A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Juci
Nekünk már készül a feliratos póló :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Ancsi
Látom,jól sikerült a buli.Olyan édesek a lányok :lol: :lol: :lol:
Vendég

ja, tudom, mit felejtettem el:-)
név - és szülinaposoknak sokat, boldogat.....
neves póló....jó ötlet....szerintem szerezzünk be valami szponzort, aki megcsináltatja nekünk, cserébe a "rendezvényen" (ami benne lesz a tévében!) kiplakátoljuk:-)
ráérős, otthonülős kismamák, lehet szervezkedni, ahelyett, hogy több oldalt írtok a babanetre, hogy szegény dolgozó zugolvasók ne győzzék visszaolvasni:-)
1szálpasi

nem csak szegény dolgozó zugolvasók nem győznek olvasni :lol: :lol: :lol: :lol:

Apukáknak,Anyukáknak,Babáknak,Mamáknak,Papáknak....................................minden szüli- és névnaposnak sok-sok boldogságot!

Minden kép fantasztikus.Én nem tudok kedvencet választani

Nóráéknak halamas gratuláció,kicsi Doroti :oops: :oops: sajnálom ami történt.

Nálunk köhögés,orrfolyás,fosás a köbön(kíváncsi vagyok én mikor fekszem ki?)

Binyek
Enyémek már egy hete krumpli-répa-alma-banán variációt nyomják :lol: :lol: :lol: Tök sárga lesz lassan az orruk de nem unják :lol:
Norma tényleg jó.

Póló jó ötlet,de ha nem jön össze marad az alkoholos filc.Bár enyémeket könnyen megkülönbözteteitek,mert Bercus tiszta kék-zöld folt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Talán lassan a fogínye is összenő ahogy eredetileg volt.
Vendég

Miért csúszott ez így szét? :shock:
Vendég

Nóri, nagyon sok örömet, boldogságot, egészséget, türelmet főleg most az elején! Aztán meg belerázódtok :wink: Képeket kérünk ám!!!!!
Dorotit iszonyúan sajnálom, de valóban mindig Veletek lesz.

Tévé???? Ha ez így van, én nem akarok menni. Nem bírom a felhajtást :oops: :?

Sül a spenótos tészta, én meg közben alszom egy picit, mert ritka sz*r éjszakánk volt. Megkérdeztem Hubát, mi volt a gondja úgy félóránként 1-től fél 5-ig, de a kis izé nem árulja el! :evil:

Kép
an°°di

A kis aljas :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi!

Sajnálom iccakát, jó pihit, nekem dologzik a kenyérsütő, dagaszt mint állat.

Uzsira meg szerintem egy kis zabkorpás piskótát sütök nekik a gyümiléhez.

Póló tényleg jó ötlet, kellene vmi egyencucc :lol: :lol: :lol:

Legfeljebb viszem a csillámos filceimet, otthon meg ki lehet mosni :wink:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Nóri és Balázs!
Gratulálok a két csöppséghez,de Dorotit nagyon sajnálom!Sok erőt és kitartást nektek!Képeket kérünk!

Juci!
Sajnálom Ati derekát,de azért klassz lehetett kiruccanni!

Andi!
Hajnal 3-ig buli?Azta!Mennit bírnak a kölkök az állatkertben?

Sotske!
Csodaszépek a csajok!Kópék!

Dóri!
Jobbulást a lányoknak!

Tündi!
De ügyi vagy és szépek a lányok!

Ancsi!
Édesek az ünnepeltek!

Banika!
Jobbulást nektek is!

Tonti!
Fel a fejjel,mindjárt itt a bölcsi és könnyebb lesz!

Binyek!
Fogzás miatt komoly fosás van nálunk is,de olyankor Smecta port nyomok nekik!

Az én uramnak 20.-án lesz a szülinapja.Nem tudja,de este fektetés után elviszem vacsizni,jönnek húgomék vigyázni a skacokra!Ja és remélem addigra kilábalok a takonykorból!
Balunak nem tud kitörni a 11.foga.Vérömleny lett az ínyén.Nagyon durva,mert nem pukkad ki és nem is nagyon engedi csesztetni nekem.Fogdokival beszéltem és csak a legvégső esetben vágja fel.Valakinek volt már ilyen?

Bogyó!!!!!!!!!!!Hol vagy?
Vendég

Ja és Érden szakad a hó meg süt a nap!
Vendég

Benszi,
ez nem hangzik jól! Mármint Balu foga. Nem is hallottam még ilyenről.

Zsuzska,
én decemberi vagyok.

Andi,
köszi a tippet, spenótos tészta, nyami. Majd ezentúl is mindig írd, hogy mi sül-fő nálatok. Bár az enyémek a tésztát érdekes módon nem annyira komálják, bár végül is a múltkori krumplistészta elég jól csúszott. A savanyú ubit megreszeltem nekik hozzá.

Juci,
most már tényleg el kéne kezdenem sütni is, a sütőpapírt már megvettem pár hete, ott figyel a szekrényben.

KépKép
lili73

Én Uramnak meg 29-én lesz a szülinapja... vagyis idén nincs is :lol:

Benszi :(
Szegény Baluka :(
Nálunk is ilyen az idő :wink: :x

Banika :)
Ne reménykedj, Te nem fogsz kidőlni :twisted:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Most ettek meg egy-egy doboz Normaflore-t. Akkor most még adjak neki??

Fanni!
De komoly a 29.-i szülinap! :lol: :lol:

Hévíz:Én is arra gondoltam,hogy viszek alkoholos filcet és mindenki homlokára ráírom a nevét! :lol: :lol: :lol: :lol:
A TV még egyáltalán nem biztos!És ha jönnek is,akkor se végig,max 1-2 órára. Aki nem akar szerepelni,az arra az időre lelép. :wink: Én se vagyok egy nagy szereplős tipus,de tömegesen elmegy...

Poló:én megcsináltatom,ha úgy dönt a csapat,csak beszéljük meg és kérek árajánlatot.Felnőtteknek is vagy csak a törpéknek??

binyek

Binyek
Marci gyakorlatilag a születése óta kapja norma-t minden nap az antibigyója miatt.Ezt nem lehet túladgolni.Szerintem adhatod
(engem szerintem a dm-ben már csak normaflore-osként emlegetnek,mert a 20db-ost veszem mindig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
póló jöhet
Vendég

Lili!
És ronda is az ínye,mert lila hólyag van a foga helyén.

Fanni!
De már a nap nem süt :wink: Megúsztad apu szülinapi ajándékát :lol: :roll:
Vendég

Nálunk Liának a 4 felső foga jön egyszerre :shock: ,már van alul kettő ,még jól birja a napokban fogja áttörni a fogínyét.Reginek még egy foga sincs :(

[Kép
amonré

nem gondoltam volna, hogy az egyenpólós hülyewségemet ilyen komolyan fogjátok venni:-)
már csak az a kérdés, hogy a zug (vagy még zug se) olvasóknak mi lesz a nevük, hogy ki is derüljön, kik ők....binyekapa? banikaférj?
na és a lurkók? vandabalu? benszibalu? vagy vanda-pasi-ikeregy és vanda-pasi-ikerkettő?
egyébként kösz, jól vagyok, és nem vagyok fáradt se:P
1szálpasi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:23-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:23-kor.
davandi

Sziasztok!

Mindhárom csajszi dögrováson.
Doki most ment el, egy órán át itt volt :shock: ja és csüt du megint jön... :lol:

Úgy érzem magam, mint egy ápoló a szanatóriumban :?
Réka úgy köhög, hogy sajnálom szegényt, éjjel is alig tud miatta aludni. Bár Péntek éjjel volt a csúcspont, akkor óránként mentem és apa persze ilyenkor nem jó. :?

Ennyire gyarkran még újszülöttként sem keltem hozzájuk, de eddig a betegségetket is megúzstuk :oops:

Ha a párom megjön lemegy a patikába, lassan a Gyes-t odautalhatnánk :twisted:
Csak kikeverednek előbb-utóbb.

Köszi a bíztatást!

Fanni!

De jó neked, csak 4 évente kell bulit szervezned :wink: Apának sem rossz, jó fiatal :lol: A csapatban ő a legfiatalabb :oops:

Andi!

Mit néztetek meg?

Benszi!

Fogzást sajnálom...

Dóri
Vendég

Igen csajok, de be ne fújjatok kiskorú megrontásáért :oops: :mrgreen:

Képzeljétek, Milán egész nap azt mondja: baba
Olyan édes :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ja és megvan a 2. eladásom a tesz-veszen. A mérlegünk :)

Dóri :P
Igen és ebben az a jó, hogy a múlt évben volt szülinapja, de felmentést kaptam a buliszervezés alól az állapotomra tekintettel, így csak 3 év múlva kell legközelebb szervezkedni :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

pasi!
Nagyon bírom a humorodat:Egyébként a megnevezéseken gondolkodtam én is.Mókás lesz.Nálunk a dokinéni csak úgy hív minket,hogy anyukája meg apukája.Ja bocs anyukájuk és apukájuk mert dupla kölök van.Mi is így kergetjük egymást apukájukkal.

Dóri!
Jobbulást nektek!Gondolom semmi segítséged!

Amonré!
4fog egyszerre?De legalább hamar túl leszel rajta!

Davandi!
Ecsetelem,hogy ne fájjon,de az áttörést ez sem segíti.

Fanni!
Mit kap auka?
Vendég

Sziasztok!

Amonré! 4 fog, nagyon dúrva? Szegény, biztos nagyon sz@ar lehet neki.

Benszi! Balu szegény jól megszenved ezzel a 11. foggal. Nem dörzsöli ki a vérömlenyt az ínyével?

Fanni! Szegény Apa, azért valahogy csak ünnepeltek szülinapot nem? (Csak egy kicsit, és 4 évente meg jó nagyot.)

Dóri! Jobbulást Nektek, remélem hamar kikevertek belőle!
Mi a köhögésre kaptunk theophyllin kúpot. Csak esténként adtam Adrinak, hogy ne köhögjön úgy, és nagyon jó volt, mert tudott aludni, és napközben legalább nem volt olyan fáradt.

A poló ötlet nekem is tetszik, abban benne vagyok, de a tévéért nem rajongok. Így szülés után nem hiszem hogy mutogatnom kellene magam ország-világ előtt, mert elmegy a nők kedve a szüléstől. (meg persze a férfiaknak is)

Ancsi
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Ancsi :P
Naná, behajtja :lol: :lol: Rendes szülinapot tartunk, 28-án :lol:

Benszi :P
Valószínűleg egy sportcipőt. Volt neki, aztán télire kint hagyta a teraszon... De ha nem hajlandó érte elmenni -kinéztem, de fel kellene próbálni-, akkor mozi és ebéd 8) Vagyis azért ezek mindenképp :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:24-kor.
davandi

Hali!
Pasi be volt szarva, hogy kiutáljátok a poénjai miatt. 8)
Amúgy a póló nem rossz ötlet szerintem sem, én is kutyulom néha a neveket. :oops:
Kölkök egész délután üvöltöttek, szerencsémre itt volt egy barátnőm, segített ajnározni őket. Édesek, cukorfalatok, de termetüket meghazudtoló hangerővel tudnak bömbölni. Réka még szolidabb (pedig szerintem pocakkal ő szenved többet), Daniról viszont szerintem már azt hiszik a szomszédeok, hogy elevenen nyúzzuk. :P
vovanda

Itt a mai fényképadag.

Kicsi Balu:

[törölt kép]

Dani:

[törölt kép]

Szóval ők sem ikrek... :lol:
vovanda

Holnap megyek a bíróságra... :(
Vendég

Vanda!
Tényleg nagyon hasonlítanak! :shock:

Fanni!
De írígy vagyok!Én már alig tudom kivárni,hogy valamit motyogjanak! :P

Köhögés: ezt a betegséget mi kezdtük itt a fórumon szerintem,mert mi karácsonykor betegedtünk meg ezzel az iszonyatos köhögéssel,amire most mindannyian panaszkodtok.Lehet,hogy akkor Marci se tejallergiás,csak simán köhögött???

Anny!

Nyugi,semmi baj nem lehet.Nem vehetik el őket TUTI!Olyan nincs!

Már intézés alatt a póló-kérdés....Jön az árajánlat. De Ti is akartok vagy csak a gyerekek?Mert nem mindegy,hogy 40 darabra kérek ajánlatot vagy nyolcvanra...

Mi ilyen etetőszékeket vettünk hordozásra az Ikeában(7000ft-ért),mert a 3000ft-ost túl kényelmetlennek láttam.És ezt összecsukni is csak egy mozdulat,nem kell egyesével kicsupálni a lábait. :roll: Kép

binyek

binyek: mondjuk egy ötlet a kinézetre: elöl felirat: 1. Babanet ikres fórumtali 2009. május 15-17. Hévíz. Hátul felül egy név, alatta a pólókat ingyen felajánló cég logója:-)
nyugodtan lőjjetek le, ha sok vagyok:)
1szálpasi

halihó csapat :D
először is sajnos ,hogy ilyen keveset tudok jönni remélem azért még,hogy igy kiesek a mindennepos traccsokból azért jöhetek :?:
képeket megnéztem valami zabálnivalóak ,hogy nő mindenki gyerkőce,ittvannak a szemem előtt a születési képei szinte mindenkinek és már szülinapokat ünneplünk :D
ISTEN ÉLTESSE A SZÜLINAPOSOKAT :D akinek van az a zenélő állatos bigyó az tudja-nyenye nyenye nyenyenye :twisted: itthon is van meg anyóséknál is :twisted: remélem hamar kifogy az elem belőle mert a lányok imádják :shock:
fosás--mi is és a popólukuk körül tiszta piri körömvirágozom szellőztetem(az ágyra,a járókába,majd a földön a játszószőnyegre pisiltek olyan pipa voltam mert végre tudtam picit tgakaritani erre ösze vissza pisilnek mindent :oops: )foguk sehol pedíg fáj nekik már vettem borostyánnyakláncot is :lol:
amikám megtanult integetni,olyan cuki,meg csőrőspohárból isznak :D
meg nem tudom őket bepelusozni mert elmásznak :D
egy két kép bocs ha sok-főleg az én búrám....neves poló jó ötlet remélem jó áron intézi a mi kis intézőkénk binyekasszony :D majd ha kiosztódik-ki mit vigyen kaját stb ezközök....sütök maj én is valamit-a mákot szeretitek?bruti fini mákos sütikét tudok.rizslisztel-
voltunk az esküvőn jó volt nagyon,

lanyané

milyen tévé lesz ott :shock: vagy félregyorsolvastam :?:

lanyané

Amonré
Átérzem a 4 fogas dolgot.
Bercusnak is így jött.Igazából nem viselte rosszul,de az immunrendszerét totál padlóra vágta.Pedig nyomom a zöldséget,gyümölcsöt,c-vitamint,multivitamint,de ez a rohadt fogzás hazavágta mindkét kölköm.
Dologél,chamomilla és társai.Kinek mi válik be :wink:
Mi a Marci köhögésére rectodelt kaptunk.Még nem 100-as a kölök :cry:

Binyek
nekünk nem mondta dokinéni hogy tejallergia miatt köhögne :lol:
Ezt a széket tegnap fedeztem fel pont.Nekünk bejön amásik,csak azt hiszik hinta és ugrálnak benne(na de miben nem ugrálnak az én kölkeim)
Apa kissé kész van tőlük,pedig csak 2 órára hagytam őket itthon.Bercus szart be,de mindhármukat csupa szarosan találtam mikor hazajöttem. :lol: Inkább meg se kérdeztem hogy történt. :roll:
Vendég

akinek van az a zenélő állatos bigyó az tudja-nyenye nyenye nyenyenye itthon is van meg anyóséknál is

Ez mi?Nem értem :shock: :shock:

milyen képek?
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

lanyané

banika itten a képek csak lassú vagyok.
olyan hangon nyekereg az az állatos zenélő játék,hogy megbolondulok azért irtam ,hogy az tudja miről beszélek akinek van...ezek szerint nektek nincs

lanyané

itt egy bombanőcit látok apám :shock: ugye pasi?

Amúgy csak zenélős bisz-baszaink vannak,de abból rengeteg :lol: :lol: :lol: :lol: Nem tudom milyen a nyekergős.
Dobj egy képet róla :lol:
Vendég

Lanyané!
Anyám mire kihámozom az írásaidat!Addigra szétröhögöm magam!Te mi a szart akarsz magadon megműtettni?Gyönyörűek a csajok!A kézharapós nagyon édes!a pöttyös feneküket a gyógyszertári mosakodókrémmal kentem vastagon!

Binyek!
Klassz a szék és édesek a skacok!Nagyon hasonlítanak egymásra!

Anny!
Ne aggódj,minden ok lesz!Majd gyere!

Vanda!
Mennyire tojások a nem ikrek!Pasi meg nem sok!Én jókat vidulok!

Davandi!Ancsi!
Minden kemény dolgot tolok a szájába,hátha segít neki áttörni.Gyulladáscsökkentőt nem mondtak,azt mondták majd lassan áttörik a fog és akkor kipukkad vagy felszívódik a vérömleny!

Fanni!
Klassz ajcsik!A mozi és a kaja az izgi!

Tonti!
Hogy vagy?
Vendég

Lanyané,Banika!
Várjatok amíg beszabadulnak a konyhába és a fedőket tologatják a kövön!Visszasírjátok a nyenyenyenye-t! :lol:
Vendég

Nóráék: Nagyon nagy gratula! Kicsi Dorotit sajnálom :cry:

Póló
Jöhet!!!

Lányaim betegek 3 napja, így megint lemaradtam az olvasásban. :( takonykór, köhögés.már nekem is folyik az orrom

Anny
Sok sikert!!!nyugi minden rendben lesz!

szanet

:lol:
Vendég

fedőket?fém doboz,fém persely pillanatnyilag a nyerő nálunk.Apa múltkor hívott napközben és megkérdezte hol vagyok,fexelnek mellettem?Á,ezek csak a gyerkeink itthon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Valami Amerika2.

Mi lusta disznóként itthon,párnák közt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(két köhögős kölökkel a másik szobában)
Vendég

banika amit épp kicsomagol tünci valamelyik tünci kis szülinapos lánya :D :D
benszi édes vagy :oops: :lol: na ez a ruha rám lett tervezve ott takar ahol kell és ott nem takar ahol nem kell:)március 17.-én műtenek maj dobok előtte meg utána képet meg a talin megnézheti aki akarja :D :oops: meghát ugye nem kell bemutatni az 5hónapos terhes szindrómát úhy ki van a hasizmom tágulva,de jól tudom ám behúzva tartani :D
mosakodó krémmel kenjem be?kipróbálom kössszöcske
hu hu lemaradtam születtek manók :lol: isten hozta őket minállunk :D angyalkababa meg remélem odafönt jólérzi magát üdv a szeretteimnek a paradicsomban.

lanyané

banika: háááát...izé...nem nyilatkozhatok, elfogult lennék....vanda azt mondta, ha csajozni akarok a fórumon, akkor lanyanéval kezdjek, mert nagyon csini....de persze én nem nyilatkozok:-)
miért akarnék csajozni, amikor enyém az univerzum legcsodálatosabb csaja?:-)
1szálpasi

upsz, elszóltam magam.....remélem, vanda ezt átugorja.....nem kéne, hogy elbízza magát:-)
1szálpasi

Lanyané!
Na akkor nyomj olyan rucisképet,amiben nem ápolsz és eltakarsz,mert nem hiszem,hogy neked kéne a műtét!

Banika!
Két műanyag sámlit tologatnak a lakásban a kövön föl-le-föl-le.Komoly a hagja.

Szanet!
Jobbulást nektek!
Vendég

1szálpasi!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

műanyag sámli passz,d ea mi zajkeltőink se kutyák :lol: :lol:
[/img]
Kép

Kép

[/img]
Kép