Öregtészta:
# 3 dl langyos víz
# csipet só
# 50 dkg liszt
# 1 ek. olaj
# 1 tk. cukor
# 1 dkg élesztő
Az én dagasztó programom a gépben 90 perc, ezután várok kicsit és lefóliázom, aztán mehet a hűtőbe 10-12 órára, utána lehet vele sütni.
Vanda!
* 140 g joghurt
* 2 dl víz
* 3 ek. burgonyapehely
* 2 tk. só
* csipet aszkorbinsav
* 0,5 dl olaj
* 25 dkg öregtészta
* 50 dkg BL 80 liszt
* 1 tk. cukor
* 2 dkg friss élesztő
20 percet ír, 220-230 fokon, de 17 percnél már nézegettem, hogy ne legyen nagyon piros, mert Ati nem szereti úgy. Gondolom sűtője is válogatja.
Ja és BL 65 lisztem volt csak itthon, abból is jó lett.
Banika!
Apa épp tegnap panaszkodott, hogy keveset áldozok mostanában
Nem nyafizni amiatt, hogy fiatalabbnak néznek titeket, én kb. 50-nek látszom mostanában (jobb napjaimon), szóval tessék örülni
Judit
Elvittem sétálni a csajokat délelőtt, babakocsit hamar megunták így kipakoltam őket és lássatok csodát, tök szépen jöttek velem és hallgattak rám, meg minden
Kiütötték magukat, most hajcsi van

















Zsani a kedvenc helyén ücsörög
Blanka nyuszi













