Sziszka! Voltunk a Republic koncerten, igaz a második felére értünk oda, de sokáig nem néztük-hallgattuk, mert a fiúkáknak nem igazán tetszett, nagyon hangos volt. Dani dodgemezett(vagy hogy kell írni

) az apjával, meg felült még arra a gyerekhullámvasútra, nagyon élvezte. Meg ettünk amerikai fánkot, meg azt a fincsi vastag tésztájú hagymás-szalonnás lángost

Kb ennyi volt a szüreti nekünk. Hideg volt már este

Összebeszélhettünk volna, és akkor lementünk volna korábban a fiúkkal, és láthattuk volna gyönyörűszép lánykádat

Már akartam kérdezni régebben, csak elfelejtettem, te ugye az E-on-nál dolgoztál a babázás előtt? Mintha ezt írták volna a csajok a másik fórumban. Ha igen szerintem ismered apukámat, ő is ott van

(Kovács János). Meg Dani "barátnőjének" a szüleit (Törjék család)?
Mecsi! A babáknak 6 hetes koruk körül megnő az étvágyuk, egy nagyobb fejlődési ugrás van ilyenkor. Szerintem nem a tejed lett kevesebb, hanem a babád étvágya lett nagyobb

Egy-két nap alatt beáll, lehet kicsit többet kell szopiztatni, de ettől több lesz a tej is.
Beleki! Az első fiamnál én is nagyon féltem az oltások miatt, hogy nagyon fog neki fájni és az első 2-3 oltásnál odaadtam az asszisztensnőnek, hogy fogja ő, mert én nem merem

Aztán megmutatták, hogy hogyan fogjam, és megnyugtattak, hogy az én kezemben sokkal jobb helyen van a baba, mint az ő kezükben, és gondoljak arra, hogy sokkal rosszabb lenne, ha azt a betegséget kapná meg, ami ellen beoltják, ahhoz képest ezek a szurik "semmik". És igaza van a doktornőnknek
Azóta ragaszkodom hozzá, hogy bármi van a fiúkkal, kezelés, szuri, akármi, én mindig ott vagyok velük, és tankkal sem lehet elvontatni mellőlük

Daninak már kétszer repedt fel úgy a feje, hogy össze kellett varni. Megkérdezték, hogy nem leszek-e rosszul, mondtam, hogy talán nem, majd nem nézek oda. Ordított a fiam kegyetlenül, de az ajtó másik oldalán rosszabb lett volna hallgatni. De aki nem bírja végignézni, annak talán az a megnyugtatóbb, ha nem látja egyáltalán.