Csatlakozunk a "ma éjjel katasztrófálisan aludtunk" táborához
Este a szokásos időben letettem őket,aludtak,mint a bunda,aztán olyan 20:00 után hangokat hallottam

Noa áll a kiságyban,röhög és dumál

Aztán Száva elkezdett visítani,mert jött vissza neki kajcsi és megijedt.Megvígasztaltam,aludt is tovább.Noával pedig a "feláll én leteszem" "játékot" játszottuk vagy 5-ször.Már majdnem elaludt,amikor 5 percenként elkezdett sírni,majd Szávával felváltva ezt játszották egész éjjel.Élmény volt
De reggel kiderítettem a csodás éjszakánk okát:már világítanak a felső fogacskák

Mindkettőnek mindkettő
Végül éjjel Nurofennel aludtak el,ma le sem teszem őket enélkül.
Tonti
Láttam,illetve csak hallgattam a műsort,mert nálunk ilyenkor kaja idő van.Nem semmi,de bírom az ilyen fajta műsorokat,mert valóban sokat tanulhat belőle az ember.
Ugye ma mentek/voltatok az első szurira?Hogy viselte a drága?
Zsuzska
Herqules twin raptor spinünk volt,imádtam,de ahhoz,hogy sétáljunk,már elég egy kisebb,olcsóbb és egyszerűbb kocsi,mert nem alszanak séta alatt.
Nem tudom,hogy az ikreseken valódi-e a kép.Én is pont ezen agyaltam

De amiket a többiek írtak,háááááát,így én sem merek onnan vásárolni
Juci
Sajnálom a rossz éjszakát,szerintem simán lehet,hogy rosszat álmodik,illetve,amit Ancsy is írt,hogy annyi esemény,inger éri napközben,hogy nehezebben dolgozza fel.Esetleg fél,és TE hiányzol neki.Lehet,hogy most több figyelmet,babusgatást igényel.
Vanda
Kitartás!!!
Most már én is picit "könnyebben" hagyom itthon a lányokat,de ilyenkor is kb. 5 percenként telefonálok

Mintha csak én tudnék mindent
Amonré
Sajnálom,de szerintem jobb,hogy most derült ki,mert időben tudjátok "kezelni".
Csillus
Neked is kitartás!
Anny
Olyan szépek ezek a csajok!!!És minden rendben lesz,meglátod,bár én is tiszta ideg lennék
Nálunk sincs senki,akinek babája lenne itt a környéken,pedig jó lenne néha ilyesfajta társaság,de majd Hévízen csajok...