lett bárányhimlős. Vagy szar volt az az oltás vagy nem tudom.
a fiaim voltak minden gond nélkül barikásak..
Azért a fejlődés nem áll meg és lehet hogy ma már másabbak mint tavaly pl.

Én az tuti hogy nem terhelem meg a csöpp kis szervezetét még több szurival.

anya még annyit hogy pont az a jó ha túlesik a gyerek rajta mert akkor nem gond a terhességnél ha találkozik barikással. Én pont beleestem valamelyik gyerekkel és terhes voltam valamelyikkel már nem emlékszem de doki mondta hogy mivel túlestem gyerekkorban rajta így nem gond.
Viszont ha meg az oltás már nem véd és pont akkor lesz ez a szitu nah az gázabb.

De csajok tényleg mindenki maga dönti el:))))

Ez csak az én véleményem a dologról megkérdezve pár dokit is róla és ennyi. Nehogy vita legyen ebből!!!!!!!!!
amúgy ahány orvos annyi választ fogsz kapni és tényleg magadnak kell dönteni.

harivera
Budapest XXI. kerület

A mi dokink is azt tapasztalta h. akiket beoltott azokon is kijött és nem gyengébben.Akkor még csak 1et kellett oltani, már kettőt, de Ő azóta nem javasolja.
Én kicsiként elkaptam a b.himlőt majd felnőttként az övsömört is.Ugyanaz a vírus, az övsömör a bónusz mert a b. himlő nem jött ki rendesen anno....Így én inkább arra jutottam, kapja el egyszer és kész.De ez is csak 1 vélemény. :wink:
Amúgy osztom Vera és Évi hsz-ét is.Volt a családban gyermekbénulás oltás után...igaz az 50-esek évek végén, de a lényegük nem változott. Ja és mi lett a nagy h1n1-ből is?

Anya, Évi,
bemásolom este!

Kép
katica_75

Sziasztok!

Volna 3 db eladó cipőm!
20-as elephanten bakancs 4.000 Ft
21-es márkátlan sportcipő (ez volt a kedvencünk) 1000 Ft
21,5-es reebok sportcipő 2000 Ft

Képeket is tudok küldeni és cm-ben is megtudom adni, akit érdekel légyszi írjon privit!

Kép
bettike
Eger

Na, most jól elgondolkodtattatok. Így kell írni? :)

És a mégsem kapja el gyerekkorban? Katica, mi lett a H1N1-ből? Kérdeztem a dokit, akkor most beoltja-e Pannát, mert ő kimaradt, azt mondta, most lecsengett, jövőre lehet jön megint, vagy most az enyhülés után. De ezt is ki tudja?

Évi, akkor tetszett Lillusnak Panna? :)
Akkor ezek szerint meló lett volna kinnt? Mennyi időről szólt volna? 2 hét, ugye?

Kép
Kép
dalminha

Dalma, 2 hét ( 10 munkanap és 6-7 százezer píz, de attól függ mennyi az euro, tavaly 310 Ft volt mikor eladtam a tavaly előtti zsét ) már 13 éve járok, régi üzleti partner és nagyon szeretem őket, ők is engem.

Ja,ja Lilla mondja, hogy Pababa :lol: és nézzük a táncit :lol: :lol: :lol:

Katica, várom nagyon. Hétfőn megyek postára :oops:

Túléltük az oltást :roll: nem volt rívás csak egy pillanatra, de tudta mi lesz, mert már 2 napja beszéljük, hogy jön a drbácsi és kap szurit és mutogatta a kezét ( allergia miatt vérvétel és teszt miatt tisztában volt vele mi is az a szuri :wink: )
Kapott fecskendőt a doktortól és oltogatja a babáit :lol:
nekünk a doki azt mondta, hogy nem adja a Prevenart csak külön, de különben meg nincs is, most megint hiánycikk :o
Ja és beteg a doktorbácsi, azt mondja 2 hete nem tud kigyógyulni a náthából :roll: :shock:
Remélem kaptunk valami bacit mi is :twisted:

Na ma oda a tavasz, itt nálunk legalábbis esik az eső :( és hűvös is van.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Enyém doki semmi oltást nem támogat :!:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi, az nem semmi píz. Mit kell érte csinálni (ha nem vagyok indiszkrét :) )

Azt mondja Pababa? Édesem!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Dalma!
Köszönjük a fiús ruhák felajánlását, de igazából a csajok kezdő ruhái is 90%-ban fiúsak voltak, mert a nővéremnek két fia van :? :) , így szinte mindent örököltünk.
Azóta persze van már sok rózsaszín meg lila is, de a többségük még most is kék és barna :oops: :wink: !
Dokihoz a jövő héten megyek!
Katus feneke kezd rendbe jönni, de ez a fogzásos-fosós állapot már kezd kiborítani. Naponta 4x :shock: öltöztetem át :evil: !!!!

Evi!
Doktorbácsi nem vett fel maszkot?????? :shock: A miénk ha van valami baja, állandóan szájmaszkban van.......
Lilla ügyes, hogy csak kicsit sírdogált!!!
Az én férjem nem nagyon vigyáz magára :evil: ! A sport, amit űz, amúgy sem olyan "vigyázós", Ő meg szereti kiadni a feszkót :?

Katica!
Én például nem tudom, hogy voltam-e himlős, mert gyakorlatilag az egész gyerekkoromat végigkísérte egy allergiás állapot, amitől minden hónapban minimum 1-1,5 hétig teli voltam kiütéssel. Anyukám szerint lehet, hogy az egyik himlő volt, de nem tudja biztosan :roll: :?

A csajokat ma megugráltattuk egy Kölyök Parkban.......így 2 órája alszik mindenki :D !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

sziasztok csak gyorsan kevin nagyon nyügös,most kijött a 11. foga de csak a fele a többi része véres :cry: Fáj neki :cry:
Ahogy van időm jövök.

Szép hétvégét mindenkinek!!!Puszi

000kata

Húúúúú, lányok!

Én nem tudom, ki hogy van vele (lehet az idő is rátesz egy lapáttal :roll: ), de Én nagyon nyomi vagyok!!!!
Olyan érzésem van, hogy a gyerekek körüli teendőkön kívül nem történik semmi velem......
Persze, ha adódna alkalom, hogy történjék, akkor meg szanaszét izgulom magam azon, hogy jól vannak-e, vagy Anna nem tanul-e éppen megint valami "szépet" a nagynénjétől (legutóbb csak 2 órát voltak együtt, de Anna előszeretettel használta utána a "kurva" szót: "k....va nagyot esel, k....va késő van!" :twisted: )

Szóval kicsit össze kell szednem magam, mert sírás lesz belőle :D !

Bocsánat a panaszkodásért......de megint egyedül üldögélek :? !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, én is egyedül üldögélek. Itt vagy még?

Kép
Kép
dalminha

Igen.....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Ne aggódj, én is ilyen vagyok mostanság. Elgondolkodtam még a bölcsin is, januártól. Nem tudom addig mi lesz, de beíratom Pannát, aztán lehet maradunk ittthon.
Te azért elég fixen maradsz még, ugye? Különben tök jól bele lehet rázódni a hiányukba. Úgy értem, hogy pl Kori a héten nem volt oviba, de Pannán kívül mindenki várja a jövő hetet, hogy menjen megint. Úgy mindenkinek jobb. Kivéve mondom a kis pindur, aki állandóan a bátyja körül sündörög. :)

Kép
Kép
dalminha

Igen, én még itthon leszek sokáig! Ami nem baj, mert nem vágyom vissza dolgozni :roll: .
Nekem inkább a "felnőtt" társaság hiányzik, néha egy kis beszélgetés....
Valamelyik nap az jutott eszembe, mennyire szívesen sétálnék egyet a Körúton (persze régen nem szerettem :) ), és néznék ki bután a fejemből!!!!

A gyerekek "leadása" pedig annak ellenére, hogy vannak barátok, nagyszülők a közelben, nem olyan egyszerű :roll: .
Ja, igen! Katus sem bírja sokáig Anna nélkül :) , ami tök jó, de szerintem Annának meg jót tesz, ha néha csak Rá figyel valaki, nem kell osztoznia :wink: :roll: !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

pont nézem, hogy Katus ma 1 éves, 3 hós, 3 hetes, 3 napos. :) Ez szerencsenap akkor. :)

Az előbb arra akartam kilyukadni, hogy próbáld megbizniszelni az ovit Annának mielőtt a kicsi megszületik, könnyebb lesz úgy. Az meg nem baj, ha időnként a nagynénitől tanul valami hülyeséget, hagyd rá őket néha ha megteheted, és menj valami nőcis, vagy férjes programra.

Kép
Kép
dalminha

Na, majd jön a tavasz, és megyünk talikra :) Béna vagyok kiszámolni, de mikorra vagy kiírva?

Kép
Kép
dalminha

most megyek aludni, jó éjt neked is! Puszi

Kép
Kép
dalminha

Az oviban nemsoká lesz beiratkozás (ugye az márciusban szokott lenni?), majd megkérdezem!!!!

A férjemmel az utóbbi egy éveben nem is emlékszem mikor voltunk kettesben (na jó, néhányra emlékszem :oops: :D )!
Beszélgetni is csak akkor tudunk, ha már alvás van....
A barátnőim pedig hasonló cipőben járnak!

A nagynénire, nagyszülőkre való hagyás pedig lassan tényleg nem izgat (bár Annát egy hosszabb nap a nagymamival-nagypapival eléggé kikészíti :roll: .......rá sem lehet ismerni :shock: )!

Elvileg június 5-re vagyok kiírva, de szerintem inkább május vége lesz belőle :wink: .
Számmisztikailag pedig csak a 29-e jöhet szóba, mert az illik bele a családba :wink: . Anna+ Katus születésnapja=29, a férjem+ az én szülinapom=29 :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Jó éjszakát!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Háát az oltás téma mindig nagy port kavar mindenhol:))

H1N1-el én úgy vagyok hogy nyugodt mert be vannak oltva a gyerekeim. amúgy van egy ismim akinek a kicsije most 17 hónapos és november óta! khban van mert elkapta a H1N1-et és annyira gázos a helyzet hogy csak lélegeztetővel tud élni. szerintem tüdőtranszplantációra várnak. És bent mondta neki olyan orvos aki ugye erre specializálódott hogy most jön egy még brutálabb járvány ezzel a H1N1el ami durvább lesz mint ősszel volt. Ezt nem tudom mert szerintem azért ezt nem lehet megjósolni de ha belegondolok az anyuka helyzetébe háát. amúgy jövőhéten végre hazajöhetnek a khból csak sajnos kicsi lányból egy gépre kötött roncs lett.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, ezt kár volt leírni :( nem szeretek ilyet olvasni és nem vagyok benne biztos, hogy ezt a H1N1 okozta.
Ellenpéldát tudnék írni, nem is egyet, de nem teszem, tiszteletbe tartom aki oltatott és azt is aki nem.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Na most, van pár percem, család szunyál.

Mi is voltunk szurin, Johanna szerdán kapta meg, eddig semmi jelét nem látom rajta. Ő természetesen sírt, már akkor mikor dokibácsi vizsgálta, ezen meg se lepődtem.

10,1 kg, és 80 cm. Mennünk kell majd csípőszűrésre.

Nagyon édesek a farsangos képek, elképzeltem, hogy pár év múlva, mi is készülünk, majd.

Vera
Nagyon cuki Iza, tök jó, hogy megtűri a hajában a copfokat, én lányom egyből tépi ki, pedig ha talál vmi hajba valót, egyből hozza, hogy tegyem bele, aztán, meg kitépi.
Bari szurit mi sem adatjuk be, a kötelezők és prevenaron kívül semmi mást nem adatok be.

Ditta
Szép méretekkel rendelkezik Ágoston, jobbulást kívánunk neki. Nagyon kreatív a húgod.

Kata
Johanna arca is sokáig pöttyös volt, de szerencsére, most már sokkal jobb (nem tökéletes).
Sok mindentől lehet, van esetleg Kevinnek alvós állatkája, az arra rászáradt, nyálban lévő bacik is okozhatják. Esetleg valami kaja, nem tudom….. nálunk valami ételadalék okozza, ezeket mostanában korlátoztuk, csak hát, becsúszik néha egy-egy túró rudi, virsli, főleg ha mi azt esszük…

Csuri
Sajnálom a pechsorozatot, majdcsak vége lesz. Gratula a biliben pisiléshez, nekünk, még bilink sincs, valószínű, én inkább wc szűkítőt veszek majd.
Anna a mondásaival, haláli, gondolom, jókat mókáztok rajta.
Én is adok Johannára kék, barna, zöld ruhákat, inkább, mint a habos-babos csurom rózsaszíneket, itt a tanyán jól is nézne ki bennük, jó nagyokat esik, tiszta kosz lesz, pacsál a sárban örökké, persze azért nem csinálok belőle fiút, vannak csajos rucik is.

Évi
Sajnálom, hogy nem tudsz kimenni, pedig ez tényleg jó kis pénz lett volna. Nálunk is nagy a pörgés, sok a meló, ráadásul március 10-től elkezdődik egy építkezés, marhára várom, teli lesz az udvar vadidegen munkásokkal.

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Itt a tavasz!!!! :D Megjelent az első tulipán "csücsök" a kertben :)

Ma délelőtt megjárattuk a gyerekeket, és meglepően jól bírták! :)
Anna több, mint 1 órán keresztül bicajozott (én néha már nem bírtam a tempót.......na jó, amúgy sem vagyok túl sportos mostanság :roll: :) ), Katus pedig kb 30-40 percet sétált!!!! Közben persze minden varjúnál megbeszéltük, hogy "ká-ká" és minden kutyánál, hogy "vau-vau"!
Most meg kidőlt a banda :) !

Ission!
A ruházkodás nálunk amúgy is egy sarkalatos pont az életünkben, mert a férjemet a hideg rázza a rózsaszín cuccoktól, így amink van, azt többnyire kaptuk, vagy örököltük!
Szerintem egy kislány csinos minden ruhában (én legjobban a farmer és kord ruhákat bírom.......nagyjából magamon is :wink: )
Az építkezésért nem irigyellek benneteket!!! Remélem hamar elkészül az a valami!!!

Vera!
Én sem örülök, hogy megint szóba került a H1N1 :? !
Ne tudjátok meg, hogy én mit kaptam a férjem családjától......
A nagymama kétnaponta hívott zokogva, hogy Ő mennyire aggódik, mert most látott valakit a Tv-ben stb.
Én pedig nem győztem hangsúlyozni, hogy a csajok nem járnak közösségbe, nem BKV-zunk, elvileg nem vagyunk kitéve közvetlenül a vírusnak (a férjem beoltatta magát).
Arról pedig nem voltam hajlandó senkivel vitázni, hogy addig nem oltatom be magam, amíg a terhességem nem ér el egy bizonyos kort, és a koraszülés nem fenyeget, vagy ha igen, akkor a babának nem lesz semmi baja!!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

évi
igazad van , mindenkire tekintettel kell lenni, aki beadatja és aki nem. Mindenkinek saját döntése, amit tiszteletben kell tartani. Nem kell itt rémizgetni senkit sem!! Amúgy elkiabáltam, képzeld Kincső megint nem alszik. Tegnap vagyis ma éjjel 12-től hajnal 4-ig húzta. :shock: :shock: :shock: :shock: Nincs valami ötletetek mit lehetne csinálni??????? Aki tud segítsen lécci!!

csuri
Gratula a 100 napon belülhöz. :) Kis titokzatosod csak maradjon még 96 napig. :) Májusra vagy kiírva Vele? Együtt érzek veled, ami a társaság hiányt illeti. Itt is olyan rossz. Mi elég eldugott részen lakunk és szinte el vagyunk itt szigetelve mindentől és mindenkitől. Néha olyan jó lenne kicsit nyüzsögni. ( bár én se szerettem soha. :) )

dalma
Most , hogy mondod bölcsit Én is elgondolkodtam, jó lenne legalább pár órára benézni (nem tudom van -e ilyen), de mondjuk itt sajnos közel -távol sehol egy bölcsi . :?

Megyek ébredés van!!
Puszi mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
anya1118

Kincsőanya!

Sajnálom a "nemalvást", és igazából nem is tudom, hogy mi lenne a tuti megoldás!
Nálunk a két lány közt is igen nagy a különbség. Míg Katus többnyire az ágyában alszik, és csak hajnalban kéredzkedik ki, addig Anna gyakorlatilag csak újszülött korában aludt ott :? .
Nála végül az lett a megoldás, hogy kivettük a szivacsot az ágyból, letettük a földre, így mellé tudtam feküdni, ha felébredt.
Most már ágyban alszik ugyan, de szinte minden másnap felkel és mellém fekszik.

Gondolom Ti is kipróbáltatok már sok mindent...... de az biztos, hogy szinte minden befolyásolja az alvásukat (szél, telihold, éhség, szomjúság, anya-hiány stb) :wink:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?