Sziasztok
Blur: a védőnők 99%-a tökhüye. Nekem jutott az 1%-ból! (angyalka szájli)
Bori: mondom, hogy én megkaptam az 1%-ot. A védőnőnk 1-2 évvel idősebb csak nálam, a gyerekeimnél kisebbek az övéi, szóval nagyon távol nem áll tőle még az anyaság élménye
körzeti: nem lehet, hogy csak a táppénzes papírért kell bejárni? Nálunk pl. ki van írva a doki ajtajára, hogy (többek közt) terheseket soron kívül behívnak! Én mindig rendelés előtt, vagy rendelés utolsó negyed órájában mentem, sőt sokszor odatelefonáltam, hogy mennék a kutyanyelvért. Mire odaértem, megírva, lepecsételve várt, kop-kop és az asszisztensnő kiadta. Így cca. 2 percet töltöttem a rendelőben.
Én is paramami vagyok. Bercinél meg főleg az voltam, 3 és fél évig vártunk rá, amikor derült égből villámcsapásként érkezett, persze minden mindig eszembe jutott.
babdorka: a felszívódó varrat sem kerül be az anyatejbe! Hol hallottad ezt a hülyeséget??? (már bocs) A tápanyagok jó része sem kerül bele az anyatejbe, ahogy a méhlepényen sem jut át minden. (Ha jól emlékszem, a nagymolekulájú anyagok nem jutnak át a placentán, de majd utánanézek.)
uxi: igen, én is néztem, hogy Emi csak pár héttel "öregebb" Bercinél:) Nálam kényszerű volt a nagy különbség, a lányok az első házasságomból vannak. Bár én már akkor is 3-4 gyereket akartam

Ez a korkülönbség nekem nagyon bejött (mmint a közel két év is, meg a nagylányok után a kicsi is). Nagyon sokat tudnak segíteni a csajok, persze, ha van kedvük
barbamami: nem tudom, szerintem a 3. gyerek (főleg, ha kicsik a korkülönbségek) lényegesen "kevesebbe kerül", mint az első. Nem, mintha nem a nyomorult pénz mozgatná a világot, de amikor egy gyerekről van szó, én annyira borzasztónak érzem, hogy anyagiakról kell beszélni
pocakkenegetés: én elég trehány vagyok ilyen szempontból, de egy repedés sincs a hasamon-combomon. Szerintem ebbe is erősen belejátszik a genetika. Anyám pl. már az első terhessége tizenegynéhányadik hetében tiszta stria volt. Szerencsére én nem örököltem tőle.
Na, ezt most elküldöm, aztán folyt.

[/b]