Elif, boldog szülinapot!!!
Képzeljétek, szegény kis angyalbabámnak gombás a hónalja, meg a tokája

tiszta piros, meg furcsa a felülete, elvittem a gyerekorvoshoz, kaptunk rá ecsetelőt, remélem, hamar meggyógyul. Ja és ettől kezdve nem szabad kennünk az olajjal a hajlatokat. Meg nagyon oda kell figyeljek rá, hogy ha beizzad neki, törölgessem ki minél többször jó alaposan szárazra. Szegénykém
Zsuzsi, nagyon örülök, hogy rendeződik a kaja-kérdés Lénával, nagyon szépen hízott most, tartsa meg ezt a jó szokását

pelustalanságra kíváncsi vagyok, hoyg fog menni - már csak azért is, mert pl Adri imád pucérkodni

kis huncut csaj
Kenguru green-lime színű lett. Nem ez a legszebb, de szerintem jó. Na meg nem akartam nagyon lányosat, hátha öcsink lesz majd

mert mi is tervezünk majd kistesót - szerintem idén még nem kezdünk neki, de jövőre azonnal
Millye, mennyi idő telt el, mióta húgoddal ez a szörnyűség történt? Persze érthető, hogy nagyon nehéz neki, el se tudom képzelni, mennyire (igazából nem is akarok belegondolni), biztos hogy kell neki idő, hogy feldolgozza ezt az egészet. Próbáltál már úgy menni, hogy a baba nincs veled, hogy tudj vele beszélni, ne veszítsétek el teljesen a kapcsolatot? Esetleg úgy könnyebb lenne, mint ha az "orra alá van dörgölve" a gyerek... nagyon nehéz ez

de szerintem is inkább ilyenkor már szakemberrel kéne beszélnie, hogy segítsen neki feldolgozni ezt az egész helyzetet...
Zsancy, ez az összekulcsolt kézzel üldögélés nekünk is megvan, úgy szoktam röhögni rajta, olyan így Adri, mint egy kis vénasszony, ahogy tördeli a kezecskéit

majd lefotózom én is.
ZVera, nagyon sajnálom nagypapádat!
Julcsi, örülök, hogy javul a szopi-helyzet
Ladmon, ne ijesztgess, úgy belekényelmesedtem ebbe a napi öt kajába
Mekkora kalapja van Vendinek

édes