A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lenne egy csomó dolgom, de még mocorogni is rossz, itt fáj, ott szúr. :? Valahogy át kéne aludni ezt a maradék kis időt. :roll: Azért ez már messze van attól amit úgy írnék le, hogy áldott állapot.

Niki,
Sajnálom, hogy már megint kezdődik minden. :?
A kórházban az a jó, hogy a rémtörténetek mellett egy csomó pozitívumot is lehet hallani. Szobatársnak a terhesség elején levált a méhlepény, az orvos hazaküldte, hogy majd a természet elintézi - ő meg majd utána befejezi. Most egy ovis kislány, a következő uh-n a méhlepény úgy gondolta, inkább marad. :shock: Nekem ez a "nem létezik" kategória, de ilyen is van.

Dodi,
Gratuláció a vizsgához. :D

70 kilós masztiffoknál nem árt tisztázni
Ott nekem sem lennének gondjaim egy megruházással. A túlélés nekem is érdekem. :lol:

Kép KépKép
lorca

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:15-kor.
Vendég

Niki!

Mi mind veled vagyunk lélekben, és hidd el ez igenis sokat számít :wink: :D :D :D ! Pont ma vagytok annyi idősek, mint mikor Zsuzska (3 hete) gond nélkül világra hozta Áront, aki azóta is tökéletesen egészséges, vidám kiskrapek :D ! Szóval nyugalom, már nem lehet baj!!!! Jó kezekben vagy, mindenre fel vannak készülve, a babó pedig már tökéletesen életképes :D :D :D !
Pár hete még azért imádkoztunk, hogy eddig kibírjátok, és látod, sikerült!!!
Én most már azt mondom, ne akarjuk őt mindenáron maradásra bírni! Tudják ők, mi a jó nekik, és miért! Bízz magadban, és a kicsiben, jó páros vagytok :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ancsurti!

Tényleg, ha már szóba jött:
Cipőt viszont mindig jó minőségűt fogok venni a gyereknek (ez nem egyenlő azzal, hogy feltétlenül márkás, vagy horrordrága)! Évekkel ezelőtt anyu kollégája kioktatott mennyire fontos a jó gyerekcipő, ráadásul nekem lúdtalpam, és bokasűlyedésem is volt, Ricsinek pedig a mai napig olyan lúdtalpa van, hogy léc nélkül tudna síelni (főleg, hogy 45-ös). :lol: Velem anyu minden este lábtornát csináltatott, aminek köszönhetően gyönyörűen elmúlt a lúdtalpam :D , viszont a bokasűlyedésem megmaradt, ami gyakran fáj is, pedig az is megelőzhető!
És tényleg nem a márka a lényeg: a Deichmannban már 3000-től lehet kapni formázott bőrcipőket :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk!
Megint szarakodik a t-mobil... ÚÚTÁLOM!!
Még jó, hogy laptopom van, így lopom a netet. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Ki tudja mikor veszi észre a net tulaja, úgyhogy most nem olvasok vissza.
Velünk minden rendben. Remélem Ti is jól vagytok!
Hétvégén nagyanyámnál leszek. Anyukám ápolja a nagyanyám, és segítek neki, hogy ne boruljon ki idegileg szegényke. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó hétvégét mindenkinek!!

Puszi mindenkinek!! 8) :D :wink:

Kép
szisz89

A jó vendég legalább fél órát késik, ha Bond kedvében akarj járni. 8)
Most eltűnök, várhatóan majd csak holnap délután vagy vasárnap jelentkezem. De addig is olvasok! :wink:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Most nagyon büszke vagyok magunkra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ! Kösziköszi 8) 8) 8) ! Teapa is nagyon ügyi :wink: !

Amúgy a csajokat szinte sose kellett megütni, inkább csak Arthurt, amíg "kamasz" volt, mert próbálgatta a határokat, és nála tisztázni kell ki az úr a háznál, mert helyre tudná tenni az egész családot, ha akarná :roll: ! Így tudja, hogy ki a főnök, mert azt hiszi apa erősebb nála :lol: ! (Mondanom sem kell, a kutyának gyakorlatilag meg sem kottyant a verés, apának jobban fájt :lol: )
Velem szemben már néha pl. érezteti, hogy nem azért fogad szót, mert gazdi vagyok, hanem azért mert " nesze vazzeg, örűjjél" :lol: :lol: :lol: ! De tuti, hogy sose bántana, és végülis mindig elérem, amit akarok, csak nekem rendesen kérlelni kell néha :shock: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ez a vasalasosdi nem lopja magat a szivembe!!!Az okes hogy edes,meg tunderi kis ruhacskak,de megfogni is nehez,nemhogy vasalni...ja es nemelyiknel a vasalo is nagyobb :shock: :shock: :shock: A zoknikon szarok be leginkabb...de a fogasra kerulo kislanyruhak...keszen vagyok hogy mindjart belekerul a kisgazdajuk!!!!

De attol meg UTALOK VASALNI!!!!

Boo:Gottfried!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Csinos okelme a mamlasz fejevel!!!Jo kis bandazas folyik nalatok!Annyira imadtam hogy mennyifele ember tud igy osszeverodni a kozos kutyazas kapcsan...

Dodi:Nekem most is annyira durva a ludtalpam es a bokasullyedesem :roll: :roll: :roll: :oops: Hiaba minden betet...gyerekkoromtol hordtam...megis megmaradt.Sokat is szenvedek tole..bar most a billeges idegesit nagyon a dagadas miatt...ma mar mozgatni is alig birom!!!
De!A profi kikepzesu cipo az nagyon fontos!!!Azert barmennyit kepes voltam kiadni,mivel allomunkat vegeztem napi 12 oraban...Es igyekszem gyerkocnek is biztositani majd.A Deichmannban az Elephanten cipok allitolagnagyon jok!!!De majd jo lenne azert sokat mezitlabaskodnia....na majd kiokoskodom :wink:

Az almom egy befonott copfos,mintas harisnyas,gumicsizmas,esokabatos Hangaval a pocsolyakban ugralni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Tudom, ezen már elméláztunk egyszer, de olyan furin jön ki időben a terhesség, mert ugye 280 nap=40 hét=10 hónap! De valójában csak 9! Nameg egy fél! ... Vagy mivan?!?! :shock:
Na jó, értem ám, csak fura, hogy ma a kilencedik hónapba léptem ( :mrgreen: ), de még van majd' két hónapom :roll: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ancsurti,
Te nem mondod komolyan, hogy a zoknikat kivasalod? :shock:
A pocsolyában ugrálásra én is befizetek. :lol:

Boo,
Azt a reflexet azért meg kell erősíteni néha, különben elfeljti. :lol: (A pavlovi reflex kifejezést azt nagyon nem szeretem, mert a kísérlet az horror barbár volt)
Én ott tanítottam meg ebemet, hogy az ágy nem kutyának való, amikor egy éjjel arra ébredtem, hogy teljes súlyával rámugrott és a hátamba vájta a körmeit. Nem voltam túl boldog. :twisted: Pedig egy skót juhász még sötétben is tud ártatlan szemeket meresztgetni. :lol:
Ir farkas...nem kötözködnék vele. :lol: De őt már nem tartanám lakásban. :oops: A 3x séta nekem kevés, bár az idő viszonylag hosszú.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok! :lol:

Nagyon lemaradtam az olvasásban, de ígérem, hogy bepótolom- de nem biztos, hogy most :oops: :lol:
Kicsit sűrű volt a programunk mostanában:
tegnap felfogadtuk a szülésznőt- eléggé szimpatikus :lol: Ti mennyit fogtok a szülésznőnek adni? Mi próbáltunk puhatolózni /ez apa részéről annyit tett: Beszéljünk az anyagiakról! :lol: :lol: / Szegény csajt sokként érte a kérdés, gondolom, nem nagyon kérdeznek neki így direktbe :lol: Végülis annyit árult el, hogy eddig 10 e volt a legkevesebb, a plafon meg ugye a csillagos ég, nem lát bele senki pénztárcájába.... Na igen, de azért ha nincs bent, én meg szülök, akkor ő autójával bejön, velem foglalkozik, ahelyett, hgoy a családjával lenne. Ja, meg ha megyek NST- re, szóljak, s odajön, ott lesz velem :o :lol: Tehát fogalmam sincs, hogy mindez mennyit jelenthet anyagilag..... :roll:
Viszont egész nap rohangálás volt, s amikor beparkoltunk a kórház elé, valami folyadék elkezdett a kocsiból folyni.... a hűtővíz volt, a hűtő megadta magát- pedig nem mentünk neki semminek. A szülésznőt lerendeztük, egy ismerősünk hazavitt bennünket, s mivel apának úgyis akartunk venni egy dolgozós olcsó autót, felhívtunk párat. Volt egy, de azért Csákvárra kellett menni. A párom kétszer beszélt vele tegnap, mindkétszer direkt rákérdezett a motor állapotára, a srác esküdött, hogy tökéletes. Elmentünk Világvége 6- ra, erre a kocsi motorját mikor nézzük, hát akkora kartergáz jött ki, hogy a fél falut eltakarta :evil: Persze, nem vettük meg, de mire hazaértünk, már este volt, és semmi kereskedés nem volt már nyitva- mi meg ott álltunk autó nélkül. Ez leginkább azért volt durva, mert szombaton versenyre kell menni, eleve külön terveztük /a párom reggel, mert regisztrálni kell, ilyesmik, én meg később, ha már lesz bunyója/, plusz vasárnap megyünk a szüleimhez- ők meg 180 km- re laknak :roll:
Egy szerencsénk volt: volt egy hírdetés, ahol még megvolt a kocsi, a srác móri, de Győrben dolgozik :D így jött reggel 1/2 8- ra, megnéztük a verdát, megvettük. A párom bevitte a melóhelyére, elintéztük a biztosítást, bevásárlást, majd du. egyik kollégájával elhúzták haza a toyotát, kivették a rossz hűtőt, belerakta a párom az újat, így holnap mégis tudunk külön menni :lol:
Viszont jövő héten beadjuk kereskedésbe a toyotát, mert eljátszotta a bizalmunkat :lol:
Bocs, hogy benneteket traktállak a sok hülyeségemmel, de le kellett írnom, mert nagyon idegeskedni tegnap nem akartam a baba miatt, viszont ha magamba folytom az érzéseimet, akkor az nem jó. Tehát: Köcsög merciárus pöcs! Tök feleslegesen rabolta az időnket, a legszivesebben agyonvertem volna /hát még a párom/, de sajnos az nem oldott volna meg semmit :cry: Hazafele persze szótlan voltam, fortyogtam csak magamban. Ha kérdezték a srácok, hogy mi a helyzet, csak annyit tudtam mondani, hogy a tököm tele van. Jó társaság voltam :lol:

Éjjel viszont az első pisiig jól aludtam, de aztán.... Kellett egy hatalmalat tüsszentenem, amitól szegény babóca is felébredt, és jó sokáig csuklott. A végén már sajnáltam, mert én pl. utálok csuklani, hát még hosszú perceken át... :roll: Szerencsére abbahagyta, de akkor meg már én nem tudtam visszaaludni, csak reggel felé, de akkor meg ugye már kelni kellett :roll: Úgy terveztem, majd délután kialszom magam, de itt akkora jövés- menés volt, hogy azóta sem sikerült.

Most viszont két pasi, úh. majd utána visszaolvasok :lol:

Kép
agi125r

Lorca!
Igen,raraktam a vasalot :oops: :oops: :oops: csak eppen a ho miatt 8) 8) 8) Azert jo,mert legalabb 4 par alafert :wink: :lol: :lol:
Szinte minden ruhank masodkezbol valo...gondoltam egy darabig megteszem,es a mosogep is kozos a szomszedokkal,bar kifertotlenitettem....de azert nem leszek am szivbajos a kesobbiekben.Mondjuk hirtelen ekkora mennyiseg vasalasa csak most van....kitartok-kitartok-kitartok-megbiromcsinalni!!!!

Mar akartam irni,remelem jobban vagy azert...!!!

Na lenyomtam 2 bogre csalanteat!Jo lenne ha valami tortenne a labammal...olyan mint egy kolyokkutyanak...parnas talpacskak :roll: :?

Kép
Kép
ancsurti

Agi:Tenyleg kemeny egy napod volt...remeljuk ha alszol ra egynagyot,a kovetkezo mar szerencsesebb lesz!
Es gyere csak add ki magadbol :wink:
automizeria: :? :? :evil:

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti: igen, most már reménykedem, hogy ennél rosszabb úgyse lehet :lol: :lol:
Viszont amit elfelejtettem: a múltkor már említettem azt az ismerősöm, akivel két hete találkoztam uh előtt. Ő akkor NST-re jött, s akkor mesélte, hogy előtte héten lett volna a császár, de aztán előtte egy nappal megfordult a fiacskája, s várja, hogy megszülessen. Tegnap, mikor voltunk a kórházban a szülésznővel randin, előtte találkoztam bent a csajjal. Hát, a baba még mindig nem akart napvilágot látni, már három napja ott van a kórházban. Tegnap tettek fel neki vmi lufit, hogy az majd segít. Már elege volt szegénynek, hisz hetek óta arra készült, hogy meglesz a baba, de még sehol semmi jele... :roll: Mondtam neki, hogy nekünk most folyt el a hútővizünk, ha erősen koncentrál, az övé is elmegy :lol: :lol:
Tényleg remélem, hogy azóta már megvan a babája :lol: :lol:

Kép
agi125r

Boo hát igen, nem hiába jártam hozzá 12 éve. De ő mesterfodrász volt. Ez akinél most voltunk a kollegája, de ő csk sima fodrász. Elvileg János felesége megnyitja azt a boltot amit a János elkezdett felújítani, és ott majd mesterfodrászok fognak dolgozni. És a Hajas meg a Binder fog ebben segíteni. Majd mindenképpen elakarunk oda menni és megnézni hogy milyen fodrászok lesznek.

Ezt pl ő csinálta A modell a sógornőm.
http://www.atedivatod.hu/mszakmai/index ... f_cikk=573

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok Mamikák!
Megvoltam első CTG-n, minden rendben volt, Natasa szépen mocorgott - volt egy Kismama akinek a hasánál valami zümmögő kütyüvel próbálták ébreszteni a Babáját - mert ügyi azt vizsgálják, hogy hogyan reagál a magzatmozgásra a méh vagy mi...

Doki is megvizsgált, azt mondta semmi jele még a szülésnek, pedig én már néha szülnék... vannak nehéz éjszakák és pillanatok...

Streptot levette azért biztos ami biztos.

Nekem csak a bal lábam dagad :roll:

94 kilónál tartok :lol: 6 kiló híján SZÁZ!!! :twisted: Azért ahhoz képest jól bírom, ha beindulok, tudok még fürge is lenni, bár Nolka játékait inkább 4kézláb szedem össze :oops: Komolyan mondom ez a legnehezebb a Tesóval való terhességben, na meg az öltöztetés, főleg a cipő :lol:

Bocsánat, hogy nem reagálok, az utolsó 1-2 oldalt sikerült csak visszaolvasnom, későre jár, próbálok aludni!
Puszi Lányok! És kitartás!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Agi!

El sem hiszem, hogy másnak is van autómizériája, nem csak mindig nekünk.... Ez persze boldoggá nem tesz, csak mi módfelett megszívjuk mindig, ráadásul úgy, hogy apa rendkívül zizi a kocsikra, és mindig minden kocsink patika állapotú, mégis.... :evil:
Szóval teljesen átérzem!!! De a lényeg, hogy rendeződtek a dolgok, és mehet minden terv szerint :wink: !

Már én sem alszom a legnyugisabban :? ! Reggelre a sok forgolódástól úgy néz ki az ágyunk, mintha egy maratoni hancúr "küzdőtere" lett volna, pedig amit mostanában művelünk, az a legnagyobb jóindulattal is csak rapidkufirc :oops: :lol: :lol: :lol: !

Ancsurti!

Én ugyan alig-alig vizesedek, mégis olyan a lábam... :roll: :lol: ! Ricsivel úgy mondjuk Fionakezű (labú) vagyok :lol: ! Gabi is mikor a múltkor felrakta a képet a húdevizes lábáról, egyből megjegyeztem magamban, hogy vazzeg az enyém alapból dagibb :twisted: :lol: !
Nesztek, legyen min mókázni :lol: :lol: :lol: :
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Anitja:Szia!!!Ez a demegszulnekmar azert rendesen bejatszik nalam is....bar azert meg nemart par het kitartas!
Es megvolt az elso ctg-d!Hurra!!!Ne aggodj,nekem se sok kell mar a 100 kilohoz :twisted: :twisted: :twisted: Az agayamat eldobom tole!Bar amennyi viz van bennem nem is csodalkozok rajta!

Bal labam nekem is dagibb,de a jobb sem kutya(vagyis de,tappancs)

Dodi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na neked is van egyfajta labfejed!!!Es aruld mar el...ez egy montazs?Vagy hogy a fenebe kerult a labfejed melle ennyire siman a kezfejed??? :shock: :shock: :shock: En ilyen mutatvanyokra keptelen vagyok.....

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ancsurti!

Nem montázs, magam is meglepődtem mikre vagyok még képes 8) :lol: :lol: ! Úgy csináltam, hogy féltérdre ereszkedtem, a bal lábamat felhúztam a pocak mellé (mintha mondjuk körmöt vágnék), és mellé raktam a kezem :wink: !

Boo!

Jólvanna, teapának ez az érzékeny pontja :roll: :lol: :lol: :lol: !
Na igen, a régi fodrászhoz én sem mennék a helyedben.... (bár hozzátenném mással egy élet alatt történik ennyi minden :oops: :lol: ).
Nekem amúgy a lelkemre kötötte a fodrászom, (akihez kb. évente megyek el egyszer, mert a végét visszavágom itthon 8) ), hogy szülés előtt még menjek egyszer, mert ha megszületik a baba jóideig nem fogok hozzá eljutni!

3-kor aludtam el (fél12-től próbálkoztam), mert olyan savam volt, hogy egy kompllett ékszerbolt éves korróziós problémáit megoldotta volna :evil: :lol: ! Semmi sem hatott, még az sem, hogy kiraktam a budiba vagy egy literrel ( :( :oops: :oops: ).
Na, ezek után remélem van alapja a hiedelemnek: legalább hajasbaba legyen, ha már vergődök miatta :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!!

Dodi! Ügyi voltál,gratulálok!!
Ruhák: én sem vagyok egy márkabuzi,de a férjem annál inkább... Ő csak Boss-ban jár,mondjuk a javára írható,hogy tényleg nincs sok cucca,de azok iszonyat jó minőségűek. Én általában a Zara-ban szoktam vásárolni,de már jó rég voltam ott is,most inkább a kismama boltban vásárolok :lol: Valahol jó,hogy apa kicsit sznob,mert a Lilinek is csak a legjobb cuccokat vettük meg,de van amikor az agyamra megy,hogy amiből tök felelsleges nézni,hogy milyen márkát veszünk,abból is a legjobbat akarja. Mindegy,ő ilyen,így "kaptam" már,de az enyém és imádom és tényleg,amíg megtehetjük,addig nem is szólok.
Én mostmár direkt megnéztem az utolsó 3 Uh leletet,mind háromnál épp koponyavégű hosszfekvésben volt a Lili. Az jó,nem ? Persze ez korántsem jelenti azt,hogy úgy is marad,de remélem. Nálunk szegény kiscsajnak egy csomó feltételnek kell megfelelnie,hogy mikor születhet :lol: Mert aki a keresztapja lesz,az júli 4-12-ig nyaral,aki a keresztmamája,aki a legjobb barátnőm,Kölnben él és júli 5-ig vannak itthon,viszont a szülésznő meg júli 20-tól szabin van... Na,ezt adjátok össze. Szerintem tuti szarik mindenki fejére,és egy 4.időpontban fog jönni dafke is.
Mit csináltok a hosszú hétvégén?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ja! Dodi!! Ezt nem hiszem el,tegnap este én is ugyanezt játszottam el. Már délután éreztem,hogy a torkomban van a sok sav,de még tartottam magam,aztán csak hogy valami legyen a gyomromban,este csak egy zsömlét ettem,de nem bírtam sokáig,én is hánytam(bocsi) egy nagyot,de éjszaka is szenvedtem. Aztán reggel elmentem Renniet venni,az úgy tűnik jó.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi engem most nem a sav nem hagy aludni, hanem az hogy úgy néz ki a gennyes torokgyulladásból lett egy arcüreggyulladásom. Egyre rosszabb, nem akar múlnihiába teázom, hiába lámpázom, fújok bioparox orrspray-vel, meg orrcsepp. Semmi nem használ. Napok óta nem bírok aludni éjjel, mert akkor még rosszabb a helyzet, amúgy is nehezebben kapok ugye levegőt, most meg semmit sem.Így ma kíom dokival veszéltem és kaptam augmentint. Azt fogom szedni, lehet terhesség alatt is. Nem akarom tovább húzni mert gyakorlatilag most már 1 hete szenvedek. ÉS mi van ha előbb jön a gyerek akkor egyrészt a fájásoknál nem fogok levegőt kapni, másrészt meg nem akarom hogy elkapja a pici, na meg ott a kórházban a többiek.

Gyomrom nekem is szokott égni de nem annyit mint mondjuk annó Rékával, meg nem is mindennap.

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Ugy nez ki, kitartunk meg egy darabig.... verzes ujra muloban, ugy latszik kisfiam jol erzi bent magat! Mar a szulesznok is csodalkoznak, hogy minden verzes-rohamot igy meguszok... :roll: :)

Itt most gyonyoru ido van, kis csaladom letol a tolokocsiban, amikor csak tud. Nagylanyom megerkezett, nagyon aranyos, olyan sokat segit apanak, kicsit tehermentesiti. Nekem pedig minden nap foz... Amit nem tud, azt telefonon mondom neki, mit hogyan csinaljon. A kakis pelenkatol meg kicsit idegenkedik, de majd megszokja! :lol:

Ma ebayen megvettem a teso-babakocsit, megprobalok egy kepet felrakni, nagyon szuper, markas, es nagyon olcson vettem hasznaltan persze, de vadi uj allapotban van. Itt a sok gyerek miatt nagy a valasztek meg kettesbol is, es nagyon jo aron.
Amit en vettem ebay-rol, annak a kepet nem sikerul bemasolnom, de itt egy masik, az enyem is ilyen, csak szurke szinben:

http://www.amazon.com/Jane-5069-G80AZ-P ... B000K22CQ8

Uj ara atszamolva kb. 150 ezer ft, en 20 ezerert vettem.
:D
Jaj, kepzeljetek, az ablakombol a mentohelikopter-leszallora lehet latni, pont az ablakom alatt van...szerencsere max naponta 1 szokott jonni, mindig meghatodok, hogy milyen erobedobassal, lelkiismeretesen es szervezetten probalnak segiteni ezeken az embereken...Ma egy ferfit hoztak, es egyfolytaban probalgattak ujraeleszteni meg akozben is, hogy toltak be a korhazba a helikopterbol....hat nem volt olyan jo nezni.. :(

Mindenkinek szep hetveget kivanok!
Vendég

Sziasztok!

Na akkor paran "jo"ejszakat mondhatunk magunk mogott....en is vagy 3 fele aludtam el a gyomorsavtol :cry: :cry: :cry:

Gabi:Jobbulast kivanok!

Niki:Szuper hogy letolnak a kertbe...azert kell a friss levego!
Orulok a nagylanyod segitokeszsegenek!
Kiraly a babakocsi...itt is baromi jo aron kaphatoak,jo minosegben hasznaltan minden valtozatban!Szep napot!

Boo:Hatha bejon valami az almombol....
copfos: Kép
ugralos: Kép
szeplos: Kép
Tocsas meg nincsen :wink: ,mert kene egy jo gumicsizma.... :lol: :lol: :lol:

Leletem nekem sincs a kezemben egyse,de meg kiskonyv sem letezik itt.... :roll:

Kép
Kép
ancsurti

niki72! :)

"Mar a szulesznok is csodalkoznak, hogy minden verzes-rohamot igy meguszok... "
Ne áruld el nekik a titkot, de amennyien szorítunk itt értetek, nem is csoda. :wink:
Ez nagyon jó hír, hogy sikerült megint pár nappal tovább bent maradni a babának! :D :D :D :D :D :D :D :D Megy ez neked, ügyi vagy! :wink:

Kép
Kép
200907?

Ma reggel, hogy dobja a napom, előről kezdődött minden. Azért jó lenne tudni mi van elven vissza a Sotéra. Már ott kezdődött a poén, hogy alig akartak beengedni, jött a "rossz napot választott", ráadásul a doki üdvözlő kérdéseiben volt, hogy miért nem vett be inkább egy algopyrint vagy no-spa-t. Talán mert jobb szeretném tudni, hogy mitől vagyok rosszul??

A pechem, hogy pont találkoztam azzal a szülésznővel, akit inkább kerülni szerettem volna. :? Most abban reménykedek, hogy legközelebb már csak szülni megyek és nem lehetek olyan peches, hogy megint ő legyen ott. Ennyire bénán még nem vizsgált meg senki, pedig lassan a fél orvostársadalom végigment rajtam.

Folytatás kicsit azért biztatóbb volt, a doki szerint nincs és nem is volt vesemedence gyulladásom, nem kell a diéta. Az eredménye azért megvolt, legalább látom a csontot a bokámban, az ödéma lement. Ami van, az egy sima reflux - volt eddig is, de nem okozott túl vészes tüneteket, csak egy kis bleeee. A vérképem az jó, 11-ből 4 az értékhatáron belül van. Végkonklúzió, hogy még nem szülök, vszínűleg a vastabletta gyilkolta le a gyomrom, amiben lehet valami, mert eddig is fájdogált tőle, csak egy dokit sem érdekelt. Most meg a 92-es (125-150) érték hatására belelkesültem és szedtem. A vérnyomásom is remek, elsőre 80/60. Toxémiás legalább nem vagyok. 8) Lassan nem érdekel, hogy koraszülés...kifeléééééé!

Niki,
Jó kilátásod van az ablakból. :roll: Furcsa, de amikor mentőt, főleg koraszülöttet látok, akkor nekem is olyan furán megható, hogy így rohannak, küzdenek. :roll: Azt hittem, csak nekem vannak ilyen fura érzéseim ilyenekkel kapcsolatban. :lol:

Nyuszi,
A szülésznőn és apucin kívül, sztem tök mindegy, hol vannak a többiek. :lol:

Anitja,
A négykézlábas játékszedés ismerős. :lol: Sokkal egyszerűbb úgy bejárni a szobát, mint fél méterenként lehajolni.

Ági,
Elfolyik a hűtővíz és sos vesztek egy új kocsit. :lol: Mi meg négy évig gondolkodtunk azon, hogy legyen-e egyáltalán. :lol:

Kép KépKép
lorca

Kép

Egy kép a szülinaposról. :) Igaz, én lemaradtam, de Natasa azért ott volt. :D

Kép KépKép
lorca

SZÉPJÓESTÉT!

Kutyatémában csak annyit, nekünk tizenévig volt tacsi lakásban, bár kistestű, mégis megvolt a napi több órás séta. A legjobb haverjai : egy hasonló tacsi és egy írfarkas (sötétszürke) voltak!!!!
Majd keresek képet, bár sajna a Lizi sincs már 2 éve. Apukám halála után hirtelen ment el ő is (15 évesen).
Most viszont a kertes ház udvarán tartunk egy németjuhászt és egy keverék kutyust. Mozgásterük teljes (nincsenek megkötve, bezárva is nagyon ritkán, ha olyasvalaki jön, aki nagyon fél tőlük), autózni imádnak, és ha mindennap nem is, de azért hetente 1-2-szer nagyobb sétát is teszünk velük. Nem mondom, hogy tökéletes.

Niki! Jó, hogy mire végigolvastam mindent, már a jobbulásodról is meglett a hír. Nagylányod nagyon lelkes, bele fog jönni, mint - hogy stílszerű legyek - kiskutya az ugatásba. Beszél angolul is? (arra se emlékszem, hogy Raina beszél-e magyarul).Nem emlékszem, mennyi idős a nagylányod.
Kilátás: brrr.....

Anitja: bizony, én is 3 számjegy felé mozgok már, bár alapból sokról indultam. És így a 35. hét táján kezdem érezni, hogy TERHES vagyok - a szó szoros értelmében. Úgyhogy 3 hétben kiegyeznék.
Lorca: ez a kislány gyönyörű! Csodaszép szemei vannak.
Azért nem semmi, hogy épp csak ki nem néztek a kórházból. Néha van olyan érzésem a magyar egészségüggyel kapcsolatban, hogy éppen meg is pusztulhatsz, mert mondjuk éppen kávéznak!
Nóci kb fél éves lehetett, mikor péntek este úgy belázasodott, hogy hiába fürdettem, gyógyszereztem, nem ment 39 fok alá a láza. Hajnali 3-kor már nagyon féltem, hogy nagy baj lesz, bevittük az ügyeletre. Az orvos megkérdezte: ezért ébresztettek fel? Persze: jókedvünkben autóztunk éjjel (erdő között) 15 km-t, 40fokos lázas gyerekkel!

Kép
Kép]
hendegabi

Lorca;Tiszta gaz ez a hozzaallas a dokik reszerol... :evil: Orulok ha azert nincs nagy baj...jo megszabadulni a vizesedestol....
Ezek a csodas fekete szemek... :shock: :shock: :shock: Tenyleg nagyon szep a kis szulinaposod!!!

Hendegabi:Sajnalom Lizit...de szep kort elt meg!
Nehezen birom mar a veget en is....alig birom el magamat...itt faj,ott faj....ulve probalok vasalni,bar nem sokat segit a dolgon .
Orvosok:nagggyon gaz!!!Tesomat nemreg zavartak el szinte a Heim Palbol,magas lazzal szenvedo 2,5 evessel...az eszem megall mar tenyleg!!!

....es csak vasalok...es csak vasalok....renduletlenul....

Kép
Kép
ancsurti

Bevallom: mostanában próbálok úgy teregetni, hogy minimálisat kelljen vasalnom. Tényleg csak az ingeket, pár nacit, Nóci szoknyáit...
:oops:
Nekem ma a hasam alja fájdogált elég sokat. Se az ülés, se a séta nem igazán esett jól. Álldogálni meg a lábam miatt nem tudok.
Meg most jön az a rész, mikor nem rúg a gyerek, csak gyömöszöl belülről.....
Több mint egy órás volt az ovis évzáró, már ülni se tudtam, és majd bepisiltem, pedig közvetlen előtte voltam!
És az a sok kedves ember, aki mind tudni akarja, hogy mikorszülszlányleszvagyfiúmileszaneve :x

Kép
Kép]
hendegabi

lorca! :)

"Fájásnál a méh lenyomja a baba fejét, akkor lehet leginkább megállapítani, hogy hol is tart a terhesség. De ha valaki pont akkor kotorászik odalent, az a kellemes kategóriát nemigen közelíti meg. Ha pont a szünetben vizsgálnak, akkor annyira nem rossz a helyzet, de akkor csak amolyan kb eredményt tud mondani. Ez sztem teljesen megfelel, mert tök mindegy, hogy 1 v 3 ujjnyira nyitott a méhszáj, szülés abból még egy ideig nem lesz. "
Hát lehet, hogy nem 5 perc múlva lesz kint a gyerek, de 2 ujjnyi fór azért mégiscsak van... :roll:

"Én meg takarítom a homokozót a szőnyegről."
Hogy később hogyan fogjuk kivitelezni azt nem tudom, de most úgy néz ki a homokozóból való hazajövetel, hogy Manót beállítjuk a kádba, ott vetkőztetjük le és kirázzuk a ruháiból a játszóteret. (Vagy 2 in 1 tisztítjuk. :lol: :lol: :lol: :lol: )

"70 kilós masztiffoknál nem árt tisztázni
Ott nekem sem lennének gondjaim egy megruházással. A túlélés nekem is érdekem."

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Akkor te most jól vagy, "csak" terhes vagy? :roll: :?: :?: :?: :?:

"Lassan nem érdekel, hogy koraszülés...kifeléééééé! "
Szerintem gabi1 lesz az első befutó. :roll: :wink:

Szép szemei vannak a kislányodnak! :) :) :) :) )

boo! :)

Köszi a képeket! Különösen Manó örült neki nagyon és efölötti örömében nem győzte tudatni a világgal, hogy: "vauva-vauva!". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Az uccsó képen a kicsi gazdája nem reklamált, hogy miért pont az ő kutyáján kell megosztozni vacsorára? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

"nagylábujjam mellett megjelenik a párna (majd én is lefotózom, hogy értsétek) és állítólag ez egyértelmű jele "
Persze. És ha nem a párna mellett állok, akkor már nem is vagyok lúdlábas. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kézműves szakkör: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én az Aranykéz utcába járok fodrászhoz. Ha nem zavar, hogy időnként elszáll egy autó, akkor bátran merem ajánlani. Ő is mesterfodrász, jópár kupa és érem tanuskodik róla. :wink:

Miért nem kérdeztél rá eddig, hogy miért nem ad neked valami papírt? :o Még jó, hogy a kiskönyvet vezeti... :? :? :?

kicsidodi! :)

Az ortopéd doki (milyen hülye egy kifejezés...) szerint egy ideig azért békén kell hagyni a lábukat, nem kell rögtön így-úgy alakított cipőt venni nekik. Persze fontos, hogy odafigyeljenek a gyerek lábára, járására, de ha tényleg nem olyan mértékű vagy jellegű a probléma, akkor nem kell beavatkozni. A legtutibb megoldás még mindig a mezítlábaztatás és a tornáztatás.
(A sokat reklámozott Siesta vagy Elephanten cipőkről is azt mondja, hogy annyival többet nem tudnak, mint amennyire nyomatják őket. Illetve vannak más, nem ennyire felkapott termékek is, amik ugyanolyan jók, csak a szülők nem tudnak róluk, nem ismerik őket)

"amit mostanában művelünk, az a legnagyobb jóindulattal is csak rapidkufirc"
Én lassan már azt is elhiszem, hogy igenis a gólya hozza a gyereket... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

A lábad az tényleg pufi kicsit, de a kezed nem. Viszont ez a póz: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (Tessék tekintettel lenni másokra, nem kell ennyire felvágni. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

"olyan savam volt, hogy egy kompllett ékszerbolt éves korróziós problémáit megoldotta volna"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :( :( :( :( :( :( :( :(

ancsurti! :)

Jó, hogy még most visz valamennyire a lelkesedés, de a zoknit tényleg kihagyhatod a vasalnivalók közül. Csak magadat kínzod vele.

"Tocsas meg nincsen ,mert kene egy jo gumicsizma...."
Róbert Gida jutott erről eszembe. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neked sincs semmi papír a kezedben? :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: (Jó, hogy én sem ezzel kelek-fekszem, de engem baromira idegesítene. Tudom, nálatok más a szitu... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

agi125r! :)

Mi nem fogadunk szülésznőt.

Autó vásárlás: ti aztán nem sz@roztatok... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

"Mondtam neki, hogy nekünk most folyt el a hútővizünk, ha erősen koncentrál, az övé is elmegy "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anitja! :)

El se bírom képzelni, hogy mi lenne, ha még 20-25 kilót kéne cipelnem... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Nem csodálom, ha nehezen bírod már így vége felé.

Az, hogy csak a bal lábad dagad nem utal valamilyen keringési problémára? :roll:

nyuszi81! :)

Mikor szeretnétek keresztelőt, hogy nem mindegy mikor, hol vannak a keresztszülők? :shock: :?: A szülésznő legyen ott, amikor kell, megkeresztelni meg ráér 18 évesen is. :lol: :lol:

Sav: :? :? :? :x :x :( :(

gabi1! :)

Ez nem lehet igaz! :x :x :x :( :( :( :( :( Ezt hogy sikerült összehoznod?

niki72! :)

Megint jó vásárt csináltál! :wink: :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Nna, akkor a hétvégi beszámoló. Éppenséggel aludni is tudnék, de ha most nem írom meg, akkor ki tudja, hogy mikor jutok el idáig. :roll: Apa most korcsmázik, Nyuszi meg végre elaludt. (Fél kilenctől arra vártam, hogy elaludjon végre, mondván akkor nyugodtan tudok tévézni meg netezni. Tízkor elfogyott a türelmem -addig se TV, se Net-, ő pedig nemsokkal tizenegy előtt aludt el. Pedig a nyolc órai fürdés előtt már majdnem beájult...)

Szóval, tegnap este érkeztek meg hozzánk Apa gyerekkori barátja, a felesége és a fiúk, aki 10 hónappal idősebb Manónál. Gyors és lightos vacsi után még elmentünk sétálni a kivilágított Duna-partra. Felnőttek gyalog, lurkók motorral. Este fél kilenckor. 8) 10 után közösen pancsoltak a srácok, utána takarodó. Reggel 8-ig durmoltunk. Könnyű reggeli után sz@r időben irány a Margit-sziget. Első játszótéren gyorsan leragadtunk, mert délre már vissza kellett érni, hogy a tovább tudjanak menni mást is meglátogatni. Mi elkísértük őket a metróig. (Manó közben bealudt a babakocsiban). Visszafelé még bevásároltunk a Spar-ban. Gyereknap alkalmából duplán kaptunk törpöket, így Manónak már megvan a törpös türcsije és Huginak is már csak meg kell venni. :) :) :) :)

Kép

Kép

Hazafelé megkértem Apát, hogy hagy toljam én a babakocsit a gyerekkel és a cuccokkal, mondván így nem lesz annyira feltűnő, hogy milyen lassan vonszolom magam. :roll: Ugyanis egy csiga rükvercben simán lekörözött volna. :oops: :oops: :oops: :oops: A fenekem alsó felében, a combtöveimnél és úgy általában az egész medencetájékomon éreztem, hogy ez a nagy séta, játszóterezés és bevásárlás -na, meg az alapállapothoz képesti plusz kilók- nagyon elfárasztott és iszonyú izomláznak nézek elébe. Hazajöttünk, Manó felébredt, megetettem és fél háromtól ötig aludtam, annyira elfáradtam. :oops: :oops: :oops: :oops: Manó persze nem volt "felhasználó barát": Apának esélye nem volt, hogy ő is pihizhessen. Így ötkor váltottunk: én vigyáztam Manóra, ő meg aludt nyolcig. Aztán kocsmázni hívták, miközben Manó vacsizott. Alighogy befejeztük, Nyuszi felmászott az ágyra, összegömbölyödött, hogy ő akkor MOST alszik. Gyorsan lecsutakoltuk, de amint fent említettem, nem aludt el csak jóval később. :?

Régen találkoztunk velük és alighanem sokára is fogunk legközelebb sajnálom, hogy csak ennyi időre tudtak maradni. :( Jó volt látni a két fiút együtt, tök jól kijöttek. Manó ugyan még nem beszél, ellenben a másik kissráccal, de azért megértették egymást. :D Agyilag tudom, hogy mekkora változás lesz, ha ovis lesz, mennyi minden újat fog tanulni azáltal, hogy másoktól les el dolgokat, de most igazán látványos volt, hogy mi a különbség aközött, amit a felnőttektől tanulnak és aközött, amire egymást tanítják. Huginak könyebb dolga lesz, mint neki - legalábbis ebből a szempontból. Aligha véletlenül mondják, hogy a második (többedik) gyerek hamarabb csinálja ugyanazokat, mint amit az első. :roll: :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Jöttem egy Tankanitja kis híján 100kilós képpel:
Kép

200907! De biztosan keringési dolog, elvégre 2 keringés van a testemben :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Jó reggelt! :)

anitja!

Régebben nem értettem, hogy miért mondogatják a kismamák, hogy már elegük van a terhességből, szeretnének már végre túl lenni rajta, már nagyon szülnének.
Nem értettem, mert hiszen ők szerették volna ezt az egészet, most meg nyűgként élik meg? :shock: :? Azóta már van némi tapasztalatom, de én még mindig úgy vagyok vele, hogy Manó születése után is sokáig úgy aludtam, hogy a pocakomon volt a kezem, mert annyira szerettem érezni, hogy mozog. Alighanem most is hiányozni fog miután megszületett Hugi.
Ahogy elnézem a képedet és ahogy hendegabi is írta, ti már bizony tényleg TERHET hordoztok, valóban nem lehet könnyű nektek.

Tudom, hogy több keringés is van most a testedben, de most speciel a sajátodra gondoltam. :lol: Tudod: kis vérkör, nagy vérkör, stb. Szóval, egyformán működik mind a két oldalad, AMÚGY rendben vagy ebből a szempontból?

Kép
Kép
200907?

Egy kép az együtt pancsolásról:

Kép

És egy másik kép: Manó alkotása :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :

Kép

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

200907 jó kis program volt akkor nektek. Én már nem igen vállalkozom ilyenekre mert nem bírom.
Hol szedtem össze? Hát még a multhéten amikor Norbi hazajött a táborból akkor kaptam el tőle és lett gennyes torokgyulladásom, na az el is mult szépen, de rá egy napra már éreztem hogy baj van mert zöld sűrű trutyi jön az orromból. Elővettem a szokásos gyógymódomat ami eddig bevált, de most valahogy nem, egyre rosszabb, és mivelmár napok óta nem kapok levegőt aludni is elég ramatyul alszom, így elszántam magam, és kaptam gyógyszert. Nem húzom tovább, mert nem tudom mikor lesz szülés, nem akarok senkit elfertőzni, és nem egy leány álom levegőnél szülni sem. Így most augmentint szedek. Javulás még annyira nincs, talán hogy éjjel nem volt annyira bedugulva az orrom, de aludni akkor is elég rosszul aludtam, mertmost meg a gyomrom égett, úgy hogy a tej és a keksz megint befigyelt, de most anyira nem használt.

Anitja neked is iszonyat nagy pocakod van, de még neked nem ment le, gondolom így még nehezebb, nekem napról napra lentebb van.

Mai program meg a holnap is apihenésé lesz. Szerencsére ma főzni sem kell maradt tegnapról. Holnap meg sült pulykacomb lesz, az mellett nem kell ott állni. Ma még jönnek a sógornőmék délután.

Kép

gabi1

gabi1! :)

De Norbi olyan gyorsan meggyógyult, neked meg ennyire eldurvult. :?: :( :( :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

200907 igen, rajta hamar átment. Nem tudom hogy most miért húzódott el ennyire, már régen voltam ennyire beteg.
Régebben mindig ez volt hogy a gennyes torokgyulladásból arcüreggyulladás lett, de egy jó ideje nem voltam beteg.

Kép

gabi1

Akkor ez nem újkeletű dolog és valami akut dolog lehet a háttérben, nem?

Kép
Kép
200907?

200907 Hát lehet hogy a terhesség vége felé amúgy is az ember szervezete jobban megvan terhelve és még ezzel is nehezebben bírkózik meg.

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok,ma éjjel 00:51-kor megszületett Alexander,2210gr.gyönyörű erős nagyfiú,hatalmas fekete hajjal :)"
hatalmas gratula Nikiéknek és sok tejcit,egészséget,boldogságot :lol:

KépKép
viranka

Éééés igen....mi is megkezdtük:):):), hihetetlen!
Gratulálok Niki, sok boldogságot!:)

bertina

Sziasztok!!!

Csak gyors beköszönös, iiiiigen tudtam, hogy mikor kell benézni hozzátok :lol: :lol: :lol: :lol: !!!
Nagy Gratula Niki, nagyon-nagyon sok boldogságot, egészséget :D :D :D !!!!
Még a könnyem is kicsordult, úgy meghatódtam!! Mi lesz, ha mindenki megszül :roll: :roll: :?: :?:

Kép
marietta1982

Niki hatalmas gratula nektek, szép nagy súllyal született. Sok sok tejcsit kívánok.

Kép

gabi1

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:34-kor.
Vendég

Sziasztok!

Hát nem elszállt amit írtam,na mégegyszer!

Niki! Hatalmas Gratula,sok boldogságot,és sok tejecskét,nagyon szép súlya van a babának!

Lorca!
Gyönyörű a kislányod!

007!
Manó is csudaszép!

Gabi!
Jobbulást neked!
Én azt hittem Te fogod kezdeni a sort!

Anitja!
Nagyon szép pocid van!

Lányok bocsi hogy másra nem reagálok,de mindig olyan sokat írtok!
Velünk minden okés,viszont sokat fájogat a pocim olyan mensiszerüen,és nagyon nyom a baba feje,föleg ha pisilni megyek,mindig mondom ki akar mászni annyira érzem!
Ma megyünk kirándulni a Rábára bográcsozunk sütünk!
Tesóméknak ott van hétvégi házuk!
Végre süt a nap.tegnap itt olyan hideg volt hogy be kellett fűtenem!
Mindenkinek szép napot és jó pihit!
Pusszantás!
20140328174041

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?