A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Téjé - Kérlek írd le a tejes storyt, mert engem érdekel...
Nekem egyértelműen császárt javasol az ortopéd orvos és a nődokim is. Rá is van írva a kiskönyvembe, van szakvéleményem .. stb..
Kiakadnék, ha hamarabb indulna a szülés, és ezt az ügyeletes orvos nem tartaná szem előtt ... és nem így cselekedne, mert azzal engem veszélyeztetne .. :( :( :(
Szóval érdekelne mi volt a konkrét eset .. mert akkor rákérdeznék az eshetőségre én is 2 hét múlva a dokimnál ..
Köszi előre is!!

Kép
szösszenet

Nici - Mennyi lett a terhelés előtt és után az értéked?

Kép
szösszenet

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:00-kor.

Kép
1bambi

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:01-kor.

Kép
1bambi

[quote="1bambi"]d írta:1bambie ez biztos azért is van nála így, mert egyedül is élt, amikor is mindent neki kellett csinálnia ill. egy olyan társadalomban olyan emberek között élt, ahol ez a normális...és a másfajta viselkedést nem nagyon értik...

Igen-Igen .. ez is nagyon igaz!!!
Az én párom mielőtt engem megismert .. ezer évig élte az agglegény rock-zenész életet .. mindent magának csinált. Így nem idegen a mosás, takarítás, vásárlás .. semmi :) És így hálás mindenért, amit én csinálok .. mert tudja, mennyi munkát jelent. Aki sosem takarított ki egy lakást, az nem tudja mekkora munka .. természetesnek veszi.
Az Anyuci szoknyája mellől azonnal stabil kapcsolatba beköltöző pasik, akiket Anyuci után azonnal a Társ, a Feleség szolgál ki, azt sem tudják, hogyan kell bekapcsolni a mosógépet :? :?
De ez tényleg szerencse kérdése :)
(Hátsónkat a Földhöz verhetjük örömünkben, hogy ilyen párunk van, úgyhogy fogjuk be tényleg :D)

Kép
szösszenet

[quote="felsoa"]E írta:felsoami,
a jóslók olyan menstruációs görcs szerűek, de szerintem nem nyilalás. Lehet, hogy Lili úgy fekszik, hogy nyom valami ideget. Ez elő szokott fordulni.
Dokihoz mikor mész?

Hát, amit én érzek, annak köze nincs menstruációs görcsökhöz. Hozzáteszem, általános iskolában voltak utoljára menstruációs görcseim...
11-én megyek legközelebb dokihoz. Én is gondoltam már arra, hogy esetleg Lili keze van a dologban... Addig, amíg egy nap csak egyszer kétszer éreztem, nem érdekelt különösebben a dolog, de most már egyre sűrűbben érzem. Kifejezetten fáj :( :(

Kép
emi29

Nono, még csak annyit, aztán befogom számat, hogy nem hiszem, hogy a bébitől ilyedt meg, hogy apa lesz, nem először történik vele és nálunk tervezett baba Zsófi (nagyon akartuk, tavasszal itthagyott minket egy bébi), tehát nem érte váratlanul, arra sem lehet fogni... Majd megpróbálok vele beszélni valamikor...
Mindenesetre köszönöm mindenkinek lányok, tényleg jólesett! :)

Emi! A jóslók ahogy Felsoa is leirta, menzigörcs-szerüek, hasonlóak a rendes fájásokhoz (ezt most jónak mondom) :lol: de idióta vagyok! :oops: Mindegy, szal hasonlóak, de hasonlóan sem olyan erősek... eztet most aztán jól megaszondtam ám!!!!!
A nyilallás nem az, az bizti, lehet, hogy nyom valamit a baba. Nekem is volt ilyen pár hete, védőnő, doki is azt mondta, hogy vagy ráfeküdt valamimre, vagy a méhszalagok nyúlnak és az nyilall.... de bizti, hogy nem jóslófájások, azok majd úgy a 35-36. hét körül jönnek először, de lehet, hogy még akkor sem!!! :wink:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:01-kor.

Kép
1bambi

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]Nici - Mennyi lett a terhelés előtt és után az értéked?[/color]

Előtte 4,7 utána 7,5

Elvileg a felső határ 7,8 így elsőre azt mondták még beleférek, és mivel van egy kis feleslegem, figyeljek az édességre, és hasonlókra.

Most meg azt mondta, biztos ami biztos menjek el, bajom nem lehet tőle, merthogy 7 felett jobb ellenőrizni.

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

[quote="1bambi"]e írta:1bambimi,
a PS-t nem csak ő nyomja, hanem mindketten nyomjuk :lol: :lol: :lol: szerencsére nem egyszerre száll meg az "ihlet".
tényleg jó, ajánlom neked...
olyankor csak annyit mondok, megyek ölni ellenségeket... :lol: :lol: :lol:

Én béna vagyok ezekhez a játékokhoz. Anno a Harry Potterrel próbálkoztam, de volt egy pálya, amin egy egész nap alatt nem tudtam átjutni. Páromnak persze egyből sikerült... ráadásul az utolsó pályát nem mertem megcsinálni annyira féltem Voldemorttól :oops: :oops: Azóta nem is játszottam vele. Engem felhúz...

Kép
emi29

Nici! Én okost nem tudok mondani, de eléggé a felső határnál van... :roll:

Szöszi! Ha neked a kiskönyvedbe is bele van irva és szakvéleményed is van (persze gondolom a könyvecskédben hordod magadnál! sosem lehet tudni alapon ugye???) akkor tuti, hogy nem tehetik meg, hogy nem császároznak!!! Abban a pillanatban meg is lehetne fenyegetni őket perrel! Szakorvos szakvéleményét nem birálhatja felül a nőgyógyász!!!! Főleg, hogy ezzel téged veszélyeztet!
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:02-kor.

Kép
1bambi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:17-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:02-kor.

Kép
1bambi

Pumpóka, bambi,
értem. Ha legközelebb megyek UH-ra szólók a dokinak, hogy vizsgálja meg jól azt a részem...

Nici,
nyugi, csak nem lesz semmi gond. A 7,5-ös érték nem olyan vészes.

Szöszke,
ezek tényleg nagyon szép képek. Szerintem hívd fel a csajt. Lehet, hogy teljesen elérhető áron dolgozik.

Kép
emi29

Nici - Értem. Hát a baba érdekében szaladj el, és nézesd meg magad :) Biztos ami biztos :) Ez tényleg a felső határ .. de biztos nem lesz baj, csak adnak max. 1-2 tanácsot, hogy milyen apróságokon tudsz változtatni (szerintem :))

Emi
- Tuti szalagok nyúlnak meg ilyenek .. én is szoktam kis nyilalásokat érezni ;) :) Ez normális! Lili helyezkedik, kell neki a tér :D

Kép
szösszenet

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:03-kor.

Kép
1bambi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:17-kor.
Vendég

[quote="pumpóka"]S írta:pumpókazöszi! Ha neked a kiskönyvedbe is bele van irva és szakvéleményed is van (persze gondolom a könyvecskédben hordod magadnál! sosem lehet tudni alapon ugye???) akkor tuti, hogy nem tehetik meg, hogy nem császároznak!!! Abban a pillanatban meg is lehetne fenyegetni őket perrel! Szakorvos szakvéleményét nem birálhatja felül a nőgyógyász!!!! Főleg, hogy ezzel téged veszélyeztet!

Köszi, ez megnyugtató.
Igen, a kiskönyvemben tartom a szakvéleményt, a dokim ajánlotta, hogy legyen ott mindig.
Ő pedig a kiskönyvem elejére írta rá, hogy császár .. persze az ő nyelvén :D
"SC" - "Ortopédiai Indikáció"
Remélem ez így elég nagy biztonság nekem :roll: :roll:

Emi
- Ugye, hogy szuper képek? Kérek mailben egy árajánlatot! ;) De picit félek, hogy drága ..

Kép
szösszenet

Pumpóka!
Csak annyit,hogy nálunk ugyanaz a helyzet.Mindjárt ellök a géptől,hogy a haverjaival játszhasson.És persze hetek óta alig látom,mert munka után még rengeteg dolga van: a szülésig még át kell festenie a motorját, a kocsiját megcsinálni.Gondolom,ha ezeknek vége,itt a motoros, ill. horgász-szezon.Én is sokat sírtam itthon magamban.De rájöttem,hogy nélkülünk, nők nélkül semmit sem érnek.Sőt a párom teljesen el van veszve-még egy bevásárlásnál is.És hidd el,hogy kellenek nekik ezek a férfias dolgok, csak kell mögéjük egy nő is.És te is tudod,hogy a Zoli attól,hogy játszik,nagyon szeret téged: téged akar a gyereke anyukájának.Bocs, lehet,hogy hosszú lett.
Mezsó!az idősebbik Tankó Andrásnál fogok szülni.Mi ez a bababörze?Mert én meg nem kecskeméti vagyok.És erről még nem hallottam.

Kép
ágnes27

Nono - Én írtam .. :? :? Akkor cseréljünk .. de rosszabbul járnál, mert a papírjaimmal kapnál egy sérvet is, ami nagyon tud fájni :cry: :(
Én nem választanék magamtól egy vágott sebet .. de lehet egy nehéz, hosszas, normál szülés után másképp gondolnám ...

Kép
szösszenet

[quote="nono26"][ írta:nono26b]Pumpóka azt írtad, hogy :Bár a nagyobbik fiammal nagyon nehéz, mert ő nem igényel egyáltalán szeretgetést, sajnos olyan hideg és számitó mint az apja (nagyon sajnos!).

Az az igazság, hogy mostanság egyre jobban foglalkoztat a téma, hogy vajon képese leszek e u.úgy szeretni mindkét gyerekem. Mert Szonja egy haláli ragaszkodós és szeretetét kimutatós nagyon bújós gyerek. De ha a kissrác nem ilyen lesz? És egyáltalán lehet valakit ugyanannyira szeretni mint Szonját? nem akarok rossz anya lennim de nem vagyok biztos benne h ogy képes leszek u.úgy szeretni. vagy mégis?

Nono,
én ne tudom elképzelni, hogy a kissrácot másképp fogod szeretni. Biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy fogod szeretni mint Szonját.
Én általában egyébként ennek pont a fordítottját szoktam tapasztalni. Páromék nővérénél is, amíg csak egy gyerek volt, addig ő volt a minden, ahztán amikor megérkezett a második akkor az első teljesen háttérbe szorult:( :( Néha úgy sajnáltam szegényt. A nagyszülők hirtelen el is felejtették, hogy ő is létezik és ez még mindig tart. Kb fél éve egyszer a kistesó csinált valami rosszat és a nagyobbat szidták le. Persze elsírta magát és akkor mondta ki először, hogy a tesóját mindenki jobban szereti.. Borzasztó volt!!!! Szívem szerint jól beugattam volna párom szüleinek.

Kép
emi29

Átszaladtam szomszédunkhoz, aki cukros, és kiváncsiségból megkértem mérje meg most is... ma már ettem rízst, győri kismackót... Igazán nem lehet azt mondani, hogy sok ilyet eszem, még a teát is mézzel iszom cukor helyett, és a nasizás sem jellemző... na de most megmérte, és 5,2 az meg elvileg tökéletes...

Picit azért hergel a dolog :( :?

De megnyugszom, mert a babókának ez nem jó :oops:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:03-kor.

Kép
1bambi

(22h-kor Férjecském a Fix tv-ben Black-Out és Ezüst-Patak hírekkel)

Kép
szösszenet

Szöszke,
majd leírod, hogy kb mennyiért vállalja?

Nono,
én még sose szültem, és én is félek, és egyedül leszek, mégsem szeretném ha császároznának. Egyébként mostanában inkább a picit féltem nem magamat, nekik is óriási munka azon a kis lyukon kijönni.

Kép
emi29

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:18-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:18-kor.
Vendég

Nono, hidd el, lehet ugyanúgy szeretni!!!! Ez előtte elképzelhetetlen, de akkor olyan természetes lesz hirtelen! Ha Szonja ennyire ragaszkodó, akkor jobban próbálj majd odafigyelni arra, hogy ő is ugyanannyi törődést kapjon, mint a pici! Tudom, ez nem egyszerü, mert a picivel többet kell foglalkozni. Én ezt úgy oldottam meg, hogy Atist mindenbe bevontam, öltöztetéshez tőle kértem ruhát, ő adta a pelust, kente be a popsiját Barnusnak... sőt, volt, hogy ő altatta a hordozóban (ringatta)... és sosem volt féltékenykedés, pedig csak 2 éves volt és imádta az öccsét. Hagytam azt is, hogy megfogja, beült a fotelbe és az ölébe fektettem. Szerintem érezte is rajtam, hogy nem féltem tőle a picit, mert az a legrosszabb, ha féltjük a nagyobbtól és nem engedjük közel hozzá. Lehet, hogy ilyeneken nem is gondolkodtál, nekem most csak eszembe jutott... bocsika, sokat beszélek... Azon pedig ne is tipródj, hogy ugyanúgy fogod-e szeretni, jön magától!! :wink:

A szülést ne akard lecserélni császárra! Egyszer átélted, tudod, milyen, de két egyforma szülés nincsen! Nekem Atissal borzasztó rossz szülésélményem volt, de eszembe nem jutott, hogy Barnust ne természetes úton szüljem. Megpróbáltam megteremteni azokat a körülményeket, amik Atisnál nem voltak adottak és váltottam orvost, kórházat.... csodás második szülésem volt... életem eddigi legszebb élménye! Mindenkinek olyan szülést kivánok!!!!
De miért nem szeretnél normál úton szülni? Rossz élmények? Vagy miért? Már bocsi, hogy ilyen kiváncsi vagyok... :oops:
Vendég

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Nici - Értem. Hát a baba érdekében szaladj el, és nézesd meg magad :) Biztos ami biztos :) Ez tényleg a felső határ .. de biztos nem lesz baj, csak adnak max. 1-2 tanácsot, hogy milyen apróságokon tudsz változtatni (szerintem :))

Persze, mindenképpen elmegyek, kedd reggel 8-ra kell mennem!

nici

[quote="nono26"]e írta:nono26mi! Szonjánál nem féltem....sőt borzasztóan vártam és nem is volt gond magával a szüléssel. a felépülés viszont 7 hónapomba telt.

Te jó ég!! Miért tartott 7 hónapig a felépülés???

Kép
emi29

Szössz! Nincsen fix tv-nk... :roll: UPC van, azóta nincsen fix tv! Ez komoly, pedig megnéztem volna!
--- Te meg szülnél természetesen, szegény... általában igy szokott lenni, aki teheti, inkább vágatna, aki nem, az inkább nyomna... :roll:

Nono, miért kellett 7 hónap, ha nem vagyok indiszkrét? Nekem Atis után 3 hónap kellett, mig teljesen normálisan tudtam létezni...
Vendég

Csak egy kép a két törpéről... ilyen is volt, most ahol ott puszit ad, ott ütlegeli... nagy majmok lettek... :lol:

Kép
Vendég

Nono - Porckorongsérves a gerincem egyik alsó csigolyája, és emiattt nem szülhetek. Az erőltetés, a nyomás nagy eséllyel megnövelné a sérvem méretét .. és akkor műteni kellene - ami elég gáz :(

Pumpóka
- Sajnos ez így van .. én szülnék szívesen. Ráadásul iszonyú nagy a fájdalom-küszöböm. A császár utáni felépüléstől sem félek .. :)
Lehet utána itt fogok sírni nektek, de egyelpre optimista vagyok, és erősnek érzem magam :)
Ilyen az élet, nekem ezt dobta a gép .. de nem baj. Alíz és a magam egészsége a legfontosabb. Egy vágás legyen majd a legnagyobb bajom ;)
Kár, hogy nincs Fix tv-d .. bár elég hulla a Szerelmem .. nem lesz vmi fitt a riportban :D Most esett haza nemrég próbáról .. eszik és indulhat is :(

Emi - Persze, megírom nektek az árat!

Kép
szösszenet

Emi, én is érzem ezt. Iszonyatosan húzódik. Ezek a szalagok. Néha menni is nehéz.

Kép
téjé

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:19-kor.
Vendég

Nono - Engem is érdekel, hogy miért vlot nehéz a felépülés!!! Ha nem indiszkrét, vagy kínos, kellemetlen neked beszélni róla, megosztod velünk?

Kép
szösszenet

Nono - :( :( :( :( :( Ezesetben megértem a félelmed. :( Mit is mondjak .. sok-sok "ál-indokos" császárt látni .. lehet nem lehetetlen elintézned. :roll: :roll:
Ha ennyire rossz érzéssel állsz az egészhez, akkor azt is kétlem, hogy el tudnál úgy lazulni szülésnél, ahogy kell (de ez lehet hülyeség)...
Nekem pl. a dokim is mondta, hogy ilyen gerincproblémával minden egyes esetleges derékba nyilalás szülés közben (ami nagyonis esélyes, főleg, hogy most is fáj .. pedig nem erőltetem), azonnal beparáztat, és leblokkolnék .. ezért butaság lenne elkezdeni ..
Nem könnyű okosnak lenni ebben a helyzetben :(

Kép
szösszenet

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:20-kor.
Vendég

1bambi: igen..de persze azt tudni kell hogy akiktől kaptuk 200ezer ftal tartoznak nekünk amit amugy sose látnák már mert diszidáltak angliába és a kicsit is itthagyták a srác 21 éves huga lett a gyám…muszáj volt elmenniük mert annyi embernek tartoztak..meg a cégük is h nem volt más megoldás..és a babát is elhagyták..
Igaziból örülünk neki h legalább az eszükbe jutott h a kislány kinött nem használt holmiját odaadják (nem ők adták oda de ők utasitották a srác hugát)..igy sporolunk és legalább vmit viszontlátunk a tartozásból..

Na az párom 3 nő között nőtt fel apa nélkül ..szoval érthető hogy életében nem takaritott..sztem :D
Ez is egy magyarázat..sosem volt végülis rászorulva…
Lehet ha rá lesz meg fogja csinálni..majd kiváncsi leszek :D

Szössz: én megyek márciusban szlovákiába fotoztatni…egy nagyon kedves ismerősöm..ugyan még nincs kész studiója de számomra a világ legjobb fotósa és ő csinálja a pocifotókat…élete a fotózás és nagyon kreativ..igy nekem szerencsém van nem kell keresgélnem senkit..
Beszélhetek vele ha gondolod de nektek sztem ő elég messze lenne..
De ha a közelben akarsz vhol a fővárosban az a csaj jónak tünik…
Vendég

Nono... most elkerülte a figyelmemet, vagy nem irtad... (kiselefánt) .... a gátmetszés helye volt? Mert nekem spec az volt, ami 3 hónapig gyógyult, mire használható lettem az ágyban. Vágtak akkorát, mint egy ház és alap egy hónapig nem tudtam ráülni, utána meg kellett még kettő, mire már képes voltam... vagyis inkább mire hagytam magam... mert az ex még bunkón is állt hozzá, állandóan azt hajtogatta, hogy csak nyavalygok... :roll: hát szivesen levágtam volna a fél p..csét és meglátjuk, mennyi kedve lett volna.... :evil:
Vagy belső varrataid is voltak? Vagy lehet, hogy kellett volna, hogy legyenek, de nem varrtak, mert nem volt akkora repedés és hagyták? Mert attól lehetett..... Megértelek... igy nem tudok okost hozzászólni, én lehet, azért megpróbálnám... bár a pszihés behatások biztos ott lennének... :roll:
Vendég

Nono - Ok, én csak emiatt, amit először írtál .. hittem, hogy el szeretnéd magadnak intézni.

[quote="nono26"]
írta:
nono26És hol lehet ilyen papírt szerezni.. :oops: :oops: :oops: ...úgy de úgy félek a szüléstől... :oops: :oops: ...másodszorra már tudom mire számíthatok és nagyon be vagyok parázva. Nem akarok simán szülni...de nálam nincs orvosi indok a császárra. Bár azt mondják jobb simán mint császárral de én akkor is ez utóbbit választanám.

Te tudod, hogy a legjobb .. én indok nélkül sosem választanék egy műtétet egy természetes folyamat helyett...

A félelmedet megértem, remélem a nagy napig leküzdöd.
És kétszer ugyanaz a kellemetlen "következmény" csak nem történik meg ;)

Kép
szösszenet

Lituka,

megkérdezhetem, hogy pontosan hol van a fotós Szlovákiában. Engem is érdekelne, és mi most éppen itt lakunk Rév-Komáromban. :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

Jah, Pumpóka - Fix tv-t neten is lehet nézni .. ;)
http://www.fixonline.hu/index.php
Bal oldalt LIVE - és már megy is :)

Kép
szösszenet

Én is itthon vagyok táppénzen október óta, párom meg rengeteget dolgozik. Még most sincs itthon... több munkahelye is van. Én ezek után nem várnám el tőle, hogy bármit is csináljon itthon. Sőt ha hazaér vacsi és meleg fürdő várja. Eléggé fáradt, látszik rajta, sokszor bealszik a tv előtt már este 8-9 óra magasságában. Én meg itthon lustizok, sétálok, néha főzök (néha anyum), takarítok...
Van, hogy ő is számítógépezik (sőt elég gyakran) mert neki ez szórakozás. Én nem szólok neki ezért. Értünk dolgozik... Na, jó mártír sem akarok lenni. Azért mikor baj volt (elején vérezgetés), tavasszal vetélés, ott volt velem és mellettem. Szóval kölcsönös tolerancia kell.

nono! érdekes, én is ezen gondolkodom néha, hogy a császár azért nagy hasi műtét, de a spontán szülések után meg én is sok ilyent hallottam a házas életről. Szóval nem tudom mi lenne jobb. Persze úgysem én döntöm el. Lesz ami lesz. Pedig mi most sem nagyon merünk nemi életet élni. Biztos a tavaszi eset miatt is, de hogy szülés után még lehet, hogy 6 hónap mire regenerálódik ott belül..... :roll: :oops: :oops:

Kép
gabo001

Még nem olvastam vissza, de csak holnap tudok...addigra még több lesz...

Voltunk a Corában, jóóóóóól bevásároltunk, viszont...vettem szopis melltartót is, de bennehagyták a csipogót....tiszta ideg vagyok, nem akarok még egyszer ezért kimenni a világ végére...ráadásul, tiszta gáz, beállítok a blokkal, hogy sorry, vegyék ki? De érdekes, hogy nem csipogott...viszont a próbafülkénél visított, mint a dög...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....3x eltévedtünk, mire odaértünk, annnyira béna út vezet oda...meg a hülye GPS is össze-vissza magyarázott...meg sötét is volt...meg amúgyis...Mit lehet ilyenkor csinálni? :cry: :cry: :cry:

Kép
babyteve2

Szössz!
Eddig néztem, mert marha szarul dobja ki a Media Player a képet, tiszta zöld... :shock: és a hangfalaink most mentek sz@rni (bocsika csak bosszant) :evil: igy a hangból is minden második szót hallok! :evil: Viszont izenem szived szerelmének, hogy haragszom rá, mert semmit nem láttam belőle a sapkája miatt! :lol: A hangját hallottam, az semmit nem változott... :wink: de tetszett a klip, amit leadtak (már amit láttam és hallottam belőle) .... ki az énekesük???

Gabo!
Én sem azt várom el, hogy amikor itthon van, akkor kezdjen el nagytakaritani, de azért az, hogy két napig (ritkán ilyen is van, hogy egymás után két nap itthon van) semmihez nem nyúl, egy kávésbögrét nem mosogat el maga után, azért túlzás... én csak minimális segitséget várnék el, olyat, ami nekem nagyon nehezemre esik most! Most csak egy példa: szekrény tetejének a portörlése, hogy ne én másszak... ennyi, és örömtáncot járnék, hogy nem nekem kell létrázni az amúgyis alacsony béka segge alatt lévő mérhetetlen vérnyomásommal.... Normál esetben -bocs a kifejezésért- a s..gét is kinyaltam vigan, de egy plusz teherrel a hasamban azt hiszem, lehetne kicsit segitőkészebb...
Tudod én mindig azt mondom, hogy akkor hiszem el, hogy annyira fáradt és nincs kedve semmihez, ha a sörözgetéshez is fáradt lesz meló után, mert volt rá példa, hogy órákkal később jött haza... arra nem volt fáradt... mert nekem pl. arra sem lenne kedvem ha olyan hulla lennék, hogy beüljek órákra, amikor másnap kelnem kell hajnalok-hajnalán... no, már megint kezdem... állj le Ágnes!!! Valaki lőjön le!!!! :lol:
Vendég

A sapka miatt kérlek ne haragudj rá .. nem engedtem el olyan David Hasselhoff fejjel, ahogy kinézett, miután kimászott a kádból .. :lol: :lol: Bezselézni meg nem hajlandó .. mondván, nem azért mosott hajat, hogy 2 percért elcsessze :D :D Igaza van :oops:
Szóval maradt a sapek :)
De iwiwen láthatsz róla nálam friss fotókat ;) Meg Black-Out, Ezüst-Patak adatlapon is :)
Új énekes? Csordás Robi - zseniális - imádom!!! Őrületes ROCK-hang :D
Ez a debütálásán készült a ZP-ben .. itt gyerekcipőben járt a produkció, alig volt ideje Kowa dobbantása után megtanulni amit kell, de én már itt is imádtam ezt az új lendületet :)

http://www.youtube.com/watch?v=GYBIvFdvZlo

Kép
szösszenet

Van itt pár csemege youtube-on ..

Itt van Robi:
http://www.youtube.com/watch?v=IGmZWn0E ... re=related

Ááááhhh .. ez a Black-Out .. Szabitól függetlenül is szerelem lenne .. zseniális :D (Jó, befogja .. nem elfogult .. nem untatja a babanetet :D)

Kép
szösszenet

Francba... kivágom ezeket a hangfalakat minnyá... úgy megnéztem volna az összes klipet ami fenn van youtube-on.... :evil: de hang nélkül nem érdemes... :( egyébként amit hallottam a srác hangjából, az nagyon tuti, állatira ott van a hangja ahol kell!! :wink:
De ugye nincs köze a Csordás Tibikéhez??? :lol: mert annak aztán volt őrületes rock-hangja... kommmmooooolllyyy volt, az ős-Junkies-ban, hosszú hajjal énekelte az Alkohol-t, baromi kemény volt a csávó... valahogy nem az ő stilusa ez.... :lol:

Sapika- egye fene, most az egyszer megbocsátom... :lol: :lol: :lol:

Jajj, hát az a csajszi a Rockvillában, nekem hajam égnek áll tőle... :shock: rendben a tetkó, de hogy a homlokán... :roll: pedig sok mindent láttam és csináltam meg akartam csinálni (uhh, Junkies-korszakomban a félig felborotvált tarkóm csupasz részére akartam nihil-jelet tetováltatni Attiláéknál... de lebeszéltek róla a fiúk, mondván, egyszer úgyis le fogom növeszteni a hajam... :lol: azért komoly lett volna... én sem voltam semmi... :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?