A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Én ma olyan vagyok, mint egy zombi! :?

Emi jó a vonalzód csak a kacsát nem értem rajta,miért a 30-nál álldogál. Vagy eltévedt?

Manó, én a minél előbbi időpontot választanám. :lol: De ha rákot szeretnél mindenképp, akkor pedig ne törődj azzal, hogy másnak, mikor van a szülinapja. Bátyám kisfia most júli elsején lesz egy éves. Mit meg nem adnék, ha Marci akkortájt szeretne kibújni. De figyeljétek meg juni 30 telihold! :wink: Kiváncsi vagyok, hány embernek fogbeindulni.

kispiskóta

Kedvesek vagytok nagyon :oops: !
Drága Babuska viszont félti a pociját... Egész nap folyik a cicimből a cucc... kész vagyok tőle. Tiszta folt már a pólóm... Azt nem tudom Gurgula, hogy ha te pucéron alszol, hogy nem lesz "tejes" az ágyad. Nem azt mondtad a múltkor, hogy neked is folyt vmi?
Lehet, hogy kerelek valakivel, de én 2 pólóban alszom lepedő és ágy óvása érdekében.
Vendég

Én hétvégén szeretnék szülni, és páros napon... Így marad a júl.14.
és a 22. Többet nem várok!

De legalább nem rák, hanem oroszlán!
Egy bika meg egy skorpió mellé..... :lol:
Vendég

JÚJJJ! Most nézem csak július 13 az péntek!!
Vendég

Zsú! Én sem értem ezt a gólyát..... :shock: Csináltam új vonalzót!

Kép Kép
emi_25

Jj, LÁnyok, én is be vagyok ijedve, mert nekem sem mozog. És ugye most vagyok először itthon, percről percre figyelem, hogy mikor mozdul már meg, és lassan bedilizek.

Kép
nenoke

Sziasztok!

Megvolt az uh, aztán dekkoltam az önkormányzatnál egy sort, meg hogy ingatlanosnál...

Uh 32+3 hétnél:

Egy magzat koponyavégű hosszfekvésben.
BPD 86mm
HC 298mm
AC 272 mm
FL 65mm

Jó szívműködés, jó életjelenségek.Telt gyomor és hólyag, norm. veseállomány.
Lepény a fundusban tapad, I. fokban érett, átlagos mennyiségű magzatvíz.
Grav. s. 33+2d a biometriai adatok alapján.

A súlyát kb. 1900 grammra becsülték.

Szerintem a feje elég nagy, remélem, nem gond. :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Nenőke: Neeee, csak ezen ne parázz. Kicsi neki a hely, és amikor csak rá figyelsz, hamarabb észreveszed, hogy kevesebbet mozog. De gondolj csak bele, hogy egy nagyon kicsi helyre van most "bezárva". Ne félj, minden oké a piciddel! Nekem is kevesebbet mozog, pedig én még csak most léptem a 33. hétbe. Reggel picit többször érzem, de napközben keveset. Ne aggódj, jó?! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
zsuzsi**

Akinek van 32 hetes uh méretei, nem írná ide nekem?

Ma 32+3-nál járunk, bár a vonalzón ez nem látszik... le fogom cserélni, ha nem javul meg. :twisted:

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: Nekem 31+5-ös adataim vannak...

BPD: 7.49
OFD: 11.57
HC: 30.62
APD: 8.29
TAD: 7.65
AC: 25.06
FL: 5.98

Becsült súlya: 1506 g
Egy élő magzat medencevégű fekvésben. A placenta a mellső falon tapad. A magzatvíz átlagos... stb, stb.
A gép szerint a baba 31+2-nél tartott ekkor.

Kép
zsuzsi**

Bekukk. Isteni programom volt délelőtt: könyvelő, oep, t-com, t-mobile. Huhh.
A hüje oep a szülés után kéri bemutatni a szül.akvit eredetiben! Szegény Párocska, mehet az államkincstáron kívül az oephez is, igazolni, hogy megszületett a kölök. Útálja a sorbanállós-ügyintézős dolgokat :(

Csináltattam aura fotót, hátha látszik rajta Ádi. De nem, mert ha látszik is, akkor a közös auránk. Aszonta a bácsi, milyen kiegyensúlyozott vagyok :shock: Hát, pont nem így érzem magam. Bár azt mondta, az is kiegyensúlyozott, jó kommunikáció, ha kerülöm az embereket, mert tudom, hogy csak felidegesítenének. Hmm. Szeretek eljátszani az ilyen "határ-tudományokkal".
Majd ha kijött Ádi, és már mozgékonyak leszünk, csináltatok egy új fotót, és megnézzük a különbséget. Kicsit sajnálom, hogy várandósság előttről nincs fotóm.

Tök fáradt vagyok, de nagyon szeretnék alkotgatni, főzni, lakberendezni.

Uxi! Ádi 32 hetesen, UGYANAZON az uh gépen ;) : BPD 87,6, HC 295, AC 279, FL 60, 1811 g, 33 hetes
Vendég

Uxi: Gartula a babódhoz... .Kis cukker!

Kép
zsuzsi**

Uxi:Kép nincs?

Kép
zsuzsi**

Orsi!
Nekem kb. 6 hónaposan nézett ki így a pocakom. Tök szép!!

UXI!
Nekünk 32+3 naposan BPD: 81mm volt, FL: 57mm (talán)
Múlthéten pedig 34+2 naposan: BPD: 87-88 mm, FL: 67-67 és kb. 2400 gramm

Nenőke!
Ténlyeg ne parázz, másképp mozognak már ilyenkor és van egy fajta ritmusok nekik is..frontok is hatással vannak rájuk..

Samu tegnap sokat mocorgott ma sokkal kevesebbet pl.

Nekem most kőkemény a gyomrom..ill. fent...de nagyon..pedig dirrekt keveset eszem..ma pl. nem reggeliztem és ebédre is rohadt keveset ettem..hm.. :evil:
torolve_20131003125716

sziasztok

koszi lanyok a sok infot :), hasznos volt

en is ma voltam orvosnal, rengeteget mozgott ctg-n a beb

Uxi
nekem a mai mereteim (és egy napra is vagyunk kb. kiirva)

bdp- 83
fl- 65

(mar korabban is megjegyzete, hogy hosszucombu lany lesz)

nem egy aprosag, de nem is orias, szulesre lehet akkora mint a lanyom volt 4,32 :) :(

evzaro van az oviban,
sziasztok M

mandarka

jajj miket írok..33+2 napos volt a múlthét
előtte pedig 31+3...

kattanás van :lol:
torolve_20131003125716

Ricsi v.mit megint szórakozott a géppel és nem tudok bejelentkezni csak olvasni így most Anyunál írogatok!

Szivvi megyünk holnap?milyen volt a védőnő?
enyém jővőhéten jön.

kaptam új tp.papírt végre leadhatom majd.

kergetem a l.kondi szerelőt,minek van telefonja ha nem veszi fel?

Bridzsi

Kép
esztora

Nehezen olvastam vissza,gratula a szép babacuccokhoz, uh-okhoz, stb.

Orsi, nagyon csini vagy!

Engem is érdekelne milyen a méhösszehúzódás,honnan tudom, hogy az?Néha érzem, hogy kemény lesz a hasam, de fent érzem és nem mondhatnám kellemetlennek. Akkor az az, vagy nem?

Zs.
Vendég

Csajok, lehet, hogy hülye kérdés, de mikor kell a TGYÁS-t, stb-t igényelni, ha vállalkozónál vagyok alkalmazott ( a férjemnél)? Mi a szülés napjától szeretnénk a TGYÁS-t kérni... Help..

Kép
zsuzsi**

Na megjöttem, leírom nálunk miket néznek...

Egy élő magzat ábrázolódott fejvégű fekvésben, II: KPT. BPD:86mm OFD:97mm szabályos koponyaszerkezet. Ritmusos szívműködés. Gerinc követhető. FL:63mm. Vesék norm. nagyságúak. Gyomor és hólyag telődik. Rekeszkontur látható. Ált. menny. magzatvíz. Lepény a fundusban és a hátsó falon tapad, II. tip. érési jeleket mutat. Megtartott áramlás a köldökzs-ban.
Vél.: Grav.s. 35.

Ennyi, nekem sem súlyt sem több méretet nem szoktak adni.
Ja, és azt mpndja a doki, hogy a jövő héttől hetente CTG, de már ezen a héten mehetek.
Sőt, akkor most menjek és lérjek időpontot csütire vagy péntekre.
Így aztán pénteken megyek 8:30-ra CTG-re....
De mijééé???
Szerintetek azért mert II. érésű a lepény vagy miért kell már a héten menni?
Na mindegy, legalább láttam a szülésznőt, tök ari néni...
Ja és azt mondta a doki, hogy a baba már biztosan nem fog átfordulni, nem akartam neki mondani, hogy mindíg is fejvégű volt, tehát csak nem fog már itt a vége felé átfordulni...

Én azért úgy nézem az én Bogikám elég pinyuri lesz...
Legalábbis a tiétekhez viszonyítva.
Meg pici kerek feje lesz, igaz hová lenne nagy én is elég pici fejű vok...
De nem is baj, ,meg is kell szülni valahogy.
Köszönöm a szorítást, most meg a pénteki CTG-n izgulok, olyanon még nem voltam, vinni kell papucsot meg hálóinget és ott át kell öltözni...
Vendég

Manó!
Simán fel tudok pattani a binyiglire, olyan mamis binyiglim van (mióta az zuracskám szétberhelte a mountain bike-m), a lábamközé kapom és csücs rá, mert akkorára van állítva a zülésem hogy pont leér a lábikóm, aztán uzsgyi...
Szal nem olyan gáz ám biciklizni jelzem 85kg-val!!! sem!
Mert már 85kg vagyok, voltam már a múlt héten 87 is, de mikor lement a víz a patáimról, akkor 85lettem...
Vendég

Velem egyidős kismamik nektek is már II érettségű a lepényetek?
Nem korai ez még?

Egyébként én sem akarok ikrek babót, soha nem tudtam úgy igazán kijönni az ikrekkel, a rákokkal nem volt bajom sosem, bár én a szivem mélyén januári bak vagy januári vízöntö babót szerettem volna, dehát nem úgy jött össze...

Hová tünt mindenki?
Nálunk vihar volt, épp hogy hazaértem az eső előtt...
Vendég

Nem is mondtam, hogy tegnap felment sógoromékra a cukrom.
Tudták, hogy menyünk MVásárhelyre, s vittünk nekik valami céges dolgokat. S nem akartunk elmenni egész Sz.Régenig. S ezt is tudták. S annyiban maradtunk pénteken, hogy vasárnap még beszélünk.
Hát beszéltünk volna, ha valaki felveszi a telefont. Sógornak kettő mobilján, feleségének is egyen, vezetékesen is csörögtünk, hiába. Aztán mondta anyós (mert tiszta szerencse épp a közelben shoppingoltak, így nekik átadtuk a cuccost), hogy már ő is régóta fel van háborodva, mert még a kaputelefon is ki van kapcsolva az összes telefon mellett ha alszik a kicsi.
Hát asszem ennyire csendes közegben nevelni fel egy gyereket, azzal már többet ártanak mint jót tesznek.
Asszem ismét egy pont, hogy sógornőmről megállapítottam: mióta gyerek lett egy éve, azóta nincs ki mind a 4 kereke. Sógor meg bedől neki, hisz annyira ő akarta a gyereket, hogy beleszólása nem sok van, szerintem.

Kép
kissmanó

Ja, Orsi! Nálunk igenis rák kéretik a bika meg a skorpió mellé.
Mett oroszlányunk mán van, sőőőt egy bakunk is.

Kép
kissmanó

Ja, de Orsi!
Júni 22-júli 22 között van a rák.
Ha neked meg a júli 14 vagy júli 22 felel meg, az tutira még nem oroszlán.
Szal akkor melyik inkább?

Kép
kissmanó

S tudod milyen aranyosak az oroszlán kiscsajszik?
Igaz, konok is bír lenni, de olyan céltudatos kis hízelgő, sokkal hamarabb célt ér az óhajaival mint a bak csajszink.

Kép
kissmanó

Még csak szombat esténél tartok az olvasásban, de láttam manó-utód pöttyöket, és üzenem a kislyánynak, hogy:

"A PÖTTYÖS AZ IGAZI!!!!!!!!"

kétfiús anyuka
babdorka

Zsuzsi! Csak gyorsan, mert Poirot-t nézek ;) A TGYÁS igényléséhez nekem nagyon sokat segített a magyarorszag.hu oldala.
A szülés kiírt időpontja előtti 28. naptól, a tényleges szülés napjáig lehet megkezdeni a tgyás-t.
Ha szülés előtt, akkor ha a nőgyogyód tud "táppénzes" papírokat írni, akkor ő, ha nem tud, akkor a nőgyogyó ír egy leletet a házidokinak (arról, h terhes vagy, és kb mikor fogsz szülni), aki ad egy orvosi papírt (rózsaszín, 20*20 cm-es, nevét elfelejtettem) a terhességi szabadság megkezdéséről (tk. Te mondod meg, milyen dátumot írjon be). Ehhez kell még 2 pld-ban a TGYÁS formanyomtatvány (én bementem az oep-hez, és kértem, de sztem a netről is le lehet tölteni: oep vagy magy. államkincstár), amit Te és a munkáltató is ki kell, hogy töltsetek, plusz kellenek hozzá a tgyás kiszámolásához (ez nekem a tavalyi év) szükséges jövedelem adatok (minden járulékkal terhelt jövedelmed). Tehát 2 pld formanyomi, 1 orvosi papír, be a Teve utcába. Ha a gyerek megszületik, eredetiben be kell mutatni a szül. anyakönyvi kivonatát, és az anya kórházi tartózkodásáról egy igazolást (ezt vajon minek???). Anya nem muszáj hozzá, de az erdeti okmányok igen!
Ha a szülés napjától, akkor gondolom a 2 formanyomit, a kórházit, és a szül akvit kell vinni.

Nem tudom, mennyi volt papíron a fizud, de ha nem sok, akkor sztem jobb előbb elindítani a tgyást, mert abból nem kell fizetni semmilyen munkáltatói járulékot!

Ha még van kérdés, szólj bátran!
Vendég

Dorka!
Aha, csak a lány nem tudja ezt a reklámszöveget.
De anyájának tetszett.
Jelentem a gyógyulás útján van a kölke, olyan jól bír ordítani a nővérére, hogy dugul a fülem tőle.

Kép
kissmanó

Ezt nézzétek meg, olyan édi, elfogadnám ha hozzánk vágná valaki...

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... &pid=38346

Oldalt a next-re katt, utána meg a zenékre Mozart, Bach stb..., szerintem tök cuki zenéket játszik...
Ja és hangot adjatok a gépre mert zenél...
Vendég

Jaj Manó! Akkor esélytelen az oroszlán,mertén türelmetlen vagyok és nem várok júli végéig!! :lol:
Az én apukám félelmetes oroszlán, a keresztapám meg egy kényelmes rák... Nem tudom mit szeressek... De úgy látszik zúl sokat akarok, hétvége, oroszlán, meg páros nap...

Na majd szépen felébredek!
Vendég

Akárcsak én.
Kint lesz, s végül min1 lesz.
:P

Kép
kissmanó

A csöndben gyerekneveléshez meg csak annyit, hogy itt épül alattunk a 4es metró... Úgy szeretem a teherautók zaját... Főleg amikor egy órát tolatnak és még pittyegnek is közben, persze mindezt 5óra fele!!

Köszönöm a pocak dicséreteket! A legmókásabb mégis az volt, hogy szombaton tiszta szívből rámcsodálkozott az egyik vevő, h JÚJJ baba lesz!! MErt ő ezt eddig nem is látta!! Minden szombaton jönnek!!
Már elgondolkoztam rajta, jogy kiírom.: Július-lány-köszi!
De legalább tanácsaik nincsenek! 8)
Vendég

Csak nem Te vagy a skorpió a csapatotokban? :lol:
Vendég

Talált, süllyedt.

Kép
kissmanó

4-es metró?
Hujj, ti szegények.

Kép
kissmanó

Manó!
Én a Segesvári várban voltam.
Szal kamu ez a drakkula ház? ne má :(
Szászrégenben is voltam, sőt Ratosnyán is :lol:

Hencsi!
Nem baj az ha nem túl nagy a bébi, könnyebb lesz kitolni :lol:
II. érettségű lepény ebben a korban normális úgy tudom..
36 ik héten az jónak számít.

Én majd 2 hét múlva megyek az első CTG-re, azaz 36+1 naposan és az utolsó laborvizsgálatra is.
Áramlást (flowmetria) nekem is néztek már a 32-ik héten.
torolve_20131003125716

Vendég

Orsi!

Elolvastam.
Hát nemtom, engem mindig UH-z a dokim is..szal nekünk sok volt.
Engem minden egyes alkalommal kézzel és UH-val is megvizsgált.
+ a 4D (ami kétszer volt) + a kórházi kötelező ami 3szor..
hm.. :roll:
torolve_20131003125716

Gurgi!
Hát nem tudom, remélem nem baj, max talán annyi, hogy nem július 9-én fogok szülni, hanem egy picit előbb, amit őszintén nem is bánnék...

Orsi!
Nem semmi ez a cikk, de akkor miért kell olyan sűrűn UH-ra menni?
Hát reméljük azért nem olyan vészes, ha szerintem olyan nagyon káros lenne, akkor nem csinálnák...
Vendég

Én is mindig bekukkantok Babushoz...

Mindegy csak meglepődtem,és rögtön rátok gondoltam amikor elolvastam! :lol:

Mondjuk volt olyan uh,ahol már én éreztem soknak, Babus meg volt kergülve végig és arccal az érzékelőnek ugrándozott! Lehet, hogy mégis oroszlán és jobb neki a "ketrecben". :lol:
Vendég

Hencsi!
Én sem bánnám ha picit előbb jönne mondjuk juli elején. :lol:

Na ez az, ha annyira káros lenne nem UH-znának olyan sokat.
:roll:

Most elköszönök egy kis időre megyünk vásárolni (auchan)
torolve_20131003125716

Még tél elején futottunk pár kört itt mindannyian az UH károsságáról. Én azt szűrtem le, hogy azért csak felmérték a dokik a rendszert, mielőtt kötelezővé tették volna! Nem?
Vendég

Sziasztok!

Bori nagyon csini a kép! Én is csináltam ilyeneket, igaz nem a gyerekszobába, és én gipszből öntöttem és arra a szalvéta, de imádom az ilyeneket!

Megnyugtat a nedvességes témátok! Ma reggel munkába menet kicsit beparáztam, amikor olyan furcsa szurkálásokat éreztem lefelé többször is (mondom is holnap dokkernek) és utána meg nedvességet! Azt hittem szivárog, vagy vérzek, nem tudtam mi van, na azt beértem, uzsgyi és megnéztem, de olyan folyás szerű valami volt, vizes is meg sürű is egyben, de szagtalan…szóval folyás nálam is volt eddig, remélem ez is csak az…

Jajj de jóóó, mocorgós téma is volt…na ma még ez is ilyesztett, egyszerűen munka közben nem tudtam számolni (el is felejtettem), és ma nem virgonckodott, inkább csak többszört brutál mód nekifeszült a köldökömnél!

én szerencsére most nem vagyok dilis, csak kicsit! (ma pl észrevettem, hogy önrevíziót vagy mit kell csinálnom apehnak, mert ezek a barmok! (munkáltatóm) nem vettek figyelembe egy adókedvezményt. :evil:

ez az eredeti bemutatósdi nagyon szupi, mert nekem a fehérvári mák csinálja majd, utazzak el oda bemutatni? komolyan gondolják? a kezemből meg csak nem adom ki!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi! Ezen én is felkaptam a vizet, hogy be kell mutatni az eredetit! És a mák-nál, amikor igénylem az anyaságit, meg a családi pótlékot, oda is be kell vinni bemutatni. A mák aszonta, küldjem el nyugodtan postán, ajánlva, majd visszaküldik. Mondtam, várjon egy kicsit, majd mindjárt... Egyszerre a postára, és a mák-ra (vagy akár az oep-re) rábízni a frissen megszerzett nemes iratot? Hát, azt nem!
De mostmár értem, mit keres annyi újszülött az oep-nél!
Sztem hívd fel őket, még előre, hogy fel tudd készíteni Párodat, vagy az anyukádat, hogy intézzék el helyetted! Én spec őket izgatom ezzel a kecsegtető lehetőséggel ;) Merthogy nem muszáj személyesen bevinni, mindenhol lehet meghatalmazni (csak előre alá kell írni, ha még adsz be formanyomit).
Vendég

Ja, nem csak felétek rózsás a helyzet papírtémában.
Na jó, itt egy van, ami qrva szar, de asszem az Adriás esetem után most nem fogok 4 nap sort állni hiába.

Szal kölke anyakönyi kivonatáról lenne szó.
Itt a kórházban adnak egy papírost, azzal meg anya-apa számtalan papírjával kell menni abba a hivatalba. S min1 ki megyen.
Na, mett mi ugyi elég mobilisak voltunk mikor Adri volt vagy egy hetes, bevállaltuk. Anyukámmal indultunk, béb a kocsiban sziesztázott az ülésében, anyja pedig cseresznyét próbált a hivatalban. Mert reggel mentünk, de nem hajnalban, há színesebb bőrűek mán az első sorszámokat szétkapkodták.
Kaptam én is egyet, közben meg rohangáltam ki a kocsihoz (ja, parkolópízt is dobálni), megnézni másodszülöttem teljes nyugodtságát. Aztán rohanás vissza, nehogy sorrakerüljek, oszt ha nem vok ott, lépjenek tovább. De hát ilyen nem történt. Sőőőt. Eljött az ügyfélfogadás vége, s a sorszámom közelébe sem értek.
Ez így ment még vagy másik két napon, aztán hívtam apát, mett úgy döntöttem, a tejcsi értékesebb annál mintse úgy felkapjam a vizet, hogy az megszökjön.
Apa meg kapta magát, benyitott egy irodába, kiverte a vezérdilit, s rögtön átvitték ama hivatal főnökéhez. Na, ottan ismételtten kitátotta szájikóját, s hogy legyen csend meg béke, elvették a papírjait, s kérték, hogy másnap menjen vissza. Na, ebbe én nem mentem bele, közöltem velük, hogy a t...köm kivan mán intézményükkel, s jobban tennék, ha fél, max egy óra múlva meglenne. S lőn csoda. Aznap kézhez kaptam a papírost. De minek ehhez szinte egy álló héten keresztül odajárni?
Asszem ma már első nap kiverném a dilit, azóta a toleranciafokom hatalmasat apadt, s a csipám is nyílt egy adagot.
Jujj, már most kezdek dühbe gurulni, pedig béb még ki sem bújt.

Kép
kissmanó

Na sziasztok,
egész nap pihentem (próbáltam) görcsöl a hasam alja, nagyon kemény, feszül. Végre egy óra után kieröltettem Kisfiamból egy-két mocorgást, azóta megint semmi!
Holnap megyek szülésfelkészítőre a Jánosba, lehet, hogy beurgom egy UH-ra, bár pénteken megyek 4 D-re is, sikerült időpontot kapni. Azt mondják a 36. hétig nagyon jó a 4D, látványos!

Uxi: én csak ezt tudom a 32. hétről mondani:
becsült súly 2400 gramm :wink:
áltagosnál több magzatvíz
becsült kor: kb. 34-36 hetes :oops:

Manó: én rák vagy oroszlán fiút szeretnék, be is jön így (ha már skorpió nem lehet!) :wink:

UH: nekünk is sok volt, minden hónapban, plusz három 4D, nemtom! Azt mondják nem káros, legalábbis én még nem hallottam, hogy baj lett volna ezzel, vagy a ctg-vel!

Hú csajok, ver a víz, dagadt a lábam, alig bírok menni, minden bajom van.... Én azért mostmár szeretném július elejére ezt a kis Pöcös Manót a kezemben tartani.

Andrea
Kép
kindernay

ba....s meghalt a klimánk!vehetek újat kellett ez mint lónak a hanyatt esés

nekem 3 napja volt eszmélésem hogy csomó szalvétám van és már csak keretet kell vennem aztán jöhet a szoba dekor.

nálunk a szomszéd felér a 4-es metróval!10-en laknak itt egy egész generáció,ordítanak,betonoznak, hegesztenek...

Bridzsi

Kép
esztora

Andi írod,hogy festés van nálatok.Nem káros neked?Csak azért mert nálunk a héten festenek és barátnőm beparáztatott,hogy az milyen káros nekem és a babának.Bár nálunk nem az egész szoba csak az egyik fal lesz festve.
pillangó7

Csajok, Panka szééétvetii a belsőmet! Én nem tom mi van, de olyan érzés, mintha a hólyagomon tehénkedne a lelkem :D Egyszer úgy megnyomja, hogy jön minden onnan háháháháá:D

Manó: Örülök, hogy jobban van a kis Pöttyös :)

Hencsi: Gratula neked Bogihoz! Szép méretek ezek!

Királylány szerintem oroszlán lesz, nem jön előbb szerintem... de csak maradjon is bent...

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?