Móni,gyönyörűűű lett a haja

én azt hittem rövidre vágattátok

Szép a vonalzód!
És később neked is lesz kedved ám együtt csinálni velük...kicsit lassabb

Nálunk imádják a konyhát,pedig lassan 3 hónapja megvan
Zsófi,tök jó,hogy így segítenek a főzésben.Nálunk is ez van-volt,de ebben ki is merült a segítség,ezért már többedszer azt mondtam főzök magunknak,de az anyósnak nem volt olyan jó,mert akkor 1 hétig ette amit főzött,így most úgy alakult,hogy felválltva.Csak ha szóvá tettem,hogy semmit nem segít,akkor mindig az volt a válasz,hogy miért,megfőzök,az nem segítség?

egy telken lakunk,már nyugdíjas,és sajnos apósom is meghalt 3 éve,szóval semmi dolga...na mindegy.
Timi,házhoz egy kalappal!!!
Holnap megyek ikeába lepedőt venni,bár még nincs meg az új ágy,de ugye át kell mosni a lepedőt is.Lehet bemegyek a decathlonba,megnézem a hótaposókat...magamnak
Babus,na én is így fogom majd meghivatni magamat,meghívom a vendégeket,aztán jujj,megyünk inkább mi,met nincs fűtés

kiráááály!
Azért jó szórakozást!!!
Nekem bejött ez a körsál,kabátból kinn a nyakuk,de a fiús sokkal jobb,mert ennek olyan fura a magassága,hogy visszahajtva alacsony,Badáé meg pont mint egy garbó.De azért nekem tetszik,megérte.
Mi kaptunk tescos péztárgépet ajándékba barátnőmtől,nagyon profi,van rajta kis mérleg,van vonalkódleolvasó ami sipol mikor nyomja a gombot rajta,van bankkártya hozzá,és lehúzó,az is csipog,meg külön terminál is,amibe bedugják
,zárható a pénzes rész,de gombnyomásra nyílik,és rendesen lehet vele számolni is.Ja meg mikrofon is van rajta

Most mikor benn voltam 6500-ért láttam
Törpi,ó,jobbulást!Milyen jó,hogy nem mentetek bölcsibe.Pali odaért?Galambbal mi a bajod?Rántva jobban szereted?
Medencézni
Mi ma azon nevettünk,hogy pakolom el a könyveket este,Noémi :MÉCCER LAPOZOKMÉCCER LAPOZOK,na mondom akkor két könyvet előhagyok nekik,amíg mindent elrakok,fordulok meg,látom a szemem sarából,hogy utánam dobja a könyvet,hogy ANYA EZT IS!Visszafordulok,mondom Noémi dobtad a könyvet? NEEEEM!GURÍTOTTAM!
Estédet sajnálom,pedig rádfért volna egy kis kikapcs!Most akkor hazamentél,de minek?
Édesek a kis sütögetők!!!