Dalma
Elképzeltem Pöttöm Pannát, amint duhajkodik a játszótéren

, na jó nem vicc tudom, tényleg nehéz lehet vele. De jó, mennyit tanul Kornéltól, állva pisilésen még van mit javítani de már az is jó, hogy pisilni akar, én lányomnak eszébe sem jut ilyesmi.
Johanna azért nem ilyen durva, ő mindent megtesz, amit kérek, kedves, mosolygós, kicsit bújos, kis idő után viszont feltalálja magát. Inkább, akkor művel ilyeneket ha már fáradt, akkor verekszik meg agresszív.
Nekem angolt kellene, de nagyon, tiszta égő, már három éve megvan a diplomám és még nincs mellé nyvizsga.
Néztem is tanfolyamot, mert én képtelen vagyok önszorgalomból tanulni, de se pénz se idő…
Reni
Kitartást az építkezéshez, nem egyszerű dolog, idő és pénzigényes.
Csuri
Szomszéd, nem semmi, nekünk szerencsére rendesek a szomszédaink. Jocó
Hogy bírod ki, az lesz a vége, hogy valaki elszólja magát, szerintem tömd be a füled. Nekünk is nagyon tetszett a Vadaspark (Én is csak isis koromban voltam utoljára) Johanna egyfolytában csak mutogatott, meg dumált, kiabált, szerintem megyünk majd nemsokára megint, mert nagyon élvezte.
Katica
Munka az van attól bőven, inkább az a hirtelen csend lett furcsa, az utolsó 2-3 hétben elég durván hápog 12 ezer kacsa.
De ügyes Léna a bilizéssel kapcsolatban, milyen nyugodtan ül ott, én lányom lepattanna, hogy elszedje a gépet.
De édes, nálunk is nagy sláger a pitypang fújogatás.
Na akkor alakul a szerelem, ha jól látom.
Ilba
Jobbulást Beninek!
Szőrős kert, ez jó, sajna nálunk is a gaz szőrösödik minden felé, ezzel a sok esővel.
Belengett a képbe
Évi
Akkor az nem is sok szerintem, ja igen azt kérdezni is akartam, hogy, hogy megy az együtt dolgozás, mert én el nem tudnám képzelni, alig tudok Johannától írni egy mailt vagy, nyomtatni, főzni stb., mindig vele kell foglakozni.
ÁÁÁÁÁ, akkor apa megkapta (ha jól emlékszem te írtad, hogy nálatok se pelenkáz az ember)
Tali jó ötlet, mi is mennénk, esetleg Klarisszával szervezkedve.
Na megyek ébredés van (Évi: feltöltődött az elem)