Sziasztok csajócák,
húú, hát én sem nagyon tudtam mindent vsszaolvasni, csak kutyafuttában. Viszont bátran kijelenthetem, hogy minden baba és mama, napersze testvér is gyönyörü!!!
Sajnos nálunk is elkezdödtek a hétköznapok: reggel Ábelt oviba vinni, Áront összecuccolni, aztán séta, ha már egyszer kint vagyunk, délben ugyanez, közben házimunka, etetés, játszás, délután meg általában a kiságyban alszik egy jó nagyot Áron, a gép meg mellette van, úgyhogy ilyenkor nem is kapcsolom be. Szóval nehéz jönni.
Miléna, ha esetleg olvasod még, akkor Zétikének gyógyulást! Mi is ezzel küzdöttünk pár hete Ábellel, annyira kellett köhögnie mindig, hogy hányt is szegényke töle. Aztán adtam neki homos bogyeszt és egy nap alatt majdnem teljesen rendbejött!

Próbáljátok ki, hátha bejön nektek is!
Ipecacuanha D12, Adagolás: 3 x 5 golyócska félóránként, két órát kell várni, hogy van-e javulás. Ha igen, akkor az elsö napon 1-2 óránként 5 golyócska, a további napokban pedig napi 3 x 5 golyó!
Heni, kenyeredet én is kipróbálom, apa biztosan imádni fogja, mivel én most nem ehetek ilyet. Vagyis ehetek, csak az újévi fogadalmam nem engedi!
Egyébként eddig egész jól bírom, söt, még tornázom is, ma pl. kocogni megyek délután.
Tündi, nagyon jó a hozzátápis leírás, amit bemásoltál. A babarizs pedig egy rizspehely, ami nagyon finom feldolgozású, babatápszerrel vagy anyatejjel kell kikeverni, olyan állagúra, ahogy akarod. Elöször persze hígabban. Nekem Milupa Bio-rizspehely van itthon, én Ábelnél is ezzel kezdtem a hozzátápit és Áron is ezt kapja két napja, ma már nagyon türelmetlenül várt minden egyes kanalat! Olyan cuki volt! Késöbb, vagyis pár nap múlva ebbe fogok belekeverni egy kis almát vagy sütötököt, hogy szokja az ízeket, aztán mehet simán is. Ilyen Milupa bio pehely van másféle is, asszem azok 6 hónapos kortól mehetnek, én késöbb azokból adtam neki az esti tejpépet, Milupa bio teljes kiörlésü 3magvas pehely+tápszer+kevés narancs vagy öszilé.
Biztos van más márkájú is, de itt ezt látom a legtöbb helyen.
Hú lányok, látom néhányan belekezdtek a babaprojektbe! Nagyon nagyon szorítok azoknak, akiknek kell!!!

Remélem mihamarabb baba lesz a pociban!
Egyébként, most, hogy egész jól alakulnak a napjaink, kölkök este nyolckor legkésöbb alszanak, nekünk pedig nyugi van, éjjel is egyre jobb a dolog, Áron alig, vagy nem is ébred fel, csak reggel, így én is bevállalnék talán mégegy manót!

Na de ez csak álom! Persze nem mostanában lesz kistesó, ha egyáltalán lesz még.
Minden beteg kismanónak és anyukának jobbulást!
Timi, ez egyébként nálunk is így van, hogy addig húzza a doki az antibigyót, ameddig csak lehet, van mikor már túl késö és a gyereknek sokkal többet árt a sok betegeskedés és szenvedés, intha kapott volna gyógyszert. Ezt én sem szeretem. De az a tapasztalatom, hogy otthon talán még jobb a helyzet, ha néha otthon megyünk dokihoz, ott mindig gyorsabban hajlanak az antibigyóra, mint itt. Itt nagyon greenpeace-es minden doki! Ami persze nem baj, de néha tényleg nem kéne. Na ezért álltam rá a homeos cuccokra, azok mindig segítenek azért valamennyit, van mikor elég is csak az.
Olvasom, hogy otthon milyen rossz az idö! Itt tavasz van, csicseregnek amadarak, süt a nap és van kb 8-9 fok! Olyan jó!!!! Persze akkor koppanunk, ha jövö éten megint jön a hideg! Felölem már maradhatna így!
Vadvirág, én emlékszem rá, hogy nyáron írtad Márk Marcell születését, ahogyan egyedül végigcsináltad!