A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Regi! Nagyon köszi!!! :oops: :)

Dettyk!
Tényleg! Hogy tettél a vonalzód elé képet????

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt, :-) így fél tízkor. :-)

szülés: Hát sajna nagyon sok minden nekem is kiesett, nem emlékszem, de Apa szerencsére IGEN, szóval mindig Ő mesélte el, mert én keveretem néhány dolgot, mi volt előbb..... stb.

Ma megyünk a 4 hós oltásra +ucsó prevenar. Remélem most sem lesz semmi bibi. Azonnal nedves vatta mindkét szurira +fél kúp, és még nyűgi sem volt.

Köhi: Szárazon köhécsel Emma, nem tudom hogy megfázás eleje, vagy száraz a szoba, párásítanom kellene, na majd megkérdezem a dokit.

Pénteken elutazunk, így nem leszek 1,5 hétig, biztos nem fogok hiányozni, hiszen vagyunk itt jó sokan.

szép napot!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok !

Gondolom saját avatar képet töltött fel és úgy. De nem tudom csak tipp volt.

Képzeljétek tegnap olyat csinált a kicsi fiam mint még soha.
Este elaludt szépen. Letettem az ágyába. Elkezdett nyöszögni én szaladok be hozzá. Még csak az ajtóba voltam de már csendbe maradt. övök vissza ki erre megint. Én ismét be megint csend.
Ezt kb 5-ször megcsinálta velem mire közöltem apával, hogy én megyek lefekszem mert akkor csendbe van ha bent vagyok.
Hát ez így is lett így már fél 11-kor az ágyba voltam. Persze mondanom sem kell megse mukkant a drágám onnantól.
SZépen aludt reggelig.

Kérdés :
Ma lesz a harmadik nap, hogy almát eszünk. Tegnap elött semmi probléma nem volt a kakilással. Tegnap már kicsit nehéz kesebben ment ma meg még nem volt pedig nálunk mindig reggel van kaki.
Szerintetek megfoghatja a pociját ennyire az alma ?
Igaz tegnap már jóval sűrűbb volt mint szokott.

És képzeljétek végre elértük azt az állapotot, hogy hosszú percekig kitudja magát nyomni a drágám és nagyon figyeli a játékokat amik elötte vannak.
És a legcukibb, hogy reggel amikor keltem és mivel nálunk Ádi a hasán fekszik olynkor amikor hozzászólok rögtön kinyomja magát és figyel a hang irányába de még csukott szemmel.

Én a vajúdásból annyira emlékszem, hogy jött az anesztes orvos, hogy akkor beadná az EDA-t. Én maximálisan kizártam a külvilágot magam körül és csak magamra a babára és a fájásokra koncentráltam. Miután a doki bácsi mondta, hogy nyomni kell onnantól a harmadik nyomásra kint volt. És emlékszem doki bácsi megkérdezte apuka elvágja a köldökzsinórt ?
Erre a párom hát ő ő ő épp fotózik. Erre a doki kikapta a gépet a kezéből és bedugta az ollót a kezébe.
Apa elvágta a köldökzsinórt és utána remegő kézzel kezébe az ollóval jött a fejemhez és mondta elvágtam. Annyira cuki volt.

Olyan jó vissza gondolni ezekre a pillanatokra.

Na megyek felöltözöm mert még hálóingbe ücsörgök.
20200310173350

Sziasztok!

Vonalzó elé úgy tudsz képet tenni, hogy a nőivonal oldal menüi közt van avatar kép feltöltési mód. Ott feltöltöd a képet és amikor a vonalzót szerkeszted akkor bejelölöd, hogy csatolja. Nekem is így van fent cica, csak én nagyobb képet raktam fel ezért teszi a vonalzó fölé :lol: :lol:

Emese Gyönyörű, gyors szülésed volt. Ne akarj minden érzést átélni egy alkalommal :roll: A következő majd másmilyen lesz :lol: :lol:

A táblázat jó ötlet. Ki csinálja meg? Ha nincs másik lelkes jelentkező talán én megpróbálom, de valaki más talán :roll: ?

A szüléssel kapcsolatban, engem nagyon zavart mindig az a nyüzsgés ami a kórházba volt és többször mondtam, hogy így nem szeretnék szülni. Grétike igaz, hogy késve érkezett de azon a napon Ő született egyedül. Egy kétágyas szobába kerültünk ahol szintén csak mi voltunk egyedül. Ahogy kijöttünk a kórházból ott újra nagy lett a nyüzsi. Én úgy éreztem, hogy a kis csöpetem meghallgatva a kérésemet direkt így született. Mert így volt tökéletes :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk!
Én pl. mindig mindenkit hiányolok aki nem jön akár egy napig is és a legjobban azt szeretném ha másra nincs is idő, legalább 1 mp-re bejelentkezne és minimum egy mosolygós emotion-t küldene nekünk, hogy tudjuk minden rendben: ":)"

Előre is nagyon kellemes utazást Nektek - várunk vissza! :):)

Valamelyikőtök esetleg gondolkozott már azon, hogy a következő szülésnél videófelvétel is készüljön majd a fotózás mellett?

Vadvirág
Vendég

L.Móni!
Én szavaznék arra hogy bátran csináld csak Te - lévén elsőként jelentkeztél eme nemes feladatra :):)

Vadvirág
Vendég

Csajok ne rágódjatok a múlton, minden rendben ment az a lényeg :-)
Abban az állapotunkban szerintem nagyon szuperul végigcsináltunk mindent.
Én is totál fájdallomcsillapitás nélkül szültem, sok minden kiesik, és a fájdalomra sem tudok visszaemlékezni :-)
Képzeljétek az első kérdésem az volt, hogy kire hasonlit???Mire az orvos a postásra. Én meg, arra nem hasonlitahat mert az öreg.
Szóval ennyit a beszámithatóságról :-)

A lényeg az, hogy itt vannak velünk kisfőnökeink és egészségesek, cukipofák:-)

Heni
KépKép
heni81

3 vonalzó kép nélkül sem fér el, kipróbáltam.
Képet úgy tudtok elé tenni, hogy a vonalzóválasztás menünél van avatarfeltöltés is. Többet is fel lehet tölteni, és amikor a vonalzót készítitek, akkor ezeket az avatarokat is felajánlja. Szerintem tök jó, de Bencének is akarok csinálni!!
Én is L.Mónitól lestem el, és próbálkoztam :oops: .
dettyk

Látom, már Móni is leírta :oops: .

Tegnap beszkenneltettem apuval egy képet, amit nagyon szeretek:

Kép

Ez a Bence sulijában készült, a mikulásünnepségen. A fotós hölgynek annyira tetszett Panka, hogy lekapta. És most is a kamerába bámul :!: :wink: :lol:
dettyk

Sziasztok Mamócák!
Marcikák! Boldog névnapot!!! :lol:

Regi! Köszi, most egész jól van a lábam amióta békénhagyom, nőjjön úgy a köröm ahogy akar, ha megpiszkálom rögtön begyullad :?

Kaqk! Noel is szokott mostanában köhécselni szárazon, de nem sokat :roll: Leírod majd mit mondott a doki?

Szülés: én sosem fogom elfelejteni ahogy odatették Noel fejecskéjét az enyémhez, és elhallgatott a sírással, figyelt a hangomra, megpusziltam, és tiszta magzatmáz lettem :lol: Sajnos utána elvitték, nekem a mellemre se tették :( Viszont Apa volt vele onnantól és neki nyitotta ki a szemét :lol: Apa suttogott neki, nagyon bensőséges kapcsolatba kerültek, azóta is ha súgdosunk a fülébe megnyugszik :lol:
Én nem tudtam iylen meghitt hangulatban kerülni, mert a műtőben végig a hajnali otthonszülős mami tragédiája volt a téma :(
De utána bepótóltuk, mert egyedül voltam a szobába, és ahogy felkelhettem mentem Noelért, és vissza se vittem :lol: csak reggeli vizitekre, meg fürdésre, de onnan is ki akartam utolsó nap csempészni, mert megláttam hogyan fürdetik őket, háááát zokogtam...legközelebb szülés után rögtön hazajövünk :twisted:

puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vadvirág! igen, én sajnálom azt is, hogy Apát nem engedték be :( akkor tuti sok képet csinál :lol: én akár videóba is benne lennék :lol: még ha császár is lesz :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Dettyk! Tündéri a kis Panka!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Halihó, most csak egy gyorsat, mert megyünk a pulmonológushoz Ádival.
Regi: köröm: szerintem a lábadat okvetlenül nézesd meg mielőbb, ha olyan, úgysem csinálnak vele semmit. Anitjának pl. nem kellett leszedni a körméből, nekem igen, ez ott dől el. Az enyém most már szebben gyógyul (a bal oldali, amit másodjára szedtek le, na nem az egészet, a felét kb.), és ma először mondhatom el, hogy nem fáj folyamatosan, ill. többször nem fáj, mint fáj.
Légzésfigyelő: azért próbáljátok meg, amit mi, ha van rá mód: bútorlapot tettünk a kiságybeli matrac alá, plusz feltekertük az érzékenységet (3-ről 4-re). Azóta nem volt riasztás.

Kép
Kép
irina

Hörcsög, szerintem semmi baj a tejeddel. Az igazodik Ildike igényeihez. Csak most ennyit hízott…legközelebb majd többet fog, de ha ennyit, az sem baj. Biztosan egyre mozgékonyabb, letornázza, amit megeszik. Orvos mit mondott? (Bár az nem mindig mérvadó…) És ne felejtsük el, te sem vagy egy nagy darab… :wink:

Motiot, nagyon irigyellek a madárcsicsergés miatt. Egyre többször van „nincs kedvem semmihez, mikor jön már a tavasz” hangulatom…egy kis madárcsicser rám is rám férne. :cry:

Kevesebb tej: ha úgy érzitek, próbáljátok időnként váltogatni a szopis teát (már ha isszátok). Én ált. Laktoherbet iszom, de időnként veszek Naturlandosat (a DM-ben, mert a gyogyótárban azt mondták, olyan nincs is), és átmenetileg úgy érzem, jobb. Csak egy ötlet…

Anitja, az én naplóim sem haladnak, amióta ide „járok”. :wink:

U.Era, Beatrice nagyon szépen nő. Mi is rátaláltunk a bebatv-re, még Bence is szereti nézni, én viszont mindig elálmosodom a zenéjétől. :oops:

Netfüggés, igggen, ezt én is megkaptam már. „Már megint a gép előtt ülsz?!”

Körömgyulladást és Neogranormonnal kezeltem, sikeresen.

Heni81, szerintem a szabis téma tuti nem vonatkozik ránk, csak az aktív dolgozókra.

Szülés: én is próbáltam koncentrálni, mégsem emlékszem jól. Még ma is fáj, hogy Bencét nem öleltem magamhoz, amikor odahozták, mert már elkezdtek varrni, és minden egyes szúrásnál összerándultam (sokkal jobban fájt, mint a szülés). Bence végigordította a születése utáni együttlétet.
Pankánál az volt a legemlékezetesebb, hogy azt kérdezgettem: Miért ilyen lila?! (elég ijesztő volt), és amikor cicire akartam tenni, esze ágában sem volt szopizni, viszont hatalmasra nyitotta a szemeit, és felváltva bámult apa és anyafoltra. Meg sem nyikkant. Szerintem Gremese ez az az összenézés, amit hiányoltál, és a 2.-nál már biztosan neked is részed lesz benne.

Bongyi, mostanában nekem is sokszor elszállt, úgyhogy én word-be írom a kisregényeket, és átmásolom. Max. emotionokat rakok hozzá, ha van idő.
dettyk

Regi, szuper lett a vonalzód :wink: . :D
dettyk

Fleur! Ki fog alakulni hamar, hidd el, hogy egy gyógypuszi a homlok közepére, egész lentre, szinte a szemöldökök közé, és ha éppen nem vagy te is lázas, vagy nem a hedegről jöttél be, nagyon jól meg fogod érezni, hogy van-e lázas, és ha van, magas-e. Persze, mérni úgyis kell, de ha sokszor jól jön egy ilyen gyors felmérés!

Vadvirág, én úgy vagyok egy kövekező szüléssel, hogy sajnos későn kezdtem a gyerekszülésekhez (későn találkoztam az "igazival"), most néhány évet mindenképpen kihagynék, mert mind a hárman kicsik még, utána jöhetne baba, de addigra már a korom miatt nem tervezem. Most legalábbis így gondolom.

Dettyk! Sajnos, bár nekem három vonalzóm van, de nem tudok képet tenni eléjük! Átmásolom neked priviben, amit én kaptam útmutatást, hogy hogyan kell azt a hosszú micsodát lerövidíteni bemásoláskor, hogy több is elférjen! Állítólag még fényképet is lehet hozzá rövidíteni, nekem még nem sikerült, de meg fogom ezt is kérdezni!

Na el is küldöm, amit eddig írtam, mert elküldtem a privit!

KépKépKép
bongyi

Sziasztok lányok,

húú, mi háromnegyed hat óta fenn vagyunk. :shock: Áron akkor evett és úgy döntött, hogy már nincs kedve visszaaludni. Csak könyökölt hason az ágyában és dumált. Olyan cuki volt!
Aztán kivittem a nappaliba, nehogy felébressze Ábelt, de már késö volt. Ö is felébredt 6.20-kor. Én meg totál zombi vagyok. :twisted:

Mi is három napj eszünk babarizst, ma tettem bele két kanál sütötököt is, hát alig gyöztem tömni a szájába, annyira ízlett neki. Nem is volt hajlandó tápit inni utánna, most alszik, én meg két ujjal gépelek itt mellette, nehogy felébresszem. :wink:

Vonalzós képem nekem is van, de nagyon nehéz volt feltenni öket, mert így már túl hosszú azaláírás. de valahogy mégis sikerült. :wink:

Húú, a júliusi mamák sem kispályáznak, az egyszer biztos! Ilyen hamar jönnek a kistesók! De jó! :wink:

Szüléssel kapcsolatban én is sok mindent máshogy csinálnék. Mondjuk nekem az elsö az vészcsászár volt, 17 óra nyüglödés után 5 perc alatt kivetták belölem Ábelt teljes altatásban, úgyhogy semmire sem emlékszem. Ez nagyon bánt. Az elején vesztesnek éreztem magam, hogy nem voltam képes megszülni egy babát, de tényleg nem rajtam múlt, hanem a rátekeredett köldökzsinóron. :cry:
Aztán másodszor már bele sem mertem vágni, hanem ugye programozott császár volt. Itt is apa ment Áronnal, én csak rövid idöre láttam, aztán vittték rendbe tenni. Nem tudom, de valahogy mostsem mernék bevállalni egy sima szülést, félnék, hogy rosszul sülne el. De mégis olyan szép lenne. Erre sajna már nem is lesz lehetöségem, mert 2 császár után már nem engednek simán szülni.
Úgyhogy Emese, ne gondolkozz ezen, gyönyörü és gyors szülésed volt, mindenki ilyenre vágyik!

Vadvirág, nem semmi a leltárod!!!! :lol: :lol: :lol:

Kaqk, dehogyisnem fogsz hiányozni, itt mindenki hiányzik, aki távol van! :wink:

Bongyi, mi erösítjük a törpék táborát! Én csak 154 cm vagyok és nekem is egyedi konyhapultom meg konyhaszekrényem van, de nem a magasabbik fajtából! :wink: :lol: :lol:

Na menek, nehogy felébredjen a manó. Mondjuk lassan amúgy is keltenem kell, mert megyünk Ábiért az oviba.

pussz

KépKép
KépKép
motiot

Dettyk, ha egészen pontosan érdekel, akkor most éppen veröfényes napsütés van, öröm lesz kimenni és totál tavasziasan madárcsicsergés és langyos szél. Van vagy 10 fok! :shock: :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Dettyk! Panka nagyon fotogén!!! Jó a közös kép! :lol:
Köszi! Hirtelen cseréltem vagy 3x képet. Szívem szerint azt a szexiset tettem volna fel, de hát a perverz állatok miatt inkább mégse… :evil: :evil:

Jaj! Anitja! Ettől a fülbesugdosástól majdnem kijött a könnyem! :oops: :D

Kép

Kép
regcsiken14

Szülés: Én meg a dokit bíztattam, hogy a következő tolásnál kijön Szeli. :wink: :lol: Már nagyon aggódott, mert elhúzódott a kitolási szakasz. Olyan aranyos volt!!!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Szülések! Nekem sajnos az első koraszülés volt, rettentő sokáig tartott, iszonyatosan kifáradtam és a koraszülés miatt, éppen csak megmutattát Levit és már vitték is inkubátorba, napokig hozzá sem érhettem, nem engedték! Az nagyon rossz volt! De sok mindenre csak utólag jöttem rá, hogy milyen más lehetett volna, hogy beleszólhattam volna és a sarkamra kellett volna állni még a szülés utáni napokra vonatkozóan is!
A második alkalommal már sokkal tudotosabban mentem! Minden gyönyörű volt, mindenről tudtam, lehetőség szerint irányítottam, mindent átéreztem, mindenre figyeltem! És Zitával ugyanúgy!

Visszatérve a vonalzó témára! Az a gond, hogy csak nagyon kevés karaktert fogad el a rendszer, így vagy két vonalzót teszel fel, vagy egy képet és egy vonalzót, több nem fér el! Ha többet akarsz, akkor rövidíteni kell a kódot, de egyelőre én is csak a sima vonalzóét tudom, hogyan kell!

Regi, Irina, látom tettetek is fel kis képet a voni elé, nagyon jók!

K. Timi, nemcsak az alma befolyásolhatja a székletet,(sőt az alma pont nem nagyon szokta és allergizálni se szokott, ezért ezt ajánlják elsőnek) lehet, hogy csak egyszerűen át kell állnia a pici gyomrának a "rendes" ételre, és azt reagálja le így!

Közben került fel kép Pankáról! Szépek vagytok!!!

KépKépKép
bongyi

Motiot! Ne is fájdítsd a szívem ezzel az időjárás jelentéssel....

Milyen jó dolgom van, Mariska (mosogatógép) dolgozik, én meg netezek! Na jó, a mosogatáson kívül azért még akadna itt pár dolog....

KépKépKép
bongyi

Móni!
Van egy ENTER a kép és a vonalzó között, ha azt kitörlöd, akkor egymás mellett lesznek!
Köszi egyébként a segítséget!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Jaaaj, Motiot, én kinézek az ablakon, és csak ködöt látok :cry: . Nagyon cidri van :cry: .

Bongyi, köszi mégegyszer a vonalzót. Nálunk Elektropista a mosogatógép :lol: . Már ezerszer imába foglaltam azt, aki feltalálta :lol: :wink: . Ugyanilyen hálás lennék a feltalálóknak egy takarítógépért is :wink: .
dettyk

Emese : hogy vagytok ?

bongyi : ez is lehet. Közbe sikerült kaksit produkálni de elég nehzen tudta kinyomni pedig nem is volt olyan kemény.
20200310173350

Regina Köszi a segítséget :lol: :lol: :lol:

Dettyk Panka baba tüneményes :lol:

Motiot Irígy vagyok, küldj erre is egy kis jó időt kérlek :roll:

Anitja Megható lehetett az a bensőséges pillanat apa és fia között.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi, ha jól sejtem, ez a szexis :wink: . Na nehogymá ne lehessen ez! Tényleg ez a legjobb. A Neogranormon popsitörlős reklámban is több pucérkodás van ennél :wink: :lol: .
dettyk

Csak egy gyors helyzetjelentés, mert öcsém épp elvan a kisautóival :)
szval Lilla jobban van, eddig ma rengeteget aludt, már reggel +3 órával indított, amit sosem szokott csinálni :)

Én is jól állom a sarat végül egyedül mert a férjemmel jól kicsesztek a munkahelyén és be kellett mennie, de majd később elmesélem.
Viszont lassan már indul haza és holnap is itthon lesz.

Na majd jövök még.

KépKép
KépKép
fleur

És egy vasalógép, aminek odateszek ömlesztve egy halom ruhát és a végén elémrakja vasalva, összehajtva.......hát jó, a hajtogatást vállalnám és is..... :)

KépKépKép
bongyi

Bongyi Egyforma a kívánságlistánk :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na ilyen se sokszor volt :shock: Én kezdem az oldalt :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

De jó, percről percre szaporodnak a képes vonalzók! :D :D :D

KépKépKép
bongyi

Fleur Ha alszik Lilla akkor az nagyon jó! Így tudja a szervezete a legkönnyebben legyőzni a vírust. Jobbulást nektek és kitartás. Legalább gyakorolsz , hogy milyen lesz többgyermekes anyukaként :lol: :lol: . Majd írd meg mi újság anyukáddal.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok Csajóczák!

Nem vesztem ám el, csak tegnap elég sokat szórakoztatott az én Kölyökmackóm,és ugye nem hagyhatom ott!!! :lol: Igazi sómen!
Végigolvastam becsülettel 8) , de nem ígérem, hogy mindenre tudok reagálni, ráadásul szerintem Máté mindjárt ébredezik...

Szuper, hogy 1 évesek leszünk mingyá! :D Olyan jó lenne egy szülinapi talit csapni vmikor a közeljövőben!

Vadvirág: micsoda lélekjelenlét! :shock: :D Bár gondolom, ez valahol ösztönös! Nagyon szupi Mami vagy. Most már sokszorosan! :wink:

Nekem is vannak hiányérzeteim az amúgy "tökéletes" szülésemmel kapcsolatban: pl. alig vártam, hogy Mátét végre a karomba adják, nekünk megvolt a szemkontakt is, de míg nem adták oda, olyan furcsán "semmilyen" volt a helyzet, bármennyire boldog is voltam. :( Aztán a kórházi 2 napot is utáltam. Még idegen volt a helyzet, hogy Anya vagyok :oops: (pedig annyira vártam!), ráadásul minden nővér mást mondott, hülye napi beosztás volt, és miután Máténak az elején nagyon nem ment a szopi, (pedig folyton próbálkoztunk) mindig nekem mondták rosszalló arccal, elhúzott szájjal, hogy "Ez a Baba éhes, Anyuka!" Azaz kapásból azt érezhettem, hogy nem vagyok jó Anya, mert éhezik a Gyerekem... :cry: :cry: :cry: mindegy. Nagyon rossz volt, de ezért is örültem, h ilyen hamar hazadobtak minket. Kistesónál már másképp lesz. És azért is lelkifurdalást éreztem, hogy miután az éjszakai szülés után nem tudtam aludni, másnap este beadtam Mátét a babaszobába (akkor már 2 napja egyfolytában ébren voltam). Aztán éjjel 1-kor felébredtem, sírást hallottam, bementem a babaszobába, és persze, h Ő sírt! :cry: Azonnal elhoztam, és nem is vittem vissza. Nagyon bánom, h egyáltalán beadtam, de ha meg nem aludtam volna pár órácskát, az biztos Neki se lett volna jó, ezzel nyugtatom magam. :oops: :cry:

Ja, Apánk nem lett infulenciás :D , ellenben kari óta nem lábal ki a torokváladékozós-köhögős nyavalyájából. Persze dokihoz nem megy (hosszú évek óta nem szed gyógyszert), vitaminokkal és gyümikkel kúrálja magát. De azt mondta, most már lehet h elmegy. Máténak és nekem, lekopogom, kutya bajunk.

kaqk: hiányozni fox, bármily sokan vagyunk!

hajhullás: bőőőven! Megőrülök! :evil: Meddig fog ez még tartani? Amióta Máté mexületett, hullik! :shock:

Babarizs: nem tudom. :? Állítólag Após vett most valami ilyen pelyhet, majd elküldi. Kicsit bizonytalan vagyok ezekhez a cuccokhoz, de ha jó... egyébként meg miért ne egyen igazi krumpli- és rizspürét? Minek a műkaja? Biztos megvan az előnye, döntse el mindenki maga, egyáltalán nem ítélem el azt, aki ilyet ad a Babájának.

Regi: sajni a körmöd nem fog rendbejönni, amíg böki az a csücsök, bármivel kezeled is. :( Az OKOT kell megszűntetni. Szóval szedd ki, vagy nézesd meg, mielőtt rosszabb lesz! Jobbulást! :wink:

Emese: nincs ilyen kütyüm, sajnos. És infrám se. :( Egyelőre. Esetleg, ha Nektek vagy Valakinek a Csapatból van, annak szívesen elküldöm a 2 videót MMS-ben (ha átmegy), és pironkodva megkérem hogy dobja fel gmail-re... :oops: :oops: :)

Minden Babucinak jobbulást kívánunk, és elnézést, h a tegnapi termésre nem reagálok, de rengeteg volt, és nem jegyzeteltem az elején... :oops:

Mi amúgy szuperül vagyunk, tegnap Kölyökmackó bevágott 1/4 almát pépesen, délután meg becuppogott pohárból 50ml őszilét! :D :D :D Ooooolyan büszke voltam Rááá!!! :D Amúgy "pohárként" az Avent cumisüveg kupakját használjuk :oops: , abból alig folyik mellé a cucc. :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Küldtem g-mailre kis videjót, ha érdekel vkit :oops: .
dettyk

Sziasztok :D

Köszönöm Marci nevében is a jókívánságokat, de mi április 26-án tervezzük tartani.

Képzeljétek, hogy jártunk a tegnapi oltás után.Amit egyébként kis hősként mukkanás nélkül viselt.
Hat óra körül viszont egyik pillanatról a másikra éktelen ordításba kezdett. Nem ficánkolt, mozgolodott csak üvöltött torkaszakadtából.
Persze elkezdtem próbálkozni, mi lehet a baj és amikor levettem a ruciját a peluscseréhez látom, hogy a lábacskája amibe az oltást kapta tűzvörös. A lábfeje hó fehér aztán mint egy kis harisnya a combtövéig vörös.
Párom azonnal hívta a dokinénit, aki szerint ritkán előfordul ilyen mellékhatás. Adjunk lázcsillapító kúpot, mert abban van fájdalomcsillapító, jegeljük és nedves rongyal hűtsük felváltva.
Egyébként már attól csendesült az ordítás hogy levettem a nadrágját és hozzás se nyúltam. (Elötte ölelgetve próbáltam vigasztalni. :oops: )
Kb. 1 óra alatt elmúlt a vörösség és már vígan csürüszkölte a kezét a szájába. :D

Szülésnél én is sok mindenre nem emlékszem, vannak amiket a párom mesélt el utólag. Nem hiszem hogy erre lehetne készülni, hogy legközelebb jobban figyeljünk.Szerintem elsőre is mindenki figyelt ami az erejéből telt. De hát megszülni a babár óriási megmegrázkódtatás a testnek biztos vagyok benne hogy a tudatunk a saját védelmében zár ki nem lényeges dolgokat. Amiket persze utólag az ember szeretett volna átélni.
És Emese: lehet hogy ha akartad se tudtál volna Zsófi szemébe nézni. Nekem például felültették a hasamon Marcit,de ki se nyitotta a szemét csak obégatott :shock: . Egy teljes napig gyűjtötte a bátorságot mire az egyik szemével kikukucskált.

Még azt szeretném megkérdezni, hogy akinek van tejcije az miért kezdett el hozzátáplálni? Nem elítélésképp, hanem tényleg kiváncsi vagyok. Lassan mi is töltjük a 4 hónapot és nem tudom hogy mi legyen.

A dokinéni javasolta a meningococcus elleni védőoltást. Én gondolkodtam a pneumococcus-oson és ez a sok kókusz összezavart és azt hittem egyről beszélek a dokinővel.
Itthon láttam hogy ez két különböző. Mindenhol azt olvasom, hogy agyhártyagyulladásra vannak.

Valakinek van tapasztalata? Melyik pontosan mire jó? Valaki valamelyiket beadatta? Olvastam, hogy néhanyan adattatok be kókuszost de mostmár nem tudom akkor ki melyiket?

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Ésssss iiiiiiiiiiiiiigen!
Végre sikerült feltölteni egy képet avatarnak :D :D :D :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Nyerkit Szépek vagytok :lol: :lol: . Ma megyünk oltásra én is rákérdezek és aztán talán okosabb leszek :roll: :lol:

Kiskolbi Én is csak végső esetben szedek gyógyszert. Viszont van egy Coryzalia nevű homeopátiás készítmény ami csodákra képes. Engem az hozott ki most is a torokgyulladásból, pedig még hangom se volt.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Utólag
Boldog Névnapot a Marciknak!

Dettyk!
Köszi a nyugtatást.
Édes Panka a képen és a videón is.

És jók a képes vonalzók is.
Na akkor itt kérek segítséget hogy is kell hozzá rakni mit kell kivenni
mert valahogy nem akar sikerülni.

Emlékszem mind 3 gyerekem születésére.
A Gáborral majdnem császároztak nem sokon múlott,de a végén sikerült terészetesen meg szülni.Őt csak öltöztetés után hozták oda nekem,mert nem sirt fel és gondolom meg kellett vizsgálni,hogy minden rendben.
A kicsiket már egyből a mellkasomra rakták és olyan édesek voltak
mind kettő avval a nagy sötét szemekkel persze addig bömbiztek
amint anya kezében voltak csak néztek csendben.
Én meg csak símogattam a kis mázos pofikájukat.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!
Mennyit írtatok már megint :shock: :lol:

Vadvirág
:) :)
szülj még egyet s azt vízben :) sok helyen ez nem oldható meg sajna. Mírát a tétényiben szültem,de mivel a streptococcusom pozítív volt ez kizáró ok volt :( Az Uzsokiban meg nincs kádas szülőszoba :) még az idén belefér :lol:
Annyira megható volt Márk Marcell születése :) Mintha otthon szültél volna :)

Motiot!
Madárcsicsergés :shock: mikor lesz már itt is :roll: Bár Míra mondta h. holnap már nyár első napja lesz ugye Anya ? :)

Nyekrit!
Nagyon jó az avatarod :) OLtás :shock: most már minden rendben ugye ?
Míránál 5 és fél hónaposan kezdtem(szopizott 2 év 2 hóig) de Ő nem igazán értékelte :) Bálintnál 6 hósan tervezem aztán majd kiderül mennyire értékeli :)
Speciel semmi + oltást nem adatok be.

Bongyi!
Levi mennyi időre született?

Regi!
Nagyon édes Szeli :)

MARCIKNAK BOLDOG NÉVNAPOT :)

Szülés:Bár mindkettő csodás és viszonylag rövid volt azért más is volt :)
Míránál szanaszét szakadtam repedtem nem igazán emlékszem sok mindenre,apa mesélt sok mindent el 8) Szinte hetekbe telett míg tényleg elhittem ez a szuszogó néha üvöltő csomag a miénk és tényleg Anya lettem :) A kórházban mindig mondták milyen szép én meg néztem mi szép ezen a gyereken :) Van haja hosszú kékes szeme,de mitől szép :oops: Most meg a legcsodálatosabb legszebb legokosabb számomra :)
Bálintnál már sokkal "tudatosabb-ban(?)" szültem,élénkebben is él még az emléke s gyorsabb és könnyebb volt :) Bár kicsit nehezebb volt Bálint de rövidebb :) :) S Őt teljesen másképp szeretem.Imádom és állandóan puszilgatnám(lehet h. azért mert Míra már nem igazán szereti ha ölelgetik,anyja lánya :) ) Annyira más :) de tök jó és fel is kelt már :) :) pusz

KépKép
viranka

még 1 kézzel a coryzalia allergiára is jó nyáron azt szedtem :)

KépKép
viranka

Ny.Timi!
Aranyos az avatarod.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nyerkit! Mi anyatejesek vagyunk. Január elsején adtam Zsófinak először almalevet, majd pár nap múlva reszelt alma-pürét. Max. 5-6 kiskanál hegyével kap.
Én nem hozzátáplálás célzattal, hanem az ízek szoktatása miatt adom.
Nem is emészti meg, átszalad rajta, ami normális, csak szokjon hozzá. Nagyon keveset adok, mindig a 3. szopi előtt.
Az igazi hozzátáplálást majd 6. betöltött hónap után tervezem.
Holnap veszek neki őszit, az lesz a második íz.

(A reszelt almából adok neki egy picit, a maradékért pedig midig Apa reklamál, ő eszi meg). :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk! Igggen! Ez a szexis! :wink: Szelike úgyse sérül attól még. Aki meg olyan, annak meg elég egy ruhás kép is szerintem… szóval nem is akarok rá gondolni… :evil:

Ny. Timi! Húúú! Micsoda vad körmök az avataron!!! :wink: :lol: Jó kis közös kép!!! :D
Jaj, szegény Marci! De mi volt ez??? :shock:

Viranka! Jaj, de jó, hogy végre más is írja, hogy nem adat be + oltást. :D Már kezdtem magam szarul érezni… :roll: Az én dokim ellenzi, szerinte (!) totál tönkrevágja az immunrendszert, és nincs garancia arra sem, hogy valóban véd életük végéig. Én meg bízom benne!

Há! Emesénél is kép!!! :lol:
Az avatarhoz meg tegyél fel egy közöset!!! :wink: (Es ez felszólítás Mindenkinek! :wink: )

Kép

Kép
regcsiken14

Nyerkit én a kaki probléma megoldódását vártam a gyümiktől:-(
Inditottam almával, majd őszilé, most meg már megpróbáltam a héten egy kis sütőtököt is:-) Nagyon kis mennyiséget kap, ez mellett ugyan úgy szopizik napi 5-6x. Ezek az italok úgy is csak üditő jellegűek, nem táplálnak szerintem.

Viranka 2 év 2 hónap????? Nem semmi. Én is szeretnék sokáig szoptani :-)

Mi is megyünk hétfőn szurira, remélem nem lesz semmi baj. A múltkor egy hétig hőemelkedése volt :-( Nurofen kúpot kapott, az nem erős. Azt talán szabad.

Babarizs, én egyfolytában ezen agyalok. A nestlé sinlac tápszer rizslapú azt hiszem, lehet valami ilyesmire gondolnak. Nem???
Használt valaki ilyet ??? Ismeritek???
Én nem:-( Tápszerek terén antitalent vagyok :-(

Heni
KépKép
heni81

:lol: :lol: :lol: :lol: Most nézem Emese! Kisördög??? :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Így egyébként - hogy leírtátok a szüléseiteket - már megnyugodtam, hogy nem én csináltam valamit "rosszul", hanem a szülő nőnek ilyen az agya. Kihagy.... Ami teljesen természetes. :wink:

Kiskolbi! Örülök, hogy Apa nem beteg!!!! Nem jár orvoshoz? Tipikus férfi! :wink:

Nyerkit! Nagyon jó az avatarod és a vonalzód! :)

Kaqk! Már most hiányzooooool!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Éssssssssssssss!!!!!!!!! Mégis lesz járókánk. Anyai "nyomásra". Teszveszeltem (új), már ment is a lóvé, kíváncsi vagyok, mikor szállítják.
Azt hogy hova tesszük???? Majd fülünk mögé a kispolcra! :lol:

Dettyk! Neked is szupi a PunkiPanna vonalzód! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! Mekkora lesz a járóka? És mennyiért szerzed be?
A miénk nem túl nagy 90x90-es, de ebbe a lakásba nem is fért volna nagyobb, pedig szerettem volna... :( Sebaj!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Kisördög!!!!!!!!!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

Szuperek az avatarok, meg a vonalzós képek!!!! Én is belelkesültem, de legelőször is neki kellene állni letölteni a fényképezőről a képeket… :oops:

Apropó, képek! Képzeljétek, azt hittem örökre elvesztettem az esküvői fotóinkat. Tavalyelőtti esküvő után költözés mizéria volt hónapokig, aztán meg beköltözött Lizó és totál elfelejtkeztem az egészről. Pedig annó még az albumot is megvettem hozzá. Aztán vki idén nyáron kért, h mutassam meg a képeinket. Mondtam, előhívva 1 év után sincs, de megvan CD-n. Aztán CD sehol. Már kicsit szomorkodtam is, hogy ennyit a képekről, míg pár napja egy táskámban (amit utoljára kb. 10 hónapja használtam) megtaláltam egy pendrive-on. :D

A most ünneplő Marcikáknak boldog névnapot!

Tényleg, a táblázatba mit akartok beletenni? Minden baba/tesó szüli- ill. névnapját és a sajátotokét is? Biztos szép kis tábla lesz! Lmóni, tisztában vagy vele, h mit vállaltál??? :lol: :lol: :lol:

Szülés: rengeteg dologra én sem emlékszem. Pl. Apa mesélte el, h hajnalban, mikor már forogtam a kádban, mint egy grillcsirke, bejött a szülésznőm és megkért, hogy legyek kedves ne sodorjam bele az egész szülőszobát a vízbe. Párna meg még ki tudja mi uszizott már a víz tetején. Egyébként én is hasonlóan éreztem magam, mint Motiot, mikor végül sok-sok óra szenvedés után a műtőbe toltak: bénának éreztem magam, h még erre sem vagyok képes. Igazából tudatában sem voltam, h mi történik. Babát rögtön elvitték, Apa is csak 5 mp-re látta. És 1 napig be sem tolták, mert sok magzatvizet nyelt és folyamatosan bukott. Én is csomót gondolkodtam azon, h mit szeretnék a következőnél máshogy. De sajnos 90 %, h az már eleve császár lesz. :cry: De legalább már tudatosabban fogok rá készülni. (és titkon bízom a maradék 10 %-ban) :wink:

Kádban szülés: ahol én szültem, ott minden szobában van kád, de nekem azt mondták, h Mo-n nem lehet kádban szülni, csak vajúdni. A végére ki kell jönni.

Hozzátápi: mi még semmit sem. Én betöltött 5. hónapnál szeretném elkezdeni, úgyis 2-4 hét, mire eljutunk 1 teljes adagig. Apa meg már rég elkezdte volna, úgyhogy naponta harcolunk... :lol:

silka
silka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?