A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Móni még egy egész hónapod is lehet!!
Tessék egy kicsit lehiggadni...minden rendben lesz és simán fog menni... :lol: :lol:
Szerintem te vagy eggyike azoknak akiknek egy percel sem fog elöbb jönni a baba...

Piri basszus olvasni sem tudok
Vendég

Szilva!!!!
De jó,hogy még otthon töltheted azt a 10 napot!!!!
Ügyik a bébik és Te is!!!!!

Pironya!!!!
Tök jó ajándékokat kaptál!!!Nem csak összedobták a pénzt és vettek ezt azt,hanem látszik,hogy készültek is vele!!! :wink:

MIT SZÓLNÁL EGY UTSÓ MUNKANAPI WC-S KÉPHEZ???? :wink: 8) :lol:

Bari!
Én valahol lemaradtam!!!
milyen parád van már megint???hiába olvasok vissza,nem találom!!! :evil:
Vendég

Csiri nincs ma parám...vagyis nem hoztam ma nyilvánosságra semmi parát :lol:
Csak piri írta,hogy remek hírek én meg visszakérdeztem :milyen rém hírek :lol:

Igen piri hiányozni fognak a wc-s képek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nem is írtátok,hogy drukkoltok-e hogy jó legyen a kiságy :(
Vendég

Vettem olyan tantum verdét..és most épp nem is fáj a torkom...

Szilvi viszont köhög, földig lóg a taknya,és fél szemű dzsó lett,mert be van gyulladva a szeme :twisted:
Vendég

Bari:hát persze,hogy drukkolunk a kiságy miatt!
Szegény gyereked,hogy viseli?

Kép
melike

Kész lett a csokis sütim.Már falatozok,mert a csirke még sül a sütőben. :lol:

Kép
melike

Köszi a drukkot..remélem megvesszük
Hááát ,abból a szempontból rosszul viseli,hogy akart menni oviba mert ma van anyák napja....
szeptember óta nem hiányzott..miért is ne pont anyák napján :twisted:
Vendég

Bárány!
Még több is lehet mint egy egész hónap!!!! :wink:
De nem szeretném tul hordani!
Majd meglátjuk!
Amugy én nem vagyok ideges! :lol:
Csak amikor a vonalzóra nézek! :lol: :lol:
Vendég

Óóó,de gáz szegénynek,hogy lemaradt az ünnepségről. :cry:

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:35-kor.
pironya

Sziasztok! Nem lehet benneteket követni!

Márti - sajnálom, hogy nem fordult be!

Pironya - akkor holnaptó édes semmittevés? Remélem apa rendbe jön hamar!

Bari - szorítok a kiságyhoz!

Szép pocakok!

Cumisüveg - nekem Avent-ek vannak, egyiket sem vettem ingyen volt a sterilizálóhoz, a mellszívóhoz és a várandós csomagban. Azt hiszem 5 db, pedig csak egyet akartam vész esetére, inkább szoptatni szeretném.

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:35-kor.
pironya

Pironya:a franc egyen meg,de jól nézel ki! :oops:

Kép
melike

Piri:ez kedves tőled,hogy utoljára még bevonultál a rötyibe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Otthonról is fogsz jelentkezni ugye???
Vendég

Visszanyomhattad volna a papír tartót...úgy lóg :lol: :lol: :lol:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:36-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:36-kor.
pironya

Hihi,itt voltak anyósék hoztak epret meg körtét.10 perc volt a látogatás.Ezt már szeretem. :lol: Hihi.

Kép
melike

Pironya köszi a képet!!!!
Mostmár otthon is csak a wc-ből jelentkezhetsz fotóval :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!!
pironya!
Kitartás,és nagyon jo baba várást,és készülődést kivánok neked. :lol: Egyébként hol dolgozol?
CUMISÜVEG:
Én avenetet nézegetem már rég.
És a Dm-be a legolcsobb. Kicsi 1125ft,kicsitt nagyobb2 funkcios,ami azt jelenti fogoja is van,és csőr is van hozzá a cumin kivül. 2150ft

Ezt a kettőt akarom majd megvenni,+ami még kell Porszivora szerelhető orrszivó. Azt mondják az a jo. gyogyszertárba 1600ft.

Voltam vásárolni,husokat,kenyeret,stb.
Áh.................. Micsoda káosz van mindenütt?????
Gömbikém se birja már rég az autokázást.
Feszeng egyfolytába.
De csak az én kocsim nem szereti,mert alacsonyan űlök,és nem jo neki. Nem fér.
Szilva!!!
Látom voltál,bekukk. :-)
Mondtam én látod. :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Szét vagyok csuszva,mennem kell pihizni. Majd estére jövök.
pusy nektek.

Kata&Milán

oszman777

Bari: sok szerencsét ahhoz a kiságyhoz ;)
Apa most hívott, hogy átvette azt a kiságyat, amit kinéztünk... Szerinte is nagyon jó állapotban van és ajcsiba kaptunk hozzá kókuszmatracot meg lepedőket. Úgy örülök :lol:
Gyógyuljatok meg mihamarabb!

Pironya: Tényleg jól nézel ki! B.sszu hogy csináltad???? :shock: Nagyon csini kismami vagy :)

Melike: Látod, ilyenekre is képesek :)

Kép

Kép
bettica

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:37-kor.
pironya

Betti,milyen ágyat vettetek?Lehet,hogy már írtad..
Használt?
És a matrac?
Én is kapok hozzá kókuszmatracot de nem hiszem,hogy használtat mernék használni... :?
Vendég

Piri: az oldaladról is hiányzik a lógókád:)
bluebox

Tényleg mindenki vásárol ezerrel,meg rendezget.De hát nagyon itt az ideje. :lol:
Megsült a pipim.
El is fáradtam mára.

Kép
melike

Bari, igen használt a matrac is. Majd meglátom, hogy milyen állapotban lesz. Eredetileg nem akartam használt matracot tenni az ágyba, de ha maga az ágy nincs lestrapálva, akkor valszeg a matrac sincs. Majd este meglátom, hogy milyen, max veszünk másikat, de szerintem elég lesz megfordítani... Most még 5ezerért vegyek bele matracot? Ha nem muszáj, akkor inkább nem ;) Tényleg attól függ, hogy milyen maga a matrac...

Szilva: De jó, hogy még kaptatok időt ;) Csak jobb otthon...

Melike: Grillpipi vagy csak sima sült csirke lesz a menü? Mindkettőt imádom (esetleg töltött pipi? :) )

Cumisüveg: Én majd Habermant szertnék. Egyenlőre nem veszem meg, max ha szükség lesz rá... Nem olcsó, de állítólag jobb a hagyományos cumisüvegeknél, mert jobban utánozza a szopi érzését. Meg kell dolgoznia a gyereknek a benne lévő kajcsiért ;) Max. 3-4 hónapos korában fogunk beszerezni a picúrnak valami itatót, addig maradunk a csak szopinál, ha van rá mód... Majd az élet eldönti ;)

Kép

Kép
bettica

Bettica van kép?
Vendég

én 2 nagy és 2 kicsi cumisüveget szeretnék,a tápszereset üvegből
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:37-kor.
pironya

Miért már nem lehet??
Én nem tudom!Már rég nem vettem
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.30 22:38-kor.
pironya

Bari: esetleg itt

Kép

Kép
bettica

sziasztok!

Pironya: csini pocakod van!! Gratulálok, hogy eljött az utolsó napod is a munkahelyen. Jobb lesz mostmár otthon pihenni.

Szilva: tök jó, hogy még kaptál 10 napot jobb lesz azért így még otthon. Majd írni is tudsz nekünk legalább.

Moni: az a 26 nap tényleg ijesztő tud lenni, én is ha ránézek az enyémre rögtön beparázok egy pár percre aztán átmegy rajtam.
:D

Én délelőtt elmentem a kozmetikába kicsit a fejemet rendbe rakatni.
De a vezetés már nagyon fáraszt! Nem tudom mi van ma velem de nagyon fáradt vagyok, semmit nincs erőm csinálni! A picikém is ma valamivel nyugisabb mint szokott.

Csajok nekem szőrös lett a hasikám és úgy zavar... szerintetek szülés után az elmúlik vagy majd gyantázni kell? Most nem bántanám semmi pénzért, de így se maradhat utána. Van még valaki akinek szintén így van? Nyugtassatok meg, hogy ez csak ideiglenes.... :shock:

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Nekem is szőrös volt de én leborotváltam..lehet,hogy ettől megerősödik :twisted:
Bettica kössz
Vendég

Serintem azért jó Móninak a 26 nap mert 5 nap múlva már ha megszületne úgy hívnák érett újszülött!!!!
De jóóó neeekiiii :D
Vendég

Buci:nekem is pár szál pihécske volt a hasamon,de én leszedettem a kozmetikussal és semmi bajom nem lett tőle.Nem nőtt azóta. :lol:

Kép
melike

Nekem nem pihécske volt hanem kb 6 cm hosszú fekete vastag szálak...tudjátok mint a makinak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

nekem is hosszú szőrök vannak rajta, de mondjuk nem annyira feketék. A kozmetikus azt mondta most ne szedjük le nehogy megerősödjön, maximum majd ha a szülés után nem hullik ki akkor. Egyszer a terhesség közepe körül én is legyantáztam, de visszajött :?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Na,leléptem lassan.Jó sokat pihentem.(5 percet)
Jön Apa fél 5kor és elmegyünk a Jysk-be megnézni az éjjeliszekrényt utána meg ki kéne menni a temetőbe mamihoz,papihoz.

Lehet ma már nem is jövök,de jók legyetek és mindenkinek kellemes,szép hétvégét.
Holnap és pénteken itthon leszünk,csak a városba megyünk (lesznek programok),szombaton pedig horgászunk.Jó idő legyen!
Azért még jövök a héten.

Kép
melike

Sziasztok!

Mindjárt rakok fel képeket a cumisüvegekről. Üveget is, meg műanyagot is vettem. Még lehet kapni. (jénai) Mikrózni is lehet.
bluebox

Üveg cumik:
Kép

műanyag cumik:
Kép

sima cumik
Kép

Kép
bluebox

No ennyit vettem. Többet nem kap :roll:
bluebox

Most mindenki eltűnt????? :roll: :roll: :roll:
bluebox

felkeltem :oops:

bárány: sajnálom csajszidat, hogy beteg, gyógyöleléseket küldök neki

cumisüveg:
Én a Tommee Tippee-t néztem ki. Mi erről a véleményetek?

melike: jó hétvégét :D

buci: nekem is szőrős :evil: Én is abban reménykedek, hogy a terhesség után történni fog valami vele :?
Ami még nagyon zavaró lett, a mellem és a honaljam között nagy részen májfoltos lett a bőrőm vagyis nagyon sok apró barna pötty :(
Nekem is nyugisak ma. Én az időre fogom :wink: Nagyon helyes pocid van.

bettica: én is úgy gondoltam, hogy még csak azért sem veszek cumisüveget. De ha mondjuk hasfájósak lesznek, akkor muszáj valamiben valami hasfájás elleni teát adnom.

pironya: annyira helyes pocid van és nagyon csinos kismama vagy :D

uh. eredményeink:
Bogi (fejvégű fekvésű, lepény I. fokban érett):
BPD: 84 mm
Thorax AP: 83*87 mm
Femur: 59 mm

Balkó (ferde fekvésű , lepény I. fokban érett):
BPD: 83 mm
Thorax AP: 88*89 mm
Femur: 58 mm

Mindkettőnél több a magzatvíz, ezért is feszít állandóan. Nagy dózisban kell a magnéziumot nyomatnom.
A lepények érettsége két héttel ezelőtt II. fokban voltak, most visszamentek I. fokba. Meg is kérdeztem a dokit, hogy ez hogy van. Ez előfordulhat. :? Oké, ahogy gondolja.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

bluebox: biztos, hogy elég lesz neki egy darabig :D :wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Sokat írtatok! :lol: Amire emlékszem még, arra reagálok.

Név: nálunk is lesz a Marcell mellé második név: Róbert. Apa miatt. :?

Cumisüveg: én sem akartam venni, de kaptam ajándékba Aventest. Remélem nem kell használni, de mindenesetre van.

Szilva! De jó! :lol: Csak jobb otthon, mint a kórházban.

Has: nekem is lettek rajta sötét kis szőrök. :roll: Könyörtelenül legyantáztattam. Remélem nem erősödik meg ettől. :roll:

Bari! Remélem jó lesz a kiságy! :lol:

Ma voltam először ctg-n. Persze Marci előtte és utána is majd kirugta a hasfalamat, de ctg alatt meg sem moccant. :evil: Kérdezték, hogy szokott-e lenni jóslófájás. Mondom nem. Erre kiderült, hogy a 20 perc alatt kétszer is volt. Ja, mondom, ha az a jóslófájás, amit akkor éreztem, amikor a görbe elindult felfelé, akkor olyan szokott lenni, de mivel egyáltalán nem fáj, ezért nem annak gondoltam. :roll: De a méhszáj zárt, még megrövidülve sincs, így egyelőre még nem szülök. :lol: :wink: Ja, és a gyereknek esze ágában sincs a szülőcsatornába beilleszkedni, továbbra is a rekeszemet és a tüdőmet nyomorgatja. :roll:

Csiri! Tegnap bizony lemaradtak a képek, de gondoltam, hogy fényképezés előtt ledőlök egy kicsit és úgy bealudtam, hogy csak késő este ébredtem fel. :oops:

De akkor most jöjjön a Marci szoba.

Kiságy:
Kép

Nyuszis ágynemű:
Kép

Komód a hordozóval a tetején:
Kép

Kedvencem:a függöny.
Kép

Másik kedvenc: a bordűr.
Kép

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Montana: Gyönyörű a szoba :wink:
bluebox

Montana: Nagyon csini lett a szoba! Tetszik a macis kiságy ;) Én Micimackóra vagyok rákattanva :oops: így a bordűr is olyan lett, sőt ma vettem a Corában egy Micimackós fejvédőt is (azt a rácsra tehetőt). Ha ma apa meghozza az ágyikót, akkor jól fel is próbálom rá :) De nem lesz tiszta 100 holdas pagony a szoba, mivel a függöny még csak egy régi fehér darab és ágynemű sincs még megvéve. Ezek nem lesznek mackósak ;)

Kép

Kép
bettica

M onti gyönyörű gyrekszoka!!

Szilva köszi de a kicsi fiam van megfázva :lol: :lol:
Nálunk a Szilvi fiú név Szilveszter :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Örülök,hogy ennyire jó eredményeid vannak fogalmam sincs mi az az I-es lepény

Lécci muti a takarót amit kötsz!Anyu is kötős és érdekli

Én is megyek és veszek cumisüvegeket :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: