Sziasztok!
Nagyon lemaradtam az olvasásban, de ígérem, hogy bepótolom- de nem biztos, hogy most
Kicsit sűrű volt a programunk mostanában:
tegnap felfogadtuk a szülésznőt- eléggé szimpatikus

Ti mennyit fogtok a szülésznőnek adni? Mi próbáltunk puhatolózni /ez apa részéről annyit tett: Beszéljünk az anyagiakról!

/ Szegény csajt sokként érte a kérdés, gondolom, nem nagyon kérdeznek neki így direktbe

Végülis annyit árult el, hogy eddig 10 e volt a legkevesebb, a plafon meg ugye a csillagos ég, nem lát bele senki pénztárcájába.... Na igen, de azért ha nincs bent, én meg szülök, akkor ő autójával bejön, velem foglalkozik, ahelyett, hgoy a családjával lenne. Ja, meg ha megyek NST- re, szóljak, s odajön, ott lesz velem

Tehát fogalmam sincs, hogy mindez mennyit jelenthet anyagilag.....
Viszont egész nap rohangálás volt, s amikor beparkoltunk a kórház elé, valami folyadék elkezdett a kocsiból folyni.... a hűtővíz volt, a hűtő megadta magát- pedig nem mentünk neki semminek. A szülésznőt lerendeztük, egy ismerősünk hazavitt bennünket, s mivel apának úgyis akartunk venni egy dolgozós olcsó autót, felhívtunk párat. Volt egy, de azért Csákvárra kellett menni. A párom kétszer beszélt vele tegnap, mindkétszer direkt rákérdezett a motor állapotára, a srác esküdött, hogy tökéletes. Elmentünk Világvége 6- ra, erre a kocsi motorját mikor nézzük, hát akkora kartergáz jött ki, hogy a fél falut eltakarta

Persze, nem vettük meg, de mire hazaértünk, már este volt, és semmi kereskedés nem volt már nyitva- mi meg ott álltunk autó nélkül. Ez leginkább azért volt durva, mert szombaton versenyre kell menni, eleve külön terveztük /a párom reggel, mert regisztrálni kell, ilyesmik, én meg később, ha már lesz bunyója/, plusz vasárnap megyünk a szüleimhez- ők meg 180 km- re laknak
Egy szerencsénk volt: volt egy hírdetés, ahol még megvolt a kocsi, a srác móri, de Győrben dolgozik

így jött reggel 1/2 8- ra, megnéztük a verdát, megvettük. A párom bevitte a melóhelyére, elintéztük a biztosítást, bevásárlást, majd du. egyik kollégájával elhúzták haza a toyotát, kivették a rossz hűtőt, belerakta a párom az újat, így holnap mégis tudunk külön menni
Viszont jövő héten beadjuk kereskedésbe a toyotát, mert eljátszotta a bizalmunkat
Bocs, hogy benneteket traktállak a sok hülyeségemmel, de le kellett írnom, mert nagyon idegeskedni tegnap nem akartam a baba miatt, viszont ha magamba folytom az érzéseimet, akkor az nem jó. Tehát: Köcsög merciárus pöcs! Tök feleslegesen rabolta az időnket, a legszivesebben agyonvertem volna /hát még a párom/, de sajnos az nem oldott volna meg semmit

Hazafele persze szótlan voltam, fortyogtam csak magamban. Ha kérdezték a srácok, hogy mi a helyzet, csak annyit tudtam mondani, hogy a tököm tele van. Jó társaság voltam
Éjjel viszont az első pisiig jól aludtam, de aztán.... Kellett egy hatalmalat tüsszentenem, amitól szegény babóca is felébredt, és jó sokáig csuklott. A végén már sajnáltam, mert én pl. utálok csuklani, hát még hosszú perceken át...

Szerencsére abbahagyta, de akkor meg már én nem tudtam visszaaludni, csak reggel felé, de akkor meg ugye már kelni kellett

Úgy terveztem, majd délután kialszom magam, de itt akkora jövés- menés volt, hogy azóta sem sikerült.
Most viszont két pasi, úh. majd utána visszaolvasok