A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Meri! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Majd keresek valami mókusos képet!
Vendég

csajok,
áááááááááááááááááááááááááááááá,a második napomon képtelen vagyok lépést tartani veletek :shock: :lol: :lol: szép kilátások :wink:

meri,
clostytól nekem semmi bajom nem volt kopp kopp,se bálintnál,se most.viszont most mindkét hónapban 20 feletti egy domináns tüszőm volt,bnél 13 csak 8) és az egy domináns tüsző mellett ikerterhes voltam most.két lehetőség van,vagy pancser volt a szonográfus és benézett egy tüszőt(mert dokim szerint semmit nem jelent az hogy egy domináns tüszőm volt :shock:attól még lehet hogy kétpetéjű ikrek voltak ) vagy pedig egypetéjű ikrek lettek volna :(

sajnos ma többre nem is tellik mert b vágyik utánam
megpróbálok éjjel jönni,ha nem sikerül holnap itt :wink:
cupp
gigi
Vendég

titi,
nekem még feltétlenül egy mondatot,én is pont így vagyok vele,úgy fáj emlékezni de valahol meg mégis olyan jó és szüksége van a lelkemnek rá.néha előveszem az ikrek babadobozát :oops: meg olvasgatom a kismamanaplómat :cry:

na tényleg el :oops:
Vendég

Szia Gigi!
Elégedetlen vagyok az aláírásoddal. :wink: (5. cn. ? :wink: )

meri

Rengeteget írtatok lányok!!! Egy ideje már itt ülök a gép előtt és próbálom visszaolvasni azt, amiről lemaradtam...... :shock:
Jaaaj, ne haragudjatok, ha azonnal elkezdem a gondjaimat!
Szóval az a helyzet, hogy a ciklusom 35 napos. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de lehetséges hogy a 26. napon legyen pé-m? Mondtam, hogy mostanában kezdtem el mérni a hőmet, és érdekes dolgok derültek ki. Kész képzavar. Nemsokára meg kellene jönnie, és a reggel mért hőm leesett (a tegnapi 36.5-ről) 35.9-re. Ilyen keveset csak a mensi elején mértem. Ha ilyen nagyon lemegy, akkor ez lehet ok?
Vendég

SZijja M!

Úgy tűnik, kénytelen leszel velem beérni: a többiek nagyon eltűntek. :) Egyébként nyugodtan kezdd a gondjaiddal, azért (is) vagyunk itt! :)

Akkor kezdjük az elején. Ha a ciklusod 35 napos, akkor a 21. nap táján kéne lenni pé.-nek. Ha az kicsit csúszik, akkor simán lehet a 26. Meg az is lehet, hogy ez nem egy 35 napos ciklus. Ha leesik, az is több dolgot jelenthet, persze a mensit is. De azért a hő sem minden! Nem csináltál fertis görbét? Nem tudod bepötyögni az értékeidet, úgy könnyebb lenne véleményt mondani.

meri

Méghogy eltűntek! :lol:

A ferti tele van olyan babás görbékkel, ahol akár a 30-40. napon volt pé!
Tényleg könnyebb lenne látni egy görbét. Merinek igaza van lehet, hogy ez a ciklus hosszabb lesz . Én például pontosan 28 napra menseseltem az elmúlt hónapokban, erre most 25 napos lett. Ki tudja miért.
Azért figyelek! :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama

Figyelsz, Éva, rám mégsem reagáltál... :cry:

meri

:)

meri

Én is itt vagyok ám, csak olvasó üzemmódba állítottam magam!
Sajnos ezekhez a hőmérőzős dolgokhoz nem tudok hozzászólni, bármennyire is szeretnék. :cry:

Megyek is alukálni, mert amióta az én drága kisfiam önállóan elkezdte használni a bilit, olyan kis ügyi, hogy legtöbbször éjjel is felkell pisilni és így száraz pelussal ébred! :lol: Nagyon örülök neki, hogy ilyen simán magától rászokott, de tutti mindig akkor kell fel, amikor én a legjobban alszom. Még szerencse, hogy csak pisil és már alszik is tovább, de nekem ez nem mindig megy ilyen könnyen!

Jó éjszakát!
Vendég

Little!
Nagyon ügyes kisfiad van! :wink: Tessék örülni neki! :lol:

Éva!
Most megint eltűntél?

Én üldözök el mindenkit??? :cry:

meri

Nem üldözöl el senkit Meri!
Sőt! Ma úgy látom, hogy dől belőled a szeretet. Legalábbis ahogy olvasom a hozzászólásaidat! Tök jó, hogy ilyen jó napod van ma, öröm Veled beszélgetni!!!!! :lol:
Vendég

Méééé? Mikóóóó nem vóóót ilyen napooom? :)

meri

meri,
5.cn majd éjfél után :lol: :lol:

anna,
akkor én is kérdezek mert bár nagy clostyszakértő vagyok mindent azért nem tudhatok :roll: mi a különbség hogy 1X1 vagy 2X fél??????????????????????mitől függ ez?meg van más funkciója is azon kívül hogy esetleg ha rosszul vagy tőle akkor így tudod mérsékelni a rosszulléteket?mert én 1X1 8)

little,
veled együtt fogunk tesztelni :lol: :lol: :lol: meg szülni is ha jól nézem :wink:

és tudjátok most én is olyan optimista meg bizakodó vagyok mint júliusban mikor nem maradtam terhes :roll: :lol: úgyhogy remélem jók vagytok kanalazásból :? ja és apával azt nevettük még mikor babaás voltam hogy első gyerek első hónapban,második másodikban,a harmadik majd a harmadik hónapban fog összejönni.és hát ha úgy nézem akkor ez a harmadik terhességem lesz szóval abból kéne kiindulnom hogy majd márciusban babás maradok és én mégis bizakodom :oops: tiszta lüke vagyok :roll:
Vendég

Gigi!
Az optimizmus, az jóóóóóó! Ne aggódj, kanalazásban egész jók vagyunk! :wink:

Nekem most az a mániám, hogy februárban fog megjönni utoljára. :) De hogy miért? Én most igazából nem is optimista vagyok, hanem annyira laza, hogy az már-már flegma. :) Mintha nem is érdekelne a dolog. Persze ettől van időnként egy kis lelkifurdalásom. Aztán meg az jut eszembe, hogy én a múltkori eset után nem újabb "sikerért" fohászkodtam, hanem nyugodt várakozásért, nehogy a pánikolásommal okozzak gondot. Lehet, hogy ez teljesült???

meri

meri,
bennem meg úgy kavarog minden :cry: igazából fogalmam sincs hogy hogy fogom túlélni azt a kritikus időszak utáni megnyugodhatunk időszakot mikor is nálunk beütött a krach :( én meg attól félek hogy a folytonos aggódásommal tönkreteszem majd azt a néhány gyönyőrű hónapot.............
és te meg legyél csak laza,most amúgy én sem görcsöltem rá annyira a kérdésre mint júliusban mikor az első éles hónap volt.na jó,ezt most az 5.cn-on mondom :lol: :lol: :lol: aztán majd Uh elött pár nappal itt fogok vinnyogni :oops: :lol:

idézetek:nekem van egy idézetes könyvecském mert én nagyon szeretem a irodalmat és gyakran elő szoktam venni és beleolvasgatni és most este ezen nagyon elgondolkodtam:

"a boldogsághoz elengedhetetlen hogy az ember hű legyen önmagához.a hűtlenség nem az hogy hiszünk vagy nem hiszünk valamiben,hanem hogy azt hazudjuk magunknak hogy hiszünk abban amiben nem hiszünk"

és én valahol nagyon ezt csinálom :cry: azt mondom magamnak hogy összejön elsőre merthogy optimistának kell lennem de valójában nagyon nem vagyok az és nagyon félek és hazudok saját magamnak is hogy kitereljem a negaítv gondolatokat a fejemből mert az nem jó:cry: sakkmatt :evil:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon aktívak voltatok az éjjel.

Gigi! Legyél csak nyugodtan optimista, az segít.

Éva! Ez jó előjelneek számít, mármint a 25 nap, nekem is utána lett baba.

Meri! Te most tényleg elég lazán veszed a dolgokat, fogalmam sincs hogy tudja ezt egy ember megcsinálni…

Velem semmi nem történik tegnap egész este fájt a pocakom, de szerencsére reggelre elmúlt, szerintem azért volt, mert folyamatosan parázok, h nem ad a doki előbb időpontot.Az agyammal tudom, hogy akkor nem is olyan jó doki, hogy hozzá járjak és keresnem kell egy másikat, de akkor is folyamatosan ez foglalkoztat. Szeretném már nagyon látni a pici babámat. Azt hiszem ma rossz lábbal keltem….

Pusz mindenkinek.
verzsike

Szép jó reggelt, lányok!!

Annyira jó igy jönni reggel munkába, hogy ennyit termeltetek az este :) És mi lesz akkor, amikor azok is jönni tudnak, akik most hiányoznak, vagy csak kevés idejük van irni !!! Egyszóval: NAGYONJÓKISCSAPATLETTÜNK! :D

Virág, nagyon gyors gyógyulást kivánok!

Meri, nekem is nagyon tetszik, hogy olyan mosolygós tipus vagy. A nyugalmaddal kapcsolatban pedig, majd megnézlek 1 héttel a lehetséges teszt elött :D
Már hiányoltam az idézeteidet – az egyik olyan ismerősnek tűnik, lehet, hogy irtad már régebb és azért. :)
Ja, még valami: anyósomék a szilvesztert ott töltik a közeledben.

Mororo, ha a mensi miatt esett a hőd, akkor már meg kellett jöjjön, úgy hogy jelentést kérünk az állapotodról! Ha a hőd mára megint felemelkedett, akkor vagy p.é. vagy akár beágyazódás is lehet. Vezetsz fertis görbét?

Little, nagyon ügyes kisfiad van. – nekem is kell!!! Még abba is beleegyeznék, hogy rossz legyen, és néha az idegeimre menjen :D

Gigi, nagyon tetszik az idézet, - és hidd el, hogy nem csak te hazudsz magadnak, de ez természetes dolog, amikor itt mindenki annyira szeretné, hogy megzebrásodjon. Közbe én is azzal biztatom magam, hogy biztos összejön, egy kis idő múlva pedig befúrja az agyamba magát a kétség, hogy mi van, ha mégsem – az egész időszak egy örökös harc saját magammal. Egyrészt szeretnék nagyon optimista lenni, mert állitólag az nagyon jót tesz, másrészt pedig nem merek optimista lenni, hogy ne koppanjak nagyot. Na ezt most jólmegmagyaráztam :)

Titi, nagyon aranyos vagy kismamaként :) A tegnap délután mind az járt az agyamban, hogy ha betegen annyi ideig nálad maradt az előző babód, akkor a következő, egészségesen nagyon szépen fog fejlődni (nemsokára).

Anna, remélem jók a megérzéseid, és NEM fog megjönni januárban. Ha 24-én volt pé-d, akkor te is elöttem kell tesztelj, Titi után. Én megpróbálom kivárni január 10-et, hiszen jan.9-ére nem várom a mensit, mert eddig, ebben az évben nagyon pontos volt.

Éva, Eszter, Ági, nagyon várunk, hogy többet tudjatok irni!

Puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

Hoppá, már megint van elolvasnivalóm, mire elküldtem a regényem :)

Erzsike, légyszi próbálj meg nem idegeskedni, mert az sem neked, sem a babának nem jó. Tudom, könnyű nekem igy beszélni, mert nem én vagyok a bőrödben, és azt is tudom, hogy a február nagyon messze van. Szerintem, ha ennél a dokinál nem sikerül, keress egy jó dokit, aki megnéz, aztán ha még mindig nagyon ragaszkodsz ehhez, akkor úgy is mehetsz még hozza. Mindenképp az lenne a legfontosabb, hogy minél hamarabb megnyugodj.

KépKépKép
ildiko74

Majdnem elfelejtettem: a hőm maradt a tegnapi értéken. Tehát, ha holnap is igy ébredek, akkor azt jelentené, hogy megvolt a pé-m :D

KépKépKép
ildiko74

Jó reggelt lányok!

Na, még az utolsó munkanap ebben az évben. Tegnap annyi munkám volt, mint egy sima hétköznapon, pedig most elvileg sok helyen nem is dolgoznak, és azt hittem, nyugisabbak lesznek a napjaim idebent. De nem bánom! Azért így is sikerül jönnöm közétek!

De lányok! Mit csináltok Ti éjszaka?! Hogy bírtok fel lenni ilyen sokáig?! Ja, bár rájöttem, hogy valószínűleg nem keltek reggel olyan korán a munka miatt. Ha én hajnalig fent vagyok, képtelen vagyok 11-nél korábban kelni. Na, de majd ha lesz aki felkelt... :)

Verzsike, tényleg tessék picit lazítani! Lehet, hogy a sors akarata, hogy másik dokit keress! Én is tiszta depis vagyok amiatt, mert a szívem visszahúz a Szent Imrébe a régi dokimhoz, de az eszem meg azt mondja, maradjak a Sote-n, annál a dokinál, akinél végül megszültem a babát. Mindkettő tökéletes választás, így igyekszem az eszemre hallgatni. Talán találsz egy másik dokit, aki a szülésnél jobban be fog válni. Hallgass a jelzésekre, és a megérzéseidre!

Meri, tényleg eszméletlen, ahogy kezeled ezt a babás dolgot. Talán jobb is így, sőt, ez biztos. De tényleg igaza van Ildinek, majd meglátjuk milyen leszel, amikor késik... :) Hihihi, bár úgy volna! Hogy meglepődnél!

Gigi, nagyon örülök, hogy sokkal optimistábban állsz a babához, mint a tragédiád után! Látom, hogy a kedved is sokkal derűsebb! Így kell ehhez hozzá állni! Ügyi vagy! Aztán úgy legyen, reméljük, hogy a március a Tiéd, bár gondolom, azért jöhetne hamarabb is, ugye? :wink:

Tegnap éjszaka én is számolgattam... a páromnak az volt a kívánsága mindig is, hogy 28 évesen apa legyen. Február 5-én tölti a 29-et! Az idén pont a szülinapján lettem várandós... ha pedig ez a hónap nem jött össze, akkor a következő tesztem kb február 5-re várható! Talán ez sem véletlen, ugye?! Azt hiszem, én januárban leszek várandós lányok! Szinte biztos vagyok benne! Na, azért nem fogom beleélni magam, mert nagyon nem akarok csalódni!

Ági, na ne már, hogy nem jösz este?! Akkor ezek szerint alig megyünk?! Én holnap Sopronba utazom, mégis megyek!!!

Szóval akkor estére nem maradtunk sokan... Verzsike, Éva, Eszter, én... és a másik topikból talán két kedves ismerős. Lányok, menjünk egyáltalán? Vagy hagyjuk a jövő hétre inkább a talit? Ti hogy gondoljátok?

KépKép
titi_27

Na, Ildikó, kíváncsian várom a holnapi hődet... ajajaj, de hisz holnap már nem fogsz tudni írni!!! Jaj, ezek szerint legközelebb már csak 3-án talizunk? Amikor is tesztelek, ha addig nem jön meg?! :)
De szerintem tutira meg volt a pé-ed!

És akkor jöjjön az én görbécském...

Kép

KépKép
titi_27

Amúgy lefoglaltam az asztal! 1/2 6-ra a Gelati fagyizóban az Árkád 2. emeletén. Az én véleményem az, hogy azért talizzunk!!!

KépKép
titi_27

Gondolatban én is veletek leszek a talin!!!

Titi, nagyon várom 3-át - biztos te leszel az első gondolatom aznap :), és remélem, hogy jó hirrel fogsz jönni. A görbéd mindenképp biztató.

Sajnos holnap nem tudok helyzetjelentést irni a hőmről, :cry: , de azért ne felejtsetek el!!!!

KépKépKép
ildiko74

Ildikó, dehogy foglak elfelejteni! Kíváncsian fogom várni én is a 3-át. Meglátjuk, odafönt hogyan gondolják a sorsomat! :)

KépKép
titi_27

Meri, Gigi, mit jelent az a "kanalazás"? Ezt mire értettétek? Hülye volnék? Nem értem!

KépKép
titi_27

És ha már a szavaknál tartunk...

Verzsike, tegnap írtad, hogy csináltál borsólevest... aztán írtad, hogy mész "meglókavarni". Ez azt jelenti gondolom, hogy megkavarni... ezt a szót még nem így is hallottam... van valami különösebb jelentése?

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Én az Eszter férje vagyok, ő kért meg, hogy írjak nektek, mert otthon elment a netünk és nem tud írni nektek.

Fél 6-kor megy az Árkádba, ha változna a program légyszíves hívjátok fel.

06-20/800-5939

Köszi!

Feri

Kép

Kép
anubias

Jaj Lányok, úgy néz ki, hogy nem tudok ma talira menni! A férjemnek ma lesz céges bulija, és oda megyünk! Úgy volt, hogy csak holnap lesz, de ma reggel szóltak, hogy áttették mára az időpontot! Tök jó fejek, mert szinte mindenkinek kisgyereke van, és most hirtelen kell megoldani a gyerekvigyázást! Még jó, hogy az én anyukámra bármikor számíthatok, hamarosan megyek is érte, hogy tudjunk készülődni!
Annyira sajnálom!!!!!! :cry: Úgy szerettem volna Veletek találkozni, már tökre beleéltem magam!

Képzeljétek ma mit mondott az én édes kisfiam! Karácsonyra kapott a nővéreméktől egy fa macicsaládott, akiknek cserélgetni lehet a ruhájukat. Ma felsorolta kik vannak rajta: apa, anya, Benci, hugi!!! Annyira édes volt! Lehet, hogy ő már előre tud valamit???!! Aztán megkérdeztem, hogy "legyen kistesód?" erre ő azt mondta, hogy "legyen". Imádom, annyira kis okos és aranyos kiskölyök. Mindenkinek ilyet kívánok!!!! Persze azért sokszor "kihúzza a gyufát", ahogy ő mondja, de alapból egy nagyon kedves kis hapsi!

Majd még benézek hozzátok mielőtt elmegyünk!
Vendég

verzsike,
na most küljd a mókusok elé de én bizony nem váltanék dokit.én a dokimhoz járok 10 éve.és álomszülésem volt mert pontosan tudtam én hogy ő milyen és ő is tudta hogy velem hogy kell bánni.sztem egy néhány terhesgondozás alkalmával nem alakul ki.ez nekem nagyon fontos.és ha valóban egy olyan szuper doki mint mondod akkor ha beszélsz vele fog fogadni.

ildi,
vágom mit mondasz mert én is ezt érzem.

titi,
ööööööööööö hogy mt csinálok,éjjel?mindent amit nappal nem tudok megcsinálni btől.én egy ilyen tyúkanyó vagyok és egész nap csak a fiammal foglalkozom de ezért cserébe viszont éjszaka kell takarítanom meg vasalni meg mosni megmiden egyéb.na jó,néha azért pihinek egy kis keresztszemezés is belefér.

puszi
gigi 5.cn
Vendég

Jóóóóó reggggelt! :)

Titi!
Igen, ez valóban úgy van, ahogy mondod: szabadságon vagyok, kihasználom, hogy ilyenkor éjszakázhatok, merthogy ilyen bagolyféle lennék. :) 5-kor feküdtünk. :lol: És egy órával ezelőtt ágyba jött a reggeli. :)

A kanalazás onnan jött, hogy Gigi írta, hogy most annyira bizakodó, aztán lehet, hogy mégsincs rögtön babó. És akkor össze kell őt kanalazni. :cry: :lol:

A lazasághoz tényleg nem tudok hozzászólni... Az előző 35 napos ciklusomra nem emlékeztek? Ott sem volt semmi aggódás! Kezdek félni magamtól... Ijesztő ám!

Gigi!
Jó az idézet, írom is a gyűjteményembe! :) Megnyugtatlak, ha optmista vagy, ha nem, úgysem te döntesz a baba sorsáról. Jön, ha akar. Úgyhogy tégy, ahogy jólesik! :lol:

Verzsike!
Hallgass az érzéseidre! Bár most befolyásolhat egy picit a türelmetlenség is. :)

Ildi!
Én viszont a Balaton közelében töltöm a szilvesztert. :lol:

Little!
A gyerekeknek nagyon jók az érzékelőik! Nem is hinnénk, mennyire!!!

meri

titi,
úgy értettük hogy ha nem jön össze akkor úgy padlóra kerülök hogy kiskanállal kell majd összeszedni és hogy ti lsztek a kanalak :lol: :lol:
Vendég

meri,
majd ha egyszer talizunk én is viszem a gyűjteményemet meg te is :lol:

little,
édes kis krampusz a te fiad is,szinte hihetetlen hogy mennyire lehet őket imádni :) és tényleg nagyon sok mident megéreznek.mikor én most terhes voltam a 8.héten mikor már látszott elmondtuk ugye bnek is és óriási volt a lelkesedés lásd"adok neki puszit" meg "vegyük ki" meg "megsimizzük"
és egyszer csak abbamaradt :cry: és mikor kérdeztem hogy nem adsz puszit a tesónak közölte hogy nem :cry: és én nem is erőltettem csak furcsállottam.......hát ezért nem adott egyszer csak :cry: lehet ő már érezte hogy a tesók nem élnek :cry: :cry: :cry:
Vendég

Nagyon sok ilyen történet van ám, hogy a gyerek egyszercsak elfordult anya pocakjától, és többé már nem érdekelte... Sokkal többet érzékelnek a világból, mint mi.

Van egy ismerősöm, aki egy iskolában dolgozik, és mostanában kezdtek babagyártásba. Azt meséli, azóta a gyerekek folyton azt kérdezgetik tőle, mikor szeretne gyereket, fiút-e vagy lányt, meg ilyenek... :wink: :lol:

meri

Gigi4
Az én gyűjteményem már digitális. :lol:

meri

meri,
és mivel ultra jó fej vagy elküldöd a gigi83kukacgalambpontnet-re,ugyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rendben! Megy a galamb. :lol: Tényleg galambra kell küldeni?

meri

Csak gyors bekukk, hogy kivánjak mindenkinek

BOLDOG, BABÁS 2007-ES ÉVET!!!!

KépKépKép
ildiko74

Hahó Anna-hugi :), Mororo, Éva, Ági!
Merre vagytok? Nekem lassan mennem kell, és akkor már csak jövőre találkozunk! :)

meri

Szia Meri!!!! De aranyos vagy :D :D :D Most keltünk fel... :oops:
Vendég

Gigi! Nekem azért kell 2x felet szedni, mert annyival kezdtem, és elég is lett. Nekem is most is, és ebben hónapban is volt egy 22mm-es (a 10. napon) és a múlt hó.ban pedig egy 25mm-es domináns tüszöm. És ezek mellett még pár kisebb is. Ezek szerint ebből akár ikrek is lehetnek majd nálam? :shock:

Lányok 3 napja minden reggel vérzik az orrom... Már kiborító, mert naponta ágynemüt kell cserélnem emiatt.

Verzsike, én is azt mondom, hogy bízz az ösztöneidben, de ne stresszelj!!! Ha nagyon látni szeretnéd már a picikét (amit abszolút megértek) akkor menj el egy másik dokihoz, nézesd meg a babókát, és utána mikor a dokid már tud fogadni, akkor továbbra is hozzájársz majd (ha meg vagy vele elégedve) :wink:
Vendég

Na lányok, én elmentem pakolászni. Igyekszem még azért benézni, és elköszönni!
Pusza.

meri

Meri-tesó!!! Most, hogy jövök elmész :cry: Gyere majd még mindenképp! :D
Vendég

Szaiasztok!

Szerintem mindenképp menjünk, mert mi van, ha a jövő héten is ugyan így járunk? Akkor sose taliznánk. Ezek szerint négyen tutira leszünk + 2 lehetséges. Én nagyon csalódott lennék, ha elmaradna...
verzsike

Sziasztok!

Van netem,írtam egy regényt,még hőgörbét is szúrtam be,oszt hol van? :evil:

Megyek paprikás krumplit főzni.Délután talizunk! :D

Puszi

ESzter

Kép

Kép
anubias

Titi! Annyira szép ajándék lenne a férjednek egy + teszt, nagyon szorítok, de addig is, talán akkor sem lenne szomorú, ha már januárban megkapná...
A meglókavarni nem jelent semmit, szerintem csak nagyon siettem és valamit elütöttem, csak megkavarnit akartam.

Little! Ne szomorkodj, majd eljössz jövő héten. Egy kicsit írigykedem, h neked már van egy ilyen édes pici fiad…

Meri! Ez igen, valaki ágyba kapja a reggelit? Nagyon rendi a párod. Jó utazást és Boldog Új Évet. 2007-ben visszavárunk.

Pusz
verzsike

Hugi, itt vagyok, csak közben pakolgatok, de azért ide-idenézek. Meg egyeztetem a dolgokat itt a neten. Úgyhogy még nem tűnök el.

meri

meri,
kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,egy tündér vagy,én meg lógok a könyvvel :lol:
tudod én most jövök ide és érzem magam jól erre te meglógsz :twisted: :lol:

anna,
azt értem hogy te 2X féllel kezdtél csak azt nem hogy miért .miért nem 1X1?mert ugya hatóanyag szempontjóból uaz,mert az 50mg az 50mg 1X1 és 2Xfél formában is.......az mit jelent nálad hogy több apró :shock: hát igen,akár akkor is lehetnek ikreid ha egy domináns tüsződ van :roll:
Vendég

Mondom, hogy nem tűntem még el teljesen. Könyvem is van, de azt nem tudom átküldeni. :)

meri

Meri!!! Nagyon örülök, hogy itt vagy azért! :D

Gigi! Nekem így osztotta el a doki, gondolom így kevésbé sokkolom a szervezetem, mintha egybe dobnám az egészet (mert ugye nálam jófajta mellékhatásai vannak) :D
Nagyon-nagyon sajnálom, ami Veled történt :cry: :cry: És drukkolok nagyon, hogy minél elöbb visszajöjjön, visszajöjjenek a babák Hozzád!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?