A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

És ha már fogyókúra...
Végre én is elmondhatom magamról, hogy elkezdtek leolvadni a kilóim!Úgy örülök!A diéta mellett rászoktattam magamat a vízivásra (találtam egy vizet, ami kifejezetten finom :) ), és eljárok spinningre!Na ez a legdurvább!!De nagyon élvezem és rendkívül hatásos!Vettem bérletet és heti 2x ott lógok a szeren. Férjem bevállalta a gyerekeket addig egyedül!nem is értem, hogy bírtam eddig mozgás nélkül...

Jó éjt!

Judit

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Judit,
nagyon édes csöppcsajod :D És ez az utánfutó nagyon király! :D Van bicikliút felétek?
Nagyon rendes vagy, de nem mostanában csatlakoztam (dreika), csak egy ideje a régi felhasználó nevem használom itt is. :wink:

Mi már jól, mindkét gyereknél majd 1 hétig tartott a hányás-hasmenés, nagyon brutálban nyomatták, jó sokat fogytak. Mi szerencsére 2-3 nap alatt lezavartuk, de így se volt egy leányálom ...

Amúgy minden oké, már nagyon várom a jó időt ... Ha minden igaz, a nagyfiam végre meghozza. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Nati
Gratulálunk a pocaklakóhoz!
Én cukros voltam terhesség alatt. Ha megint pocakos lennék, én tuti az első pillanattól figyelnék a szénhidrátra, abból baj nem lehet.
Sőt nekem a dr. nő azt javasolta figyeljek oda az édességekre, mert nagy valószínűséggel idősebb koromra előjön a diabétesz, ha most figyelek megelőzhető.

Klarissza
Nekem is nagyon hiányzik a bulizás, kikapcsolódás. Múlt hétvégén barátnőm ideszólt, hogy lenne e kedvünk elmenni moziba, du. 4-kor szól, 6-kor indulnak, ááááááááá kész voltam, legalább egy nappal előbb szólna, ilyen gyorsan nem találtam senkit, aki vigyázna Johannára. Másnap megkérdem, milyen volt a mozi, „tök jó…., összefutottunk pár baráttal elmentünk bulizni is… hulla vagyok…..”
Annyira sz@rul esett.

Mammuci
Domi haláli a képeken kis puttó. Nekem az alvós a zsánerem. Ugye mondtam hogy Johanna sem beszél, erre a hétvégén mondta a kacsáknak, hogy hess, meg kéééem, ha kell vmi neki, teeeccé, ha odaad vmit, ennyi.

Kata
Kevin sokat változott, már igazi vagány kiscsávó, nagyon helyes.

Csuri
Nagyon helyesek a lányok!
Temetős sztori :twisted:

Dalma
A képek alapján nem is tűnik olyan picinek Panna. Cuki lehet ahogy a nagyokkal nyomul.

Katica
Gratula a 4 kg fogyáshoz és kitartást a továbbiakban.
Tök jó ez a kisasztal nekünk ilyen még nincs, lehet beszerzünk egyet, bár én nehezen tudom elképzelni örökmozgómról, hogy bárminemű asztalnál képes lenne 1 percnél tovább ülni.

Judit
Nagyon szép nagy családod van, és milyen kis huncut Blanka.
De jó ez az utánfutó vagy mi, gondolom szeretik a gyerkőcök.
Spinningen és is gondolkodom. Tényleg jó? Mások próbálták már, vélemény??

Ilba
Örülök hogy meggyógyultatok. Mi volt ez, rota?

Na mára vártuk a munkásokat, hogy kezdik az építkezést, (kacsa ólakat betonozzák) nagy rohanásba pakoltunk a hétvégén hogy elő legyen készítve a terep, erre sehol senki. :shock: :twisted:

Móni

Kép
ission

Hoztam képet is végre kész lett a gépünk. Kép Kép

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Mi is vagyunk.... :roll:

Móni!
Azta! Johanna nagyon hasonlít rám a 2. képen :lol: (mármint a gyerekkori énemre :oops: ) megpróbálok képet mutatni.
A munkások szerintem mindig ilyenek (én legalább is többnyire ilyenekkel találkoztam! Tisztelet a kivételnek!!)

Ilba!
Ha nem Beni, akkor az öcsém tuti meghozza a meleget :wink: ! Ma úgyis betöltötte a 26-ot ( szemtelenül fiatal :evil: )!

Judit!
Megint, de örülök Neked!!!
Nagyon édes Blanka! A lányok, ahogy néztük a képeket, egyből kiszúrták a Dörmi macit (nagy kedvenc Nálunk is) :)
Az ovi miatt pedig még nem izgulok (bár azt még nem is mondtam, hogy pénteken mi már a 86. jelentkezők voltunk :? ).
Ma egyébként elmentünk gombelemeket venni a kimerült zenélő, beszélő, hangoskodó állatokba :) . Anna kapott egy kis hercegnős törölközőt. Azt mondta ez majd jó lesz az oviba a hajmosásnál :lol: Érdekes elképzelései vannak róla :) .

De a mai legjobb mondását reggel "követte" el.
Felébredés után negyed órát szoktunk még henteregni (főleg Rajtam nyomulnak a csajok). Anna elkezdte magára borítani a takarómat, nagyon dolgozott vele. Kérdeztem, hogy mit csinál.
-" Várj egy kicsit! Belehalmozódok kicsit, aztán mehetünk öltözni!" :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri:ezek a beszolások olyan édesek :lol:

Ission nagyon édes Johanna,sokkal nagyobbnak tünik szerintem :wink:

Judit nagyon édes Blanka :lol: és az a kocsi a bicaj után nagyon klassz :lol:

000kata

sziasztok.

képek szuperek:))

ision azttaa mekkora haja van a lánynak:))

jelentem mi ma megkaptuk a 15 hós oltást és a 6 évesit is. Nah nem Iza kapta ő csak a 15 hósat:)) hanem Balum ééés nem sírt. nagyon szépen tűrte a szurit:))

Nem úgy Iza. még a karba nem is de a comba jajjj. de pár perc és pár panaszkodás után már a régi volt. Most alszik.

De nem növünk ám semerre. mert 9630g és 75cm:)))

Balum meg 6 évesen 114cm és 18kg.

és kint a 11-ik fog:)

harivera
Budapest XXI. kerület

Akkor most már hivatalosan is mi vagyunk a legkisebbek, (pedig egyik legöregebb), mert visszafogyott 8,3-ra, pedig volt már 8,5 is.

Spinning valóban jó, én is jártam, amikor esküvő előtt fogyiztam. Judit ügyes vagy (és a férjed is). Blanka nagyon cukika! Tök jó a gyerekhad a bicajjal!

Móni, férjed nem tud ilyenkor beugrani gyerekvigyázásra? Én ugranék az ilyen alkalomra! :) Ez meg plussz bosszantó lehetett, hogy jól sikerült a buli.

Csuri, de ezek a kiscsoportosok, nem? A nagyobbak talán nincsenek ennyien. Jó felkapott környéken laktok, hallod-e. 8) Anna dumája tényleg hihetetlen.

Csajok, tegnap kétszer is sírva öleltem magamhoz kicsi Pannámat. :cry: Először reggel, amikor nem figyeltünk rá, és leesett a fotelról arccal a föld felé, és egy kis kombájnra esett, bazi nagy seb lett a halántékától a homlokáig. Kb 2 20 forintos nagyságú. Este meg fürdés közben... apa a szokásosnál nagyobb vizet engedett, és kijött a fürdőből, amikor én is kimentem a törülközőért. Ott szoktak maradni kettesben a gyerekek, csak lényegesen kisebb vízben... Szóval hallom a szomszéd szobából a csobbanást, Kornél kiált, mi futunk be a fürdőbe, Panna a víz alatt tátog. Kornél próbálta kihúzni, de már nem tudom mijét fogta... Bakker, meg is fulladhatott volna... :cry: pár másodpercet volt víz alatt, de hihetetlen hosszúságnak tűnt. Jajj, annyira sírtam!!! Meg Panna is, Kornélt apa vígasztalta. Gondolhatjátok, hogy többet nem maradnak egy másodpercet sem egyedül.

Kép
Kép
dalminha

Móni, a lányod mint egy óvodás... :)

Vera, ejj de megnőtt a pici Iza! :)

Kép
Kép
dalminha

:oops: :oops: jaaa(jj), akkor szia Dreika! :)
Nem, nincs felénk bicikliút :( , úgyhogy figyelnem kell nagyon-mondjuk egyenlőre olyannyira kuriózumnak számítunk, hogy hallom ahogy a hátunk mögött sorra lelassítanak a kocsik, és jóó hosszan kerülnek ki minket :mrgreen:
Hú, a hányós-fosós nálam überpara!Jó, hogy túl vagytok rajta!

Móni, szeretik a gyerekek nagyon!Míg hazaérünk, megbeszélik az aznapi történéseket. Nagy előnye, hogy egy kupacban vannak és mind arra megy, amerre én szeretném! :wink:
Jóég, mekkora haja van Johannának!Úgy néz ki, mint egy 2-3 éves :shock: Nagyon szép!

Csuri, azt már megfigyeltem, hogy a lányodnak hihetetlen gazdag szókincse van! :) Iszonyú édes dumája van. Fel szoktad jegyezni?
hajmosás az oviban :D ééédes!

Vera, na ne izélj már!Blanka még a 9 kilótól is messze van! :wink:

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Hú, Dalma, már attól is kivert a víz, ahogy olvastam...szegények! :(

Te mennyit fogytál anno a spinningtől?

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Dalma!
Velünk ilyen víz alá bukás már volt :( . Nem nagyon "reklámoztam", mert valahogy annyira a saját hibámnak éltem meg, hogy inkább elbujdostam volna szégyenemben!!!
Sőt! Ha már itt tartunk.....Katus hétvégén a háti hordóból esett ki :? , na akkor én is ott zokogtam vele az út szélén :( .
Nehéz ezeket a helyzeteket feldolgozni, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy hamar elfelejtik (Ők, mert mi nem annyira :? )!!!!

Az oviról! Ennyi jelentkező volt ezen a héten, mármint a beiratkozásnál. Persze a többségük kiscsoportos, de szerintem itt is előnyt élveznek a kreolok (és olyan sajnos sok van erre). Bár a barátnőm szerint nem nagyon járnak oviba (sem), de attól még létszámban vannak! :evil:

Vera!
Balázsod egy igazi hős!!!!
Iza pedig most okosságra "gyúr", és nem súlyra, meg hosszra :wink: !

Judit!
Nem nagyon jegyzem föl ezeket, de talán majd itt a fórumon leírtakat egyszer összeszedem :wink: !
Ja, igen.....a törölközőknél még azt is megkérdezte, hogy "Anya, vajon ez szívja rendesen a nedvességet?" Az eladó csak pislogott :)

Katus ma annyi spenótot evett, mint Popeye :wink: Nagymama csinálta, úgyhogy szegény gyerek csak úgy "szaglik" a fokhagymától :lol:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Rég jártam már erre.Sajnos vissza olvasni nem tudok nagyon lemaradatam :cry: Minden gyerkőc nagyon édes és szép nagyok már :D

Nati:Gratulálok!!!!!!!Irigy-irigy :oops: :D

Rólunk:Nekem kb.másfél hete becsípődött a derekam és lázas is vagyok tőle már 5-6.napja :cry: Pénteken megyek neurológiára vele.Krisztiánnak tegnap óta folyik az orra,de én ezt egyenlőre a 15hós oltás mellékhatásának tudom be,mert a doki említette,hogy lehet ilyen tünete tőle.Remélem csak az.Kijött a 11.fogunk a 12.kel szenvedünk éjszakánként alig alszunk,de még nem akar kibújni remélem nem sokáig kínozza a kis drágámat.Van új szavunk is nagyi és kaka :lol: Meg mondja már,hogy dédi :lol: És persze rosszcsontkodik is állandóan :lol:

Neharagudjatok most csak ennyi voltam már fáj a derekam az üléstől :cry: És Kriszem nemsokára kel :)

Betegeknek jobbulást!!!!

Kép
Kép
reni_24

csajok szerintetek érdemes venni olyan kendöt?vagy már nagyok ahoz?akinek van fogja használni nyáron???

Reni:sajnálom a derekad,jobbulást.

Vera:ügyes volt Balázs :lol:

Csuri:ezek a dumák,olyan édesek ,meg kell zabálni... :lol: :lol: :lol:

Dalma:sajnálom ami történt :cry: jo hogy nem lett nagyobb baj.Ezek a gyerekek egy pillanat nemfigyelés is elég.

000kata

Sziasztok!

Johanna ma reggel hányt (életében először), aztán fosizott egy nagyot, azóta semmi, bár nem is evett ma sokat. Mi lehet ez? Remélem nem vmi vírusos nyavalya, ami most „divat”.

Kiderült, hogy csúszik pár hetet az építkezés, mert neki álltak máshol :twisted:

Vera
Jól megnőtt a pöttöm Iza is.

Csuri
Hajmosás az óvodában :D :D Belehalmozódok :D :D Haláli.
Johanna is szereti a fokhagymás kajcsikat, főleg a sült csirkét.

Dalma
Elvileg, ha mentünk volna, akkor mindketten megyünk, barátnőm is a párjával ment, egyébként bevállalja a gyereket ha kell.
Hú, akkor kemény napotok volt, eléggé kikészíti az embert az ilyesmi.
Johanna sem hízott az utóbbi hónapokban semmit, ingázik a 10 kg körül (persze ez nem kevés tudom) Mikor kicsit jobb passzban van és összeszedi magát, tuti elkap vmi nyavalyát, vagy jön egy fog és már lőttek is a jó étvágynak.

Reni
Derékbecsípődés nagyon fájdalmas, mielőbbi gyógyulást!

Kata
Én nem tudok véleményt mondani a kendőről,nekünk van egy kengurunk azt szeretjük, bár a télen nem használtuk, azt se tudom bele fér e még.
Ha Kevin szereti a hordozást, és te is elbírod akkor mért ne, de előtte lehet ki kéne próbálnod egyet.

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Én is bejelentkezek. :)
Vissza olvasni nem tudok most, de majd igyekszem, ígérem.
A képeket megnézegettem gyönyörű mindenki és szépen fejlődnek!! :) Még dalma Pannája is!!! Örülök, hogy Judit druszám is előkerült. :)

Írjatok már arról lécci, hogy a Ti Gyerekeitek, el vannak -e egyedül (akinek még egykéje van) és meddig játszik el? Az Én Kincsem egyszerűen nem akar semmit egyedül csinálni, mindig jön utánam és csak Velem marad meg. Hogy tudom rábírni, hogy játsszon egy kicsit egyedül???

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
Kép
anya1118

Anya, enyém gyerek is mágnes :lol: ne aggódj, ha lenne tesó biztos jól elszórakoznának együtt.
Pontosan nem tudom, de kb. 2 éves kor körül kezdődhet az önálló játszás?
Nálunk csak a benti foglalkozással van gond, ha a garázsban vagy az udvaron vagyunk ott már jó egyedül is. Csak ott meg én nem engedem :roll:

Dalma,Panna őrangyalkája vigyázott és ez a lényeg,
Emlékszem Martin már isis volt, de még akkor is ott olvastam a szennyesláda tetején fürdéskor, azzal szórakozott, meddig bírja víz alatt levegő nélkül.
Jól van már Panna?

Móni, igen sajna most tombol a hányós-fosós vírus, az Egri Kh. azt hiszem calici miatt lezárva...lényeg a sok folyadékpótlás, na meg a jó bevált diéta (tudod a rizses ) gyógypuszi Johannának. Szép nagylány gyönyörű szemekkel :lol:
Kőműveseket nem kell bemutatni volt szerencsém nekem is egy párszor az ilyen időpont tologatáshoz. Festők detto!

Kata, nekem csatos Becom van és használni fogom, de már csak háton.

Reni, idegbecsípődés :cry: jobbulást ( nem gondolnám, hogy az okozza a lázat is)

Csuri, ha az oviban hajat is kell mosni akkor Lilla nem lesz ovis
:wink:

Judit, szép családod van :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Évi:Akkor vajon mitől vagyok lázas szinte minden este :?: :shock: Én arra gondoltam,hogy lehet be is gyulladt és az okozza a lázat.No,de majd holnap minden kiderűl.Köszi remélem hamar elmúlik majd. :) Pár évvel ezelőtt 1hónapig szenvedtem ugyan ezzel :cry: Lilla nem szeret hajat mosni? :) Krisztián nagyon szereti.

Kata:Köszike.Te még elbírod Kevint? :shock: :D Én már tuti nem tudnám vinni Kriszt a hátamon.Menjen csak már a saját kis lábán :lol: Vagy a babakocsiban,de az már ritkább nálunk :D Aludni szokott még benne odakint,de már ha fent van nem akar benne űlni.

Dalma:Jújjjj :cry: Jó,hogy nem lett nagy baj.Hogy van Panna?

ission:Köszi szépen.Hát igen eléggé fáj az biztos.Fájdalom csillapítókon élek azóta :shock: :? :cry: Szegényke és,hogy van most Johanna?Reméljük nem kapott el semmit.Sajnálom,hogy csúszik az építkezés.És nem is szóltak előre?Csak nem mentek és kész? :evil:

anya:Én gyerekem sincs el egyedűl mindig a sarkamban van és játszani kell vele.Amikor átviszem anyuékhoz na ott el van,mert sok az érdekes játék és van,hogy a 7 éves hugommal játszik,ha otthon van.Reméljük nemsokára el lesznek egyedűl is :D Én a bölcsit várom,mert ott lessz sok gyerek és ez neki is jó lessz ott tud majd másokkal is játszani :D

Mennem kell,mert reggelit kell adnom a családnak :lol:

Kép
Kép
reni_24

Évi
Köszi szépen, hát ez nem nyugtatott meg. :) Na, de Ti hogy bírjátok reggeltől - estig szórakoztatni és még mellette főzni, mosni, takarítani??? :shock: :? Amikor alszik csöndben kell lenni, szintén semmit nem lehet csinálni. Amikor fent van jön utánam minden hova még kétbetűs helyre se tudok kimenni. :?

Reni
Neked is köszi szépen! Csodálom, hogy várod a bölcsit, nem fogod sajnálni otthagyni??? :shock: Nekem megszakadna a szívem az tutti. Becsülöm aki betudja adni. Biztos nagyon fogja élvezni Krisz. Legalább gyerekek között lesz. Na itt meg egyáltalán nincs is bölcsi még ha akarnám se tudnám vinni. :( Babakocsiban lányom se marad már meg.

kata
Miért akarod cipelni Kevinedet?? Olyan gyakran mentek valamerre?? Itt a jó idő . :) Mikor jöttök ??? Várlak ám nagyon!!!!

Kép
Kép
anya1118

reni

Most olvasom a derekadat! Szegényke! Jobbulást! Tudom milyen nekem is volt.

És minden betegeskedőnek szintén jobbulást!! Gyógyuljatok meg!!!

Kicsi Johanna Te is!!!

puszika[/b]

Kép
Kép
anya1118

anya:Azért várom a bölcsit,mert Krisz már igényli azt,hogy a vele egy idős gyerekekkel játszon :D No meg elis kell mennem sürgősen dolgozni mert a 37ezerből nem nagyon lehet megélni :shock: :cry: Őszinte leszek sajnálni fogom,ha nem fogja bírni,de ha szeretni fogja akkor nyugodt leszek.Remélem szeretni fogja,mert nem nagyon tehetem meg,hogy 3 éves koráig vele legyek itthon jó lenne,de sajnos nem lehet :cry: :cry: Köszike aranyos vagy :) Holnap remélem mondanak valami jó hírt a derekamra,mert nagyon fáj most is :cry: Kivittük Kriszt a játszótérre és ennyi elég is volt a derekamnak :cry:

Többiek???

Megyek,mert Krisz szétszedi a lakást :lol:

Kép
Kép
reni_24

Anya: hogy hogy miért akarom cipelni?mert hamar elfárad és nem szeretnék babakocsival közlekedni .
Hogy vagytok?Kevin sincs el egyedül ,nem játszik csak rajtam log egész nap,állandóan ölbe akar lenni,de hogy most jön a jó idő remélem el lesz sokat sétálunk,játszunk.

Kijött a 15. fogunk,jó belehúztunk :lol:

000kata

Anya:ha jövöhéten is ilyyen jó idő lesz meglátogatunk,jo?

000kata

Hello!!!
Jajj nagyon édes minden babó!!! :lol:

Kata! Nekünk van kendőnk én már későn vettem kb 8 hós volt mikor kipróbáltuk annyira nem szereti de hétvégén pl egyedül voltunk mikor főztem és akkor felkötöttem a hátamra, úgy nagyon jól elvolt, kapott egy fakanalat és nézte hogy sütöm a palacsintát. szóval úgy ok, de nagyon nehéz már háton is alig vártam hogy letehessem.
Bár ha már veszel sztem inkább meitai-t vagyél azt könnyebb felkötni de ha a kendő mellett döntesz én eladom az enyémet ha 5 ször használtuk sokat mondok... :roll:

Gratu a fogacskákhoz!!!!
Nekünk a 12. jött ki de még mindig nyálzik nincs pihi... asszem a szemfogakkal küzdünk!

Minden betegeskedőnek gyors gyógyulást!!!!

Juhúúú végre jó idő van tegnap 2 órát játszóztunk!!!!

Reni! Sajnálom a derekad jobbulást nektek!!!

Anya! Csatlakozom az előttem szólóakhoz egy perc nyugtom sincs, Domi sem játszik el egyedül. :cry: :lol: :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Itt a kiváltságos jelentkezik :lol: :lol: :lol: nekem elvan elég szépen, oké, ő nem egyke, de 8-16-ig igen. :D Lehet tesótól tanulta, nem tudom, de ha olyanja van, akkor akár 20-30 percet is elszöszmötöl a gyerekszobában, csak időnként rá kell nézzek (mert néha a szekrény tetején ülve játszik :shock: , de szedtem már ki a fürdőben a mosdóból, a konyhapultról ... életveszély). Ha a konyhában van dolgom, akkor itt meg itt a járóka, ott is elvan, nézelődik, kap valamit rágcsálni ... Amíg este fürdök, akkor meg a Minimax elé nyomom mindkettőt, 10 percig el ül előtte.

Jesszum mennyi fog ... nekünk 6 van. :D

Kendő/MT: én tuti nem vennék már, pedig Berci még nincs 10 kiló, de baromi nehéz lehet szerintem hosszú távon. Százszor inkább egy olcsó esernyő kocsi, mint a hordozás.
Kata, miért nem akarod kocsiba tenni? Nem marad meg benne?

Kép
Kép
Kép
ilba

Mammuci:megmutatod a kendöt?és nehéz magadra kötni? én erre gondoltam van ilyen valakinek?

http://www.teszvesz.hu/item957140343_ho ... nalat.html

Ilba: mert ha megyek anyához vagy valahova vonat ,busz nem akarom cipelni a kocsit lépcsön le föl stb.... és a kengurut is szerettem meg kevin is.Azzal egyszerübb .

000kata

Kata, nekünk ilyen is van,

http://www.bohem-mama.hu/hogyan_hordozzuk

meg mei tai is. A babazsák jobb!

Kép
Kép
dalminha

Kata!

Nekünk pedig ilyen van....
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8090160-67813726/

Ebben akár több órán keresztül is viheted a gyereket (még Anna is beszáll néha :roll: ).

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Dalma:ez is tök jó ,hol lehet ilyet venni?
melyik jobb? a babzsák amit én mutattam?

Csuri:ez jo nagy :lol: köszi

000kata

dalma:ja közbe megnéztem az oldalt ez olyan mint amit én linkeltem be?kényelmes használni?

000kata

Nekem is van erszény még állíítható is, de már Léna is baromi nehéz benne. Ha metrózunk még beleteszem,-csípőn hordozom, csak ne kelljen sokat cipelni utána még.Mei tai-om is van, háton nem olyan nehéz, viszont azt meg megkötni macerás.

Ha már ez a téma :) Tud valaki esernyőkocsibol praktikusat? Kell a lábtartó? és h. dönthető legyen?-vagy amúgy is keskeny és kényelmetlen sokat lenni benne?

Évi
képzeld, lemértem L. lábát és kell már a 20-as cipi neki!! 7végén mindenki el volt ájulva a kis bakancstól!
:wink:

Anya
L. sem nagyon van el egyedül. Max 5 percre. De már egészen érdeklődő a sok házimunka iránt, így bevonom. :)

Reni
gyógyulj!! Kezeden felszívódott már az a v. aláfutás?

Kép
katica_75

Sziasztok!

Johanna jobban van már, aztán nem volt semmi tünet, de alig eszik, tuti valami vírus, mert mi is megkaptuk a párommal, (hányás-hasmenés-láz) tegnap dögrováson voltunk mindketten, mára már jobb, de étvágy semmi.

Anya
Johanna is állandóan a nyomomban van, ha nem akkor sem játszik, hanem valami rosszban jár. Főzni, mosni ilyesmit tudok tőle, ilyenkor is talál elfoglaltságot, pl. kirámolja a konyhaszekrényt, „segít” szennyest válogatni, teregetéskor adogatja a ruhát, csipeszt. Ja és ha megyek wc-re azt ki nem hagyná, én már csak röhögök kínomba, mikor a wc ülőkét csapkodja a hátamhoz. :lol:

Reni
Nem szóltak, mi meg csak vártuk, másnap hívta őket párom és akkor mondták, hogy bele kell kezdeni egy sürgős melóba. :evil: Ez van, most már belenyugodtunk.

Csuri
Olyan nagynak tűnik ez a hordozó, teszel fel képet, hogy hogy fest benne Katus, mert elképzelni se nagyon tudom.

Móni

Kép
ission

Kata, hát már jó rég volt benne Panna, mert a sok télikabáttól macera volt belebújni, de most hogy itt a tavasz, elővesszük. A mei tai-t kb 5x használtuk, mert olyan macera megkötni, és ha nagyobbat sétálunk, inkább babakocsizunk, de ebbe a zsákba egy pillanat alatt belebújok, és felkapom. Igazából a csípőmre ültetem, és a kezeimet helyettesíti a zsák háta. Ha megnézed a belinkelt honlapot tüzetesen, ott mutatják hogy lehet hordozni benne, meg ott meg is lehet vásárolni. Boltban még nem láttam.

Anya, Panna rövid ideig elvan, de jön utánam amúgy. Ha valami izgit talál, annál leragad. Ha itt van K, rám sem néz, akkor őutána megy. :) Már olyan klasszul eljátszanak együtt. Úgy örülök.

Reni, jaj te szegény, gyógyulj meg gyorsan! Nagyon kellemetlen lehet. Doki mit mondott?

Csuri, tök jó ez a gép, de nem csak férfiaknak? ;)

Kép
Kép
dalminha

Judit
annyira édesek a gyerekek a bicós képen!!!! :wink: Olyan kis boldognak látszanak.(na meg a többin is és Blanka tényleg nagyon huncut!)Én hollandiában láttam ilyen kocsit 2000-ben.Meg olyan kicsi bicajuk is volt amit összehajtottak és feltették a vonatra, majd leszállás után bebicajiztak a munkahelyre. :)

Ission
:? ez nem hangzik jól, gyógyuljatok meg!
Léna is örökmozgó amúgy, de mostanában szokása mindenféle alakalmatosságra leülni, így bejön neki a székesdi.

Kép
katica_75

Kata, mi ezt használjuk és nagyon jó, újszülött kortól lehet használni, van hozzá szűkítő!!! Ha szeretnél kistesót olyat vegyél ami ketteskének is jó lesz.
Nem nehéz , klasszul eloszlik a súly a hátamon. Én már csak ejavascript:emoticon(':D')rdőben, fesztiválokon, tóparti sétán ha elfáradt L. akkor akarom használni. Nincs gond a babakocsival csak vannak helyek ahová nem vinnék babakocsit.

[url][url]http://www.becobaby.hu/vasarlas/[/url][/url]

Milyen jó, hogy már itthon is forgalmazzák, tavaly ilyenkor még nem lehetett kapni :(

Dalma, nem írtál jól van Panna?

Móni, brutál vírus lehet, gyógyuljatok hamar.
L. is ott van 1 mp alatt a mellékhelyiségben , nekünk együtt van a fürdővel, már tépi a papírt és adja a kezembe :lol: :lol: :lol:

Ilba, én is kiváltságos vagyok :wink: L. is feltalálja magát, ha tiltott dologról van szó :wink: már nem kapok infarktust ha az ebédlőasztal tetején találom ( táncol)

Anikó, kitartást a fogzáshoz már a nehezén túl vagytok!

Reni, voltál orvosnál, jobban vagy már?

Katica :D :D :D Lilla is sokat nőtt, a ruháin veszem észre és csak pislogok, télen még nagy/hosszú volt... most meg viccesen rövid.

Anya, ha kimentek az udvarra ott se önállósítja magát Kincső? L. csak úgy szalad, keresi a cicát, megy a kutyához, fenyőtobozokat gyűjt ( hétfőn 1 homokozóvödör tele lett annyit szedett én addig a teraszt takarítottam ) virágot szed, a krókuszok látják kárát. Gondolom a tulipán, jácint és társai se lesznek hosszú életűek :lol:
Lakáson belül már neccesebb a dolog, nagy felfedező lett és persze csupa csupa tilos dolog érdekli. Bababarát az otthonunk, már úgy nézünk ki mint akik költöznek, székekből csak minimális, asztalon semmi, még terítő se...

Tegnap vettem egy műanyag kismocit Lillának, nem kellett neki használati utasítás.

Ja és a kaki negatív , véreredmény azóta sincs.
Tegnap este kapott sajtot, kaki tegnap reggel óta nem volt :roll: még a végén székrekedéses lesz a gyermekem :shock:
Ja és ma nappal nem aludt semmit ( anyu ki is akadt rendesen )

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Most csak képek a hordozóról.
Kép
Kép
Kép
Kép

aludni nem túl kényelmes benne :roll:
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hello!

Dalma még a hideg is kirázott, de sajna megtörténnek ezek a dolgok akkor is ha ott vagy vele! Egyszerűen próbálod kivédeni, de néha nem megy nálunk ráadásként ijesztgetni itt a hatalmas medence is (2 m-es már most a hideg ráz tőle! nem is tudom talán bezárom a gyereket egész nyárra :roll: :oops:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

kata
Jaj, de jó! Szerintem jó idő lesz!! De majd akkor privátban megbeszéljük. :) Van homokozónk, csúszdánk, hintánk. Nem fog unatkozni Kevined. :)

dalma
De jó, hogy elvannak. Úgy látszik kell Nekünk is egy tesó. ;)

ilba
Nem ér, nem ér!! :) Nagyon nagyok már, néztem Őket iwiwen. :) Jó az új lakás? Belaktátok már???

móni

Örülök, hogy jobban vagytok, de mivel még nem az igazi így további jobbulást kívánok! wc ismerős. :)

évi

Tényleg "milyen jó, hogy lehet kapni". :D :lol: Az udvaron se tudom ott hagyni sajnos. Homokozik fél szemmel figyel, ahogy meg akarok pattani, ugrik ki és szalad utánam. :shock: De édes lehet a virágokkal, tobozokkal Lillád. :) Nálunk nincsenek tobozok. Tudod mit csinál köveket gyűjt Kincső, csak nagyon kell figyelnem mert pillanatok alatt megkóstol egyet-egyet ami szimpatikusabb Neki. :)

Én is rakok egy képet. :)

Kép

Megyek Én is tentébe. :) Puszi Nektek!!

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Vagyunk mi is , de csak olvasó módban.

Most van egy kis időm apa elvitte a gyermeket. :lol:
Minden baba csodaszép :lol: :lol: :lol:
Mi nekünk 16 fogunk van. Egyre szebben beszél már Zsombi. Már egy csomó szót teljesen kimond autó, torta, zsemle, cica... :wink:

Mi is kiváltságosak vagyunk akkor, mert Zsombi is elvan a játékaival.
Nekünk is bevált a járóka, ha dolgom van ott is jól eljátszik. Viszont szintén életveszélyes a gyerek mint Ilbáéknál Zsombi is mindenre felmászik, így ha nagyon csöndben van akkor rohanunk megnézni egyben van e még :lol: :lol: :lol:

Itt a tavasz, mi is belefogtunk kistesó gyártásba :wink: Reméljük hamar összejön. Zsombi már nem szoipizik lassan egy hónapja.

Igyekszem többet jönni, de most hogy itt a jó idő elég sokat kint vagyunk a kertben.

Betegeknek jobbulást.

kri

Kép
Kép
kri29

Évi :nagyon jó ez is amit te mutattál de nagyon drága :cry: én azért ennél olcsobbat szeretnék.

Kri:de jo hogy jöttél :lol: Zsombikérünk ám képet.Nagyon ügyes :lol:

Anya:nagyon édes Kincső :lol: kis gyönyörűség.
ird már meg priviben az utat hozzátok.Köszike :lol:

Klarissza:nagyon jó a vonalzod. :lol:

most mennem kell megyünk vadasparkba,este jövök :lol: :lol:

000kata

Sziasztok!

Neharagudjatok most csak magamról írok,mert már eléggé fáj a derekam :cry:

Voltam dokinál és hát nem igazán kaptam jó híreket :cry: A porckorongom van elcsúszva a helyéről vagy mi és kaptam gyógyszereket meg medence szorító övet és mennem kell fizikoterápiára meg gyógytornára nem emelhetek még Kriszt sem emelhetném fel :cry: És ami a legrosszabb,hogy életem végéig kímélni kell a derekamat :cry: Így nem tudok vissza menni a kereskedelembe dolgozni :cry:
Hát tömören ennyi :cry: Jah és azt mondta a doki,hogy úgy néz ki,hogy egyenlőre nem kell műtét.20perc séta után már nagyon fáj.Képzeljétek Krisz ma a kertben motorozott és elesett bevágta a fejét a betonba és vérzet az egész szája :cry: :cry: És felvan neki nagyon dagadva :cry: :cry: Úgy sírt szegénykém :cry: :cry:

Most mennem kell.

Jó éjszakát mindenkinek! Minden baba nagyon aranyos :D

Kép
Kép
reni_24

kri
Hajrá kis tesó projekt!!! :)

kata
Privi ment. :) Miért nem hívtál a vadaspark miatt? Mentünk volna Mi is!! A múltkor nem mentünk, esett a hó. :( Képet kérek!!!

reni
Sajnálom, ez szomorú. :( Minden esetre jobbulást kívánok Neked! Szegény Krisz!! :( Neki is jobbulást a kicsi szájának!! :(

El is felejtettem dicsekedni, Mi már egy jó ideje két szavas felszólító mondatokat mondunk bizony. :) Add ide! Állj fel! :)

Kép
Kép
anya1118

Anya:majd rakok képet.Reggel találtuk csak ki,legközelebb szolok :lol:ment privi.

Reni:sajnálom :cry:

000kata

Dalma:még a mei tai ról irnál?mennyire kényelmes?mármint neked cipelni?és a gyereknek?köszike

000kata

Sziasztok!

Néhány kép rólunk :lol:

Kép

Kép

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri:Milyen sokat változott Zsombi,nagyon szép nagyfiú,szépek vagytok :lol: Nemvolt ilyen szöszi nem?kis gyönyörűség :lol:

000kata

Mióta kihullott a babahaja azóta szőke :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Kép
Kata, itt láthatod a babazsákot
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
dalminha

Dalma:köszi szépen tök jó és nagyon édesek a gyerekek.
Még azt ird már meg légyszi hogy ez a mei tai milyen,én lehet inkább olyat vennék azt ugy láttam jobban tart.Kényelmes,nehéz kötözni?

000kata

De édes Panna! :D

Kata,
nekem van eladó MT-om, mindjárt keresek képet!

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?