A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Ha hazajöttem akkor feldobok egy témát csak most indulunk!!!
Nagyon érdekes lesz!!!
Vendég

Nem tudom hogy raktam-e már babaszoba képet,ugyhogy most rakok!Kép Kép Mirkó babakocsi Kép Kép Kép
Vendég

Micimackós függöny még vissza van!
Azt majd hétvég;n vesszük meg! :D
Vendég

De jóóóóóóóóó!
Mi az a fehér valami a fogantyú alatt??
Ilyen gyerekzár?
Vendég

Móni: Tetszik a szoba, nagyon édi.
bluebox

MONTANA!!!!
GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰ A BABASZOBA!!!!!!!!!!! :wink:

MONI!
a Te bébidé is aranyos!!!!A kacsás babzsákféle puff nagyon tetszik a kiságy mellett... :wink:
A babakocsi is masszívnak tünik és jól látom,hogy egyelőre a pelenkát tologatod benne? :wink: 8) :lol:

Bari!!!
Izgatottan várom a témát.... :roll: :idea:
Vendég

Montana - nagyon tetszik a szoba, főleg a kiságy! Nekünk is pontosan ilyen van! :lol: Látom nálatok is a fenyő jön be! :wink: Egyébként le tudod írni nekem, hogy milyen érzés az a bizonyos nem fájó jósló?

Bettica
- mi is Micimackóban utazunk, de csak a falon (bordűr, képek), és talán sikerül megvennem valamikor a szőnyeget is, a Brendonban néztem ki, kicsit drága, de jó puha és nagy, csak akkor nem volt színben mikor akartam. Nálunk sima fehér függöny van, lebeszéltek róla, hogy ne legyen minden micimackós.

Moni - nagyon aranyos a szoba!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Montana, Moni: nagyon szépek a szobák, olyan jó nézegetni. :D Nemsokára már benne lesznek a babák... olyan hihetetlen, hogy így elment az idő.

Szilva: örülök az eredményeknek, súlyra mit mondanak a babákra? Mekkorák?

Én cumisüveget csak 2 db-ot (egy kicsi egy nagy) vettem, remélem nem lesz rá szükség, lesz tej és szopizni fog. De egyébként én a pohárra és kiskanálra szavazok. De majd meglátjuk, ha nem megy úgyis bevetem a cumisüveget.

Bari: várjuk a témát!!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

A pohár és kiskanál verziót nem a tejre értettem, hanem ha teát vagy valamit kell neki adni.Picit félreérthető volt miután elolvastam rájöttem... :D

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Buci - szőröcskék nekem is vannak a hasamon, szőkék, de én látom és zavar, mert eddig nem volt. De nem nyúlok hozzá, majd a szülés után leszedem ha még ott lesz, félek, hogy megerősödik. :roll:

Ti visztek be cumit a koriba a babának?

Manka

Kép

Kép
mankabi

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
csináltam unalmamba egy joghurttortát....és nem hajlandó megdermedni.....pedig mindent ugyanúgy csináltam mint máskor :evil: :evil: :evil:
Vendég

Cumisüveg!
1 darab van...kaptuk....ha nagy meleg lesz a nyáron veszek 1 kicsi műanyagot kamillateának vagy forraltvíznek....

Cumi!
Én ha lehet kihagyom!!!!

Szőrszál!
Kopp-kopp-kopp-kopp....Se szőr,se barna csík,se repedezés....kopp-kopp-kopp-kopp
(viszont tele műtéti vágással... :roll: )
Vendég

Nálam barna csík is van, szerencsére stria nincs.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Moni: Az a Micimackós baldachin nagyon bejön :lol: Én sem akarok túl sok Mackót a szobába, ezért nem lesz olyan az ágynemű (meg anyagi okai is vannak :oops:. A függönyt meg majd akkor veszem meg, ha majd olyanom lesz. Egyenlőre jó a régi, van annál fontosabb dolog is, amit még meg kell venni ;) Az ablakra akarok majd valami mesefidurát, nem feltétlenül Micimacit... A falra viszont tuti, hogy őket festem (mármint Malackáékat), csak ahhoz még kellene indigó, amit nem találok sehol...

No, lassan hazaér a párom a kisággyal. Be vagyok sózva :D
Asszem ma már nem leszek. Mindenkinek kellemes éjszakát, sőt a holnapi napot is töltsétek jól, asszem akkor sem lesz időm jönni, mert telekjárat lesz...

Csók!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Nagyon szépek lettek a babaszobák!!!!! :D :D :D

Visszaolvasni megpróbálok majd a hosszú hétvégén!

Én ma voltam először NST-n.Minden rendben a drágámmal,eleget mocorgott,doki bácsi is elégedett.Jövő szerdán megyek újra.
Addig (vagyis keddig) 3x1 Magne B6-ot kell szednem (az eddigi 3x2 helyett),keddtől pedig teljesen elhagyhatom.Keddtől az esti No-spa-t sem kell szednem.Azt mondta,jövő héttől már a természetre bízzuk,mikor is akar jönni a bébi.

Tök jó! Nemsoká babázunk!

Kép
orsitigris

De jó neked Orsi!
Én úgy le vagyok maradva :(
Én is 35 hetes akarok lenni!!!!!
Sőt 37.

Vettem a tescóban pelust cumit,cumisüveget,fésűt,seggtörlőkendőt.
De nem volt textil pelus
Vendég

Bari!
Hol a téma?

Orsi!
örülök,hogy minden rendben!!!!
Vendég

Bari: milyen cumisüveget vettél? Megmutitod?
bluebox

Jaaaa elfelejtettem
Szoval röviden:állítólag valami új törvény alapján nem lehez máshoz járni orvoshoz csak a körzeti illetékes korházba!!!
Választotthoz sem...az én dokim ezt úgy oldja meg,hogy nyit egy magánrendelőt(több doki társával),és úgy néz ki május vége júni elejétől nekem is oda kell mejd járnom..
Ti mit tudtok erről...vagy ti oda jártok ahova tartoztok???
Vendég

Igen mutatom
Vendég

Kép
Vendég

A pici NUK-os üveges, meg a kefénk az egyforma, csak a színe más :lol:
bluebox

Köszi csajok a szobadicséreteket!!! :P :P
Arik vagytok!

Barika!
Igen az gyerek zár!A fogantyú alatt!

Vaterán vettem a pelenkázót szerintetek mennyi volt?

Mondjuk mindent onnan vettem amit most láttatok,a Kacsát kivéve!
Az kinai cucc!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bari nekem is van Micimackós fésüm!
N'lunk apa Micimackó mániás ugyhogy minden micimackós! :lol:
Vendég

Pelenkázó:tippem 15 E
Vendég

A témám mennyire érdekes :? :(
Vendég

16 volt Bari!
Szerinted megérte?
Szerintem ja!
Marha jo állapotban van!
Dupláját is adtam volna!
:D

Milyen téma is? :oops: :oops: :oops:
Vendég

Szerintem megérte....én is megvettem volna nagyon jó
Ne tudd meg milyen drágák ujjonnan..

Az orvosos téma följebb
Vendég

Kacsa mennyi volt?hol is vetted kínaiban?
Nekem is kell
Vendég

Én sem vagyok mici mackó mániás :oops:

Kép
bluebox

Téma: Nagyon remélem ez baromság!!!!!! Nem hiszem hogy ezt hagyni fogják. Én nem az illetékes dokimhoz járok.Azt hiszem nekem az István korházba kellett volna mennem, viszont légvonalban meg a Dél pesti korház egy köpésre van, a magánrendelő pedig a házunk és a munkahelyem között van. Kocsival 5 perc a magánrendelő 10 perc a korház. Hülye lettem volna az Istvánba menni.
bluebox

Pedig az én dokim már közölte ,hogy mindenképp magán lesz!!
Nem tudom,hogy mindenhol így lesz-e..
De én akkor is hozzá fogok menni mert mi vácra tartozunk és azt a helyet haggyuk...
Vendég

De ha magán lesz akkor nem kötelező külön fizetni a korházba a szülésért? Bocsánat ha nagyon nagy baromságot kérdezek.
bluebox

Bár nekünk ilyen szempontból teljesen mind1 :?
3 hetente fizettem eddig 8000 Ft-ot, a szülésért 80000 Ft-ot fizetünk és ha végig hordom Kristófot, akkor most még jön 4x8000 Ft. Szinte ingggggyééééééééééééééé szülök!!!!! :roll:
bluebox

Semmi anyagi dolgot ezzel kapcsolatban nem közölt!!
Fogalmam sincs,hogy lesz...de a szülést a korházban csinálja továbbra is...ezt sem értem egészen...
Nem hiszem,hogy válozna a tarifa..legalábbis remélem,hogy nem...a 80 sem kevés :?
Vendég

Én úgy tudtam, hogy ha a doki csak szülni jár be valamelyik, vagy akár több korházba, akkor csengetni kell :cry:
Biztos én tudom rosszul. Bari Ti mennyit fogtok csengetni? Megkérdezhetem?
Császárnál többet szoktak adni, mint rendes szülésnél? Homályosítsatok fel, mert hülye vagyok :cry:
És nagyon rossz hülyének lenni....... :roll:
bluebox

Na megjöttem én is!

Bari: majd mindenképp írd meg, mi volt!!! Kedves a csaj????

Móni: ment Pü!!! És szép a babaszoba!

Azt hittem soha nem lesz vége a napnak!

A vérvételes eredményre azt mondta a védőnő, hogy "pocsék"!!!!
Mért adatok: haskörfogat: 102 cm
vérnyomim: (vigyázzatok hatalmas) 102/54
kilóim száma: 69 (mondjuk lehetne több is már tényleg!!!!!) eddig még csak 8 kg plusz
vizelet, kenet eredmények tökéletes! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Voltunk táppénzes papirért apával a dokinál, apósnál, vásárolni, és hulla vagyok!!!
bszilvi25

Jézus mária bluene idegelj...
Még a 80-on fölül kell fizetni????????????
Mert eddig 80-ról volt szó..és független,hogy császár vagy sima!!!!
Vendég

vagyis ne idegelj!!!!!!!!!
Vendég

A kacsa 1200 volt de nem most vettem!
Akartam még egy cocát is de most nincsen!

Téma:Háziorvosról beszélünk? :oops:
Vendég

Szilvi a csaj tök normális..itt laknak tőlünk 3 percre és itt is dolgozik szintén három percre a kozmetikában!!
Vendég

Móni nőgyogyiról!!!
Vendég

Bari: Dehogy akartalak én idegelni, távol áll tőlem. Csupán egy hülye kérdés volt. Nekem még nem volt császáros szülésem, sőt nem is beszéltem császáros mamikkal. Ti vagytok az elsők. Felejtsd el a kérdést.
bluebox

Nem a császár a baj..azt már tudom hogy 80..hanem az ha csak szülni jár be az orvos egy koriba akkor kéne még külön fizetni?????????
Vendég

Hát az én dokimmal az van hogy több orvossal együtt nyitottak egy rendelöt jobban mondva nem csak nögyikkal hanem van fogorvos meg mittomén!

http://www.medi-centrumszekszard.hu/[/url]

Itt megtudod nézni hova járok!
Vendég

Úgy gondolom, hogy nem lenne pofája még több lét elkérni. Szóval szerintem ha így van, de mondom lehet hogy téves az infóm, akkor megpróbál minden doki az illetékes korházba szülést levezetni, mert így akkor még mindig több zsetonja marad, mintha egy tök idegen korházba menne be, ahol esetleg még fizetnie is kellene, ha bemegy szűlni.
bluebox

Mennem kell hajat száritani!
Apa most indult el Peströl!
Kb.1,5 óra és itt van!
Utána még el kell menni tescózni mert nincs itthon semmi,holnap meg nuku bolt!
Megszáritom a hajam oszt jövök még!
Remálem lesz majd még valaki! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Bari. Én is hallottam valami ilyesmit, de én olyan verzióban, hogy mindegy melyik kórházat választja az ember, de ha éppen nincs bent az orvosod, akkor nem hívhatják be külön, hanem az ügyeletesnél kell szülni.

Manka! Hát... én olyasmit szoktam érezni, mintha csikarna a hasam, de pár másodperc múlva elmúlik. Na, ezt jelezte a gép fájásnak. De egyáltalán nem fáj, szóval szerintem ez még nagyon light-os. A java még ezután jön. :roll: Hétfőn megyek megint, majd akkor jobban megfigyelem.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Nekem is van néha egy-egy kósza fájásom...de szerintem normális,vagyis én ezzel áltatom magam :lol:
Vendég

Na koccolok mára. Legyetek jók, mindenkinek szép éjszakát kívánok.
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?