Jó reggelt mindenkinek!
"Örömmel" olvasom, hogy az esti nyűgölődés nem csak nálunk műsor

Persze annak még jobban örülnék ha senkinél nem lenne ilyen probléma. Mi a hasfájást már kinőttük, szóval fogalmam sincs, ezt az esti műsort minek lehet betudni. Általában arra szoktam fogni, hogy túl fáradt...
Éjszaka én sem cserélek pelust, igaz kakis még sosem volt éjjel, ha cserélnék, akkor kimenne az álom a szeméből, és sokkal nehezebb lenne vissza aludnia, és szopi miatt sosem ébresztem fel, ha éhes, akkor úgy is felébred rá, nálunk ez nagyon jó bevált, szinte végig alussza Málnus az éjszakát, egyszer kel fel 5 óra körül.
Beleki: ezt az éjszakát nehéz lenne utánad csinálni, szerintem próbáljatok ki másfajta pelust.
Felícia: örülök, hogy jelentkeztél, és mielőbbi gyógyulást kívánok neked, remélem hamarabb túl leszel ezen az egészen, mint amire most számítasz. Dávid adjon neked erőt, ahhoz ami előtted áll. Tényleg hihetetlenül hasonlít rád, nagyon bájos!
Zsófi: Málnus is szokott a pukival küzdeni, de ha kijön, akkor úgy alszik tovább mintha semmi sem történt volna. Mi használjuk a szélcsövet minden fürdés előtt, kb. 2-3 cm-re dugjuk fel, és én mozgatom kicsit a csövet, a párom pedig tornáztatja a lábait, és masszírozza a pocakját. Döbbenetes mennyiség kijön, és nagyon megkönnyebbül a baba utána. Megnéztem a képeiteket, a fintorgós tetszik a legjobban, ahol egy pelenkán fekszik, nagyon elkaptátok azt a pillanatot

Ugyanolyan kék szeme van Beninek mint neked?
Lei: Őszíntén örülök, hogy már sokkal jobban érzed magad, Csabi képei nagyon jók, olyan formás kisbaba.
Ági: Nálunk nagyon ügyesen alszik Málnus a kiságyban, de a hajnali szopi után ha úgy látom nem menne a visszaalvás, akkor mi is odavesszük magunk közé, és ott is nagyon jókat tud aludni.
Azt hiszem, én nem örülnék neki, ha minden éjjel köztünk aludna, egyrészt én nem alszom olyan jól, ha ott van, mert mindig aggódok, hogy minden jó-e neki, másrészt imádok a férjem karjaiban elaludni, és hiányozna, ha sosem lehetne. De ahogy mindenről, később erről is le tudjátok majd szoktatni, ebben biztos vagyok.
Apró: képzeld, én nem látom Levi képeit, csak a kép melletti feliratot

Vajon miért, a többiek látják?
Cs-andi: igazi hajas babátok van

ez még a születési haja, vagy már újat "növesztettek"

?
Panna: ezek a mosolygós képek tündériek, nagyon irigykedek, mert nekünk még nem sikerült ennyire jól elkapni. Jó utat nektek, vigyázzatok magatokra!
Azt hiszem abban mi vagyunk az elsők, hogy koccantunk a babával, egy hülye kitolatott elénk a parkolóból, szerencsére Málnus fel sem ébredt rá, de azért nagyon megijedtünk.
Julcsi: Enikő képei is nagyon édesek, már nagyon várom, hogy személyesen is meggyönyörködhessem. Utána jártam a babaúszásnak, minden szerdán van, és 1000 Ft/ alkalom a másfél óra, nagyon szimpatikus volt a csaj, nem tartotok velünk? Persze csak ha már betöltöttük a 3 hónapot.
Remélem egy babát sem hagytam, mert mindegyik annyira gyönyörű
Szép napot mindenkinek!
Szilvi