pumpóka: sajnálom nagyon hogy a párod így viselkedik ez tényleg nincs így rendjén...

szerintem is próbálj meg vele leülni beszélni.Az én párom is biztonsági őrködik,teljesen megértelek ahogyan írsz róla,hogy mindig egyedül vagy...én is.

Páromat tegnap hajnalban láttam utoljára,holnap reggel jön valamikor haza,de akkor sem biztos hogy összefutunk,mert rögtön megy az új munkahelyére ami már legalább itt van Kecskeméten.Ma hívta fel ezt az új helyet,mert a régi helyén ahol most van elég durván leépítették a munkaidejét,és nem érné meg ott maradni.Ezen a helyen meg már holnap várja az újdonsült főnöke.Szóval nem nagyon találkozunk mi se,és nálunk is csak ő dolgozik.De valahogy az ő hozzáállása teljesen más.Ő már ha itthon van,és látja hogy takarítanék,vagy valami egyéb házimunkát csinálnék,mindig kiveszi a kezemből,akármilyen fáradt is.

nem engedi hogy én csináljam.A konyhából meg egyenesen kizavar...

mondjuk ez szerintem annak tudható be,hogy vendéglátót végzett/aztán most mégis őrködik

/...Szóval azt hiszem nekem is mákom van vele nagyon.
De fel a fejjel,és ha bánt valami tényleg gyere ide panaszkodni!!!Az csak jót tesz neked,és mi szívesen meghallgatunk.
mango: sajnos nem tudok menni a fórumtalira,de köszi hogy segítenél

piszokság hogy nem lehet az IKEA oldaláról rendelni!!

nem akart ezek szerint senki rendelni még arról az oldalról csak én?

Pedig annyira de annyira tetszik nekem az a 2 lepedő azon a jó áron.

No mindegy,jövő hétvégén meg itt lesz Kecskeméten bababörze,majd vígasztalom magam ott...hátha begyűjtök 1-2 olyan dolgot amilyenünk még nincs.
ágnes27: és kinél fogsz szülni?választott dokid van?Elég szomorú ha úgy néz ki teljesen elmarad a felkészítő!!

Hülye influenza!!