A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Vanda: éjszakát sajnálom. :( Napközben tudsz pihenni? Balunak jobb már kedve ?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vanda! Az éjszakátokat nagyon sajnálom. Remélem napközben majd tudsz egy kicsit pihenni.

Dóri! Jobbulást Nektek!

Myra! örülök, hogy Ti már jobban vagytok!

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Sziasztok!

Csillus: szegenykem! Elhiszem hogy kivagy, emlekszem en meg erre az idoszakra, hogy en mennyit sirtam mert Annam nem nott rendesen. :cry: Kivanom Neked hogy Nalad is ugy alkuljanak a dolgok ahogy nalam es mindharom csemeted egeszsegesen szulesen meg!!! Mennyi idos vagy most, 20 hetes korul, nem? Ha be kell fekudnod hat be kell, bitoztosan nem lesz konnyu de a babakert muszaly! Sok-sok erot es kitartast!!!

Ancsi: Neked sincs segitseged? Neha belgondolok mennyivel konnyebb azoknak akiknek a szuleik tudnak segiteni, en nyar ota nem lattam az enyemeket. :(

Zsuzska:
gratulalok a jarashoz, huha! Mostanto ninc megallas! :lol:

Dori: peldakep! :D Serintem szuperul csinalod hogy bevonod a Csajokat a pakolasba, takaritasba, szerintem ez egyenesen kotelezo. MINDENKI NEZZE MEG AZT A MUSORT AMI MOST 11-KOR KEZDODIK A VIASAT 3-ON, nagyon durva! :roll:
En sokat szenvedtem a fiammal de most hala Istennek elso szora osszepakolja a szobalyat, megszokta hogy igy kell. Mar par hete (majdnem) egyedul vetkozik-oltozik, egyedul megy pisilni, kakilni, egyedul eszik, mar csak a csunya beszeden meg a hisztijen kell javitani. :roll:

Vovanda: kitartas! Szegenykem! :?

Oditas van, mennem kell.
Ja, ma megyunk bolcsinezobe.

KépKép
KépKép
tontica

De aranyos, hogy így együtt éreztek... :) Nagyon jól esik. Napközben kevés pihi van, etetés-fejés, két kaja közt meg háztartás. A főzés még nem megy (majd idővel) a többivel boldogulok. Balut így is a szitter hozza haza az oviból, meg ha kell, itt is marad, hogy ne egyedül legyek a hárommal.

Myra!
Balu alakul, lassan majd helyreáll a rend. próbálunk sokat foglalkozni vele. Még úgy is, hogy esetleg a szokottnál később kerül ágyba. Igényli és nagyon élvezi, amikor csak vele vagyunk.
vovanda

Sziasztok!Köszönöm az együttérzéseket,és a priviket!
Próbálok optimistább lenni!Majd irok,hogy mi történik!Sziasztok!

Csilla
csillus81

Vanda, úgy látszik tegnap éjjel ez volt a kritikus időszak. 2-4 ig Dorka ágya mellett hevertem a földön és a kezét simogattam, ő meg nézett nagy boci szemekkel és néha elsuttogta, hogy anya.
Fogalmam sincs, hogy mi lett vele...
Szerintetek lehetnek ekkora gyereknek rémálmai?
Emlékezhet rá, hogy mi történt vele a kórházban és hogy nem voltam ott mellette?
Zokogva ébredt és úgy kapaszkodott belém, nem akart elengedni, alig tudtam visszarakni az ágyába, hogy odafekhessek mellé...
Full tanácstalan vagyok...
:cry: :cry: :cry:

Viszont délelőtt megint kivittem őket egyedül az udvarra, majd miután ki szerettek volna menni, az utcára is és olyan kis ügyesen gyalogoltak velem, mellettem :D fejlődünk :wink:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Elég fáradt vagyok, mostanában megont korábban kelnek 1 órával, és egész nap nyűgösek :(

Jövő kedden lesz a tárgyalás, és emiatt is ideges vagyok.. :? :roll: :cry:

Kor: engem is fiatalabbnak szoktak nézni. Anyu is ilyen volt. Mikor öcsémet vitte az iskolába, mondta neki egy tanár, hogy becsöngettek, menjen be szépen az osztályterembe :lol:
De tényleg nem annyira előnyös, ha hivatalos ügyeket intéz az ember.

Atyaég, annyi mindent akartam írni, de totál kiment minden a fejemből! :shock: :oops:

Tonti: Én láttam a műsort tegnap! Tényleg durva, de az anyuka se semmi! Igaziból őt kellett helyretenni kicsit :wink:

Kép Jázmin sétál

Kép
Lili rosszalkodik
Vendég

Mindenkinek jó éjszakája volt úgy látom.Hogy lehet így áldozni?Pasi?

Csilla
Kitartás és soha ne add fel.Ha be kell feküdnöd,akkor a kicsikért (és magadért )kell.Gondolj erre.Sosem bocsátanád meg magadnak,ha baj lenne mert nem akartál befeküdni.
Zsuzska tud neked befekvéses tanácsokat adni.

Juci
Szerintem simán álmodhatnak rosszat,de az is lehet,hogy sokatt mennek és fáj a lábuk.Tudom hülyén hangzik,de a barátném fiával is ez volt.Már minden baromságot bebeszélt magának,aztán dokinéni megnyugtatta.

Vanda
arzuhanás.com vagy jatsszvelem.hu
Én ott vettem,olcsóbban mint a vatera vagy a teszvesz :wink:
Nem tudom van-e most is,de veszítenivalód nincs vele ha megnézed.
Vendég

Anny
A szemük s eáll jól.
Én is belenéztem,az a nő egy idióta volt.Már bocs
Vendég

Banika: Ezt jól látod :lol: Nagy franc a két kiscsaj :D :wink:
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors visszaolvasással próbálkoztam!
Tonti!
Sajnálom,hogy kicsit besokalltál,de ezen szerintem egyikünk sem csodálkozik... :roll: Én is volt,hogy éjjel 2kor elmentem sétálni,mert azt mondtam hogy most begolyózok.Nálunk pont fordítva van,velem elvannak a csajok,játszanak,nyugi van aztán hazaér Apa és elszabadul a pokol :wink: :wink: :lol:
Banika,Juci!
Szeretném erősíteni az 50esek táborát :lol: :lol: :lol: :lol:
Banika!
Nem semmi sérülése lett akkor ennek a kis "zsizsiknek" :( Remélem hamar meggyógyul!!
Fanni!
Nagyon szépek vagytok!!!!!
Rebe!
Édesek a csajok!!Én is imádom a harisnya+farmer térdnadrágot :wink:
Kép
Lili!
Nagyon jó hajad!Az iwiwen néztem a képet!Nagyon szépek vagytok :wink: :wink: Barnusod haja csúúúúúcs!
Anny!
Huncutok a lányok :wink: :wink: Ne aggódj a tárgyalás miatt(tudom könnyű mondani),de az biztos hogy semmi gond nem lesz,remélem Apukát jól megvasalják gyerektartás ügyban!!!!!! :twisted:
Juci!
Ne aggódj,ez szerintem előfordul,hogy rosszat álmodik vagy felijed valamire!Amennyi szeretetet kapnak a lánykáid,ha emlékeznek is a kórházra nem hiszem hogy rémálmaik lennének :wink:

bognartundi0727

Ja, Tonti: Akartam írni, hogy én is fogok találkozni egy pszichológussal. Ráadásul a tárgyalás utáni napon. Sztem rám fog férni egy jó kis beszélgetés.

Tündi: Milyen gyönyörű nagylányok! Köszi a bíztatást :)

Ma remélem legalább Lilivel ki tudok menni kicsit. Ő már meggyógyult, de Jázminnak még min 4-5 nap kell. Bár alig van rajta pötty, de azért rendesen meg kell gyógyulni.

Már akartam kérdezni! Nektek vannak a környéketeken babás ismerősötök? Itt nálunk rengeteg van, de én nem vagyok az a barátkozós, utcán odamenős típus. Van itt a babaneten egy külön topic, ahol a környékbeli anyukák vannak, de mindegyiknek idősebb a baba, vagy az egyik nagyon kicsi, a másik meg 3 év körüli. Velük nem tudok mit kezdeni. A közös programjaikra sem tudnék elmenni csak úgy a csajokkal.
Vendég

Tontica! Azt a műsort a viasaton én is láttam, nagyon gáz, de ezek szerintem extrém esetek, és sokszor tényleg az anya rontotta el. De tök jó, mi legalább tanulhatunk belőle.
Igen sajna nekünk sincs semmi segítség. Én is ezért szoktam kibukni. Most viszont megyünk haza a 7végére, és akkor lesz egy kis pihi, mert ott lesz egy csomó ember, aki foglalkozzon a csajokkal.

Anny! Nagyon édesek a csajok. Látszik, hogy tényleg nagyon huncutok. IItt nálunk a lakótelepen is van sok kisbabás, de még nekem sem sikerült senkivel összehavarkodnom.
Te merre laksz? Én néztem nekünk még itt topikunk sincs.
A tárgyalás miatt ne izgulj, nem lesz semmi gond, és én is remélem jó sokat sikerül lenyúlnotok apától. De meg is érdemli.

Tünde! Milyen nagyok már a csajaid, és nagyon csinik. Lassan fiúkat kell kergetnetek az ajtó elől.

Judit! Szerintem álmodhatnak rosszat, és lehet, hogy fél is egy kicsit a sötétben. Pont tegnap volt itt a védőnő, és én is mondtam, hogy Adri rossz alvó lett. Szerinte lehet a foga, de az is előfordulhat, hogy annyi élmény éri napközben, hogy a kis agy még nem tudja ezt rendesen feldolgozni, és ezért alszik nagyon nyugtalanul.
A kórházi élmény nem hiszem, hogy most jönne elő, állítólag az első 2 évünkről nincsenek emlékeink.
Viszont van egy hospitalizmus nevű betegség vagy tünet, ez a sokáig kórházban feküdt babákra vonatkozik, ők szeretet éhesebbek, jobban igénylik a babusgatást, többet is sírnak, mert megtanulták, hogy így hívják fel magukra figyelmet. A neten rá tudsz keresni. Nálunk apa traktál ilyennel, hogy figyeljek Zsófira, mert ő az elején sokat volt kórházban, hogy nála ne alakuljon ez ki.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Zsuzska: gratula a járáshoz! :D Ügyesek!

Vanda: főzés??? Nekem mikor a csajok annyi idősek voltak mint a Ti picikéitek, eszembe se jutott. Tény, hogy anyósom és a szüleim elláttak kajcsival. Meg a férjem is megcsinál bármit.
Én még most sem hordom Kírát az oviba, szerencsére anyósom elviszi, hozza. Szerintem majd csak ősszel fogom magamat rászánni. Félek belegondolni is, hogyan fogom a 3 csajt felöltöztetni, plusz nekem is ki kell nézni valahogy. Aztán le a másodikról, garázs kinyit, kocsival kiállok, gyerekek be és indulhatunk is. :shock: Hű, már abban is elfáradtam, hogy leírtam. Néha azért pihenj le napközben. Fél óra is jól tud esni.

Anny: nagyon édesek! :D Tárgyalástól ne félj,( persze, mondani könnyű) Te vagy a nyerő helyzetben! Anyukád akkor tényleg nagyon fiatalos. :D

Judit: éjszakát sajnálom! :( Szerintem álmodhat rosszat, vagy megijedt valamitől. Remélem ma jobban alszik. Ügyesek a sétával! :D

Tündi: nagyon szépek és csinosak! :D Éjjel 2-kor séta? :shock: :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok!

Csillu ,én voltam a Hajdú doktornőnél és nagyon rendes ,a legjobb uh.-s a szakmájában :)kitartás

Hétfőn voltunk a szemészeten amit irtam ezelött.
A szemvizsgálatot 6-7 hósan kell csináltatni aztán 1 éves 2.5 és 5 évesen ha nincs baj.
Ugye Regi szeme nem volt jó , felhivtam kedden a gyermekszemklinikát és kaptunk mára időpontot az adjunktusasszonyhoz.Marha rendes volt .Megállapitotta hogy Lia szeme sem jó????:(((,de ő mivel ugye a szemük nő valószinűleg kinövi az eltrését.Regi szeme a másik irányba rossz ,de nem nagy az eltérés még belefér.Tök rendes volt elmagyarázott mindent.Őt csak ajánlani tudom igaz legközelebb júliusra van időpontja :(

[Kép
amonré

Judit :P Vanda :P
Milcsi már 1 hónapja külön szobában alszik, de ma át kellett vigyem magamhoz, mert 10 percenként ébredt. Nem is csoda, nálunk akkora szél volt, hogy még én is féltem kicsit :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hello!

Csak gyorsan mert fozok es sutok. :D Fele tesztat makkal, felet dioval csinaltam hogy a kicsik is ehessenek, kivancsi vagyok izlik-e majd Nekik.

Vovanda: na, en tudom mirol beszelsz amikor azt irod hogy Balu megorult es total feltekeny. Nalunk az elso ket honap katasztrofalis volt, kezelhetetlen, ujra bepisilt, stb. De kibirtuk, atveszeltuk es most "jo" vagyis jobb. :wink: :lol: (annyira szereti Oket hogy sokszor bemegy a szobajukba amikor alszanak es folkelti Oket hogy menjenek Vele jatszani :roll: :evil: :lol: )

Juci: hu, hat nem lehet konnyu! Nalam az ilyenek csak par napig szoktak tartani, remelem Nalatok is hamar megoldodik a helyzet viszont vigyazz most lehet Oket nagyon elrontani. :roll: :) En is arra gondolnak amit Ancsi ir hogy talan tul sok most ez a fejlodes a kis agyanak es nehezen dolgozza fel. Korhazra nem hiszem hogy emlekezne de ki tudja allitolag a babak meg az elozo eletukre is emlekeznek. :lol:

Anny: micsoda kis kolkeid vannak! Iszonyu huncut kis csajszik lehetnek! Szerintem mindig a szulok a hibasak, vagyis hibasak is meg nem is. Szeretnenek mindent jol csinalni csak nem tudjak hogyan es senki nem mutatja meg Nekik, szerintem a jo szuloseget tanitani kellene!!!
En nem tudom Te hogy birod, en egyedul mar reg a hajamat tepve, ossze-vissza rohangalnek es kozben orditanek. :lol: Szerintem probalkozz ismerkedni a topikos csajokkal! Egyszer mindent el kell kezdeni!

Tunci: Te Lanyaid is takaritanak? Tanitsad am Oket es Te nyugdijba mehetsz! :lol: Ha Veled nyugi van az azt jelenti hogy valamit nagyon jol csinalsz! :wink:

Ancsi: de irigyellek hogy mentek haza hetvegere. Mi majd nyaron megyunk.

Myra: hat nem lesz konnyu a herce-hurca a kicsikkel, mi is csak most kezdjuk igazan, kivancsi vagyok hogy oltoztetem fol es etetem meg Oket hogy odaerjunk idoben a suliba, bolcsibe. Ja es meg a tizorait is el kell kesziteni de az a jo hogy jon a jo ido es nem kel kismillio ruha a gyerekekre.

Megneztuk a bolcsit, nekem tetszik, mi leszunk a 3. ikerpar. :D
9-tol 1-ig lesznek a kicsik. A bolcsi ott van a suli mellett. :D 3 dadus van es nem olyan sok gyerek, eleg nagy a ter, szoval tetszik. Kivancsi vagyok mi lesz, remelem nem fognak sokat sirni!
115 euro/gyerek/honap, eleg olcso a tobbihez kepest.
Hetfon kezdik.

KépKép
KépKép
tontica

Lányok,
mi volt abban az ominózus műsorban??? Nagyon kíváncsivá tettetek!

Rebe, Anny, Tündi,
tündériek a lányok!

Fanni,
Milcsi pofija mintha kigömbölyödött volna, kezdenek nagyon is hasonlítani egymásra. nem?

Tonti,
ott ilyen egyszerűen megy a bölcsi? Ma megnézed, hétfőn már mehetnek is? Azta! Én is attól parázok, hogyan fogok reggel elkészülni velük, de hát, mindent meg lehet szokni...

KépKép
lili73

Csatlakozunk a "ma éjjel katasztrófálisan aludtunk" táborához :roll:
Este a szokásos időben letettem őket,aludtak,mint a bunda,aztán olyan 20:00 után hangokat hallottam :shock: :shock: :shock: Noa áll a kiságyban,röhög és dumál :shock: :shock: :shock: Aztán Száva elkezdett visítani,mert jött vissza neki kajcsi és megijedt.Megvígasztaltam,aludt is tovább.Noával pedig a "feláll én leteszem" "játékot" játszottuk vagy 5-ször.Már majdnem elaludt,amikor 5 percenként elkezdett sírni,majd Szávával felváltva ezt játszották egész éjjel.Élmény volt :roll: :roll: :roll:
De reggel kiderítettem a csodás éjszakánk okát:már világítanak a felső fogacskák :D :D :D Mindkettőnek mindkettő :lol: :lol: :lol:
Végül éjjel Nurofennel aludtak el,ma le sem teszem őket enélkül.

Tonti
Láttam,illetve csak hallgattam a műsort,mert nálunk ilyenkor kaja idő van.Nem semmi,de bírom az ilyen fajta műsorokat,mert valóban sokat tanulhat belőle az ember.
Ugye ma mentek/voltatok az első szurira?Hogy viselte a drága?

Zsuzska
Herqules twin raptor spinünk volt,imádtam,de ahhoz,hogy sétáljunk,már elég egy kisebb,olcsóbb és egyszerűbb kocsi,mert nem alszanak séta alatt.
Nem tudom,hogy az ikreseken valódi-e a kép.Én is pont ezen agyaltam :wink: De amiket a többiek írtak,háááááát,így én sem merek onnan vásárolni :roll: :roll: :roll:

Juci
Sajnálom a rossz éjszakát,szerintem simán lehet,hogy rosszat álmodik,illetve,amit Ancsy is írt,hogy annyi esemény,inger éri napközben,hogy nehezebben dolgozza fel.Esetleg fél,és TE hiányzol neki.Lehet,hogy most több figyelmet,babusgatást igényel.

Vanda
Kitartás!!!

Most már én is picit "könnyebben" hagyom itthon a lányokat,de ilyenkor is kb. 5 percenként telefonálok :roll: :roll: :roll: :roll: Mintha csak én tudnék mindent :? :? :? :?

Amonré
Sajnálom,de szerintem jobb,hogy most derült ki,mert időben tudjátok "kezelni".

Csillus
Neked is kitartás!

Anny
Olyan szépek ezek a csajok!!!És minden rendben lesz,meglátod,bár én is tiszta ideg lennék

:roll: :roll: :roll:

Nálunk sincs senki,akinek babája lenne itt a környéken,pedig jó lenne néha ilyesfajta társaság,de majd Hévízen csajok... :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

banika: ahogy írtam is:
földi hívságokra, mint pl alvás vagy pihenés, ne pazaroljatok időt:-)
1szálpasi

Tonti
De a diót sem javasolják 2 éves kor alatt :roll: :roll:
Vendég

Holnap megyünk farsangi buliba 8) 8) 8) 8)
Vendég

Eszti,
gratula a fogacskákhoz! Nem feltétlenül lesz a ma éjszakátok is ilyen. Ha már áttörtek, utána nem fáj. Nálunk mindig csak egy-egy éjszaka volt borzalmas.

KépKép
lili73

Eszti,
ha már itt vagy, mondd már el, légyszi, mi volt abban a műsorban, megöl a kíváncsiság!!

Miféle farsangi buli lesz?

KépKép
lili73

Lili
Volt egy család,4 gyerekkel,ebből a 3 kicsi iker.És a lényeg,hogy a szülők nem alakítottak ki rendszert,szabályokat,anyuka mindent megcsinált a gyerekek helyett,akik megszokták ezt a helyzetet és teljesen átvették az irányítást a szülők felett.Aztán jött egy Nanny (jut eszembe,láttátok a Nanny McPhet?),dadus,aki segített.Szabályokat,alkotott,rendszert vitt az életükbe és a gyerekeket is bevonta a teendőkbe.És javult a helyzet.Röviden ennyi.

Az unokahúgomnak holnap lesz a farsangi bulija a suliban,oda megyünk :lol: :lol:
Vendég

Megint mindenkit elűztem innen :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

aha, köszi Eszti!
Jó nektek, jó bulizást!!!

KépKép
lili73

engem nem :D

pedig stócban a vasalniavaló, meg a szennyes is. anyuka meg lustizik a gép előtt

KépKép
lili73

Lili
Örülök :lol: Viszont most én lépek le :arrow: :arrow: :arrow: Apjuk hazaért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszti
Az a bibircsókos bébisintér a nanny?Azt láttam.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pasi
Majd lopok egy kis spiropentet a fiaimtól :lol: :lol: :lol:
Vendég

Halihó!

Banika!
Most hogy többet mozognak a higanykáid már jobban alszanak? Úgyanis én kitaláltam,hogy leszoktatom az enyémeket az ebéd elötti félórás kis alvásukról, mert 9 körül alszanak másfél órát és fél 3 körül is másfél-két órát, így sok volt nekik még az ebéd előtti is.
Na most olyan jól sikerült a leszoktatás,hogy délben nem alszanak,de délelőtt is csak 45 percet meg délután is csak 45-öt alszanak!!! :shock: :shock: Eddig legalább nappal jól aludtak... :( Ti voltatok ilyen anti-alvók,ha jól emlékszem...

Eszti!
És minek öltözteted a csajokat?Ikreknek? :lol: :lol:

Éjszaka:sajnálom a cudar éjszakátokat! :( Mi ezt játszuk már 2 hónapja... :cry: :cry: Most legalább átérzitek a sorsunkat kicsit! :wink:

Tonti!
Ez magánbölcsi?Nagyon jól hangzik,amiket írsz róla!És milyen szerencse,hogy a suli mellett van! :)

A képek nagyon édesek!Sok kis csibész! :lol:

binyek

Ja,Banika!
Én anno 15.000/db-ért vettem a hordozóinkat használtam.Akkor most többet ér?Mert Ti többért adtátok el... :lol: :lol: :lol: Ez a válság miatt lehet?? :lol: :lol: :lol:

Meggyógyult a forrázásom!De jó! :D Erre ma lereszeltem a hüvelykujjam végét izomból!Úgy kellet kivenni a darabot a salátából!Brrrr...Erről nem teszek képet,mert elég szarul néz ki.Miki be akar vinni a kórházba egy tetanuszra,de nem hagyom magam!!!! :( :( :(

Holnap próbálom fel a blézereket Pesten.Akkor derül ki,hogy melyik jön fel szottyadt-dagadt testemre! :oops: Majd teszeik képet,hogy tudjatok röhögni! :wink:

binyek

Binyek
Ezek még most is antialvók :lol: :lol: :lol: :lol:
Én hagyom őket akkor aludni amikor elfáradtak.Ha külön,akkor külön(de általában fél óra különbséggel dőlnek ki)
Ez ám a következetesség :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska
Perego aria twin volt,de kicsinek találtam.Megvan a duette(egy ideig marad is) plussz vettem már egy sima ariat,abból keresek még egyet.Tök könnyű,kis helyet foglal összecsukva.Ha ketten közlekedünk apával,akkor legalább nem lesz vita hogy ki tolja a babakocsit :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

mi 20-ért vettük
Vendég

Mi van, diot sem??? :shock: Ne mar!!! En mar ezer eva adom Nekik! :oops: :roll: Amugy nem lett valami jo a suti, nem tom, nagyon szaraz es nem eleg edes. (azert en ettem belole boven)

Lili, Binyek: igen, maganbolcsi, itt szerencsere annyi van beloluk hogy csak ugy halasszak a gyerekeket, gondolom azert ilyen olcso is.

Sotske: tok jol leirta a musor tartalmat. Most is kezdodik, ebbn 5 fiu van. :shock:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok :)

Ma volt uh méreteink:

Roxi: 39 cm, kb.1100 gr
Levi: 37 cm, kb. 1050 gr
Doroti: 26 cm, kb.520 gr

Minden rendben Dorotit leszámítva, ha akarok hazamehetek egy hétre, de nem tudom, hogy akarok-e. :roll:

Csillus: Sajnos nálunk is ugyanez van.. :cry: De remélem minden jóra fordul. Hajdú doktornőhöz feltétlenül menj el!!!
Én is tudok bármiben tanácsot adni, hiszen most mentem át ezen a dolgon én is, ha akarod küldj privit is nyugodtan!

Nagyon aranyos minden gyerkőc! :wink:
Vendég

Binyek
A legszebb királylányok lesznek :lol: :lol: :lol: :lol: Majd készítek holnap fotót és teszek róluk 8) 8) 8) 8)

Banika
Igen, a bibírcsókos,aki addig marad,míg meg nem szeretik a gyerekek.

Tonti
Sajnálom a sütit.

Binyek
Száműzni kéne magad pár napra (vagy hétre?) a konyhából :wink: :wink: :wink: :wink:
Alvás:már nekünk is sok a kettő.Én 2 hete azt csinálom,hogy minden nap 5 perccel később teszem le őket de.,így szép lassan áttérünk az egyszeri du.-i alvásra.Most jelenleg 9 helyett 10:15-kor fekszenek,kb. 45percet alszanak,van,hogy picit többet.Ilyenkor du. olyan 2 körül teszem le őket és min. 1,de inkább 1,5 órát lehúznak és ez most így pont jó mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol:

Nory
Szép nagyok a babák és reménykedjünk,hogy Doroti is összeszedi magát.
Anno,mikor már én is bent feküdtem,felajánlották,hogy menjek haza pár napra,de én nem mertem...De jól döntöttem.Mi messze lakunk a kórháztól,így nyugodtabb voltam,hogyha valami van,akkor helyben vagyok.
Vendég

Sziasztok!
Képtelenség visszaolvasni és emlékezni is (nekem) mindenre, így tömören beszámolok:
Hévíz tuti hely, megyünk (remélem) tavasszal is, de sajnos Huba nem bírta a sok infót, így 2 nappal előbb hazajöttünk. Hiányoztak neki biztos a rácsok az utazóágyáról :lol: (az apja szerint abba kapaszkodva aludt el a kis cukorfalat! :oops: :lol: :wink: ). De így is rettentő büszke vagyok rájuk, h ennyire jól bírták a kiképzést és a sok újdonságot (voltunk Zalaegerszegen fürdőben, minden nap pacsálni a hotel uszodájában, sétálni, lovakat nézni, Balatonnál, a hotel játszóházá(szobájá)ban, egyik barátnőmnél, aki útbaesik odafelé (Juditra is gondoltam, mikor elsuhantunk Fehérvár mellett, és ha tudtam volna a pékségről.... :wink: )

Binyek, én is a fehérre szavazok!

Eszti, haematomáról írnál picit (tudom, írtál már, de mikor volt az?!), h hogy is volt? Petrusnak van egy pici a talpán. Mi a teendő?

Lehet, h nekünk is kellene egy kenyérsütőgép? Á, akkor be sem férnék az ajtón :roll: :twisted:

Kép
an°°di

Andi
Nekünk haemangiómánk van :lol: :lol: :lol: Vigyázni kell vele,nehogy kivérezzen,ha mégis,nagyon erősen le kell szorítani valamivel pl. zsepi.Műteni tilos,ugyanis visszanő.Vagy megvárod,hogy elmúljon,vagy megadom a szegedi dokink számát.Mi oda járunk vele,itt oxigéngázzal lefagyasztják,ez felgyorsítja a felszívódást.Maga a kezelés kb. 2 másodperc és egyáltalán nem fáj,fizetni sem kell érte,csak beutalót kell vinni a háziorvostól.
Vendég

TÖBBIEK????

Nekünk jó éjszakánk volt,csajok alszanak,mint a bunda és dorbézolás sem volt :lol: :lol: :lol:
Vendég

hello csajok!
meg vagyunk, akartam irni nektek miutan meg erkeztunk, de nem ment a babanet, nem tom ha csak nalunk, vagy egyaltalan... :roll:
asztan meg jol be virusoztunk, hasmenes, takony stb, de mostmar jobban vanak, de meg kapnak kis gyogyit meg laktozmentes tapot

legyszi ha valaki tud valaszoljon nekem, 19-20as oszi teli cipoke jo 1 eves korukba a babaknak, vagy be kene csereljem nagyobra (kaptak a babik, de majd csak oszel hasznalhato mikor mar kb jarnak)

itt az este hult a ho es meg most is van belole boven, kel valakinek???

koszi csajok es minden jot nektek
puszika

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Demoniq,
szerintem jó lesz, de mérget azért nem vennék rá. Az enyéimnek most épp ez a méretük!

KépKép
lili73

Lányok, akik már tejet kevertek a tápihoz!

A (zacskós) tejet előtte mindig felforraljátok? Teljes tejet (3,6%) adtok?

KépKép
lili73

Jó reggelt!

Eszti!

Én is jelen, nekünk is jó éjszakánk volt :lol: és még megy a szunya.

Lili, szerintem a 3,6-os sok nekik, de nézz utána azért.

Szia Móni!

Sajnálom a vírust, 19-20 szerintem jó lehet, bár nálunk Lilire kicsi volt már a magas és széles lábfeje miatt, szóval ez is gyerek(láb) függő :?

Többieknek is szép jó reggelt!

Puszi!

Judit

jucicuki

Judit,
úgy tudtam, minél zsírosabb, annál jobb, mert annál több benne az értékes anyag.

KépKép
lili73

Lili, én is úgy tudom, jobb a 2,8-as. És én nem forraltam. Mi is lassacskán váltottuk ki a tápszert, kb egy hete isznak sima tejet. Semmi gond (koppkopp). És nem forralok

Eszti, akkor az más? :oops: :oops: :oops: :roll: :)

Huba meg sem mozdult 11 órán át itthon a saját ágyában. Óvatos duhaj még a kisfiú. :lol:

Móni, lehet, h jó lesz a 19-20-as, Huba is most nőtt bele a 21-esbe. A barátnőm kisfia azonban úgy nőtte ki a 19-es benti szandálját, h még járni se tudott. Fél év alatt azonban 24-es lett a lába. :shock: :shock: :shock: Tehát erre sincs recept! :wink:

Kép
an°°di

Andi,
köszi. Nahát, nem gondoltam, hogy ketten is a 2,8-asra fogtok szavazni :shock: , én meg direkt a 3,6-osa mentem rá. Azért még próbálok utánaolvasni. Jaj, de jó, hogy nem kell feltétlenül forralni! Már én is keverem, de egyelőre csak 30 ml tejeket tettem a 170 tápba.

Ügyesek vagytok, hogy jártok ide-oda, meg üdülni. Nekem komolyan az okoz fejfájást, hogy hogyan tudnék a két gyerekkel menni, és főleg hova, hogy tudjon apjuk dolgozni itthon.

Nálunk meg olyan kiszámíthatatlanok az éjszakák. Tegnap egy nyikk se egész éjjel, ma meg nyöszörgés, sírás-rívás Barni részéről.

Gyerekeim megtanultak felmászni a szobájukban a fotelágyra. Ilyenkor mit kell csinálni? Mindig ott lenni, és vigyázni, hogy ne essenek le? Vagy hagyni leesni, és rávezetni őket, hogy le tudjanak mászni?

KépKép
lili73

Jó reggelt!

Nálunk is jó volt az éjszaka,Regi nem ébredt annyit mint szokott ,viszont a hülye anyja kelt helyette ,mert szokatlan volt , hogy nem sir annyit a cumiért.Sasoltam be a kiságyba hogy minden rendben van -e.Hát igen én sem vagyok normális. :D

Móni, mi a tesomtól kaptunk 18.-as cipőt amn az volt hogy 1 éves korukig jó lesz.Na most éppen hogy felo tudom adni rájuk egy vékony zoknival.szerintem pár hét múlva már nem is tudják felvenni :cry:

[Kép
amonré

Amonré :P
ez természetes...mennyit keltem én is ki az ágyból, néztem, minden okés-e a kiságyban...

KépKép
lili73

Lili, mi is 10 ml-jével váltottuk ki a tápot, szép lassan.
Ja, megyünk. ;) Nem nagyon bírok itthon megülni. Játszóház? Az állatkertiben állandó személyzet segít :wink:
Tej: anyáink is hígították, emlékezz csak, miket beszélnek! :D
Felmászás: mindenképp tanítsd meg őket lemászni. Ilyen idős korban elég, ha párszor fenékkel előre fordítod őket, gyorsan tanulnak, de ezt gondolom, te is észrevetted 8) Nálunk a "hogy mész le?" kérdés a kulcs. Erre mindig megfordulnak, még a játszótéren is előfordult, h Huba fenékkel ment "le" a sódert és a betonjárdát elválasztó csíkon :lol:

Kép
an°°di

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?