A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szia Társam, Te is itt vagy? Jövő hétem megyek ám hozzád! :D

Ma sztrájkolok és ráhagyok mindent a kolléganőmre! :evil:

Kép
szilzi

Szia Szilvi!!!!!!!!Remélem a szép vonalzóm az új ciklussal petét is eredményez!

Kép
muzsuzska

Helyes, dolgozzon ő is!

Kép
muzsuzska

Biztos vagyok benne! :wink: "Jó" munkát! Gondolok majd rátok! :D

Kép
szilzi

Elfelejtettem mondani, összenőtt teljessen a sebem és már nem váladékozik! Lyuk nincs! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Tényleg mennem kell!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Huhéjjjjj (keresztfiam, így mondja :D Majd bemutatom Vivikének! :lol: ) Végre egy jó hír! :D Zsuzska a pete már ott sem tud kiszökni! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Hazajöttem, eszem, olvaslak benneteket.

KépKép
benó

Sajnálom, hogy a szemét pénzkeresés miatt ritkán tudsz jönni, Zsuzsi. :cry: Lehet, hogy a csaj marad ott, te meg mész gyesre, nem? :D Ne legyünk pesszimisták! :D
Vivike barátkozós, biztos tetszeni fog neki Gergő, de Luca is! Meg a Kittikének is! :D

KépKép
benó

Ha úgyis sztrájkolsz, akkor gyere. :D

KépKép
benó

Na jó, azért ha értelmes emberek jönnek, nem hajtom ám el Őket! :wink: Most vagyok kicsit!

Kép
szilzi

A munkahelyeden vagy itt?

KépKép
benó

És kitaláltad, hogy lesz jövő héten? Hányadikán jössz?

KépKép
benó

Igen, dolgozgatok! :D

Te Benó, milyen jók vagyunk, hogy míg nincs gyerek, összehozzuk a keresztgyerekeket! :D

Kép
szilzi

Még jó. :D
Tessék kitalálni, hogy mikor jössz. :D

KépKép
benó

Már fel se vesszük a laptetőket. Pedig laptetőd volt! Most te hányadik napnál vagy (mert nem látszik a vonalzódon)? Mikor kell menned vérvételre? A következő ciklusban vagy most? Hányadik napon? Több kérdésem nincs.

KépKép
benó

Na, én közben takarítok.

KépKép
benó

A 18-22-26. napokon kell mennem!
Mindjárt jövök! :roll: :roll: :roll:

Kép
szilzi

Tehát, júli 14-17-21-én! Pont mikor szabim lett volna! :( Tudom, tudom, most rossz vagyok, de azért sajnálom a szabimat is, mert most nyolc napot egybe Füreden tölthettem volna :( De majd bepótolom! :D

Mindjárt jövök megbeszélni a jövő heti randit! :wink:

Kép
szilzi

És miért pont ezeken?
Vándorol-e a pete, letáborozott-e már a pete, családot alapított-e már a pete? :D

És hozzánk mikor kell jönnöd? :D

KépKép
benó

Na, bocsi, csak nem frissített.

KépKép
benó

Sajnálom, hogy pont a szabid idején van a vizsgálat. :cry: És ügyes vagy, hogy ilyen komolyan veszed! :D Látod, én nem mentem el az uh-ra múlt héten vagy mikor, oké, én azért nem, mert nem akartam más orvoshoz menni.
És neked még nem adnak semmit, ugye?

KépKép
benó

Fogalmam sincs mit néznek, gondolom ezeket, de a csúnya, horroros ultrahangos vizsgálat után, már nem volt kedvem nagyon beszélgetni! :oops:

Kép
szilzi

sincs=ilyesmit :arrow: ne kérdezd meg miért ezt írtam! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Na most hülyeséget írtam, félre olvasom a saját irományomat! :roll: Bocsi!

Kép
szilzi

Oké, én az orvosnál totál hülye leszek, nem kérdezek semmit. Már lassan gyanakszom magamra az orvossal kapcsolatban, olyan vagyok vele, mintha ő lenne az istenség, aki engem anyává csinál. Csúnyán fejeztem magam, de kb. így érzem, pont ezekkel a szavakkal. :D

KépKép
benó

Ilyet is szoktam én is. :D

KépKép
benó

Szóval, én úgy gondoltam, hogy 10-én megyek hozzád! :D Valamikor reggel tájt, na nem neked reggel, hanem nekem! Szóval olyan 9-10 körül! :wink: Vonattal érkezem és este visszajövök, ha nem tudunk beszélgetni :shock: , akkor előbb! :roll: Jó, így?

Kép
szilzi

Sziasztok...

Vagyok!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Most tényleg rettentően hálás vagyok neki, akkor is, ha még nem csinált anyává, mert nem kell neki fizetni ( :oops: ), mert nem ugat le ( :D ), mert nem fáj az uh-ja, mert nem ....tat hülyeségekkel, és segíteni akar. :D És még fess fiatalember is mellé, nem egy bozontos szemöldökű medve. És fel lehet hívni a rádiótelefonján. :D :D :D :D :D :D Ez nagy előny. És közel van. Rajonghat az ember a nőgyógyászáért? Ilyet illik? Csináljak egy fan-klubot? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kár, hogy ti nem csatlakoznátok, mert fogalmatok sincs, ki az. :lol: :lol: Egyszemélyes fanklub lenne. :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) Sirály. 8) 8) 8)

KépKép
benó

Én is túl sokat várok szerintem az orvosoktól! Szerintem, nekem annyinak elégnek kéne lennie, hogy múltkor megnézett, beszélt velem, ultrahangozott! :wink: :D Tuti jönnie kéne a babónak ezek után! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Teregetem az első adag babaruhát!!!!!!!!!!!!!!

Olyan jó érzés!!!!!!!!!!!!!

Bezzeg majd 2 hónap múlva ha a kakit meg egyebeket kell hulla fáradtan kisikálnom belőllük, tuti nem fogom ennyire élvezni a dolgot...... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Röhögtem azon, hogy nem tudunk beszélgetni! Én mostanában nem úgy nézek ki, mint ha nem tudnék beszélgetni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez hívhatjuk nyugodtan pofázásnak is! De miért csak 1 napig? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Már mondtam a Gy.-nak, hogy itt fogsz aludni, és kétnapi programot tervezek! :D :D :D :D

KépKép
benó

:lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem, Te egyedül is képes vagy 10 ember helyett rajongani! :lol: :lol:
Gy. is ilyen elégedett a dokival? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Jó lesz az a kaki is, hidd el! :lol: :lol: :lol:
Én is úgy gondolom, hogy az orvos (az enyém :D :D :D :D legalábbis) olyan, mint a Szűz Mária-szobor, ránézel, és már babás is vagy! Hát ha még beléd is turkál! Akkor aztán ötös ikrek jönnek! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ezt az ott alvást még meggondolom! :wink: Nem tudom A. mit tervez. :shock: Gy. nem akadna ki, hogy egyből be is költözök, mert annyira szimpatikus a dokid és én is hozzá akarok járni! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Gy.-ban nem szokott uh-gal mászkálni a doki, nem ismeri. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Dehogy. Nagyon szimpatikus voltál neki (tetszettél is neki :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), úgyhogy nyugodtan jöhetsz, van hely. :lol: :lol: :lol: :lol: Vagyis hely az nincs, de jöhetsz. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

A. most ne tervezzen semmit! Vagy jöjjön ő is! Természetesen jöhet. :D :D :D :D

KépKép
benó

Szia Tancsu! :D

Neked szerencsére nem kellettek ilyen "Istenségek" a Gergőhöz! :lol: :lol:

Jól van Benó, ebben is hasonlítunk! Bízunk, hiszünk és lehet, hogy szex nélkül teherbeesünk, nehogy a pasi még valami kárt tegyen abban amit az orvos elért! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Most hivott a párom, nagypapáját bevitték a kórházba agyvérzéssel... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Sajnálom Tancsu! :(

Kép
szilzi

Kép
szilzi

Na, ez az. Ráadásul nekem úgy fáj közben itt-ott, mindenhol. :o :o :o :o Annyira gáz. :cry: Nem jó.

KépKép
benó

Köszike...:(

Sajna nem fiatal már, 88 éves....ő az apai nagypapa, igazi kis öregember, őt nagyon szereti a párom.

Kép

Kép[/
tancsu

Úristen! Én meg itt a piti baromságaimon kesergek. És most hogy van, vagy mi van vele?

KépKép
benó

a huga hivta a páromat, de ennyit mondott csak, hogy kórházban van, agyvérzés és agylágyulás, meg összeesve találták meg....
A párom most telefonál, hogy melyik kórház, mi van vele, stb.....

Kép

Kép[/
tancsu

Bocsi hogy a ti kedveteket is elrontom...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj, jaj. Reméljük, rendbe jön.

KépKép
benó

Ilyet nem szabad mondani. Izgulunk a nagypapáért.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?