Sziasztok!
oszman: válaszoltam

és csütörtökön eljött hozzánk a védőnő, adott egy listát, hogy mit kell bevinni a szülésre: néhány papírzsebkendő, néhány illatosított törlőkendő (arra még nem tudtam rájönni,hogy az minek), folyadék (a védőnő állítása szerint csak 2 decit engednek bevinni, gondolom az érzéstelenítés miatt) vagy citrom felkarikázva, néhány szem szőlőcukor a szárazság és a kifáradás ellen, fényképező. Ha apa is jelen van, akkor neki folyadék, pár szem keksz vagy szendvics, tisztára súrolt papucs.
Bogi: Ctg-nél két mérőműszerrel nézik a babát. Az egyik a baba szívverését méri, a másik pedig a méhösszehúzódásokat. Ez alapján nézik, hogy a baba hogyan reagál az összehúzódásokra. Vagyis nekem így magyarázták el. Az nst-n pedig csak egy mérőműszerrel nézik a baba szívverését.
Kitartás az egy napi melóhoz.
csuklás:
Nálunk is elég sűrűn előfordul, Boginál napjában akár 2-szer vagy 3-szor is, Balkó még csak 2 hete kezdte el és nála is 2 naponta jelentkezik.
vizesedés:
Szerencsére mostanában elkerül. Csak a vizsgálatokra való járkálgatástól és a sétától szokott lenni.
Én is szeretnék harmadik babát, de majd kérdezzétek meg kb. egy év múlva, hogy még mindig komolyan gondolom-e

A férjem már nem annyira...