A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Interspar: majd megnézem milyen minőségűek, de a két darabos body (tiszta pamut)1490 ft-ért ill. 1790-ért em olyan rossz ár szerintem. Legalábbis erre mifelénk! A szintén pamut fürdőlepedő 1990 -ért sem drága. Szerintem. Hát nem tudom, de nálunk én még ennél is olcsóbban nem láttam! :shock:

Kép
gabo001

Bambi - Én szerintem értem a képről amit mondasz ..
Távolabb mentem a monitortól, és úgy világosabb a dolog..
Ha azt látom, amit te, akkor ez fütykös :D És nem gyengén egyértelmű :lol: :lol:
Amúgy ezek az UH képek, minél kisebbek, annál jobban értelmezhetőek ;) Simán lehet, hogy én nem is azt néztem .. amit Te :D :D

Kép
szösszenet

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 14:56-kor.

Kép
1bambi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 14:57-kor.

Kép
1bambi

Na igen .. engem is hidegzuhanyként ért, amikor mondta a dokim, hogy a 32. héten találkozunk .. és utána sűrűbben, mert figyeli a méhszájamat, és ha nyílik - császározunk :shock: :shock:
Persze ettől még simán lehet, hogy kihúzom a tervezett 38-39. hétig .. csak durva belegondolni, hogy nemsokára érhet meglepetés :)

Nah, megyek tanítani - este jövök!!!

Kép
szösszenet

Sziasztok,
hát ez nagyon nem az én napom. A hajnali lábgörcs után sikerült majdnem eltörnöm a kezemet is :( Nagyon rajtam van a pakolászásos-pánik és mindent átrendezek úgy, hogy a legpraktikusabb legyen, csak közben figyelmetlen vagyok kicsit és az egyik szekrényből (ami szerencsére üres volt) kivertem egy polcot, ami megindította a többit és ráesett néhány a hüvelykujjamra. Hát nem esett jól......

Jók ezek az UH képek, anyáink nem is tudják, hogy miből maradtak ki :)

ha jöttök a brumi maciba, ugorjatok be hozzánk :)

Gumimaci, jó sok oroszlánod van!
mango.

Szössz, hát most már nincs sok hátra :) De furcsa lesz, hamarosan nem az uh képeket mutogatjuk, hanem a kis csöppségeket!!!
mango.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 14:57-kor.

Kép
1bambi

jajj nem tudom mi van velem, de olyan nyomottnak érzem néha magam. pl. ma. Tisztára mint egy női Mr. Bean. Ráadásul vérzett is, Csenge persze nagyon érdekesnek találta a ragtapaszt és nyomkodta a kezem :) Hát már csak nevetni tudok magamon
mango.

na kellett megnéznem a cora- katalógust is. Engem az ilyen "pihe-puha takaró" szövegekkel jól be lehet palizni. Már látom szombaton hova fog vezetni az első utunk.
mango.

na halljátok ezek a linkek amiket beszúrtatok...nem győztem elmentegetni...már nem tudom ki szúrta be az IKEÁS gumis szélű lepedőt,de mivel nekünk még nincs nagyon ráindultam...csak az a baj,hogy nekünk sincs a közelünkben IKEA így egyedül abban bízhatom hogy talán após beugrik érte,mert ő viszonylag sokat jár Pestre.Nem tudom már ki volt aki beszúrta ezt a linket,de meddig akciós az a lepedő???

A pelusokkal kapcsolatban én is azt hallottam inkább hogy a DM-es Babylove pelust dícsérik.Legalább is errefelé...

ágnes27: ki a védőnőd? :) csak szeretek kíváncsiskodni,mert jó pár kecskeméti védőnőt ismerek... :) Ez marha jó egyébként,hogy csak hétfőn délelőtt derül ki mi lesz a szülésfelkészítővel...és akkor mi a fenét csináljunk??Hívjuk fel a kórházat hogy világosítsanak már fel,hogy mehetünk vagy nem? :roll: én nagyon szeretném ha megtartanák!!!!!

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, én megyek Ikeázni 7végén. Ha eljössz a fórumtalira 2 hét múlva, akkor megveszem neked és át is tudod venni :)
mango.

A védőnőm nem ott van, csak ott fogok szülni.Úgyhogy felhívtam őket,és mondtam,hogy egy védőnővel szeretnék beszélni.A nevére nem emlékszem.De azt mondta,hogy hétfőn délelőtt érdeklődjek, akkor többet tud mondani,egyenlőre úgy néz ki,hogy elmarad.

Kép
ágnes27

Mango! Jó, hogy nem lett komoly bajod. Vigyázz magatokra.
Igen, imádom az oroszlánokat. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Bambi, tejó ég... hogy 2-3 hét múlva már bármikor szülhetsz, én ilyet még dokitól nem hallottam, mert elvileg ugye az első perctől kezdve bármikor kijöhet a baba, de az még erősen koraszülés, ha a 30-31. héten megszületik. Minimum a 36. betöltött hetet várják csak meg ezek a babók!!!! Előtte ha lehet, senkinek se akarjon kijönni, nem korababákat akarunk, hanem fejlett újszülötteket!!! :wink:
Mertha azt mondta volna, hogy a 36.hét után bármikor elindulhat a szülés akkor egyetértek, mert el is számolhatják, meg akkor már érett.... de előtte... :roll:

Ma kitakaritottam magam, az egész fürdőszobát kiglancoltam, hát nem esett jól a kisasszonynak... :roll:
Pedig még ott a konyha, arra is ráférne egy nagytakaritás. De nem birok sokat egyszerre. Zoli pedig sajnos semmit nem csinál itthon, legfeljebb alszik, számitógépezik vagy a telefonját cs..szteti a szabadnapján. Mondjuk, azért segithetne, de én nem fogok szólni, ha nem érti meg a célozgatásokat! Bosszant, de nagyon, csak nem akarok veszekedni vele, mert még sértésnek veszi férfiúi mivoltából, hogy neki miért kéne takaritania, szerintem már azon is megsértődött, hogy a múltkor anyukájának panaszkodtam, hogy a számitógép és a telefonja között mozog, mikor itthon van, velem legfeljebb akkor foglalkozik, ha a monitor elé állok... Már gondoltam, hogy kockásitom magam és gombokat ragasztok különböző testtájaimra, hátha akkor engem is nyomkod, nemcsak az egeret meg a billentyüzetet.... mindegy, nem húzom fel magam, de olyan rossz kedvem van, hogy tegnap is alvás-számitógép-cigi-kávé-telefon volt a menü.... ilyenkor fel tudnék robbanni!!!!!! :evil:
Vendég

Pumpóka! Sajnálom, hogy rossz kedved van. De lehet, hogy mégis beszélned kellene a pároddal, mert nem biztos, hogy ő a célozgatásokból bármire is tud következtetni. Férfi... :wink:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Pumpóka, a párod hétvégén is ilyen figyelmes, vagy csak munkanapokon?
mango.

Mango, nálunk nincsen "hétvége".... mert össze-vissza dolgozik, biztonsági őr. Tegnap csak azért volt szabad, mert kedden 24 órázott, tegnap reggel 6-ra jött haza, legközelebb vasárnap lesz szabad. De ha a szabadnapjaira gondolsz a hétvégével, akkor igen. Számitógép, telefon, stb..... velem ritkán, vagy inkább a csúnyább hisztis kirohanásaim után foglalkozik. Akkor gondolom, átgondolja, amiket mondok és akkor egy-két napig tart nála. Utána folytatódik tovább.... Biztos marha uncsi vagyok igy nagy pocakkal, sehova nem tudunk menni, mert nyügöm van, azonkivül nem is akarok, mert én nem érzem jól magam, ha ülök és nézem, hogy mások buliznak.... de egyébként ez nem volt igy, amig nem lett gép itthon.... ok, addig volt a tv, de az elől könnyebb volt kiszakitani... én ha hazajön, egyből kapcsolom ki a babanetet is, akármennyire is érdekelt volna a téma, amiről szó volt... de ez én vagyok... ilyenkor mindig azt mondja, hogy persze, én gépezek egész nap, ha akarok, de ő csak akkor tud, ha szabadnapos... ez rendben, de nem hiszem, hogy egy hülye számitógépes játék ennyire fontos legyen, hogy egész nap ott kell ülnie előtte.... najó, most kipanaszkodtam magam.... bocsika, tudom, hogy ez nem ide tartozik, de ki kellett jönnie, mert baromira bánt és folyamatos sirógörcsöm van! Egész nap egyedül vagyok szinte egész héten és még akkoris egyedül érzem magam, ha itthon van... ez a szar!!!!
:cry:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 14:58-kor.

Kép
1bambi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 14:58-kor.

Kép
1bambi

Bambi, sajnos az esetek nagy részében ilyen. Főzés??? Akkor éhen halnánk... Takaritani akkor takaritott utoljára, amikor konkrétan megkértem rá, hogy segitsen, mert nem birom egyedül, de ez még szeptemberben volt a lakásfelújitás után... azóta max. a mosogatás.
Mondjuk, még igyis ezerszer jobb, mint az ex volt.
Az igazság az, hogy nálunk ő dolgozik egyedül és valóban nagyon sokat... én augusztusig dolgoztam, akkor tudtuk meg a babát és a doki nem javasolta tovább a fizikai munkát (egy cégnél takaritottam minden nap és minden hétvégén) a tavaszi vetélés miatt, nem akartam én sem kockáztatni. Azóta ő az egyedüli kenyérkereső és ráadásul november óta az ex nem fizet gytartást igy a két fiamat is ő tartja el (akik nem is az övék). Szóval sok mindenen bosszankodok és akkor bőgöm ki magam, ha nincs itthon és mire hazajön, mosolygok.... mert igazán ki nem kelhetek magamból, mert bár nem hiszem, hogy a fejemhez vágná, de tudom, hogy azért dolgozik ennyit, hogy meg tudjunk élni... remélem, ez változni fog, ha a pici megszületik...
Egyébként nem sértődök meg ha beleszólsz, nem vagyok sértődős tipus!!!! :wink:
Vendég

pumpóka: sajnálom nagyon hogy a párod így viselkedik ez tényleg nincs így rendjén... :( szerintem is próbálj meg vele leülni beszélni.Az én párom is biztonsági őrködik,teljesen megértelek ahogyan írsz róla,hogy mindig egyedül vagy...én is. :( Páromat tegnap hajnalban láttam utoljára,holnap reggel jön valamikor haza,de akkor sem biztos hogy összefutunk,mert rögtön megy az új munkahelyére ami már legalább itt van Kecskeméten.Ma hívta fel ezt az új helyet,mert a régi helyén ahol most van elég durván leépítették a munkaidejét,és nem érné meg ott maradni.Ezen a helyen meg már holnap várja az újdonsült főnöke.Szóval nem nagyon találkozunk mi se,és nálunk is csak ő dolgozik.De valahogy az ő hozzáállása teljesen más.Ő már ha itthon van,és látja hogy takarítanék,vagy valami egyéb házimunkát csinálnék,mindig kiveszi a kezemből,akármilyen fáradt is. :) nem engedi hogy én csináljam.A konyhából meg egyenesen kizavar... :oops: :lol: mondjuk ez szerintem annak tudható be,hogy vendéglátót végzett/aztán most mégis őrködik :lol: /...Szóval azt hiszem nekem is mákom van vele nagyon. :)
De fel a fejjel,és ha bánt valami tényleg gyere ide panaszkodni!!!Az csak jót tesz neked,és mi szívesen meghallgatunk. :wink:

mango: sajnos nem tudok menni a fórumtalira,de köszi hogy segítenél :wink: piszokság hogy nem lehet az IKEA oldaláról rendelni!! :evil: nem akart ezek szerint senki rendelni még arról az oldalról csak én? :cry: Pedig annyira de annyira tetszik nekem az a 2 lepedő azon a jó áron. :roll: No mindegy,jövő hétvégén meg itt lesz Kecskeméten bababörze,majd vígasztalom magam ott...hátha begyűjtök 1-2 olyan dolgot amilyenünk még nincs. :roll:

ágnes27: és kinél fogsz szülni?választott dokid van?Elég szomorú ha úgy néz ki teljesen elmarad a felkészítő!! :cry: Hülye influenza!! :x

Kép

Kép
mezsó

Pumpóka, tényleg mondd el nyugodtan, szerintem pont itt találkozhatsz a legtöbb olyan emberrel, aki tényleg megérti a helyzetedet. Szerintem is higgadtan közöld vele, hogy mi a baj, mert másképp nem érti meg. Szervezz valami kis programot magatoknak még mielőtt megszületik a pici, mert utána úgyse lesz időtök egymásra
Nálunk is előfordulnak ilyenek, az én férjem mindig azt hajtogatja, ha jó idő van, hogy "De jó lenne túrázni" (most megint jön a szezonja) és baromira idegesít. Sajna 2 éve veszélyeztetett terhes voltam kb. a 6. héttől, úgyhogy nekem is volt időm bőven befordulni, meg utálni a világot, hogy miért nem dolgozhatok tovább (pont akkor kezdtem új munkahelyen) Aztán a parkban sétálgatva találkoztam sok kismamával/ nagymamával, akik olyan történeteket meséltek mindenféle rosszul sikerült terhességről, hogy nagyon elszégyelltem magam, hogy ennyire tudom sajnálni magam. Persze azóta is szoktam néha magányosnak és haszontalannak érezni magam.. Azt sajnálom igazán, hogy a férfiak kimaradnak ezekből a klasszikus "játszótéri sztorikból" és olyan természetesnek tartják, hogy valaki kihordja a gyereküket. Aztán meg az is természetes, hogy mindig rend van és van meleg vacsora, igaz, hogy te már egy hete nem mostál hajat, de az kit érdekel? Szerintem ezt azért egy pasi se tudná megcsinálni, azért ránk, nőkre hárul minden.

DE! A VILÁG LEGGYÖNYÖRŰBB DOLGA BABÁZNI ÉS EZ MINDENT MEGÉR!!! Majd pár év múlva visszasírjuk ezeket az időket!!!
mango.

Mezsó! Ma már én is panaszkodtam egy sort, hogy az ikeától nem lehet neten rendelni. Tőlünk is messze van. Pedig lenne 1-2 dolog, amit onnan vennék meg, mert olcsó. :(

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Valaki írta itt a reggel, hogy ma megy a Minimanóba. Sajnos én csak sokkal később olvastam, pedig lett volna egy kérdésem. :(

Ha valaki mostanában még készül oda menni, kérem, hogy szóljon. Csak szeretném, ha megnézné azt a hordozót, amit valószínű, hogy majd neten rendelek meg. Nem tudom eldönteni a kép alapján, hogy van-e benne újszülött ülésszűkítő és külön ezt nem írja.
Írtam email-t is az egyik boltnak, de még nem válaszoltak.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Esélyem sincs visszaolvasni, annyit írtatok :(

Gumimaci,
Gratula maszthoz. Nagyon formás pofikája van :)

Pumpóka,
sajnálom :( :(

Kép
emi29

Gabo: pl A HundMben (bocs de nem találom a és jelet ) 1290ft egy fürdőlepedő..csak ezért mondom mert vki irta h nagyon drágák ott a cuccok..és ez sima ár és nem akciós..100% pamut..pléd is van 3000ért sima áron nagyon szép is.
Igen ezek a dolgok nem olyan drágák a sparban..de nincs orási akció..meg nekem a rucik multkor sem tecettek.
És a cumisüvegmelegítőért megyek oda holnap 3990 ft..és van egy 5000es utalványom..körülnézek hátha van ami megéri..

Mango: vigyázz magadra

Pumpi: én uram is ilyen..a számitógépet kihagyja ugyan de alvás evés cigi cigi cigi..egy sör apummal :D cigi evés…itthon van de mégsem velem..illetve én ugy érzem h nem foglalkozik velem eleget..de betudom azzal h még nem jutott el az agyáig az h APA lesz…
Amugy meg tudom h nagyon szeret..de néha azért engem is kiborit :D
Megalakithatnánk a magányos anyapajtik klubját :D

Bambi: az én férjem ugy gondolja h igenis az én dolgom a házimunka…de én ezt megértem hisz ő ilyne én igy szeretem 7 éve..és hát nagyon sokat dolgozik 5ször annyit keresett mindig is mint én…nálunk mindenkinek megvan a maga dolga..énis ugyanugy dolgoztam de nem tudok annyit keresni mint ő..és nagyon sokat segit másban és szeretem..szoval ha néha panaszra is görbül a szám mint pumpinak..nem véletlenül vagyunk a Zolik melett :D
De persze én megértem a te hozzáállásod is..vannak házias férjek..családcentrikus férjek..inkább dolgozó férjek..meg hát sokfélék :D
Vendég

Pumpóka - Sajnálom :(
Én is bízom benne, hogy ez fog változni .. mert ez elég bosszantó állapot.
Nem ragozom túl .. Bambi írta le, amit én is gondolok.
Az én párom dolgozik, próbál és koncertezik .. mégis rengeteget segít nekem. Amióta babát várok azóta ő porszívózik és mos fel, hogy ne hajolgassak a derekammal :) Én letörölgetek, elpakolászom .. ő meg hazajön és befejezi .. stb. Felsorolni sem tudnám, mennyi mindenben a segítségemre van! Én sem bírnék máshogy élni :)
Azt kell megintcsak mondjam, én is egy mázlista vagyok, aki megfogta az isten lábát ezzel a szerelemmel :) :)

Hogy házias férj? Meg családcentrikus férj? ezek típusok? :D :D
Nálunk is alapvetően az én feladatom a házimunka, el sem várnám tőle .. mindent megcsinálok normál esetben. De ez nem az .. babát várok, és óriási a pocakom :) Ilyenkor házias férj :)
Ha dolgozik, akkor munka-centrikus férj :) Ha zenél, próbál, koncertezik, vagy itthon alkot akkor művészlélek-férj :) Ha a kislányunkról van szó, akkor családcentrikus férj :D És azt hiszem ez utóbbi most minden előtt van már hónapok óta :) :)

Kép
szösszenet

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:15-kor.
Vendég

igaziból..nekem nem kell kipucolnom a lakást nem kell hajolgatnom nem kell megszakadnom..mert anyuméknál lakunk..innentől kezdve van aki megcsinálja..nem tudom h mi lenne a helyzet ha külön élnék de tudom h sose porszivozna ki és sose állna neki ablakot pucolni..de nekem ez abszolut nem jelent gondot..hisz ha majd külön is élünk van nő körülöttem aki segitsen...apát meg igy szeretem és kész :D
néha kiborulok néha sirok egy picit..de nem tudnék nélküle élni mert számomra ő a világ legcsodásabb férje..
Vendég

igaziból..nekem nem kell kipucolnom a lakást nem kell hajolgatnom nem kell megszakadnom..mert anyuméknál lakunk..innentől kezdve van aki megcsinálja..nem tudom h mi lenne a helyzet ha külön élnék de tudom h sose porszivozna ki és sose állna neki ablakot pucolni..de nekem ez abszolut nem jelent gondot..hisz ha majd külön is élünk van nő körülöttem aki segitsen...apát meg igy szeretem és kész :D
néha kiborulok néha sirok egy picit..de nem tudnék nélküle élni mert számomra ő a világ legcsodásabb férje..
Vendég

Köszi lányok, tényleg!!!! :oops:

Lituka! Jó hallani (dehogy jó, csak úgy jó, érted) hogy nem vagyok egyedül, már kezdtem azt hinni, hogy én dramatizálom túl a dolgot. Próbálok átugrani rajta, de nem megy. Mert szeretem. Ha nem szeretném, simán nem érdekelne, ahogy az exnél sem!

Egyébként most marha kiváncsi leszek, hogy szól-e a drága, hogy babaakció van az Intersparban, ugyanis ott dolgozik!!!! És arra is, hogy eszébe jut-e hogy valamit vegyen Zsófinak, vagy megkérdezze, kell-e valami! Én most nem szólok, hogy értesültem róla, kiváncsi vagyok, ő szól-e!!!!!!

Most már kitakaritottam a konyha felét is...
és kb. fél perc múlva felképelem a fiúkat, mert már megint ölik egymást. Hússzor szóltam már rájuk, hogy fejezzék be és pakolják el a játékokat, de mintha a falnak beszélnék. Verekszenek helyette.... szerintem nagyon gyorsan fürdés és lefektetem őket! :evil:
Vendég

jajj megörült a net ..duplán küldte...
Nono: igazad van..én például nagyon tisztelem apát hogy elvisel mostanság :D meghogy minden rigolyámmal és hisztimmel is igy tud szeretni..
Vendég

Lányok, tudtok jó fotóst, aki csinál szép, esztétikus, főleg művészi pacakos fotókat???
Keresgélek a neten .. de ismeretlenül, látatlanban nem szeretek választani ..
Van valakinek tapasztalata??

Kép
szösszenet

Nono! Nálunk egyáltalán nem szorult háttérbe, én ugyanúgy foglalkozok vele, mint babavárás előtt. Nem tudom, hogy csinálom, de amikor itthon van, ő az első! Mivel elég ritkán van itthon... A fiúk is persze maradtak az első helyen. Nálunk három első hely van. Bár a nagyobbik fiammal nagyon nehéz, mert ő nem igényel egyáltalán szeretgetést, sajnos olyan hideg és számitó mint az apja (nagyon sajnos!). Nem lehet napi háromnál több puszit adni neki, mert odébbtol, hogy hagyjam békén a puszijaimmal... és ilyen volt mindig... kicsinek is! Barnikának ki lehet elégiteni anyarohamait ölelgetéssel meg puszilgatással, de egyébként már ő is inkább a játék felé hajlik, minthogy velem foglalkozzon. Igy nekem marad időm Zolira... ha Zolinak is lenne kedve rám.... A múlt hétvégén is egyedül voltunk (fiúk apás hétvégén) de a két napból másfelet szintén gép előtt ült... a másik felet pedig Praktikerben voltunk, meg anyóséknál.... ennyi volt a romantikus hétvége...

Na tényleg leverem a fejüket másodperceken belül... :evil:
Vendég

Emi! Maszat nem a mi babónk. :wink: Mi csak feb. 15.-én megyünk 4d-s uh-ra.

Nálunk most is épp takarít a párom (épp elkészítette az új fogasunkat-szép lett :D). Most ugye én kíméletre vagyok ítélve. Sokszor nehezen állom meg, és mégis nekifogok főzni, vagy mosni, vagy vasalni, de utánna mindig meg is bánom, mert nagyon elfáradok. És olyankor a férjem is jól lekap, hiszen neki is a baba az első. Én is szerencsésnek mondhatom magam.
Mikor még nem volt a pocakomba a baba, mi akkor is mindent megosztottunk itthon is. És azt nem lehet mérni, hogy ki mennyit keres. A mai világban egy nő épp úgy dolgozik, mint egy férfi. Tehát már nem lehet azt mondani, hogy a házimunka a nőké. Ez régen volt, amikor a nő "csak" otthon dolgozott.
Ennek ellenére nekem sohasem kellett kényszerítenem semmire sem. Alapból ilyen a természete, hogy ezt belátja. Ezért mondom, hogy szerencsés vagyok.

Pumpóka, azért én is egyettértek Nono javaslatával. Én is ezt mondtam, próbálj meg vele beszélni, mert szerintem fogalma sincs, hogy te mit érzel. Ettől ő nem rossz ember.
És persze, lehet, hogy már meg is nyugodtál, már attól is, hogy nekünk elpanaszoltad a bajod. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Az istentisztelet vége felé a lelkész megkérdezte nyáját:
- Hányan bocsátottatok meg az ellenetek vétkezőknek?
Mindenki feltartotta a kezét, kivéve egy törékeny idős hölgyet.
- Jones asszony!? Ön elzárkózik attól, hogy megbocsásson ellenségeinek?!
- Nekem nincs egyetlen ellenségem sem - mondta kedvesen mosolyogva az apró hölgy.
- Asszonyom, ez igen szokatlan. Megkérdezhetem, mennyi idős is Ön?
- Kilencvennyolc múltam - felelte az ősz matróna.
- Kedves asszonyom, megkérhetem, hogy jöjjön ki ide a gyülekezet elé, s mesélje el nekünk, miképpen lehetséges, hogy valaki majdnem százéves, és nincs egyetlen ellensége sem!
Az aranyos néni kitotyogott a lelkész mellé, szembefordult a gyülekezettel, és csak ennyit mondott angyali mosollyal:
- Túléltem a rohadékokat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:16-kor.
Vendég

Lituka,
az and jel az "alt gr" és "C" gomb együttes lenyomásával érhető el. :wink:

Csajok,
valaki leírná, hogy mik azok a josló fájások? Nekem már napok óta bizonyos időközönként majd be...-ok úgy nyilall a hasam alján bal oldalon valami. Eddig azt hittem, hogy Lili rúg bele valamelyik szervembe, de aztán rájöttem, hogy mégsem.
A nap bármely szakában előjön és akkor pár percenként erős nyilallást érzek úgy 6-szor 7-szer, majd elmúlik. Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez :oops: :oops:

Kép
emi29

lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 14:59-kor.

Kép
1bambi

de jó csajok kaptunk ajcsiba egy bébiőrzöt meg egy fürdőhömérőt meg egy utazóágyat meg egy forgós zenélőt...használtak de alig alig...:D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:16-kor.
Vendég

Gumimaci,

bocs!!! Kiscicát akartam írni :oops: :oops: csak tökre eltévedtem

Szöszke,

szerintem Magit kellene fotókkal kapcsolatban megkérdezni, de ő már rég nem jelentkezett. Talán küldj neki privit.

Kép
emi29

&&&&&&&&&&&&&&&...áhh köszönöm :D de jóóóóóóóóóó &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Lillus elvan :D
Vendég

[quote="lituka"]d írta:litukae jó csajok kaptunk ajcsiba egy bébiőrzöt meg egy fürdőhömérőt meg egy utazóágyat meg egy forgós zenélőt...használtak de alig alig...:D

tök jó! Ezzel bizony sokat spóroltatok :) :)

Kép
emi29

[quote="1bambi"]s írta:1bambizöszke,
én is megfogtam :lol: :lol: :lol:
még jó, hogy 2 lába van :lol: :lol: :lol: :lol: nem veszünk össze :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még szerencse :lol: :lol:

Emi - Én is láttam Magika fotóit, de nekem művészibbek kellenek .. azok olyan családi fotók :) Szépek .. de olyat mi is tudunk csinálni.
Én ilyesmire gondolok:
http://www.bbfotoi.hu/kismama.htm
Csak nem tudom milyen .. mennyi ..
Azért érdeklődöm, hátha van tapasztalat .. :roll: :roll:

Kép
szösszenet

Nono még mi sem tudjuk a nevét. 2,5 hónap, csak kitaláljuk.

Az ember lányának mindig van aggódása, ezt egy életre vállaltuk, mikor megfogant. A minap azon bőgtem el magam, hogy biztos megadok neki mindent, hogy jól fejlődjön: Hogy eszem, meg iszom e eleget. Kész vagyok. Ezek az érzékeny pillanatok. A párom, hazajött, és nem tudta miért sírok.

Az Intersparos nekem sem jött be, mert nincs rajta patent, zárt végig, nem érzem praktikusnak. Talán a minőségével nincs gond, de nem tudtam megfogdosni, mert még csak most rakták ki.

Mennek a drukkok felétek. Fogprobléma, veseproblémák, migrén stb. Én inkább olvasgató vagyok, de azért aggodva olvasom a beszámolókat!

Nekem is a BABYLOVE a DM-s termékeket ajánlották. Pelusban, popsikrémben, mosószerben.

Ma a következőt hallottam. Kismama fogadott orvosa császárt ajánlott, mert a baba fekvése indokolta, de az ügyeletes orvos nem engedte, és ő mondja ki a végső áment. Szerintetek? Azért érdekel, mert az ügyeletes orvos történetesen az én dokim volt.A baba, - mivel nem engedték császározni - sérülten született. ( 9 hónapos és jól van már) Nem írom le a sztorit, mert nem riogatok, csak arra vagyok kíváncsi ki mit tud, a fogadott és ügyeletes orvos hierarchiájáról! A délpestiben történt, elképzelhető, hogy kórházfüggő?

Ja és meghozták a hasfogót, de sajnos félreértettek. Ez olyan, amit akkor használnak, ha megszültünk, és a pocak visszaszorítására szolgál. Nem is értem, akitől kaptam, hogy gondolhatta ezt felveszem. Nem elszorítani akartam a babát. Egy 20 centi széles gumis anyag, amin a 2 végén tépőzár van. Szóval megyek én is, beszerző körútra. Már 2 napja annyira fáj, húz lefelé, hogy járni alig bírok. Nagyon húzódik.

Kép
téjé

Emi,
a jóslók olyan menstruációs görcs szerűek, de szerintem nem nyilalás. Lehet, hogy Lili úgy fekszik, hogy nyom valami ideget. Ez elő szokott fordulni.
Dokihoz mikor mész?

Pumpóka,
sajnálom, én is csak azt tudom mondani, hogy próbálj meg beszélni vele. Ő lehet, hogy észre sem veszi, hogy ez mennyire rossz neked. Hiába, férfiak, egész másképp látják a dolgokat, mint mi. Néha fel kel őket világosítani.De gondolom ezzel nem mondtam sok újat.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Pumpóka,
bizony az én párom is hihetetlenül lusta, de ő mindig is ilyen volt.. Ha itthon van, vagy a TV, vagy a PS előtt ül.
Már megszoktam, hogy gyakorlatilag mindent egyedül kell elintéznem. Bízom benne, hogy ha Lili megérkezik változni fog a helyzet. Most inkább nem is veszekszem vele. Viszont én mostanában érzem rajta, hogy bizony aggasztja a helyzet. Feszült, hirtelen kiakad, kiabál, pedig ez rá sosem volt jellemző.
Lehet, hogy kezd felnőni a feladathoz?? Sajnálom szegényt, de mivel nem hajlandó a problémáiról beszélni, nem tudok neki segíteni :(

Kép
emi29

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:00-kor.

Kép
1bambi

Estét!

Érdekes, és egyben rossz délutánom volt :( Ha nem gond leírom!
Elindultam Szandiért az oviba, mikor is csörgött a telefonom, az orvosom volt, hogy bekéne hozzá mennem, mert megnézte a tegnapi terheléses vércukros vérvételes eredményeimet, és nem tetszik neki!
Beloholtam, sok minden alacsony volt, felírt rögtön 100 db-os vasat... ezen még nem is csodálkoztam, hisz mindig is vashiányos voltam, bár a legutóbbi vérvételemen tökéletes eredményeket produkáltam...
Na de a cukor... arról volt szó jó, majd most azt mondta, biztos ami biztos menjek el Diabetológiai ambulanciára... hozzátette lehet felesleges, mert ugyan odébb vagyok a fleső határtól, de lehetne azért picit kevesebb is :?
Mondta, hogy ne izguljak, megvizsgálnak, és lehet el is zavarnak, hogy ez még semmi!

Optimista felfogású vagyok, így végülis azt gondolom nem lesz gond, de azért sikerült délutánra jól felhúznom magam, még mindig fáj a pocim, az idegtől...

Szóval kedden reggel kell mennem, akkor kiderülnek a dolgok!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?