Sziasztok Csajóczák!
Nem vesztem ám el, csak tegnap elég sokat szórakoztatott az én Kölyökmackóm,és ugye nem hagyhatom ott!!!

Igazi sómen!
Végigolvastam becsülettel

, de nem ígérem, hogy mindenre tudok reagálni, ráadásul szerintem Máté mindjárt ébredezik...
Szuper, hogy 1 évesek leszünk mingyá!

Olyan jó lenne egy szülinapi talit csapni vmikor a közeljövőben!
Vadvirág: micsoda lélekjelenlét!

Bár gondolom, ez valahol ösztönös! Nagyon szupi Mami vagy. Most már sokszorosan!
Nekem is vannak
hiányérzeteim az amúgy "tökéletes" szülésemmel kapcsolatban: pl. alig vártam, hogy Mátét végre a karomba adják, nekünk megvolt a szemkontakt is, de míg nem adták oda, olyan furcsán "semmilyen" volt a helyzet, bármennyire boldog is voltam.

Aztán a kórházi 2 napot is utáltam. Még idegen volt a helyzet, hogy Anya vagyok

(pedig annyira vártam!), ráadásul minden nővér mást mondott, hülye napi beosztás volt, és miután Máténak az elején nagyon nem ment a szopi, (pedig folyton próbálkoztunk) mindig nekem mondták rosszalló arccal, elhúzott szájjal, hogy "Ez a Baba éhes, Anyuka!" Azaz kapásból azt érezhettem, hogy nem vagyok jó Anya, mert éhezik a Gyerekem...

mindegy. Nagyon rossz volt, de ezért is örültem, h ilyen hamar hazadobtak minket. Kistesónál már másképp lesz. És azért is lelkifurdalást éreztem, hogy miután az éjszakai szülés után nem tudtam aludni, másnap este beadtam Mátét a babaszobába (akkor már 2 napja egyfolytában ébren voltam). Aztán éjjel 1-kor felébredtem, sírást hallottam, bementem a babaszobába, és persze, h Ő sírt!

Azonnal elhoztam, és nem is vittem vissza. Nagyon bánom, h egyáltalán beadtam, de ha meg nem aludtam volna pár órácskát, az biztos Neki se lett volna jó, ezzel nyugtatom magam.
Ja,
Apánk nem lett infulenciás

, ellenben kari óta nem lábal ki a torokváladékozós-köhögős nyavalyájából. Persze dokihoz nem megy (hosszú évek óta nem szed gyógyszert), vitaminokkal és gyümikkel kúrálja magát. De azt mondta, most már lehet h elmegy. Máténak és nekem, lekopogom, kutya bajunk.
kaqk: hiányozni fox, bármily sokan vagyunk!
hajhullás: bőőőven! Megőrülök!

Meddig fog ez még tartani? Amióta Máté mexületett, hullik!
Babarizs: nem tudom.

Állítólag Após vett most valami ilyen pelyhet, majd elküldi. Kicsit bizonytalan vagyok ezekhez a cuccokhoz, de ha jó... egyébként meg miért ne egyen igazi krumpli- és rizspürét? Minek a műkaja? Biztos megvan az előnye, döntse el mindenki maga, egyáltalán nem ítélem el azt, aki ilyet ad a Babájának.
Regi: sajni a körmöd nem fog rendbejönni, amíg böki az a csücsök, bármivel kezeled is.

Az OKOT kell megszűntetni. Szóval szedd ki, vagy nézesd meg, mielőtt rosszabb lesz! Jobbulást!
Emese: nincs ilyen kütyüm, sajnos. És infrám se.

Egyelőre. Esetleg, ha Nektek vagy Valakinek a Csapatból van, annak szívesen elküldöm a 2 videót MMS-ben (ha átmegy), és pironkodva megkérem hogy dobja fel gmail-re...
Minden Babucinak jobbulást kívánunk, és elnézést, h a tegnapi termésre nem reagálok, de rengeteg volt, és nem jegyzeteltem az elején...
Mi amúgy szuperül vagyunk, tegnap Kölyökmackó bevágott 1/4 almát pépesen, délután meg becuppogott pohárból 50ml őszilét!

Ooooolyan büszke voltam Rááá!!!

Amúgy "pohárként" az Avent cumisüveg kupakját használjuk

, abból alig folyik mellé a cucc.