Csuri, drukkolok az ovihoz, hogy minden rendben megoldódjon.
A mi leendő ovinknál szóba se jöhet a titkolózás, jól ismernek óvónénik, dadusok.
Anna beszólásain olyan jókat nevetek, gondolom Te sem tudod megállni nevetés nélkül
Dalma, azóta is nézzük napi szinten Pannát ahogy táncol

van egy repertoár az interneten amit napi rendszerességgel kötelező megnézni...icpíível kezdünk ( Icipici házikó, Panna táncol, Alma együttes Háztáji nóta nagy kedvenc és a Bogyó és Babóca...)
Nekem ha lesz még lányom

Sára lesz, nekem ez a Lilla név azóta se jön be.
Kata, ugye rohan az idő, már 16 hónapos Kevin is, szép hófordulót Nektek.
Esti elalvás rendeződött már?
Anikó, sajnálom a hajnali műsort, biztos nehéz lehet. Sok türelmet és kitartást, szerintem Domit a fogzás viseli így meg. Beszédfejlődés változó, ezért ne izgulj 1x csak elkezdi és le se lehet állítani. Mondod Te majd még neki, Domika most egy kicsit maradj csendbe
Bugyi , apagatya

fejre húzás nálunk is program teregetéskor
Klarissza, gratulálok a nyitáshoz!
Matyival mi újság tejügyben? És Zsoltika, voltatok már kivizsgáláson, ha nem szeretnél írni erről akkor bocsi a tolakodásért.
Édes lehetett Mátyás, ahogy apát utánozta, vicces miket tudnak produkálni, igaz?
Ditta, hogy telt a hétvégétek?
Ilba, meggyógyultatok már?
Azt hiszem Te kérdezted Martinom vezet-e? Háááát nem győzünk tankolni

és vita is van ha együtt megyünk, mert én is nagyon szeretek vezetni. Jól vezet, de ugye ez olyan dolog, soha nem lehet tudni... féltem nagyon. Kíváncsi leszek a nagy hegyi bringázások, hogy alakulnak ha végre jó idő lesz, mert azt nem szeretném ha hanyagolná.
Sokat ment Mátraházára, Kékesre bicajjal erdőn keresztül és félek, hogy ez már a múlté
Lillának azóta sincs eredmény, se vér se kaksi

mostanában elkezdtem terhelni tejes dolgokkal, mert már nem nyákos a kaki (gyorsan le is kopogom ) és nem okozott semmi problémát.
Most kb. ott tartok, hogy kicsi reszelt sajt, pár kanál joghurt...lehet, hogy felelőtlennek tartotok, de azt olvastam erről a tejérzékenységről,( megoszlanak a vélemények ) az se jó, ha teljesen megvonjuk a fehérjét, tejcukrot. Nálunk nem volt annyira durva tünet, nem hányt, nem voltak kiütései, nem voltak légúti betegségek...
Vasárnap bepróbálkoztam a málnával, nyáron sokat fagyasztva tettem el és gyümölcscentrifugán átdolgozva mag nélkül kapta

ízlett neki, nem okozott semmi problémát.
Éjszakai alvás úgy tűnik rendeződik, saját ágyában alszik kb. 4-ig, felébred és szó nélkül jön hozzánk, lefekszik és alszik tovább.
Én is ezt csináltam kislányként, azt mondja anyukám én vittem a kispárnát is magammal

és emlékszem féltem mikor felébredtem azért mentem mindig a szülőkhöz.
Bocsi jó sok lettem