A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tonti!

Öregtészta:
# 3 dl langyos víz

# csipet só

# 50 dkg liszt

# 1 ek. olaj

# 1 tk. cukor

# 1 dkg élesztő

Az én dagasztó programom a gépben 90 perc, ezután várok kicsit és lefóliázom, aztán mehet a hűtőbe 10-12 órára, utána lehet vele sütni.

Vanda!

* 140 g joghurt
* 2 dl víz
* 3 ek. burgonyapehely
* 2 tk. só
* csipet aszkorbinsav
* 0,5 dl olaj
* 25 dkg öregtészta
* 50 dkg BL 80 liszt
* 1 tk. cukor
* 2 dkg friss élesztő

20 percet ír, 220-230 fokon, de 17 percnél már nézegettem, hogy ne legyen nagyon piros, mert Ati nem szereti úgy. Gondolom sűtője is válogatja.
Ja és BL 65 lisztem volt csak itthon, abból is jó lett.

Banika!

Apa épp tegnap panaszkodott, hogy keveset áldozok mostanában :oops: szóval át kell csoportosítani az energiáimat vhogy :lol:

Nem nyafizni amiatt, hogy fiatalabbnak néznek titeket, én kb. 50-nek látszom mostanában (jobb napjaimon), szóval tessék örülni :wink:

Judit

Elvittem sétálni a csajokat délelőtt, babakocsit hamar megunták így kipakoltam őket és lássatok csodát, tök szépen jöttek velem és hallgattak rám, meg minden :shock: nemtom hogy csináltam :lol: de teljesen büszke vagyok rájuk :D

Kiütötték magukat, most hajcsi van :lol: :lol: :lol:

jucicuki

Jaj, Tonti, a keverőtálban teszem a hűtőbe és másnap csak kb. 5 percre visszadobom a gépbe, míg gombócot gyúr belőle és utána dobozban tárolom. Ez kimaradt :roll:

Judit

jucicuki

Vanda
Nem vagy hülye.Vagy ha mégis,akkor én is :lol: :lol: :lol:

Juci
Én is az 50-esek táborát erősítem :lol: :lol:
Vendég

Tessék áldozni.Az 50-esek is szoktak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok, burgonyapelyhet bioboltban tudtok venni, mondjátok hogy kenyérsütéshez kell és tudni fogják, ha nincs akkor hiperben is kapható pürépor is jó hozzá.

Banika!

Pillanatnyilag úgy érzem, az ötvenesek örülnek, hogy élnek, de hogy még áldozzanak is :shock: :lol: :lol: :lol:

jucicuki

Az uram mindig rád hivatkozik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Majd megmondom neki,hogy te sem áldozol :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!

áldozok én áldozok, csak nem annyit amennyit az ÚR(am) megérdemelten elvár :lol: :lol: :lol: és amennyit szeretnék ha nem ájulnék el a fáradtságtól

jucicuki

Vanda, takarítást én sem adnám idegennek, hogy turkáljon a cuccaink között, fúúúj. Nálam is anyu segített, de most már inkább átviszik a csajokat és Atival puceválunk hétvégén nagyba, hét közben meg olyan tűzoltásszerűen csinálom :lol: :lol: :lol: . Nekem is jobb érzés így, meg gondolom anyunak is :wink:

Judit

jucicuki

Hé, átalakulunk vallási fórummá? :lol: :lol: :lol:
Persze csak irigykedek. Én még nem áldozhatok, amíg kedvenc doki bácsim engedélyt nem ad. :oops:
vovanda

Vanda!

Én még mindig nem voltam hat hetes kontrollon :shock: :shock: :shock: , még a kórházban egyszer megnézett a nőgyogyim, mert lázas voltam, nem mondta, hogy gáz van, szóval mi már akkor is áldoztunk :oops:

jucicuki

Nem tudtad,hogy ide csak hívő lelkek járnak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

persze ez már kb. négy héttel a szülés után volt

jucicuki

Juci
Én se :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Banika fogjunk kezet :wink:
Pedig lassan nekem már egy rákszűrés azért aktuális lenne...

jucicuki

Hello!

Bocsi ha valaki kerdezett es nem valaszoltam! Talaltam egy egy hetes photoshop-os tanfolyamot, ez is jobb mint a semmi. Meg amugy is nagyon erdekel a tema. De csak marciusban indul. Meg kutatok. Bolcsit meg nem kerdeztem meg, tudatalattim nem akarja, na meg szep lesz elkeszulni a 3 gyerekkel reggel hogy idoben odaerjunk de Rate mar egesz ugyesen vetkozik-oltozik egyedul, meg a cipojet is folhuzza (ha akarja). Szoval meglatjuk mi lesz. En hetfore kaptam idopontot a hazidokihoz es O ad beutalot a pszihologushoz, szoval meg par het. :evil:
Ratenak jovo heten elkezdodik az injekciokura (hormonkura mert font van az egyik hereje), szep lesz oda elrangatni ketnaponta. :cry:
A suliban is csinaltak szemvizsgalaltot de meg nem jott meg az eredmeny, ettol fugg szemuveges lesz-e, remelem nem!

En kicsit jobban vagyok, szepen sut ma a nap! :D
Gyerekek talan kicsit mitha lenyugodtak volna (vagy en?) mar nem idegeskedem annyira ha folmasznak a heverore, majd ha leesnek megtanuljak hogy mit szabad es mit nem, nem tudok mindig a nyomukban lenni. :evil:

Mint erdekesseg: ha en vagyok Veluk mind a 3 rajtam csung de szo szerint es hisztiznek, rosszak de ha Apa van Veluk elvannak egyedul es sokkal jobban viselednek, lehet sokat engedek meg Nekik, pedig ugy erzem nem. Mit csinalok rosszul?

Van egy program a Viasat 3-on minden nap de. 11-kor es du. 5-kor ismetlik. A cime hogy segitseg, gyerekeim vannak! Nagyon jo!!! Nezzetek meg!

Juci: nem ertem, minek kell bele meg oreg teszta is? :shock: Az 50-esek nem szexelnek?! Ha-ha-ha! Mi sokszor azert vitatkozunk mert nekem nincs kedvem, Neki meg lenne es boven elmult 50. :wink: :lol: :oops:

Van valami makos-meggyes recepted is? Ne retest, annak a tesztajat nem vallalom, valami egyszerut! Gyerekek ehetnek mar makosat?

KépKép
KépKép
tontica

Nekem is,de megvárom amíg kevesebb ruha is elég.Utálom azt a vetkőzés-öltözést.Nme egyszerűbb nyáron papucs-szoknya,oszt csókolom. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tonti, az öreg tésztától szebb lesz a kenyér, kifli, könnyebb lesz a tésztája

jucicuki

Meggyes-mákos muffin vaníliaöntettel

Nagyítás!

Hozzávalók:
# 15 dkg sütőmargarin
# 15 dkg kristálycukor
# 1 csomag vaníliás cukor
# 4 dkg darált mák
# 12 dkg liszt
# 1 kávéskanál sütőpor
# fél üveg meggybefőtt
# fél csomag főzéssel készíthető vaníliás pudingpor
# 4 evőkanál tej + amennyi a pudingporhoz kell

Elkészítés: A puha margarint habosra keverem a kristálycukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadom a tojásokat, a 4 evőkanál tejet, majd a mákot. A sütőport belekeverem a lisztbe, és ezt is a keverékhez adom. A meggyet a legvégén keverem bele, néhány szemet félreteszek a díszítéshez. Előmelegített, középmeleg sütőben kb. 15-20 perc alatt megsütöm. Amíg a muffin a sütőben van, vaníliaöntetet készítek a pudingporból.

Tálaláskor a tányér közepére helyezem a muffint, a tetejét egy szem meggyel díszítem, és körbelocsolom a vaníliaöntettel. Akkor a legfinomabb, amikor a puding még meleg.

nem tudom mákot mikortól lehet adni a törpöknek

jucicuki

Meggyes-mákos szelet

Nagyítás!

Hozzávalók:
# 25 dkg darált mák
# 5 db tojás
# 2 evőkanál meggylé vagy meggyesszencia
# 30 dkg liszt
# 1 csomag sütőpor
# 15 dkg cukor
# 2 evőkanál kakaó
# 17,5 dkg puha vaj
# 2 üveg meggybefőtt

Elkészítés: Egy keverőtálban a meggy kivételével minden hozzávalót jól összedolgozunk. A tésztát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk, és elosztjuk rajta a lecsepegtetett meggyet. Előmelegített sütőben (200 fokon, légkeverésesnél 180 fokon) kb. 30 percig sütjük. Felszeletelés után porcukorral szórjuk.

jucicuki

Tonti!
A mákkal még várjatok. A tesóm hiperlaza gyerekkérdésekben (meg a gyerekdoki sógorom is) de még ők sem adtak 2 éves kor alatt.

Csajok!
Nincs valakinek 2 db eladó pihenőszéke? Olyan kellene, amin játék is van, valami emberi áron.
vovanda

Juci: koszonom, szuper jok a receptek, mindketto! :D :D :D Akkor a kicsik ebbol meg nem ehetnek?! :? :(

KépKép
KépKép
tontica

Lányok :P
Ma 3 órára Apa és fiai egyedül maradtak. Be kellett menjek a mh-emre papírokat aláírni. Már 1,5 óra múlva jött az sms, mikor megyek. S mikor megérkeztem, 2 üvöltő gyerek várt és egy kikészült Apa. Mert szerinte én úgy nevelem őket, hogy csak nekem nem üvöltenek :shock: (Nekem is üvöltenek persze...)

Mariann :P
Köszönjük :D
Dobj majd fotót a csajokról!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

ejnye csajok, már megint uncsiztatok! ennyit írni!!!

Sztem a pasik sokat akarnak:) enyém uram is mindig azzal jön h. kevés... basszus.... na akkor majd mesélek neki, hogy Ti is keveset áldoztok :)

Banika, mingyá írok egy privit!
na most meg má' nem tom mit akartam.

Eszti! milyen kocsit vesztek? az ikreseken van egy tök jó esernyőre csukható ha még megvan. tök szuper, csajos.

Fanni! nem semmi, ugye Apa nem hiszi el milyen nehéz is ez :)

Vanda ! teszveszen tuti van, majd Banika úgyis ráér meglesi:)
Én is -már ugye említettem- tiszta nyári ruha lázban égek :) :oops:
már azt sem tudom kinek mit utaltam :) nah ha Apa megtudja....kivág :)

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok lányok!

Voltunk szemdokinál,Lia minden oké, Regi,szegény mindig neki jut a rosszabb dolgok, rövidlátó :cry: .

Nálatok volt hasonló eredmény .?MIt mondott a doki.Azt mondták fél év múlva kontroll, és nem doki nézte hanem optikus féle.

JUci ,olyan jókat sütsz ,hogy ki fogom probálni , holott anti sütő vagyok :D

[Kép
amonré

Zsuzska,Eszti: azzal a kocsival én is szemeztem tegnap este az ikresen(ott csak olvasó üzemmódban vagyok). De Apa azt mondta ráérünk még. Szerintem is tök ari, és csajos. Eszti nézd meg!

Banika: bevallom, én már idejét sem tudom mikor áldoztam utoljára. :oops: Úgy vagyunk mint Tonticáék, Apa akrná, de nekem mindig fontosabb au alvás. Tudom ezen változtatnom kell, mert nem lesz jó vége.

Fanni: jól belekóstólt a Párod a gyereknevelésbe. De kell az ilyen, mert ilyenkor látják, hogy nem olyan egyszerű ez. Azért sajnálom, képzelem, hogy kétségbe esett a két síró gyermektől.

Tontica: jaj, de jó, hogy jobb kedved van! Úgy örülök neki! :D

Petra : ?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra! ha tetszik vedd meg, mert tuti nem lesz akkor ha kell!! én fél éve várok az igazira!! meg 20-ért szinte ingyé van :)

zsuzska80
Szombathely

amonré: nektek most kellett menni fél évesen a szemészetre? Mi 6 és 12 hetesen voltunk, akkor azt mondták minden ok, majd egy évesen kontroll. Én a helyedben( úgy érzem nem igazán bíztál meg a vizsgálóban) lehet elvinném másik dokihoz is, több szem többet lát.

Zsuzska: Nem tudom mennyi lenne a postaköltség, mert a kocsi Fóton van. Mostanában meg nem megyünk arra. Meg most igazából az autósülésekre gyűjtök. Egy jó ideig még a hordozókat is meg kell hagynom majd( így abból sem tudok pénzt szerezni), hogy le tudjam vinni a 2. emeletről a csajokat. Amíg elférnek majd benne, továbbra is letudom Őket vinni lépcsőfordulóként ( így szoktam) a garázshoz és átteszem a babakocsiba. Kíra már szerencsére jön a saját lábán. Felfelé már nem mindig, mert fáradt. Na olyankor kicsit kész vagyok. :shock:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra,Zsuzska
Köszi a babakocsi tippet,megnéztem és tényleg aranyos kis csajos,de én ezt néztem ki már rég,ilyet szeretnék:)
http://www.vatera.hu/pierre_cardin_iker ... 21718.html

Nem tud valaki bicikli utánfutót?Már nézegettem,de most,hogy tudnánk venni,sehol sem találok :roll:
Vendég

Részemről az IKRESEK.HU-n befejeztem a vásárlást. Eddig 2x vásároltam, az egyiket nem vettem jól, a másikat árban igen, de a 2 etetőszéket fél-fél napig pucoltam, s ugyan dönthető, de még mindig nem tudom beletenni a gyerekeket, mert kicsúsznak belőle :? a két fürdőkarikánkat 4 napig! áztattam és még mindig valahogy jön belőle a kosz... :? Szóval a tisztaságra ajánlom rákérdezni!!!

Myra :P (Mira a 2. nevem 8) )
Én nem sajnálom :D Szerintem eddig nem is hitte el, hogy ennyire gáz tud lenni, ha az ember egyedül van velük :lol:

Zsuzska :P
Jól beszélsz :twisted:

Amonré :?
Mi még nem is voltunk szemészeten :oops: De a 4 hós kontroll csípőszűrésre is 6 hósan mentünk, mert én úgy emlékeztem, hogy akkor kell :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hahó Csajok! :lol:

Fanni!
Az ikres.hu-s vásárlásod sz@rul hangzik!Brrrr! :roll:
Az én páromnak hetente 1x másfél órát kell vigyázni a gyerekekre,amikor spinningen vagyok,de már előtte 2 órával világvége-hangulata van,hogy elmegyek.Nem mond semmit,de látom rajta,hogy kész van a bébiszitteléstől!Férfiből van...(Bocsi,Pasi! :lol: )

Amonré!
Szegény Kis Regi!De hogy lehet vizsgálni ilyen kicsinek?

Takarítás:hát úgy látszik,hogy én egy úri picsa vagyok,mert én nagyon élvezem,hogy minden héten kitakarítanak helyettem! :P

Juci!
Az aszkorbint muszáj beletenni a tésztákba?Minek kell az vajon?Végülis az C-vitamin...de minek a klebába??? :roll:

Mennyit van mostanában szó a szexről,csajok! :oops: Már jól összemelegedtünk itt! :wink: Mi áldozunk elég gyakran:minden másnap!Karácsony meg húsvét másnap!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Legalább nem kopik el az "eszköz"! 8)

binyek

Csajok, szerintem örüljetek ha fiatalabbnak néznek, később milyen jó lesz! :D

Fanni, Hatalmasak a fiaid! Nagyon cukik! Hogy te milyen jól nézel ki, totál kipihent az arcod!:wink:

Tonti, Lesz ez jobb, hidd el! Kitartás!

Dragonfly, Szerintem nem baj, ha most kicsit kevesebbet esznek.

Vanda-Pasi, Édesen évődtök!:D

Binyek, Milyen volt az éjszaka? A 2 órát tuti nem bírtam volna!
Kérlek írd be a táblába, hogy Blanka magától felül!

Juci, Továbbra is csak lesek mikre van időd! Nagyon ügyi vagy! :D

Lanyané, Fotót tehetnél a csajokról! :wink:

Eszti, Jó a babakocsi, amit kinéztél! Mi is majd leakarjuk cserélni, de még később.

Fanni, Az bizti a pasik azt hiszik milyen egyszerű is a gyerekkel lenni itthon, aztán ha nekik kell... :lol: Mikor nem volt jó a mosógépünk, a lakásomba jártam mosni, és mivel nem egy köpésre van, több órás programot jelentett. Apa 2 óra után hívott, hogy mikor jövök már? :shock: Igyekezzek már, mert üvölt a Blanka. :lol:

Mi elkezdtük a felső szintet csinálni, szóval nagy munkában vagyunk. Szerencsére kint létrán járnak fel, így tulajdonképpen nem zavarnak, egy kis zajon kívül. Dobok két mostani képet:
Kép Zsani a kedvenc helyén ücsörög :lol:
Kép Blanka nyuszi

Kép
rebe
Dunaharaszti

Fanni!

Bocsi, de ezen jót nevettem :P
Eddig akkor el volt kényeztetve...
Többet kellene velük lennie, de komolyan, mert később még rosszabb lesz (de ha kérdezi nem tőlem jött az 5let :P )

Én ennyi idősen már fél napokra itthagytam őket.:roll: 8)

Sőt, ma sztrájba léptem és ő ment el velük a szemészetre, én addig Ágira vigyáztam, mert influenzás :?
Igazi kalandjárat volt, de néha kell.
Úgy indultak el, hogy Blankus üvöltött, mert velem akart menni, olyan rossz volt, de már nagyon anyásak lettek, muszáj néha Apával is lenni.
El is késtek, de sebaj, megoldották. És egyben hazajöttek.

Ilyenkor megtudják a teremtés koronái, hogy milyen anyának lenni.
Ez idegörlőbb, mint bármilyen munka, és nincs kiszállás, csak nem hiszik el.

Én attól kapok agytubit, amikor az óvodában előadják, hogy anyuka otthon van, tralala és meg tudja oldani, stb... Mintha egész nap a körmömet lakkoznám. :?
Ági csoportja az elsőn van, lift persze nincs még azt is nehéz megoldanom, hogy feljussunk a picikkel, addig ne menjenek sehova amíg Ági öltözik, ne üssék el őket, amíg beszállunk a kocsiba stb. Néha már nagyon sok ez az egész, főleg egyedül...
de aztán hozzám bújnak, és azt mondják: Szeretlek Anya, és kész el vagyok veszve :oops:

Banika, Juci!

Addig jó, amíg a ti ajtótokon kopogtatnak "áldozás" ügyben :wink:
Mert ez azt jelenti, hogy még mindig kívánatosak vagytok :wink:

Na eldugulok, lassan jön a Dr. House, előtte még lezuhizom.

Dóri
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.11 20:52-kor.
Vendég

Rebe :P
Megzabálom őket! Iszonyú helyesek! S egyáltalán nem is hasonlítanak, ahogy az enyémek sem :D Gratulálok Blankának.
Köszönöm. Vannak jobb napjaink :roll:

Binyek :P
Szerinem én többet nem mehetek sehová :lol: :lol:
Mondjuk 1x már csináltam olyat, hogy az egyiket elvittem vásárolni és csak az álmosabb maradt Apára. Még aludtak, mikor visszaértünk :lol:
Nálam is takarítanak. Én nem bírtam. Anyósom csinálta, de olyan semmit el nem mozdítok, körbetörölgetem-féleképpen, amitől kikészültem. Úgyhogy inkább szereztem egy olyat, akitől számon kérhetem, ha nem tetszik, amit csinált 8)
Melyik rucit vetted meg végül???

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Dóri :P
Tudom, de szerintem most úgy megijedt, hogy inkább túlórázik akár, csak nehogy még1x ilyen előfordulhasson :lol: Pedig májusban jön a hasplasztikám, bent kell aludjak... minimum 1 éjszakát. Mi lesz akkor? :shock: :shock:
Ezt a "szeretlek Anya"-t már úúúúúgy várom :oops: :roll:
Jobbulást Áginak! Kicsik nem kapták el? S Te?

Különben ma 7-kor kidőltek a srácok, mindkettő még kaja közben :lol: :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Én is egyszer vettem babakocsit ott,többet soha.Fél napig retkeltem,aztán gyorsan el is adtam.A teszveszről olyan pöpec tiszta kocsit kaptam,pedig futárral jött(ráadásul csak a postát fizettem)Át se kellett mosnom,még öblítő illata volt.

ha csak az egyik gyerek beteg,én is apával küldöm a dokihoz(mint ma reggel) :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem nem a torkától lázas,brutál módon néz ki a seb a szájában.Nem is merek belegondolni mi lett volna ha nem kap antibigyót.
(dokinénink megint jó fej volt,felírta volna a Marci nevére közgyógyra,de 17-től érvénye saz a nyomi kártya)
Vendég

Neked hasplasztika?Ne má?Irigy vagyok,itt mindenki bombanő lesz?
Nme baj mi Jucival nyomjuk az 50-et :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rebe
Én is csak pislogok,hogy mekkorák már :shock:
Vendég

lányok....szép dolog az áldozás, higgyétek el, mindenkit csak rábeszélni tudok...ne engedjetek ilyen földi hívásgok csábításának mint pl alvás vagy pihenés.....áldozzatok :-)

hogy mi évődünk? nem is :oops: ez mindennapos párbeszéd nálunk....ha évődnénk, abba belepirosodnának még az ikreitek (meg a mieink) is, pedig nem is értenék, miről van szó :lol:
1szálpasi

no, ezután eldönthetitek, hogy akarjátok-e még pasiszemszögből látni a dolgokat:-)
1szálpasi

Juci
Én is mindig készülök kenyeret sütni, de nem is jutottam még sajna tovább :lol:

Megnéztem a linket, amit betettél és kedvet kaptam.én is sütni fogok valamit!!!!

A fiatalabbnak néznek témához csak annyit, hogy igaz, nem vagyok idős, de nem is vagyok már 18. tanítottam egy helyen, alsósokat és volt ott középiskola is. Akkor kerültem oda,kb egy hónapja.és az igazgatónő azt hitte a farsangon, hogy az egyik diák vagyok.jajjjj már nagyon utálom az ilyeneket.

Én is szoktam vásárolni az ikresen, de nekem nincs rossz tapasztalatom szerencsére

Apa szokott itt maradni a csajokkal sokszor. Ő is ki van amúgy, de azért elvan velük.hihi.én nem bánom, szenvedjen ő is.
:lol: :roll:

szanet

En is siman itthon hagyom Apat a gyerekekkel, ugy nez ki szigorubb mint en es valahogy Neki szot fogadnak. :oops: :D
Amikor hazajovok azt latom hogy gyerekek elvannak csondben, Apa tevezik es minden nyugis, persze ahogy belepek az ajton ugralnak ram es mindenki sirva kovetel Maganak.

Dori csinalja jol, be kell fogni az Apakat is, szenvedjenek mar Ok is egy kicsit!!!

Rebe: de nagyon gyonyorusegesek!!! :D

Amonre: sajnalom Regiket, remelem nem kell szemuveg!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!Csak gondoltam életjelet adok!
Semmi jó hir!Két hete voltamUH-on akkor mindhárom babánál sok volt a magzatviz,ezért visszahivtak tegnapra!kiderült azóta a B baba nem fejlődött semmit és az átlagosnál kevesebb a magzatviz!A másik kettö sokat nött de lényegesen több a magzatviz!Péntekre hivtak vérvételre,jövöhét csütörtökre UH-ra majd akkor kiderül mi lesz!Lehet hogy be is kell feküdni!Bár UH -os doki azt mondta nem olyan vészesen nagy az eltérés!Nem tudom mit higgyek!Tegnap óta folyamatosan bőgök,és kórházba sem akarok menni!Még ahhoz nagyon sok van hátra!Drukkoljatok nekem hogy jövőhéten minden rendben legyen!Bár alapban kis optimista emberke vagyok,de most semmi jóról nem tudo meggyőzni magam!Csak sirok,most is!Tiszta kész vagyok!Nagyjából ennyi!
sziasztok!
Majd irok! :cry:

Csilla
csillus81

Sziasztok!

Már tegnap akartam írni, de végül nem maradt időm.

Juci! Köszi a kenyeres oldat, én is ki fogom próbálni.
Judit, Banika! Beszállok hozzátok a 50-esek táborát erősíteni. Sajnos szülés után 2 gyerekkel így is nézek ki. (És ami a legrosszabb, hogy így is érzem magam, ez visel meg a legjobban! :( :( :( ) Azért örülnék, ha egy kicsit fiatalabbnak néznének, de ez most sajnos elmúlt.

Rebe! Édesek a csajok!

Fanni! Jól tetted, hogy Apát is bevonod. Ez nálunk is így van, ő vigyáz a csajokra, ha én el akarok intézni valamit! De sajnos így ilyenkor is egyedül kell mennem, és azt sem szeretem annyira.

Takarítás: eddig nekünk nem volt sem takarítónőnk, sem bébiszitterünk, mindig megoldottuk valahogy. Nem tudom milyen lesz, beengedni egy idegent a lakásunkba, de sajnos nincs más megoldás. Itt nincs semmi segítségünk, csak barátok, sajnos a család messze van, és ha elkezdek dolgozni, akkor már nem jut mindenre időm, így ha szeretnék még a gyerekekkel is lenni, akkor kell a takinő.

Az ikresek.hu most vettem itthonra pár ruhát, azokkal nem volt gond. A Vaterán meg vetten 1 bébihordót, az is nagyon oké volt. Bár a 7végén a Corában olyan jó dolgokat vettem a csajoknak, hogy nem is nagyon érdemes használt rucit venni. Volt egy csomó felső 400-600 Ft-ért, gatyó + felső meg ruha + felső 1000 Ft-ért. Egy egész ruhatárat vásároltam össze nekik.

Csilla! Sajnálom, hogy most rossz híreket kaptál, de ne add fel. A kórház meg nem is annyira rossz. Mekkorák most a babák? Az I. nőin vagy ugye? Ki a dokid, és ki volt az uh-s aki nézte? Bocsi, csak én ott feküdtem 2 hónapot.

Nory! Sajnos nem tudok neked privit írni valamiért nem megy el. Majd újra próbálkozom.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Eszti! nektek milyen babakocsitok volt? nem ilyen egymás melletti lapra csukható? mert ez a PC is olyan. sztem nagy. nekem hasonló volt, de már eladtam. meg is rendelted?persze ez is jó :):)
az ikreseken az a kép a babakcsiról saját készítés lehet, vagy valahonnét kiollózott?

én eddig egy sütifalót vettem az ikresekról amit már el is adtam.

Banika, Te milyen babakocsit vettél? eladtad a másikat?
Csilla! a Kórházban jó helyed lesz, ezen ne aggódj!! minden rendben lesz!!
Nory volt UH?

Csajok, ismeritek a könyvkukacos piramis játékot? ha valaki szeretne róla többet tudni, szívesen írok róla. végül is könyveket lehet kapni, és egyet kell elküldeni.

Szanet, Apa visszament?

Fanni, nem semmi a vásárlásos storyd!! én eddig mindent jól kaptam meg. koppkoppkopp ( most kb 10 helyről várok csomit :))

Binyek a táblába légyszi, mindketten 12 hósan elindultak :):):)

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Könyvkukacok, mi karácsony előtt szálltunk be és eddig hat db könyvet kaptunk :cry:

Csilla!

Szorítok nagyon, remélem minden ok lesz veletek. Hidd el a kórházat ki lehet bírni, gondolj arra, hogy a babáid érdeke és akkor könnyebb lesz.

Dóri!

Jobbulást Áginak, remélem többiek nem kapják el!

Binyek!

Állítólag szebb lesz tőle a tészta, én egy c vitamint nyomok szét két kiskanál között :oops: :lol:
Nemsokára húsvét :lol:

Rebe!

Hogy nőnek a csajaid, húzod őket? Szépek nagyon!

Pasi!

Gyere csak :lol:

Anyuék két kisbicajt lőttek ikresen lányoknak húsvétra, szép volt, majdnem új, mondjuk mi elmentünk érte Pesten, mikor dokinál voltunk, így ha szar lett volna, nem hozzuk el.

Szép napot!

Kép

Judit

jucicuki

Szia Ancsa!
Igen az I-es nöin vagyok!Az orvosom Dr Szabó Gábor!Aki UH-t nézte
Siposné Radványi Zsuzsa!Azt mondta annyira nem vészes az eltérés!
Most:"A"magzat:171mm-370g
"B" 163mm-240g
"C"171mm-330g
A"B" baba két hete 161mm-250g!Tehát azóta nem vátozott!A másik kettö igen!Az"A" két hete 149mm-230g!
Jövöhéten Prof.Dr Hajdú Júliához irt be UH-ra!
Remélem jót mond!
Szia

Csilla
csillus81

Bocsi mit jelent discordantia?

Csilla
csillus81

Csillus :(
Írtam privit.

Banika :)
Muszáj. A cicim megúszta, de a hasam :shock: Nagyon gáz... Na meg nekem ingyé van :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Taki néni, nem rossz, de biztos velem van a baj, mert én kevesebb idő alatt alaposabban megcsinálom :oops: , sajna maximalista vagyok :? Ja és inkább magamra költöm a pénzt :oops:
Hozzánk heti 1* jött, és az édeskevés volt...

A másik, hogy a csajok szeretnek takarítani, így együtt csináljuk a vegyszeres takarítást leszámítva.
A saját szobájukban már majdnem egyedül rendet raknak esténként 8)

Fanni!
Milyen az etetőszék, amiből még mindig kicsúsznak?
Ha nagyon gáz add el, én hasonló korban már IKEAsba raktam a picúrokat, nem gond, ha nem ülnek, van bele felfújható szűkítőpárna, ami addig tartja őket amíg esznek. Ja és odaültek az asztalhoz, nagyon élvezték a dolgot :wink: Tudtak szervezni...

Szerintem számítsd rá, hogy este már bemennek utánad :lol: anyós úgyis jön segíteni nem?
Még annyit akartam írni, hogy én tuti visszaszóltam volna, hogy jó, akkor hagylak kibontakozni, ezentúl sokkal többet lehetsz velük :lol: Igaz én sosem tudom megállni, hogy ne szóljak vissza, bár már sokat javult a helyzet, de elég forró fejű vagyok :oops:

Sajna mára mind beteg lett, holnapra kihívom a dokit. Ilyenkor nagyon haragszom azokra a szülőkre, akik folyton betegen beviszik a gyereket az oviba :twisted:

Tonti!
Megnéztem tegnap a műsort, nagyon jó :lol: Néha úgy érzem ide is jöhetnének :roll:

Dóri
Vendég

Csillus!
A magzatvíz miatt ne idegeskedj, ha azt mondták, nem nagy az eltérés. Szorítunk neked nagyon és várjuk a híreket!

Megint jó kis iccaka volt... 2-től fél 4 -ig duettben bömböltek, fél 4kor Dani bealudt és "csak" Réka nyekergett 4ig.
Majd jövök még, csak ezek lassan éhesek.

Pussz.
vovanda

Stiasztok!

Rebe: Tündériek! :D Már korábban is akartam írni, hogy nagyon cuki ez harisnya, farmernaci öszeállítás.

Dóri: betegséget sajnálom! :( Remélem átvészelitek annyival mint mi.

Fanni: hasplasztikára irigy-irigy :oops:

Tontica: ezt a műsort most fedeztem fel én is kedden. Rögtön beállítottam a sorozatfelvételt, így megtudom nézni utólag is.Szeretem az ilyeneket!

Pasi: igazad van. Abban bízok, hogy jön a tavasz, napsütés és hátha meghozza a kedvet. :oops:

Csillus: rossz híreket sajnálom, de ne add fel! A kórház kibírható, főleg a babákért! Nagyon szorítok neked!!!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?