Szössz!
Eddig néztem, mert marha szarul dobja ki a Media Player a képet, tiszta zöld...

és a hangfalaink most mentek sz@rni (bocsika csak bosszant)

igy a hangból is minden második szót hallok!

Viszont izenem szived szerelmének, hogy haragszom rá, mert semmit nem láttam belőle a sapkája miatt!

A hangját hallottam, az semmit nem változott...

de tetszett a klip, amit leadtak (már amit láttam és hallottam belőle) .... ki az énekesük???
Gabo!
Én sem azt várom el, hogy amikor itthon van, akkor kezdjen el nagytakaritani, de azért az, hogy két napig (ritkán ilyen is van, hogy egymás után két nap itthon van) semmihez nem nyúl, egy kávésbögrét nem mosogat el maga után, azért túlzás... én csak minimális segitséget várnék el, olyat, ami nekem nagyon nehezemre esik most! Most csak egy példa: szekrény tetejének a portörlése, hogy ne én másszak... ennyi, és örömtáncot járnék, hogy nem nekem kell létrázni az amúgyis alacsony béka segge alatt lévő mérhetetlen vérnyomásommal.... Normál esetben -bocs a kifejezésért- a s..gét is kinyaltam vigan, de egy plusz teherrel a hasamban azt hiszem, lehetne kicsit segitőkészebb...
Tudod én mindig azt mondom, hogy akkor hiszem el, hogy annyira fáradt és nincs kedve semmihez, ha a sörözgetéshez is fáradt lesz meló után, mert volt rá példa, hogy órákkal később jött haza... arra nem volt fáradt... mert nekem pl. arra sem lenne kedvem ha olyan hulla lennék, hogy beüljek órákra, amikor másnap kelnem kell hajnalok-hajnalán... no, már megint kezdem... állj le Ágnes!!! Valaki lőjön le!!!!