Kata, mi ezt használjuk és nagyon jó, újszülött kortól lehet használni, van hozzá szűkítő!!! Ha szeretnél kistesót olyat vegyél ami ketteskének is jó lesz.
Nem nehéz , klasszul eloszlik a súly a hátamon. Én már csak ejavascript:emoticon(':D')rdőben, fesztiválokon, tóparti sétán ha elfáradt L. akkor akarom használni. Nincs gond a babakocsival csak vannak helyek ahová nem vinnék babakocsit.
[url][url]http://www.becobaby.hu/vasarlas/[/url][/url]
Milyen jó, hogy már itthon is forgalmazzák, tavaly ilyenkor még nem lehetett kapni
Dalma, nem írtál jól van Panna?
Móni, brutál vírus lehet, gyógyuljatok hamar.
L. is ott van 1 mp alatt a mellékhelyiségben , nekünk együtt van a fürdővel, már tépi a papírt és adja a kezembe
Ilba, én is kiváltságos vagyok

L. is feltalálja magát, ha tiltott dologról van szó

már nem kapok infarktust ha az ebédlőasztal tetején találom ( táncol)
Anikó, kitartást a fogzáshoz már a nehezén túl vagytok!
Reni, voltál orvosnál, jobban vagy már?
Katica

Lilla is sokat nőtt, a ruháin veszem észre és csak pislogok, télen még nagy/hosszú volt... most meg viccesen rövid.
Anya, ha kimentek az udvarra ott se önállósítja magát Kincső? L. csak úgy szalad, keresi a cicát, megy a kutyához, fenyőtobozokat gyűjt ( hétfőn 1 homokozóvödör tele lett annyit szedett én addig a teraszt takarítottam ) virágot szed, a krókuszok látják kárát. Gondolom a tulipán, jácint és társai se lesznek hosszú életűek
Lakáson belül már neccesebb a dolog, nagy felfedező lett és persze csupa csupa tilos dolog érdekli. Bababarát az otthonunk, már úgy nézünk ki mint akik költöznek, székekből csak minimális, asztalon semmi, még terítő se...
Tegnap vettem egy műanyag kismocit Lillának, nem kellett neki használati utasítás.
Ja és a kaki negatív , véreredmény azóta sincs.
Tegnap este kapott sajtot, kaki tegnap reggel óta nem volt

még a végén székrekedéses lesz a gyermekem
Ja és ma nappal nem aludt semmit ( anyu ki is akadt rendesen )