Ma már sokkal jobb kedvem van- igazad volt Noémi, le kellett foglalnom magam. Csillog a lakás, hús bepácolva, krumpli meghámozva holnapra, és még sütit is csináltam.
Jajj Csillag, nagyon remélem, hogy hamar megtalálod a gyűrűt!!!
Hihi: én már száműztem a szoptatós melltartót: vettem egy kicsit nagyobbat és abba teszem bele a betétet. Nem olyan egyszerű ezzel szoptatni, de mégis nőiesebb és jobb érzés.
Képzeljétek, én múlt héten elhagytam a telefonomat. Sétáltunk Adéllal és egyszer csak a zsebemhez kaptam- nem volt ott. Tudtam hogy hol vesztettem el, mint az őrült futottam vissza (babakocsival) a padhoz ahol megkötöttem a cipőmet. Ott volt…
Noémi: de hát az isofix egy talp, nem? Amire rá lehet erősíteni a hordozót meg a gyerekülést. Vagy másra gondolok?
Nem csodálom, hogy majd’ megzabáltátok, tényleg nagyon édes Áron!! Jól látom, hogy még a cumija is zöld?
Süni: végül nem mentél a koncertre?
Fülbevaló: képzeljétek, egyformát vettünk Banyoszkával, csak az övék fehér, a miénk piros kövecskés!
Tabati: szerencse, hogy nem kárhoztál el- mise alatt gyűrűvel játszani?
Hát Adélban mi látunk két dédnagymamát, egy nagymamát, és Petit. Talán a szája az enyém.
Benta: én is Náladra szavazok! Tényleg nagyon jó volt Magdinál, most a Te lakásodat szeretnénk szétszedni!
Tabati: nekünk kettő autós ülésünk van… Na?