Nagy gratula a 4 új lánykának és családjuknak!!!!Milyen szép nagy méretek!!!!
Anna,nektek sem semmi,5 kg....és 8 órát vajúdtál császár előtt????Ezek szerint ha sikerült volna,hagyják mnegszületni term.úton????

fura,nekem dokim ezt már nem merte volna bevállalni...Sajnálom az egy hetet a kórházban.
Szopi.Ha elfogadsz egy tanácsot.Ne adj neki semmit cicin kívül és hamar visszaáll rá.Bezavart a cumi a kórházban,ez érthető,de ezt csináld:egy kénylemes fotelba,vagy ágyba,attól függően,h hogy kényelmes nektek kuporodjatok be és addig ne is keljetek ki,amíg nem szopizik újra.ha 24 óra,ha48 óra,akkor annyi.Egy barátnőm így hozta vissza szopikedvet kis idő alatt.Tényleg,csak pisilni kelj fel mellőle.
Én is hagyom néha a kakit.De már nem sokáig tehetem,mert irgalmatlan sokat eszik=kakil+pisil és ma is átáztunk
Köldökcsonk-helyzet???Nálunk semmi jele,h le akarna esni,pedig úg yutálom,olyan nagy neki.Viszont így is szeret hason aludni.Eddig csak háton aludt,most 3 napja ő is hasonalvós lett,mint nálunk a családban mindenki.
Megcsináltam a szaloncukrot,olyan isteni lett!!!Ma délután lecsokizom(de hülye szó

)és holnap lehet csomagolni!!!!
Ma van tesóm diplomaosztója.Én meg itthon nyomulok mackóalsóban

azért nem mondom,h nem hiányzik a kimozdulás.
Ti a jövő héten kiviszitek a gyerkőket ha nem lesz ilyen sarkvidéki idő????Úgy mennék egyet babakocsizni....mit mondott nektek a gyerekorvos???2 hetes gyerekkel azért ha nincs mínusz ki lehet menni,nem?????Jajj,nem volt még téli babám....