Sziasztok!
Most csak bekukkantottam pár sor erjéig, nem sok időm van, nagy rohanás van nálunk, érdekességképpen hozzánk mindenki egyszerre ér ide: Internet szerelők, (azért nem jöttem, mert nem volt net pár napig), MVH ellenőrök, szomszéd, nagyszülők, aztán, napokig nem jön senki.
Én is Danone gyümi joghurtot adok Johannának, jót tesz a pocakjának, ha nem eszi, szorulása van. Szívem szerint natúrt adnék, de nem eszi meg.
Dalma
Szuper jók a képek, kicsi Panna nagyon édes, na és a motoros vagányok is jó fejek. Jó a hajad, vékonyítja az arcodat, kicsit hasonlítasz Goldie Hawn-ra (csak persze fiatalabb kiadásban)
Örülök, hogy jól érezted magad, tök jók az ilyen spontán bulik, mindig ezeknek van a legjobb hangulatuk.
Én is voltam discoba pár hete barátnőmmel, hát mit mondjak kicsit furán éreztem magam a fele ennyi idősek között (én is 30 vagyok), pont egy olyan helyet fogtunk ki ahol, csak tinik voltak, legközelebb valami nosztalgia discoba kellene menni.
Reni
Örülök, hogy találtál melót, ne aggódj, sokan mások is elmennek dolgozni, kicsi mellett, van aki már 6 hósan bölibe adja, gondolj, arra, hogy muszáj és Krisszért teszed.
Anyós meg ha bevállalta, ne húzza utólag a száját.
Évi
Johanna is ivott már kakaót, azt nem annyira szereti, de a tejeskávé(cikória), az nagyon nyerő, simán adtam, nem hígítottam a tejet és nincs tőle baja(nem iszik minden nap, csak ha azt csinálok reggelire magunknak)
Én is úgy vagyok vele, ha muszáj, inkább gyógyszer, mint a szövődmények
Csuri
Közeleg a nagy nap, én már tuti izgalomban lennék. Tényleg elég ritka sportot űz a férjed, na majd legközelebb összejön a meccs, de legalább ki tudtatok kapcsolódni kicsit.
Katica
Látom Léna is kacsázik. Milyen nagylány már ő is. Köhögést sajnálom, nemtudom mitől lehet, drukk, hogy ne allergia legyen.
Anya
Kincső, nagyon aranyos a kis udvarlójával, ügyi vagy, hogy így le tudtad őket fotózni, én mindig lemaradok a ritka pillanatokról. Élezés miatt ne aggódj, ha nem csinálja állandóan, Johanna is szokott minden félét művelni a lábával.