Sziasztok!
Először is a „vita”:
Én sem szeretek ilyeneket olvasni, és ahogy Evi is, inkább homokba a fej…..
De azért nem fogom egybe lenyelni Verát, ha beír ilyeneket….
Amúgy örülök annak, hogy a nagy h1n1 „csúcskor” nem adtam be a derekam és nem oltattunk! Pedig sokszor meginogtam….. Na mindegy, zárjuk is a témát!
De azért remélem nem fogtok lehurrogni, ha most én is nyavalyogni fogok egy kicsit….
Szóval egy hónapja voltam rákszűrésen, és azt mondták, 3 hét múlva érdeklődjek az eredményért. Pénteken telefonáltam, akkor már túl voltunk a 3 héten, erre közölte az asszisztens, hogy még mindig nem jött meg az eredményem, pedig az utánam levettek is megjöttek már…Mondom, az most azt jelenti, hogy valami gond van????
Erre azt mondja, ő nem akar ijesztgetni senkit…..de lehet! Mert azok késnek, ahol találnak valamit, és hablatyolt valamit, hogy a főorvos is megnézi….
Abban maradtunk, hogy kedden újra telefonálok….De egész hétvégén csak ez járt a fejemben!
Meg persze ez az átkozott net! Itt mindent elolvashatsz, utánanézhetsz…azt is, amit nem kéne! De legalább azzal nyugtattam magam, hogy semmilyen olyan tünetem nincs, ami „azt” bizonyítaná..(le sem írom a szót, mert irtózok tőle….)
Most mondhatjátok, hogy hülye vagyok, mert feleslegesen izgulok a semmin….mert nem is tudok még semmit! Na mindegy, majd holnap megírom van –e már valami!
Na, de hogy jót is írjak, Ágoston rohamosan elkezdett beszélni!
Anya, apa, mama, papa, cica, tente, pápá, Neoni (ez a Veroni lenne), Ata (ez meg az Ati), és és az Ágokkon (ez a neve) és egész nap csak magyaráz, be nem áll a szája! Meg mostmár puszit is ad, és azt csinálja, hogy ha apa hazaér, lerohanja, mászik az ölébe, és nagy kéjesen odabújik, hogy apa….meg puszit nyom! Na, ilyenkor van az olvadás!
Éjszakáink is mostmár tökéletesek! Igazából a reggeli szopit is csak én erőltetem, mert szerintem már arra se kelne föl! Valahogy csak én válok meg nehezen a szopitól, mert tudom, hogy már soha nem fogom ezt átélni!
Anya!
Kukázás ismerős! Nagyon résen kell lenni!

Kitartás az alvás miatt….
Csuri!
Olvasom, vannak beszólásaik a csajoknak! Jajj, milyen édesek lehetnek!

Hármaska meg tegye már szét a lábát!
Evi!
Akkor Lilla már komplett mondatokban beszél!! Ez igen!! (nincs elfelejtve a cumi-hála……ami késik, nem múlik!

)
Na, megyek, most ébredt „Ágokkonom”!