A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Anyjuk, görcsölésre tényleg szedjél kalciumot!!

Kép
Kép
patr

igy hogy a korhazi pakkrol beszeltunk, ossze is raktam egy helyre amim eddig megvan. MAr nem is hianyzik olyan sok minden. Bar amennyire ismerem magam meg vagy 20szor fogom ki be pakolni:)
De meg igy is ki fog maradni valmi:)
Vendég

húúúúúúúúú.....30!! :D

Kép
Kép
h. szilvi

az az egy nap nem oszt már :D , alig vártam hogy eljöjjö n ez az idő is :D
na a hányinger, hasfájás itt is sláger most, meg a fejem is néha benyilal :? , de szerintem csak ilyen Marcsi probléma van itt is

Kép
Kép
h. szilvi

Lányok, újabb nyugdíjas pingvin érzésem van!
Mostanában, ha sokat ülök, főleg kemény széken, ha felállok időbe telik, mire el tudok indulni. Ácsorogok egy picit, megvárom, míg minden nyilalás, szúrkálás elmúlik és utána már semmi bajom. Menni tudok, csak elindulni nem! :D :D

Úgyhogy most megyek dolgozni :D , de hogy fogok elindulni? :wink:

Viki, jó vasalást, szólok, ha hazaértem és küldheted vissza! :D

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Marcsi jobbulást!

Patr: nagyon jó a gyerekszoba meg a kocsi is!

Andi: elérted a bűvös 36. hetet! :D :D
De nagyon sajnálom, hogy ilyen fájdalmaid vannak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 20:17-kor.
Vendég

Pattikám!
Kész vagyok, várom a füstjelet!

Nekem is fájt sokat a farokcsontom, pedig kényelmes székem volt a cégnél, de egy idő után már semmi nem volt jó. Kellemes napot Neked!
20150601134430

huh. nah kivasaltam elmosogattam, leszedtem a szárazat és azt is kivasaltam. hát viki, inkább küldtem volna el neked a vasalni valót. azt hittem nem lesz sok, hát volt vagy 10 ing, 5-6 póló, 2 nadrág. igy terhesen már nagyon soknak számít. főleg némelyik ing... azokat vasalom és még gyűröttebbek lettek... utálom őket.

de jól elfáradtam, és még a porszívózás vár :(

Kép

Kép
timi1982

jah és főzni is kéne valamit.

ötlet???

Kép

Kép
timi1982

Én lángost csinálok csak. :D
20150601134430

jaj az most tul macerás. inkább csinálok melegszendót estére :D az egyszerűbb 8) :lol:

Kép

Kép
timi1982

habár az az igazság hogy szivem szerint salátát csinálnék vacsira valami piritóssal meg egy kis huskrémmel.
de akkor el kell másznom a nyámfrás tescoba zöldségekért. az meg hiába 10 percre van, mire onnan kiszabadulok... igy is hulla vagyok.

Kép

Kép
timi1982

Patr, naon cíp lett a szoba! Nekem nagyon tetszik!!!! :)

Kórházi pakk: remélem nem hagytam ki semmit!
2 törölköző
2 pelus
2 hálóing
2 papucs
köntös
2 eldobható és több saját bugyi, amiket szintén el lehet dobni
tena lady extra 1 csomag
sima libress betétek
wc papír, és papírülőke
nedves popsitörlő (nekem)
hasleszorító bugyi (2 méret, barátnőmtől örököltem, remélem hasznát veszem)
fogkefe, fogkrém, tesápoló, arckrém, tusfürdő- ezek DM-es minik
Garmastan krém
A babának 1 cs pelus és 1 cs popsitörlőt kell csak vinni.

Kell még valami??????????

KépKép
hene

lányok!!!

a papirokat otthon ne hagyjátok a nagy rohanásban!!!!!!

Kép

Kép
timi1982

na, végre újra itt - nem hagynak olvasgatni békésen :D
Teó, hát te is 29 hét 1. nap vagy!!!!

Azért gondoltam, hogy kórház lesz ma, mert már este eléggé feszült a lábam, kőkemény volt a hasam, éjszaka meg az egyik lábam még mindig meg volt dagadva, és nem bírtam hajnalban aludni. Aztán hajnalban vádligörcs... meg a kicsi sem nyüzsög most.
Most már jól vagyok, nagyon örülök ennek a kórházmentes napnak! :D
(tegnap elfelejtettem írni, de nekem is alul kapálózik a kölök, úgyhogy nekem is csücsül most épp!)

Timi, Viki, én is tudom, mikor fogant Nándi (újabban ez a neve, bocs, Szly, kijavítod?), és én tuti hamarabb fogok szülni, már csak amiatt is, mert Szonját is pont 38. betöltött héten szültem. Szerintem július első felében szülök, de június után már bármikor jöhet a drága, várjuk idekint!!!!

Patr, nagyon szép fiús kuckót alakítottatok ki! Ez a gyerekszobából egy sarok? Zsuzskával egy szobában lesz a kicsi, vagy veletek?

Én még nem tudom, hogy legyen, a gyerekek egy szobában, vagy Szonja egy darabig aludjon az apjával a gyerekszobában, én meg a kicsivel, amíg többször fel kell hozzá kelni? Jajjaj, nem tudom... na meg nálunk új ház, új környezet, asse tudom, Szonja hogy fogja bírni, nem hiszem, hogy egyedül tud majd aludni...
a végén mindannyian a gyerekszobában kötünk ki (az lesz a legnagyobb) :roll:

KépKép
szkagi

Olyan nyűgös vagyok! Legszívesebben bebújnék a takaró alá, és ki sem másznék estig!

Csináltam gyümilevest cseri és bari befőttből, már csak meg kell várni, amíg kihűl! :roll:
Vacsi szerintem nálunk is melegszenya lesz, már csak azért mert van néhány jópárnapos zsömi és kenyérszelet a hűtőben.

Tegnap feladtak nekem ajánlva egy levelet, szerintetek jött a postával? :evil: Pedig csak Pestről jön...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

na nálunk meg itt volt végre a gázszerelő,aztán elhúztam a postára egy csomó csekkel és csomó pénzzel!!! :cry:
Rend van,már amennyire,mostmár csak az a dolgom,hogy titeket boldogítsalak!
Du. megyünk Anyóssal meg Apával aushanba.

Én is lángost csinálok ma!!(mirelittet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép
ibm

Ha elsőbbségivel akkor biztos, de így is lehetséges a mai érkezés!

KépKép
hene

en meg veghez vittem az atrakciot: haj megmosva:)

az ebed a nem tul fenseges salata"leves" es az isteni teszta, padlizsannal paradicsommal, de szerintem azt majd csak uzsira eszem, mert mostansag nem vagyok tul ehes.

hene: en torcsibol tobbet raktam, ket nagy, es 4 kicsi( ebbol ketto a vajudos csomaghoz- homlokot torolgetni, meg lentre), meg en tettem babanak kiskesztyut, hogy ne karmolassza magat, es kissapkat, mert nalunk azt nem adnak.
Ja meg mellszivot, de nalunk azt akorhaz nem tud biztositani.
En a haloinggel vagyok gondba, az nincs. Na meg bugyik, mar most a terhesseg alatt is allndo gondom van vele. Van 1 kismama azt nagyon szeretem, az m-es szoritja a hasam aljat, az l-es lotyog a fenekemen, semmi sem jo! de ha minden igaz unokatesom felesegenek maradtak eldobhatosak, azokat odaadja, ha nem veszek a kinaiba parat. Bar en epp azon agyalok valami kisgatyo ami kelloen tart a bugyi folott meg plusszba. Mert bar igen reg hordtam betetet akkor mindig remsegesen idegesitett ha valami nem tartja rendesen, mindig bizos gatyat huztam minden ala....milyen reg volt, te jo eg!
Vendég

Agi! Felírtam! Majd a következőben javítom. Nálunk úgy lesz, hogy Roli a gyerekszobában, ahol most is egyedül elszik. A pici meg velünk a hálóban. Aztán minél hamarabb át akarom majd rakni a kicsit Rolihoz, de persze ez attól függ, hogy mennyire lesz jó alvó. Mert ugye azt nem akarom, hogy Rolit is állandóan keltse.

Valaki kérdezte a bilizést. Hát én még csak akkor ültetem rá Rolit, ha kéri, meg ha esetleg szól hogy kaka. Mert szokott szólni, de addigra általában már elkezdi, úgyhogy még nem tudtam elcsípni csak a végét.

Mostanában nem nagyon kéri, hogy ráüljön a bilire, én meg még nem erőltetem. Majd a nyáron akarom élesben csinálni. Amikorkint lesz és nem adok rá pelust.
Jó lenne nem kéne sokáig kettő gyereket pelenkázni!

Kriszti! A gyümileves tuti finom lett! Én is imádom. Én most rakott krumplit csináltam, de lehet nem is eszek belőle. Mostanában kisebb az étvágyam.

Patr! Szép a babaszoba! Külön lesz a pici?

Hene! Esetleg poharat meg evőeszközöket még rakhatsz oda.

Kép
szly27

tenyleg azt is raktam, meg szoptatos vagy nem szoptatos, de melltarto, meg bele betet!
en mar most odatettem az anyakonyvit is, sot en olvasnivalot is fogok, mert ismerem annyira ferjem, nem fogja megtalalni amit esetleg kernek:)

nem is olyan rossz ez a salatadolog, igy hogy osszeertek benne az izek, teljesen soskaelmeny:)

elobb nagy elhatarozasra jutottam, rendeltem Angliabol egy karikas hordozokendot:) meg sosem probaltam, de egyszerubbnek tunik, mint a kotos, remelem bevalik majd!
Vendég

szly: nalam meg legkozelebb az uzsoki mellol torolheted akerdojelet, mert ha csak nem tul koran erkezne a baby ott fog szuletni. Nem bonyolitjuk az eletunket foloslegesen, meg mindenki dicseri is az ottani szemlyzetet,az meg hogy hogy nez ki.... 4 napot kibirok! MEg mar megbeszeltuk parommal, ha van szabad fizetos szoba abba megyek, akkor meg nem gaz!
Vendég

Na, mostanra sikerült visszaolvasnom!
Nagyon reménykedek benne, hogy kedden és szerdán sikerülnek a vizsgáim, és utána nem kell suliba járnom, mert már nagyon kiveszi minden erőmet! Reggel nehéz felkelni, utána nehéz végig 8:20-tól fél 12-ig ülni! Ma is ugy fájt ott lenn a csontom!

Látom, már csak nálam nincs kiszinezve a tábla!! :lol: Én nagyon ugy érzem, hogy fiu lesz! :) de majd kiderül.

Olyan furcsa, hogy itt beszéltek a kórházi csomagról, nekem meg csak arra kell majd gondolnom, hogy a papírokat itthon ne hagyjam..... bár szerintem ugyis viszek be egy-két dolgot (mi van ha alapon) pedig tudom, hogy semmit nem kell vinni... majd csak hazahozós ruhát a babának, és hazajövős ruhát nekem!

Főznöm nekem is kéne ma, bár kedvem nagyon nincs hozzá..... és enni se nagyon, olyan rohadt meleg van! De amugy kapros halat csinálok krumplival!

d.dodó

Anyjuk! Igazad van. Jó persze nem mindegy hányan vagytok egy szobában, meg milyenek az ápolók, csecsemősök. De amikor szültem Rolit, az volt a legkevesebb gondom, hogy milyen színű a fal, meg milyen az ágy stb. Akkor higyjátek el ilyenekkel nem fogtok törődni. Engem az sem érdekelt, hogy ki mit lát. Ha melegem volt, felhúztam a hálóingemet ameddig csak lehetett. Unokatesómék meg húzgálták le, mert kint volt a mellem.
Jó persze jól jött volna a légkondi. Ültem labdán is, az is jó volt.
Remélem értitek amit mondani akarok.

Kép
szly27

dodo: a rohadt melegbol kuldhetnel valamennyit, itt nagyon tragya az ido, pedig azt irtak jo ido lesz. Hetvegen is jon a zuhe, igy programot sem tudunk tervezni!

salatas cucc: sajat krealmany, ird be egyszeruen a ggoleba hogy salatafozelek, kiad egy csomo receptet, valaszd ki a mi szimpi, vagy krelaj te is beloluk valalmit. En csak egy fej salibol csinaltam, ket krumplibol, rantas nelkul, tejfollel, ezet es cukor nelkul!
Es tenyleg tiszta soska!
Vendég

szly: ertem en teljesen!
nekem csak az nem mindegy hogy 3 romamaval vagyok egy szobaban, vagy egyetlen esetleg nem roma novel:)
amugy en sem fogom magam zavartatni, nem is teszek be semmibol csucsszupert, meg ilyenek ha csoronak gondolnak, gondoljanak:)
meg a fizetos mellett az szol, hogy oda parom bejohetne, a nem fizetosokbe nem.

de en is pont ilyen alapon mondtam azt jo nekem a kozeli korhaz is, es nem megyek az Istvanba csak azert mert az nagyon szimpi- egyreszt anyagiak miatt, masreszt tenyleg megbonyolitana mindent. Azert nem mindegy hogy az Uzsokiba 10 perc alatt be tud erni parom ha estenkent munak utan jon latogatni, meg ha taxit hivok, hogy bejussak sem lesz akkora osszeg:) Meg no, mar megbaratkoztam az egesszel a szulesfelkeszito alatt, onna ismerem most a szemelyzet nagyjat.... Mindenki mondja aki mar ott szult, hogy nem fogom megbanni!
Vendég

Anyjuk!
Ok, majd kipróbálom valamelyik nap!
Hát itt tényleg iszonyat meleg van..... tavaly nyáron nem volt ilyen meleg! és idénre átlagon felüli meleg nyeret ígérnek itt.... na ha ez a tavasz, akkor milyen lesz a nyár!! :) Na de szeretem a meleget, csak igy pocakkal nehezebben viselem mint amugy viselném!

d.dodó

Képzeljétek nem vasárnap kell mennem CTG-re hanem ma 3 órára! Már nagyon várom!

Szly! Köszi a táblát!

Andi! Sajnálom, hogy fáj a hasad! Ezek már biztosan azt jelzik, hogy Viki hamarosan előbújik!

Timi! Hát Nyusziapu egy kincs!

T.Maria! Jobbulást és pihenj sokat!

Ibm! Szorítunk az ismerősödnek, hogy minden rendben legyen!

Patr! Nagyon szép lett a szoba!

Véda! Nekem nagyjából készen van a csomagom már csak apróságok hiányoznak belőle!

Szkagi! Sajnálom, hogy rosszul aludtál!

Vidokata! Én kértem, hogy kérdezd meg a Ceglédi címet! Köszönöm szépen így már megnyugodtam!
Vendég

lányok én tudjátok mire vagyok kiváncsi a kórházakkal kapcsolatban?!?!
ugyebár most itt egy jó páran irjuk, hogy vinni kell egy csomó mindent. pelus, kencék meg hasonlók.
de szerintetek a sajátjukat fogják ráadni és bekenni?
mármint ugy értem, hogy hiába viszel te popsikenőcsöt valami extra drága, gyógyszertárasat, nem mindenki.
aztán a te extráddal bekenik a más gyerekét, te meg lehet kapod a "szart".
meg gondoljatok már bele! elmondják hogy mit vigyünk. itt parázunk hogy nehogy itthon maradjon valami.
szerintetek a ciguk visznek bármit is??? mi adjuk nekik is. ha elvesznek 1-2 pelust mindenkitől az ápolók,már meg is van az ő adagjuk.
persze jó ok, én a gyerekemért mindent, és persze hogy viszek...
de van aki csak beesik szülni és nem visz semmit. se hálókát, se a gyereknek, hisz ha nem viszel, sz@rosan ugyse hagyják és ellátják!!!!

és hiába vagyunk babaszobában akkor is van mikor nem lesz velünk és nem mindig én teszem tisztába és én fürdtem és hasonlók.
pl nálunk fürdetni elviszik... nah ki tudja mivel fürdetik. tisztavíz aztán kész.

Kép

Kép
timi1982

Babu! Hú de izgi!
Ez már jelzi,hogy lassan célbaérünk!
Nekem már az 9s nagy szó,hogy jövőhéten megkapom a beutalót az UTOLSÓ VÉRVÉTELRE!!!!!
Aztán CTG hegyek és már babázhatunk is!

Dodó! tényleg jöhetne abból a jóidőből ide is,holsüt a nap hol meg úgy beborúl!

Kép

Kép
ibm

Timi! Hát elgondolkodtató amit írsz! Előfordulhat, hogy odaadják másnak amit bevisznek a normálisan készülök! Nálunk szerencsére csak popsi krém és popsi törlő kell!
Vendég

Ibm! Igen izgi nagyon! Bár Én azt gondoltam, hogy csak egy hét múlva lesz az első CTG de nem! :D
Vendég

timi: ha a baba veled van te pelusozod, es te azt kened ra, amit te viszel. A furdesnel meg gondolom te is ott lehetsz, es ugyancsak latod a sajatjat adjak e ra...
Nem hinnem begyujtenek mindent a csecsemosok, es probalnak a kaoszban az adott gyerekre a szulei altal vitt dolgot eltalalni.
Szoval ebben nyugodt lehetsz, hogy sajatjat kapja. A ruhanal mar jo figyelni,mert a furdetesnel nagy a kaosz, elkepzelheto hogy elcserelik!
A cigok, ah azok mas kultura, ha csak egy rongyot dobnak ra a babara sem lesz semmi baja, verukben van:)
Vendég

no en most indulok, este meg leszek szerintem.
Egy ket eloadasra szeretnek megint beulni. felteve ha sikerul megtalalnom a helyet:) nekem ez a pessten valokozlekedes nagyon nemmegy...
no szep delutant!
Vendég

Megyek Én is öltözni aztán indulok! Este még jövök!
Vendég

Sziasztok!
itt vagyok én is :wink:
visszaolvasok :shock: :lol: aztán írok

Kép
kimma

Nálunk a kórházi védőnő azt mondta, hogy ha nem babás szobát választunk, akkor nem kell semmit bevinni plusszba, mert mindent kap, és nem vállalnak felelősséget a holmikért, hogy elcserélik.
Babás szobában is meg fog kapni mindent a pici, de mivel a sok mosás és fertőtlenítés miatt minden csúnya, oda be lehet vinni akármit. Pelust is kapnak napi négyet. Én, mint első babás nem tudom elég-e az, de lehet plusszba bevinni. Egyedül a fürdőlepedőt mondta, hogy azt mindenképpen vigyünk.

Szerintem Én hagyományos szobába fogok menni. Volt aki csúnyán nézett rám ezért, de nem érdekel.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
A hagyományos szoba az ,ahol nincs veled a bébi és 3 óránként kapod meg?
20150601134430

Viki! Igen.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hát nem tudom. Mindenkinek el kell fogadni a másik döntését.
Én ugyan baba-mama szobában leszek (igaz 1 ágyas), de nem "nézek" rád csúnyán a hagyományos szoba miatt.

Hiszen Te érzed a dolgokat, és tudod hogy miért döntöttél így.
20150601134430

kriszta!

szerintem annak is van előnye. persze kórház függő.
de nincs senkinek joga eldönteni hogy a másiknak mi a jó.

ez tipikusan olyan hogy van egy ismim és ő azt mondta hogy nehogy babás szobába menjek. mert hogy akkor nem tudok pihenni.
de hát onnan is bármikor ki tudom adni a gyereket ha pihenni akarok. és el is viszik! nem hagyják velem állandóan.

aztán ha meg nem babás szobába megyek, akkor mehetek 6-8 akárhány szobásba és lehetek nem magyarokkal.
nah köszönöm abból nem kérek. inkább a babától ne pihenjek rendesen, mint attól hogy meglátogatják 10-12-en és hangoskodnak, meg cigiszag meg hasonlók.

aztán ebből volt már összetűzésünk egy párszor ezzel az illetővel.

és a szülésznő is a babásat ajánlotta... csak tud akkor valamit, amit mi nem, hogy miért oda menjünk.

de mondom! ez teljesen kórház és egyén függő. jól meg kell gondolni és mérlegelni. főleg mert nem is igazán ismerjük egymás körülményeit és döntéseinek okát!!

tehát ha kriszta te is gondolom jól megfontoltad miért oda mész. nincs másnak joga megkérdőjelezni!

Kép

Kép
timi1982

Hát nem tudom, több itteni kismamival is beszélgettem ezügyben, és a többségnek rossz élmény volt.
Párom tesójáéknál is babásszoba volt, és azt mondta a csaj, hogy nagyon megbánta.
Párom és anyukám is a hagyományos mellett szavaz.
Nem tudom, lehet csak én vagyok ilyen maradi.. :oops: :roll:
Az tényleg rossz, hogy csak 3 óránként láthatom, de 4 napot csak kibírok még.
Én így is félek néha, hogy nem fogok tudni majd hirtelen mit kezdeni a babával! Hogy nem tudom mit hogyan kell. :oops:

Most ezért senki ne kövezzen meg!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Az itt nem probléma, hogy jönnek látogatók, mert itt a hagyományosba sem jöhetnek be csak a folyosóra. Bár gyanítom, hogy lesznek akiket ez nem érdekel.
Rokonom aki itt szült azt mondta, hogy egyátalán nem foglalkoztak vele, semmit nem mutattak meg hogyan kell és el sem vitték a babát.
Más kismami is mesélte, hogy egymára bízták az apróságokat, ha valaki ki akart menni a szobából. :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! Mindenki saját maga dönti el, hogy milyet választ. Én már Rolival is babásban voltam. Most is abban szeretnék lenni. Ha netán császárral kell szülnöm, akkor lehet első két nap nem kérem ki a babát, de utána akkor is.
Valahogy én úgy gondolom, hogy a szopi miatt sokkal jobb a babás szoba. A szülés után én nem éreztem fáradtnak magam. Jó volt hogy ott volt a baba. Még így is untam magam, mert sokat aludt.
A szoptatásról azt gondoltam, hogy milyen egyszerű. Mellreteszem a babát és már szopizik is. Na hát ez a mi hatágyas szobánkban jó ha egynek sikerült így. Ha a baba nem elég ügyes és persze az anyuka sem szoptatott még, nem is olyan egyszerű. Aki nem babás volt, annak 3 óránként kihozták a kicsit kb 20 percre. Na ebből a 20 percből 17 azzal telt, hogy a baba üvölt (jobb esetben, ha a csecsemősök nem adtak neki bent valamit,mondjuk cukrosvizet), anyuka szerencsétlenkedik mert nem tudja mellre tenni. Mire talán sikerülne valami, addigra jönnek begyűjteni őket= nem evett semmit. A csecsemőben persze nem alszik a baba, mert éhes, erre adnak neki valamit= köv. szopizáskor már nem üvölt, hanem alszik és így sem szopizik.
Ha kérsz segítséget, persze segítenek. Rángatják a cicid, tukmálják rá a babát, amire lehet sikerül szopizni. De te ezt egyedül nem tudod megcsinálni.

Szóval én senkit semmire nem akarok rábeszélni, csak elmondtam, hogy nekem ez volt a tapasztalatom Rolival. Úgyhogy én tuti babás szobába megyek. Ott volt velem, ha sírt ciciztettem. Így is megkínlódtuk, mire sikerült vagy 10 grot ennie. Még otthon is volt, hogy elsőre nem sikerült, csak vagy 5 perc után nyelte a tejet.

Lehet hogy más kórházakban máshogy állnak a dolgokhoz, de szerintem sehol nem várank külön senkire.

Kép
szly27

Kriszti!
Nálunk a hagyomásból simán árkérheti magát a mami a baba-msmás szobába. ;) Ha esetleg meggondolná magát.
20150601134430

Igen. Ilyen nálunk is van! Ha már úgyérzi magát, kikéri a babát és ha van hely, átrakják.

Kép
szly27

Hú csajok, nekem nagyon fáj a szemérem csontom... :( nagyon rossz állni, pedig a főzést és mosogatást muszáj megcsinálni!! De ma asszem semmi séta nem lesz délután!

d.dodó

Ez a lehetőség nálunk is van! Már ha van szabad hely...

Viki! Ott nálatok mennyit kell fizetni egy éjszakára a VIP szobáért? Nálunk 5ezer, de ha az apuka is bent akar aludni, az +5ezer.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

lányok,
ha meghívott a nagyfőnök ebédre, az jót vagy rosszat jelent????
Istenit ettem, kár, hogy csak utólag mondta, hogy meghívott... 8) mert akkor sütizhettem is volna 8)

Szly, köszi, hogy írtad, nálatok hol lesz a kicsi. Én is arra gondoltam, hogy legalább a nagyobbik aludjon jól éjszaka, aztán meg majd meglátjuk.

A kórház... ez is akkora dilemma! Egy csomó érv van a magán, meg másik tucat a normál kórház mellett. Sajna a dokim magánkórházba ment át, úgyhogy én ott fogok szülni, de négyágyas szobába kérem magam. Szerintem aki magánkórházban szül, úgyse tolong a négyágyas után, lehet, hogy csak ketten leszünk benne, és legalább tágas. Ja, meg nem kell újabb felárat fizetni.

A napi 4 pelus szerintem kevésnek tűnik, szerintetek nem? A schöpf-Méreiben azt mondták, hogy minden etetés előtt tegyük tisztába a babákat, mert az a kicsinek is jobb. Na most eszik vagy tízszer az a gyerek egy nap, ha jól emlékszem... :shock:
Mi a fürdetésnél nem lehettünk ott, de lehet, hogy azóta változott a világ. De azt hallottam akkor, hogy egy csap alatt gyorsan lesikálják a kicsi újszülötteket, akiknek ez nem nagyon tetszik persze. Nem ám babakád és fürdetőkrém... - jó, ez volt 3 éve. Most talán már komfortosabb minden 8)

Az április-májusi anyukák talán írogattak erről, mindjárt át is nézek oda :D

KépKép
szkagi

Dodó,
lehet, hogy most illeszkedik be a feje, nem? Néhány héttel szülés előtt, ez már akár lehet is. Vagy nem jól emlékszem?

KépKép
szkagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?