A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

én minap dinnyét lestem, de egy fél volt csaknem 1000ft, szóval annyit még nem ér!

de jót láttam (legalábbis nekem tecc) az aug topikban (láttam nap12 ott írt, gondoltam rálesek, mert nálunk is volt)
szóval a lényeg, van egy emil cím, aminek a jelszavát mindenki megkapta priviben, na szóval én meg azon agyaltam, kinek írjon párom (csak jelzésként, hogy minden oké) ha megvan a béb (gondoltam nem zavarom a babanet elé, mert még megnézi és rájön a babakocsis cselemre :roll: )

mit szólnátok?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Na itt vagyok, jó sokat írtatok alig bírtam visszaolvasni.

Annee: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szivvikém, nem sírok, ma már jobban vagyok, lakkozták a parkettát így nem tudtam a géphez jönni, meg elmentem és megvettem magamnak a beígért táskát. Nagyon szuper, el vagyok alélva tőle, meg most ettem meg egy fél kg cseresznyét, jaj, nagyon jól esett.

Recept: nekem is azt mondta a védőnő, ha legközelebb megyek odaadja, így előbb kiválthatom, ha gondolod Bori megkérdezem tőle adna-e kettőt? Hátha... és gyorspostával elküldöm az egyiket.

Emi , autókázás szerintem jogos, én ma egy kisbusszal mentem "pácszint" nézni, és azt hittem megszülök, nagyon rázkódott, meg is fájdult a pocakom.

Manó: édes kicsi pöttyös lányod van, jobbúlást neki!

Én holnap megindulok a H&M-be a hátralékos babarucikért, majd rakok fel képeket, így kilőve szeptemberig a babaruci vásárlás, ugysem lesz időm rá.

Andrea
Kép
kindernay

Emi, asszem gondolatolvasó vagy.
Épp a tegnap gondoltam arra, hogy nehogy a párod küldd a babanetre hírt osztani, mert hát az ördög az sosem alszik, s nehogy így tudja meg.
S erre most mit is lépsz te?

Kép
kissmanó

Andi! Gondolod, hogy csak úgy símán elhisszük, hogy szuper a táska? Bővebb infót róla: honnan van, mennyiért, sőőőőőt: képet is kérünk róla.

Kép
kissmanó

Ja és ha minden igaz, találtam fodrászt, meg kozmetikus itt a közelben, kb. 10 perc gyalog,úgyhogy le kell csekkolni jövő héten, aztán jöhet a szépülés.
Kozmetikus nekem kell, mert a hormonkezeléstől elég förmedvény lett az arcom, alig bírom eltűntetni, ha megyünk valahová, meg a hormonkezeléssel együtt járt a szőrösödés is, úgyhogy Csita nálam is játszik. Pudvás Csita. 8)

Andrea
Kép
kindernay

Na, indulni köll, érkezik az anyukám, holnaptól ő strázsálja az unokáját. Remélem vele sem fog vakarózni.

Kép
kissmanó

Manó útban Szigethalom felé vettem, egy Max Mara (meg olasz női cuccos) boltban, tiszta bőr kivül-belül és 10.000,-Ft-ot adtam érte, és rózsaszín, :oops: nagy és belefér minden ami kell, meg ami nem. És még kinéztem egy-két "apróságot" szandál, papucs, felső, ruha, nadrág és úgy döntöttem jövő hónapban (azaz a jövő héten :lol: ) meglepem magam egy-két dologgal, úgysem lesz időm vásárolgatni.

Andrea
Kép
kindernay

:D na igen, jobb a békesség....

viszont tényleg nemtom kinek írnék, ha babó jön, mert sosem lehet tudni, épp ki mikor és hol és stb. kati is előrébb van nálam, és itt gépközelben sincs nagyon...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Andi! De aranyos vagy! Nem kérem, köszönöm. Az első adagot megvettem, utána meg úgyis meglátom, jó-e. És lehet, találtam homeopatás házidokkert Bébnek. Jövő héten megismerkedünk, aztán meglátom, hogyan tovább.
Vendég

Csááá!

Megjöttünk a dokkertől... Gyerekek! Annyira cuki a kicsi lányom, hogy csak naaa!

BPD: 7.49
OFD: 11.57
HC: 30.62
APD: 8.29
TAD: 7.65 (ez nem tom mi)
AC: 25.06
FL: 5.98

becsült súlya: 1506 g

A gép szerint 3 nappal kisebb, mint a terminus, de a dokim szerint én szülök majd, nem a gép... háhá

Méhszáj: 2000
Királylány még medencevégű és nagyon be van ékelődve a feneke, ezért feküdnöm kell sokat és nem szabad semmi megerőltetőt csinálnom, de ezen kívül minden oké. Annyira örülök, hogy végül láthattuk az arcocskáját... Számomra tökéletes a kiccsaj....

Kép
zsuzsi**

Annee: Veled vagyunk, imádkozom értetek!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi! Szép adatok! Királylány! Olyan jó, hogy így hívjátok! Grat!
Nekem is kb. a 34. héten fordult meg. Tudod, a földrengés, keresztbeálló has, stb. ;) Vicces lesz!
Vendég

Teszek fel majd képet...

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Anne!
Nagyon fogok szorítani Nektek, bízom benne, hogy még egy picit kihúzzátok, ha meg nem akkor meg ne legyen semmi baj!++++++++++++

Manó!
Nekem nincs meg Annee telszáma sajna... :cry:

Hát csajok, ma egy picit elkezdtem izgulni, most olyan fél 5 óta 3-szor fájt a pocim olyan mensi szerüen, az utolsót néztem az 20perc volt a kettő között...
Pedig feküdtem pihentem és mégis...
Most azért is keltem már fel, ha talpon vagyok akkor sosem fáj a pocim...
Kicsit parázok, én még nem nagyon akarok szülni... :x
Nekem nyugodtan elküldheti priviben a számát mindenki, azért bízom benne, hogy nem én leszek az első, de ha mégis, akkor is tudok jelezni Nektek a hírről, mert a párom egész nap gép előtt van szal ő tud írni Nektek a nevemben ha én már nem vok itthon, ami ne úgy legyen...
Vendég

Zsuzsi nagyon gratulálok, tényleg tünemény a kis Királylánykátok!

Bori: úgy néz ki én is találtam egy remek gyerekorvost, kijön házhoz és Ő is homeopátiás (is). +++++
Drukkolok, hogy neked is beváljon a dokinéni/dokibácsi!

Na megyek összeütök valami vacsorát!

Meg isteni banán/eper turmixot csináltam, hmmmm! Már 6 dl lecsusszant!

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi!
Nyam-nyam-nyam...
Gonosz vagy te csáje...
Ilyen finomságokat ide biggyeszteni...

Zsuzsi!
Gratula a picilányhoz!
Végülis párod el tudott menni?
Képet!!!!
Vendég

dorka: sajna nem tudom most mennyi, 3éve asszem 6000 körül volt/éj.. de majd rákérdezek a dokim aszisztensétől :roll:
ha jól emlékszem 2 v.3 ilyen szoba van és nem lehet előre foglalni, hanem szülési- érkezési sorrendben adják ki.

gurgi jó a süti... ez az amerikai brownie? lehet még úgyis spilázni, hogy csoki krémet teszel rá... :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Helló!!

Zsuzsi
Tegyél képet, megesz a kíváncsiság..

Andi
Jóvan, végre jobb kedved van! Én is azon siránkoztam a múltkor, hogy itt vannak a jobbnál-jobb nyári cuccaim, +szandi, pacskerek, de nem tudom hordani őket :?

Gurgi
Jóképű sütit gyártottál!

Esztora
Ti már tudtok vmi gyerekorvos félét?

KépKép

KépKép
szivvi

Ckat
Nekem is ilyen a bőröm, én már letutiztam a kozmetikussal, hogy okt végén csinálunk egy gyümölcssavas hámlasztást! Azt mondta az segít!

KépKép

KépKép
szivvi

Hát ez nyert, csak le kell feküdnöm, csak fáj picit a pocim...

Ha ma már nem jönnék, jó éjt Mindenkinek!
Pussz...
Vendég

Zsuzsi!!

Szuper! Tök jók a méretek, szép kis királylánykátok lesz!
Még simán megfordulhat!
Pihizzél angyalom!
Várjuk a képeket.
Győrfinél voltatok??

Hencsi!
Te is pihizzél, pusszantás nektek
Süti= hihihi :wink:

Szivvi köszi a süti dícséretet..finítóó lett :P

Mütyürke!
Asszem az, tesómtól kaptam a receptet vmelyik Stahl könyvből.
Bármit lehet rátenniiiiiii :P
torolve_20131003125716

Szivvi az én védőnőm egy helyen van a gyerekorvosi rendelővel.itt 2 doki van az egyik már az én gyerek koromban is ott volt(akkor sem volt szimpi) így a másikat választottam.Ricsi nővére(védőnő) is őt ajánlotta.véletlenül hozzá is tartozunk.

Zsuzsi nagyon jó hírek!

Bridzsi

Kép
esztora

mi Lurkóknak esze ágában sincs megfordulni még mindig :?
kiváncsi vagyok ha juni 11.-ig se fordul meg mit szól dokibácsi..

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora
Majd a jógától átfordul :lol: És ki amúgy a doki?

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora! Az istvánban a 37. hétig "tűrik" a faros fekvést, aztán jönnek a szülésznők praktikái :?
Vendég

Bori ettől tartok én is.semmi praktikát nem szeretnék.oka van annak ha nem akar megfordulni.

Szivvi: dr Wilhelm Róbert

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora! Tudod, minden beavatkozást jogodban áll elutasítani!!!!!
Vendég

Hol rendel? Fiatal, idős?

KépKép

KépKép
szivvi

Köszi csajok, aranyosak vagytok! Nemsokára lesz kép.. épp szkennelés alatt. :D

Olyan fura érzés volt látni, hogy már van arca, eddig csak 2D-ben láttam, de nem volt olyan babaszerű. Most már csodaszép:D

Kép
zsuzsi**

Kovács Panna Királylány

Kép

Kép

Kép
zsuzsi**

Gurgi, asszem, te kérdezted: BPD 93 mm tegnap.

Vettem a gyógyszertárban 20 db-os Tena extra betétet, 840 ft volt és Tena rögzítőnadrágot, 2 db 307 ft. Kérdeztem, h ezt kiírhatja-e a doki, azt mondták, csak bizonyos betegségtípusoknál.

Zsuzsi! Ez télleg aranyos.

Kép
kissmanó

Zsuzsi! Fúú, de csajszis!
Vendég

Ugye, Bori? Szerintem is... :D

Köszi, Manó!!

Kép
zsuzsi**

na pussz mindenkinek, megyek vízszintbe, hogy ne legyen gáz...

Kép
zsuzsi**

PUSSZANTÁS MINDENKINEK!!!
ANNEE:ISTEN ÁLDJON MEG ÉS VIGYÁZZON NAGYON RÁTOK ÉS NE KESEREDJ EL, JÓ?
ZSUZSI:Gyönyörű szép a Kis Királylány, igazi kislányos.
Engem mindig paráztatnak az orvosok, hogy kicsi lesz Nyuszi, de a te uh-s adataidnál nagyobbak a mieink, pedig én csak akkor 30 hetes 1 napos voltam, szóval hülék az orvosok, most megnyugodtam :wink: .Köszönöm, hogy feltetted a képet, mutattam apának is, el volt bájolva és megtetszett néki, így szerdára bejelentkezünk mi is megen 4 d-re.
GURGI:Nagyon guszta a sütikéd, és nagyon szép vagy!!
Meg tudnád mondani, hogy a babók kb. mikor születnek, mint a nemeket, mert ez engem érdekelne...
NÁ:Megkérdezhetem, hogy hová jársz terhesgondozásra?Én az Ótemető utcára.Ha volna kedved, egyszer talizhatnánk
:wink: .
MANÓ:Jobbulást a pöttyös kisleánykádnak!!!!
SZÉP ÁLMOKAT, JÓ ÉJSZAKÁT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!! Kép

Kép
Kép
christine

Sziasztok!

Annee! Már nem biztos, hogy olvasod az üzenetem, de nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Veletek!

Manó: Kislányod nagyon édi ezekkel a szemekkel :lol: (Szerintem még jobb is, mintha mosolyogna)

Zsuzsi, nagyon szép a babád, gratula a jó eredményekhez!
S persze kitartást a pihenéshez!!!

Boriii!!! Már csak két héééét... :D
Vendég

Jó reggelt!

Manó tényleg olyan " szegény én" nézése van a lányodnak. De mondd meg neki, hogy mind nagyon sajnáljuk őt! :wink:
A barack pedig barackízű volt! Még félórát szagolgattam csak a kezem utána :lol:

Zsuzsi: Gyönyörű gyerek lesz!! Néztem én is az adatokat nekünk csak a feje nagyobb a többi kisebb remek, gondoltam a legjobb :lol:

Anne már biztos nem olvasol minket,de poz. energiával televagyok küldök belőle egy keveset!!

Gurgi: Nagyon-nagyon guszta az a süti, keresgéltem a konyhába hátha találok valami kicsit is hasonlót, nem sikerült! :(

Puszi nektek!
Vendég

Szép napot!
Szivvi: a gyümölcssavas hámlasztás nekem is kéne, nem tudod lehet azt szoptatás alatt csinálni? Vagy nemcsak ősszel/télen lehet, hogy ne érje nap?

Zsuzsi: Pannácskád tényleg egy Királykisasszony!

Bori: de izgi,már csak két heted van... Megvan már minden?

Párom elutazott, csak szombat du. jön meg, most már bánom, hogy mondtam, hogy menjen el, máris hiányzik... PErsze már Ő sem akart annyira elmenni, de csakazértiselment! :cry:
Micsoda dilis nőszemény vagyok!

Andrea
Kép
kindernay

Harmatos jó reggelt!

Zsuzsi!!
Panka királylány nagyon édes, cuki kis pofikája van!
Tényleg, olyan kis lágy vonásai vannak, nagyon szép!
(TAD a has szélessége has, a has két oldala közötti távolság)

Orsi!
Köszike, általábna a hozzávalókból mindig van itthon, kivéve az étcsokit
:lol:

Rózsa!!
Köszi a dícséreteket..hm..jól esik :lol:

Na megyek vasalni :lol:
torolve_20131003125716

Andii!
Ezen nem csodálkozom (skorpió-vízöntő) :lol: :lol:

de nem kell aggódni én nyilas vagyok (rák aszcendenssel) szal tűz-víz..
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Panka királylány nagyon szép!igazi kislány!

Szivvi a Berényi uton rendel.(apja is orvos )és elég fiatal a többihez képest.olyan jó 40-es a tippem alapján.

Bori igen tudom,azért is irtam hogy tudja ő hogy merre akar lenni.hiszen már most "önálló" emberke (dokibácsi szerint igazi egyéniség)

ma megint ügyetintézek!aztán átadom anyukámnak az ügyintézés részét a dolgoknak.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt!

Olyan aranyosak vagytok! Teljesen elérzékenyültem!

Gurgi: Még meg sem dicsértem a sütidet! Nna, most megdicsérem! Naggyon kafaaaa! Egyébként ennek örömére tennap benyomtam 2 db N-ás palacsintát (anyósom mindig kitalálja, mi kell nekem)

Kicsit szar, mert sokat kell pihiznem, különböző hülye testhelyzetekben... párnát nem tehetek a fejem alá, csak a derekam alá, így Királylány majd jól meg a akar fordulni. Valszeg a doki a kicsi testmagasságom miatt fél (ezt nem mondta), hogy nem fordul be esetleg. Én nem parázok, csak rossz, hogy szinte semmit nem szabad csinálnom. Brrrr

Viszont van szülésznőőőm... Tegnap szerezte a dokkerbááá. Ma kell felhínom...

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Na, mára már nem fáj a pocakom, de a hátam úgy érzem szét akar szakadni...
És az a rossz benne, ha fekszem akkor is fáj...
Pedig nekem eddig nem fájt a hátam, csak a derekam ha sokat talpaltam, de de ez most szörnyű...
Most megyek a táppénzespapírért, aztán tb, aztán fogdokihoz időpontért, aztán gyógyszertár meg bolt...
Legalább jól megtornáztatom a hátam...

Szép napot Nektek, nálunk tök jó idő van, hűvös van és süt a nap...
Pussz...
Vendég

Gurgi, igen skorpió-vízöntő, férjem, meg rák-szűz ( :shock: ) , egyébként megyek a H&M-be shoppingolni gyermekemnek, no meg azért egy-két szopis polót beújítok. Remélem nem találkozom senkivel, aki közölheti velem, hogy jé, még egy hónap???? 8)

Majd még jövök reggelizem, aztán uzsgyi!

Andrea
Kép
kindernay

SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!

ZSUZSI:Pihengess, az fontos, imádkozom, hogy a kicsi lány, mire kell, beforduljon!

ANDIKA:Jó vásárlást, én is megyek délután, még előtte mosok, meg főzök, meg mosogatok, oszt irány a város meg a butikok.... :wink:

GURGIKA:Szerinted annak van valóságalapja, hogy amilyen holdciklusban fogant a pici, kb.akkor is fog megszületni?

Kép
Kép
christine

Zsuzsi, az első képen úgy néz ki, mint az a 3 királylány, akik egy Grimm-mesekönyvemben alszanak. (persze a királyfi felébresztette őket) Az az édes kis mosoly az arcán! :lol:

UTOLSÓ NAP A MUNKAHELYEMEN!!!!!!! :lol: Igaz, még majd egyszer-kétszer be kell jönnöm, de már nem rendszeresen, nem kell nagyon stresszelnem magam. Hurrá, hurrá!!!!!!

Tegnap kaptam egy kis gatyát, egy pár cipőcskét a kollegáktól, meg 3 olyan plüssállatot, amit a bébihordozóra lehet akasztani, és foglalkoztatják a gyereket (csörögnek, zörögnek, zümmögnek). Tündériek!!!

Kép
nenoke

Szasztok!
Zsuzsi
Panka egy szépséges királycsajszi!
Andi
Sztem szopi alatt lehet hámlasztani, de nap nem sütheti az bizti!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok Lányok!

Gurgi, tegnap olvastalak és ma reggel megcsináltam a sütit! Nagyon jóóóóóóó! Az a baj, hogy túlságosan fincsi... :lol:
Lányok, tényleg próbáljátok ki, sütéssel együtt 25 perc, tényleg nagyon egyszerű!!!

Kép
nap12

Rózsa!

Szerintem annak nincsen alapja, hanem inkább annak amit a te képleted mutat, mármint a születési /radix/

Nenőke!!
Utolsóóóóóó nap! Hejjhó, utána pihi és babucizás..
Biztos kapsz még vmi. szép ajándékot a kollégáktól! dejóóó
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?