A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 ikreket várunk

Timi! szerintem ez hivatal függő, hogy mennyire gyors
én a Bács megyeihez tartozom, és le a kalappal előttük, nekem eddig gyors volt minden ügyintézés
kérdezz rá telefonon

Móni
KépKép
reunion

Lányok Ti mindig este főztök? vagy ennyire hiper gyorsan, hogy séta meg játszó belefér a délelőttbe?

Móni
KépKép
reunion

Móni: én meg többnyire 2 napra főzök, vagy olyat, amivel 10-re kész vagyok, így belefér 1 óra levegőzés a délelőttbe is.
Jövő héten pedig úrinő leszek, nem főzök -rendeltünk kaját egész hétre próbaként.

Zsófi: hát szerintem előtte kell intézni, hogy aztán időben megkapd. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Móni: én Fejér megyéhez tartozok, ott is eddíg minden flottul ment és még nagyon segítőkészek is voltak, de barátnőm gyesével nagyon elcsúsztak valamiért.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Tényleg Zsófi? te jól csinálod!!!!! ti is rendeltek?

Timi! 10-ig én még csak vakarózom, hogy mit kéne aznap csinálni

Már mi is gondoltunk egyszer a rendelésre, de melyik a megbízható konyha, ne kapjunk fosós hányós vírust
aztán itt meg is ragadtunk

Móni
KépKép
reunion

én is 10-ig megfőzök,meg 2 napra,meg felvállva mamával. Zsófi,te nem főzől?rendelitek? Timi,nekem jött határozat,én egy héttel szülinap után adtam fel,és semmit nem, csúszott,következő hónapban még jött valamennyi gyed is,aztán beállt. Mit akartam még? Olyan rossz,telefonon nem működik egy ideje a következő sor gomb.Timi,neked jó? Csak 30 pali lett.elosztjuk,nyissátok az ablakot :lol:

KépKép
noba
Budapest

na a Laura haja, nem tudom látszik-e, az első képeken át lehet látni az alján tök ritkás
és vágás után kleopátra szerű lett

Kép Kép Kép Kép

Móni
KépKép
reunion

Móni: teletáltól rendeltünk, nem használnak tartósítót a hűtéshez, tároláshoz és ízletes, finom és rendes adag. Igazából a mi két adagunkból kapnak a lányok is, amikor meg olyan a menü, hogy nem való a csajoknak, ott rendeltem nekik külön mást. Egy hétre 7500 így a kaja.

Nyulasz: nem nagyon szoktam mostanában telefonról írni, de eddíg mindíg működött minden.

Ma is volt háznéző, nagyon tetszett nekik, két hét múlvára ígérték, hogy eldöntik! Drukkokat kérem továbbra is! Krisztián osztálytársa volt a srác, szerinte meg fogják venni. De én nem akarom elkiabálni!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi! én is mindig ilyen segítségről álmodoztam de ez csak álom :?

Most még arra sem merek célozgatni, hogy jó lenne 2 napra lepasszolni őket, és elmenni apával kettesben valahová
pedig már ránk férne

Timi! drukkolunk!!!!!!!
és mennyi időtök lenne költözni? vagy ezek már csak részletkérdések?
és már megvan, hogy hová mentek?

Móni
KépKép
reunion

ááá én is hajaslányokat akarok :oops: :oops: :oops:
Móni: szupi a vonalzo :wink:
Timi: megadrukk továbbra is :wink:
én is reggel szoktam fözni, olyankor rendesen eljátszanak még :lol: :lol: ugye 6-6.30tol rengeteg az idö :lol: :lol:
GYES: nekünk is kb 1 honap volt a dolgo igy nem is csuszott el szerencsére :lol:
holnap ugy volt vendégségbe megyünk na erre elromlott ott a fütés igy mindenki hozzánk jön :lol: délelött elmentünk bevásárolni Csajokkal tök rendesen viselkedtek (no azért beigértem egy rudit :oops: :lol: mondjuk nálunk rudi csak akkor van ha vásárolni megyünk :lol: ) sütönk pogit holnap de vacsit ennyi emberre nem vállaltam igy össznépi pizzarendelés lesz :lol: 12en leszünk izgi :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Timi: Bpre nem költöznétek? vagy K arrafelé dolgozik?
küldenek papirt, de esetleg betelefonálhastz akkor megmondják h áll a dolog vagy nem-e hiányzik vmi papir ezeket meg tudják mondnai

babusok
Budapest

Móni: de irigylem a hajasbabáidat! Annyira szép nagy hajuk van! Laura csini lett! Minden részletkérdés, de ha kell már akár ma elkezdenék csomagolni.

Babus: Bp-re de nem ám! :wink: K. itt dolgozik Százhalombattán, oda megyünk albérletbe, aztán majd egyszer Mamihoz Velencére. Már nagyon utálok költözködni, de most nagyon szeretnék csomagolni! :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, hajráhajrá!!!!!!!!! Továbbra is szorítunk nagyon!!!!!!!!!!!!!

Móni, kezet foghatunk, 10-kor én is még csak vakarózok :oops: Aztán kimegyünk az udvarra és fél12-kor rongyolhatok be valamit gyorsan összedobni :oops: Persze ilyenkor fél1 körül került csak az asztalra a kaja, így a fekvés is csúszott.

Most, hogy itthon vannak, ilyen gondom nincsen, mert tesóm is szabin van és hozza minden nap bölcsiből a kaját nekik, amit ők nem esznek meg. De vacsit sem, amit meg én csinálok, ahogy eddig mindig. Úhhogy most fogyókúrán vagyunk. Illetve ők, én csak hízok, mert valakinek meg kell enni a kifizetett kaját.
Bezzeg a túrórudi, a csoki és a puding az nagyon menne. Meg a hiszti is, hogy nem kapnak :?

Emma tegnap este belázasodott, áldottam az eszemet, hogy nem vittem el bölcsibe, lett volna olyan lelkiismeretfurdalásom... Panadol lehúzta neki, pedig 38,8 volt, aludt is az éjszaka, hol mellettem, hol a helyén. De ma délelőtt már csak feküdt a nappaliban betakarva, úgy hallgatta a mesét, meg rötyögött a húgán, aki rajtam tornászott közben. Aztán ebéd nélkül kidőlt. Mire Míra aludni ment ő felébredt, azóta a nappaliban alszik, épp most ébredezik. Köhög folyamatosan :( 38,3 volt neki délelőtt, Panadol megint levitte, de csurom vizes a haja.

Móni, nagyon jó lett Laura haja!!!!!!

Timi, az uszis képek isteniek!!!!!!!!!!!!!!!! Csodaszép kis vízisellők :lol:

Nyuszi, én kinyitottam az ablakot, de nehogy csak a sültgalamb jöjjön :wink:

Zsófi, hajrá bölcsi! És Te szoktatod be őket? Neked nem januártól kell kezdened? Vagy akkor még Te is csak a szabiidat kezded fogyasztani?

Engem még jövő hétre elküldtek szabira, hogy ne maradjon 8 napom az év maradék két hónapjára :?

Míra mai beszólása: Anya, kisütött a nap, mehetünk medencézni!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Ja, Nyuszi, ágy nagyon tetszik!!!!
Babus, a Tiétek meg valamiért különösen :lol: :lol:

törpilla812

Törpi: jobbulást!!! hu azért jol jött volna az a pár nap szabi még :? (neadjisten betegségre :? vagy 2 ünnep között :()
Zsofi: tényleg akkor h lesz? melot mikor kezded?
Móni: Ti mikor is kezdtek?

babusok
Budapest

Babus: paraffin olajat reggel éhgyomorra kell? 1 teáskanál?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

elvileg igen ;) de jo tejcsi-tápi után is (én ugy szoktam :lol: )
proba lesz? :(

babusok
Budapest

Nyulasz: mi ez a nyakvédö? mutiii :wink:

babusok
Budapest

ez a nyakvédő nem?
de durva ez a boltban 990 ft volt

http://divat-ruha.teszvesz.hu/babaruhaz ... 39070.html

Móni
KépKép
reunion

mi is január 2-án kezdünk bölcsiben :cry:
de én mondogatom apának, hogy ne kelljen már dolgoznom menni még, mert nagyon nem akarok.......

Móni
KépKép
reunion

Móni, hát ha felveszik őket úgy, hogy nem kell munkáltatóit beadnod, akkor ne menj még. Bár nekem az is szörnyen nehéz volt, hogy itthon voltam nélkülük... :( Meg hát a kezdeti betegeskedés lehet, hogy beüt, akkor nem rossz, ha nem kell táppénzre menni, mert nálunk mondjuk nem nagyon preferálják :(

Babus, ne is mond :evil: Szabit a novemberi oktatások miatt nem tudok kivenni egész hónapban, ünnepek között meg lehet, hogy nem is mehet nálunk senki szabira, ugye banki szektor, december végén jár le ez a jófej 180-as árfolyam-visszafizetési mizéria :evil: :evil: :evil:

Délutánra Emma tök jól kialudta magát, láza sehol, gondoltam másfél órára elugrom az ezer éve nem látott péntek esti talizós barátnőimmel egyet. Később hívtam apát, lányok utánam üvöltenek, Emma újra lázas. Két pohár bor után irány haza, tesóm megint taxizott :(

törpilla812

Zsófi, nov. 2-án. Aztán 7-től irány BP :evil:

törpilla812

Zsófi, enyémek bölcsi óta különösen rínak utánam, de ők előtte sem voltak olyan strammak, mint a Tieid.

törpilla812

Törpi: enyémek meg nemhogy nem sírnak utánam, de ma délután pl. Hanga 1m sugarú körébe sem mehettem, mert kizárólag apa volt jó mindenre és üvölt, ha próbálok hozzá közeledni. :( Emmának gyógypuszik!

Móni: ez az a nyakvédő, én is 990-ért vettem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Bocsi Csajok, apa nem engedett már fel a lányokhoz, nehogy felpörögjenek, ha meglátnak, így Benneteket szórakoztatlak, míg leér tőlük.
Pár kép a pogisütésünkről, még Emma belázasodása előtt.

Kép
Kép
Kép

törpilla812

Törpi: de nagyon ügyesek! :D Mírának mintha már egész rendes haja lenne, bár messze van, én meg rövidlátó, de ez már haj! Nem? :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

CSajok jo ez a nyakvédö? én olyan magasabbnak képzelem a nyakát igy olyan mint egy normál pulcsi nyaka majdnem vagy elég magas???
én nem szeretem a sálat :oops: mondjuk rájuk adom mert kell de mire körbetekerem 2x :oops: :lol:
Törpi: cukik, juj sajnálom szabinélküliséget :( de ügyik lesztek és megoldjátok :wink:
Bp akkor tuti??? :) :(
Timi: na nálunk is csak ApaApa volt (nemcsodálom tegnap nuku ma 8ra ért haza :evil: )
vettünk osanban pénztárgépet nagyon kis gagyi de 990volt :lol: akartam szülinapra de sajnáltam rá többezret ugyis eltörik :oops: hát hatalmas siker egész délután boltosat játszottunk persze én voltam a pénztárosnéni de cukin vásároltak pénzezni imádnak meg törelmesen sorbaálltak :lol: igy lett elöszülinapi ajándék :oops: :lol:

babusok
Budapest

Zsófi: sztem ha elöbb intézed a papirokat az nem baj nem??? dátum van rajta h jan xtöl oszt kész vagy ez nem ilyen egyszerü? :oops: :lol:

babusok
Budapest

Zsófi! ez nekem el sem jutott még az agyamig, hogy szabi 8 óra, munka 6 óra és kavarni kell a papírokkal...
mondjuk nálam a dupla gyes kimarad

Törpi! na nekem ehhez nem lenne türelmem, hogy ők maszatoljanak a tésztával :oops:
nagyon hozzáértő csapat :D

Babus! az enyémeknek teljesen felér állukig ez a sál, nem is lehet visszahajtani szerintem
viszont a sapkája meg jól leér nyakig, úgyhogy szerintem hátul tuti fedik egymást

Végre visszakaptam a kabát árát az ebayről, legalábbis a bank szerint, no az én számlámon még nem jelent meg
és sikerült vennem egy másik ugyanolyan kabátot 2700 ért
remélem ez ideér :twisted:

Móni
KépKép
reunion

Nézegettem én is gyerekkonyhákat, de nem gondolom, hogy enyémeket érdekelné, (ugye akiknek az anyukája nem egy konyhatündér, nem tudják mire való))
+ Laura tuti elpiszkolná onnan Rékát

Ikeás rajztábla lesz, (vagyis már megvan a szekrénybe dugva) az 2 oldalas talán akkor nem az ajtót firkálják majd
de több ajándékra nem nagyon van ötletem, csak a könyvekre

ez a karácsonyi születésnap nem túl szerencsés :?

Móni
KépKép
reunion

Zsófi, ismerőseim szerint elég ilyenkor csak egy felfüggesztést kérni. Azaz jan.2-tól kb 35 napig felfüggeszteni GYES-t (ezt a munkáltató pontosan meg tudja természetesen mondani), azután újra a két gyerek után járót kérni. Ezt egy papírral egyszerre elintézheted, nem kell a dátumok miatt aggódnod. Persze ehhez szükséges a munkáltató által kiadott igazoló papír is, miszerint Te 6 órában fogsz dolgozni, csupán a szabadságaid letöltése alatt leszel 8 órára bejelentve. Plusz ne feledd vinni a saját doksiid fénymásolatát is, gyorsítja az ügyintézést. Sőt, mivel erre formanyomtatvány sincsen, fogalmazd meg, írd meg otthon egy A4-esre az igényedet. (Nyugi, a sima visszamondásra sincsen formanyomtatvány :shock: )

törpilla812

Móni: sztem pedig lesz türelmed ilyenekhez is :wink: ahogy ügyesednek ugy lesz egyre kevesebb "macera" ilyenekbe belefogni vagy csak azt a részét engeded ami olyan h ök is tudják...pl. tegnap pitét csináltam vacsira segitettek kivajazni a tálat, a tésztát én raktam bele mert azt tuti szétszedték volna :lol: de hagytam h segitsenek az ö szintjükön és akkor azt nagyon élvezik h segithetnek anyának :lol:
és emlékszem az elsö gyurmázásra...csak a plafon nem volt gyurmás kb :lol: most meg már összepakolnak segitenek felsöpörni :lol:
nálunk is ikeás tábla lesz szülinapra :lol: :lol:
Törpi: ez azért komoly h nincs nyomtatvány :shock: :shock: :shock:

babusok
Budapest

Babus, ez tüneményes!!!! És mondd csak, pénzt Te gyártottál nekik, vagy vettél valami játékpénzt?

Móni, a korábbi pogizások nehézkesebbek voltak, de egyre ügyesednek. Nem mondom, hogy könnyű megállni, hogy ne kapj rohamot az étkező szétkenése miatt, de csak hozzáállás kérdése; mi baj történhet? Majd összetakarítom :lol:

Amúgy én minap műanyagbevonattal ellátott ollót adtam a kezükbe, szigorú felügyelettel természetesen (még a végére is rá van húzva a műanyag, így véletlenül sem szúrhatja meg magát vagy a másikat - aki persze 2 méterrel arrébb ült :lol: ) Míra rettenetesen élvezte, egész jól ráérzett, ügyesen nyirbált. Azóta is emlegeti, meg kéri. Ebbe is bele kell jönni, mert nagyobb uncsitesónál korábban egy pólója bánta az előhagyott szerszámmal való "játékot".

törpilla812

Móni: mennyi egy kabinak Mo-ra a postája? és akkor azt irja az elado h vállal Europai postázást vagy külön lebeszéled?
csak kiváncsi vagyok h mennyivel olcsobb ez a mod mintha a közvetitövel intézi az ember :?

babusok
Budapest

Törpi: nem fogod elhinni 990ért még pénz minikosár és cuccok is voltak hozzá :lol: söt még 1 bankkártya is :shock: de as legjobb h zenél is meg angolul mondd ételeket gyümiket nagyon vicces ja és cukik voltak mert kérdezték h mit mond a masina :lol:
mi csak mostanság kezdtünk ollozni, én az ikeásat vettem nagyon viccesen fogják de nem engedik h segitsek :lol: de tény h imádják :lol:
jaj én ugy örülnék ha megügyesednének ezekben a kézmüves dolgokban mert én nagyon anaéfabéta vagyok ezekhez :oops: :lol:

babusok
Budapest

Móni,gyönyörűűű lett a haja :D én azt hittem rövidre vágattátok :lol: Szép a vonalzód!
És később neked is lesz kedved ám együtt csinálni velük...kicsit lassabb :lol: Nálunk imádják a konyhát,pedig lassan 3 hónapja megvan :lol:

Zsófi,tök jó,hogy így segítenek a főzésben.Nálunk is ez van-volt,de ebben ki is merült a segítség,ezért már többedszer azt mondtam főzök magunknak,de az anyósnak nem volt olyan jó,mert akkor 1 hétig ette amit főzött,így most úgy alakult,hogy felválltva.Csak ha szóvá tettem,hogy semmit nem segít,akkor mindig az volt a válasz,hogy miért,megfőzök,az nem segítség? :twisted: egy telken lakunk,már nyugdíjas,és sajnos apósom is meghalt 3 éve,szóval semmi dolga...na mindegy.

Timi,házhoz egy kalappal!!!
Holnap megyek ikeába lepedőt venni,bár még nincs meg az új ágy,de ugye át kell mosni a lepedőt is.Lehet bemegyek a decathlonba,megnézem a hótaposókat...magamnak :lol:

Babus,na én is így fogom majd meghivatni magamat,meghívom a vendégeket,aztán jujj,megyünk inkább mi,met nincs fűtés :lol: :lol: :lol: kiráááály!
Azért jó szórakozást!!!
Nekem bejött ez a körsál,kabátból kinn a nyakuk,de a fiús sokkal jobb,mert ennek olyan fura a magassága,hogy visszahajtva alacsony,Badáé meg pont mint egy garbó.De azért nekem tetszik,megérte.
Mi kaptunk tescos péztárgépet ajándékba barátnőmtől,nagyon profi,van rajta kis mérleg,van vonalkódleolvasó ami sipol mikor nyomja a gombot rajta,van bankkártya hozzá,és lehúzó,az is csipog,meg külön terminál is,amibe bedugják
,zárható a pénzes rész,de gombnyomásra nyílik,és rendesen lehet vele számolni is.Ja meg mikrofon is van rajta :lol: Most mikor benn voltam 6500-ért láttam :shock:

Törpi,ó,jobbulást!Milyen jó,hogy nem mentetek bölcsibe.Pali odaért?Galambbal mi a bajod?Rántva jobban szereted? :lol:
Medencézni :lol:
Mi ma azon nevettünk,hogy pakolom el a könyveket este,Noémi :MÉCCER LAPOZOKMÉCCER LAPOZOK,na mondom akkor két könyvet előhagyok nekik,amíg mindent elrakok,fordulok meg,látom a szemem sarából,hogy utánam dobja a könyvet,hogy ANYA EZT IS!Visszafordulok,mondom Noémi dobtad a könyvet? NEEEEM!GURÍTOTTAM!
Estédet sajnálom,pedig rádfért volna egy kis kikapcs!Most akkor hazamentél,de minek? :roll:
Édesek a kis sütögetők!!!

KépKép
noba
Budapest

Hű,mindenki itt van? :lol: mire leírtam megint megtelt az oldal :lol:

Törpi,menj vissza bulizni!

KépKép
noba
Budapest

Biztató amiket írtok, ügyesedés tekintetében, majd úgyis beszámolok róla

ez tök jó, ha semmire nincs formanyomtatvány :twisted:

Babus! én előre megkérdezem mindig hogy postázza-e, mert nem írják ám oda
ez speciál egy olyan kabát volt amre már előzőleg sem licitált senki gondolom, mert az angol postáját is magasra szabta (1 font volt a különbség az angol és a magyar posta között) + nem 0,99 ről indult a licit
így lett 2.49 a kabát+4.95 a posta
és a bank 360 al számolta a fontot (nagyon durva :twisted: )

(persze visszafelé meg 343 ért konvertálta a másik kabát árát)

Törpi! lakáshitel utáni adó visszatérítésben otthon leszel majd?

Móni
KépKép
reunion

Nah elkezdődött
hideg napokon, befészkelik ide magukat éjszakára hajléktalanok, itt isznak dohányoznak, hangoskodnak
szuper hallgatni
és nem beszélve a másnapi trágyáról (szó szerint is értendő) amit itt hagynak

Móni
KépKép
reunion

Móni,a lényeg,hogy lett kabát :wink:

Ja,mégegy kérdés,matracvédőt hol milyet érdemes venni?Ikeást néztem,de kicsinek tűnik a mérete.Ja,meg azért ne zörögjön alatta,meg ne gyűrődjön...tippeket kérnék!

KépKép
noba
Budapest

Timi,becars,milyen jó hótaposók vannak a mi méretünkben a decathlonban :shock: és mennyit kerestünk.Holnap csekkolom!!!
http://www.decathlon.co.hu/HU/inuit-noi ... -90436344/

http://www.decathlon.co.hu/HU/tika-noi- ... 199314928/

de itt nem találtam a méretet :(

http://www.decathlon.co.hu/HU/forclaz-s ... 199314922/

http://www.decathlon.co.hu/HU/imuit-noi ... 136164492/

itt sincs méret :(

KépKép
noba
Budapest

Móni, remélem hamar képbe kerülök újra velük, a régiekkel képben voltam, képben kellett lennem, hisz ez is a munkámhoz tartozott, de nem tudom, mennyit változott. Ha belekerülök a témába, akkor feltétlen jelzem és tisztázzuk a kérdéseidet.
Hajléktalanok :shock:

Zsófi, semmi gáz :lol: Egyértelműen kell nekik leírni, hogy ikergyesről van szó (mert ők így hívják), és hogy csak az egyik gyerek után járót szeretnéd felfüggeszteni az átmeneti 8 órás meló miatt. De természetesen megteheted azt is, hogy leülsz az ügyintéző elé, és lediktáltatod a mondandót, szerintem kötelessége megtenni, hisz ez a dolga. Én sem küldöm haza az ügyfelet kitölteni a hiteligénylőt, hanem segítek neki. Remélem nem vezetlek meg, de itt Szhelyen nem volt formanyomtatvány. Talán nem csak helyi hiányosság ez, hanem országosan így működik.

Nyuszi, semmi bajom a sülttel, de ha egyszer palacsintára állítottam be a gyomrom, akkor nem esett volna jól egy galamb :wink:
Gurul a könyv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem mentem már vissza, mert nem akartam tesóm kihasználni. Na meg persze elaludtak apával nagy nehezen, de a köhögés elleni gyógyszert már nem fogadta el tőle Emma, így be kellett engem is vetni :lol:
Én egy teljesen egyszerű, bababoltban vett matracvédőt vettem nekik :oops: Rá a lepedő. Egyáltalán nem alszanak rosszabbul tőle, gondolom akkor nem zavarja őket. Mindenesetre akkora, hogy kétoldalt be tudom forgatni a matrac alá, és hosszában is majdnem végig ér a 140 hosszúságú ágyon, így nem tud mozogni alattuk.

Babus, a mi közelünkbe nincs osan :( A tesco-s 6500-asat meg egy kicsit én is sokallom :shock:
Nekem kézügyességem van, csak a fantáziám kissé gyenge :oops: Talán a lányok ebben erősebbek lesznek, és két irányból is van esélyük az ügyeskedés öröklésére (mind nagyik, mind dédi rettenetesen ügyes)

törpilla812

Hát csajok, ha én feltenném a békebeli hótaposóm fényképét, lehet, hogy szétröhögnétek magatokat :lol: :lol: :lol: :lol: Én nem is tudtam, hogy ilyen tuti kis hótaposók vannak már nekünk is :roll: :oops:

törpilla812

Törpi,nekem nincs is hótaposóm,de úgy hidd el,a kínai bolton kívül nem is lehet kapni.asszem beruházok egyre innen,tavaly is majd lefagytam velük. Mit adsz köhögés ellen?

KépKép
noba
Budapest

Nyuszi, nekünk semmi más nem vált be, csak az új dokink által felírt codeines cucc. De ez nagyon! Sajnos uncsitesóéknak ez sem :(

törpilla812

Jó reggelt!

Törpi,ezt úgy keverik ki?Hurutosra van?Unokatesóék is betegek?

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Nem győztem visszaolvasni! :lol: el is felejtettem mi volt az elején! :oops:

Nyulasz: a mi matracvédőnk nem csörög-zörög. Amit Zsófi mond, az a hagyományos gumilepedő, szerintem sem gyereknek való. Asszem lehet eleve olyan lepedőt kapni, ami védi a matracot, de pamut a fekvő oldala. Aztán lehet hülyeségeket beszélek. :? Első baki-hótaposó nagyon tetszik, én már nézegettem, de sokallom az árát. 40-es 4 db, 41-es 6 db van. Asszem nekem marad a tavalyi kínai hótaposóm, annyira kényelmes és meleg, a bakira meg gyűjtök, jövőre csak összejön, vagy megveszem tavasszal a leárazásnál. (már ha lesz olyan)

Móni: csövik-durva!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Egész éjjel fuvarozónak éreztem magam, felváltva jöttek. Nem értem miért! Van, amikor nem kelnek és van, amikor egyáltalán nem alszanak. És amikor ketten jönnek felváltva, az a csúcsok csúcsa! Éjfélkor feküdtem, 1.45-től fuvaroztam, 6-fél 8-ig aludni is tudtam. Szóval fitt vagyok és kipihent! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi,enyém gyerek nem forog :lol: ááááááááá,10 perc múlva már takaró sincs rajta :lol:

Timi,drága :roll: de ez csak egy ezressel drágább az intersportosnál,nem?És a kék nem tetszik?Az meg olcsóbb.Ma megyek alvásidőben,aztán referálok :wink: Méretet annál találtam,az alatta levőnél,meg a legalsónál nincs.Éjszaka :shock: :roll: :?

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: igaz. Kíváncsi vagyok milyen élőben!

Forgás: enyémek nincsenek is az ágyukban! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?