A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 19:55-kor.
Vendég

Julcsi: a június eleje már valószínűleg nem lesz jó, de tervezem, hogy nyáron még többször is megyünk haza hosszabb időre és majd akkor szervezhetünk egy talit, hátha többen is ráérnek majd. :D
Mi szerencsére nem vagyunk annyira frontérzékenyek és hasfájósak sem. :) Én már a cseppeket sem adom neki 2 hete és egész jól "durrogtat" anélkül is. :)

Panna
pandusika

nilababa:na majd egyszer Tatát is kipróbáljuk, csak jóval messzebb van mint Szentendre :D .

Tornával kapcsolatban: tavaly kaptam egy Leg Magic gépet, de kb. egy hónapot használtam, mert jött a baba, szerintetek mikortól lehet elkezdeni használni?

Kép
budabo

Nahát, középhaladó felhasználó lettem.... :lol:

Panna
pandusika

Mit is tud az a Leg Magic? (Úgy értem, mit edz?)

ladmon

Ladmon:
Gratulálok azért a családodhoz...sz.tem szép hivatásuk van...bár én a nőket nem igen értem minek mennek katonának....Esztike is katona lesz? :lol:
Bár én tűzoltó akartam lenni :lol:

Nilibaba:
Tatai vagy?De jó...én ott laktam mellettetek :lol: Vértesszőlősön,Tata nagyon super hely,és szép.Főleg a Cseke tó...jaj...de hiányzik :cry:

Panna:
Nyelvsuli..itt mindenkinek támogatott.Visszafizetni nekem sem kell,csak 3éven belül kéne megcsinálni..hogy támogatott maradjon.Sz.tem a német 1000x könnyebb mint a dán...tanultam németet.Meg nekem a kiejtésel és avval van problémám hogy máskép irnak mint amit beszélnek.
Pl:mom=anya...kiejtve moá hvorhene=mikor ejtsd:vohine (ez ami kiakaszt,és még ezek csak egy egyszerű szavak)

Torna:
rákérdeztem a dokimra Ő azt mondta lehet tornázni de "finoman"nem kell egyből megszakadni...humorosan megjegyezte hogy a táv gyaloglás is sport...a tejem nem fog attól változni hogy kicsit mozgok..csak ne fogyózak.
Bár ha belegondolok igaza van...láttam már a fittnes terembe szoptatós anyukát, és akkor szállt le a kardiógépről....

Front:
Nagyon sajnálom a fejfájósokat!Én itt értettem meg ,mi az igazán fájdalmas fejfájás....átérzem a fájdalmat.De remélem mára már jobb.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Budabo: Ne ijesztgess... :oops: szerintem inkább erőlködnek mert fordulnának hasra... ne gondoljunk rosszra... :?

zsancy: örülök, hogy kibújt a fogad és, hogy nem fáj! :wink:

Pandusika: Nagyon guszta az a torta! Várjuk a receptet!

Babanyul: ugyan már! Nem kell minden megvonni magunktól... ha megkívánod akkor meg kell enni... csak módjával. Én már fel sem merem tenni a fánkról a képet :lol: Ha nem issza meg a kamillateát akkor adjál neki homeós bogyóból kamillát. Annak nincs kamilla íze és csak egy kiskanálnyi az egész.

Zetibebi: milyen homeós bogyót írt fel? rendes, hogy nem fogadott el pénzt én már nem merem az orvost megvesztegetni mert múltkor megint megsértődött! :oops:

Julcsi-79: legközelebb próbáld ki a pulsatilla-t vagy a belladonnát fejfájásra! remélem már jobban vagy!

Nilabali: Étvágyfokozók: Avena sativa 9CH napi 2x5 bogyó és Alfalfa 9 CH napi 2x5 golyó. nálunk hétvégén volt paradicsomos húsgombóc :lol:

Ladmon: Esztike is katona lesz? Mi lesz az ebéd? 8)

Torna: Én múlthéten voltam orvosnál és ő azt mondta, hogy se foci se konditerem se futás csak séta mert ha izomlázam lesz akkor megsavanyodhat vagy elapad a tejem és ő nem kockáztatna... :oops:

Fogamzásgátlás: Szed valaki szoptatási fogamzásgátlót? Bocs az indiszkrét kérdésért de amit annak idején szedtem szoptatás alatt az megszűnt és most egy másikat írt fel az orvos...! :?

Zsu83: Várom a virágos képeket :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Nagyon rossz idő van, mai séta kilőve! :cry: Na de a vígasz, itthon van Apa, hétfőn megy csak dolgozni legközelebb! :lol:

Hugic, Bencusnak még csak a balkezén van meg a hüvelykujja, a jobbkezén még nincs (szerinte), szóval akkor nálunk is gáz van, ha pont jobbra fordítja a fejét! :)
Nagyon édes Marci! :lol:

Zsancy, jó alvókája van Petrának! :wink: Szupi az új vonalzód! :)

Zétivera, nagyon rendes volt ez a doktornő, remélem hamarosan megoldódnak Zéti gondjai!

Ladmon, akkor Ti igazi katonás család vagytok! :wink: :D
2*20 ml kamillát szoktam adni Bencusnak délelőtt, és délután!

Julcsi, örülök, hogy jobban vagy! :)

Panna, köszi a receptet! :D

Millye, én szedek fogamzásgátlót, Azália a neve!
Csinálnám a fényképeket, de ilyen borús időbe nem lehet szép képet csinálni! :?
zsu83

Zsu83: Köszi, hogy megírtad! Nekem is azt írta fel az orvos. Nem sürgettelek a képel! Ráérsz lefotózni! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsancy: visszavontam a múltkori megállapításomat!:) :lol: :lol:
nahát és 6,20-ig fel sem kelt? :shock: nem semmi! előtte bemelegítőzött,nem? :lol:

Kreiszi: megnéztem!!!! :lol: :shock: tényleg tiszta apja, a kép láttán,de valami nagyon Rád emlékeztett belőle!! :lol: :lol:
Boti is hol én,hol apa... :lol:
Azta Ladmon, micsoda hadsereg! Te,h h nem lettél katona???? :lol:

Kép
kaandi

zsancy

Millye:én is azália-t szedek,másfél 7 után meg is jött tőle,. a 7ig véreztem.... :twisted: :cry: , azóta is szedem,de MINEK? nehogy virtuálisan essek teherbe.... :shock:
homeos ötleted nincs? :lol: :lol:

Kép
kaandi

akartam írni: egy hétig...! bocsika

Kép
kaandi

millye: nem ijesztgetlek...bár halkan jegyzem meg én is Ladmon megjegyzése után néztem utána és kérdeztem inkább rá. De dokinő azt mondta no para, az izmokkal van összefüggésben, tehát ha tovább csinálja és elküld vele és azt mondják hogy gond akkor is tornagyakorlatok.

zsancy,ladmon: én is megkérdeztem a tornát, de a legmagic egy gép, amire ráállva a saját súlyoddal "tárogatsz". Nem igazán tudom jobban megfogalmazni és ezért kérdezem hogy szerintetek ezzel mikortól lehetne. A tej az sajna nálam már részlet kérdés. A dokinő azt mondta hogy az ilyen jellegű tornával a hüvely miatt vigyázzunk...de meddig? Szóval ez a kérdés.

zsu: nálunk most nem esik csak borult, de nyomi idő van, mert az én fejem is nehéz és kómás. Mi azért sétálunk boltba, mert mostanra bírtam kitalálni hogy csinálok kaját és hogy mit. Apa miatt nagyon jó neked, hétvégére jó időt mond mehettek csavizni.

ja tegnap voltam gyerekruha boltban és megkérdezte az eladó mikorra várom a kicsit :oops: mondtam ott van kinn :D . Még csak zokon sem vettem, fejlődő képes vagyok :wink:

Kép
budabo

zsancy

Zsu: Köszi, én is pont így adagoltam. De még semmi!
És hüvelykujj nálunk sincsen jobb kézen! :D De az a fura, ha be is talál véletlenül vele a szájába, nem kezdi el szopizni, hanem kiveszi. Mintha nem tetszene neki.

Zsancy, Millye: Na, ha rajtam múlik, akkor nem lesz Esztikéből katona!

Az ebédünk: találtam a fagyasztóban valami csirkének látszó dolgot, azt sütöm meg. Meg tésztasalit csinálok hozzá. Semmi extraszénhidrátos-tortás-csokis-habos.... :cry:

kaandi: Én már csakazértsem!! :D

ladmon

Most csak képek.

Ladmon a vonalzós bárányod szerint már 4 hósak vagytok :shock: :D

Kép így nézek ki minden nap kétszer egy órára

Kép így meg út közben az első pár percben indulás után, egyébként üvölteni szoktam

Kép apa vett nekem nyári kalapot, még oviba is jó lesz a mérete alapján :D

Kép ilyen lazán nyomom a kocsiban (a francnak az a hülye cumi...)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

(és most találjátok ki hol ül anya az autóban :lol: )

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Millye, lehet hogy Te is vérezgetni fogsz tőle, ha elkezded, nekem pár napig volt egy kis pecsételés, de azóta minden ok!

Bogi, lehet hogy megyünk Szentendrére hétvégén, most ezt találtam ki! :D

Ladmon, hát egyszer csak rájönnek hogy a jobbkezükön is van hüvelykujj! Bencus az egész jobb öklét tuszkolja a szájába, aztán mérges, hogy nem fér be neki! :D

Zétivera, nagyon cukik a képek! :lol:
zsu83

Mit főzzek ma??????

Főleg, hogy esik, nincs kedvem boltba menni és alig van itthon valami... :?

Panna
pandusika

Budabo...vágom melyik az a gép :lol: mi a szülőszobán voltunk mikor beszéltünk egy fizióterapeutával..ő pl:azt mondta hogy a hüvelyt kell erősiteni..hogy az izmok ne lazuljanak,legyenek újra erősek,és idősebb koromba ne legyen vizelet vissza tartási problémám....igy szülés után részt is vettem egy fél órás tornán(kellemes volt)és mindennapos leckéne adta fel,azota is gyakorlom..

zsancy

Panna: rántott leves (tojással)+ sajtos tészta..?
paprikáskrumpli..

Kép
kaandi

Panna: rántott leves (tojással)+ sajtos tészta..?
paprikáskrumpli..

Kép
kaandi

:shock: azért 1x is elég lenne....

Vera: csomagtartóban? :lol: vagy netán sofőr voltál?

Kép
kaandi

Kaandi: virtuális szex? :lol: :lol: :lol: Mens? anyám.. szoptatás alatt? na neeeeeeeee akkor inkább gumi.... gondolom nem komolyan kérdezted a homeót de ha mégis: Cantharis D6 :wink:

Ladmon: Én bőszen éneklem a fiamnak a : höc höc katonát... :lol: na meg a síró masina nem leszel katona... :lol: :lol: :lol:

Budabo: én biztos megharagudtam volna az eladóra... annyira bunkók tudnak lenni... nem hiszem, hogy akkora pocid van hogy terhesnek nézett... ez inkább rosszindulat :evil: azért jó, hogy megkérdezted az orvost! majd ha oltásra jön a doki akkor én is rákérdezek. :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

babanyúl - köszi az infot a kúppal kapcsolatban

zsancy / nilabali - ez aztán a megaalvás, nekünk ilyen még sose sikerült, de ami késik, nem múlik

zvera - már én is gondolkodtam homeosdokilátogatáson, csak nem ismerek egyet sem a környékünkön. van erről vmi lista h kik foglalkoznak vele? te hogy találtad?

lkverus - Áginak melőbbi jobbulást, mikor lesz a műtét? Tv maci apa öröksége :lol:

ladmon - a párom a múltkor (kb. 3 hete) megkérdezte, h katona vagy-e? mondom neki, micsoda hülye 5let már miért lennél az? mondja ő, h mert az avatarján katonai felső van rajta, nézem, hát tényleg... persze rávágtam, h annál sokkal jobb szakmád van ám, és h ilyen rucit bármilyen boltba vehet már az ember magának, de ezek szerint Te a hadsereg egyenruháját öltöd magadra időközönként :)
hangyákat nem küldöm vissza, ugyanis én inkább az irtó típus vagyok. már meg is vette a párom a port és vmi újdonságot is, vmi kis háromszögek, amiket le kell ragasztani a földre aztán abba belemásznak majd éééésss.... várjuk a csodát na jó abbahagyom, mert a végén még 1000xes gyilkosként végzem a csillagban :wink:
viszont tök jó lehet h van 2 öcséd, nagy bulik lehettek kiskorotokban :) elporoltátok néha egymást?
ja és tessék megdícsérni h használom a laptopot :)

julcsi - örülök h jobban vagy!

pandu - köszi a receptet, ez lesz a 7végi desszert, de akkor vszeg kevesebb cukorral :) nagy álmom, h ilyen nyugis országban éljek! elég jó környéken lakunk, de nagyon sok betörés van (bizonyára, mert jó környéken lakunk :shock: de idióta vok) szal vszeg azért van sok betörés mert felénk elég jómódú emberek laknak

millye - te fejből nyomod ezt a sok homeos cuccot? nagyon ügyi vagy

nálunk :
- Marci elaludt 11kor, babakocsiban, odatoltam a terasz ajó elé (belülről), azt tök jól érzi magát, mind1 csak ne a kiságyban (nappal)! :roll: viszont lassan kinövi a mózest! ezek szerint a szűk helyeket szereti. ha jól tudom néhányatoknak van még graco babakocsijuk, Ti mit terveztek ha kinövi a bébi a mózest?
- kb 2 hete megy az ököltömködés, de mindig mást jelent. van hogy éhes van hogy mást.
- ebéd borsófőzi lesz és fasírt, csak elfelejtettem kivenni tegnap este a combot és most még enged a hús, addig a főzit gyorsan odadobom

KépKép
hugic

Zsu83: havonta megjön vagy csak 1x? mert ha vérzés lesz akkor inkább gumi... :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Látom mindenki nagyon elemében volt, annyit írtatok, hogy csak na :lol:

Panna: csokis süti eperrel, mi? Hű, ez tényleg nem fair!!! Epret nem ehetek, mert manócskát nagyon megviselte a múltkori kísérletem is. :? Tortát meg főleg nem kellene, mert így aztán nem fog eltűnni a beépített úszógumim :) Írtátok többen is, hogy mennyire kívánjátok az édességet, na én sem vagyok jobb egy fokkal sem, bármikor képes lennék enni.

Ladmon: jó kis család, ezután majd óvatosabban reagálunk a hozzászólásaidra :lol:

Zsuzsi: hajrá, hajrá, jó hogy nem kell kórház, ügyesek vagytok!!!

Zsu: a mi fiaink tényleg nagyon egyformák, nálunk is csak a bal kézen van felhasználható ujj Marcika szerint. :lol:

Julcsi: csak a te kedvedért teszek fel néhány képet! :wink:
Kép Ilyen ügyesen szopizom az ujjam

Kép Bokszmeccs közben

Kép Mi is benevezünk a tokaversenybe

Zsufi

KépKép
zsufi74

Hugic nekem a védőnénim adta a telszámot, de rajta vannak a homeopatiainfo.hu-n is.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

még csak 1x volt meg,de mondom rendesen egy hétig... :cry: :cry: , nem is értettem az egészet, mert Erikem 6 hóig szopizott, mikor abbahagytuk,rá 2 hét és megjött. Biztos másik gyógyit szedtem.
Csak vicceltem természetesen!!!! De ezek szerint van valami,mert rögtön írtál is egy csodaszert!! :lol: Bár nekem írhatsz amit akarsz, azt sem venném észre, h nem az, mivel nem ismerem a homeos dolgokat! :cry:
A minap mentem gyógyszertárba, kértem amit javasoltál, mert akkor még rosszabbul alukált napközben, képzeld a gyógyszerész lebeszélt róla. Azt mondta, h ő bizony nem adna ilyen kicsi gyereknek főleg ilyen dolgot. Majd kialakul magától.......hát elbizonytalanodtam megmondom őszintén ( Sedatic.....valami volt, már elfelejtettem pontosan)
DE azóta olyan édi, mióta kettesben vagyunk itthon 3 napja, annyira jó baba, eszik nagyokat, alszik vagy 4 órát napközben ( reggel 8 kor is 170-t, igaz a benti babakocsiban alukál most is, de semmi baja, kiegyensúlyozott. Apa jól meg is sértődött.......
Remélem nem kiabáltam el az egészet........ :shock: ilyenkor szokott mindig fordulni a dolog.........ááááá, ugye nem?!

Kép
kaandi

Zetibebi: nagyon helyesek a képek... én is a csomagtartóra tippelek... :lol:

Pandusika: Milyen nyersanyagod van otthon?

Hugic : nem minden homeóst és gyógynövényt mondok fejből de már egy részét igen... Arnica, Chamomilla, belladonna, pulsatilla sambucus nigra stb amik napi fontosságúak és több mindenre jók... viszont a lányomnak sikerült a menses görcseit homeóval megoldani erre büszke vagyok, mert olyan görcsei voltak minden mensnél, hogy fetrengett... ismerem a jelenséget mert nekem is ez volt amíg őt meg nem szültem.. és elég erős görcsoldót kaptam rá annak idején én is... azóta nagyon jól viseli ezeket a napokat kopp kopp kopp... :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Kaandi: nem kell a homeós bogyóktól betojni... sajnos nem minden patikus ismeri eléggé őket mert különben nem beszélne ő sem hülyeséget! pont az a lényeg, hogy nincs mellékhatása... és babának is adható... csak nem mindegy milyen dózisban és melyik higítású... erre oda kell figyelni....na mindegy... :roll: nekünk eddig amit szedtünk mindegyik bevált :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

nagyon helyes Marcika!!!,megzabálom KO közben!!
Zsancy: REss Reni név mond Neked vmit? Vértesszőlősi ő is!!
millye: Igazad van különben!!! :wink:

Kép
kaandi

Lányok köszi az ötleteket, de sajna nyersanyag sincs túl sok itthon, szóval lehet hogy kénytelen leszek elsétálni a boltba.... :( Most nagyon nincs kedvem kimozdulni, de valamit csak kellene főzni.

Főzelék fasírttal.... olyat már régen csinálta.... és a sajtos tészta is jó ötlet.... :P
De mindkettőhöz hiányzik valami, szóval összecihelődök lassan...

Panna
pandusika

Zetibebi:
Aranyos a kisfiad!Nagyon Édes a kalapos képen
Zsufi:
Nagyon helyes Marci :P
Kaandi:
Igy én öt nem ismerem..de ha ő az akire gondolok akkor apukája volt az én tesi tanárom :P

Csajok:
Para van megint,mint mindig :?
Petra reggel ótta összesen 1óra 20percet volt ébren..játszott evett gögicsélt körmöt vágtunk..a 2.evésnél bevágta a durcit és alszik...nem is lenne baj...de hason :shock: amit utál...és keveslem az ébren tartott időt,este ótta szinte alszik.
Apját is hívtam(lassan az őrületbe kergetem)de nekem ez tök furra.Apa szerint most lép a gyerek egy újabb fejlődési státuszba,és elötte pihiznie kell :o Szerintetek?

Nálunk rakott krumpli lenne az ebéd(már csak vacsi lesz :? )De a boltig is el kéne juttnunk

zsancy

Vacsora lesz ebből Panna! :D

Hugic:
nem hordok ám itthon gyakorlókat meg ilyenek, az csak a szék háttámlájára van terítve az avataron. Biztosan vasalni készültem... (Mondjuk a tányérsapka az más, azt néha felveszem... :D)
A két öccs tényleg király, de mint elsőszülött én voltam (és vagyok) a főnök! És én poroltam el őket!! 8) Azóta azonban nagy állatbarát lettem, így kímélem őket.... :lol:
És igen! Nagyon-nagyon ügyes vagy, hogy hasznos dolgokra is használod a laptopot!:wink:

Zetivera: Én az utánfutóra tippelek, mert a csomagtartóban a gyerekek cuccai vannak! :D

Bogi: Én sem értem. A 6 hetes kontroll pont azért van, hogy a szülésből való felépülés megtörtént-e. Persze ez ennél árnyaltabb, de ha a szex mehet, szerintem a torna is...
Az eladó meg: *+/%)"'§%!*=(+§':%!+)*......!!!!

ladmon

Zsancy: szerintem ne izgulj!!! Nálunk van olyan nap, hogy Hanna egyáltalán nem alszik van amikor meg egész nap! Nem hiszem, hogy ez rosszat jelent. Velünk felnőttekkel is előfordul, hogy van olyan nap, amikor végig pörgünk, máskor meg egész nap aludnánk.
Ha meg végre megmarad hason szerintem örülj neki! Nekünk még mindig nem jött össze. :(
Próbáld meg nem keresni minden mögött a negatívumot, egy kis változás nem feltétlenül jelent rosszat! És akkor nyugodtabb leszel te is.

Panna
pandusika

ááááá ahogy leírtam felkelt a gyerek :shock: szívat rendesen :lol:

zsancy

Zsancy, igen Ő lenne a tornatanár bácsi...:) na meg a lánya.. :lol: :lol: kedves barátnő, mhelyről :lol:
Ladmon, mi a fenét írtál??!!! Megint dekódolni kell? :lol: :lol: :shock: (1X Kreiszinél volt ilyen! :lol: ) Vagy csak én nem látom? Kép így dolgozunk mi együtt az irodában:) Kép anya ágyát elfoglalom.... Kép Boci simogatja a kicsi bocit:) Kép igazából átölelte, de nem tud pillanatot fényképezni a gép sajna.(

Jó elfoglalok vagy egy oldalt!!:) Bocsesz

Kép
kaandi

zsu: Szentendrén a Skanzenban van kisvasút, én oda szeretném vmikor menni. Apa is tök élvezte a tegnapi sétát.

millye: áááááá már fel sem veszem, voltak itt a barátnőmék és ott is a férj - egy hónapja- megjegyezte hogy jó sok kilómaradt rajtam. Na akkor elsírtam magam, bocsánatot kért, nem gondolta hogy ezzel megbánt. Aztán a főnőkasszony férje is megjegyezte hogy jön a második?Amúgy nyugodtabb vagyok hogy beszéltem a dokinővel.Ja és de hidd el hogy akkora pocim van.

hugic: nekünk nincs is mózes, nincs mit kinőni. Na most Fügém dünnyög, fúj a szél ezerrel, megpróbáltam a teraszon és üvöltött. Még jó hogy délelött ki tudtam vinni.De most alukálni
kéne hogy tudjak főzni.. Ölben elringattam,be az ágyba..kíváncsi leszek.

kaandi: a homeopátiás dolgok szerintem adhatók a piciknek. Én is beszereztem amit Millye javasolt, de még nem vetettem be. Nálunk Fügcsi reggel 100-at evett, 10-kor 190-et, tök jókat eszik, de mégsem hízunk rohamtempóban, bezzeg a hosszunk..
Jók a képek!Ladmon szerintem arra írt hogy milyen kedves volt velem egy eladó és őt minősítette.

zsancy: nekünk azt mondta a gyerekorvos,hogy három hónapos kóráig a babák esznek-alszanak. Nálunk ez nem igaz ugyan, de orvos mondta. Szerintem ha szépen hízik,nő akkor nem baj ha alszik.

ladmon: köszi......Igaz, erre nem is gondoltam, ha a szex mehet, akkor lazán ez a hülye legmagic is. Hátha jó lesz, mert ezzel nemkell órákat szenvedni. Nekem nagyon szimpi ám
hogy ennyi katona van a családban. Ahol a yard van, mellett van laktanya és van ám nálunk közös szoli katonáékkal...jó a kapcsolat.

Kaja: parajfőzelék nekem, apának halas tésztasali és ha idő és kedv lesz kókusztekercs.

Kép
budabo

kaandi: tudod, mire gondoltam?:
Hogy mégis mit képzel az a homoszexuális prostituált? Csak finom akartam lenni és nőies.... Azért volt kódolva! 8)

Totttááál készen vagyok!
Elvittem Esztikét nagy vagányan orvoshoz. Gondoltam 2 verzió van: a) nem oltja be, mert még csak 4,2 kg,
b) beoltja, de mi az nekünk. Olyan nyugodt gyerek ez!!
Na a c) verzió jött be: beoltotta, és Esztike úgy üvöltött, mint még soha, és komolyan majdnem bőgtem (korábban jóindulatú mosollyal fogadtam a ti hasonló tapasztalataitokat, mondván ááá... ezek csak túlérzékeny anyukák.... Hát én meg nyápic vagyok! :( )

Viszont a tapasztalat: az én gyerekemnek még soha életében nem fájt semmije. Ez a sírás teljesen új volt tőle. És alig akart megnyugodni.
Az eredmény: olyan szinten jól befolyásolta környezetét, hogy mikor eljöttünk, már minden gyerek sírt a váróban! :)

Én nem viszem el többet, az tuti!!

ladmon

Ja és kaandi: Még te panaszkodsz, hogy nehéz mellette dolgozni??? Hát ez egy tündibündi alvóbaba!! Neeem?? :D

hugic: Nekünk meg ugyanolyan Graco kocsink van, mint nektek, csak nekem egyelőre nem kell attól tartanom, hogy Eszterem kinövi a mózest (ugyebár...) Ugyanis még nem nőttük ki az 56-os rucikat sem! Tiszta gazdaságos ez a gyerek, nem?? :D

Bogi: Te adtál 24 órás szolgálatot is? Brrr....

A Borsodi Póló nem finom! A Soproni Szűz a legjobb...
Sajna a traumatikus oltás élmény után innom kell! (Vagy legalább eljátszanom, hogy alkoholt iszok.... :wink: )

ladmon

Kaandi: Nagyon helyes Boti! Milyen rendes tőle, hogy segít anyának dolgozni :lol:

Ladmon: Akkor kezdhetek én is parázni oltás szempontjából....!

Én is teszek fel képeket... előre is bocsi ha töltöm az oldalt, kell egy kis promóció mert még a nyakamon marad a nagylegény... :lol: :lol: :lol:

Kép morcos

Kép imád pancsizni

Kép

Tegnapi fánkom... ne csak én csöpögjek attól a guszta tortától :) : :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Megpróbáltam felkelteni Vincit kajcsihoz, hogy időben végezzünk,. és még 5re odaérjünk a nagytesóért a sulihoz, hát ezt kaptam:
Kép
édes...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

fánk, fánk, fánk!!!!!!!!!!!!!4azóta is éhes vagyok rá, mióta pocakos voltam....azóta se ettem!!! ez nem ér!!!!! :evil:
rá kell szánnom magam a sütésre, bár a tegnapi palacsintasütés után, nem hiszem, hogy merek belevágni :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Millye, csak akkor fordult elő a vérzés, amikor elkezdtem szedni, 3-4 nap, de csak minimális pecsételés volt, de nagyon bosszantott, mert véreztem eleget szülés után! :evil:

Zsufi, nagyon édes Marcika! :lol:

Kaandi, Boti is nagyon aranyos baba! :lol: És micsoda munkaerő! :wink: :D
zsu83

Gabi: kösz a tippet, de én nem merek még olyan bébiételt adni neki. Egyelőre az lesz jó poén, ha mégis láza lenne estefelé, akkor bedugni a kúpot. 5. nap nem kaki után! Tartós lesz...

Most már óvatos vagyok: a kúp beadásakor sírnak a babák?
És hogyan mérjek lázat sima digitális lázmérővel? És mit kell kivonni, vagy hozzáadni az értékhez. Meg hol mérjem?
Jól felkészültem, mi?

ladmon

tényleg nincs rajtad, most látom csak rendesen ezt az avatart 8) hábocsezerrel :)

ebéd elkészült, de nem vmi jó lett: először is véletlenül a comb helyett karajt vettem ki a fagyiból, na azt már meg kellett csinálni, így abból fokhagymás szelet született
főzelék, annyira híg lett h készítenem kell egy új rántást....
fasírt? most sül....
egy kínlódás a mai ebédfőzés... már nagyon útálok a konyhában lenni... de most lesz kaja vagy 3 napig legalább :)

na megyek megcsinálom azt a rántást

ja! jomeos bogyókkal kapcsolatban - kaandi: a sedatif pc szerintem nem adható piciknek, sztem az csak felnőtteknek való, talán ezért mondhatta a patikus h nem kellene (a könyvemben nincs a babáknak adható dolgok között, ezért gondolom). de a chamomilla nyugodtan adható!!! (elsősorban fogzás miatti hasfájásra, de más jellegűre is mehet, eléggé általános bogyó)

KépKép
hugic

Andi: Botika is úgy változik! :) Annyival nagyfiúsabb, mint akár egy héttel ezelőtt!

Hugic: A babamasszázshoz mi sima gabonaolajat használunk, patikában lehet kapni, de a Weledának van spec babmasszázs olaja, az állítólag nagyon jó. Mi beérjük ezzel, a Zuram szerint nem kell állandóan flancolni... :)
Nekünk ugyanolyan a kocsink és mi a mózest alig használtuk. Az én MArcim már régen a lenti részében alstik, teljesen ledöntöttük és beleraktunk egy pokrócot. Teljesen vízszintes, tök jól elvan benne. Most is abban alszik, igazából én sem értem, hogy ha a saját ágyban nem sikerül elaludni, akkor a babakocsiban, 5 perc alatt az erkélyajtóban hogyan? Rejtély. Nálunk is ez van ma, úgy szeretem a frontokat! :roll:
Marci gyönyörűséges!

Zsufi: Te tudod, hogy én nem viccelek! :lol: Mindenkit külön fel kell szólítanom, Lányok? :lol: Képet, képet, képet! :D
Ti Marcitok is csodaszép!

Ezen a fórumon minden Marci gyönyörű! :lol: (Mondhatni ők a leggyönyörűbbek! :lol: )

El kell mesélnem, hogy ma kimenőm van, először... Drukkoljatok, hogy Gyermekem, aki este gond nélkül el szokott aludni és minimum 1-ig fel sem kel, ne ma változtassa meg jó szokását! :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi, mi is szeretnénk majd vasutazni, de ahhoz azt hiszem még várnunk kell! :)

Ladmon, szegény Esztike! :cry:

András is nagyon szép baba! :D És ez a haj, teljesen odavagyok érte! :lol:

Ikverus, látom jól sikerült az ébresztés! :lol: :wink:

Na megyek, mocorog a trónörökös! :lol:
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?