na, végre újra itt - nem hagynak olvasgatni békésen
Teó, hát te is 29 hét 1. nap vagy!!!!
Azért gondoltam, hogy kórház lesz ma, mert már este eléggé feszült a lábam, kőkemény volt a hasam, éjszaka meg az egyik lábam még mindig meg volt dagadva, és nem bírtam hajnalban aludni. Aztán hajnalban vádligörcs... meg a kicsi sem nyüzsög most.
Most már jól vagyok, nagyon örülök ennek a kórházmentes napnak!
(tegnap elfelejtettem írni, de nekem is alul kapálózik a kölök, úgyhogy nekem is csücsül most épp!)
Timi, Viki, én is tudom, mikor fogant Nándi (újabban ez a neve, bocs, Szly, kijavítod?), és én tuti hamarabb fogok szülni, már csak amiatt is, mert Szonját is pont 38. betöltött héten szültem. Szerintem július első felében szülök, de június után már bármikor jöhet a drága, várjuk idekint!!!!
Patr, nagyon szép fiús kuckót alakítottatok ki! Ez a gyerekszobából egy sarok? Zsuzskával egy szobában lesz a kicsi, vagy veletek?
Én még nem tudom, hogy legyen, a gyerekek egy szobában, vagy Szonja egy darabig aludjon az apjával a gyerekszobában, én meg a kicsivel, amíg többször fel kell hozzá kelni? Jajjaj, nem tudom... na meg nálunk új ház, új környezet, asse tudom, Szonja hogy fogja bírni, nem hiszem, hogy egyedül tud majd aludni...
a végén mindannyian a gyerekszobában kötünk ki (az lesz a legnagyobb)